California State University, Channel Islands

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Voelt als familie.

Stel je een grote familie voor - een die warm, gastvrij, slim en leuk is. Dat is de California State University Channel Islands (CSUCI), een vierjarige openbare universiteit in Camarillo, Californië. We zijn opgericht in 2002 en zijn de jongste van 23 campussen in de CSU-familie.

Plaats

Terwijl onze naam suggereert dat we omringd zijn door water, kun je ontspannen. Je hebt geen veerboot nodig om hier te komen. Camarillo ligt halverwege Santa Barbara en Los Angeles en op slechts 40 kilometer van Malibu. CSUCI is genesteld tegen de uitlopers van de Santa Monica Mountains - en dicht bij de Stille Oceaan en de Pacific Coast Highway.

rankings

CollegeNET –heeft CSUCI 5e gerangschikt van de 1.450 universiteiten in het land in de “Social Mobility Index” (SMI) (2019). De SMI meet de mate waarin een hogeschool of universiteit meer economisch achtergestelde studenten opleidt tegen een lager collegegeld en hen vervolgens doorstuurt naar veelbelovende carrières.

College Magazine - heeft CSUCI 6e gerangschikt onder de "Top 10 Colleges for Surfers" in het hele land (2018) door College Magazine, een nationale gids en driemaandelijks tijdschrift uitgegeven door studenten.

MONEY Magazine - heeft CSUCI 4e gerangschikt als "Best College for Transfer Students" in de natie (2018) voor het succes van transferstudenten. MONEY selecteerde hogescholen uit de 727 instellingen die vermeld staan in hun 2018 Best Colleges-ranglijst, waardoor hogescholen die in de onderste helft gerangschikt waren en waar transferstudenten in het najaar van 2017 minder dan 15% van de inschrijving vertegenwoordigden.

Bovendien noemde MONEY CSUCI de 15e "Meest Transformatieve College" (2020) in de natie. Money stelt: "Wat indrukwekkend is, is wanneer studenten de kansen verslaan door het beter te doen dan vanuit hun academische en economische achtergrond zou worden verwacht. Geld noemt het 'toegevoegde waarde' op basis van afstudeercijfers, verdiensten en terugbetaling van studieleningen.

RegisteredNursing.org– heeft het verpleegprogramma van CSUCI gerangschikt als het 11e beste programma (2020) in de staat Californië van 126 verpleegscholen door de huidige en historische slagingspercentages van studenten die het National Council Licensure Examination (NCLEX) afleggen te analyseren. Het NCLEX-slagingspercentage van CSUCI's verpleegprogramma is vaak 100%, of in het hoge 90e percentiel voor elke afstudeerklas.

US News & World Report - CSUCI's ranglijst in de 2020-editie van Best Colleges is 18e onder 'Top Public Schools - Regional Universities West', gedeeltelijk gebaseerd op afstudeercijfers, facultaire middelen, selectiviteit voor toelating, financiële middelen, donaties van alumni, locatie, campus leven; scala aan academische aanbiedingen, activiteiten en sporten; en kosten en de beschikbaarheid van financiële hulp. Bovendien is CSUCI in de categorie Regionale Universiteiten West 30 punten gestegen ten opzichte van de ranglijst van vorig jaar en werd 43e. In de nieuwe categorie van sociale mobiliteit van het rapport, die meet hoe goed scholen afstuderen aan studenten die Pell Grant-ontvangers zijn, staat de universiteit op de 20e plaats. CSUCI stond ook op de 22e plaats vanwege zijn focus op niet-gegradueerd onderwijs.

Washington Monthly - heeft CSUCI voor 2020 gerangschikt als 19e voor "Best Bang for the Buck - West." Beste waarde op basis van kosten, slagingspercentage, Pell-prestaties, prestaties van de eerste generatie en inkomsten.

Locaties

Camarillo

Address
University Drive,1
93012 Camarillo, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden