Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Bay Atlantic University is in 2013 opgericht als een private maar non-profit instelling voor hoger onderwijs die een unieke en onschatbare mogelijkheid biedt om wereldburgers te trainen die over de nodige instrumenten beschikken om onze globale visie waar te maken.

Bay Atlantic University is een zeer gerespecteerde instelling met 46 jaar educatieve ervaring met gekwalificeerde en ervaren professoren in de internationale arena van het onderwijs. We bieden een academisch gerichte, uitdagende en stimulerende leerervaring. Gelegen in het politieke en historische hart van de natie, geniet u gegarandeerd van de echte Amerikaanse ervaring.

BAU Campus

Bay Atlantic University ligt in het centrum van DC, omringd door bedrijven, restaurants en winkelcentra. Het is een geweldige plek voor studenten die willen leren over de ins en outs van het culturele en politieke weefsel van de Verenigde Staten in een veilige en vriendelijke gemeenschap.

Als multiculturele stad zijn er verschillende attracties voor iedereen. De meeste evenementen zijn gratis, dus iedereen kan genieten van de musea, parken, dierentuinen en monumenten. Vervoer is gemakkelijk door de stad, aangezien de metro en bussen tot 3 uur 's nachts rijden.

Het weer is warm en vochtig in de zomer, aangenaam in de lente en de herfst, en mild met seizoensgebonden sneeuwval in de winter.

Bay Atlantic University Washington, DC ligt op korte loopafstand van veel van de belangrijkste toeristische attracties van DC. Het Witte Huis ligt pal naast ons gebouw. De National Mall, waar de meeste musea van de stad liggen, ligt op slechts tien minuten afstand. Alles wat niet in de buurt is, is eenvoudig toegankelijk met het openbaar vervoer.

Onze missie

Bay Atlantic University is gericht op het bieden van een unieke en onschatbare mogelijkheid om wereldburgers te trainen die over de nodige instrumenten beschikken om onze globale visie waar te maken. Het is een integraal onderdeel van onze missie om creativiteit en aandachtigheid te benadrukken bij alle inspanningen van onze studenten en deze af te studeren als zeer wenselijke en universeel inzetbare individuen.

"De missie van Bay Atlantic University is om kwalitatief hoogstaand Amerikaans onderwijs wereldwijd te bieden via een verscheidenheid aan marktgestuurde programma's die de intellectuele nieuwsgierigheid, kritisch denken en creativiteit stimuleren die dringend nodig zijn in de wereldwijde gemeenschap."

Doelen: om haar missie te vervullen, heeft de universiteit de volgende strategische doelen gesteld.

  1. Bied een verscheidenheid aan graad- en diplomaprogramma's aan in opkomende en veelgevraagde gebieden
  2. Om onderwijs te bieden dat technische, professionele en kritisch denkende componenten in evenwicht brengt in een poging om tegemoet te komen aan de behoeften van een diverse gemeenschap van studenten

Doelstellingen: In een poging om zijn strategische doelen te bereiken, heeft de universiteit de volgende doelstellingen vastgesteld.

  • Om een ​​goede leerervaring te garanderen door gekwalificeerde docenten in dienst te nemen die zich inzetten voor uitstekend onderwijs
  • Zorgen voor relevante curricula door input van de raad van bestuur, adviesraden van de industrie, academische partners en afgestudeerden
  • Om ervoor te zorgen dat de universiteit over voldoende fysieke en financiële middelen beschikt om continu kwaliteitsvol onderwijs te bieden

Onze visie

Wij zijn een studentgerichte instelling met een globale visie. Onze filosofie is om studenten voor te bereiden met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om de uitdagingen van de toekomstige wereldwijde gemeenschap aan te gaan met behulp van geavanceerde instructietechnologieën en onderwijsmethoden om op de markt reagerende programma's te creëren. Langdurig succes voor de universiteit, evenals het vestigen van een reputatie voor kwaliteitsonderwijs, hangt af van de leerplanontwikkeling en de resultatenmeting. Het vermogen van de universiteit om studenten aan te trekken en te behouden, het vermogen van studenten om aan bedrijfs- en branchevereisten te voldoen en het tevredenheidsniveau van afgestudeerden en werkgevers zijn de kritische maatregelen voor succes.

Kernwaarden

Bay Atlantic University streeft ernaar om onderwijs en wetenschap van de hoogste kwaliteit te bieden - om de grenzen van kennis te verleggen en mensen voor te bereiden op hun leven, werk en leiderschap. Sommigen van ons leveren onze bijdrage door direct deel te nemen aan onderwijs, leren en onderzoek, anderen door deze kernactiviteiten op essentiële manieren te ondersteunen en mogelijk te maken. Wat onze individuele rollen ook zijn, en waar we ook werken binnen de Bat Atlantic University, we zijn het elkaar verschuldigd om bepaalde basiswaarden van de gemeenschap hoog te houden. Waaronder:

  • Respect voor de rechten, verschillen en waardigheid van anderen
  • Eerlijkheid en integriteit in alle omgang
  • Nauwgezet streven naar uitmuntendheid in iemands werk
  • Verantwoordelijkheid voor acties en gedrag op de werkplek

Hoe meer we deze waarden omarmen in ons dagelijks leven, hoe meer we een omgeving van vertrouwen, samenwerking, levendig onderzoek en wederzijds begrip creëren en onderhouden - en een verbintenis tot onderwijs en wetenschap bevorderen, die we allemaal delen.

Bovendien geloven we dat we bij Bay Atlantic University niet alleen leren in traditionele klaslokalen. De universiteit zet verschillende afstandsonderwijs- en telecommunicatiemethoden in om overal ter wereld kwaliteitsvolle onderwijsdiensten te bieden, vooral voor degenen die niet-bevoorrecht zijn of traditioneel onverdiend zijn.

Wereldwijde outreach

Internationaal onderwijs is een al lang bestaand onderdeel van de wereldwijde missie van Bay Atlantic University, die een breed scala aan initiatieven omvat, zowel in de Verenigde Staten als in het buitenland, om de uitwisseling van kennis over internationale grenzen heen mogelijk te maken. De universiteit is gebaseerd op het uitgangspunt dat het hoger onderwijs moet berusten op een solide basis van de interculturele dialoog tussen studenten en docenten van over de hele wereld.

Studenten bij BAU worden aangemoedigd om enige tijd van hun studie in het buitenland door te brengen, om hun kennis over andere provincies en culturen te vergroten, evenals over mondiale problemen waarmee we vandaag allemaal te maken hebben. Hiertoe kunnen studenten netwerkcampussen in Istanbul, Berlijn en Cyprus bezoeken.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

BAU International University Washington DC

Het BAU BA-programma in Accounting is niet alleen bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in boekhoudkundige domeinen, maar ook om goed afgeronde wereldburg ... [+]

Het BAU BA-programma in Accounting is niet alleen bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in boekhoudkundige domeinen, maar ook om goed afgeronde wereldburgers te produceren. Onze Accounting faculteit bestaat uit ervaren professionals die de vaardigheden gebruiken die ze in het veld hebben aangescherpt om BAU's studenten te onderwijzen. Onder andere heeft onze faculteit gewerkt voor organisaties zoals Bechtel, het Amerikaanse ministerie van Transport en USAID. Accounting majors moeten 40 vakken voltooien (120 credits): 13 algemene cursussen (39 studiepunten), 21 kerncursussen (63 studiepunten) en 6 pure keuzevakken. Core cursussen omvatten 15 verplichte vakken (45 studiepunten) en 6 keuzevakken (18 studiepunten). Door deze vereisten bereiden studenten zich voor op een loopbaan op het gebied van boekhouding. Studenten komen in aanmerking voor banen, waaronder Account Auditor, Accountant, Auditor, Auditor-in-charge, Certified Public Accountant, Cost Accountant, Field Auditor, Financial Accountant, Financial Auditor, Fund Accountant, Internal Auditor, Payroll Auditor, Tax Accountant, Accounts Receivable Assistant , Debiteurenklerk, Boekhouder, Administratiekundige met vast kapitaal, Wisselambtenaar in vreemde valuta en klerk voor hypotheekadministratie. Bovendien moeten studenten BAU's algemene opleidingseisen vervullen, die de nadruk leggen op de vrije kunsten, mondiale culturen en verschillende perspectieven . Studenten zullen hun kritische schrijf- en denkmogelijkheden aanscherpen; kwantitatieve en wetenschappelijke redeneervaardigheden; spreekvaardigheid in het openbaar; kennis van vreemde talen; en informatie en computerkennis.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
BAU International University Washington DC

De BAU Bachelor of Arts-programma in Business Administration and Management is niet alleen ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan in het bedrijfsleven, a ... [+]

De BAU Bachelor of Arts-programma in Business Administration and Management is niet alleen ontworpen om studenten voor te bereiden op een loopbaan in het bedrijfsleven, administratie en management gerelateerde gebieden, maar ook om goed afgeronde wereldburgers te produceren. Onze bedrijfsadministratie en managementfaculteit zijn ervaren professionals die de vaardigheden gebruiken die ze in het veld hebben opgedaan om BAU's studenten te onderwijzen. Onder andere heeft onze faculteit gewerkt voor organisaties zoals Bechtel, het Amerikaanse ministerie van Transport en USAID. Bedrijfskunde en management majors moeten 40 vakken (120 credits) voltooien: 13 algemene cursussen (39 studiepunten), 21 kerncursussen (63 studiepunten) en 6 pure keuzevakken. Core cursussen omvatten 15 verplichte vakken (45 studiepunten) en 6 keuzevakken (18 studiepunten) . Door deze vereisten bereiden studenten zich voor op een loopbaan op het gebied van economie. Onder andere zullen afgestudeerden van BAU's niet-gegradueerde bedrijfsprogramma gekwalificeerd zijn voor de volgende functies: reclamedirecteur, adverterend directeur, reclamemanager, geclassificeerde reclamemanager, promotiemanager, promotiedirecteur, vicevoorzitter van reclame, vicevoorzitter van promoties, budgetanalist, begrotingscoördinator , Budgetexaminator, Budgetfunctionaris, Kostenanalist, Business Analyst, Business Consultant, Business Management Analyst, Business Process Consultant, Clerical Methods Analyst, Commercial Specialist, Industrial Analyst, Management Analyst, Management Consultant en Records Management Analyst. Bovendien moeten studenten BAU's algemene opleidingseisen vervullen, die de nadruk leggen op de vrije kunsten, mondiale culturen en verschillende perspectieven . Studenten zullen hun kritische schrijf- en denkmogelijkheden aanscherpen; kwantitatieve en wetenschappelijke redeneervaardigheden; spreekvaardigheid in het openbaar; kennis van vreemde talen; en informatie en computerkennis.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
BAU International University Washington DC

BAU's programma in Data Science integreert wetenschappelijke methoden uit statistiek, computerwetenschap en op gegevens gebaseerd bedrijfsbeheer om kennis uit gegevens te ... [+]

BAU's programma in Data Science integreert wetenschappelijke methoden uit statistiek, computerwetenschap en op gegevens gebaseerd bedrijfsbeheer om kennis uit gegevens te halen en besluitvorming te stimuleren. De BA in Data Science curriculum biedt studenten met rigoureuze toepassingen en praktijken een Pathway voor studentenstages en een full-time baan. De vereisten omvatten 60 kernvereistenkredieten, 21 kern keuzevakkenkredieten en 39 algemene onderwijskredieten. Afgestudeerden zijn bereid om de uitdagingen op het kruispunt tussen big data, bedrijfsanalyses en andere opkomende gebieden aan te gaan. Dit programma bereidt studenten voor op functies als gegevensanalist, data science / analytics manager, databasebeheerder, databasebeheerder, big data-ingenieur, data mining-ingenieur, machine-learningingenieur, data-architect, Hadoop-ingenieur, datawarehouse-architect, manager commerciële intelligentie , Concurrerende intelligentie-analist, Consultant, strategische bedrijfs- en technologie-intelligentie, Manager van marktintelligentie, Director of enterprise strategy, en Director of global intelligence.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
BAU International University Washington DC

Het BAU BA-programma Economie is niet alleen bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in economische aanverwante gebieden, maar ook om goed afgeronde wereldb ... [+]

Het BAU BA-programma Economie is niet alleen bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in economische aanverwante gebieden, maar ook om goed afgeronde wereldburgers te produceren. Onze faculteit Economie is een ervaren professional die de vaardigheden die ze in het veld hebben opgedaan, zal gebruiken om de BAU-studenten te onderwijzen. Onder andere heeft onze faculteit gewerkt voor organisaties zoals Bechtel, het Amerikaanse ministerie van Transport en USAID. De majors van de economie moeten 40 vakken voltooien (120 studiepunten): 13 algemene educatiecursussen (36 studiepunten), 21 kerncursussen (63 studiepunten) en 6 pure keuzevakken. Core cursussen omvatten 15 verplichte vakken (45 studiepunten) en 6 keuzevakken (18 studiepunten) . Door deze vereisten bereiden studenten zich voor op een loopbaan op het gebied van economie. Studenten kwalificeren zich voor banen, waaronder Economist, Program Analyst, Research Analyst, Manager, Treasury Analyst, Financial Planner, Media Analyst, Claims Officer, Project Manager, Purchasing Agent, Risk Analyst, Banker, Economic Developer, Broker en Budget Analyst. Bovendien moeten studenten BAU's algemene opleidingseisen vervullen, die de nadruk leggen op de vrije kunsten, mondiale culturen en verschillende perspectieven . Studenten zullen hun kritische schrijf- en denkmogelijkheden aanscherpen; kwantitatieve en wetenschappelijke redeneervaardigheden; spreekvaardigheid in het openbaar; kennis van vreemde talen; en informatie en computerkennis.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
BAU International University Washington DC

De Bachelor of Arts in Finance geeft studenten de kennis om financiële oplossingen effectief te evalueren en aan te bevelen. De inhoud van het programma combineert concep ... [+]

De Bachelor of Arts in Finance geeft studenten de kennis om financiële oplossingen effectief te evalueren en aan te bevelen. De inhoud van het programma combineert concepten uit management, economie en accounting met financiële technieken die essentieel zijn voor het nemen van deugdelijke zakelijke beslissingen. Afgestudeerden van dit programma zullen relevante kennis verwerven over financiële praktijken en procedures in de bedrijfswereld. De focus ligt op corporate finance, investeringen, financiële instellingen en diensten en persoonlijke financiële planning.

Leerdoelen programmerenIdentificeer de functies van financiële markten en instellingen en onderzoek hun impact op het niveau van rentetarieven en renteverschillen.Onderzoek geavanceerde tijdswaarde van geldconcepten en breid deze concepten uit naar hypotheekwiskunde, commerciële wiskunde en kapitaalbudgettering.Analyseer de internationale integratie van financiële markten en analyseer de implicaties voor financiële managers.Bestudeer de aard van de commerciële bankactiviteiten, de risicoprestaties en de manier waarop deze worden toegepast op de waardering en beoordeling van de managementprestaties.Identificeer en analyseer afgeleide instrumenten en strategieën. De nadruk zal liggen op de identificatie van financiële risico's en het ontwerpen van optimale strategieën voor risicobeheer.Begrijp de mechanica en regulering van financiële effectenbeurzen en bepaal hoe de waarde van aandelen, obligaties en waardepapieren wordt berekend.Graduatievereisten... [-]
Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
BAU International University Washington DC

De missie van BAU International University is gemeenschaps- en informatietechnologie leiders voor te bereiden door middel van innovatieve, hoogwaardige programma's, initi ... [+]

De missie van BAU International University is gemeenschaps- en informatietechnologie leiders voor te bereiden door middel van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige programma's, initiatieven en diensten gericht op de behoeften van studenten en werkgevers. Het doel van het programma is om studenten te leren, mentor, op te leiden en te ontwikkelen en toezien op het gebruik van effectieve communicatievaardigheden, kennis van zich ontwikkelende technologieën, efficiënte projectplanning en implementatietechnieken. Het programma biedt studenten de mogelijkheid om een ​​diploma te behalen dat hun kansen op management- en toezichtsposities op het gebied van informatietechnologie vergroot. Deze major bereidt studenten voor op vacatures zoals Computer Network Architect, Computer Support Specialist, Database Administrator, Information Security Analyst, Software Developer, Artificial Intelligence / Machine Learning Engineer, Application Developer, Application Support Analyst, Applications Engineer, Associate Developer, Chief Information Officer (CIO), Chief Technology Officer (CTO), Cloud Architect, Cloud Consultant, Cloud Product en Project Manager, Cloud Services Developer, Cloud Software en Network Engineer, Cloud System Administrator, Cloud System Engineer, Computer en Information Research Scientist, Computer en Information Systems Manager, Computer Network Architect, Computer Programmer, Computer Systems Analyst, Computer Systems Manager, Customer Support Administrator, Customer Support Specialist, Data Center Support Specialist, Data Quality Manager, Database Administrator, Desktop Support Manager, Desktop Support Specialist, Ontwikkelaar, Director van technologie.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
BAU International University Washington DC

Het BAU BA programma in Internationale Betrekkingen is niet alleen bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in Internationale Betrekkingen en Internationale ... [+]

Het BAU BA programma in Internationale Betrekkingen is niet alleen bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in Internationale Betrekkingen en Internationale aanverwante gebieden, maar ook om goed ontwikkelde wereldburgers te produceren die zich scherp bewust zijn van alle kansen die een nieuwe geglobaliseerde wereld hen biedt. Onze faculteit Internationale Zaken bestaat uit ervaren professionals met een grote academische achtergrond.

Ze zijn allemaal "geleerdenbeoefenaars" die de verschillende vaardigheden gebruiken die ze in hun vakgebied hebben aangescherpt om BAU's niet-gegradueerde studenten basisprincipes en empirisch onderbouwd begrip van wereldaangelegenheden te geven. Onze faculteit werkt of heeft gewerkt voor openbare instellingen zoals USAID, de Europese Unie, de Wereldbank en grote particuliere bedrijven en toonaangevende adviesbureaus.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
BAU International University Washington DC

BAU's Politicologieprogramma neemt een globale visie aan om onderzoek en onderwijs te ondersteunen in een multiculturele omgeving gebaseerd op respect voor de menselijke ... [+]

BAU's Politicologieprogramma neemt een globale visie aan om onderzoek en onderwijs te ondersteunen in een multiculturele omgeving gebaseerd op respect voor de menselijke waardigheid, universele mensenrechten en vrijheden voor alle mannen en vrouwen, ongeacht ras, huidskleur, geloofsovertuiging of religie. We willen dat onze studenten zich bewust zijn van universele waarden terwijl ze hun kennis en vaardigheden ontwikkelen voor hun carrièreopbouw. Hooggekwalificeerd academisch personeel en studenten, die een breed scala aan culturele en geografische achtergronden vertegenwoordigen, zijn toegewijd aan het combineren van academische verdiensten van politieke wetenschappen en internationale betrekkingen met "echte wereld" -ervaring in nauwe samenwerking met de particuliere sector, met overheidsinstanties en met NGO's.... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
BAU International University
Address
BAU International University 1510 H Street NW,
20005 Washington D.C., District of Columbia, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 202-644-7201