Lees de Officiële Beschrijving

Catholic Tradition Liberal Arts

Bij Assumption zetten we ons in om met groot enthousiasme de relatie tussen geloof en rede te onderzoeken. Door deel te nemen aan deze 2000-jaar oude traditie sluiten hedendaagse studenten zich aan bij generaties van wetenschappers, kunstenaars, schrijvers en filosofen die zich in verschillende disciplines hebben ingezet voor waarheid.
Wij geloven dat de katholieke intellectuele traditie bijzonder relevant en nuttig is voor onze tijd en moedigt de groei aan van geest, lichaam en geest in een inclusief, open klimaat waarin alle geloofstradities een stem hebben.

Traditie van succes

  • 98% van de studenten voltooit hun studie in vier jaar
  • 94% van de klasse van 2017 was in dienst, volgde een aanvullende opleiding of hield zich bezig met vrijwilligerswerk binnen zes maanden na afstuderen
  • 85% van de klas van 2017 heeft ten minste één stage-, onderzoeks- of ervaringsgerichte leermogelijkheid voltooid

De manier om te bouwen wat de wereld nodig heeft

Praat met een van onze geweldige afgestudeerden een decennium in hun carrière als biochemicus of familierechter of een aantal andere beroepen en je zult ontdekken waarom we aandringen op een op waarden gebaseerd onderwijs - een die afgestudeerden de intellectuele dapperheid en kracht geeft van karakter nodig om de grotere vragen van het leven te betrekken en naar een groter goed toe te werken.

We waarderen de toegewijde faculteit van vandaag en een lange rij van hun voorgangers, met aandacht voor de roeping van onze oprichter, Emmanuel d'Alzon, die ons uitdaagde verder te gaan dan academici en de hele persoon te onderwijzen. Je zult die focus op studenten zien, en onze nadruk op een leven lang geleefd, op elk aspect van wat we doen, van het ontwerp van nieuwe Residentiezalen tot onze dynamische Honoursprogramma's tot de oprichting van een campus in Rome.

We zijn ook een grote dank verschuldigd aan de alumni, ouders, stichtingen en zakelijke partners die een duidelijk Assumptie-onderwijs mogelijk maken. Alleen door samen te werken, in de richting van gedeelde doelen en in verschillen in leeftijd, cultuur, discipline en geloof, kunnen we echt de weg wijzen.

Katholieke waarden en sterke academici

Assumption College , een katholieke instelling gesponsord door de Augustijnen van de Assumptie en geworteld in de katholieke intellectuele traditie, streeft naar afgestudeerden die bekend staan ​​om kritische intelligentie, doordacht burgerschap en compassievolle dienstbaarheid. We streven deze ambitieuze doelen na door een curriculum dat gebaseerd is op de vrije kunsten en zich uitstrekt tot het domein van professionele studies. Verlicht door de katholieke bevestiging van de harmonie van geloof en rede, streven we ernaar, door het nastreven van de waarheid, de gedachten en harten van studenten te transformeren. Veronderstelling bevordert diversiteit en verwelkomt oecumenisch iedereen die zijn doelen deelt.

Een bericht van de president

Het kiezen van een college is misschien wel de belangrijkste beslissing die je ooit hebt moeten overwegen. Mogelijk hebt u al materiaal van een aantal andere instellingen ontvangen, evenals ideeën en aanbevelingen van familie en vrienden.

Er zijn veel redenen voor heldere, gemotiveerde studenten om voor Assumption te kiezen. Terwijl u onze website verkent, vindt u een schat aan informatie met betrekking tot onze uitstekende programma's en onze hechte gemeenschap. Voor nu wil ik drie van de redenen die ik het vaakst noem, delen in het beschrijven van Assumption aan toekomstige studenten en hun gezinnen.

Topschool voor vrije kunsten met sterke zakelijke en professionele programma's.

Onze studenten worden blootgesteld aan verschillende disciplines die hun geest verruimen en hun kritische denkvaardigheden verbeteren, terwijl ze nieuwe ideeën, nieuwe manieren om naar de wereld te kijken en nieuwe manieren van ondervragen beschouwen. Faculteitsleden creëren een academisch stimulerende omgeving die studenten uitdaagt om hun volledige potentieel te bereiken terwijl ze nadenken over hun waarden en hun leven. Tegelijkertijd bereiden de vaardigheden die studenten bij Assumption leren ook hen voor op succesvolle en lonende carrières.

Katholieke intellectuele traditie, uniek onder hogescholen.

In de Assumpionistische traditie moedigen we intellectuele, sociale en persoonlijke groei aan. We nemen religie en geloof serieus als een integraal onderdeel van de menselijke ervaring. We onderzoeken vragen die tot in de diepste verlangens van het menselijk hart doordringen en herkennen de rol van geloof en rede in de zoektocht naar de waarheid. Onze studenten ontmoeten ideeën die hebben bijgedragen aan de vorming van een christelijke kijk op de wereld die het soort onderwijs weerspiegelt dat door Fr. Emmanuel d'Alzon, de stichter van de Assumptionisten. Wat het geloof van een student ook is, wij geloven dat de Assumptie-ervaring mogelijkheden biedt voor persoonlijke spirituele groei en de ontwikkeling van een reeks waarden die studenten zullen aanmoedigen hun kennis in dienst aan anderen te gebruiken. Het is een sfeer die intellectueel uitdagend, persoonlijk lonend en geestelijk bevredigend is.

Een plek waar mensen op elkaar letten.

Wanneer u Veronderstelling kiest, kunt u rekenen op persoonlijke aandacht van vriendelijke, vriendelijke mensen in de hele gemeenschap. Faculteit, bestuurders, personeel, religieuzen en studenten werken allemaal samen om ervoor te zorgen dat iedereen hier wordt gewaardeerd en ondersteund. De veronderstelling is klein genoeg, zodat mensen studenten als individuen kennen en groot genoeg zijn voor studenten om verschillende kansen te vinden. Ervaringen binnen en buiten het klaslokaal helpen het 'persoonlijk kompas' van een student vorm te geven en moedigen intellectuele, sociale en persoonlijke groei aan.

Als deze kenmerken overeenkomen met wat u zoekt, raad ik u aan onze site verder te verkennen en meer over ons te weten te komen. Ik hoop ook dat je de prachtige campus van Assumption zult gaan bezoeken en een aantal mensen zult ontmoeten die onze gemeenschap zo speciaal maken. Bedankt voor je interesse in Assumption.

Hartelijke groeten,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
President

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Assumption College

Wanneer je je studie aan het Assumption College studeert, zal je opleiding verder gaan dan het studieboek - je zult de zakelijke vaardigheden en praktische ervaring die n ... [+]

Wanneer je je studie aan het Assumption College studeert, zal je opleiding verder gaan dan het studieboek - je zult de zakelijke vaardigheden en praktische ervaring die nodig zijn om te slagen en een sterke basis in de vrije kunsten hebben, en je op unieke wijze positioneren als een goedgekozen kandidaat in een competitieve werkomgeving.

Een bachelordiploma in het bedrijfsleven van het Assumption College biedt u een kader voor het opbouwen van een succesvolle carrière in de private, publieke of non-profitsector. Je ontwikkelt vaardigheid in een breed scala aan technische en professionele vaardigheden die werkgevers zoeken en studeert ethisch en sociaal verantwoordelijke bedrijfspraktijken die je voorbereiden op een complexe en steeds veranderende internationale zakelijke omgeving.... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Assumption College

Assumption's Bachelor of Science in Cybersecurity biedt een op technologie gebaseerd onderwijs, met behulp van methoden in informatica en informatica, engineering, social ... [+]

Cyberspace is een dynamisch en evoluerend ecosysteem met complexe, veelzijdige netwerken die individuen, organisaties en nationale en internationale entiteiten met elkaar verbinden. De uitbreiding van cyberspace biedt echter nieuwe zwakke punten om te exploiteren, waardoor deze kwetsbaar wordt voor inbraak en uitbuiting. Cyberdreigingen en kwetsbaarheden zijn exponentieel gegroeid met de explosie van technologie en verbondenheid, die zowel individuen, organisaties als naties treffen. Via een grote cybersecurity zal het Assumption College de volgende generatie individuen trainen die zal proberen om cyberaanvallen en -aanvallen te dwarsbomen en erop te reageren.

Volgens het Internet Misdaadrapport 2016 van de Federal Bureau of Investigation zijn miljoenen in de Verenigde Staten elk jaar het slachtoffer van internetmisdrijven en ontvangt het gemiddeld 800 klachten per dag. Het rapport deelt ook dat verliezen als gevolg van e-mailscams, identiteitsdiefstal, ransomwareaanvallen, fraude door technologieondersteuning en andere schandalige activiteiten in 2016, het laatste jaar waarvoor statistieken beschikbaar zijn, $ 1,33 miljard aan slachtofferverliezen hebben gegenereerd.... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Assumption College

Gegevens zijn de basisgrondstof van de 21e eeuw. Industrie, overheid en NGO's kunnen nu meer over ons weten dan ooit tevoren in de geschiedenis van de mens: wat we kopen, ... [+]

Gegevens zijn de basisgrondstof van de 21e eeuw. Industrie, overheid en NGO's kunnen nu meer over ons weten dan ooit tevoren in de geschiedenis van de mens: wat we kopen, wat we lezen, wat we doen. Maar al die gegevens moeten eerst worden verwerkt tot informatie om de grote vraag te beantwoorden: wat betekent dit allemaal ?

Vooruitgang in computertechnologie heeft een explosie veroorzaakt in de verwerving en opslag van grote hoeveelheden gegevens uit alle lagen van de bevolking. Deze plotselinge verandering heeft geleid tot de behoefte aan wiskundig en computationeel opgeleide afgestudeerden die deze gegevens kunnen analyseren en aanbevelingen kunnen doen op basis van die onderzoeken.... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Assumption College

Besteedt u tijd aan het zorgvuldig evalueren van risico's? Is een beslissing of investering de potentiële resultaten waard? Als dit klinkt als jouw persoonlijkheid, kan e ... [+]

Besteedt u tijd aan het zorgvuldig evalueren van risico's? Is een beslissing of investering de potentiële resultaten waard? Als dit klinkt als jouw persoonlijkheid, kan een bachelor in actuariële wetenschap van het Assumption College de perfecte match zijn.

Actuarissen gebruiken trainingen in wiskunde en economie om zakelijke problemen met risico's op te lossen en zijn zeer gegeerd vanwege hun multidisciplinaire achtergrond en sterke kwantitatieve vaardigheden. De faculteit Wiskunde, Informatica en Actuariële wetenschappen is verheugd om een ​​nieuwe major in de actuariële wetenschap aan te kondigen. Deze strenge major vereist dat studenten vakken volgen in wiskunde, economie en bedrijfskunde. Het curriculum is bedoeld om studenten voor te bereiden op de eerste twee actuariële examens die worden gesponsord door de Society of Actuaries (SOA) en de Casualty Actuarial Society (CAS).... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Assumption College

Of je nu je Biology-diploma wilt gebruiken om virussen of ecosystemen te bestuderen, je krijgt uitgebreide praktische laboratoriumervaring, evenals sterke ondersteuning v ... [+]

Biology Degree bij Assumption College

Biologie is de studie van het leven. Biologen verkennen de mysteries van het leven op cellulair, organismaal en bevolkingsniveau.

Of je nu je Biology-diploma wilt gebruiken om virussen of ecosystemen te bestuderen, je krijgt uitgebreide praktische laboratoriumervaring, evenals sterke ondersteuning van en gemakkelijke toegang tot de faculteit van de Assumption-wetenschappen, die op klassen gebaseerde concepten zinvol maken en helpen bij het ontwikkelen van je technisch onderzoek vaardigheden. Het state-of-the-art Testa Science Center op de campus in Worcester, MA, biedt uitstekende laboratoriumfaciliteiten voor studenten die een biologie major volgen om de complexe en geavanceerde wetenschappelijke theorieën te testen die je in de klas leert.... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Assumption College

Chemie bestudeert de structuur en fundamentele principes van materie. Bij Assumption leren studenten die een major in de Scheikunde verklaren over organische, anorganisch ... [+]

Chemistry Degree bij Assumption College

Chemie bestudeert de structuur en fundamentele principes van materie. Bij Assumption leren studenten die een major in de Scheikunde verklaren over organische, anorganische, fysische, analytische chemie en biochemie en krijgen ze inzicht in de manier waarop ze omgaan. Het Testa Science Center biedt uitstekende laboratoriumfaciliteiten om de complexe en geavanceerde wetenschappelijke theorieën te testen die u in het klaslokaal bespreekt.

Elke zomer en gedurende het academiejaar hebben de majors van de Assumption Chemistry de kans om onderzoek te doen met de faculteit Assumptie en bij gerenommeerde onderzoekslaboratoria. Gediplomeerden in de natuurwetenschappen hebben een acceptatiegraad van 85 procent voor medische scholen, en een acceptatiegraad van 83 procent voor andere soorten graduate medische programma's (tandheelkunde en veterinaire scholen, enz.)... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Assumption College

Een graad in computerwetenschap kan je voorbereiden op een breed scala aan loopbaantrajecten. Assumption biedt je mogelijkheden om wiskunde of informatica te studeren in ... [+]

Een graad in computerwetenschap kan je voorbereiden op een breed scala aan loopbaantrajecten. Assumption biedt je mogelijkheden om wiskunde of informatica te studeren in een stimulerende en ondersteunende omgeving. Je zult logisch nadenken en problemen oplossen, maar ook duidelijk en effectief communiceren - vaardigheden waar veel vraag naar is in de steeds technologischer wordende wereld van vandaag.

Als u een graad in computerwetenschappen overweegt, bieden de aansprekende professoren van Assumption en het uitdagende curriculum studenten een aantal mogelijkheden om dit snel evoluerende veld te verkennen. Computerwetenschappelijke majors ontwikkelen hun programmeervaardigheden, hun kennis van computerhardware en -software en een waardering voor de sociale en ethische implicaties van technologie. De major biedt een basis voor een verscheidenheid aan professionele loopbanen in de computerindustrie en voor graduate studies in de informatica.... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
English (USA)
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Assumption College

Ons neurowetenschapprogramma brengt een interdisciplinaire groep professoren samen die gepassioneerd zijn over het begeleiden van studenten in dit fascinerende vakgebied, ... [+]

Neuroscience bij Assumption College

Het brein wordt vaak de laatste grens genoemd omdat, zoals Dr. Neil deGrasse Tyson zei, "... precies hoe [het brein] opereert, een van de grootste onopgeloste mysteries blijft, en het lijkt dat hoe meer we de geheimen onderzoeken, hoe meer Neuroscience streeft ernaar om de mysteries van de geest, hersenen en zenuwstelselfunctie op te lossen met behulp van multidisciplinaire benaderingen.

Ons neurowetenschapprogramma brengt een interdisciplinaire groep professoren samen die gepassioneerd zijn over het begeleiden van studenten in dit fascinerende vakgebied, waarbij ze betrokken zijn bij onderzoek dat nieuwe mechanismen van hersenfunctie onthult en de neurale correlaten van emotie, cognitie en psychopathologie onderzoekt. Assumption College biedt tal van mogelijkheden om neurowetenschappen na te streven, waaronder:... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Assumption College

Engineer majors bij Assumption (inclusief diegenen die een minor volgen) krijgen een uitgebreid curriculum dat de basis legt voor toekomstig succes. ... [+]

Engineer majors bij Assumption (inclusief diegenen die een minor volgen) krijgen een uitgebreid curriculum dat de basis legt voor toekomstig succes. Studenten die ervoor kiezen een technische major te worden, kunnen een duale opleiding volgen door middel van partnerschapsovereenkomsten met zowel de University of Notre Dame als de School of Engineering

Ingenieursassistentiekandidaten krijgen een sterk vrijzinnig kunstonderwijs bij Assumption. De vakken wetenschappen en wiskunde bereiden hen voor om hun ingenieursstudies voort te zetten en hebben zinvolle carrières in het veld. Studenten die een minor in engineering volgen, krijgen een goede basis in de discipline en zijn afgestudeerd met een diploma in wiskunde, informatica, scheikunde of milieuwetenschappen. Kleine klasgroottes bieden een op maat gemaakte opleiding die studenten in staat stelt zich in hun leerstof te verdiepen en mentoren bieden persoonlijke advies om hen te helpen bij het maken van de juiste keuzes op zowel afgestudeerd als professioneel niveau.... [-]

Verenigde Staten Worcester
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Verenigde Staten