Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De weg vrijmaken voor studenten sinds 1836

We zijn altijd pioniers geweest. Onze niet-aflatende inzet voor onafhankelijk denken, academische nauwkeurigheid, creativiteit en de gemeenschap heeft ons sinds 1836 tot een leidende leider gemaakt.

De Alfred University Magic

  • 97% ONTVANG FINANCIËLE HULP

Bijna onze hele studentenorganisatie ontvangt een vorm van financiële hulp - meestal beurzen en beurzen.

  • 98% SUCCESKOERS

Binnen een jaar na afstuderen, 98% van onze studenten banen of zijn ingeschreven in graduate school.

  • 13: 1 STUDENT / FACULTEITRATIO

Kleine klasgroottes betekent individuele aandacht - en meer groeimogelijkheden.

Het voordeel van Alfred

Bij Alfred University zul je niet al je tijd achter een bureau doorbrengen. Ons curriculum is ontworpen rond ervaringsgericht leren, wat betekent dat je zoveel mogelijk hands-on-leren hebt. Afhankelijk van je major zul je mogelijkheden vinden om in het veld, de studio, het lab, de klas of in gesimuleerde scenario's te werken die je een voorsprong geven op de concurrentie wanneer je het personeelsbestand betreedt of naar grad-school gaat. Je leert de concepten en past ze vervolgens actief toe via projecten, excursies, sitebezoeken, stages en interacties met professionals in het veld.

Zorgzame gemeenschap

Onze faculteit en medewerkers worden niet alleen gerespecteerd vanwege hun kennis en vaardigheden, maar ook omdat ze om u als individu geven. Ze dienen als echte mentoren en bieden persoonlijke aandacht door middel van kleine klassen, een studentfaculteitratio van 13: 1 en door nauw met u samen te werken als adviseurs. Ze nemen de tijd om je te verwelkomen in de AU-gemeenschap, zien hoe je groeit als een leider en geleerde en je helpen contact te leggen met alumni en andere experts.

Wereldwijde ervaring

De wereld is echt een kleine plaats, en bij Alfred University waarderen we diversiteit. Onze studenten brengen rijke ervaringen met zich mee die zich uitstrekken over continenten, landen en staten. We waarderen diversiteit omdat het je niet alleen helpt de wereld beter te begrijpen, het helpt je jezelf te begrijpen en hoe je past in de mondiale samenleving. Doe mee met de vele multiculturele en internationale programma's op de campus en u zult zien hoe gemakkelijk het is om vrienden te maken van over de hele wereld.

Onze missie

Visie

Alfred University wordt een innovatieve leider in het leveren van academische excellentie en blijvende educatieve waarde, en bereidt alle studenten voor op succes in hun studie en gedurende het hele leven.

Missie

De missie van Alfred University is het bieden van uitstekende kwaliteit en blijvende waarde door academische en co-curriculaire programmering die zowel intellectueel uitdagend als praktisch relevant is. We zijn cultureel divers en studentgericht en willen een steeds veranderende studentenpopulatie dienen. We zoeken studenten met de ambitie en toewijding om het goed te doen voor zichzelf en voor hun grotere gemeenschappen. Daarom bereiden we onze studenten voor op de kennis, vaardigheden en levensgewoonten die hen in staat stellen te slagen en een leven te leiden van voortdurende persoonlijke groei en dienstverlening aan anderen. Deze resultaten worden bereikt door een toezegging van de hele Alfred University gemeenschap aan onderwijs en onderzoek, het streven naar wetenschappelijke en technische expertise, artistieke creativiteit en humanistisch leren.

waarden

Bij Alfred University waarderen we:

  • Een leeromgeving die een open uitwisseling van ideeën, kritisch denken, mondiaal bewustzijn, technologische geletterdheid, intellectuele eerlijkheid en betrokkenheid van de gemeenschap bevordert;
  • Een werkomgeving die open communicatie bevordert, erkenning van prestaties en de ontwikkeling van persoonlijk potentieel;
  • Onderzoek en wetenschap die de grenzen van kennis bevorderen, bijdragen aan graduate en undergraduate onderwijs, en blijk geven van creativiteit op alle gebieden van het streven;
  • Diversiteit in mensen en culturen, ideeën en wetenschap;
  • Een campus die veilig, aantrekkelijk is en de gezondheid en het welzijn bevordert;
  • Een zorgzame gemeenschap die elk individu respecteert, intellectuele nieuwsgierigheid en groei bevordert, goede burgerschap bevordert en modelleert, en verlicht leiderschap aanmoedigt.

Wat de experts zeggen

Ga verder dan de glossy brochures en lees wat de externe experts zeggen. U zult merken dat de experts het erover eens zijn: Alfred University is een geweldige plek voor u!

Best College Reviews gerangschikt Alfred University in "De Top 50 Best Small Colleges 2017-2018," verwijzend naar "... met afgestudeerden ondervraagd op een ongelooflijke 98 procent carrière resultaten, het is niet moeilijk om te zien waarom Alfred is een top kleine school."

AU scoorde op of gelijk aan of beter dan NYU, SUNY ESF, NC State, Buff State, SUNY Geneseo, Auburn, Loyola en Saint John Fisher in de Brookings Institution's "value added" beoordeling van ongeveer 4000 nationale scholen.

Alfred University 's Master of Fine Arts-opleidingen in keramische kunst (# 1) en glas / beeldhouwkunst (# 9) staan ​​wederom bovenaan de nationale ranglijst van vergelijkbare curricula, aldus US News

Forbes en de Princeton Review omvatten Alfred University in hun lijst van topscholen in het land.

Alfred wordt gerangschikt in de top door Niche 2018 Beste Colleges in categorieën zoals 'Beste kleine colleges in Amerika', 'Hoogste privéuniversiteiten in Amerika' en 'Beste colleges in Amerika'.

Value Colleges beoordeelden Alfred University # 16 in het "Top 50 Best Pre-College Summer Program" voor 2018, waaronder Yale, UCLA, Georgetown en Virginia Tech, gebaseerd op de kwaliteit, betaalbaarheid en het potentieel dat onze zomerprogramma's bieden aan jonge mensen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Alfred University

Alfred University 's Biology-programma biedt studenten een gevarieerd en interactief onderwijs in een niet-traditionele, hands-on omgeving. Hier zul je wetenschap DOEN en ... [+]

Over

De Alfred University Accounting majoor bereidt jou en je klasgenoten voor om gecertificeerd accountants, accountants en consultants te worden, genietend van dynamische werkgelegenheid na het afstuderen in een voortdurend veranderend economisch klimaat. Je krijgt ook de mogelijkheid om deze principes toe te passen in andere majors en vakgebieden, zoals zaken, financiën en wetgeving.

Moderne faciliteiten

De faciliteiten van het Science Center huisvesten verschillende apparatuur van onderzoekskwaliteit, waaronder digitale beeldvormingssystemen, laminaire stromingskappen, fluorescerende en fasecontrastmicroscopen, UV / VIS-spectrofotometers, moleculaire biologie-apparatuur, veldbemonsteringsapparatuur en groeimachines voor de omgeving.... [-]

Verenigde Staten Alfred
September 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Alfred University

Ons Chemistry-programma is ontworpen om uw intellectuele nieuwsgierigheid nu en tijdens uw carrière te promoten en te ondersteunen, een vermogen te ontwikkelen om problem ... [+]

Over

Ons Chemistry-programma is ontworpen om uw intellectuele nieuwsgierigheid nu en tijdens uw carrière te promoten en te ondersteunen, een vermogen te ontwikkelen om problemen efficiënt op te lossen en de nuances van chemie effectief met alle doelgroepen over te brengen. Onze afgestudeerden komen op de werkplek met een duidelijk begrip van de plaats van de chemie in de natuurwetenschappen en een begrip van de relatie tussen de natuurwetenschap, de omgeving en de rest van de menselijke cultuur.

4 1 Chemistry MBA Track

Als scheikunde-majoor krijg je de mogelijkheid om vier jaar plus één track te volgen, waarmee je zowel je BS in de scheikunde als je MBA verdient.

ACS goedgekeurd... [-]
Verenigde Staten Alfred
September 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Alfred University

Toenemende bevolking, technologische eisen en de voortdurende zoektocht naar een hogere levensstandaard stellen steeds hogere eisen aan eindige mondiale hulpbronnen. Als ... [+]

Over

Toenemende bevolking, technologische eisen en de voortdurende zoektocht naar een hogere levensstandaard stellen steeds hogere eisen aan eindige mondiale hulpbronnen. Als studente in milieustudies, bestudeer je de effecten van deze stress op de aarde en haar bewoners in de klas, op het veld en in laboratoria.

Onafhankelijke onderzoeksprojecten

Al onze majors houden zich bezig met onafhankelijke, niet-gegradueerde onderzoeksprojecten als onderdeel van het Environmental Studies-programma. De onderwerpen van deze projecten variëren sterk, afhankelijk van de interesses van de studenten. Wij zijn er vast van overtuigd dat studenten leren door te "doen" en praktijkgericht, interactief leren op te nemen in vrijwel al onze cursussen.... [-]

Verenigde Staten Alfred
September 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Alfred University

De Alfred University major in Athletic Training biedt je de mogelijkheid voor een geconcentreerde studie en hands-on klinische werkervaringen. Het programma is gebaseerd ... [+]

Over

De Alfred University major in Athletic Training biedt je de mogelijkheid voor een geconcentreerde studie en hands-on klinische werkervaringen. Het programma is gebaseerd op een solide basis in de geallieerde gezondheidszorgarena met een sterke nadruk op professionele domeinen zoals letsel- en ziektepreventie en klinische evaluatie en diagnose. Onze student-naar-faculteit verhouding is laag, en onze faculteit omvat een arts die een specialist in sportgeneeskunde is. Een ingebouwde minor in Exercise Science is ook een belangrijk kenmerk van het programma.

Opleiding

Het Athletic Training-programma is gebaseerd op de filosofie dat onderwijs een levenslang proces is. Dit geldt in het bijzonder voor een beroep, dat door zijn praktijk van specifieke vaardigheden, tegemoet komt aan de behoeften van atleten en recreatief actieve personen. De behoeften van deze selecte groep zijn dynamisch door het continu verbeteren van trainingsmethoden en nieuwe bevindingen door onderzoek.... [-]

Verenigde Staten Alfred
September 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Alfred University

De Alfred University Accounting majoor bereidt jou en je klasgenoten voor om gecertificeerd accountants, accountants en consultants te worden, genietend van dynamische we ... [+]

Over

De Alfred University Accounting majoor bereidt jou en je klasgenoten voor om gecertificeerd accountants, accountants en consultants te worden, genietend van dynamische werkgelegenheid na het afstuderen in een voortdurend veranderend economisch klimaat. Je krijgt ook de mogelijkheid om deze principes toe te passen in andere majors en vakgebieden, zoals zaken, financiën en wetgeving.

stages

Krijg real-world ervaring en academische credits met stages - of je passie nu is voor public housing of voor privé-jets

100% succes

De plaatsingsratio voor onze boekhoudkundige gradiënten is uitzonderlijk sterk (vrijwel 100%) en is een indicatie van de hoge kwaliteit van ons programma.

Werk met klanten... [-]
Verenigde Staten Alfred
September 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Alfred University

Voor een zeer gewild, exclusief onderwijs in de wetenschap van glasbouwkunde, hoef je niet verder te zoeken dan Alfred University . Hier bieden wij u het enige niet-gegra ... [+]

Over

Voor een zeer gewild, exclusief onderwijs in de wetenschap van glasbouwkunde, hoef je niet verder te zoeken dan Alfred University . Hier bieden wij u het enige niet-gegradueerde programma in zijn soort in de natie, met kleine klassen, voldoende mogelijkheden voor niet-gegradueerd onderzoek en een uitgebreid alumni-netwerk in de glas- en keramische industrie. Verder is ons Glass Engineering Science Program geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

EXCLUSIEF PROGRAMMA

Het enige niet-gegradueerde Glass Engineering Science-programma in de natie.

ONDERZOEKSGELEGENHEDEN

Volop mogelijkheden voor niet-gegradueerd onderzoek en toegang tot state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten.... [-]

Verenigde Staten Alfred
September 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Alfred University

Als je passie is om te leren hoe dingen werken door ze uit elkaar te halen en met succes weer bij elkaar te brengen, dan is de hoofdvakopleiding Mechanical Engineering aa ... [+]

Over

Als je passie is om te leren hoe dingen werken door ze uit elkaar te halen en met succes weer bij elkaar te brengen, dan is de hoofdvakopleiding Mechanical Engineering aan de Alfred University prima geschikt voor je. Het programma is geaccrediteerd door ABET en is een ideaal onderwijs voor studenten die op zoek zijn naar een baan in de industrie, een eigen bedrijf willen ontwikkelen of voor een verscheidenheid aan kansen in het onderwijs, ruimtevaart, automobiel, chemische en overheidsinstanties.

MODERNE FACILITEITEN

Nieuwe testfaciliteiten, waaronder een watertunnel, een windtunnel en testframes voor het meten van de sterkte van materialen.

BEGIN NU

Een hands-on techniekcurriculum dat studenten tijdens het eerste semester kennis laat maken met moderne werktuigbouwkundige gereedschappen.... [-]

Verenigde Staten Alfred
September 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Alfred University

Loopt een carrière in digitale elektronica en materiaaltechnologie of -technologie jou in de smaak? Kijk naar het ABET Accredited Materials Science and Engineering-progra ... [+]

Over

Loopt een carrière in digitale elektronica en materiaaltechnologie of -technologie jou in de smaak? Kijk naar het ABET Accredited Materials Science and Engineering-programma aan de Alfred University . Dit uitdagende programma zal blootstelling bieden aan de concepten met betrekking tot multi-materiële en samengestelde technologieën, evenals interacties tussen composietmaterialen met levende biologische systemen voor studenten die geïnteresseerd zijn in de focus van de biomedische materiaalwetenschap.

BEGIN NU

Een praktisch curriculum dat studenten in het eerste jaar kennis laat maken met materiaalkunde.

ONDERZOEKSGELEGENHEDEN

Volop mogelijkheden voor niet-gegradueerd onderzoek en toegang tot state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten.... [-]

Verenigde Staten Alfred
September 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Alfred University

Word expert in een sector die de manier waarop de samenleving energie gebruikt, verandert met onze major Renewable Energy Engineering. Dit programma, een van de weinige e ... [+]

Over

Word expert in een sector die de manier waarop de samenleving energie gebruikt, verandert met onze major Renewable Energy Engineering. Dit programma, een van de weinige echte programma's voor duurzame energie, geplaatst in een sterke technische basis, geeft je de tools, technologie en knowhow die je nodig hebt om de groeiende markt voor hernieuwbare energie banen met ontelbare mogelijkheden te betreden.

EXCLUSIEF PROGRAMMA

Een van de weinige echte ingenieursdiploma's die gespecialiseerd is in duurzame energietechniek.

MODERNE FACILITEITEN

Nieuwe laboratoriumfaciliteiten voor het ontwerpen en testen van technologieën voor hernieuwbare energie.

SHOWCASE TALENTS

Een senior-designproject dat je creatieve talenten laat zien voor het oplossen van echte technische problemen.... [-]

Verenigde Staten Alfred
September 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Alfred University

De School of Art and Design biedt een vierjarig professioneel programma dat leidt tot de Bachelor of Fine Arts (BFA). Het unieke curriculum, dat een gespecialiseerde bena ... [+]

Over

De School of Art and Design biedt een vierjarig professioneel programma dat leidt tot de Bachelor of Fine Arts (BFA). Het unieke curriculum, dat een gespecialiseerde benadering bevat voor elk van de academische studiejaren, wordt erkend vanwege zijn innovatie in het benadrukken van disciplinaire diepte en interdisciplinaire kansen. Hier werk je in ultramoderne faciliteiten. In je laatste jaar krijg je individuele studio's aangeboden, en je zult genieten van de voordelen van het deelnemen aan een gedeeltelijk door de staat gefinancierd kunstprogramma in een privé-universitaire omgeving.

Een open curriculum

De BFA-graad biedt studenten de kans om in een open studieprogramma keramische kunst, tekenen, schilderen, fotografie, grafisch ontwerp, gedrukte media, video, geluidskunst, interactieve media of glas en beeldhouwkunst te bestuderen.... [-]

Verenigde Staten Alfred
September 2019
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands