Alfred University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De weg vrijmaken voor studenten sinds 1836

We zijn altijd pioniers geweest. Onze niet-aflatende inzet voor onafhankelijk denken, academische nauwkeurigheid, creativiteit en de gemeenschap heeft ons sinds 1836 tot een leidende leider gemaakt.

De Alfred University Magic

  • 97% ONTVANG FINANCIËLE HULP

Bijna onze hele studentenorganisatie ontvangt een vorm van financiële hulp - meestal beurzen en beurzen.

  • 98% SUCCESKOERS

Binnen een jaar na afstuderen, 98% van onze studenten banen of zijn ingeschreven in graduate school.

  • 13: 1 STUDENT / FACULTEITRATIO

Kleine klasgroottes betekent individuele aandacht - en meer groeimogelijkheden.

Het voordeel van Alfred

Bij Alfred University zul je niet al je tijd achter een bureau doorbrengen. Ons curriculum is ontworpen rond ervaringsgericht leren, wat betekent dat je zoveel mogelijk hands-on-leren hebt. Afhankelijk van je major zul je mogelijkheden vinden om in het veld, de studio, het lab, de klas of in gesimuleerde scenario's te werken die je een voorsprong geven op de concurrentie wanneer je het personeelsbestand betreedt of naar grad-school gaat. Je leert de concepten en past ze vervolgens actief toe via projecten, excursies, sitebezoeken, stages en interacties met professionals in het veld.

Zorgzame gemeenschap

Onze faculteit en medewerkers worden niet alleen gerespecteerd vanwege hun kennis en vaardigheden, maar ook omdat ze om u als individu geven. Ze dienen als echte mentoren en bieden persoonlijke aandacht door middel van kleine klassen, een studentfaculteitratio van 13: 1 en door nauw met u samen te werken als adviseurs. Ze nemen de tijd om je te verwelkomen in de AU-gemeenschap, zien hoe je groeit als een leider en geleerde en je helpen contact te leggen met alumni en andere experts.

Wereldwijde ervaring

De wereld is echt een kleine plaats, en bij Alfred University waarderen we diversiteit. Onze studenten brengen rijke ervaringen met zich mee die zich uitstrekken over continenten, landen en staten. We waarderen diversiteit omdat het je niet alleen helpt de wereld beter te begrijpen, het helpt je jezelf te begrijpen en hoe je past in de mondiale samenleving. Doe mee met de vele multiculturele en internationale programma's op de campus en u zult zien hoe gemakkelijk het is om vrienden te maken van over de hele wereld.

Onze missie

Visie

Alfred University wordt een innovatieve leider in het leveren van academische excellentie en blijvende educatieve waarde, en bereidt alle studenten voor op succes in hun studie en gedurende het hele leven.

Missie

De missie van Alfred University is het bieden van uitstekende kwaliteit en blijvende waarde door academische en co-curriculaire programmering die zowel intellectueel uitdagend als praktisch relevant is. We zijn cultureel divers en studentgericht en willen een steeds veranderende studentenpopulatie dienen. We zoeken studenten met de ambitie en toewijding om het goed te doen voor zichzelf en voor hun grotere gemeenschappen. Daarom bereiden we onze studenten voor op de kennis, vaardigheden en levensgewoonten die hen in staat stellen te slagen en een leven te leiden van voortdurende persoonlijke groei en dienstverlening aan anderen. Deze resultaten worden bereikt door een toezegging van de hele Alfred University gemeenschap aan onderwijs en onderzoek, het streven naar wetenschappelijke en technische expertise, artistieke creativiteit en humanistisch leren.

waarden

Bij Alfred University waarderen we:

  • Een leeromgeving die een open uitwisseling van ideeën, kritisch denken, mondiaal bewustzijn, technologische geletterdheid, intellectuele eerlijkheid en betrokkenheid van de gemeenschap bevordert;
  • Een werkomgeving die open communicatie bevordert, erkenning van prestaties en de ontwikkeling van persoonlijk potentieel;
  • Onderzoek en wetenschap die de grenzen van kennis bevorderen, bijdragen aan graduate en undergraduate onderwijs, en blijk geven van creativiteit op alle gebieden van het streven;
  • Diversiteit in mensen en culturen, ideeën en wetenschap;
  • Een campus die veilig, aantrekkelijk is en de gezondheid en het welzijn bevordert;
  • Een zorgzame gemeenschap die elk individu respecteert, intellectuele nieuwsgierigheid en groei bevordert, goede burgerschap bevordert en modelleert, en verlicht leiderschap aanmoedigt.

Wat de experts zeggen

Ga verder dan de glossy brochures en lees wat de externe experts zeggen. U zult merken dat de experts het erover eens zijn: Alfred University is een geweldige plek voor u!

Best College Reviews gerangschikt Alfred University in "De Top 50 Best Small Colleges 2017-2018," verwijzend naar "... met afgestudeerden ondervraagd op een ongelooflijke 98 procent carrière resultaten, het is niet moeilijk om te zien waarom Alfred is een top kleine school."

AU scoorde op of gelijk aan of beter dan NYU, SUNY ESF, NC State, Buff State, SUNY Geneseo, Auburn, Loyola en Saint John Fisher in de Brookings Institution's "value added" beoordeling van ongeveer 4000 nationale scholen.

Alfred University 's Master of Fine Arts-opleidingen in keramische kunst (# 1) en glas / beeldhouwkunst (# 9) staan ​​wederom bovenaan de nationale ranglijst van vergelijkbare curricula, aldus US News

Forbes en de Princeton Review omvatten Alfred University in hun lijst van topscholen in het land.

Alfred wordt gerangschikt in de top door Niche 2018 Beste Colleges in categorieën zoals 'Beste kleine colleges in Amerika', 'Hoogste privéuniversiteiten in Amerika' en 'Beste colleges in Amerika'.

Value Colleges beoordeelden Alfred University # 16 in het "Top 50 Best Pre-College Summer Program" voor 2018, waaronder Yale, UCLA, Georgetown en Virginia Tech, gebaseerd op de kwaliteit, betaalbaarheid en het potentieel dat onze zomerprogramma's bieden aan jonge mensen.

Locaties

Alfred

Alfred University

Telefoonnr.
607-871-2111

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden