Lees de Officiële Beschrijving

Over Bay State

Al meer dan 70 jaar heeft het Bay State College een reputatie opgebouwd als het gaat om het aanbieden van een uniek curriculum van hoge kwaliteit voor de serieuze student. Dankzij onze kleine klassen, geïndividualiseerde aandacht en een faculteit van professionals uit de industrie die hun ervaring in de klas inbrengen, zijn onze studenten erin geslaagd om carrière-gerichte studies na te streven in de snelst groeiende industrieën van vandaag.

In onze toewijding aan hun academische en professionele vooruitgang, krijgen onze studenten de kans om stage te lopen bij enkele van de beste bedrijven in de natie, terwijl ze netwerken met werkgevers en alumni die deuren kunnen openen naar een aantal van de beste carrièremogelijkheden van het noordoosten.

Tegelijkertijd werken en wonen onze studenten op onze campus in het historische Back Bay, een van de meest gewilde buurten van Boston in de stad, vlakbij het centrum van de levendige binnenstad van Boston en alles wat het biedt.

Bay State College Snelle weetjes

Plaats

 • Boston, MA (thuisbasis van meer dan 250.000 studenten)
 • 1 blok van modieuze Newbury Street
 • 2,2 km van Fenway Park

academici

 • 15 programma's, Associate en Bachelor Degrees
 • De verhouding tussen leerling en leerkracht is 15: 1
 • Gemiddelde klasgrootte: 18 studenten

studenten:

 • Ongeveer 800 studenten
 • On-campus huisvesting beschikbaar

Bay State College is een privéschool met als missie studenten een kwaliteitsopleiding te bieden die hen voorbereidt op een professionele loopbaan en een hoger niveau van hoger onderwijs. Bay State College verwezenlijkt deze missie door een leeromgeving te bieden waarin uitmuntend onderwijs en studentenvoorzieningen worden gemengd om het unieke karakter van individuele studenten te ondersteunen en hen voor te bereiden om hun volledige potentieel als ethisch en sociaal bewuste burgers te bereiken.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Geschiedenis van Bay State College

Bay State College opende in 1946 een enkele industrie, de luchtvaartmaatschappijen, door studenten praktische vaardigheden te bieden en bijzondere aandacht te besteden aan een sterke educatieve basis. Toen, net als nu, stond het college bekend om zijn kleine klassen, individuele aandacht en aandacht voor specifieke carrières.

In 1961 verhuisde Bay State naar de huidige locatie in de Back Bay - in het hart van de stad, maar dicht bij ziekenhuizen, bedrijven, winkels, mode en entertainment.

In 1975 werd Bay State aanvankelijk gemachtigd om Associate degrees te verlenen door het Gemenebest van Massachusetts. In 1989 werd Bay State geaccrediteerd door de New England Association of Schools and Colleges (NEASC) *. In 2004 kreeg de Bay State toestemming van de staat en NEASC * om bachelordiploma's in Business, Fashion en Entertainment Management te verlenen.

Zeventig jaar na de oprichting opereert Bay State nog steeds onder de visie van de oprichters. Het College biedt de leidende Amerikaanse werkgevers bekwame afgestudeerden die professioneel zijn opgeleid en opgeleid voor het beroep dat zij wensen.

* Bay State College is geaccrediteerd door de New England Commission of Higher Education (NECHE, voorheen NEASC).

Mission Statement

Bay State College bereidt studenten voor op succesvolle loopbanen en mondiaal burgerschap door middel van academische discipline en geïndividualiseerde ondersteuning.

Leidende beginselen

Bay State College dit door middel van haar toewijding om te voorzien

 • een betaalbaar, privé-onderwijs
 • een ondersteunend, zorgzaam personeel en een faculteit
 • een hands-on leeromgeving
 • een gemeenschap die diversiteit omarmt
 • een faculteit met praktijkervaring
 • een opleiding buiten het klaslokaal
 • een cultuur van sociale en ethische verantwoordelijkheid
 • een resultaatgerichte benadering van studentensucces

Kernwaarden

Kwaliteit, respect en ondersteuning.

Visie

Bay State College wordt het college van keuze in onze regio voor carrière gerichte studenten en werkgevers die op zoek zijn naar goed opgeleide afgestudeerden in onze disciplines.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Bay State College

Als u deel uitmaakt van de muziekbusiness, is het Entertainment Management-programma de springplank om u op weg te helpen. Je hebt echte vaardigheden nodig die je kunt kr ... [+]

Ben je geïnteresseerd in carrière maken in entertainmentmanagement?

Bay State College heeft een programma op het gebied van entertainmentmanagement met twee concentraties: muziekindustrie en audioproductie.

"Geen auditie vereist! Dit is een programma om je te laten werken in de muziekindustrie."

Over het Entertainment Management-programma

Als u deel uitmaakt van de muziekbusiness, is het Entertainment Management-programma de springplank om u op weg te helpen. Je hebt echte vaardigheden nodig die je kunt krijgen als onderdeel van een Bay State College diploma. Afgestudeerden van het Entertainment Management-programma van Bay State hebben banen gekregen bij bedrijven als Live Nation, Walt Disney, Cirque du Soleil, CBS-radio en meer - dankzij het gerichte, werkgerichte lesprogramma van Bay State. Door praktische lessen en hands-on ervaring kunt u:... [-]

Verenigde Staten Boston
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Bay State College

Dit programma is waar design en zaken samenkomen. Elk seizoen laten modeontwerpers hun nieuwste creaties zien, waarvan sommige uiteindelijk van landingsbanen tot winkelre ... [+]

Dit programma is waar design en zaken samenkomen.

Elk seizoen laten modeontwerpers hun nieuwste creaties zien, waarvan sommige uiteindelijk van landingsbanen tot winkelrekken over de hele wereld komen. Het is de taak van de merchandise-manager om het beste van deze ontwerpen te kiezen, waarbij kleuren, grootten en silhouetten worden gecombineerd en gecombineerd om de klanten te bieden wat ze willen tegen een prijs die ze bereid zijn te betalen. Het is een uitdagende en lonende carrière, vooral in combinatie met de creatieve vaardigheden en conceptuele kennis van een modeontwerper. Dit programma is waar design en zaken samenkomen.

Bay State College biedt een unieke educatieve combinatie met zijn programma, de Bachelor of Science in Fashion Merchandising met een concentratie in Fashion Design . Dit programma bereidt studenten effectief voor om de mode-industrie te benaderen als zowel een creatieve onderneming als een bedrijf. Door middel van een interdisciplinaire aanpak kunnen studenten zich richten op gebieden van mode-merchandising, waaronder productontwikkeling, visuele merchandising, wereldwijde marketing en retailstrategieën, in combinatie met creatief en conceptueel hands-on ontwerpwerk. Het Fashion Design-programma omvat een semester-lange stage, die helpt om de expertise van studenten verder te versterken, omdat ze waardevolle ervaring opdoen in de sector en een professioneel netwerk ontwikkelen, evenals de zakelijke kennis die nodig is om geweldige ontwerpen om te zetten in succesvolle kleding- en accessoirelijnen.... [-]

Verenigde Staten Boston
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Bay State College

De wereld is afhankelijk van technologie. Als u de technologie beheert, hangt de wereld van u af. Leer en word vloeiend in de nieuwste, veelgevraagde technische tools die ... [+]

Informatie Technologie, Business Analytics Programma Overzicht

De wereld is afhankelijk van technologie. Als u de technologie beheert, hangt de wereld van u af. Leer en word vloeiend in de nieuwste, veelgevraagde technische tools die worden gebruikt op de hedendaagse werkplek - inclusief Odoo, Python, Google Analytics, RapidMiner, WEKA, MongoDB, SQL Server met BI en Tableau Desktop Edition - om er maar een paar te noemen. En sluit al uw technische kennis af met een uitgebreide achtergrond in alle aspecten van het bedrijfsleven:

Leer van professoren met een diepgaande, realistische professionele ervaring in de industrie.Krijg praktisch inzicht in data-analyse met grote datasets ter ondersteuning van de besluitvorming.Ontwikkel een diep begrip van de betekenis van datavisualisatie om positieve communicatieresultaten te bereiken.Vraag gevorderde vaardigheden op twee of meer praktische, vereiste stages, met gemakkelijke toegang tot Boston's Innovation District.... [-]
Verenigde Staten Boston
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Bay State College

Of u nu voor een marktleider wilt werken, een non-profitorganisatie wilt beheren of een eigen bedrijf wilt starten, u moet eerst leren hoe u moet beheren. Bay State Colle ... [+]

Management Programma Overzicht

Of u nu voor een marktleider wilt werken, een non-profitorganisatie wilt beheren of een eigen bedrijf wilt starten, u moet eerst leren hoe u moet beheren. Bay State College BS in Management programma van Bay State College heeft alles te maken met de tools die je nodig hebt om een succesvolle manager te zijn, binnen een leeromgeving die inspirerend en praktijkgericht is:

Leer van bedrijfsprofessoren die gemiddeld 15 jaar echte managementervaring meenemen naar hun klaslokalen.Voltooi twee of meer vereiste stages, met gemakkelijke toegang tot alle toonaangevende bedrijven die Boston te bieden heeft!Kies voor focus in een van de 5 branchespecifieke managementconcentraties: Cloud Security Risk Management, Finance, Healthcare Management, Human Resource Management of Marketing.Kies ervoor om je studie online voort te zetten met het partnerschap van Bay State College met het New England College of Business en verdien je MBA met nog een extra jaar studie!... [-]
Verenigde Staten Boston
Oktober 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Address
31 St. James Avenue
MA 02116 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten