Lees de Officiële Beschrijving

Groeten! Als voorzitter van Bellevue College, Ik ben blij dat u de tijd om onze website te bezoeken en te leren over onze prachtige universiteit, gelegen op een prachtige bosrijke campus in het hart van Bellevue hebben genomen. BC werd bijna 50 jaar geleden opgericht als onderdeel van een beweging om betaalbaar en toegankelijk onderwijs aan de burgers van de Eastside en omgeving, en we zijn er trots op vandaag is deze traditie voort te zetten.

Bellevue College Voorzitter

BC is de op twee na grootste instelling voor hoger onderwijs in de staat Washington. We zijn een student-gerichte open access-instelling die een sterke nadruk op excellent onderwijs en kleine klassen plaatst. Vorig jaar, een enorm diverse groep van 37.000 studenten koos voor Christus tot een verscheidenheid aan educatieve en professionele doelen te bereiken.

De meerderheid van onze studenten zich inschrijven voor een van de zes overdracht programma's - ze de eerste twee jaar van hun opleiding te voltooien hier en vervolgens over te dragen aan een universiteit naar graden hun bachelor af te ronden. We sturen meer instromers aan de Universiteit van Washington dan enige andere gemeenschap of technische hogeschool in de staat.

Een andere groep van BC studenten zijn carrière-gerichte - wij bieden bijna 100 professionele en technische programma's in high-demand carrière velden die onze leerlingen voor te bereiden op de banen van vandaag en de mogelijkheden van morgen.

Anderen kiezen voor Christus om Engels te leren of hun basisvaardigheden te verbeteren; retool hun vaardigheden in onze Worker Omscholing programma; blijven hun opleiding om door te gaan in een carrière met een voortgezet onderwijs klas; of verdienen college krediet, terwijl nog op de middelbare school met de vliegende start programma. We werken er hard aan om voor Christus te verzekeren is uitgerust om de behoeften van studenten voor de toekomst te voldoen. In de komende twee jaar, verwachten we vier extra bachelor-opleidingen toe te voegen, in aanvulling op de drie programma's die we nu al bieden. We zijn in het proces van het ontwikkelen van een nieuwe Oost-Campus in Issaquah dat onze klassen meer toegankelijk voor mensen in Oost-King County zal maken. En we zijn van plan om de grond te breken op een faciliteit state-of-the-art, dat zal het huis van onze groeiende Gezondheidswetenschappen programma's, het opleiden van mensen voor banen in de zorgsector.

Na het verkennen van deze website, ik nodig u uit om onze campus te bezoeken snel, zodat u zelf kunt zien wat maakt Bellevue College zo speciaal. U kunt een campus tour te plannen, een ontmoeting met een studieadviseur of discussieer je carrière doelen met een hulpverlener. Of, als je woont ver van de campus of liever een flexibele planning, meer informatie over onze uitgebreide online aanbod. Nogmaals, ik dank u voor de tijd neemt om meer over Bellevue College te leren, en ik hoop dat u profiteren van de geweldige mogelijkheden die wij bieden.

Dave Regel Voorzitter, Bellevue College

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Bellevue College

De Bachelor of Applied Science in Data Analytics biedt afgestudeerden met de vaardigheden en kennis die nodig is voor de werkgelegenheid in de snel opkomende gebied van d ... [+]

De Bachelor of Applied Science in Data Analytics biedt afgestudeerden met de vaardigheden en kennis die nodig is voor de werkgelegenheid in de snel opkomende gebied van data-analyse, die het analyseren en interpreteren van de grote datasets nu beschikbaar in een breed scala van organisaties en sectoren bestaat. Moderne data analytics brengt tools en technieken uit het bedrijfsleven, communicatie, grafische kunst, informatietechnologie en statistieken te verzamelen, de mijne, te interpreteren en te vertegenwoordigen grote datasets om concepten te illustreren en te informeren beslissingen.

Deze graad voltooiing programma is ontworpen voor personen met twee jaar graden in de boekhouding, het bedrijfsleven, informatica, database, of aanverwante gebieden. De eerste 90 studiepunten van de mate wordt voldaan door ingang voorwaarden. Relevante ervaring kan vervangen voor een aantal voorwaarden.... [-]

Verenigde Staten Bellevue
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Bellevue College

De Bachelor of Applied Arts in Interior Design (BAA) biedt een breed gedragen en professioneel relevant curriculum dat de verantwoordelijkheid van de voorbereiding en het ... [+]

De Bachelor of Applied Arts in Interior Design (BAA) biedt een breed gedragen en professioneel relevant curriculum dat de verantwoordelijkheid van de voorbereiding en het inspireren van de ontwerpers van de toekomst omarmt. De BAA programma biedt een leeromgeving gebaseerd op een fundament van holistische, creatief oplossen van problemen. De BAA programma is geaccrediteerd als een professioneel niveau mate door de Raad voor Accreditatie Interior Design (CIDA). De BAA programma is een bovenste-divisie studie voor studenten die een stichting van twee jaar in het interieur design-gerelateerde studie hebben afgerond. De mate biedt een combinatie van kernvakken, algemeen onderwijs en keuzevakken die helpt studenten te bereiken hun specifieke carrière doelen.... [-]

Verenigde Staten Bellevue
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Bellevue College Information

Office of International Education at Bellevue College

BC Celebrates the 12th Man!