Brookline College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij Brookline College, We zijn trots op ons erfgoed. Al meer dan 30 jaar, hebben we niet alleen voldoen aan de onderwijsbehoeften van onze studenten, maar we hebben geholpen om hun leven te veranderen. En wij zijn voorstander van de voortzetting die traditie.

Deze verbintenis omvat aanbod programma's in vitale carrière velden; biedt voldoende flexibiliteit om de hedendaagse drukke levensstijl; het handhaven van een ervaren faculteit gewijd aan het verstrekken van meer dan alleen een kwalitatief goed onderwijs; en het cultiveren van gekwalificeerd personeel dat zich toelegt op het verlenen van service en ondersteuning van start tot finish.

Missie Brookline College is een onafhankelijke, geaccrediteerde instelling gewijd aan het voldoen aan de onderwijsbehoeften van een zich ontwikkelende multiculturele samenleving. De instelling zet zich in voor de voorbereiding van studenten academisch en professioneel op de steeds veranderende eisen van de tewerkstelling te voldoen bedrijf, Industrie, publieke dienstverlenende organisatiesEn medische ondersteuning agentschappen functioneren in een zeer geavanceerde en groeiende technologische gemeenschap.

Doelstellingen

Tot volledige, geconcentreerde, kwalitatieve educatieve programma's, die de student zal begeleiden bij de ontwikkeling van de competenties die nodig zijn om aan de eisen tewerkstelling in een sterk technologische omgeving voldoen. Tot diensten die een divers studenten in hun streven van hoger onderwijs op verschillende niveaus ondersteunt en de belemmeringen voor de voltooiing van hun onderwijsdoelstellingen te elimineren bieden. Innovatieve benaderingen en methodieken in een niet-traditionele educatieve omgeving te benadrukken een veelheid aan vaardigheden. Te herkennen en integreren van levenslang leren en academische ervaringen als zij zou gelden voor elke student het programma van de studie. Om studenten te voorzien van toegang tot de faculteit leden wier diploma's en praktijkervaring zullen de waardevolle leiderschap nodig is om studenten voor te bereiden op een succesvolle integratie op de werkplek te bieden. Om leerlingen te voorzien van de academische, cognitieve, en professionele vaardigheden die nodig zijn voor loopbaanontwikkeling. Voor alle studenten met een hands te geven over praktische kennis van procedures informatie technologie en toepassingen.

Brookline College Locaties Brookline College heeft campussen gelegen in Phoenix, Tempe, Tucson, en Albuquerque voor uw gemak. En vergeet niet je kunt ook een aantal programma's online. Alle campussen zijn gemakkelijk te bereiken en zijn gunstig gelegen in de buurt van woningen, winkels, restaurants en entertainment districten. De online campus is bijzonder gemakkelijk te bereiken - alles wat je nodig hebt is een computer met internet toegang. Alle campussen bieden een real-world ervaring met hands-on leren in samenwerking met cursussen die je zou kunnen nemen van het leren om het verdienen in minder tijd dan u misschien denkt. Selecteer een campus onder dat is handig voor u.

Phoenix, AZ Campus Tempe, AZ Campus Tucson, AZ Campus Albuquerque, NM Campus Online Campus

Alle programma's zijn online en volledig in het Engels gegeven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk BScs - OnlineStudies » Bekijk Bachelor » Bekijk BScs - HealthcareStudies » Bekijk MSc » Bekijk Associate of Science - HealthcareStudies » Bekijk Diploma's » Bekijk Associate of Science - AcademicCourses »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor Of Science - Strafrecht Graden

Online Campus Voltijd 120  September 2018 Verenigde Staten Phoenix Tucson Albuquerque +3 more

De Bachelor's degree in Criminal Justice programma biedt studenten met een brede kennis van het strafrechtelijk systeem, die hen zal helpen aanpakken een scala van onderwerpen op het gebied van justitie administratie. [+]

Dit programma wordt aangeboden in Albuquerque, NM; Tucson, AZ; en Online.

Welkom bij de Brookline College Bachelor of Science - programma Strafrecht. Gefeliciteerd met uw beslissing om terug te geven aan uw gemeenschap door het invoeren van dit opwindende gebied! Bij Brookline, begrijpen we dat een solide basis van het strafrecht praktijken en processen het verschil tussen een baan en je carrière kan zijn. Daarnaast erkennen we het belang van een opleiding in algemene studies. Daarom hebben we ons programma om zowel de basis van een liberal arts onderwijs op te nemen met de kritische elementen van een graad in de rechtshandhaving ontwikkeld.

De Bachelor's degree in Criminal Justice programma biedt studenten met een brede kennis van het strafrechtelijk systeem, die hen zal helpen aanpakken een scala van onderwerpen op het gebied van justitie administratie. Het onderzoekt de theoretische oorzaken van criminaliteit, de methoden van het strafrecht onderzoek, en aspecten van professionaliteit en ethiek voor strafrecht beoefenaars. Om uw schema past, kan de student ervoor kiezen om een ​​strafrechtelijk mate online of op de campus na te streven.... [-]