California State University Bakersfield

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij CSUB!

Centraal gelegen op een 375-acre site in het zuiden van San Joaquin Valley, California State University, Bakersfield is een steeds groeiende alomvattende regionale universiteit die zich inzet voor het transformeren van het leven van de studenten en de gemeenschap door middel van haar gevestigde uitmuntendheid in de academische wereld, de diversiteit, de dienst, en de betrokkenheid van de gemeenschap sinds haar oprichting in 1965. De faculteit over de Westelijke Vereniging van Scholen en Universiteiten (WASC) volledig geaccrediteerde University is van wereldklasse, met bijna 75% te houden terminal graden in hun vakgebied. Een NCAA Division I school, CSUB heeft met succes in de Westelijke Atletische Conferentie (WAC) sinds 2012 geconcurreerd en is maar één belangrijk aspect van een groeiende en levendige student-levenservaring.

De universiteit bedient meer dan 8.720 studenten op een van beide de belangrijkste campus in Bakersfield of CSUB - Antelope Valley en telt meer dan 40.000 alumni van de vier scholen: Arts and Humanities, Handelswetenschappen en Bestuurskunde, Natuurwetenschappen, Wiskunde en Techniek, en Sociale Wetenschappen en Onderwijs . De universiteit biedt undergraduate, graduate, post-graduate en credential programma's en Extended University CSUB serveert de gemeenschap door het aanbieden van extra professionele ontwikkeling, certificaat en opleidingen. Met meer dan 70 procent van haar alumni overgebleven en die werkzaam zijn binnen de centrale vallei, CSU Bakersfield ondersteunt lopende sociale, culturele en economische ontwikkeling in de regio.

California State University, Bakersfield zet zich in voor academische uitmuntendheid en de gemeenschap partnerschappen. Studenten overweegt waar te gaan naar de universiteit vindt dat CSUB biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere universiteiten. We zijn trots om te bieden:

uitstaande onderwijs

CSUB biedt hoogwaardige undergraduate en graduate programma's die de intellectuele en persoonlijke ontwikkeling van haar studenten te bevorderen. De universiteit is toegewijd aan de wetenschap en een leven lang leren, en biedt momenteel meer dan 50 verschillende bachelor- en masteropleidingen. Je kunt echt een onderwijs van wereldklasse hier in Bakersfield krijgen.

Grote waarde

In de huidige economie, CSU Bakersfield is een ongelooflijke waarde. U krijgt alle voordelen van een particuliere universiteit - zoals kleine klassen, cutting-edge onderzoek en uitstekende faculteit - op een openbare school kosten. Lokale studenten kunnen een uitstekende opleiding te krijgen binnen hun eigen gemeenschap en bereid zijn om overal in de wereld slagen.

Buitengewoon niveau van de student-faculteit interactie

Bij CSU Bakersfield, zult u niet alleen een ander gezicht in de menigte. Je werkt nauw samen met hooggekwalificeerde en ervaren Ph.D. professoren in de moderne klas en laboratorium instellingen. CSUB De faculteit leden worden gerespecteerd academische deskundigen, gepubliceerd onderzoekers, en betrokken leiders van de gemeenschap - alsmede specifieke opvoeders die echt zorg over het succes van hun studenten.

Carrièremogelijkheden

CSUB bereidt studenten om te slagen in uitdagende en lonende carrière in een breed scala van terreinen. Veel afdelingen bieden stages die studenten geven praktische, real-world ervaring. Afgestudeerden hebben een hoog percentage van de werkgelegenheid, met veel te gaan rechtstreeks naar de prestigieuze beroepen waar ze gebruik maken van hun CSUB onderwijs elke dag.

betrokkenheid van de gemeenschap

De hele lokale gemeenschap profiteert van de energie, expertise, en het enthousiasme van CSU Bakersfield van studenten, docenten en medewerkers. De universiteit blijft meehelpen aan de toekomst van Kern County door middel van student stages, onderzoek, campus instellingen, en de gemeenschap evenementen. Elk jaar CSU Bakersfield voor meer dan 2.000 nieuwe alumni van de gemeenschap opgeleide en geschoolde arbeidskrachten.

Tijd voor plezier, ook!

Studenten aan CSU Bakersfield nemen de school serieus, maar er is ook genoeg tijd om te genieten van het studentenleven op en rond de campus. CSUB beschikt over een state-of-the-art student recreatiecentrum, meer dan 85 studentenorganisaties en clubs, en 11 corpora. Studenten ook genieten van Roadrunner NCAA Division I sportevenementen, op de campus optredens, en tal van restaurants en uitgaansgelegenheden in de stad Bakersfield.

Missie, Visie & Waarden

Missie

California State University, Bakersfield is een uitgebreide openbare universiteit zet zich in voor het aanbieden van een uitstekende undergraduate en graduate programma's die de intellectuele en persoonlijke ontwikkeling van haar studenten te bevorderen. Een nadruk op het leren van studenten wordt versterkt door een commitment aan de wetenschap, de diversiteit, de service, de wereldwijde bewustwording en een leven lang leren. De universiteit werkt samen met partners in de gemeenschap om de algehele opleidingsniveau van de regio te verhogen, de kwaliteit van het leven verbeteren, en ondersteuning van de economische ontwikkeling.

Visie

CSU Bakersfield zal de belangrijkste campus in het CSU systeem in termen van de faculteit en academische excellentie en diversiteit, kwaliteit van de student ervaring en betrokkenheid van de gemeenschap zijn. Realisatie van onze visie zal worden bevorderd door de aanwerving, ontwikkeling en bevordering van uitstekende en diverse medewerkers binnen een organisatiecultuur gericht op uitmuntendheid op alle gebieden.

Kernwaarden

Met het oog op ons doel en verbintenis tot de verwezenlijking van onze visie op uitmuntendheid in alle gebieden, laten we ons leiden door een set van kernwaarden die ons werk met studenten vormen, met elkaar en met de regio die wij bedienen. Deze kernwaarden onder meer de volgende toezeggingen:

Het ontwikkelen van de intellectuele en persoonlijke potentieel van elke student Ondersteunen van de intellectuele en professionele ontwikkeling van alle docenten en personeel Het voeden van een burgerlijke en collegiale campus milieu dat de diversiteit van personen en ideeën waarden Engaging elkaar met respect, betrouwbaarheid, ethisch gedrag, en zelfreflectie Het bevorderen van actieve en geïnformeerde betrokkenheid van docenten, medewerkers, studenten en belanghebbenden gemeenschap in gedeelde governance Verantwoording afleggen aan het publiek, alumni, studenten, en een andere voor het realiseren van de missie, visie en doelen van de universiteit

academische Strategy

De universiteit zal plannen om de student inschrijving tot 18.000 studenten toenemen in de komende 15 tot 20 jaar te ontwikkelen. Terwijl de voortzetting van haar inzet voor de inschrijving van de community college en non-traditionele leeftijd studenten, zal een grotere nadruk op de inschrijving meer first-time eerstejaars rechtstreeks van de middelbare school, en nog veel meer studenten van andere California provincies, andere landen en andere landen worden geplaatst . Wij zullen u onze bestaande academische programma's en bepalen welke nieuwe academische opleidingen moet worden toegevoegd aan de veranderende student, de gemeenschap en economische behoeften ontwikkeling van onze regio. Nieuwe faculteit zullen worden aangeworven als de inschrijving groeit. Nieuwe faciliteiten en ondersteunende infrastructuur zal worden gepland om de uitbreiding van de academische programma's en student inschrijving tegemoet te komen.

Strategische doelen

Verleng faculteit en academische excellentie en diversiteit Verbeteren van de kwaliteit van de Student Experience Versterken Community Engagement Ontwikkel een Uitmuntend en Diverse Staff Het ontwikkelen van een Campus Cultuur Met een gevoel van gemeenschap en een Commitment to Organizational Excellence

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Pre-Meds » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor Communicatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

Het primaire doel van de Communications-programma is om studenten voor te bereiden verfijnde in hun kennis van de organisatie en het gebruik van de media te zijn, die zich voorbereiden voor een loopbaan als communicatie professionals. Het curriculum benadrukt dat kennis van communicatieprocessen, een verwachte vaardigheid in het schrijven en de praktijk, en het bewustzijn van professionele verantwoordelijkheden, kennis van de ethische praktijken, en kennismaking met de wetten die het gebruik van de massamedia beheersen. [+]

Engage met een wereldwijd publiek

De studie van Communicatie is de essentiële basis van alle andere disciplines, omdat berichten zijn het fundament van de expressie van betekenis. Communicatie is de kern van wat het betekent om mens te zijn.

Het primaire doel van de Communications-programma is om studenten voor te bereiden verfijnde in hun kennis van de organisatie en het gebruik van de media te zijn, die zich voorbereiden voor een loopbaan als communicatie professionals. Het curriculum benadrukt dat kennis van communicatieprocessen, een verwachte vaardigheid in het schrijven en de praktijk, en het bewustzijn van professionele verantwoordelijkheden, kennis van de ethische praktijken, en kennismaking met de wetten die het gebruik van de massamedia beheersen. Verder, het curriculum richt zich op de relatie tussen media en de maatschappij ze proberen te serveren vanuit regionale, nationale en internationale perspectieven.... [-]


Bachelor Psychologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

De undergraduate psychologie curriculum op CSUB balanceert de structuur van een gemeenschappelijke set van fundamentele cursussen die nodig zijn door alle psychologie majors met de flexibiliteit die hen in staat stelt om hun eigen speciale belangen in de discipline na te streven. [+]

De undergraduate psychologie curriculum op CSUB balanceert de structuur van een gemeenschappelijke set van fundamentele cursussen die nodig zijn door alle psychologie majors met de flexibiliteit die hen in staat stelt om hun eigen speciale belangen in de discipline na te streven.

Als onderdeel van hun voorbereiding, studenten deelnemen aan een begeleid toegepast ervaring in de psychologie, een functie die uniek is voor de psychologie gestudeerd aan CSUB. Dit gold ervaring kan betekenen dat werkzaam is in een psychologie-gerelateerde posities in de gemeenschap voor betalen of als vrijwilliger, die als assistent, of betrokken raken als wetenschappelijk medewerker.

Studenten krijgen ook waardevolle ervaring in de wetenschap van de psychologie door middel van een zorgvuldig geplande reeks van onderzoeksmethoden cursussen. Deze reeks culmineert in een geavanceerd laboratorium cursus in een gespecialiseerd gebied van de keuze van de student. Veel studenten blijven hun onderzoek belangen buiten het klaslokaal voort te zetten onder leiding van de faculteit onderzoek mentoren.... [-]


Bachelor Sociologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

De Bachelor of Arts in de sociologie benadrukt de systematische studie van het menselijk gedrag in sociale groepen. Het richt zich op de manier waarop mensen hun activiteiten coördineren om zowel individuele als collectieve doelen te bereiken. [+]

De Bachelor of Arts in de sociologie benadrukt de systematische studie van het menselijk gedrag in sociale groepen. Het richt zich op de manier waarop mensen hun activiteiten coördineren om zowel individuele als collectieve doelen te bereiken. Sociologie is anders dan de andere maatschappij- en gedragswetenschappen op twee belangrijke punten. Eerst plaatst primair belang aan de sociale groep binnen de grotere samenleving. Verder vraagt ​​hij zich aan het brede scala van menselijk gedrag te verklaren als het wordt beïnvloed door de sociale context. Zo, sociologie bestudeert de grote vraagstukken van onze tijd en streeft naar de complexiteit te begrijpen en hun toekomst te voorspellen. Het onderzoekt hoe de patronen van sociale activiteit afkomstig zijn, wat hen ondersteunt, waarom ze een vorm aan te nemen in plaats van een ander, en hoe ze veranderen. ... [-]


BBA

BBA

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

aarschuwing een diploma in Business Administration is een investering in je toekomst. In de hedendaagse steeds complexere mondiale economie, de behoefte aan goed opgeleide professionals is groter dan ooit. Het hebben van een bedrijf graad geeft u een stap voor andere werkzoekenden. Als Business belangrijk, zult u ook het verwerven van waardevolle communicatie, kritisch denken, onderzoek en analytische vaardigheden die u zullen helpen slagen in een carrière. [+]

Waarom studeren Business Administration?

De School of Business and Public Administration (BPA) bij CSU Bakersfield is uw lokale gelegenheid voor educatieve excellentie.

Het verdienen van een diploma in Business Administration is een investering in je toekomst. In de hedendaagse steeds complexere mondiale economie, de behoefte aan goed opgeleide professionals is groter dan ooit. Het hebben van een bedrijf graad geeft u een stap voor andere werkzoekenden. Als Business belangrijk, zult u ook het verwerven van waardevolle communicatie, kritisch denken, onderzoek en analytische vaardigheden die u zullen helpen slagen in een carrière.

AACSB Accreditatie:

In tegenstelling tot particuliere en online universiteiten, is de School of Business and Public Administration aan CSUB geaccrediteerd door AACSB (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business). AACSB Accreditatie is het kenmerk van excellentie in het bedrijfsleven het onderwijs, en het is verdiend door minder dan vijf procent (5%) van de wereldwijde business schools.... [-]


BSc

Bachelor Biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

De CSU Bakersfield Biologie curriculum benadrukt hands-on onderzoekend leren. Cursussen bestrijken een breed spectrum van de biologische diversiteit, met inbegrip van dieren, planten, en microbiologie. [+]

Studie leven.

De CSU Bakersfield Biologie curriculum benadrukt hands-on onderzoekend leren. Cursussen bestrijken een breed spectrum van de biologische diversiteit, met inbegrip van dieren, planten, en microbiologie.

Undergraduate Biologie majors kiezen voor de cursussen die hen het meest interesseren en kan een gebied van de nadruk in zowel plantkunde, dierkunde, cellulaire en moleculaire biologie, milieu, of pre-professionele biologie te selecteren. Het veld van de biologie is interdisciplinair en ons curriculum weerspiegelt dat door de integratie van studies in de scheikunde, wiskunde, informatica, en andere aanverwante onderwerpen.

In de graduate programma, CSUB biedt een gevarieerde curriculum dat op het gebied van het behoud biologie, fysiologie, plantaardige ecofysiologie, plantaardige anatomie, microbiologie, moleculaire biologie, evolutie, ecologie, systematiek, en het gedrag overspant. ... [-]


Bachelor Chemie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

Chemie is de centrale wetenschap dat de studie van de materie omvat in al zijn vormen. Deze tak van de wetenschap beschrijft de fundamentele structuur, samenstelling en eigenschappen van atomen en moleculen, wat leidt tot een begrip van chemische reactiviteit. Deze chemische inzicht geeft een brede basis voor alle fysische en biologische wetenschappen, het openen van een verscheidenheid van academische en professionele bezigheden. [+]

Ignite uw toekomst.

Chemie is de centrale wetenschap dat de studie van de materie omvat in al zijn vormen. Deze tak van de wetenschap beschrijft de fundamentele structuur, samenstelling en eigenschappen van atomen en moleculen, wat leidt tot een begrip van chemische reactiviteit. Deze chemische inzicht geeft een brede basis voor alle fysische en biologische wetenschappen, het openen van een verscheidenheid van academische en professionele bezigheden.

Het bestuderen van chemie vereist een multidisciplinaire aanpak die andere gebieden van onderzoek, zoals biologie, informatica, wiskunde en natuurkunde bevat. De diverse belangen van de apothekers worden weerspiegeld in de sub-disciplines van het veld, zoals analytische, biologisch, anorganische, organische en fysische chemie.... [-]


Bachelor Computer Engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

Onze opleidingen volgen de door de beroepsorganisaties ACM, IEEE en ABET normen. Studenten in Computer en Elektrotechniek aan CSU Bakersfield genieten van unieke mogelijkheden om onze wereldklasse Robotics Laboratorium en AI / Visualization Laboratory en andere high-tech laboratorium faciliteiten gebruik maken. [+]

Programmeer uw toekomst

Naarmate de technologie wordt een steeds belangrijker onderdeel van ons dagelijks leven, worden de disciplines van de computer en elektrotechnisch ingenieur en informatica veranderen voortdurend. Onze afdeling CSUB heeft ook uitgebreid en evolueerde, zodat we kunnen blijven om onze studenten te voorzien van de kwaliteit van het onderwijs die zij nodig hebben om te slagen in de huidige uitdagende high-tech wereld.

Onze opleidingen volgen de door de beroepsorganisaties ACM, IEEE en ABET normen. Studenten in Computer en Elektrotechniek aan CSU Bakersfield genieten van unieke mogelijkheden om onze wereldklasse Robotics Laboratorium en AI / Visualization Laboratory en andere high-tech laboratorium faciliteiten gebruik maken.... [-]


Bachelor Economie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

curriculum van het programma voorziet in een grondige kennis van de economische theorie en past de theorie aan de evaluatie van het overheidsbeleid, het analyseren van de externe economische omgeving van de organisaties, het verstrekken van ondersteuning van de besluitvorming, het bepalen van afwegingen tussen de alternatieven, en het formuleren van tactische en strategische beslissingen. [+]

Economie aan CSUB

Programma beschrijving

Economie is de wetenschap van de besluitvorming in het kader van schaarste en het organiseren van de productie en distributie van goederen en diensten binnen en tussen naties. Kennis van de economie kan een belangrijke bijdrage leveren aan burgerschap, culturele en intellectuele ontwikkeling. Economie is een analytische discipline die vaardigheden zoals besluitvorming, het maken van logische gevolgtrekkingen en Inferentie, evenals het verzamelen en analyseren van gegevens versterkt. De economische analyse is het proces van de toepassing van economische instrumenten en de economische manier van denken om wereldproblemen Real-. curriculum van het programma voorziet in een grondige kennis van de economische theorie en past de theorie aan de evaluatie van het overheidsbeleid, het analyseren van de externe economische omgeving van de organisaties, het verstrekken van ondersteuning van de besluitvorming, het bepalen van afwegingen tussen de alternatieven, en het formuleren van tactische en strategische beslissingen. ... [-]


Bachelor Financiën

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

CSUB financiën klassen te bereiden studenten voor op een verscheidenheid aan professionele aanduidingen, met inbegrip van Chartered Life Underwriter (CLU), Chartered Financial Counselor (CHFC), Certified Financial Planner (CFP), Chartered Financial Analyst (CFA), Certified in Financial Management (CFM), Chartered Property en Casualty Underwriter (CPCU) en Accredited Pension Administrator (APA). [+]

Verplichte vakken voor concentratie

FIN 326 Investment Management FIN 400 Uitgebreid Financieel Management FIN 460 Financiële Instellingen Beheer en twee (2) van de volgende: ACCT 300 Intermediate Accounting I ACCT 301 Intermediate Accounting II ACCT 325 Tax-individueel of ACCT 326 Tax-Collectieve ECON 302 Macro-economische Theorie & Design ECON 420 Econometrie FIN 322 Personal Finance Planning FIN 340 Principes van Insurance FIN 360 Ondernemende & Small Business Finance FIN 380 Inleiding tot Real Estate FIN 490 International Business Finance

CSUB financiën klassen te bereiden studenten voor op een verscheidenheid aan professionele aanduidingen, met inbegrip van Chartered Life Underwriter (CLU), Chartered Financial Counselor (CHFC), Certified Financial Planner (CFP), Chartered Financial Analyst (CFA), Certified in Financial Management (CFM), Chartered Property en Casualty Underwriter (CPCU) en Accredited Pension Administrator (APA). Zie een adviseur voor meer informatie over deze en andere programma's.... [-]


Bachelor In De Informatica

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

Onze opleidingen volgen de door de beroepsorganisaties ACM, IEEE en ABET normen. Studenten in Computer Science aan de CSU Bakersfield genieten van unieke mogelijkheden om onze wereldklasse Robotics Laboratorium en AI / Visualization Laboratory en andere high-tech laboratorium faciliteiten gebruik maken. [+]

Programmeer uw toekomst

Naarmate de technologie wordt een steeds belangrijker onderdeel van ons dagelijks leven, worden de disciplines van de computer en elektrotechnisch ingenieur en informatica veranderen voortdurend. Onze afdeling CSUB heeft ook uitgebreid en evolueerde, zodat we kunnen blijven om onze studenten te voorzien van de kwaliteit van het onderwijs die zij nodig hebben om te slagen in de huidige uitdagende high-tech wereld.

Onze opleidingen volgen de door de beroepsorganisaties ACM, IEEE en ABET normen. Studenten in Computer Science aan de CSU Bakersfield genieten van unieke mogelijkheden om onze wereldklasse Robotics Laboratorium en AI / Visualization Laboratory en andere high-tech laboratorium faciliteiten gebruik maken.... [-]


Bachelor Ingenieurswetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

De Ingenieurswetenschappen programma biedt een curriculum en het verloop van de opleiding die de studenten voorbereidt, niet alleen voor de uitdagingen van vandaag, maar ook voor de toekomst die in een snelle, wereldwijde en pluriforme samenleving. [+]

De Ingenieurswetenschappen programma biedt een curriculum en het verloop van de opleiding die de studenten voorbereidt, niet alleen voor de uitdagingen van vandaag, maar ook voor de toekomst die in een snelle, wereldwijde en pluriforme samenleving. Het programma benadrukt de fundamenten van de techniek en moderne methoden, processen en technologieën, en geeft ook de studenten de tools om te leren door zichzelf en aan levenslang leren na te streven. Bovendien, het programma en de faculteit streven ernaar om ervoor te zorgen dat afgestudeerden ook een globaal inzicht in de milieu-, ethische en maatschappelijke gevolgen van de technologieën die zij helpen bij de ontwikkeling te bereiken.

... [-]

Bachelor Marketing

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

De Management & Marketing afdeling bereidt studenten voor een loopbaan in een verscheidenheid van organisatorische beroepen. [+]

De Management & Marketing afdeling bereidt studenten voor een loopbaan in een verscheidenheid van organisatorische beroepen, waaronder: human resource posities zoals voordelen of compensatie specialisten; logistieke posities in warehousing, supply chain management, of transport; diverse managementfuncties, marketing carrière in de verkoop, reclame of product / brand management; of ondernemende kansen in kleine bedrijven. Naast de verantwoordelijkheid voor de cursussen in deze gebieden, deze afdeling is ook verantwoordelijk voor de cursussen in de algemene business administration omgeving.

Verplichte vakken voor concentratie

Vier (4) vakken gekozen uit:

MKTG 3010 Consumer Behavior MKTG 3020 Advertising & Public Relations MKTG 3040 Professional Selling MKTG 4050 Sales Management MKTG 4060 Marketing Channels & Logistics MKTG 4100 E- Business Marketing MKTG 4200 Global Marketing MKTG 4300 Marketing Services ... [-]

Bachelor

Bachelor Boekhouding

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

Het CSUB boekhoudkundige programma helpt bereiden studenten voor een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden in de openbare boekhouding, een eigen boekhouding en de overheid boekhouding. Het helpt ook bereiden studenten voor op een verscheidenheid aan professionele certificeringen, met inbegrip van de Certified Public Accountant (CPA), Certified Internal Auditor (CIA) en Certified Accountant (CMA) certificeringen. Zie een adviseur voor meer informatie over dit programma. [+]

Het CSUB boekhoudkundige programma helpt bereiden studenten voor een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden in de openbare boekhouding, een eigen boekhouding en de overheid boekhouding. Het helpt ook bereiden studenten voor op een verscheidenheid aan professionele certificeringen, met inbegrip van de Certified Public Accountant (CPA), Certified Internal Auditor (CIA) en Certified Accountant (CMA) certificeringen. Zie een adviseur voor meer informatie over dit programma.

Vereisten

Studenten moeten deze 8 cursussen:

ACCT 2350 * Business Law ACCT 3000 Intermediate Accounting I ACCT 3010 Intermediate Accounting II ACCT 3030 Managerial Accounting ACCT 3600 ** Accounting Information Systems ACCT 4000 Advanced en International Accounting ACCT 3250 of Fundamentals of Tax - Particulieren ACCT 3260 en, Fundamentals of Tax - Zaken ACCT 4080 auditing Toepassing Alle aspirant-studenten moeten passen door middel CSUMentor, de California State University website ontworpen om studenten te helpen door middel van elke fase van de aanvraagprocedure. CSUMentor is ook een geweldige manier om te beginnen met de planning voor het college en het bijhouden van uw studievoortgang te houden. Veel middelen college planning zijn beschikbaar op CSUMentor. Een standaard, niet-terugbetaalbare bedrag van $ 55,00 van toepassing is (tegen vrijstellingen zijn beschikbaar voor degenen die in aanmerking komen). Aanvraagprocedure voor First-Time Freshmen Controleer of u voldoet aan de toelatingseisen voor de eerste keer Freshmen. Een aanvraag indienen om CSU Bakersfield door middel CSUMentor, de online opnames portal voor alle CSU campussen. A $ 55 niet-terugbetaalbare toepassing filing vergoeding is vereist, maar betalingsvrijstellingen zijn beschikbaar als u in aanmerking komt. Studenten die geïnteresseerd zijn... [-]

Bachelor Pre-engineering

Campus Voltijd 2 - 3 jaar September 2018 Verenigde Staten Bakersfield

CSU Bakersfield biedt een pre-engineering programma. Pre-engineering studenten wonen CSUB voor 2-3 jaar daarna over te dragen aan een technische school waar ze de bovenste-divisie curriculum en waar ze zullen afstuderen met een diploma in engineering te voltooien. [+]

CSU Bakersfield biedt een pre-engineering programma. Pre-engineering studenten wonen CSUB voor 2-3 jaar daarna over te dragen aan een technische school waar ze de bovenste-divisie curriculum en waar ze zullen afstuderen met een diploma in engineering te voltooien. De CSUB pre-engineering-programma is een generiek programma, geschikt voor de overdracht aan een technische school en in elk gebied van engineering. Terwijl de overdracht naar andere CSU scholen zijn de meest naadloze, veel CSUB studenten over te dragen aan UC scholen, particuliere scholen en scholen over het hele land.

Toelating

Er zijn geen speciale toelatingseisen of procedures om de CSUB pre-engineering programma in te voeren. Net als alle CSUB studenten, u een aanvraag voor toelating het gebruik van de CSU Mentor site, moeten de studenten alle universitaire regels voor de toelating deadlines te gehoorzamen. Eenmaal toegelaten, kunt u in de pre-engineering programma alleen maar door het zien van een pre-engineering adviseur en het nemen van de aanbevolen klassen.... [-]


Videos

California State Univeristy, Bakersfield - Introduction

Contact

CSU Bakersfield

Adres 9001 Stockdale Highway
93311 Bakersfield, Californië, Verenigde Staten
Website http://www.csub.edu/
Telefoon +1 661-654-2011