Assumption University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Catholic Tradition Liberal Arts

Bij Assumption zetten we ons in om met groot enthousiasme de relatie tussen geloof en rede te onderzoeken. Door deel te nemen aan deze 2000-jaar oude traditie sluiten hedendaagse studenten zich aan bij generaties van wetenschappers, kunstenaars, schrijvers en filosofen die zich in verschillende disciplines hebben ingezet voor waarheid.

Wij geloven dat de katholieke intellectuele traditie bijzonder relevant en nuttig is voor onze tijd, en moedigen de groei van geest, lichaam en geest aan in een inclusief, open klimaat waar alle geloofstradities een stem hebben.

Traditie van succes

  • 98% van de studenten voltooit hun studie in vier jaar
  • 94% van de klasse van 2017 was in dienst, volgde een aanvullende opleiding of hield zich bezig met vrijwilligerswerk binnen zes maanden na afstuderen
  • 85% van de klas van 2017 heeft ten minste één stage-, onderzoeks- of ervaringsgerichte leermogelijkheid voltooid

De manier om te bouwen wat de wereld nodig heeft

Praat met een van onze geweldige afgestudeerden een decennium in hun carrière als biochemicus of familierechter of een aantal andere beroepen en je zult ontdekken waarom we aandringen op een op waarden gebaseerd onderwijs - een die afgestudeerden de intellectuele dapperheid en kracht geeft van karakter nodig om de grotere vragen van het leven te betrekken en naar een groter goed toe te werken.

We waarderen de toegewijde faculteit van vandaag en een lange rij van hun voorgangers, met aandacht voor de roeping van onze oprichter, Emmanuel d'Alzon, die ons uitdaagde verder te gaan dan academici en de hele persoon te onderwijzen. Je zult die focus op studenten zien, en onze nadruk op een leven lang geleefd, op elk aspect van wat we doen, van het ontwerp van nieuwe Residentiezalen tot onze dynamische Honoursprogramma's tot de oprichting van een campus in Rome.

We zijn ook een grote dank verschuldigd aan de alumni, ouders, stichtingen en zakelijke partners die een duidelijk Assumptie-onderwijs mogelijk maken. Alleen door samen te werken, in de richting van gedeelde doelen en in verschillen in leeftijd, cultuur, discipline en geloof, kunnen we echt de weg wijzen.

Katholieke waarden en sterke academici

Assumption University , een katholieke instelling gesponsord door de Augustijnen van de Assumptie en geworteld in de katholieke intellectuele traditie, streeft ernaar afgestudeerden te vormen die bekend staan om hun kritische intelligentie, doordacht burgerschap en medelevende service. We streven deze ambitieuze doelen na via een curriculum dat is gebaseerd op de vrije kunsten en zich uitstrekt tot het domein van professionele studies. Opgewekt door de katholieke bevestiging van de harmonie van geloof en rede, streven we ernaar, door het najagen van de waarheid, de geest en het hart van studenten te transformeren. Aanname bevordert diversiteit en verwelkomt oecumenisch iedereen die haar doelen deelt.

Een bericht van de president

Het kiezen van een universiteit is misschien wel de belangrijkste beslissing die u ooit heeft moeten nemen. Mogelijk hebt u al materiaal van een aantal andere instellingen ontvangen, evenals ideeën en aanbevelingen van familie en vrienden.

Er zijn veel redenen voor heldere, gemotiveerde studenten om voor Assumption te kiezen. Terwijl u onze website verkent, vindt u een schat aan informatie met betrekking tot onze uitstekende programma's en onze hechte gemeenschap. Voor nu wil ik drie van de redenen die ik het vaakst noem, delen in het beschrijven van Assumption aan toekomstige studenten en hun gezinnen.

Top universiteit voor vrije kunsten met sterke zakelijke en professionele programma's.

Onze studenten worden blootgesteld aan verschillende disciplines die hun geest verruimen en hun kritische denkvaardigheden verbeteren, terwijl ze nieuwe ideeën, nieuwe manieren om naar de wereld te kijken en nieuwe manieren van ondervragen beschouwen. Faculteitsleden creëren een academisch stimulerende omgeving die studenten uitdaagt om hun volledige potentieel te bereiken terwijl ze nadenken over hun waarden en hun leven. Tegelijkertijd bereiden de vaardigheden die studenten bij Assumption leren ook hen voor op succesvolle en lonende carrières.

Katholieke intellectuele traditie, uniek onder universiteiten.

In de Assumpionistische traditie moedigen we intellectuele, sociale en persoonlijke groei aan. We nemen religie en geloof serieus als integraal onderdeel van de menselijke ervaring. We onderzoeken vragen die tot de diepste verlangens van het menselijk hart doordringen en herkennen de rol van geloof en rede in het zoeken naar waarheid. Onze studenten komen ideeën tegen die hebben bijgedragen aan de vorming van een christelijke kijk op de wereld die het type onderwijs weerspiegelt dat Fr. Emmanuel d'Alzon, de stichter van de Assumptionisten. Wat het geloof van een student ook is, wij geloven dat de Assumption-ervaring kansen biedt voor persoonlijke spirituele groei en de ontwikkeling van een reeks waarden die studenten zullen aanmoedigen om hun kennis te gebruiken in dienst van anderen. Het is een sfeer die intellectueel uitdagend, persoonlijk lonend en spiritueel bevredigend is.

Een plek waar mensen op elkaar letten.

Wanneer u voor Assumption kiest, kunt u erop rekenen dat u persoonlijke aandacht krijgt van vriendelijke, vriendelijke mensen in de hele gemeenschap. Faculteit, bestuurders, medewerkers, religieuzen en studenten werken allemaal samen om ervoor te zorgen dat iedereen hier gewaardeerd en ondersteund wordt. Aanname is klein genoeg zodat mensen studenten als individuen kennen en groot genoeg voor studenten om verschillende kansen te vinden. Ervaringen binnen en buiten de klas helpen het 'persoonlijke kompas' van een leerling vorm te geven en moedigen intellectuele, sociale en persoonlijke groei aan.

Als deze kenmerken overeenkomen met wat u zoekt, raad ik u aan onze site verder te verkennen en meer over ons te weten te komen. Ik hoop ook dat je de prachtige campus van Assumption zult gaan bezoeken en een aantal mensen zult ontmoeten die onze gemeenschap zo speciaal maken. Bedankt voor je interesse in Assumption.

Hartelijke groeten,

Francesco C. Cesareo, Ph.D.
President

Locaties

Worcester

Address
Salisbury Street,500
01609 Worcester, Massachusetts, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden