Cabrini University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Cabrini University , opgericht in 1957, is een residentiële katholieke instelling in Pennsylvania die leerlingen van alle religies, culturen en achtergronden verwelkomt.

Onze undergraduate en graduate graden helpen studenten ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen bereiken in hun leven, in hun carrière en in de samenleving. Onze studenten zijn gemachtigd om een ​​beter leven te maken voor zichzelf en voor anderen vanaf het moment dat ze op de campus stappen.

Onze gastvrije, veilige gemeenschap ligt op een korte treinrit van Philadelphia en ligt dicht bij winkels en eetgelegenheden van wereldklasse.

We zijn slechts twee uur rijden van New York City en tweeëneenhalf uur rijden van Washington, DC, waardoor onze campus een goed startpunt is voor het verkennen van de oostkust.

  • 2150 studenten (37% man, 63% vrouw)
  • 33% studentendiversiteit
  • 1.300 studenten
  • 850 afgestudeerd

Cabrini University ligt in een veilige gemeenschap op een korte treinrit van Philadelphia. We zijn minuten verwijderd van King of Prussia Mall, het grootste winkelcentrum aan de oostkust, en minder dan drie uur van New York City en Washington, DC

De gemiddelde academische en op behoeften gebaseerde beurs is $ 23.000,00. Onze totale geschatte kosten zijn $ 46.000,00. Cabrini wordt gerangschikt als een top kleine universiteit en een beste waarde voor studenten met meer dan 35 academische majors.

Student leraar verhouding 16 tot 1

Gemiddelde klasgrootte 16

92% van de full-time faculteit hebben hun doctoraat of terminale graad.

92% van de afgestudeerden van Cabrini zijn werkzaam in een graduate school of hebben binnen een periode van 10 maanden na hun afstuderen een dienstjaar voltooid.

Locaties

Radnor

Address
610 King of Prussia Road
19087 Radnor, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden