Bloomsburg University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Maak je klaar om je innerlijke Husky te ontketenen!

Dit is een spannende tijd voor jou. U staat op het punt te ontdekken wie u bent en Bloomsburg University biedt u de mogelijkheid al uw interesses te verkennen. Sinds 1839 heeft de BU een traditie van academische excellentie. Een netwerk van meer dan 70.000 alumni voor stage- en carrièrekabonnementen helpt je om in slechts vier jaar van high school senior naar arbeidskrachten te gaan.

Onze vriendelijke campusgemeenschap hier aan de Bloomsburg University staat klaar om u te verwelkomen. Je ervaart aanpasbare kernklassen, studentenonderzoek en samenwerking met je professoren, evenals vrijwilligerswerk in de gemeenschap. Met 56 afstudeerrichtingen en 58 minors behalen studenten persoonlijk en professioneel succes door ervaringsgerichte mogelijkheden die een aanvulling vormen op het onderwijs in de klas. We hebben de technologie en hands-on leren die u zullen helpen opvallen. Met meer dan 250 studentenclubs en -organisaties is er voor elk wat wils. Door al deze ervaringen zul je comfortabel genoeg zijn om je te verdiepen in de ideeën die je fascineren, nieuwe activiteiten op te zetten zoals rotsklimmen of dansen, en je carrière starten - allemaal tegelijkertijd!

Een ding dat ons onderscheidt is Professional U. Bij de BU integreren uw vele ervaringen, die u verbinden met alumni, werkgevers en kansen, de academische ervaring met professionele ervaring in 'echte' omgevingen. We focussen ons op het voorbereiden en inspireren van studenten om zelfvertrouwen aan de leiding te krijgen door middel van één professionele ervaring per jaar per student.

Waarom Bloomsburg University ?

Bloomsburg University biedt een persoonlijke en vriendelijke leeromgeving die de overgang van internationale studenten naar een nieuw onderwijssysteem en -cultuur vergemakkelijkt. Om onze internationale studenten te helpen acclimatiseren, bieden wij:

 • Een peer mentoring-programma om u te helpen zich aan te passen aan het universitaire leven in de VS.
 • Academische en ESL-ondersteuning
 • Toegelaten studenten komen in aanmerking voor een 50% buiten de staat zijnde collegegolf, op basis van financiële behoefte
 • Stage en ervaringsgerichte ervaringskansen
 • Subsidiemogelijkheden voor onderzoek
 • Career Prep Boot Camp bereidt je voor op de wereld

Erkenningen en onderscheidingen

Bloomsburg University staat bekend om de volgende erkenningen en onderscheidingen, en de lijst blijft groeien!

Nationale en regionale erkenningen:

 • Topuniversiteiten in de noordelijke regio - Amerikaans nieuws
 • # 5 onder vierjarige colleges in Pennsylvania - Schools.com. De ranglijst richt zich op betaalbaarheid, flexibiliteit en studentendiensten met behulp van de meest recente overheidsgegevens om hogescholen en universiteiten in de hele staat te evalueren.

Onderscheidingen academisch programma:

 • Verplegingsprogramma beoordeeld als # 1 in PA en # 60 in de VS - CollegeAtlas.org
 • Digital Forensics-programma is aangewezen als een nationaal centrum voor academische excellentie in Cyber ​​Defense Education.
 • Lid NCAA Afdeling Defensie Concussie Assessment, Onderzoek en Onderwijs Consortium.
 • Top Noord-Amerikaanse scholen - Sales Education Foundation's (SEF) lijst van de beste universiteiten met professioneel verkooponderwijs 2017
 • Gerangschikt als een van de 25 beste bachelordiploma's in het speciaal onderwijs voor 2017 - Beste onderwijsgraden, de leidende gids voor educatieve carrières en hogescholen.
 • Een van de top tien scholen in PA voor justitie majors - Zippia.com

BU is een geweldige plek om jou te zijn. Een geweldige plek om jou te worden .

Locaties

bloomsburg

Bloomsburg University

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden