Albany State University - College of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Albany State University, een historisch zwarte instelling in het zuidwesten van Georgië, is een katalysator voor verandering in het gebied vanaf het begin als de Albany Bijbel en Manual Training Institute aan zijn aanwijzing als een universiteit geweest. Opgericht in 1903 om Afro-Amerikaanse jongeren opleiden, de Universiteit blijft trots op haar historische missie te vervullen, terwijl ook ten dienste van de educatieve behoeften van een steeds meer diverse studentenpopulatie. Een progressieve instelling, Albany State University streeft naar de groei en ontwikkeling van de regio, staat en natie te bevorderen door middel van onderwijs, onderzoek, creatieve expressie en openbare dienstverlening. Door zijn gezamenlijke inspanningen, de universiteit speelt in op de behoeften van al haar bestanddelen en biedt educatieve programma's en diensten om de kwaliteit van het leven in het zuidwesten van Georgië te verbeteren.

De primaire taak van Albany State University is om studenten op te leiden tot uitstekende bijdrage aan de samenleving te worden. Aanbieden bachelor-, master- en Education Specialist graden en een verscheidenheid aan non-degree opleidingen, de Universiteit benadrukt de vrije kunsten als het fundament voor alle leren door studenten bloot te stellen aan de geesteswetenschappen, beeldende kunst, sociale wetenschappen en de wetenschappen. Global leren wordt bevorderd door middel van een brede curriculum, diverse Universiteit activiteiten en de uitbreiding van het gebruik van de technologie.

Een leider in de lerarenopleiding, verpleegkunde, strafrecht, het bedrijfsleven, het openbaar bestuur en de wetenschappen, Albany State biedt een uitgebreide educatieve ervaring met de kwaliteit van instructie als het kenmerk van al zijn academische programma's. De Universiteit omarmt het concept van de "studenten eerst" als een fundamentele institutionele waarde. De Universiteit pleit voor de totale ontwikkeling van de leerlingen, met name de onder geserveerd, en zorgt voor een gezonde academische omgeving waarin studenten kunnen studeren, leren en ontwikkelen door hun interactie met medestudenten, docenten, medewerkers, bestuurders, het bezoeken van geleerden en leiders van de gemeenschap.

In overeenstemming met de kern van de missie van de Universiteit System of Georgia, Albany State University vertoont de volgende kenmerken: - Een ondersteunende campus klimaat, noodzakelijke diensten, en leiderschap en ontwikkelingsmogelijkheden, alles om de hele persoon te voeden en te voldoen aan de behoeften van studenten, docenten en personeel; - Culturele, etnische, raciale en genderdiversiteit in de docenten, medewerkers en studenten, ondersteund door praktijken en programma's die de idealen van een open, democratische en mondiale samenleving belichamen.

  • Technologie voor educatieve doeleinden, met inbegrip van educatieve technologie, student ondersteunende diensten en onderwijs op afstand te bevorderen; Samenwerkingsrelaties met andere systeem instellingen, overheidsinstellingen, lokale scholen en technische instituten en bedrijfsleven en de industrie, het delen van fysieke, menselijk, informatie en andere middelen uit te breiden en te verbeteren programma's en diensten aan de burgers van Georgië.

Met andere staat universiteiten in de University System of Georgia, aandelen Albany State University: - Een streven naar perfectie en het reactievermogen binnen een bereik van invloed bepaald door de behoeften van een gebied van de staat, en door het bijzonder uitstekend programma's of onderscheidende kenmerken die een hebben De magneet in de gehele regio of staat; - Een verplichting om een ​​leer / leeromgeving, zowel binnen als buiten het klaslokaal, dat educatieve excellentie in stand, serveert een divers en-college voorbereid student lichaam, bevordert de hoge niveaus van de prestaties van leerlingen, biedt wetenschappelijke ondersteuning en biedt ontwikkelingsstudies programma's voor een beperkte student cohort; - Een hoge kwaliteit algemene opleiding ondersteuning van een verscheidenheid van disciplinaire, interdisciplinair en professionele academische programmering op het baccalaureaat niveau, met geselecteerde Master's en Education Specialist graden, en geselecteerde Associate degree-programma's gebaseerd op gebied behoefte en / of interinstitutionele samenwerking; - Een inzet voor de openbare dienst, voortgezet onderwijs, technische bijstand en economische ontwikkeling activiteiten die de behoeften, het verbeteren van de kwaliteit van het leven, en het opleidingsniveau binnen de Universiteit van de invloedssfeer te verhogen; - Een verbintenis tot wetenschappelijke en creatieve werk tot instructievideo effectiviteit en om faculteit wetenschappelijke bezigheden te stimuleren, en een verbintenis tot toegepast onderzoek op geselecteerde gebieden van de institutionele kracht en ruimte nodig.

Terwijl de aandelen van Albany State University veel gemeen met andere openbare universiteiten, is toegewijd aan de voorbereiding van leiders voor onder geserveerd bevolking en is toegewijd aan de volgende onderscheidende doeleinden: - Het verstrekken van kwaliteit educatieve ervaringen voor onder geserveerd bevolking in de regio, staat en natie; - Het bevorderen en het behoud van het historisch en cultureel onderscheidende tradities die Afro-Amerikaanse cultuur te definiëren; - Het aanbieden van een uitgebreid scala aan programma's in de gezondheidszorg, ontwikkeling van de gemeenschap, de menselijke handicap, culturele enhancement, het bedrijfsleven en de economische ontwikkeling, internationale handel en ondernemerschap; - Een diploma behalen van verhandelbare studenten niet alleen door middel van technologisch geavanceerde academische programma's, maar ook door middel van undergraduate onderzoek, studies in het buitenland, stages, service leer- en ontwikkelingsprocessen pre-professionele ervaringen; - Verbetering van de kwaliteit van het leven van de Afro-Amerikaanse mannen via het onderwijs, onderzoek, interventie en serviceprogramma's gecoördineerd door het Centrum voor de Afro-Amerikaanse man.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Bachelor » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bs In De Boekhouding

Campus Voltijd Deeltijd August 2018 Verenigde Staten Albany

De Accounting programma is ontworpen om studenten op te leiden tot professionele accountants zijn. Cursussen in het programma op te bouwen een rijke kennis van de theorie en de praktijk op zowel private als publieke niveaus. Studenten zijn voorzien van een goed begrip [+]

De Accounting programma is ontworpen om studenten op te leiden tot professionele accountants zijn. Cursussen in het programma op te bouwen een rijke kennis van de theorie en de praktijk op zowel private als publieke niveaus. Studenten zijn voorzien van een goed begrip van de praktische en de theoretische aspecten van Accounting concepten en procedures. Het ontwikkelen van kritisch denken en communicatieve vaardigheden zijn ook benadrukt in het programma. Studenten worden aangemoedigd om te zitten voor de certificatie examens aan de voltooiing van het programma.

Undergraduate TOELATING

Hieronder zijn de huidige eisen voor ASU undergraduate eerste keer eerstejaars toelating en overdragen studenten met minder dan 30 overdraagbaar semester uur.... [-]


Bachelor

Bs In Bedrijfsinformatiesystemen

Campus Voltijd Deeltijd August 2018 Verenigde Staten Albany

De Business Information Systems programma biedt professionele voorbereiding voor personen die geïnteresseerd zijn in de coördinatie, stimulering en expeditie van informatiesystemen binnen een organisatie. De nadruk ligt op de vaardigheden die nodig zijn geplaatst [+]

De Business Information Systems programma biedt professionele voorbereiding voor personen die geïnteresseerd zijn in de coördinatie, stimulering en expeditie van informatiesystemen binnen een organisatie. De nadruk wordt gelegd op de vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerp, de ontwikkeling en ondersteuning van de informatie-systemen, variërend van kantoorautomatisering, management informatie systemen, beslissingsondersteunende systemen en expertsystemen. Studenten worden opgeleid tot technologische oplossingen voor de behoeften van het bedrijfsleven en de industrie te voldoen.

Undergraduate TOELATING

Hieronder zijn de huidige eisen voor ASU undergraduate eerste keer eerstejaars toelating en overdragen studenten met minder dan 30 overdraagbaar semester uur.... [-]


Bs In Supply Chain En Logistiek Management

Campus Voltijd Deeltijd August 2018 Verenigde Staten Albany

De Supply Chain en Logistiek Management programma (SCLM) is ontworpen om leerlingen om een ​​diep begrip van SCLM principes en theorie te ontwikkelen; en om hun vaardigheden in een spannende gebied te ontwikkelen door middel van een geïntegreerd leerproces die het mogelijk maakt [+]

De Supply Chain en Logistiek Management programma (SCLM) is ontworpen om leerlingen om een ​​diep begrip van SCLM principes en theorie te ontwikkelen; en om hun vaardigheden in een spannende gebied te ontwikkelen door middel van een geïntegreerd leerproces dat hen in staat stelt om ervaringen uit te bouwen binnen een virtuele wereldwijde onderneming gebruikt voor het simuleren van een complete Supply Chain en Logistiek Management omgeving.

Undergraduate TOELATING

Hieronder zijn de huidige eisen voor ASU undergraduate eerste keer eerstejaars toelating en overdragen studenten met minder dan 30 overdraagbaar semester uur.

MINIMUM testscore EISEN

Scholastic Aptitude Test (SAT)... [-]