Academy of Art University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Net als de stad is het thuis sinds 1929 heet, heeft Academy of Art University altijd bestaan ​​op de voorhoede van innovatie en creativiteit. De Academy en San Francisco zijn samen opgegroeid en diende als wederzijdse bron van inspiratie en talent-neem een ​​terugblik op opmerkelijke momenten in de geschiedenis van de Academie in San Francisco.

academyart

Onze Geschiedenis

Net als de stad dat het thuis heet sinds 1929, heeft Academy of Art University altijd bestaan ​​op de voorhoede van innovatie en creativiteit. The Academy en San Francisco zijn samen opgegroeid en diende als wederzijdse bron van inspiratie en talent - neem een ​​terugblik op opmerkelijke momenten in de geschiedenis van de Academie in San Francisco.

Wat wij geloven

No-Barrier Admissions

Alles wat je nodig hebt is een passie voor het leren en het ontwikkelen van uw vaardigheden als kunstenaar.

Een communautair of Support

We dagen onze studenten om hun volledige creatieve potentieel in een sfeer van ondersteuning en diepe samenwerking te komen.

Ethiek in de kunst

We houden ons aan-en streven ernaar om te druppelen in onze studenten-de hoogste ethische normen van persoonlijke en professionele integriteit.

Leer van Professionals

Wij geloven dat de beste docenten zijn werkelijke arbeidstijd creatieven. Onze faculteit bestaat uit kunst en design experts die carrières op de voorrand van de trends in de sector te behouden.

Een Urban Citizen

Geïnformeerd door ons huis in San Francisco, willen we terug te geven aan de cultuur in de geest van vrijgevigheid en mededogen.

academyart

Onze Leiderschap

Richard S. Stephens

De Academy of Art College werd opgericht in San Francisco in 1929 door Richard S. Stephens, een kunst schilder en Creative Director voor Sunset Magazine. Bijgestaan ​​door zijn vrouw, mevrouw Clara Stephens, opende hij de nieuwe school in een gehuurde zolder bij 215 Kearny St. reclame kunst te onderwijzen. Binnen een paar jaar, een onderscheiden faculteit van het beoefenen van kunst en design professionals geholpen formuleren filosofie-hire gevestigde professionals van de school aan toekomstige professionals te leren. In 1933 werd het curriculum uitgebreid met modeillustratie omvatten, en in 1936 een kunst afdeling werd toegevoegd.

Dr. Richard A. Stephens

Richard en Clara's zoon, Dr. Richard A. Stephens, verplaatst naar de rol van de president in 1951, en zijn leiding geleid tot de uitbreiding van 50 studenten tot meer dan 5000, met een aanzienlijke uitbreiding van de afdeling majors. In 1966 werd de school opgericht en gezag om een ​​Bachelor's Degree bieden in Schone kunsten op het Bureau voor Private Postsecondary en beroepsonderwijs van de staat Californië verleend. De afgestudeerde programma werd ingehuldigd in 1977 en 1983 goedgekeurd.

Dr. Elisa Stephens

Dr Elisa Stephens, kleindochter van onze school de oprichter, volgde haar vader op als president van Academy of Art University in 1992. Dr Stephens is gepleegd aan de uitbreiding van de Academy curriculum om stroom met nieuwe technologieën en trends in de sector te blijven, evenals de ontwikkeling van state-of-the-art faciliteiten en middelen. In 2004 is de naam van de school is veranderd van Academy of Art College Academy of Art University in de erkenning van de diepte, omvang en kwaliteit van het onderwijs.

Vandaag de universiteit is de grootste particuliere school voor kunst en design in het land. Studenten hebben nu de mogelijkheid om een ​​Bachelor of Fine Arts, Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Architecture, Associate of Arts, Master of Fine Arts, Master of Arts, Master of Architecture, Art Teaching Credential, certificaat programma's voort te zetten, en voortgezette kunstonderwijs cursussen in 28 studiegebieden.

academie

Feiten over ons

2002 - We zijn het aanbieden van een innovatieve online kunstonderwijs sinds 2002.

70+ We houden meer dan 70 studenten en alumni kunsttentoonstellingen en exposities in San Francisco per jaar.

112 - Onze gevarieerde studenten en alumni gemeenschap vertegenwoordigen meer dan 112 landen.

17 - Studenten gedijen in 17 woningen in heel San Francisco.

16 - Onze NCAA sportprogramma heeft 16 felle intercollegiate teams.

Voor meer informatie over onze afstudeerrente, de mediane schuld van studenten die het programma hebben afgerond en andere belangrijke informatie, bezoek onze website op, http://www.academyart.edu/disclosures

Door dit formulier in te dienen, geef ik toestemming aan de universiteit van de kunst om autodiële en / of vooraf geregistreerde telefoongesprekken te ontvangen en tekstberichten, van of op grond van de universiteit van de academie op het hierna vermelde telefoonnummer. IK VERSTAAN DAT MIJN TOESTEMMING GEEN VOORWAARDELIJKHEID IS VAN MIJN ONTVANGENDE DIENSTEN VAN DE UNIVERSITEIT VAN ACADEMIE. ALLE OPROEPEN ZIJN VOOR KWALITEITSVERSEKERING OPGEREGEN.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Associate of Arts » Bekijk MA's » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In De Beeldende Kunst

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De BFA programma leert studenten de creatieve en technische vaardigheden die nodig zijn om te gedijen als carrière kunstenaars. Gevorderde instructie wordt aangeboden in non-figuratief en figuurlijk fijn kunst, waaronder schilderen, beeldhouwen, en prentkunst. [+]

De BFA programma leert studenten de creatieve en technische vaardigheden die nodig zijn om te gedijen als carrière kunstenaars. Gevorderde instructie wordt aangeboden in non-figuratief en figuurlijk fijn kunst, waaronder schilderen, beeldhouwen, en prentkunst. Onze Sculpture afdeling heeft een van de grootste en meest geavanceerde faciliteiten in zijn soort in Noord-Amerika, en onze state-of-the-art faciliteiten prentkunst fuseren traditionele gereedschappen met cutting edge technologie. BFA Fine Art Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Fine Art Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Werkgelegenheid Communicatie & Practices cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Visuele Communicatie (Schilderen en Printmaking) Maak een consistent oeuvre aantonen vaardigheid in een breedte van beeldende kunst disciplines (Sculpture) Aantonen dat kennis van de drie-dimensionale compositie, knutselen (technische vaardigheid) en het toepassen van de onderliggende concept om de algehele gebeeldhouwde oplossing. (Schilderen en Printmaking) Aantonen basisvaardigheden in samenstelling (Sculpture) demonstreren basisvaardigheden in 3D samenstelling (Schilderen en Printmaking) Aantonen dat effectief gebruik van kleur theorie (Schilderij) Aantonen dat effectief gebruik van proportie en... [-]

Bachelor In De Fotografie

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De BFA graad bouwt voort op de basisvorming van fundamentele beginselen door het benadrukken van de esthetische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn voor een professionele portfolio. Na het voltooien van de basisvorming, studenten kiezen om zich te concentreren op de commerciële of redactionele, beeldende kunst, of documentaire cursussen. [+]

De BFA graad bouwt voort op de basisvorming van de fundamentele principes van de nadruk op de esthetische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn voor een professionele portfolio. Na het voltooien van de basisvorming, studenten kiezen om zich te concentreren op de commerciële of redactionele, beeldende kunst, of documentaire cursussen. Na het afstuderen, zullen de studenten worden verplicht om een ​​individuele stijl en een unieke aanpak aan te tonen van hun gekozen gebied van studie. BFA Fotografie Unit Vereisten: Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Fotografie Diploma-eisen: Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus 1 Werkgelegenheid Communicatie & Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Conceptuele en probleemoplossende vaardigheden Maak creatieve beslissingen die conceptuele gevolgen, samenhang en memorability van geschapen beelden te optimaliseren Integreer belangrijkste conceptuele elementen (zoals stemming, verhaal, de introductie van het onverwachte) met technische elementen (zoals compositie, belichting, oogpunt) om een ​​verhaal suggereren of lokken een emotionele reactie van de kijker Los creatieve en technische problemen die het project parameters en gemodelleerd verwachtingen van... [-]

Bachelor In De Kunstgeschiedenis

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School of Art History's BFA programma combineert academische onderzoek en praktijk met een van de meest uitgebreide studio kunst en design-programma's in de wereld. Het samenvoegen van de klassieke traditie van het bestuderen van de westerse kunst met de vaardigheden en de praktijk van een boete kunstonderwijs, onze studenten krijgen de unieke perspectief en het vermogen om grote thema's rond de geschiedenis van de meest duurzame en inspirerende kunstwerken te bespreken. [+]

De School of Art History's BFA programma combineert academisch onderzoek en praktijk met een van de meest uitgebreide studio kunst en design-programma's in de wereld. Het samenvoegen van de klassieke traditie van het bestuderen van de westerse kunst met de vaardigheden en de praktijk van een boete kunstonderwijs, onze studenten krijgen de unieke perspectief en het vermogen om grote thema's rond de geschiedenis van de meest duurzame en inspirerende kunstwerken te bespreken. BFA Art History Unit Requirements Major Cursussen Core 27 units Major 9 eenheden Kunstgeschiedenis Advanced Studies 9 eenheden studio Cursussen Studio Foundations 15 eenheden Studio Focus 18 eenheden Keuzevakken 6 eenheden Non-Kunstgeschiedenis Liberal Arts 36 eenheden TOTAAL 120 units BFA Kunstgeschiedenis Diploma-eisen Minimum graad van C- in alle core cursussen, grote cursussen, studio cursussen, LA 108 Compositie voor de kunstenaar, en LA 202 Engels Samenstelling: Creative Persuasion & Argument minimum 2.0 GPA en de volgende algemene onderwijs eisen: 2 Expository Schrijven cursussen 4 Europese Taalcursussen 1 westerse beschaving cursus 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Werkgelegenheid Communicatie & Practices cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Kunst historische kennis Aantonen dat goede kennis van kunst historische onderwerpen door middel van een laatste schriftelijke scriptie. Intelligent bespreken kunst en architectuur van de grote westerse tradities en de kunstenaars die ze zelf hebben geproduceerd Analyseer de stilistische kenmerken... [-]

Bachelor In De Landschapsarchitectuur

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School of Landscape Architecture BFA programma richt zich op de ontwikkeling van flexibele ontwerp processen voor het landschap en stedenbouw, een goed begrip van ecologische systemen, duurzame praktijken en het gebruik van materialen, gebiedsinrichting en geavanceerde opstellen en rendering technieken. [+]

De School of Landscape Architecture BFA programma richt zich op de ontwikkeling van flexibele ontwerp processen voor het landschap en stedenbouw, een goed begrip van ecologische systemen, duurzame praktijken en het gebruik van materialen, gebiedsinrichting en geavanceerde opstellen en rendering technieken. Door afstuderen, zal elke student een portfolio dat zijn of haar unieke creatieve visie in deze snel groeiende en evoluerende beroep weerspiegelt hebben. BFA Landschapsarchitectuur Unit Requirements Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Landschapsarchitectuur Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen, en de volgende Liberal Arts cursussen: LA 108 Samenstelling van de Kunstenaar LA / netwerk 115 De Natuurlijke Wereld 1 LA / LAN 117 Survey of Landscape Architecture LA / LAN 177 Pre-Industrial Urban Open Spaces LA 255 College Math LA 271 College Algebra met Geometry LA / LAN 277 Bericht Industrial Urban Open Spaces LA / LAN 297 Landschap sociale factoren Minimaal 2,0 GPA En de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 2 Geschiedenis van Landscape Architecture cursussen 1 Math for Environmental Design cursus 1 Toegepaste Wiskunde cursus 1 Landschap sociale factoren natuurlijk 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus 1 Werkgelegenheid Communicatie & Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Design Solutions Ontwerpen mooie en functionele... [-]

Bachelor In De Mode

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. BFA Fashion Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Fashion Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Fashion - Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Onderzoek en Conceptontwikkeling (Design, Knitwear & Textiles) Produce creatieve en originele ontwerpen. (Design, Knitwear, en Textiel) Selecteer concepten geschikt zijn voor de markt en de klant, voortbouwend op de analyse van het ontwerp en marktonderzoek. (Design, Knitwear & Textiles) Genereer ideeën die coherent verband houden met de gekozen concept en elkaar. (Design, Knitwear & Textiles) Conduct gedegen ontwerp onderzoek, zoals blijkt uit het schetsboek (Design, Knitwear & Textiles) Aantonen dat het... [-]

Bachelor In De Mode Journalistiek

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

Naast de nadruk op de principes en de praktijk van de schriftelijke journalistieke vorm, de BA Mode Journalistiek programma biedt cursussen in modeontwerp aan studenten journalistiek een bredere waardering voor de ambachtelijke veroorloven. [+]

Naast benadrukken de principes en de praktijk van de schriftelijke journalistieke vorm, de BA Fashion Journalistiek programma biedt cursussen in modeontwerp aan studenten journalistiek een bredere waardering voor de ambachtelijke veroorloven. BA Fashion Journalistiek Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 120 units BA Fashion Journalistiek Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BA Fashion Journalistiek - Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Onderzoek en Conceptontwikkeling Onderzoek en ontwikkeling van overtuigende materiaal voor print, online of uitgezonden media Technische vaardigheden Effectief werken met de industrie standaard software. Mondelinge en schriftelijke presentatie vaardigheden Duidelijk hun ideeën met behulp van de mode-industrie woordenschat uitdrukken Voeren effectieve interviews Schrijf bevoegde, 1000 woord functies Competent pitchen hun ideeën Historische kennis Intelligent bespreken grote mode bewegingen en het werk van belangrijke stylisten, ontwerpers, fotografen, en tijdschriften Professionele Readiness Maak een relevante en originele portfolio en onderpand materialen die gebruikt kunnen worden om zich op de markt voor de industrie Bezoek www.academyart.edu voor meer informatie over de totale kosten, de... [-]

Bachelor In De Mode Marketing

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. BFA Fashion Marketing Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 120 units BFA Fashion Marketing Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Fashion Marketing - Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Onderzoek en Conceptontwikkeling Voeren grondige markt- en consumentenonderzoek met industrie-standaard research tools en methoden Analyseren onderzoek naar concepten en toepassingen in de hedendaagse mode marketing en business markt te ontwikkelen Identificeren veranderingen, trends en kansen in de wereldwijde mode-industrie, consumenten en producten Technische vaardigheden Effectief werken met de industrie standaard software te demonstreren en te communiceren concepten en plannen professioneel Presentatie vaardigheden Maak visuele en schriftelijke presentaties professioneel... [-]

Bachelor In De Mode Merchandising

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. BFA Fashion Merchandising Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 120 units BFA Fashion Merchandising Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Fashion Merchandising - Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Onderzoek en Conceptontwikkeling Vooraf hun standpunt of het concept door het uitvoeren van zinvolle onderzoek en analyse Produceren creatieve en originele merchandising concepten Visuele presentatie Vaardigheden Maak professionele presentatie planken, digitaal en manueel Technische vaardigheden Effectief werken met de industrie-standaard software Mondelinge en schriftelijke presentatie vaardigheden Duidelijk hun ideeën met behulp van de mode-industrie woordenschat uitdrukken Voeren professionele PowerPoint-presentaties Duidelijk hun ideeën in geschreven vorm uit te drukken... [-]

Bachelor In De Mode Productontwikkeling

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. BFA Mode Product Development Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 120 units BFA Mode Product Development Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Mode Product Development - Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Onderzoek en Conceptontwikkeling Onderzoek doen naar standpunt of-concept vooruit Analyseer trends en marktonderzoek om producten die geschikt zijn voor de doelmarkten en consumenten ontwikkelen Identificeren veranderingen, trends en kansen in de wereldwijde mode-industrie, consumenten en producten Visuele presentatie Vaardigheden Maak professionele en georganiseerde presentaties die een standpunt in overeenstemming met het product en het merk weerspiegelen Maak industrie-standaard productie van materialen Technische vaardigheden Tonen vaardigheid... [-]

Bachelor In De Mode Styling

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. BFA Fashion Styling Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 120 units BFA Fashion Styling Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Fashion Styling - Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Onderzoek en Conceptontwikkeling Selecteer concepten die geschikt zijn voor de markt en de klant, voortbouwend op de analyse van het ontwerp en marktonderzoek. Genereer ideeën die coherent verband houden met de gekozen concept en elkaar. Visuele presentatie Vaardigheden Maak professionele en georganiseerde presentaties die een individuele / persoonlijke stijl. Technische vaardigheden Demonstreren geavanceerde vaardigheden in pinning, stomen, vouwen en stutten mode-producten Demonstreren basisvaardigheden in fotografie, compositie, belichting, make-up... [-]

Bachelor In De Mode Visual Merchandising

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. BFA Fashion Visual Merchandising Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 120 units BFA Fashion Visual Merchandising Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Fashion Visual Merchandising - Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Onderzoek en Conceptontwikkeling Vooraf hun standpunt of het concept door het uitvoeren van zinvolle onderzoek en analyse Produceren creatieve en originele merchandising concepten Visuele presentatie Vaardigheden Effectief te communiceren hun ontwerp concepten en filosofie tweedimensionaal Maak professionele presentatie planken, digitaal en manueel Maak professionele en georganiseerde presentaties die een standpunt in overeenstemming met het product en het merk weerspiegelen Technische vaardigheden Effectief werken met de... [-]

Bachelor In De Muziek Productie En Sound Design Voor Visuele Media

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De BFA programma biedt gespecialiseerde opleiding over vele interdisciplinaire aspecten van muziek en sound design. Curriculum richt zich op geavanceerde muziek en geluid productie technieken, het creëren van geluid voor video games, muziek notatie, en filmmuziek voorbereiding. [+]

De BFA programma biedt gespecialiseerde opleiding over vele interdisciplinaire aspecten van muziek en sound design. Curriculum richt zich op geavanceerde muziek en geluid productie technieken, het creëren van geluid voor video games, muziek notatie, en filmmuziek voorbereiding. BFA Music Production & Sound Design voor Visual Vereisten Media Unit Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Music Production & Sound Design voor Visuele Media Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 1 Kunsthistorische Awareness cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën en Invloeden natuurlijk 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Muziek en Sound Design Ontwerp geluid of muziek, die de emotionele inhoud van het visuele beeld ondersteunt Construct effectieve geluid of muziek voor verschillende visuele omgevingen zoals film, televisie, animatie, games en commercials Tonen verhoogde luistervaardigheid en identificeren van de belangrijkste muzikale of geluid componenten productie technieken Aantonen vaardigheid met software in verband met de hedendaagse geluid of muziek productietechnieken Aantonen vaardigheid met audio-opname technieken, bewerken en mixen Professionele Readiness Produceren werk in een gemodelleerd professionele omgeving, met een brede kennis van het geluid / muziek post-productie... [-]

Bachelor In De Ontwikkeling Van Games

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De Game Development BFA geeft een goed afgeronde opleiding in de kunsten, met de nadruk op het begrijpen en toepassen van technieken, waaronder 3D-modellering, animatie en verlichting in video game productie. [+]

De Game Development BFA geeft een goed afgeronde opleiding in de kunsten, met de nadruk op het begrijpen en toepassen van technieken, waaronder 3D-modellering, animatie en verlichting in video game productie. Studenten af ​​met een stevige greep van de fundamentele spel kunst principes, met inbegrip van kennis van de game engine technologie en pre-productie en productie-omgevingen. BFA Game Development Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Game Development Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Visuele Communicatie Integreer objecten, omgevingen, personages, en rekwisieten in een samenhangend game-ervaring Gebruik de juiste media om ideeën te communiceren gedurende het ontwerpproces Tekenen, ontwerpen en maken formulieren (2D / 3D) aan de industrie standaarden spel Technologie Aantonen vaardigheid met technologie met betrekking tot de hedendaagse spel productie Presentatie vaardigheden Duidelijk en professioneel huidige werk en ideeën Kritisch denken en het oplossen van problemen Onderzoek en het genereren van werkbare oplossingen onder een deadline Maak een concept voor een... [-]

Bachelor In De Sound Design

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

Analyseer dramatische scoren en componeren film muziek in de stijl van de geselecteerde historische perioden en genres. [+]

BFA Sound Design Unit Requirements Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Sound Design Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 1 Kunsthistorische Awareness cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën en Invloeden natuurlijk 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Luistervaardigheid en kritische analyse Analyseer dramatische scoren en componeren film muziek in de stijl van de geselecteerde historische periodes en genres Aantonen dat men grondige kennis van de taal van de muziek: harmonie, melodie en ritme Tonen verhoogde luistervaardigheid en identificeren van de belangrijkste muzikale componenten productie technieken Aantonen vaardigheid met software in verband met de hedendaagse muziek productietechnieken Aantonen vaardigheid met audio-opname technieken, bewerken en mixen Samenstelling Construct effectieve muziek voor verschillende visuele omgevingen zoals film, televisie, animatie, games en commercials Ontwerp muziek, die de emotionele inhoud van het visuele beeld ondersteunt Orkestreren en muziek regelen Professionele Readiness Produceren werk in een gemodelleerd professionele omgeving, met een brede kennis van het geluid / muziek post-productie workflow Maak een overtuigende demo reel dat professioneel niveau competentie demonstreert Kritisch nadenken en demonstreren flexibiliteit bij het maken of... [-]

Bachelor In De Visuele Ontwikkeling

Campus of Online Voltijd September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School van BFA programma Visual Development biedt een dynamisch onderwijs in de kunst van de scène-instelling. Kerncurriculum benadrukt fotografie, figuur modelleren, vorm-analyse, modeltekenen, verhalende principes, visuele ontwikkeling voor animatie, character design, concept schilderijen, geavanceerde verkenning van het perspectief voor video game design, en diverse andere kritieke ontwerpdisciplines. [+]

De School van BFA programma Visual Development biedt een dynamische onderwijs in de kunst van de scène-instelling. Kerncurriculum benadrukt fotografie, figuur modelleren, vorm-analyse, modeltekenen, verhalende principes, visuele ontwikkeling voor animatie, character design, concept schilderijen, geavanceerde verkenning van het perspectief voor video game design, en diverse andere kritieke ontwerpdisciplines. BFA Visual Development Unit Requirements Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Visual Development Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Vergelijkende Ideeën & Invloeden cursus 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Visual Development Genereren van functionele ontwerpen voor entertainment media (2D of 3D), naar aanleiding van een industrie-standaard proces van miniaturen door het definitief maken Effectief verhaal, thema en karakter communiceren via ontwerpkeuzes Handhaven van een consistent "taal" of "kenmerkende stijl" in de kunst leiden van een scène met de vereiste continuïteit in visual storytelling Demonstreer de mogelijkheid om onderzoek naar inspiratie, referentie, en nauwkeurigheid Tonen flexibiliteit in illustratieve stijl door het tonen van zowel een unieke persoonlijke stijl en de mogelijkheid om stijl aan de behoeften van... [-]

Bachelor In Films En Tv-

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School of Motion Pictures & Television BFA programma biedt zes aandachtsgebieden-cinematografie, regie, montage, productie, productie ontwerp, en scenarioschrijven. Elk pad is ontworpen om studenten met gespecialiseerde, inzetbare vaardigheden uit te rusten en maak de verhalenvertellers van morgen. [+]

De School of Motion Pictures & Television BFA programma biedt zes aandachtsgebieden-cinematografie, regie, montage, productie, productie ontwerp, en scenarioschrijven. Elk pad is ontworpen om studenten met gespecialiseerde, inzetbare vaardigheden uit te rusten en maak de verhalenvertellers van morgen. BFA Motion Pictures & Televisie Unit Requirements Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Motion Pictures & Televisie Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën en Invloeden natuurlijk 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Visuele Communicatie Effectief informatie en verhalen communiceren met een doelgroep, het aanbrengen van een algemene kennis van visual storytelling en specifieke technische vaardigheden uit hun gebied van specialisatie Professionele Communicatie Kritisch bespreken artistieke en technische keuzes met behulp van de industrie terminologie Onderzoek en probleemoplossing Uit te voeren en toe te passen onderzoek om creatief problemen gedurende het proces van filmmaken te lossen (creatieve, technische en marketing) Historische kennis Intelligent bespreken belangrijke film bewegingen en het werk van de belangrijkste filmmakers Professionele Readiness Effectief assembleren hun beste werk tot een industrie-standaard demo reel... [-]

Bachelor In Graphic Design

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School of Graphic Design BFA programma begeleidt studenten door de genuanceerde skill-ontwikkelingsproces nodig om excellentie te bereiken in de typografie, print, verpakkingen, branding, user experience, en motion graphics. [+]

. IK VERSTAAN DAT MIJN TOESTEMMING GEEN VOORWAARDELIJKHEID IS VAN MIJN ONTVANGENDE DIENSTEN VAN DE UNIVERSITEIT VAN ACADEMIE. ALLE OPROEPEN ZIJN VOOR KWALITEITSVERSEKERING OPGEREGEN. [-]

Bachelor In Het Interieur Architectuur & Design

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School of Interior Architecture & Design BFA curriculum integreert theorie, ontwerp en technologie in combinatie met de normen van de industrie. Onze studenten ontwikkelen de nodige intellectuele, artistieke, ethische en vaardigheden die nodig zijn voor de beroepspraktijk. [+]

De School of Interior Architecture & Design BFA curriculum probleemoplossende vaardigheden Demonstreren programmering vaardigheden, zoals het identificeren van behoeften van de gebruiker, het verzamelen en analyseren van informatie . [-]

Bachelor In Het Kunstonderwijs

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School van de filosofie Kunsteducatie is dat iedere opvoeder bedreven in en gepassioneerd over wat ze leren moeten zijn. [+]

De School van de filosofie Art Education is dat iedere opvoeder bedreven in en gepassioneerd over wat ze leren moeten zijn. Onze studenten het ontwikkelen van een breed scala aan hun eigen beeldende kunst vaardigheden, evenals een diep begrip van de pedagogiek - de kunst en wetenschap van het onderwijs. Onze afgestudeerden brengen artisticiteit om hun klaslokalen die inspireert en onderwijs vaardigheden die slagen. De Pedagogiek Core leidt studenten hoe effectieve lesplannen te creëren en zich hun klaslokaal. The Art and Design Core Curriculum bouwt vaardigheden in de vijf processen onderwezen in een typisch K-12 klas: tekenen, schilderen, beeldhouwen, grafiek en de computer gegenereerde kunst. The Art / Design Portfolio eis geeft studenten de mogelijkheid om extra studio vakken uit de talloze aangeboden aan de Academie te kiezen, om een ​​portefeuille belicht zowel de breedte en diepte van hun vaardigheden te maken. Kunsteducatie Unit Requirements Pedagogiek Core 21 eenheden Art & Design Core 33 eenheden Art / Design Portfolio 21 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 120 units Kunsteducatie Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen, kleine cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 3 Kunsthistorische gangen Awareness 1 Vergelijkende Kunstgeschiedenis cursus 1 Amerikaanse grondwet cursus 1 Kwantitatieve Literacy cursus Blended Bachelor of Fine Arts graad + Californië K-12 Art Teaching Credential Program Voor aspirant-BFA studenten die geïnteresseerd zijn in het onderwijs in Californië openbare scholen, de School of Art Education biedt... [-]

Bachelor In Het Schrijven Voor Film, Televisie En Digitale Media

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De BFA in Schrijven voor Film, TV & Digital Media bereidt aspirant-schrijvers aan de creatieve en zakelijke uitdagingen van de entertainment-industrie te voldoen. Tegen de tijd dat je afstudeert, zul je hebt geschreven twee scenario's, drie spec TV scripts, een piloot en drie korte filmscenario. U zal ook werken als een staf schrijver over twee web-serie. [+]

De BFA in Schrijven voor Film, TV & Digital Media bereidt aspirant-schrijvers op de creatieve en zakelijke uitdagingen van de entertainment-industrie te voldoen. Tegen de tijd dat je afstudeert, zul je hebt geschreven twee scenario's, drie spec TV scripts, een piloot en drie korte filmscenario. U zal ook werken als een staf schrijver over twee web-serie. Dus als je doel is om een ​​oeuvre dat je professionele carrière als schrijver kon lanceren creëren, zal ons programma u het concurrentievoordeel je nodig hebt te geven. BFA Schrijven voor Film, TV & Digital Media Unit Requirements Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 30 eenheden Liberal Arts 45 eenheden Keuzevakken 9 eenheden TOTAAL 120 units BFA Schrijven voor Film, TV & Digital Media Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 2 cultuur van entertainment cursussen 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus 1 Storytelling & Character Psychologie cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Onderzoek Solliciteer onderzoek naar authentieke verhaal werelden, personages en dialoog creëren Story Development Skills Genereer verhaal ideeën die werken voor speelfilms, televisie, korte films en web-serie Ontwikkelen verhalen die fris en fantasierijk zijn Solliciteer essentieel... [-]

Bachelor In Industrieel Ontwerpen

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School of Industrial Design BFA programma geeft studenten de vrijheid om hun persoonlijk ontwerp visies binnen een gestructureerde en ondersteunende academische omgeving na te streven. Onder leiding van een faculteit van de industrie veteranen, worden de studenten geleerd om hun werk met evenveel oog voor esthetiek, het bedrijfsleven en maatschappelijke overwegingen te benaderen. [+]

De School of Industrial Design BFA programma geeft studenten de vrijheid om hun persoonlijk ontwerp visies binnen een gestructureerde en ondersteunende academische omgeving na te streven. Onder leiding van een faculteit van de industrie veteranen, worden de studenten geleerd om hun werk met evenveel oog voor esthetiek, het bedrijfsleven en maatschappelijke overwegingen te benaderen. BFA Industrial Design Unit Requirements Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Industrial Design Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus 1 Werkgelegenheid Communicatie & Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Fundamentele vaardigheden Produceren accurate, goed gecomponeerd schetsen / tekeningen, met behulp van traditionele en / of digitale hulpmiddelen, om effectief te communiceren design concepten, voorstellen en intenties Tonen perspectief nauwkeurigheid in tekeningen Demonstreer effectieve compositie in visuele communicatie Demonstreer effectieve toepassing van schaduw en contrast in visuele communicatie Gelden vakmanschap in visuele communicatie Visueel communiceren kleur, materiaal en textuur in tekeningen Produceren accurate orthografische tekeningen Produceren orthografische uitzicht en perspectief die nauwkeurig tot elkaar verhouden Opbrengst goed gemaakte 3-D modellen, met... [-]

Bachelor In Kostuumontwerp

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School van BFA programma Fashion biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. [+]

De School van BFA programma Fashion's biedt twee soorten graden: Mode en Fashion Styling. Studenten in het BFA Fashion programma kan de nadruk in de mode ontwerp, textiel design, breigoed ontwerp, merchandising, of visual merchandising kiezen. Cursussen combineert excellentie in ontwerp, artistieke visie en innovatieve technologie om studenten te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om volledig te realiseren van hun creatieve visies. BFA Costume Design Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Costume Design Diploma-eisen Minimum graad van C- in alle grote natuurlijk het werk en LA 108 Compositie voor de Artist minimaal 2,0 GPA en de volgende algemene onderwijs eisen: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus BFA Costume Design - Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Onderzoek en Conceptontwikkeling Gedrag gedegen ontwerp onderzoek, zoals blijkt uit het schetsboek Produceer creatieve en originele ontwerpen Aantonen dat het bewijs van trialing en zelf-bewerken ontwerpen Voorstellen ontwerpen die mogelijk zijn om te vertalen van 2D naar 3D Relate silhouetten, kleur en stof, details en styling om het ontwerpconcept Visuele presentatie Vaardigheden Effectief te communiceren hun ontwerp concepten en filosofie tweedimensionaal Samenwerking Vaardigheden Effectief werken in een team Effectief te documenteren en toe te passen regisseur / cast / crew feedback aan kostuumontwerpen Technische vaardigheden Effectief werken met de... [-]

Bachelor In Sieraden & Metal Kunst

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School van Juwelen & Metal Arts BFA programma bloot studenten om een ​​reeks van metalen ontwerp principes en technieken. Lespakket schetsen, imaging, solderen, steen-setting, lassen vacuüm gieten, mixed-media, en nog veel meer. [+]

De Weergave werken om professionele presentatie normen. . [-]

Bachelor In Web Design & Nieuwe Media

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De BFA programma biedt studenten met een uitgebreide opleiding in de principes van de moderne web design en nieuwe media. Onderwezen door een faculteit die werkt in de San Francisco Bay Area creatieve industrie, zijn onze studenten voorzien van een unieke kans om te leren van docenten ondergedompeld in het veld. [+]

De BFA programma biedt studenten met een uitgebreide opleiding in de principes van de moderne web design en nieuwe media. Onderwezen door een faculteit die werkt in de San Francisco Bay Area creatieve industrie, zijn onze studenten voorzien van een unieke kans om te leren van docenten ondergedompeld in het veld. Het curriculum richt zich op visual design, user experience, ontwerp strategieën, webdesign en motion graphics. BFA Webdesign & Nieuwe Media Unit Requirements Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Webdesign & Nieuwe Media Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën en Invloeden natuurlijk 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Visuele Communicatie Breng de basisprincipes van compositie en uitvoering van draagconstructie in lay-outs Maak typografische keuzes die effectief te communiceren informatie hiërarchie Demonstreer effectief gebruik van kleuren en beelden Kritisch Denken Uit te voeren en toe te passen onderzoek om design oplossingen gericht op de doelgroep te genereren Diagram van de gebruikerservaring Produceren een consistente ervaring in de communicatie mediums Technische vaardigheden Tonen vaardigheid in... [-]

BSc

Bachelor In Het Spel Programmering

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

The Game Programming BS curriculum integreert de engineering en programmering technieken die worden gebruikt in het spel creatie. Met de nadruk op wiskunde en-doel georiënteerd programmeren door het gebruik van complexe algoritmen, zullen de studenten een sterke probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, leren om efficiënte code te schrijven, en samen te werken met kunstenaars en ontwerpers om optimale oplossingen voor game design. [+]

De Game Programming BS curriculum integreert de engineering en programmering technieken die worden gebruikt in het spel creatie. Met de nadruk op wiskunde en-doel georiënteerd programmeren door het gebruik van complexe algoritmen, zullen de studenten een sterke probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, leren om efficiënte code te schrijven, en samen te werken met kunstenaars en ontwerpers om optimale oplossingen voor game design. BS Game Programming Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Major 30 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 120 units BS Game Programming Diploma-eisen Minimum graad van C in alle belangrijke cursussen en de volgende Liberal Arts cursussen: LA 108 Samenstelling van de Kunstenaar LA 255 College Math LA 271 College Algebra met Geometry LA 288 Vector, matrices & Transformaties LA 293 Precalculus Minimum 2,0 GPA En de volgende algemene onderwijs eisen: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 1 Fundamentele Math cursus 1 Toegepaste Wiskunde cursus 1 Math voor Programming cursus 1 Werkgelegenheid Communicatie & Practices cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus 1 Kunsthistorische Awareness cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BS Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Kritisch denken en het oplossen van problemen Correct toe te passen wiskundige concepten te functioneren code creëren Onderzoek en het genereren van werkbare oplossingen onder een deadline Maken en uitvoeren van plannen om complexe interactieve software applicaties te ontwikkelen Technologie Aantonen vaardigheid met technologie... [-]

Bachelor

Bachelor (BFA) Fotografie

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De BFA graad bouwt voort op de basisvorming van fundamentele beginselen door het benadrukken van de esthetische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn voor een professionele portfolio. [+]

De BFA graad bouwt voort op de basisvorming van de fundamentele principes van de nadruk op de esthetische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn voor een professionele portfolio. Na het voltooien van de basisvorming, studenten kiezen om zich te concentreren op de commerciële of redactionele, beeldende kunst, of documentaire cursussen. Na het afstuderen, zullen de studenten worden verplicht om een ​​individuele stijl en een unieke aanpak aan te tonen van hun gekozen gebied van studie. BFA Fotografie Unit Vereisten: Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Fotografie Diploma-eisen: Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus 1 Werkgelegenheid Communicatie & Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Conceptuele en probleemoplossende vaardigheden Maak creatieve beslissingen die conceptuele gevolgen, samenhang en memorability van geschapen beelden te optimaliseren Integreer belangrijkste conceptuele elementen (zoals stemming, verhaal, de introductie van het onverwachte) met technische elementen (zoals compositie, belichting, oogpunt) om een ​​verhaal suggereren of lokken een emotionele reactie van de kijker Los creatieve en technische problemen die het project parameters en gemodelleerd verwachtingen van... [-]

Bachelor In Animatie En Visuele Effecten

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

De School of Animation & Visual Effects BFA programma biedt studenten met de vaardigheden die nodig zijn om de huidige digitale technologie onder de knie. Studenten kiezen één primaire gebied van de nadruk tussen visuele effecten, 3D-modellering, 3D-animatie, 2D-animatie en stop motion, en storyboards. [+]

De School of Animation & Visual Effects BFA programma biedt studenten de vaardigheden die nodig zijn om de huidige digitale technologie onder de knie. Studenten kiezen één primaire gebied van de nadruk tussen visuele effecten, 3D-modellering, 3D-animatie, 2D-animatie en stop motion, en storyboards. BFA Animatie & Visual Effects Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Animatie & Visual Effects Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Visuele Communicatie en Problem Solving Design elementen voor film, televisie of game Maak effectief ontwerp keuzes te steunen verhaal, karakter, en / of stemming Demonstreer de mogelijkheid om onderzoek naar inspiratie, referentie, nauwkeurigheid, en nemen de bevindingen in het ontwerp-oplossingen Technische vaardigheden Demonstreer faciliteit en flexibiliteit met animatie en / of VFX technologie en software Demonstreer faciliteit met digitale media Professionele Readiness Monteer een professionele demo reel of portfolio aan te tonen een goed begrip van de doelmarkt Blijk geven van begrip van de productie-pijpleiding door een succesvolle... [-]

Bachelor In De Architectonische Vormgeving

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

Geaard in milieu-ontwerp, de Bachelor of Arts in Architectural Design (BA-ARH-D) diploma biedt een sterke undergraduate onderwijs terwijl de student om te ervaren en krijgen vaardigheden in de architectonische vormgeving, kunst, architectuur en stedelijke geschiedenis en theorie, fundamenten van duurzaamheid, materialen, bouw en structuren, alsook geavanceerde ontwerp vertegenwoordiging gereedschappen. [+]

Geaard in milieu-ontwerp, de Bachelor of Arts in Architectural Design (BA-ARH-D) graad biedt een sterke undergraduate onderwijs terwijl de student om te ervaren en krijgen vaardigheden in de architectonische vormgeving, kunst, architectuur en stedelijke geschiedenis en theorie, fundamenten van duurzaamheid, materialen, bouw en structuren, alsook geavanceerde ontwerp vertegenwoordiging gereedschappen. Om de wereld te bestuderen door de architectonische lens is een kans om onze cultuur te onderzoeken door de ruimten en gebouwen die we creëren. BA Architectural Design Unit Requirements Core 36 units Major 45 units Liberal Arts 45 eenheden Breedte 6 eenheden TOTAAL 132 eenheden BA Architectural Diploma-eisen Minimaal 2,0 GPA minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen, en de volgende Liberal Arts cursussen: LA 108 Samenstelling van de Kunstenaar LA 219 Architectuurgeschiedenis 1 LA 249 Architectuurgeschiedenis 2 LA 255 College Math LA 271 College Algebra met Geometry LA 292 Programming & Cultuur LA 293 Precalculus LA 296 Technische Natuurkunde LA 319 Architectuurgeschiedenis 3 LA 449 Urban Design Theorie En de volgende algemene onderwijs eisen: 2 schriftelijke communicatie cursussen 3 Geschiedenis van de Art & Architecture cursussen 1 Fundamentele Math cursus 1 Toegepaste Wiskunde cursus 1 Geavanceerde Math cursus 1 Natuurkunde cursus 1 culturele invloeden en Human Behavior cursus 1 sociale factoren en historische koers Awareness 1 Urban Studies cursus 1 Werkgelegenheid Communicatie & Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende... [-]

Bachelor In De Architectuur

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

Aangeboden als een eerste professionele graad, de Bachelor of Architecture (Kandidatuur Status) programma zorgt voor een intense onderwijs ontwerp door de ontwikkeling van de capaciteit van elke student aan het kritische denken, artistieke visie, en verantwoord leiderschap te synthetiseren. [+]

Aangeboden als een eerste professionele graad, de Bachelor of Architecture (Status Kandidatuur) -programma zorgt voor een intense onderwijs ontwerp door de ontwikkeling van de capaciteit van elke student aan het kritische denken, artistieke visie, en verantwoord leiderschap te synthetiseren. Met gepassioneerde professionele docenten, diverse samenwerking teams, nieuwe technologieën en fabricage labs, en gevoeligheid voor duurzame - samen zullen we participeren in het vormgeven van onze fysieke wereld. B. Arch (Kandidatuur Status) Architectuur Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Major 69 units Studio Arts & Humanities Breedte 12 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 162 units Bachelor of Architecture Diploma-eisen Minimaal 2,0 GPA minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen, en de volgende Liberal Arts cursussen: LA 108 Samenstelling van de Kunstenaar LA 219 Architectuurgeschiedenis 1 LA 249 Architectuurgeschiedenis 2 LA 255 College Math LA 271 College Algebra met Geometry LA 292 Programmering en Cultuur LA 293 Precalculus LA 296 Technische Natuurkunde LA 319 Architectuurgeschiedenis 3 LA 449 Urban Design Theorie En de volgende algemene onderwijs eisen: 2 schriftelijke communicatie cursussen 3 Architectuurgeschiedenis cursussen 1 sociale factoren en historische koers Awareness 1 Urban Studies cursus 1 culturele invloeden en Human Behavior cursus 1 Math for Environmental Design cursus 1 Toegepaste Wiskunde cursus 1 Geavanceerde Math cursus 1 Natuurkunde cursus 1 Architectuur Werkgelegenheid Communicatie & Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. B. Arch Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de... [-]

Bachelor In De Muziek Noteren En Compositie

Campus of Online Voltijd September 2018 Verenigde Staten San Francisco

Analyseer dramatische scoren en componeren film muziek in de stijl van de geselecteerde historische perioden en genres. [+]

BFA Muziek Scoring & Composition Unit Requirements Major Cursussen Core 36 Eenheden Major 42 Eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Music Scoren en Compositie Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 1 Kunsthistorische Awareness cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën en Invloeden natuurlijk 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: Luistervaardigheid en kritische analyse Analyseer dramatische scoren en componeren film muziek in de stijl van de geselecteerde historische periodes en genres Aantonen dat men grondige kennis van de taal van de muziek: harmonie, melodie en ritme Tonen verhoogde luistervaardigheid en identificeren van de belangrijkste muzikale componenten productie technieken Aantonen vaardigheid met software in verband met de hedendaagse muziek productietechnieken Aantonen vaardigheid met audio-opname technieken, bewerken en mixen Samenstelling Construct effectieve muziek voor verschillende visuele omgevingen zoals film, televisie, animatie, games en commercials Ontwerp muziek, die de emotionele inhoud van het visuele beeld ondersteunt Orkestreren en muziek regelen Professionele Readiness Produceren werk in een gemodelleerd professionele omgeving, met een brede kennis van het geluid / muziek post-productie workflow Maak een overtuigende demo reel dat professioneel niveau competentie demonstreert Kritisch nadenken en demonstreren flexibiliteit... [-]

Bachelor In De Reclame

Campus of Online Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten San Francisco

Ontwikkeling van de artistieke en technische vaardigheden die je nodig hebt om een ​​carrière in de reclame te genieten als art director, copywriter, of creatieve strateeg. Zelfstandig werken en gezamenlijk naar een dynamische portefeuille te creëren. [+]

Ontwikkeling van de artistieke en technische vaardigheden die je nodig hebt om een ​​carrière in de reclame te genieten als art director, copywriter, of creatieve strateeg. Zelfstandig werken en gezamenlijk naar een dynamische portefeuille te creëren. BFA Advertising Unit Requirements Major Cursussen Core 36 units Grote 42 eenheden Keuzevakken 9 eenheden Liberal Arts 45 eenheden TOTAAL 132 eenheden BFA Reclame Diploma-eisen Minimum graad van C in alle core cursussen, grote cursussen en LA 108 Samenstelling van de kunstenaar minimaal 2.0 GPA en de volgende algemene eisen onderwijs: 3 Schriftelijke Communicatie cursussen 4 Art historisch besef cursussen 1 Werkgelegenheid Communications and Practices cursus 1 Historische natuurlijk Awareness 1 Kwantitatieve Literacy cursus 1 Culturele Ideeën & Invloeden cursus Na bovenstaande algemene onderwijs eisen wordt voldaan, neemt Liberal Arts keuzevakken als nodig is om de Liberal Arts eis eenheid vervullen. BFA Programma Learning Outcomes Studenten zullen voldoen aan de volgende student prestatiecriteria: design vaardigheden Effectief gebruik van visuele media, waaronder de vrije hand tekening, om ideeën en concepten te brengen in het hele creatieve proces. Solliciteer basic design principes om creatief werk. Communicatie vaardigheden Maak boeiende verhalen die een goed begrip van de elementen van storytelling te demonstreren: idee, structuur, conflict, karakter, en beelden. Duidelijk en vol vertrouwen aanwezig zijn ideeën in zowel formele als informele instellingen. Coherent verklaren complexe ideeën in verkorte vorm, vereenvoudigde schrijven. Probleemoplossing Solliciteer strategische elementen gericht op de doelgroep, het product / dienst, en de markt. Verzamelen, te beoordelen en relevante informatie, waaronder historisch onderzoek van toepassing zijn,... [-]

Videos

Jaguar + Academy of Art University: Designing Jaguar

Contact

Academy of Art University

Adres 79 New Montgomery St. CA
94105 San Francisco, Californië, Verenigde Staten
Website http://www.academyart.edu/
Telefoon +1 800-544-2787