Academy of Art University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Al bijna 90 jaar noemen kunstenaars en ontwerpers de Academy of Art University hun thuis. Opgericht in San Francisco en sinds 1929 in familiebezit, is het de grootste particuliere kunst- en designuniversiteit van het land.

We zijn in de eerste plaats een professionele school - een gespecialiseerde plaats die u helpt uw vak te beheersen terwijl u zich voorbereidt op professionele rollen als kunstenaars en ontwerpers. Ons praktische, no-nonsense curriculum wordt gegeven door enkele van de beste geesten die werken in de creatieve en innovatieve industrieën van vandaag. Zij zullen u helpen uw talent te ontwikkelen en vaardigheden te verwerven die door de creatieve markt worden gezocht.

Iedereen is hier welkom. Ons inclusief toelatingsbeleid is zeldzaam onder kunstscholen. We hebben ontdekt dat het potentieel van onze studenten niet afhangt van hun verleden elders, maar van hun toekomst bij ons. Vind je plaats en je doel aan de Academy of Art University , terwijl je je voorbereidt op je professionele carrière.

Academy of Art University / Academy of Art University

Studentenleven aan de Academie

Academy of Art University is een absoluut geweldige plek om een student te zijn. Een van 's werelds grootste creatieve hoofdsteden, San Francisco is ons huis sinds 1929. Onze buren omvatten reuzen in alles, van reclame, animatie en architectuur tot communicatie, game-ontwikkeling en webdesign.

Onze visie en missie

Onze visie: de eerste keuze zijn voor studenten die op zoek zijn naar een kunstopleiding van wereldklasse en de eerste keuze voor diegenen die kunstenaars over de hele wereld willen aannemen.

Onze missie: Academy of Art University bereidt aspirant-professionals voor op het gebied van ontwerp, communicatie en kunst door uitstekende undergraduate en graduate graden en certificaat- en portfolio-programma's af te leveren.

Ons leiderschap

De Academy of Art College werd in 1929 in San Francisco opgericht door Richard S. Stephens, een kunstschilder en creatief directeur van Sunset Magazine. Bijgestaan door zijn vrouw, mevrouw Clara Stephens, opende hij de nieuwe school in een gehuurde loft aan Kearny St. 215 om les te geven in reclamekunst.

Richard S. Stephens

De Academy of Art College werd in 1929 in San Francisco opgericht door Richard S. Stephens, een kunstschilder en creatief directeur van Sunset Magazine. Bijgestaan door zijn vrouw, mevrouw Clara Stephens, opende hij de nieuwe school in een gehuurde loft aan Kearny St. 215 om les te geven in reclamekunst. Binnen een paar jaar hielp een vooraanstaande faculteit van praktiserende kunst- en designprofessionals de filosofie van de school te formuleren: huur professionele professionals in om toekomstige professionals les te geven. In 1933 werd het curriculum uitgebreid met mode-illustratie en in 1936 kwam er een afdeling beeldende kunst bij.

Dr. Richard A. Stephens

De zoon van Richard en Clara, Dr. Richard A. Stephens, vervulde de rol van president in 1951 en zijn leiding leidde tot de uitbreiding van 50 studenten naar meer dan 5.000, met een aanzienlijke uitbreiding van de majors van de afdelingen. In 1966 werd de school opgericht en kreeg het de bevoegdheid om een Bachelor's Degree in Fine Art aan te bieden door het Bureau for Private Postsecondary and Vocational Education van de staat Californië. Het graduate-programma werd ingehuldigd in 1977 en goedgekeurd door 1983.

Dr. Elisa Stephens

Dr. Elisa Stephens, een kleindochter van de oprichter van onze school, volgde haar vader op als president van de Academy of Art University in 1992. Dr. Stephens zet zich in om het curriculum van de Academy of Art University te breiden om up-to-date te blijven met nieuwe technologieën en trends in de industrie, evenals het ontwikkelen van ultramoderne faciliteiten en middelen.

In 2004 werd de naam van de school veranderd van de Academy of Art College naar de Academy of Art University vanwege de diepte, omvang en kwaliteit van het onderwijs.

Tegenwoordig is de universiteit de grootste privéschool voor kunst en design in het land. Studenten hebben nu de mogelijkheid om een Bachelor of Fine Arts, Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Architecture, Associate of Arts, Master of Fine Arts, Master of Arts, Master of Architecture, Art Teaching Credential, certificaatprogramma's en voortgezette kunsteducatiecursussen in 28 studiegebieden.

accreditatie

Academy of Art University bereidt aspirant-professionals voor op het gebied van ontwerp, communicatie en kunst door uitstekende undergraduate en graduate graden en certificaten en portfolio-ontwikkelingsprogramma's te leveren.

Raad voor Accreditatie Interieurontwerp

De Council for Interior Design Accreditation (CIDA) is een onafhankelijke, non-profit accrediterende organisatie voor onderwijsprogramma's op het gebied van interieurontwerp aan hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten en Canada.

De programma's BFA Interior Architecture & Design en de MFA Interior Architecture & Design-programma's zijn beide geaccrediteerd door de CIDA. CIDA is gevestigd op 206 Grandville Ave., Suite 350, Grand Rapids, MI 49503-4014. Tel. 1-616-458-0400

California Commission on Teacher Credentialing Accreditation

De California Commission on Teacher Credentialing (CTC) is een agentschap in de Executive Branch van de California State Government. Het belangrijkste doel van het agentschap is om te dienen als een bestuur van de staatsnormen voor de voorbereiding van onderwijzers voor de openbare scholen van Californië, voor het verlenen van vergunningen en het legitimeren van professionele onderwijzers in de staat, voor de handhaving van de beroepspraktijken van onderwijzers en voor de discipline van inlogdragers in de staat Californië. CTC erkent het Single Subject Art Teaching Credential Program van de Academy of Art University .

Ze bevinden zich op 1900 Capitol Avenue, Sacramento, CA 95811. Tel: 916-322-6253.

OPMERKING: De online Art Teaching Credential en de Masters in Art Teaching vereisen veldwerkopdrachten bij het observeren en onderwijzen van kunst aan leerlingen in lokale openbare scholen in de Bay Area.

De National Architectural Accrediting Board

In de Verenigde Staten vereisen de meeste registratieborden een diploma van een geaccrediteerde professionele opleiding als voorwaarde voor licentieverlening.

De National Architectural Accrediting Board (NAAB), de enige instantie die is gemachtigd om professionele opleidingen in architectuur te accrediteren die worden aangeboden door instellingen met regionale accreditatie in de VS, erkent drie soorten graden:

 • Bachelor Architectuur
 • Master in de architectuur
 • Doctor in de architectuur

Een programma kan een periode van acht jaar, een periode van acht jaar met voorwaarden, of een periode van twee jaar van voortdurende accreditatie of een periode van drie jaar van initiële accreditatie worden toegekend, afhankelijk van de mate van overeenstemming met vastgestelde onderwijsnormen .

Doctor of Architecture en Master of Architecture-opleidingen kunnen voor toelating een niet-geaccrediteerde niet-gegradueerde opleiding in de architectuur vereisen. Het niet-geaccrediteerde diploma wordt op zichzelf echter niet erkend als een geaccrediteerd diploma.

De Academy of Art University , School of Architecture, biedt de volgende NAAB-geaccrediteerde opleidingen aan:

 • Bachelor in de architectuur (162 niet-gegradueerde studiepunten)
 • Master of Architecture (pre-professionele graad + 63 afgestudeerde credits)
 • Master of Architecture (niet-pre-professionele graad + 87 afgestudeerde credits)

Nationale Vereniging van Scholen voor Kunst en Vormgeving

De National Association of Schools of Art and Design (NASAD) is het nationale accreditatiebureau voor kunst en design en kunst- en ontwerpgerelateerde disciplines. De Academy of Art University is geaccrediteerd door de National Association of Schools of Art and Design (NASAD) om graden te bieden van:

 • Associate of Arts
 • Bachelor of Arts
 • Bachelor in de schone kunsten
 • Master of Fine Arts
 • Master of Arts en certificaten.

Alle Academy of Art University AA, BA, BFA, MA, MFA en Art Teaching Credential-programma's zijn geaccrediteerd door NASAD, behalve de programma's die door deze scholen worden aangeboden:

 • School of Acting
 • School of Architecture
 • School of Communications & Media Technologies
 • School voor landschapsarchitectuur
 • School of Music Production & Sound Design voor visuele media
 • School of Writing for Film, Television & Digital Media
 • AA in Automotive Restoration aangeboden door de School of Industrial Design
 • BS in Game Programming aangeboden door de School of Game Development

De National Association of Schools of Art and Design (NASAD) bevindt zich op 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA, 20190. Tel. 703.437.0700

WASC Senior College en University Commission

Academy of Art University is regionaal geaccrediteerd door het WASC Senior College en University Commission (WSCUC), een van de zeven regionale verenigingen die openbare en particuliere hogescholen en scholen in de Verenigde Staten accrediteren.

WSCUC bevindt zich op 985 Atlantic Avenue # 100, Alameda, CA, 94501. Tel. 510.748.9001.

WSCUC-accreditatie voor online programma's

Zowel onsite als online opleidingen aan de Academy of Art University zijn geaccrediteerd door WASC Senior College en University Commission (WSCUC). De volgende opleidingen worden momenteel niet online aangeboden:

 • AA, BFA, MA en MFA in acteren
 • MA in geavanceerd architectonisch ontwerp
 • AA in autorestauratie
 • BFA en MFA in het ontwerp van schoenen en accessoires
 • BFA en MFA in Knitwear Design
 • BFA en MFA in textielontwerp
 • MA in schrijven en regisseren voor film

Non-discriminatie verklaring

Academy of Art University geeft studenten van elk ras, huidskleur, leeftijd, religie en nationale of etnische afkomst alle rechten, privileges, programma's en activiteiten toe die in het algemeen worden toegekend of beschikbaar worden gesteld aan studenten op de school. De Academie discrimineert niet op basis van ras, huidskleur, leeftijd, geslacht, religie, fysieke handicap, seksuele geaardheid of nationale of etnische afkomst bij het beheer van haar onderwijsbeleid, studiebeurs- en leenprogramma's en andere door de school beheerde programma's.

Locaties

San Francisco

Address
79 New Montgomery Street
94105 San Francisco, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden