Bluffton University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Op Bluffton, kunt u verzekerd zijn van uitzonderlijke undergraduate, graduate en voortgezet en beroepsonderwijs programma's.

Belichaamd in onze vier duurzame waarden van de ontdekking, de gemeenschap, respect en service, zul je een personage opbouwen onderwijs die u helpt uw ​​persoonlijke en professionele doelen te bereiken voor gebruik in een wereldwijde markt. Gegrond in de Doopsgezinde waarden van vrede stichten en service, Bluffton geloof traditie dient als een nuttig kader voor uw persoonlijke exploratie en geloof ontwikkeling. Met andere woorden, bij Bluffton je christelijke waarden voor een wereldwijde gemeenschap te ontwikkelen.

Home naar een veelzijdige student lichaam van meer dan 1.100, Bluffton is gelegen op 65 hectare aan weelderige, beboste gronden dat de banken van de Kleine Riley Creek lijn in het dorp van Bluffton, Ohio. Je zult al snel het gevoel een deel van onze campus gemeenschap als je relaties met collega's en toegewijde faculteit ontwikkelen.

Als een undergraduate student, onze actieve studentenleven maakt het eenvoudig om nieuwe vrienden te maken in de hechte, gastvrije sfeer van uw huis-away-from-home.

Academic Programs

Bluffton's benadering van het leren binnen haar academische programma fuseert zinvolle, persoonlijke interacties met leerboek studie, lezingen, campus activiteiten, service kansen en cross-culturele opties die u zal nemen in de Verenigde Staten en de wereld.

Carrièrevooruitgang

Onze graduate en voortgezet onderwijs programma's maken het mogelijk om je diploma te voltooien, terwijl het combineren van werk, gezin, kerk en andere verplichtingen. Graduate en voortgezet onderwijs lessen zijn gunstig aangeboden in Bluffton, Archbold en Piqua, Ohio.

De Bluffton Difference

Bluffton is aangesloten bij de Doopsgezinde Kerk-USA, maar de meerderheid van de Bluffton studenten niet Mennonite. Dit creëert een sfeer waar alle studenten worden uitgenodigd om te verkennen en komen om hun eigen overtuigingen bezitten.

Onze Geschiedenis

Gelegen aan de oevers van Little Riley Creek in Bluffton, een klein stadje in het noordwesten van Ohio, werd Bluffton University opgericht in 1899 als Centraal Mennonite College. Als de hoeksteen werd gelegd voor de school de eerste gebouw, Noah C. Hirschy, eerste president Bluffton's, gesloten zijn opmerkingen met een idee dat heeft bewezen zo duurzaam als de structuur zelf: ". Laten we verwachten grote dingen" We hebben, en we blijven doen.

Terwijl Bluffton is aangesloten bij Mennonite Church USA, zijn de studenten, docenten, medewerkers en alumni niet noodzakelijkerwijs Mennonite. Elmer Neufeld, zevende president van de universiteit waargenomen "Bluffton moet niet worden gezien als een of andere manier minder dan Mennonite om zijn diversiteit, maar eerder meer dan Mennonite, met een sterkere christelijke vrede kerk getuigenis groeit uit deze ervaring." Vandaag, Bluffton blijft inzetten om het passeren langs onze kernwaarden - ontdekking, de gemeenschap, respect en service - om elke nieuwe generatie studenten.

ONZE MISSIE

"Gevormd door het historische vrede kerkelijke traditie en gevoed door een verlangen naar uitmuntendheid in alle fasen van zijn programma's, Bluffton University streeft naar studenten van alle achtergronden voor het leven als roeping te bereiden, voor verantwoordelijk burgerschap, voor de service aan alle volkeren en uiteindelijk voor de toepassing van Gods universele koninkrijk. "

Mennonite GELOOF

Mennonieten geloven, met hun christelijke broeders en zusters, in de grote affirmaties van het geloof: God steeds de mens, de heerschappij van Christus, de kracht van het Evangelie, het werk van de Heilige Geest en het gezag van de Schrift.

In de Doopsgezinde erfgoed, hebben deze overtuigingen geleid tot opvallende accenten; geloof is vrijwillig; Christenen zijn geroepen om een ​​leven van liefde, verzoening en vrede stichten; onrecht wordt overwonnen met een goede; geluk is meer dan materiële welzijn; morele autoriteit is meer dan de politieke macht; het leven is om gewoon te worden geleefd; de hele natuur is een gave van God te worden gekoesterd met een gevoel van dankbaarheid en rentmeesterschap; en liefdevolle, opofferende service is de hoogste uitdrukking van trouw aan Christus.

Locaties

Bluffton

Address
1 University Drive,
45817-2104 Bluffton, Ohio, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: