Aquinas College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

huis-aquinas College, Een inclusieve onderwijs gemeenschap geworteld in de katholieke en de Dominicaanse traditie, biedt een zeven vrije kunsten met een mondiaal perspectief, benadrukt carrière voorbereiding gericht op leiderschap en dienstbaarheid aan anderen, en bevordert een verbintenis tot levenslang leren gewijd aan het streven naar waarheid en de gemeenschappelijke goed.

Neem een ​​virtuele tour van onze campus door hier te klikken

Onze visie

Aquinas College is erkend als de uitzonderlijke katholieke liberal arts college dat individuen voor een loopbaan van leiderschap en service bereidt in het ontwikkelen van een duurzame en rechtvaardige mondiale gemeenschap.

Vrije kunsten

Liberal Arts onderwijs is zeer uitgebreid onderwijs, ontworpen om studenten die gedijen in alle dimensies van het leven te ontwikkelen. Bij Thomas van Aquino, terwijl de studenten krijgen carrière voorbereiding in specifieke disciplines, het doel is geschikt voor alles. Een opleiding voor de hele persoon die het beste is voor al het leven, niet alleen de 9-5 werk dag, maar je voorbereiden op een steeds veranderende wereld.

Wat kan het voor mij doen?

 • De vrijheid van een liberal arts onderwijs omvat geestelijke vrijheid en bevordert de manier van denken en leven dat de studenten in staat stellen om Gods doel te realiseren voor hen in het leven.
 • Door te focussen op de gehele persoon, de studenten inzicht te krijgen in hoe je een belangrijke rol vervullen in hun vrije tijd, bijvoorbeeld door een goede vriend, kerklid, echtgenoot, of een positieve bijdrage aan de gemeenschap.
 • In het verwerven van een brede, fundamentele onderwijs, worden de studenten voorbereid op een breed scala aan carrièremogelijkheden gedurende het hele leven.
 • Met een kleiner formaat en kleinere student / docent-ratio dan grotere universiteiten, dan heb je meer persoonlijke aandacht, meer kans om te worden doorverwezen naar stages en banen en leren om diepere relaties te bevorderen.
resultaat

Er zijn veel dingen trots op Thomas van Aquino te zijn. nationaal erkende, en die voor onze sterke academische programma's, atletiek, succes in duurzaamheid en service inspanningen, en vooral de uitkomsten van onze studenten.

National Awards

 • Celebrating our duidelijk katholieke en de Dominicaanse roots, werd Aquino bekroond met een Top 50 Katholieke Hogeschool (2015 Rankings van Best Katholieke Hogescholen en Universiteiten).
 • Aquinas werd ook gerangschikt als # 3 Best Value Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Best Midwestern Regional University (2016 CollegeChoice.net 2016 Rankings).

Student succes

Er zijn tal van mogelijkheden voor onze studenten om hun belangen te verkennen. Of het nu via het bestuderen van weg, het uitvoeren van undergraduate research, of het nastreven van een stage, er is voor ieder wat wils.

 • Thomas van Aquino heeft een extreem hoge plaatsing tarief, waar 90% van onze 2014 afgestudeerden waren ofwel werknemer of in graduate schools binnen zes maanden na het afstuderen.
 • Stage partners zoals Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Gezondheid, Grand Rapids Art Museum, Van Andel Research Institute en de Detroit Tigers en nog veel meer!
 • Thomas van Aquino is gerangschikt in de top 3 procent van alle boekhoudkundige programma's in het land op basis van de 2014 CPA-examen slagingspercentage.
 • We hebben bijna een 70% acceptatie in de medische school, en gedijen met het partnerschap met MSU College of Medicine Human Early Assurance Program.
 • 100% van de afgestudeerden in de verpleegkunde en de chemie werkzaam zijn binnen 6 maanden na het afstuderen.
 • Onderwijs studenten langs de Michigan Test voor Leraar Certification tegen een tarief van 92,4%.
 • Onze afgestudeerden hebben een 90% acceptatie naar de Fysieke Assistant, Fysiotherapie en Dental-programma's.
studenten
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Health Bachelor » Bekijk MA's » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor in keramiek, tekenen, schilderen, fotografie, grafiek, of beeldhouwen

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

De missie van de Art-afdeling is om kunstenaars, kunsthistorici en beeldende kunst bestuurders te trainen, evenals dienst cursussen voor niet-kunst majors te bieden. Door middel van onze cursussen, streven we naar een waardering voor de rijke uitwisseling van beelden en ideeën dat kan gebeuren tussen kunst en andere academische disciplines te bouwen. [+]

Waarom Study Art?

De missie van de Art-afdeling is om kunstenaars, kunsthistorici en beeldende kunst bestuurders te trainen, evenals dienst cursussen voor niet-kunst majors te bieden. Door middel van onze cursussen, streven we naar een waardering voor de rijke uitwisseling van beelden en ideeën dat kan gebeuren tussen kunst en andere academische disciplines te bouwen. Onze afgestudeerden in de kunst zijn aangemoedigd om hun toekomstige professionele rol in de context van zowel de hedendaagse wereld en de historische wereld te overwegen. Naast een eerbied voor de kunstgeschiedenis, hebben ze geleerd juiste vaardigheden van de geest, met de hand en oog. Ze hebben geholpen om de volgende stappen in hun leven weg te vinden, en zijn uitgedaagd om het beste wat ze kunnen in hun gekozen specialiteit.... [-]


BSc

Bachelors van de wetenschap in vertaal- en tolkdiensten

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Aquino College biedt de enige Bachelor of Science in vertaling en vertolking in de staat Michigan. Het programma is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar de professionele focus en interdisciplinaire breedte dat de BS graad heeft met de opname van een minderjarige of dubbele major om de vaardigheden die nodig zijn om wereldtaal vertalen en tolken te gebruiken in een professionele omgeving te ontwikkelen. [+]

Aquino College biedt de enige Bachelor of Science in de vertaling en vertolking in de staat Michigan. Het programma is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar de professionele focus en interdisciplinaire breedte dat de BS graad heeft met de opname van een minderjarige of dubbele major om de vaardigheden die nodig zijn om wereldtaal vertalen en tolken te gebruiken in een professionele omgeving te ontwikkelen. Het introduceert de basis van vertaling en vertolking theorie toegepast op de praktijk van vertalen en tolken. Het programma bestaat uit kern van vertaal- en tolkdiensten cursussen en biedt concentraties in het Frans, Duits en Spaans aan de bevoegdheid te waarborgen in een wereldtaal. Afgestudeerden kunnen graduate programma's in te voeren in de vertaling of de interpretatie of ga op om te werken voor een verscheidenheid aan instellingen zoals de overheid, het bedrijfsleven, medische, juridische, scholen of de industrie, voor vertaalbureaus of freelance vertalers. ... [-]


Dual bachelor in business administration en scheikunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Bedoeld voor studenten die een belang hebben in de chemie, maar wil niet naar een carrière in het onderzoek voort te zetten. Met een dubbele major in Chemistry and Business Administration, zijn afgestudeerden van het programma voorbereid voor functies in het management, marketing, reclame, verkoop, of andere zakelijke activiteiten in de chemische en farmaceutische bedrijven. Degree is Bachelor of Science. [+]

Waarom studeren Chemie?

De missie van de afdeling scheikunde aan Aquinas College is om studenten kennis van de chemie die past bij hun doelen te bieden: voor de algemene vorming studenten dat ze geletterd in basischemie worden; en voor de belangrijke wetenschap studenten dat zij de kennis en vaardigheden die nodig hebben voor hen om te slagen in hun post-baccalaureaat carrière.

De American Chemical Society richtlijnen voor de professionele opleiding zijn de basis voor de scheikunde curriculum. Cursussen in het algemeen, anorganische, organische, analytische en fysische chemie vormen het kader van het programma. Daarnaast worden cursussen in de biochemie, milieuchemie en geavanceerde onderwerpen regelmatig aangeboden.... [-]


Bachelor

Bachelor in business administration

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Het Department of Business Administration aan Aquinas College zet zich in voor de ontwikkeling van breed opgeleide, wereldwijd georiënteerd, ethische professionals, waarvan de hoge normen van vakbekwaamheid hen in staat stellen actief bij te dragen aan hun beroep, gemeenschap en de samenleving. [+]

Waarom studeren Business?

Het Department of Business Administration aan Aquinas College zet zich in voor de ontwikkeling van breed opgeleide, wereldwijd georiënteerd, ethische professionals, waarvan de hoge normen van vakbekwaamheid hen in staat stellen actief bij te dragen aan hun beroep, gemeenschap en de samenleving. Bevoegde professionals in het bedrijfsleven en not-for-profit gemeenschappen moeten in staat zijn om kritisch te denken, duidelijk te communiceren, onderzoek effectief in dienst kwantitatieve redeneren, gebruik maken van de huidige technologie, en werken gezamenlijk met anderen. Onze programma's omvatten zowel theoretische en applicatie componenten. Het curriculum baseert zich op en wordt versterkt door de vrije kunsten focus van het college.... [-]


Bachelor in Business with Marketing Concentration

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Het Department of Business Administration aan Aquinas College zet zich in voor de ontwikkeling van breed opgeleide, wereldwijd georiënteerd, ethische professionals, waarvan de hoge normen van vakbekwaamheid hen in staat stellen actief bij te dragen aan hun beroep, gemeenschap en de samenleving. [+]

[-]

Bachelor in Computer Information Systems

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Aquino biedt zowel Computer Information Systems (CIS) en Management Informatie Systemen (MIS) majors. Elke grote omvat een sterke technische basis, met inbegrip van de programmering, besturingssysteem, database, en netwerken fundamentele kennis. [+]

Waarom Studie Computer Information Systems?

Aquino biedt zowel Computer Information Systems (CIS) en Management Informatie Systemen (MIS) majors. Elke grote omvat een sterke technische basis, met inbegrip van de programmering, besturingssysteem, database, en netwerken fundamentele kennis.

De CIS belangrijkste versterkt elk van deze vaardigheden met geavanceerde cursussen, terwijl de MIS graad combineert zakelijke vaardigheden zoals boekhouding en marketing met de technische vaardigheden die nodig zijn voor zakelijke toepassing van informatie-systemen en technologie.

Recente veranderingen in de afdeling hebben gericht de belangrijkste eisen met steeds veranderende behoeften van de industrie met inbegrip van web design en web services, open-source toepassingen, en een practicum in de applicatie ontwerp en programmering.... [-]


Bachelor in data analytics

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Met ingang van de herfst van 2017 zal Aquinas College een groot en klein in Data Analytics aanbieden, een snelgroeiend veld dat studenten voorbereidt om gegevens te verwerken en presenteren in een steeds gedreven wereld. [+]

Vanaf begin 2017 zal Aquinas College een Groot en klein in Data Analytics, Een snelgroeiend veld dat studenten voorbereidt om gegevens te verwerken en presenteren in een steeds meer data-driven wereld.

Afgestudeerden met deze grote of minderjarige zullen in staat zijn om wiskundige en statistische technieken te gebruiken, gecombineerd met programmerings- en software applicaties om trends en ander gedrag te detecteren en presenteer dan de analyse voor een breder begrip. Dit is een interdisciplinair veld dat statistieken, wiskunde, computerprogrammering, informatietechnologie en bedrijfsadministratie combineert.

Vooruitgang in technologie, zoals smartphones, sociale netwerken en e-commerce, is de afgelopen vijf jaar gepaard gegaan met een explosie van gegevens. Sommige deskundigen schatten dat in deze periode meer dan 90% van de wereldgegevens zijn gecreëerd. ... [-]


Bachelor in de biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Biologie majors moet twaalf Science Division presentaties bij te wonen en neem de Major Field Test in de biologie. Minstens twintig (20) semester uur van de biologie cursus werk moet worden ingevuld op Aquinas College. Biologie majors moet een GPA van ten minste 2,00 in de biologie cursussen genomen op Thomas van Aquino te handhaven. [+]

Hoe wij anders zijn Aquinas biologie afgestudeerden genieten acceptatie tarieven van bijna 100% in de arts-assistent, fysiotherapie en tandheelkundige programma's Aquinas biologie afgestudeerden hebben een medische school acceptatiegraad ongeveer 20% boven het nationale gemiddelde. Sinds 2000 hebben bijna een derde van Aquino biologie afgestudeerden op gegaan om doctorale graden in de biologie of de gezondheid gerelateerde terreinen (humane geneeskunde, diergeneeskunde, tandheelkunde, fysiotherapie, etc ...) te verdienen. Een extra 14% van Aquino biologie afgestudeerden zijn gegaan naar een masters degree in vergelijkbare velden (arts-assistent, de volksgezondheid, gezondheid administratie, etc ...) verdienen sinds 2000. Voor vijf jaar loopt, hebben Aquinas College biologie afgestudeerden boven het 90ste percentiel van de Major Field Test, een gestandaardiseerde test van de biologie kennis beheerd door meer dan 300 hogescholen en universiteiten in de VS scoorde Maximaal twee gekwalificeerde Aquino studenten per jaar kan worden toegelaten tot de Michigan State University's College of Human Medicine door middel van een Early Assurance Partnership tussen de twee instellingen. Gekwalificeerde Aquino biologie majors kan electieve biologie credits voor laboratoriumonderzoek uitgevoerd bij theVan Andel Institute ontvangen. Ten minste twee docenten van het departement van Aquino College Biologie participeren in de Mohler-Thompson Summer Leerlingen programma elke zomer, het aanbieden van stipendia voor gekwalificeerde biologie majors die zich bezighouden met onafhankelijk onderzoek. Elke cursus en lab genomen door een van Aquino belangrijke biologie wordt gegeven door een full-time lid van de faculteit, die een Ph.D. heeft verdiend in zijn / haar vakgebied. Alumni van de biologie-programma hebben verdiend graduate of professionele graden op... [-]

Bachelor in de chemie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

De missie van de afdeling scheikunde aan Aquinas College is om studenten kennis van de chemie die past bij hun doelen te bieden: voor de algemene vorming studenten dat ze geletterd in basischemie worden; en voor de belangrijke wetenschap studenten dat zij de kennis en vaardigheden die nodig hebben voor hen om te slagen in hun post-baccalaureaat carrière. [+]

Waarom studeren Chemie?

De missie van de afdeling scheikunde aan Aquinas College is om studenten kennis van de chemie die past bij hun doelen te bieden: voor de algemene vorming studenten dat ze geletterd in basischemie worden; en voor de belangrijke wetenschap studenten dat zij de kennis en vaardigheden die nodig hebben voor hen om te slagen in hun post-baccalaureaat carrière.

De American Chemical Society richtlijnen voor de professionele opleiding zijn de basis voor de scheikunde curriculum. Cursussen in het algemeen, anorganische, organische, analytische en fysische chemie vormen het kader van het programma. Daarnaast worden cursussen in de biochemie, milieuchemie en geavanceerde onderwerpen regelmatig aangeboden.... [-]


Bachelor in de chemische natuurkunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Chemische fysica is een interdisciplinair belangrijke die studie van de samenstelling van de materie met de fysica 'studie van de eigenschappen van materie en energie chemie combineert. De cursussen worden getrokken uit de afdelingen van de scheikunde, natuurkunde en wiskunde. [+]

Waarom studeren Natuurkunde?

De afdeling Natuurkunde / Pre-Engineering biedt momenteel een belangrijke in de chemische natuurkunde en een minderjarige in de natuurkunde is ontworpen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het voortgezet onderwijs.

Aquinas College is een kleine, vriendelijke instelling gewijd aan het onderwijzen van haar studenten in een omgeving ontworpen om individuen te helpen ontwikkelen van hun talenten en potentieel. Natuurkunde / Pre-Engineering studenten beginnen hun AQ het onderwijs door middel van een reeks cursussen in de wiskunde, techniek, de natuurwetenschappen en de geesteswetenschappen.

Hoe wij anders zijn

Misschien wel de grootste vraag naar leraren in het secundair onderwijs is op het gebied van de natuurkunde.... [-]


Bachelor in de Communicatiewetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Hoewel iedereen wordt geboren met de middelen om te communiceren, communicatie vaardigheden, zoals elke talent, moeten worden ontwikkeld. De mededeling curriculum op Aquino werd ontworpen met dat in het achterhoofd. Klassen eisen doordachte onderzoek, kritisch denken, probleemoplossend vermogen en actieve participatie. Communicatie is een van de snelst groeiende disciplines bij Thomas van Aquino. [+]

Waarom studeren Communicatie?

Hoewel iedereen wordt geboren met de middelen om te communiceren, communicatie vaardigheden, zoals elke talent, moeten worden ontwikkeld. De mededeling curriculum op Aquino werd ontworpen met dat in het achterhoofd.

Klassen eisen doordachte onderzoek, kritisch denken, probleemoplossend vermogen en actieve participatie. Communicatie is een van de snelst groeiende disciplines bij Thomas van Aquino.

Hoe wij anders zijn Effectieve communicatie vaardigheden zijn wat werkgevers zoeken, volgens de Nationale Vereniging van Hogescholen en werkgevers. Communicatie majors leren deze vaardigheden in de lessen en stages. Aquinas communicatie afgestudeerden houden leidende posities in de gezondheidszorg, recht, kunst, onderwijs, en de non-profit sector. Vier verschillende communicatie belangrijke sporen worden aangeboden en afgestemd op de carrière doelstellingen, waaronder een Business Administration en Communicatie Dual Major. Alle majors ontwerp en de uitvoering senior research projecten ter voorbereiding van de top-tier graduate programma's en hoogopgeleide carrière. Communicatie studenten kunnen State-Hof Goedgekeurd conflictbemiddelaars geworden bij het invullen van cursussen voor de grote en kleine. Communicatie faculteit leden zitting te nemen in tal van Grand Rapids boards, met inbegrip van de Dispute Resolution Center van West Michigan, Circle Theatre, Grand Rapids Restorative Justice Initiative en het Spectrum Health Institutional Review Board. Onze faculteit leden adviseren high profile individuen, met inbegrip van staat en de nationale gerechtigden voor de Miss America en mevrouw rolstoel-Amerika Programma's. Communicatie is een van de drie Aquino majors die 's nachts kan worden afgerond. Faculteit leden hebben door de gemeenschap partners gevraagde deskundigheid, het vergemakkelijken van verbetering van de communicatieve vaardigheden in de... [-]

Bachelor in de gemeenschap leiderschap

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Een handtekening programma op Aquinas College, Community Leadership werd gemaakt door lokale leiders voor te bereiden om te worden betrokken bij en in uw gemeenschap om te werken voor het algemeen belang. Gericht op lokale kwesties met lokale leiders zullen inspireren om kritisch en mondiaal denken, evenals bereiden je voor sociale rechtvaardigheid georiënteerde loopbaan in de publieke en non-profit organisaties. [+]

Waarom studeren Gemeenschap Leiderschap?

Thomas is een van slechts een select aantal hogescholen om een ​​interdisciplinaire grote ontworpen om u te voorzien van perspectief op de gemeenschap leiderschap en sociale rechtvaardigheid, om uw organisatorische en analytische probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen en om je gevoel voor maatschappelijke verantwoordelijkheid te verdiepen door middel van dienst kansen in de plaatselijke bieden agentschappen en organisaties. Een handtekening programma op Aquinas College, Community Leadership werd gemaakt door lokale leiders voor te bereiden om te worden betrokken bij en in uw gemeenschap om te werken voor het algemeen belang. Gericht op lokale kwesties met lokale leiders zullen inspireren om kritisch en mondiaal denken, evenals bereiden je voor sociale rechtvaardigheid georiënteerde loopbaan in de publieke en non-profit organisaties. Als afgestudeerde van de Aquinas College Gemeenschap Leadership programma, zult u de praktische ervaring van hoe de sociale rechtvaardigheid informeert effectieve dienstverlening aan de gemeenschap en leiderschap te hebben.... [-]


Bachelor in de geografie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Een sterke, brede curriculum in de geografie bereidt studenten goed om door te gaan naar school afstuderen. Sinds 2006, 100% van de afgestudeerden van toepassing zijn op de geografie graduate programma's zijn toegekend assistentschappen of beurzen. [+]

Hoe wij anders zijn Thomas is een van de slechts twee liberal arts colleges in Michigan een geografie belangrijke bieden. Faculteit hebben expertise in de triade van de geografie: fysische geografie, sociale geografie, en geografische technieken. Studenten hebben de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen door middel van-faculteit gerichte onderzoeksprojecten (bv Mohler-Thompson Summer Program) en stages in de lokale gemeenschap (bv, Stad van Grand Rapids, Grand Valley Metro Raad, Michigan Department of Transportation, en anderen). Aquinas aardrijkskunde afgestudeerden zijn werkzaam in een breed scala van banen, waaronder: stedenbouwkundige, dam inspecteur, onroerende voorheffing assessor, natuur- en milieueducatie, GIS regisseur en universiteitsprofessor. Een sterke, brede curriculum in de geografie bereidt studenten goed om door te gaan naar school afstuderen. Sinds 2006, 100% van de afgestudeerden van toepassing zijn op de geografie graduate programma's zijn toegekend assistentschappen of beurzen. In de afgelopen 10 jaar, zijn geografie majors gegaan om te studeren aan graduate schools in de VS en de wereld, waaronder: Syracuse University, University of Oregon, de Universiteit van Georgia, Rutgers University, Cal Poly, University of Wyoming, Universiteit van Swansea (Wales) , Universiteit van Texas in Austin, en tal van regionale instellingen. Graduate David Baylis '06 was een Fulbright-Hays Fellow in Turkije voor 2014. Beide cartografie (map maken) en GIS (Geografische Informatie Systemen) zijn volledige semester klassen, waardoor de studenten een sterke achtergrond in geografische technieken. We gebruiken dezelfde GIS-software als de lokale, provinciale en federale agentschappen, zodat studenten de vaardigheden voor het instapmodel werkgelegenheid op het gebied van GIS. De meeste... [-]

Bachelor in de Geschiedenis

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Onze full-time hoogleraren geschiedenis zijn alle gepubliceerde auteurs actief nastreven van onderzoeksagenda's en boek projecten. Dit komt omdat excellentie in het onderwijs is hun prioriteit. [+]

Waarom studeren Geschiedenis?

Onze full-time hoogleraren geschiedenis zijn alle gepubliceerde auteurs actief nastreven van onderzoeksagenda's en boek projecten. Dit komt omdat excellentie in het onderwijs is hun prioriteit. In de woorden van de Assoc. van Amerikaanse Hogescholen en Universiteiten, "Teacher-geleerden zijn toegewijd aan hoge kwaliteit undergraduate onderwijs, een actief programma voor onderzoek en wetenschap, en worden geacht te verlevendigen en verrijken hun onderwijs en de student ervaring door de integratie van inzichten uit hun eigen onderzoek naar de educatieve activiteiten, student adviseren, en aanverwante werkzaamheden "(Kuh, et al.," Waarom Teacher-Scholars Matter, "Liberaal Onderwijs, Fall 2007).... [-]


Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

West Michigan University en Aquinas College zijn partners in een innovatief technisch programma dat een liberal arts-opleiding oproept in de katholieke en dominicaanse traditie met de middelen en expertise van een grote publieke onderzoeksuniversiteit. [+]

West Michigan University en Aquinas College zijn partners in een Innovatief ingenieursprogramma Dat meldt een liberal arts opleiding geworteld in de katholieke en dominicaanse traditie met de middelen en expertise van een grote publieke onderzoeksuniversiteit. Degrees zijn beschikbaar in industriële en ondernemende engineering en in civiele techniek (in behandeling), en beide zijn geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission of ABET.

Algemene opleiding en vooropleidingen worden onderwezen door Aquinas faculteit. Engineering cursussen worden geleerd door WMU faculteit. Studenten studeerden af ​​met zowel een associate of arts diploma van Aquinas en een bachelor in de wetenschappelijke opleiding in engineering van WMU. ... [-]


Bachelor in de kunstgeschiedenis

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

De missie van de Art-afdeling is om kunstenaars, kunsthistorici en beeldende kunst bestuurders te trainen, evenals dienst cursussen voor niet-kunst majors te bieden. Door middel van onze cursussen, streven we naar een waardering voor de rijke uitwisseling van beelden en ideeën dat kan gebeuren tussen kunst en andere academische disciplines te bouwen. [+]

Waarom Study Art?

De missie van de Art-afdeling is om kunstenaars, kunsthistorici en beeldende kunst bestuurders te trainen, evenals dienst cursussen voor niet-kunst majors te bieden. Door middel van onze cursussen, streven we naar een waardering voor de rijke uitwisseling van beelden en ideeën dat kan gebeuren tussen kunst en andere academische disciplines te bouwen. Onze afgestudeerden in de kunst zijn aangemoedigd om hun toekomstige professionele rol in de context van zowel de hedendaagse wereld en de historische wereld te overwegen. Naast een eerbied voor de kunstgeschiedenis, hebben ze geleerd juiste vaardigheden van de geest, met de hand en oog. Ze hebben geholpen om de volgende stappen in hun leven weg te vinden, en zijn uitgedaagd om het beste wat ze kunnen in hun gekozen specialiteit.... [-]


Bachelor in de sociologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Het departement Sociologie heeft een community-based learning curriculum dat sociologische ideeën leven te studenten brengt door de uitbreiding van de grenzen van de klas en het blootstellen van studenten om ervaringen en kansen in de gemeenschap als onderdeel van hun werk natuurlijk. [+]

Waarom studeren sociologie?

Het departement Sociologie heeft een community-based learning curriculum dat sociologische ideeën leven te studenten brengt door de uitbreiding van de grenzen van de klas en het blootstellen van studenten om ervaringen en kansen in de gemeenschap als onderdeel van hun werk natuurlijk.

Hoe wij anders zijn Monseigneur Bukowski, de eerste van Aquino socioloog, onderwees arbeidsverhoudingen, was actief in burgerrechten, en leidde Appalachia de service-learning trips. Sociologie afgestudeerden een verschil maken in non-profit, strafrecht, maatschappelijk werk, het bedrijfsleven, de wet, en college onderwijs loopbaan. Professoren hebben uiteenlopende specialisaties waaronder geslacht, maatschappelijk werk, organisaties, gemeenschap, ongelijkheid, duurzame stedelijke ontwikkeling, sociale psychologie, subculturen, etnografie en cultuur. Sociologie Professor Dr. Susan Haworth-Hoeppner ontving de 2014 Midwest Sociologische Vereniging van Jane Addams Outstanding Service Award. Sociologie studenten krijgen community-based learning met Grand Rapids agentschappen zoeken naar oplossingen voor maatschappelijke problemen. De cursus Inheemse Volkeren van de Grote Meren wordt gegeven door Ron Yob, hoofd van de Grand River Bands van Ottawa Indianen. We werken samen met Grand Rapids Public Schools op Girls Empowering Together (GET), een naschoolse leiderschapsprogramma. Thomas is een van de slechts zes Michigan particuliere hogescholen met een Alpha Kappa Delta hoofdstuk, een sociologie eer samenleving. Studenten van plan loopbaan in de sociologie Vooropleiding, en voldoen aan alumni die sociologie te gebruiken in hun werk. Studenten leren kritisch denken vaardigheden die nodig zijn om te begrijpen, te analyseren en te handelen in een complexe wereld - in de sociologie, is verschil van mening in de klas welkom. Major Vereisten... [-]

Bachelor in de theologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Major Vereisten: Zesendertig (36) credit-uren. Benodigde cursussen: [+]

Hoe wij anders zijn Elke full-time hoogleraar heeft een mandatum van de bisschop van het bisdom van Grand Rapids of de aartsbisschop van Detroit. Afgestudeerden gemakkelijk vinden werk in de parochies in de bisdommen van Grand Rapids, Lansing en de Arch-Bisdom van Detroit. Veel afgestudeerden gaan naar graduate studies in de theologie op scholen, zoals de Notre Dame, Boston College, Marquette, Catholic University of America en Villanova. Een zes-gangen Certificate in Theological Studies stelt studenten in staat om een ​​aanvraag voor diocesane meester catechist-status. Elke full-time hoogleraar geeft cursussen in de katholieke Studies programma. Een theologie professor heeft twee keer een Fulbright Scholar in de Oekraïne geweest en een ander geeft tientallen theologische gesprekken op de lokale katholieke bijeenkomsten. In samenwerking met het bisdom van Grand Rapids, is de afdeling ontwikkeling van een jeugdministerie grote en kleine. Voor elk semester kan een student vragen de bijbelse talen, het Grieks of Hebreeuws te studeren. Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in een gerichte studie van de heilige Thomas van Aquino 'Summa Theologiae. Om de twee jaar een theologie professor biedt een cursus over The Lord of the Rings en The Chronicles of Narnia. Major Vereisten ... [-]

Bachelor in duurzaam ondernemen

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Duurzaam ondernemen herstellen kwaliteit van het milieu, stabiele en gezonde gemeenschappen te bevorderen, en verhoging van winstgevendheid op lange termijn. De Aquino Sustainable Business Degree programma bevordert ecologische en sociale intelligentie in alle zakelijke beslissingen en is de eerste undergraduate programma in zijn soort in Michigan en de Verenigde Staten. [+]

Waarom studeren Duurzaam Ondernemen?

Duurzaam ondernemen herstellen kwaliteit van het milieu, stabiele en gezonde gemeenschappen te bevorderen, en verhoging van winstgevendheid op lange termijn. De Aquino Sustainable Business Degree programma bevordert ecologische en sociale intelligentie in alle zakelijke beslissingen en is de eerste undergraduate programma in zijn soort in Michigan en de Verenigde Staten.

Hoe wij anders zijn Het aanbieden van de eerste undergraduate degree duurzaam ondernemen in de Verenigde Staten, heeft het programma meer dan tien jaar ervaring in het duurzame bedrijfsleven het onderwijs. Afgestudeerden maken uitstekende professionele bijdragen in een verscheidenheid van het bedrijfsleven, non-profit en overheidsorganisaties - waarvan vele leiden hun industrie in duurzaamheid. Faculteit combineren ervaring in het bedrijfsleven en een sterke academische referenties. International Perspectives in Duurzaam Ondernemen, met zijn veld component in Costa Rica, biedt studenten een eerste hand gelegenheid om duurzaam ondernemen te verkennen in andere landen. Curriculum verbindt wereldveranderende denken met traditionele zakelijke vaardigheden en inzicht in de natuurlijke wereld. Studenten krijgen praktische duurzame ervaring in het bedrijfsleven door middel van gespecialiseerde student stagemogelijkheden. De Steelcase en Wege stichtingen en andere donoren leverde meer dan $ 1.800.000 aan het programma te starten. De Sustainable Business Innovations Lab, een van de verplichte vakken, leidt studenten op in design-denken en innovatie vaardigheden terwijl het oplossen van real-world uitdagingen. Sterke zakelijke en filantropische steun voor het programma blijft aangewezen beurzen voor traditionele en voortgezet onderwijs studenten aan te bieden. Studenten gaan met de campus en West Michigan streven naar duurzaamheid - een verschil maken dicht... [-]

Bachelor in Economie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

De missie van de Economie-programma is kritisch, reflectief, op de hoogte te bevorderen, en bevoegd deelnemers en burgers, die oorzaak en gevolg te begrijpen op het gebied van de economie. Door middel van een scala aan cursussen en activiteiten van het Economics Program biedt cruciale academische blootstelling aan de studie van de economie en de real-world voorbeelden. [+]

Waarom studeren Economics?

De missie van de Economie-programma is kritisch, reflectief, op de hoogte te bevorderen, en bevoegd deelnemers en burgers, die oorzaak en gevolg te begrijpen op het gebied van de economie. Door middel van een scala aan cursussen en activiteiten van het Economics Program biedt cruciale academische blootstelling aan de studie van de economie en de real-world voorbeelden. De afdeling biedt ook studenten non-klas mogelijkheden om te participeren in economische projecten en ervaringen.

De Economics Major en Minor behoren tot de snelst groeiende op de campus. Sinds 2013 is het aantal Majors en Minors is gestegen van 1 tot meer dan 40! The Economics programma op AQ beschikt over cursussen die zwaar in de kwantitatieve analyse zijn, het helpen van studenten voldoen aan de eisen van de 21e eeuw arbeidsmarkt. Een diploma economie heeft een van de hoogste startsalarissen voor nieuwkomers op de arbeidsmarkt onder alle zakelijke graden. Een Economics diploma kunt u voor te bereiden voor het werk in de particuliere en publieke sector, maar ook zorgen voor een goede basis voor wie op zoek om hun opleiding voort te zetten op de graduate niveau. Hoe wij anders zijn Economie is een hot commodity-de economische programma van Aquino heeft gezien het aantal van de economie majors omhoogschieten met 1800% 2013-2015. Meer informatie over hoe de economie geeft antwoord op duurzaamheid problemen op een milieu-economie natuurlijk. Het draait allemaal om de meting! Neem econometrie aan de kwantitatieve vaardigheden van toepassing zijn op echte wereld analyse te verwerven. Bewust... [-]

Bachelor in geospatiale technologieën

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Aquinas College biedt een nieuwe concentratie aan in de geografie van Geospatial Technologies. Deze nieuwe concentratie zal studenten dienen die een sterke interesse hebben in de huidige technologieën. [+]

Aquinas College biedt een nieuwe concentratie in de Geografie van Geospatiale Technologieën. Deze nieuwe concentratie zal studenten dienen die een sterke interesse hebben in de huidige technologieën. Met deze concentratie in Geospatial Technologies Aquinas biedt studenten een sterke weg naar de STEM carrière van computer cartografie, geografische informatiesystemen en remote sensing. Ook de toevoeging van een nieuwe lagere cursus (Geospatial Analysis) biedt studenten de gelegenheid om vroeg in hun tijd een aantal thema's in geospatiale analyse te onderzoeken in Aquinas. Geen andere universiteit of universiteit in de regio biedt zo'n cursus aan.

De Geospatial Technologies Concentration omvat een unieke reeks cursussen die zijn ontworpen om studenten een opleiding te verschaffen die technische vaardigheden omvat die door de industrie en overheidsinstanties op lokaal, nationaal en nationaal niveau worden geëist. Vacatures zijn posities als cartografen, GIS technici, of geospatiale analisten, die allemaal in de komende tien jaar zullen blijven groeien. De gegevens van de Amerikaanse Bureau voor Arbeidsstatistieken 2015 voor Cartographers en Photogrammetrists onthullen dat de vooruitzichten van de banengroei op 29% landelijk en 18% lokaal in Michigan liggen. ... [-]


Bachelor in geïntegreerde wetenschap

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Minstens 23 studiepunten van het Integrated Science belangrijke moeten worden genomen bij Aquinas College. Deze belangrijke is alleen beschikbaar voor studenten op zoek naar elementaire certificering. [+]

Major Vereisten

Minstens 23 studiepunten van het Integrated Science belangrijke moeten worden genomen bij Aquinas College. Deze belangrijke is alleen beschikbaar voor studenten op zoek naar elementaire certificering.

Vereiste: BY123, BY150, BY160, BY161, BY162; CY111 of CY155; CY112 of CY156; PC201 of PC213; PC202 of PC214; GY101, GY129; EL100 Cursussen BY123 Environmental Biology (3) NL BY150 Humane Biologie (4) NL BY160 Principles of Biology (4) NL BY161 Plantkunde (3) BY162 Zoology (3) CY111 Algemene Chemie (4) NL CY155 General, Biologisch, en Biochemie I (3) CY112 Algemene Chemie (4) CY156 General, Biologisch, en Biochemie II (3) PC201 Algemene natuurkunde: mechanica, geluid, warmte (4) NL PC213 Algemene natuurkunde met Calculus: Mechanics, geluid, warmte (4) PC202 Algemene natuurkunde: elektriciteit, magnetisme, licht, Nuclear Physics (4) PC214 Algemene natuurkunde met Calculus: elektriciteit, magnetisme, licht, Nuclear Physics (4) GY101 Earth Environments (4) NL GY129 Fysische Geografie van Michigan (3) NN EL100 Inleiding tot Environmental Studies (3) NN [-]

Bachelor in het duits

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

De Duitse Studies Program bij Aquinas College bevordert een goed begrip van en uitwisseling met Duitstalige culturen, zowel binnen als buiten de Verenigde Staten. Onze geïntegreerde programma voor het leren van talen bevat alle vier de taalvaardigheden: luisteren, spreken, lezen en schrijven. [+]

Waarom studeren Duits?

Wist je dat…

Duits wordt gesproken door meer dan 124 miljoen mensen over de hele wereld? German is van oudsher de kern van liberal arts omgevingen zoals Aquino College vanwege de interdisciplinaire verbindingen tussen literatuur, geschiedenis, kunst en filosofie, evenals de sociale en natuurwetenschappen geweest? Duits is de meest gebruikte taal op het internet na het Engels? Het Duits is een officiële taal op vele internationale conferenties? Bijna twee op de tien boeken die in de hele wereld zijn gepubliceerd in het Duits? Mensen van Duitse afkomst vormen een van de grootste erfgoed groepen in de Verenigde Staten met veel intacte Duitstalige gemeenschappen? Meer dan 1.100 bedrijven uit Duitstalige landen dochterondernemingen US? Meer dan 700 Amerikaanse bedrijven doen zaken in Duitsland en hebben 800.000 banen gecreëerd? Ondanks zijn reputatie als een moeilijke taal, de nabijheid van het Duits en het Engels als Germaanse talen maakt Duitser in veel opzichten makkelijker voor Engels sprekenden Duits op Aquino biedt u vele mogelijkheden om de verschillende facetten van een Duitse Studies curriculum te studeren terwijl u geniet van het Duits-gerelateerde activiteiten op en buiten de campus: Geniet van een Duitse les aan het begin, intermediair of gevorderd niveau in een communicatieve, leerling centraal, zeer interactief en leuk (!) Omgeving (Duitse cultuur en beschaving, studies van de Duitse cultuur en maatschappij door middel van film, Hedendaags Short Stories, de 19e eeuw Literatuur : Sprookjes …) Hoe wij anders zijn ... [-]

Bachelor in het Engels met het schrijven van de nadruk

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

De Engels gestudeerd aan Aquino bereidt u voor uw carrière en voor het leven door de studie van literatuur en taal. In onze Engels Literatuur belangrijk, vindt u een aantal van de grootste schrijvers van de wereld te ontmoeten en gelijke tred houden met de huidige trends op gebieden zoals vrouwenstudies, literatuur minderheid, wereldliteratuur in het Engels, en film studies. [+]

Waarom Engels leren?

De Engels gestudeerd aan Aquino bereidt u voor uw carrière en voor het leven door de studie van literatuur en taal. In onze Engels Literatuur belangrijk, vindt u een aantal van de grootste schrijvers van de wereld te ontmoeten en gelijke tred houden met de huidige trends op gebieden zoals vrouwenstudies, literatuur minderheid, wereldliteratuur in het Engels, en film studies. Onze Engels Major met een Schrijven De nadruk zal ontwikkelen schriftelijke vaardigheden, van vitaal belang in elk gebied van uw toekomst kan houden. Ons schrijven en journalistiek minderjarigen bieden u mogelijkheden om jezelf te uiten en breng uw schriftelijke vaardigheden om professioneel niveau, maakt niet uit je major.... [-]


Bachelor in het Engels met literatuur nadruk

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

De Engels gestudeerd aan Aquino bereidt u voor uw carrière en voor het leven door de studie van literatuur en taal. In onze Engels Literatuur belangrijk, vindt u een aantal van de grootste schrijvers van de wereld te ontmoeten en gelijke tred houden met de huidige trends op gebieden zoals vrouwenstudies, literatuur minderheid, wereldliteratuur in het Engels, en film studies. [+]

Waarom Engels leren?

De Engels gestudeerd aan Aquino bereidt u voor uw carrière en voor het leven door de studie van literatuur en taal. In onze Engels Literatuur belangrijk, vindt u een aantal van de grootste schrijvers van de wereld te ontmoeten en gelijke tred houden met de huidige trends op gebieden zoals vrouwenstudies, literatuur minderheid, wereldliteratuur in het Engels, en film studies. Onze Engels Major met een Schrijven De nadruk zal ontwikkelen schriftelijke vaardigheden, van vitaal belang in elk gebied van uw toekomst kan houden. Ons schrijven en journalistiek minderjarigen bieden u mogelijkheden om jezelf te uiten en breng uw schriftelijke vaardigheden om professioneel niveau, maakt niet uit je major.... [-]


Bachelor in het frans

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Studeren Frans aan Aquinas College zal niet alleen u helpen om uw taal te leren doelen te bereiken, zal het u ook in staat om toegang te krijgen tot een verscheidenheid van levendige en gevarieerde culturen, evenals een rijkdom van de literatuur en geschiedenis. [+]

Bienvenue dans le programme de Français d'Aquino College!

Studeren Frans aan Aquinas College zal niet alleen u helpen om uw taal te leren doelen te bereiken, zal het u ook in staat om toegang te krijgen tot een verscheidenheid van levendige en gevarieerde culturen, evenals een rijkdom van de literatuur en geschiedenis. Bovendien zou de Franse zeker een pluspunt in je professionele leven. Frans wordt gesproken door meer dan 300 miljoen mensen in meer dan 50 landen op alle continenten waardoor het met Engels 's werelds enige echte wereldwijde talen. In ons land, 1,8 miljoen Amerikanen spreken Frans thuis.

Naast de taallessen, zal Frans aan Aquinas College jouw kennis en begrip van de Franse en Franstalige cultuur verrijken. Je wordt aangemoedigd om uit te reiken naar native speakers dankzij onze lange semester studie in het buitenland programma in Frankrijk (Angers). Ons programma zal je ook de mogelijkheid geven om zich te voorbereid voor de professionele wereld door middel van vertalen en het Frans voor het vak klassen. Bovendien Aquinas College is een officieel examen centrum voor de Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris.... [-]


Bachelor in het Spaans

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Studeren Spaans op Aquinas College zal niet alleen u helpen om uw taal te leren doelen te bereiken, zal het u ook in staat om toegang te krijgen tot een verscheidenheid van levendige en gevarieerde culturen, evenals een rijkdom van de literatuur en geschiedenis. Bovendien zou de Spaanse zeker een pluspunt in je professionele leven. [+]

Waarom Spaans leren?

Studeren Spaans op Aquinas College zal niet alleen u helpen om uw taal te leren doelen te bereiken, zal het u ook in staat om toegang te krijgen tot een verscheidenheid van levendige en gevarieerde culturen, evenals een rijkdom van de literatuur en geschiedenis. Bovendien zou de Spaanse zeker een pluspunt in je professionele leven. Na het Engels, Spaans is de meest gesproken taal in de Verenigde Staten en, uiteraard, de meest gesproken taal op ons continent.

Naast de taallessen, zal Spaans op Aquinas College jouw kennis en begrip van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse culturen te verrijken door middel van programma's zoals het Latin American Film Festival. Je wordt aangemoedigd om uit te reiken naar native speakers, zowel hier (Grand Rapids beschikt over een groot en gevarieerd Spaanse gemeenschap), en in het buitenland. Op Aquinas College hebben we studeren in het buitenland programma's in zowel Spanje en Costa Rica.... [-]


Bachelor in het theater - algemene studies spoor

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Achtenveertig (48) krediet uur in Theater: de kern (27 studiepunten) en een concentratie of "track" (21 studiepunten), gekozen uit de volgende opties: prestaties (acteren en / of regie), technische studies, creatieve dramatiek of algemene studies. [+]

Waarom studeren Theatre?

Of u nu klaar om het podium te nemen of bouwen, dan heb je je plaats in het theater bij Thomas van Aquino te vinden. Met een geavanceerde faciliteit en de toevoeging van een nieuw theater afdeling directeur, is ons programma een nieuwe standaard of excellence.

In 2003, de $ 7 miljoen Aquinas College Performing Arts Center (in samenwerking met Thomas College, Community Circle Theatre en Grand Rapids katholieke middelbare scholen) had zijn Grand Opening seizoen. Het is een coöperatieve effect dat buitengewone theater brengt aan onze gemeenschap en onze studenten.

Hoe wij anders zijn Aquino is de enige van vier jaar prive-school in de Grand Rapids gebied dat een grote theater biedt. Het programma is onderdeel van een unieke samenwerking met Circle Theatre en de Liga van de katholieke middelbare scholen, de enige in zijn soort in het land, waardoor voor een verscheidenheid van de prestaties, het onderwijs, en technische opleidingen. De afdeling produceert 4-5 volledig gemonteerd shows per jaar, met een focus op de hedendaagse toneelstukken, musicals, en aanpassingen. Het departement biedt drie verschillende 21-credit concentraties (prestaties, technisch en algemeen) in aanvulling op een 27-credit kern. Aquino biedt tot vier talent beurzen voor inkomende eerstejaars en transfers, op basis van auditie (voor uitvoerende kunstenaars) of portfolio (voor ontwerpers, stage managers en directeuren). De studenten hebben stage gehad bij alle grote theaters in de Grand Rapids, evenals in The Purple Rose in Chelsea en in Chicago, Houston, Los Angeles en Phoenix. Studenten verlaten met meer acteren... [-]

Bachelor in International Business

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

[+]

CS152 Spreadsheets (1) T [-]

Bachelor in International Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Drieëndertig (33) semester uur met niet meer dan 12 uur genomen in één afdeling. PS332 of 333 of 334 of 335, PS387, PS388, ES212, ES342, en HY162 nodig. Minimaal GPA van 2,0 (C) nodig in de kern van cursussen. [+]

Major Vereisten

Drieëndertig (33) semester uur met niet meer dan 12 uur genomen in één afdeling. PS332 of 333 of 334 of 335, PS387, PS388, ES212, ES342, en HY162 nodig. Minimaal GPA van 2,0 (C) nodig in de kern van cursussen. Een praktische kennis van ten minste één moderne taal, naast het Engels is ook vereist. De overige 15 studiepunten van de keuzevakken te werken om te voltooien de belangrijkste kunnen worden genomen van de departementale inzendingen hieronder. Extra cursus kan worden goedgekeurd voor keuzevakken door de Program Coordinator.

Economie en Bedrijfswetenschappen Courses:

BS315 Cultuur en Internationale Handel (3) ES185 Rich Nations, arme landen: de economieën van de wereld (3) BE ES211 Micro-economische Principles (3) BE ES313 International Business (3) BE ES435 Development Economics (3) ES492 History of Economic Thought (3) ... [-]

Bachelor in kinesiologie met een concentratie in de uitoefening wetenschap

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Hou van sport, fitness of het helpen van mensen te genezen? Kinesiologie heeft u gedekt. Kinesiologie is de studie van de beweging van het lichaam, en het is de thuisbasis van alles in verband met bewegende lichamen. [+]

Waarom studeren Kinesiologie?

Hou van sport, fitness of het helpen van mensen te genezen? Kinesiologie heeft u gedekt. Kinesiologie is de studie van de beweging van het lichaam, en het is de thuisbasis van alles in verband met bewegende lichamen. Met vier majors en zes minderjarigen, kunt u de vaardigheden en opleiding nodig zijn om uw liefde voor de sport, fitness en het helpen van mensen met de gezondheidszorg, atletische training, onderwijs, coaching en personal training of zaken te combineren met de baan van je dromen land te krijgen. Wij zijn een van de weinige programma's in de staat waar Athletic Training majors ook kunnen concurreren in intercollegiate atletiek - het geven van onze studenten een voorsprong op de concurrentie. Onze Business Administration / Sport Management majors kan werken met de faculteit wordt op maat van hun opleiding om hun carrière doelen te passen door het toevoegen van minderjarigen en concentraties. Onze oefening bèta-studenten krijgen hands on ervaring met docenten en ons grote netwerk van succesvolle alumni die in de fitness-industrie te werken. Lichamelijke Opvoeding Onderwijs majors profiteren van de kleine klassen met state of the art sport en fitness faciliteiten, waardoor ze de beste kans voor succes. Ongeacht uw specifieke major, zal onze afdeling Kinesiologie je voor te bereiden op een succesvolle, belonen en bevredigende carrière. ... [-]


Bachelor in kunst

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Onze afgestudeerden in de kunst zijn aangemoedigd om hun toekomstige professionele rol in de context van zowel de hedendaagse wereld en de historische wereld te overwegen. Naast een eerbied voor de kunstgeschiedenis, hebben ze geleerd juiste vaardigheden van de geest, met de hand en oog. [+]

Waarom Study Art?

De missie van de Art-afdeling is om kunstenaars, kunsthistorici en beeldende kunst bestuurders te trainen, evenals dienst cursussen voor niet-kunst majors te bieden. Door middel van onze cursussen, streven we naar een waardering voor de rijke uitwisseling van beelden en ideeën dat kan gebeuren tussen kunst en andere academische disciplines te bouwen. Onze afgestudeerden in de kunst zijn aangemoedigd om hun toekomstige professionele rol in de context van zowel de hedendaagse wereld en de historische wereld te overwegen. Naast een eerbied voor de kunstgeschiedenis, hebben ze geleerd juiste vaardigheden van de geest, met de hand en oog. Ze hebben geholpen om de volgende stappen in hun leven weg te vinden, en zijn uitgedaagd om het beste wat ze kunnen in hun gekozen specialiteit.... [-]


Bachelor in management informatie systemen

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

De MIS graad combineert zakelijke vaardigheden zoals boekhouding en marketing met de technische vaardigheden die nodig zijn voor zakelijke toepassing van informatie-systemen en technologie. [+]

Waarom Studie Computer Information Systems?

Aquino biedt zowel Computer Information Systems (CIS) en Management Informatie Systemen (MIS) majors. Elke grote omvat een sterke technische basis, met inbegrip van de programmering, besturingssysteem, database, en netwerken fundamentele kennis.

De CIS belangrijkste versterkt elk van deze vaardigheden met geavanceerde cursussen, terwijl de MIS graad combineert zakelijke vaardigheden zoals boekhouding en marketing met de technische vaardigheden die nodig zijn voor zakelijke toepassing van informatie-systemen en technologie.

Recente veranderingen in de afdeling hebben gericht de belangrijkste eisen met steeds veranderende behoeften van de industrie met inbegrip van web design en web services, open-source toepassingen, en een practicum in de applicatie ontwerp en programmering.... [-]


Bachelor in milieustudies

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Studenten wiens belang en natuurlijk het werk zijn geconcentreerd in de wetenschap zal een Bachelor of Science (BS) diploma te verdienen, terwijl die meer geïnteresseerd zijn in de menselijke / zal culturele cursussen een Bachelor of Arts (BA) diploma te verdienen. [+]

Hoe wij anders zijn Thomas is een van de slechts twee liberal arts colleges in Michigan een geografie belangrijke bieden. Faculteit hebben expertise in de triade van de geografie: fysische geografie, sociale geografie, en geografische technieken. Studenten hebben de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen door middel van-faculteit gerichte onderzoeksprojecten (bv Mohler-Thompson Summer Program) en stages in de lokale gemeenschap (bv, Stad van Grand Rapids, Grand Valley Metro Raad, Michigan Department of Transportation, en anderen). Aquinas aardrijkskunde afgestudeerden zijn werkzaam in een breed scala van banen, waaronder: stedenbouwkundige, dam inspecteur, onroerende voorheffing assessor, natuur- en milieueducatie, GIS regisseur en universiteitsprofessor. Een sterke, brede curriculum in de geografie bereidt studenten goed om door te gaan naar school afstuderen. Sinds 2006, 100% van de afgestudeerden van toepassing zijn op de geografie graduate programma's zijn toegekend assistentschappen of beurzen. In de afgelopen 10 jaar, zijn geografie majors gegaan om te studeren aan graduate schools in de VS en de wereld, waaronder: Syracuse University, University of Oregon, de Universiteit van Georgia, Rutgers University, Cal Poly, University of Wyoming, Universiteit van Swansea (Wales) , Universiteit van Texas in Austin, en tal van regionale instellingen. Graduate David Baylis '06 was een Fulbright-Hays Fellow in Turkije voor 2014. Beide cartografie (map maken) en GIS (Geografische Informatie Systemen) zijn volledige semester klassen, waardoor de studenten een sterke achtergrond in geografische technieken. We gebruiken dezelfde GIS-software als de lokale, provinciale en federale agentschappen, zodat studenten de vaardigheden voor het instapmodel werkgelegenheid op het gebied van GIS. De meeste... [-]

Bachelor in Music

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

De missie van de afdeling muziek ter ondersteuning van de missie van Aquinas College is om zowel te bieden aan de belangrijke muziek en algemene vorming studenten: ten eerste, een dieper inzicht en de ervaring van muziek uit de rijke verscheidenheid aan culturen vandaag aanwezig en door de eeuwen heen; en, ten tweede, de verbale en technische vaardigheden om die kennis van de muziek te communiceren. [+]

Waarom studeren Music?

De missie van de afdeling muziek ter ondersteuning van de missie van Aquinas College is om zowel te bieden aan de belangrijke muziek en algemene vorming studenten: ten eerste, een dieper inzicht en de ervaring van muziek uit de rijke verscheidenheid aan culturen vandaag aanwezig en door de eeuwen heen; en, ten tweede, de verbale en technische vaardigheden om die kennis van de muziek te communiceren.

Hoe wij anders zijn $ 70.000 in de muziek afdeling beurzen zijn toegekend voor 2015-2016. Vanaf oktober worden de aanvragen wordt voor volgend jaar goedgekeurd. Studenten stagiair met een oppervlakte kunst organisaties en bedrijven, waaronder operagezelschappen, touring christelijke bands, muziekscholen, symfonieën, internationale touring uitvoerders, reisbureaus die gespecialiseerd zijn in touring groepen, en nog veel meer. Wij hosten uitvoeringen van spannende nieuwe werken elk semester door onze student ensembles, docenten, afgestudeerden en gastkunstenaars, in samenwerking met rijzende ster componisten. Wij bieden twee professionele graden - Bachelor of Music Education en Bachelor of Music in Liturgische Muziek - evenals een Bachelor of Arts, met de nadruk in Performance of Jazz, en een Bachelor of Science in Business Administration Dual Major in Business and Music. Faculteit optredens en presentaties hebben plaatsgevonden op wetenschappelijke conferenties, festivals en congressen, en in concertzalen, kathedralen, outdoor locaties, clubs en universiteiten in de VS en Europa, in Guinee West-Afrika, Japan en Zuid-Amerika. Afgestudeerden zijn leiders in het muziekonderwijs, muziek ministerie, performance, jazz studies, en de muziek business. Liturgische muziek studenten voor te bereiden op hun carrière door middel van... [-]

Bachelor in Philosophy

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

[+]

PH / PS312 Political Thought: De Histories & Concepts (3) [-]

Bachelor in taalkunsten

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Belangrijke eisen die ten minste 18 studiepunten van de Language Arts belangrijke moeten worden genomen bij Aquinas College. [+]

Major Vereisten

Tenminste 18 studiepunten van de Language Arts belangrijke moeten worden genomen bij Aquinas College.

Vereiste: EH115, EH / EN382, EH / EN388, EN441, EN455, EN463, EH205, EH / EN400, EN / EN460, CN205, CN206, CN300 (CN101 is een vereiste).

LET OP: Eisen voor de Language Arts majeur en mineur zijn momenteel State beoordeling.

Cursussen EH115 begrijpen en waarderen van literatuur (3) AC NL / EH382 Teaching Children's Literature (3) NL / EH388 Teaching Young Adult Literature (3) EN441 Geavanceerde Literacy Assessment en Interventie (3) EN455 Adolescent Literacy (3) EN463 Reading Stage (3) EH205 Uitgebreid Samenstelling (3) WI CN205 Public Speaking (3) CN206 Interpersoonlijke Communicatie (3) CN300 Listening (3) [-]

Dual bachelor in business administration en kunst: beeldende kunst administratie

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

De missie van de Art-afdeling is om kunstenaars, kunsthistorici en beeldende kunst bestuurders te trainen, evenals dienst cursussen voor niet-kunst majors te bieden. Door middel van onze cursussen, streven we naar een waardering voor de rijke uitwisseling van beelden en ideeën dat kan gebeuren tussen kunst en andere academische disciplines te bouwen. [+]

Waarom Study Art?

De missie van de Art-afdeling is om kunstenaars, kunsthistorici en beeldende kunst bestuurders te trainen, evenals dienst cursussen voor niet-kunst majors te bieden. Door middel van onze cursussen, streven we naar een waardering voor de rijke uitwisseling van beelden en ideeën dat kan gebeuren tussen kunst en andere academische disciplines te bouwen. Onze afgestudeerden in de kunst zijn aangemoedigd om hun toekomstige professionele rol in de context van zowel de hedendaagse wereld en de historische wereld te overwegen. Naast een eerbied voor de kunstgeschiedenis, hebben ze geleerd juiste vaardigheden van de geest, met de hand en oog. Ze hebben geholpen om de volgende stappen in hun leven weg te vinden, en zijn uitgedaagd om het beste wat ze kunnen in hun gekozen specialiteit.... [-]


Dual bachelor in business administration en muziek

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Ontworpen voor de student die geïnteresseerd is in muziek industrie management. [+]

Waarom studeren Music?

De missie van de afdeling muziek ter ondersteuning van de missie van Aquinas College is om zowel te bieden aan de belangrijke muziek en algemene vorming studenten: ten eerste, een dieper inzicht en de ervaring van muziek uit de rijke verscheidenheid aan culturen vandaag aanwezig en door de eeuwen heen; en, ten tweede, de verbale en technische vaardigheden om die kennis van de muziek te communiceren.

Hoe wij anders zijn $ 70.000 in de muziek afdeling beurzen zijn toegekend voor 2015-2016. Vanaf oktober worden de aanvragen wordt voor volgend jaar goedgekeurd. Studenten stagiair met een oppervlakte kunst organisaties en bedrijven, waaronder operagezelschappen, touring christelijke bands, muziekscholen, symfonieën, internationale touring uitvoerders, reisbureaus die gespecialiseerd zijn in touring groepen, en nog veel meer. Wij hosten uitvoeringen van spannende nieuwe werken elk semester door onze student ensembles, docenten, afgestudeerden en gastkunstenaars, in samenwerking met rijzende ster componisten. Wij bieden twee professionele graden - Bachelor of Music Education en Bachelor of Music in Liturgische Muziek - evenals een Bachelor of Arts, met de nadruk in Performance of Jazz, en een Bachelor of Science in Business Administration Dual Major in Business and Music. Faculteit optredens en presentaties hebben plaatsgevonden op wetenschappelijke conferenties, festivals en congressen, en in concertzalen, kathedralen, outdoor locaties, clubs en universiteiten in de VS en Europa, in Guinee West-Afrika, Japan en Zuid-Amerika. Afgestudeerden zijn leiders in het muziekonderwijs, muziek ministerie, performance, jazz studies, en de muziek business. Liturgische muziek studenten voor te bereiden op hun carrière door middel van... [-]

Dual bachelor in theater en bedrijfskunde (BSBA)

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Ontworpen voor de zakelijke studenten die geïnteresseerd zijn in Theater management zijn. [+]

Waarom studeren Theatre?

Of u nu klaar om het podium te nemen of bouwen, dan heb je je plaats in het theater bij Thomas van Aquino te vinden. Met een geavanceerde faciliteit en de toevoeging van een nieuw theater afdeling directeur, is ons programma een nieuwe standaard of excellence.

In 2003, de $ 7 miljoen Aquinas College Performing Arts Center (in samenwerking met Thomas College, Community Circle Theatre en Grand Rapids katholieke middelbare scholen) had zijn Grand Opening seizoen. Het is een coöperatieve effect dat buitengewone theater brengt aan onze gemeenschap en onze studenten.

Hoe wij anders zijn Aquino is de enige van vier jaar prive-school in de Grand Rapids gebied dat een grote theater biedt. Het programma is onderdeel van een unieke samenwerking met Circle Theatre en de Liga van de katholieke middelbare scholen, de enige in zijn soort in het land, waardoor voor een verscheidenheid van de prestaties, het onderwijs, en technische opleidingen. De afdeling produceert 4-5 volledig gemonteerd shows per jaar, met een focus op de hedendaagse toneelstukken, musicals, en aanpassingen. Het departement biedt drie verschillende 21-credit concentraties (prestaties, technisch en algemeen) in aanvulling op een 27-credit kern. Aquino biedt tot vier talent beurzen voor inkomende eerstejaars en transfers, op basis van auditie (voor uitvoerende kunstenaars) of portfolio (voor ontwerpers, stage managers en directeuren). De studenten hebben stage gehad bij alle grote theaters in de Grand Rapids, evenals in The Purple Rose in Chelsea en in Chicago, Houston, Los Angeles en Phoenix. Studenten verlaten met meer acteren... [-]

Vrijgezel in theater voor verandering

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids

Nieuw in Aquinas 'Fine Arts Programma is deze lente een nieuwe grote theater voor sociale verandering. Dit maakt Aquinas een van slechts een paar hogescholen in de regio om deze unieke hoofd te bieden. [+]

Nieuw in Aquinas Fine Arts Programma dit jaar is een nieuwe grote, Theater voor sociale verandering. Dit maakt Aquinas een van slechts een paar hogescholen in de regio om deze unieke hoofd te bieden. De Theatre for Social Change curriculum Is bedoeld om afgestudeerden te helpen ontdekken en te overbruggen empathie leemten die bestaan ​​binnen gemeenschappen. Theaterleden worden activisten van soorten als ze samenwerken met een gemeenschap om levendige en dynamische manieren te vinden om de disenfranchised te helpen hun verhalen vertellen.

Producties kunnen kleine begrippen of verdelende onderwerpen omvatten, zoals psychische problemen, geslachtsverschillen, verslaving of seksuele aanval. Theater wordt dus het platform voor het gepersonaliseerde verhaal van verhalen onder specifieke demografie die zelden hun perspectieven hebben in het reguliere theater.... [-]


Videos

I Can Live With Passion

Dominican Pillar: Prayer

Dominican Pillar: Study

Dominican Pillar: Community

Contact

Adres 1700 Fulton St. E
49506-1801 Grand Rapids, Michigan, Verenigde Staten
Telefoon undefined