Bay State College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Bay State

Al meer dan 70 jaar heeft het Bay State College een reputatie opgebouwd als het gaat om het aanbieden van een uniek curriculum van hoge kwaliteit voor de serieuze student. Dankzij onze kleine klassen, geïndividualiseerde aandacht en een faculteit van professionals uit de industrie die hun ervaring in de klas inbrengen, zijn onze studenten erin geslaagd om carrière-gerichte studies na te streven in de snelst groeiende industrieën van vandaag.

In onze toewijding aan hun academische en professionele vooruitgang, krijgen onze studenten de kans om stage te lopen bij enkele van de beste bedrijven in de natie, terwijl ze netwerken met werkgevers en alumni die deuren kunnen openen naar een aantal van de beste carrièremogelijkheden van het noordoosten.

Tegelijkertijd werken en wonen onze studenten op onze campus in het historische Back Bay, een van de meest gewilde buurten van Boston in de stad, vlakbij het centrum van de levendige binnenstad van Boston en alles wat het biedt.

Bay State College Snelle weetjes

Plaats

 • Boston, MA (thuisbasis van meer dan 250.000 studenten)
 • 1 blok van modieuze Newbury Street
 • 2,2 km van Fenway Park

academici

 • 15 programma's, Associate en Bachelor Degrees
 • De verhouding tussen leerling en leerkracht is 15: 1
 • Gemiddelde klasgrootte: 18 studenten

studenten:

 • Ongeveer 800 studenten
 • On-campus huisvesting beschikbaar

Bay State College is een privéschool met als missie studenten een kwaliteitsopleiding te bieden die hen voorbereidt op een professionele loopbaan en een hoger niveau van hoger onderwijs. Bay State College verwezenlijkt deze missie door een leeromgeving te bieden waarin uitmuntend onderwijs en studentenvoorzieningen worden gemengd om het unieke karakter van individuele studenten te ondersteunen en hen voor te bereiden om hun volledige potentieel als ethisch en sociaal bewuste burgers te bereiken.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Geschiedenis van Bay State College

Bay State College opende in 1946 een enkele industrie, de luchtvaartmaatschappijen, door studenten praktische vaardigheden te bieden en bijzondere aandacht te besteden aan een sterke educatieve basis. Toen, net als nu, stond het college bekend om zijn kleine klassen, individuele aandacht en aandacht voor specifieke carrières.

In 1961 verhuisde Bay State naar de huidige locatie in de Back Bay - in het hart van de stad, maar dicht bij ziekenhuizen, bedrijven, winkels, mode en entertainment.

In 1975 werd Bay State aanvankelijk gemachtigd om Associate degrees te verlenen door het Gemenebest van Massachusetts. In 1989 werd Bay State geaccrediteerd door de New England Association of Schools and Colleges (NEASC) *. In 2004 kreeg de Bay State toestemming van de staat en NEASC * om bachelordiploma's in Business, Fashion en Entertainment Management te verlenen.

Zeventig jaar na de oprichting opereert Bay State nog steeds onder de visie van de oprichters. Het College biedt de leidende Amerikaanse werkgevers bekwame afgestudeerden die professioneel zijn opgeleid en opgeleid voor het beroep dat zij wensen.

* Bay State College is geaccrediteerd door de New England Commission of Higher Education (NECHE, voorheen NEASC).

Mission Statement

Bay State College bereidt studenten voor op succesvolle loopbanen en mondiaal burgerschap door middel van academische discipline en geïndividualiseerde ondersteuning.

Leidende beginselen

Bay State College dit door middel van haar toewijding om te voorzien

 • een betaalbaar, privé-onderwijs
 • een ondersteunend, zorgzaam personeel en een faculteit
 • een hands-on leeromgeving
 • een gemeenschap die diversiteit omarmt
 • een faculteit met praktijkervaring
 • een opleiding buiten het klaslokaal
 • een cultuur van sociale en ethische verantwoordelijkheid
 • een resultaatgerichte benadering van studentensucces

Kernwaarden

Kwaliteit, respect en ondersteuning.

Visie

Bay State College wordt het college van keuze in onze regio voor carrière gerichte studenten en werkgevers die op zoek zijn naar goed opgeleide afgestudeerden in onze disciplines.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Locaties

Boston

Address
31 St. James Avenue
MA 02116 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden