American Consortium of Universities (INTERLINK)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Amerikaanse consortium van universiteiten (ACU) is een groep van geaccrediteerde instellingen voor hoger onderwijs met superieure programma's en functies. De leden dienen de onderwijsbehoeften van duizenden internationale studenten uit de hele wereld. De omvang van het aanbod ACU is gevarieerd, en verreikend, variërend van associate graden tot doctoraatsprogramma's op tal van gebieden, met inbegrip van geavanceerde wetenschap, techniek en technologie, en de programma's zo divers als financiële administratie, techniek, rechten, bedrijfskunde, textiel, voeding en sportgeneeskunde.

ACU is niet alleen over sterke academische programma's. Internationale studenten gedijen in instellingen inzet voor internationaal onderwijs, zoals blijkt uit de middelen - mensen, faciliteiten, ondersteunende diensten, etc.- zij besteden aan het. Die toezegging komt voort uit een missie, niet alleen om te helpen internationale studenten excelleren educatief, maar om hun bijdragen te werven voor academische en leeromgevingen te verrijken voor Amerikaanse studenten. Het komt ook uit ACU institutionele programma's voor Amerikaanse studenten naar andere landen om te studeren te sturen; hun culturele leren leidt hen tot betere wereldburgers en collega-studenten met internationale studenten wanneer ze terugkeren.

De Amerikaanse consortium van universiteiten (ACU) faciliteert internationale student toelating om af te studeren en undergraduate programma's op de aangesloten instellingen, die een breed scala aan uitstekende academische programma's en diensten aan te bieden. Bijstand aan studenten in het bereiken van spreekvaardigheid in het Engels en het aanpassen aan de nieuwe academische en culturele omgeving wordt verstrekt door de INTERLINK centra op elke campus.

ACU LOCATIES

LEDEN

Universiteit van Valparaiso

Valparaiso University (Valpo) is een particuliere universiteit van 4.500 Amerikaanse en internationale studenten uit de VS en 40 landen wereldwijd. Consequent gerangschikt als een van de beste universiteiten van het Midwesten, wordt Valpo vermeld onder die universiteiten in de Verenigde Staten het aanbieden van de beste waarde voor de prijs. Valpo heeft een lange en trotse traditie van gastvrije internationale studenten van alle culturele tradities en achtergronden hadden. Het streven om waar internationaal onderwijs voor haar studenten en docenten te bevorderen, de universiteit biedt veel programma's die studenten en docenten deelnemen aan cross-culturele dialogen, culturele uitwisseling, studie in het buitenland en service-leermogelijkheden. Valpo ligt op slechts een uur van Chicago in een veilige, vriendelijke stad van 31.000.

De universiteit van North Carolina in Greensboro

De universiteit van North Carolina in Greensboro (UNCG) is een uitdagende, ondersteunende, en betrokken gemeenschap die losstaat van andere universiteiten vanwege onze gezamenlijke waarde aan "iets groters doen helemaal." We definiëren uitmuntendheid, niet alleen door de mensen die we trekken en de hoge niveau van de prestatie die zij nastreven, maar ook door de zinvolle bijdragen die zij maken. Met een veroordeling van alle machtigen, hebben we een unieke omgeving van samenwerking en inclusiviteit gecreëerd die brandstoffen nieuwsgierigheid en passie. Onze gevarieerde gemeenschap is met elkaar verbonden door een begrip dat waar het om gaat verder dan de geleerde lessen in de klas is hoe ze wordt overgedragen aan een verschil in onze carrière en gemeenschappen te maken.

Integratie van interculturele en internationale ervaring en perspectieven in leerervaring elke student, UNCG is een wereldwijde universiteit waar mensen van alle ras of etnische identiteit, leeftijd, achtergrond of een weloverwogen waardering van hun eigen en andere culturen kunnen bereiken. Het is een gemeenschap van actief betrokken studenten, docenten, medewerkers en alumni gebaseerd op een open dialoog, gedeelde verantwoordelijkheid en respect voor de verschillende bijdragen van elk lid.

St. Ambrose University

St. Ambrose University (SAU) is een geaccrediteerde, uitgebreide universiteit, bekend om haar inzet voor academische uitmuntendheid, de vrije kunsten, sociale rechtvaardigheid, en service. Gerekend tot de top regionale universiteiten, SAU biedt meer dan 70 gebieden van de studie die leidt tot, master-en doctorale graden bachelor. De meest voorkomende gebieden van undergraduate studie voor haar internationale studenten zijn Engineering, Computer Science, Business en Management. Op de graduate niveau, de programma's met een hoge internationale inschrijving zijn de Master of Accounting, Master of Business Administration en Master of Science in Information Technology Management.

Indiana State University

Indiana State University (ISU), een openbare promotieonderzoek universiteit met undergraduate en graduate graden in meer dan 100 majors, zorgt voor een uitstekende educatieve mogelijkheden voor studenten, verbetert de kwaliteit van leven door het verspreiden van kennis door middel van onderwijs en onderzoek, en bevordert creatieve en wetenschappelijke programmering.

Montana State University

Montana State University ligt in een van de meest spectaculaire universiteitsinstellingen in de VS. Het biedt alle voordelen van een grotere universiteit met de vriendelijke gemeenschap van een kleinere campus. MSU is in 1893 opgericht als een uitgebreide, openbare landinstelling instelling, en behoort tot de 50 meest technologisch geavanceerde universiteiten ter wereld. Van zijn 16.440 studenten zijn 722 internationaal van 75 verschillende landen. MSU's lage student naar faculteit ratio van 19: 1 maakt professoren toegankelijk en biedt hands-on leermogelijkheden. MSU studenten kunnen hun interesses verkennen, nieuwe perspectieven krijgen en de professionele rand krijgen die nodig is om een ​​dynamische toekomst te bouwen.

Seattle Pacific University

Studenten kiezen voor Seattle Pacific University (SPU) voor zijn strenge academici, ondersteunende gemeenschap, Seattle-locatie en een visie om de cultuur te betrekken en de wereld te veranderen. SPU is een christelijke universiteit met meer dan 4000 afgestudeerden en studenten uit 39 landen en 45 staten. SPU-afgestudeerden zijn bekend om competentie en karakter, waardoor positieve veranderingen in gemeenschappen over de hele wereld ontstaan.

INTERLINK Language Centers

Succes in de wereld van vandaag vraagt ​​verhoogde cross-culturele competentie en effectieve communicatie vaardigheden. Vaardigheid in een tweede taal, vooral het Engels, is van vitaal belang voor internationale studenten en zakenmensen. Daartoe INTERLINK biedt een unieke curriculum, geïnspireerd door het leren van theorieën, onderzoek en praktische toepassingen. De INTERLINK ervaring stelt leerlingen om actief deel te nemen in diverse taalkundige, academische en cross-culturele instellingen. Individuele behoeften en de vooruitgang wordt zorgvuldig gecontroleerd, en in dit proces, leerlingen ontvangen aanmoediging, ondersteuning en hulp.

Gelegen op de campussen van de top-ranked Amerikaanse universiteiten, INTERLINK biedt haar studenten volledige toegang tot alle faciliteiten en vele academische diensten, met inbegrip van hulp bij voorwaardelijke toelating tot deze instellingen. Daarnaast kunnen studenten te ontmoeten Amerikaanse studenten en professoren, audit of lessen nemen voor krediet en ervaring universiteitscampus leven. Gedurende het verblijf van de studenten ', toegewijde docenten en personeel te helpen met hun persoonlijke, culturele en academische uitdagingen.

voorwaardelijke toelating

Academisch gekwalificeerde studenten die niet over de vereiste vaardigheid in het Engels hebben kan onder voorwaarden worden toegelaten tot een ACU aangesloten instelling als zij zich inschrijven bij INTERLINK voorafgaand aan de start van hun academische studies. Na een succesvolle afronding van het programma en bij het voldoen aan de voorwaarden zoals vermeld in de eerste voorwaardelijke toelating brief van de ACU's aangesloten instelling, kunnen zij worden toegelaten als reguliere studenten. Sommige ACU lid universiteiten eisen dat studenten ingevulde aanvraagformulieren, officiële transcripties van scholen eerder bezocht, documentatie over de financiën, en misschien brieven van aanbeveling in te dienen. Andere universiteiten hoeft alleen maar te herzien officiële transcripties te beslissen over de voorwaardelijke ontvankelijkheid van een student. In alle gevallen zal een van de voorwaarden ofwel tot het bereiken van een bepaalde TOEFL of IELTS score of vul het INTERLINK programma met succes. Assistentie bij de toepassing van de universiteiten is gratis beschikbaar voor alle INTERLINK studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Cursus » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk PhD » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba Computer En Informatiewetenschappen - St. Ambrose Universiteit

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Davenport

Studenten in het Computer Science programma concentreren hun studies in de ontwikkeling van software, computer architectuur, software engineering, en besturingssystemen. Afgestudeerden meestal gaan om te werken in software en technologie-industrie of doorgaan met graduate studies in de computerwetenschappen. [+]

Carrières in computernetwerken, software, security, en informatietechnologie breiden als nooit tevoren. Computer professionals zijn in hoge vraag in het gebied van onderwijs naar het bedrijfsleven aan de wetenschap.

Om afgestudeerden voor de spannende uitdagingen van het werken met de computer technologie in het bedrijfsleven en de industrie voor te bereiden, St. Ambrose University heeft een BA in Computer Science.

Van digitale multimedia tot enterprise software-oplossingen, zijn computer toepassingen wordt gebruikt om de functie van organisaties en het beheer van de middelen te verbeteren. Bedrijven hebben behoefte aan mensen die begrijpen trends computer-industrie en ontwikkelingen, en kan ze integreren in de organisatiestrategie. Als een computer science (CS) gestudeerd aan St.Ambrose, zal je studie concentreren op de ontwikkeling van software, computer architectuur, software engineering, en besturingssystemen.... [-]


Ba En Waterbouw - St. Ambrose Universiteit

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Louisville

St. Ambrose is een comfort zone voor ingenieurs; het is niet zo groot dat je zult verdwalen, of het nu in een lezing of een menigte. En onze veteraan faculteit begrijpen de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in de werkende wereld door het geven u veel ervaring, van uw entry-level klassen door het hoogtepunt Senior Design Course. [+]

Leer ons kennen - u zult het geweldig vinden!

St. Ambrose is een comfort zone voor ingenieurs; het is niet zo groot dat je zult verdwalen, of het nu in een lezing of een menigte. En onze veteraan faculteit begrijpen de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in de werkende wereld door het geven u veel ervaring, van uw entry-level klassen door het hoogtepunt Senior Design Course.

Het is allemaal hier - fundamentals, milieu, voorbereiding. Plan een bezoek van vandaag en bezoek Engineering bij St. Ambrose om nog meer te leren.

St. Ambrose University is de enige universiteit in de Quad Cities aanbod Bachelor of Science graad in Industrial Engineering, Mechanical Engineering, en een dual degree optie (Industriële en mechanische engineering).... [-]


BSc

Bachelor of Science in Engineering/Computer Science at Seattle Pacific University

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Seattle

[+]

.

.

.

.

[-]

Elektronica En Computer Engineering Technologie - Indiana State University

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Terre Haute

De afdeling ECET dient als een huis voor vier BS opleidingen waaronder, Elektronica Construerende Technische Wetenschappen, Computer Engineering Technology, Automation and Control Construerende Technische Wetenschappen en Informatie Technologie. Elk van deze programma's kunnen onze afgestudeerden op de arbeidsmarkt te betreden met specifieke vaardigheden, zodat ze hun loopbaan in goed betaalde entry level job posities te lanceren. De breedte van de studie in deze opleidingen kunnen onze afgestudeerden om relatief snel te verplaatsen naar leidinggevende functies in gebieden zoals ontwerp, testen, fabricage, systeemintegratie, onderhoud, productie-ondersteuning, customer support en zakelijke systemen ondersteunen. [+]

De afdeling ECET dient als een huis voor vier BS opleidingen waaronder, Electronics Engineering Technology, Computer Engineering Technology, Automation and Control Construerende Technische Wetenschappen en informatie technologie. Elk van deze programma's kunnen onze afgestudeerden op de arbeidsmarkt te betreden met specifieke vaardigheden, zodat ze hun loopbaan in goed betaalde entry level job posities te lanceren. De breedte van de studie in deze opleidingen kunnen onze afgestudeerden om relatief snel te verplaatsen naar leidinggevende functies in gebieden zoals ontwerp, testen, fabricage, systeemintegratie, onderhoud, productie-ondersteuning, customer support en zakelijke systemen ondersteunen.... [-]


Contact
Bezoekadres
INTERLINK Language Centers
890 W. Cherry St. Suite 200
Phone: +1 (303) 278-8337
Email: esl@interlink.edu

Louisville, Colorado, 80027 US
Bezoekadres
Washington, District of Columbia, US
Bezoekadres
Bozeman, Montana, US