Academy of Art University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Net als de stad is het thuis sinds 1929 heet, heeft Academy of Art University altijd bestaan ​​op de voorhoede van innovatie en creativiteit. De Academy en San Francisco zijn samen opgegroeid en diende als wederzijdse bron van inspiratie en talent-neem een ​​terugblik op opmerkelijke momenten in de geschiedenis van de Academie in San Francisco.

academyart

Onze Geschiedenis

Net als de stad dat het thuis heet sinds 1929, heeft Academy of Art University altijd bestaan ​​op de voorhoede van innovatie en creativiteit. The Academy en San Francisco zijn samen opgegroeid en diende als wederzijdse bron van inspiratie en talent - neem een ​​terugblik op opmerkelijke momenten in de geschiedenis van de Academie in San Francisco.

Wat wij geloven

No-Barrier Admissions

Alles wat je nodig hebt is een passie voor het leren en het ontwikkelen van uw vaardigheden als kunstenaar.

Een communautair of Support

We dagen onze studenten om hun volledige creatieve potentieel in een sfeer van ondersteuning en diepe samenwerking te komen.

Ethiek in de kunst

We houden ons aan-en streven ernaar om te druppelen in onze studenten-de hoogste ethische normen van persoonlijke en professionele integriteit.

Leer van Professionals

Wij geloven dat de beste docenten zijn werkelijke arbeidstijd creatieven. Onze faculteit bestaat uit kunst en design experts die carrières op de voorrand van de trends in de sector te behouden.

Een Urban Citizen

Geïnformeerd door ons huis in San Francisco, willen we terug te geven aan de cultuur in de geest van vrijgevigheid en mededogen.

academyart

Onze Leiderschap

Richard S. Stephens

De Academy of Art College werd opgericht in San Francisco in 1929 door Richard S. Stephens, een kunst schilder en Creative Director voor Sunset Magazine. Bijgestaan ​​door zijn vrouw, mevrouw Clara Stephens, opende hij de nieuwe school in een gehuurde zolder bij 215 Kearny St. reclame kunst te onderwijzen. Binnen een paar jaar, een onderscheiden faculteit van het beoefenen van kunst en design professionals geholpen formuleren filosofie-hire gevestigde professionals van de school aan toekomstige professionals te leren. In 1933 werd het curriculum uitgebreid met modeillustratie omvatten, en in 1936 een kunst afdeling werd toegevoegd.

Dr. Richard A. Stephens

Richard en Clara's zoon, Dr. Richard A. Stephens, verplaatst naar de rol van de president in 1951, en zijn leiding geleid tot de uitbreiding van 50 studenten tot meer dan 5000, met een aanzienlijke uitbreiding van de afdeling majors. In 1966 werd de school opgericht en gezag om een ​​Bachelor's Degree bieden in Schone kunsten op het Bureau voor Private Postsecondary en beroepsonderwijs van de staat Californië verleend. De afgestudeerde programma werd ingehuldigd in 1977 en 1983 goedgekeurd.

Dr. Elisa Stephens

Dr Elisa Stephens, kleindochter van onze school de oprichter, volgde haar vader op als president van Academy of Art University in 1992. Dr Stephens is gepleegd aan de uitbreiding van de Academy curriculum om stroom met nieuwe technologieën en trends in de sector te blijven, evenals de ontwikkeling van state-of-the-art faciliteiten en middelen. In 2004 is de naam van de school is veranderd van Academy of Art College Academy of Art University in de erkenning van de diepte, omvang en kwaliteit van het onderwijs.

Vandaag de universiteit is de grootste particuliere school voor kunst en design in het land. Studenten hebben nu de mogelijkheid om een ​​Bachelor of Fine Arts, Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Architecture, Associate of Arts, Master of Fine Arts, Master of Arts, Master of Architecture, Art Teaching Credential, certificaat programma's voort te zetten, en voortgezette kunstonderwijs cursussen in 28 studiegebieden.

academie

Feiten over ons

2002 - We zijn het aanbieden van een innovatieve online kunstonderwijs sinds 2002.

70+ We houden meer dan 70 studenten en alumni kunsttentoonstellingen en exposities in San Francisco per jaar.

112 - Onze gevarieerde studenten en alumni gemeenschap vertegenwoordigen meer dan 112 landen.

17 - Studenten gedijen in 17 woningen in heel San Francisco.

16 - Onze NCAA sportprogramma heeft 16 felle intercollegiate teams.

Voor meer informatie over onze afstudeerrente, de mediane schuld van studenten die het programma hebben afgerond en andere belangrijke informatie, bezoek onze website op, http://www.academyart.edu/disclosures

Door dit formulier in te dienen, geef ik toestemming aan de universiteit van de kunst om autodiële en / of vooraf geregistreerde telefoongesprekken te ontvangen en tekstberichten, van of op grond van de universiteit van de academie op het hierna vermelde telefoonnummer. IK VERSTAAN DAT MIJN TOESTEMMING GEEN VOORWAARDELIJKHEID IS VAN MIJN ONTVANGENDE DIENSTEN VAN DE UNIVERSITEIT VAN ACADEMIE. ALLE OPROEPEN ZIJN VOOR KWALITEITSVERSEKERING OPGEREGEN.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Associate of Arts » Bekijk MA's » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In De Beeldende Kunst

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De BFA programma leert studenten de creatieve en technische vaardigheden die nodig zijn om te gedijen als carrière kunstenaars. Gevorderde instructie wordt aangeboden in non-figuratief en figuurlijk fijn kunst, waaronder schilderen, beeldhouwen, en prentkunst. [+]

De BFA programma leert studenten de creatieve en technische vaardigheden die nodig zijn om te gedijen als carrière kunstenaars. Gevorderde instructie wordt aangeboden in non-figuratief en figuurlijk fijn kunst, waaronder schilderen, beeldhouwen, en prentkunst. Onze Sculpture afdeling heeft een van de grootste en meest geavanceerde faciliteiten in zijn soort in Noord-Amerika, en onze state-of-the-art faciliteiten prentkunst fuseren traditionele gereedschappen met cutting edge technologie.

BFA Fine Art Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Fine Art Diploma-eisen ... [-]

Bachelor In De Fotografie

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De BFA graad bouwt voort op de basisvorming van fundamentele beginselen door het benadrukken van de esthetische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn voor een professionele portfolio. Na het voltooien van de basisvorming, studenten kiezen om zich te concentreren op de commerciële of redactionele, beeldende kunst, of documentaire cursussen. [+]

De BFA graad bouwt voort op de basisvorming van de fundamentele principes van de nadruk op de esthetische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn voor een professionele portfolio. Na het voltooien van de basisvorming, studenten kiezen om zich te concentreren op de commerciële of redactionele, beeldende kunst, of documentaire cursussen. Na het afstuderen, zullen de studenten worden verplicht om een ​​individuele stijl en een unieke aanpak aan te tonen van hun gekozen gebied van studie.

BFA Fotografie Unit Vereisten:

Major Cursussen

Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Fotografie Diploma-eisen: ... [-]

Bachelor In De Kunstgeschiedenis

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School of Art History's BFA programma combineert academische onderzoek en praktijk met een van de meest uitgebreide studio kunst en design-programma's in de wereld. Het samenvoegen van de klassieke traditie van het bestuderen van de westerse kunst met de vaardigheden en de praktijk van een boete kunstonderwijs, onze studenten krijgen de unieke perspectief en het vermogen om grote thema's rond de geschiedenis van de meest duurzame en inspirerende kunstwerken te bespreken. [+]

De School of Art History's BFA programma combineert academisch onderzoek en praktijk met een van de meest uitgebreide studio kunst en design-programma's in de wereld. Het samenvoegen van de klassieke traditie van het bestuderen van de westerse kunst met de vaardigheden en de praktijk van een boete kunstonderwijs, onze studenten krijgen de unieke perspectief en het vermogen om grote thema's rond de geschiedenis van de meest duurzame en inspirerende kunstwerken te bespreken.

BFA Art History Unit Requirements

Major Cursussen

Core 27 units Major 9 eenheden Kunstgeschiedenis Advanced Studies 9 eenheden

studio Cursussen

Studio Foundations 15 eenheden Studio Focus 18 eenheden Keuzevakken 6 eenheden Non-Kunstgeschiedenis Liberal Arts 36 eenheden ... [-]

Bachelor In De Landschapsarchitectuur

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School of Landscape Architecture BFA programma richt zich op de ontwikkeling van flexibele ontwerp processen voor het landschap en stedenbouw, een goed begrip van ecologische systemen, duurzame praktijken en het gebruik van materialen, gebiedsinrichting en geavanceerde opstellen en rendering technieken. [+]

De School of Landscape Architecture BFA programma richt zich op de ontwikkeling van flexibele ontwerp processen voor het landschap en stedenbouw, een goed begrip van ecologische systemen, duurzame praktijken en het gebruik van materialen, gebiedsinrichting en geavanceerde opstellen en rendering technieken. Door afstuderen, zal elke student een portfolio dat zijn of haar unieke creatieve visie in deze snel groeiende en evoluerende beroep weerspiegelt hebben.

BFA Landschapsarchitectuur Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Landschapsarchitectuur Diploma-eisen ... [-]

Bachelor In De Mode

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies.

BFA Fashion Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Fashion Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In De Mode Journalistiek

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

Naast de nadruk op de principes en de praktijk van de schriftelijke journalistieke vorm, de BA Mode Journalistiek programma biedt cursussen in modeontwerp aan studenten journalistiek een bredere waardering voor de ambachtelijke veroorloven. [+]

Naast benadrukken de principes en de praktijk van de schriftelijke journalistieke vorm, de BA Fashion Journalistiek programma biedt cursussen in modeontwerp aan studenten journalistiek een bredere waardering voor de ambachtelijke veroorloven.

BA Fashion Journalistiek Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 120 units

BA Fashion Journalistiek Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:

3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus ... [-]

Bachelor In De Mode Marketing

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies.

BFA Fashion Marketing Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 120 units

BFA Fashion Marketing Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In De Mode Merchandising

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies.

BFA Fashion Merchandising Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 120 units

BFA Fashion Merchandising Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In De Mode Productontwikkeling

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies.

BFA Mode Product Development Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 120 units

BFA Mode Product Development Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In De Mode Styling

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies.

BFA Fashion Styling Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 120 units

BFA Fashion Styling Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In De Mode Visual Merchandising

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies.

BFA Fashion Visual Merchandising Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 120 units

BFA Fashion Visual Merchandising Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In De Muziek Productie En Sound Design Voor Visuele Media

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De BFA programma biedt gespecialiseerde opleiding over vele interdisciplinaire aspecten van muziek en sound design. Curriculum richt zich op geavanceerde muziek en geluid productie technieken, het creëren van geluid voor video games, muziek notatie, en filmmuziek voorbereiding. [+]

De BFA programma biedt gespecialiseerde opleiding over vele interdisciplinaire aspecten van muziek en sound design. Curriculum richt zich op geavanceerde muziek en geluid productie technieken, het creëren van geluid voor video games, muziek notatie, en filmmuziek voorbereiding.

BFA Music Production & Sound Design voor Visual Vereisten Media Unit

Major Cursussen

Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Music Production & Sound Design voor Visuele Media Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In De Ontwikkeling Van Games

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De Game Development BFA geeft een goed afgeronde opleiding in de kunsten, met de nadruk op het begrijpen en toepassen van technieken, waaronder 3D-modellering, animatie en verlichting in video game productie. [+]

De Game Development BFA geeft een goed afgeronde opleiding in de kunsten, met de nadruk op het begrijpen en toepassen van technieken, waaronder 3D-modellering, animatie en verlichting in video game productie.

Studenten af ​​met een stevige greep van de fundamentele spel kunst principes, met inbegrip van kennis van de game engine technologie en pre-productie en productie-omgevingen.

BFA Game Development Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Game Development Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In De Sound Design

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

Analyseer dramatische scoren en componeren film muziek in de stijl van de geselecteerde historische perioden en genres. [+]

BFA Sound Design Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Sound Design Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:

3 Schriftelijke Communicatie cursussen 1 Kunsthistorische Awareness cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën en Invloeden natuurlijk 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus

Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen.... [-]


Bachelor In De Visuele Ontwikkeling

Online Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School van BFA programma Visual Development biedt een dynamisch onderwijs in de kunst van de scène-instelling. Kerncurriculum benadrukt fotografie, figuur modelleren, vorm-analyse, modeltekenen, verhalende principes, visuele ontwikkeling voor animatie, character design, concept schilderijen, geavanceerde verkenning van het perspectief voor video game design, en diverse andere kritieke ontwerpdisciplines. [+]

De School van BFA programma Visual Development biedt een dynamische onderwijs in de kunst van de scène-instelling. Kerncurriculum benadrukt fotografie, figuur modelleren, vorm-analyse, modeltekenen, verhalende principes, visuele ontwikkeling voor animatie, character design, concept schilderijen, geavanceerde verkenning van het perspectief voor video game design, en diverse andere kritieke ontwerpdisciplines.

BFA Visual Development Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Visual Development Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In Films En Tv-

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School of Motion Pictures & Television BFA programma biedt zes aandachtsgebieden-cinematografie, regie, montage, productie, productie ontwerp, en scenarioschrijven. Elk pad is ontworpen om studenten met gespecialiseerde, inzetbare vaardigheden uit te rusten en maak de verhalenvertellers van morgen. [+]

De School of Motion Pictures & Television BFA programma biedt zes aandachtsgebieden-cinematografie, regie, montage, productie, productie ontwerp, en scenarioschrijven. Elk pad is ontworpen om studenten met gespecialiseerde, inzetbare vaardigheden uit te rusten en maak de verhalenvertellers van morgen.

BFA Motion Pictures & Televisie Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Motion Pictures & Televisie Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In Graphic Design

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School of Graphic Design BFA programma begeleidt studenten door de genuanceerde skill-ontwikkelingsproces nodig om excellentie te bereiken in de typografie, print, verpakkingen, branding, user experience, en motion graphics. [+]

.

IK VERSTAAN DAT MIJN TOESTEMMING GEEN VOORWAARDELIJKHEID IS VAN MIJN ONTVANGENDE DIENSTEN VAN DE UNIVERSITEIT VAN ACADEMIE. ALLE OPROEPEN ZIJN VOOR KWALITEITSVERSEKERING OPGEREGEN.

[-]

Bachelor In Het Interieur Architectuur & Design

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School of Interior Architecture & Design BFA curriculum integreert theorie, ontwerp en technologie in combinatie met de normen van de industrie. Onze studenten ontwikkelen de nodige intellectuele, artistieke, ethische en vaardigheden die nodig zijn voor de beroepspraktijk. [+]

De School of Interior Architecture & Design BFA curriculum

probleemoplossende vaardigheden

Demonstreren programmering vaardigheden, zoals het identificeren van behoeften van de gebruiker, het verzamelen en analyseren van informatie

.

[-]

Bachelor In Het Kunstonderwijs

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School van de filosofie Kunsteducatie is dat iedere opvoeder bedreven in en gepassioneerd over wat ze leren moeten zijn. [+]

De School van de filosofie Art Education is dat iedere opvoeder bedreven in en gepassioneerd over wat ze leren moeten zijn. Onze studenten het ontwikkelen van een breed scala aan hun eigen beeldende kunst vaardigheden, evenals een diep begrip van de pedagogiek - de kunst en wetenschap van het onderwijs. Onze afgestudeerden brengen artisticiteit om hun klaslokalen die inspireert en onderwijs vaardigheden die slagen.

De Pedagogiek Core leidt studenten hoe effectieve lesplannen te creëren en zich hun klaslokaal. The Art and Design Core Curriculum bouwt vaardigheden in de vijf processen onderwezen in een typisch K-12 klas: tekenen, schilderen, beeldhouwen, grafiek en de computer gegenereerde kunst. The Art / Design Portfolio eis geeft studenten de mogelijkheid om extra studio vakken uit de talloze aangeboden aan de Academie te kiezen, om een ​​portefeuille belicht zowel de breedte en diepte van hun vaardigheden te maken.... [-]


Bachelor In Het Schrijven Voor Film, Televisie En Digitale Media

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De BFA in Schrijven voor Film, TV & Digital Media bereidt aspirant-schrijvers aan de creatieve en zakelijke uitdagingen van de entertainment-industrie te voldoen. Tegen de tijd dat je afstudeert, zul je hebt geschreven twee scenario's, drie spec TV scripts, een piloot en drie korte filmscenario. U zal ook werken als een staf schrijver over twee web-serie. [+]

De BFA in Schrijven voor Film, TV & Digital Media bereidt aspirant-schrijvers op de creatieve en zakelijke uitdagingen van de entertainment-industrie te voldoen. Tegen de tijd dat je afstudeert, zul je hebt geschreven twee scenario's, drie spec TV scripts, een piloot en drie korte filmscenario. U zal ook werken als een staf schrijver over twee web-serie. Dus als je doel is om een ​​oeuvre dat je professionele carrière als schrijver kon lanceren creëren, zal ons programma u het concurrentievoordeel je nodig hebt te geven.

BFA Schrijven voor Film, TV & Digital Media Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 Eenheden Major 30 eenheden Liberal Arts 45 eenheden Keuzevakken 9 eenheden ... [-]

Bachelor In Industrieel Ontwerpen

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School of Industrial Design BFA programma geeft studenten de vrijheid om hun persoonlijk ontwerp visies binnen een gestructureerde en ondersteunende academische omgeving na te streven. Onder leiding van een faculteit van de industrie veteranen, worden de studenten geleerd om hun werk met evenveel oog voor esthetiek, het bedrijfsleven en maatschappelijke overwegingen te benaderen. [+]

De School of Industrial Design BFA programma geeft studenten de vrijheid om hun persoonlijk ontwerp visies binnen een gestructureerde en ondersteunende academische omgeving na te streven. Onder leiding van een faculteit van de industrie veteranen, worden de studenten geleerd om hun werk met evenveel oog voor esthetiek, het bedrijfsleven en maatschappelijke overwegingen te benaderen.

BFA Industrial Design Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Industrial Design Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In Kostuumontwerp

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies.

BFA Costume Design Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Costume Design Diploma-eisen

Minimum graad van C- in alle grote natuurlijk het werk en LA 108 Compositie voor de Artist minimaal 2,0 GPA en de volgende algemene onderwijs eisen:... [-]


Bachelor In Sieraden & Metal Kunst

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School van Juwelen & Metal Arts BFA programma bloot studenten om een ​​reeks van metalen ontwerp principes en technieken. Lespakket schetsen, imaging, solderen, steen-setting, lassen vacuüm gieten, mixed-media, en nog veel meer. [+]

De

Weergave werken om professionele presentatie normen.

.

[-]

Bachelor In Web Design & Nieuwe Media

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De BFA programma biedt studenten met een uitgebreide opleiding in de principes van de moderne web design en nieuwe media. Onderwezen door een faculteit die werkt in de San Francisco Bay Area creatieve industrie, zijn onze studenten voorzien van een unieke kans om te leren van docenten ondergedompeld in het veld. [+]

De BFA programma biedt studenten met een uitgebreide opleiding in de principes van de moderne web design en nieuwe media. Onderwezen door een faculteit die werkt in de San Francisco Bay Area creatieve industrie, zijn onze studenten voorzien van een unieke kans om te leren van docenten ondergedompeld in het veld. Het curriculum richt zich op visual design, user experience, ontwerp strategieën, webdesign en motion graphics.

BFA Webdesign & Nieuwe Media Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Webdesign & Nieuwe Media Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


BSc

Bachelor In Het Spel Programmering

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

The Game Programming BS curriculum integreert de engineering en programmering technieken die worden gebruikt in het spel creatie. Met de nadruk op wiskunde en-doel georiënteerd programmeren door het gebruik van complexe algoritmen, zullen de studenten een sterke probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, leren om efficiënte code te schrijven, en samen te werken met kunstenaars en ontwerpers om optimale oplossingen voor game design. [+]

De Game Programming BS curriculum integreert de engineering en programmering technieken die worden gebruikt in het spel creatie. Met de nadruk op wiskunde en-doel georiënteerd programmeren door het gebruik van complexe algoritmen, zullen de studenten een sterke probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, leren om efficiënte code te schrijven, en samen te werken met kunstenaars en ontwerpers om optimale oplossingen voor game design.

BS Game Programming Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 120 units

BS Game Programming Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle belangrijke cursussen en de volgende Liberal Arts cursussen:... [-]


Bachelor

Bachelor (BFA) Fotografie

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De BFA graad bouwt voort op de basisvorming van fundamentele beginselen door het benadrukken van de esthetische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn voor een professionele portfolio. [+]

De BFA graad bouwt voort op de basisvorming van de fundamentele principes van de nadruk op de esthetische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn voor een professionele portfolio. Na het voltooien van de basisvorming, studenten kiezen om zich te concentreren op de commerciële of redactionele, beeldende kunst, of documentaire cursussen. Na het afstuderen, zullen de studenten worden verplicht om een ​​individuele stijl en een unieke aanpak aan te tonen van hun gekozen gebied van studie.

BFA Fotografie Unit Vereisten: Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden

BFA Fotografie Diploma-eisen: ... [-]

Bachelor In Animatie En Visuele Effecten

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

De School of Animation & Visual Effects BFA programma biedt studenten met de vaardigheden die nodig zijn om de huidige digitale technologie onder de knie. Studenten kiezen één primaire gebied van de nadruk tussen visuele effecten, 3D-modellering, 3D-animatie, 2D-animatie en stop motion, en storyboards. [+]

De School of Animation & Visual Effects BFA programma biedt studenten de vaardigheden die nodig zijn om de huidige digitale technologie onder de knie. Studenten kiezen één primaire gebied van de nadruk tussen visuele effecten, 3D-modellering, 3D-animatie, 2D-animatie en stop motion, en storyboards.

BFA Animatie & Visual Effects Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Animatie & Visual Effects Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:... [-]


Bachelor In De Architectonische Vormgeving

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

Geaard in milieu-ontwerp, de Bachelor of Arts in Architectural Design (BA-ARH-D) diploma biedt een sterke undergraduate onderwijs terwijl de student om te ervaren en krijgen vaardigheden in de architectonische vormgeving, kunst, architectuur en stedelijke geschiedenis en theorie, fundamenten van duurzaamheid, materialen, bouw en structuren, alsook geavanceerde ontwerp vertegenwoordiging gereedschappen. [+]

Geaard in milieu-ontwerp, de Bachelor of Arts in Architectural Design (BA-ARH-D) graad biedt een sterke undergraduate onderwijs terwijl de student om te ervaren en krijgen vaardigheden in de architectonische vormgeving, kunst, architectuur en stedelijke geschiedenis en theorie, fundamenten van duurzaamheid, materialen, bouw en structuren, alsook geavanceerde ontwerp vertegenwoordiging gereedschappen. Om de wereld te bestuderen door de architectonische lens is een kans om onze cultuur te onderzoeken door de ruimten en gebouwen die we creëren.

BA Architectural Design Unit Requirements Core 36 units Major 45 units Liberal Arts 45 eenheden Breedte 6 eenheden

TOTAAL 132 eenheden... [-]


Bachelor In De Architectuur

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

Aangeboden als een eerste professionele graad, de Bachelor of Architecture (Kandidatuur Status) programma zorgt voor een intense onderwijs ontwerp door de ontwikkeling van de capaciteit van elke student aan het kritische denken, artistieke visie, en verantwoord leiderschap te synthetiseren. [+]

Aangeboden als een eerste professionele graad, de Bachelor of Architecture (Status Kandidatuur) -programma zorgt voor een intense onderwijs ontwerp door de ontwikkeling van de capaciteit van elke student aan het kritische denken, artistieke visie, en verantwoord leiderschap te synthetiseren. Met gepassioneerde professionele docenten, diverse samenwerking teams, nieuwe technologieën en fabricage labs, en gevoeligheid voor duurzame - samen zullen we participeren in het vormgeven van onze fysieke wereld.

B. Arch (Kandidatuur Status) Architectuur Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Major 69 units Studio Arts & Humanities Breedte 12 eenheden Liberal Arts 45 eenheden ... [-]

Bachelor In De Muziek Noteren En Compositie

Online Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

Analyseer dramatische scoren en componeren film muziek in de stijl van de geselecteerde historische perioden en genres. [+]

BFA Muziek Scoring & Composition Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Music Scoren en Compositie Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:

3 Schriftelijke Communicatie cursussen 1 Kunsthistorische Awareness cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën en Invloeden natuurlijk 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus

Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen.... [-]


Bachelor In De Reclame

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco +1 more

Ontwikkeling van de artistieke en technische vaardigheden die je nodig hebt om een ​​carrière in de reclame te genieten als art director, copywriter, of creatieve strateeg. Zelfstandig werken en gezamenlijk naar een dynamische portefeuille te creëren. [+]

Ontwikkeling van de artistieke en technische vaardigheden die je nodig hebt om een ​​carrière in de reclame te genieten als art director, copywriter, of creatieve strateeg. Zelfstandig werken en gezamenlijk naar een dynamische portefeuille te creëren.

BFA Advertising Unit Requirements

Major Cursussen

Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden

TOTAAL 132 eenheden

BFA Reclame Diploma-eisen

Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs:

3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus ... [-]

Videos

Jaguar + Academy of Art University: Designing Jaguar