Carver College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Carver College

Over Carver College

Net als de meeste historisch zwarte hogescholen, werd Carver College opgericht om de behoefte aan een instelling voor hoger onderwijs voor mensen verlangen bijbelse en theologische opleiding te voldoen. Aangezien God de deuren van de instelling in 1943 geopend, meer dan duizenden mannen en vrouwen zijn afgestudeerd. Deze afgestudeerden zijn het dienen van God over de hele wereld in landen als Kenia, Ghana, Jamaica, en natuurlijk, de Verenigde Staten.

Bij Carver College, de Schrift komt tot leven als God gebruikt Christus-gecentreerde faculteit leden in de ontwikkeling van Zijn dienaren. Studenten hebben de mogelijkheid, door middel van instructie en praktische ervaring om een ​​breed scala aan onderwerpen te bestuderen als ze een Bijbels wereldbeeld ontwikkelen. Bij Carver, krijgt u de gelegenheid om deel te nemen in de zomer missies reizen naar plaatsen als Kenia, Zuid-Afrika of het Caribisch gebied worden geboden.

Onze school motto, "Opleiding tot Transform," we serieus nemen onze roeping om te trainen en uit te rusten onze studenten voor een levensduur van de bediening. De training Carver studenten krijgen eerst transformeert hun eigen hart en vervolgens rust hen om de trein te gaan en te transformeren de harten van anderen. Als u de wens om dit soort training, Carver is het college voor u.

Vergeet niet dat de mogelijkheden van deze aard zijn zeldzaam en kostbaar. Als ze worden gemist kunnen niet worden teruggehaald. Wij nodigen u dan ook van de gelegenheid gebruik maken om een ​​deel van de groeiende familie van Carver College geworden. Hier bij Carver College kunt u genieten van een "familie" sfeer, een samengesteld uit medechristenen uit alle geledingen van de samenleving en de verschillende etnische groepen en culturen.

Blanco

Mission Statement

Carver College bestaat om God te verheerlijken door het opleiden van studenten om de wereld voor Christus te bereiken met het dienen van de kerk, de gemeenschap en de wereld als bijbels minded, vakbekwaam mannen en vrouwen van karakter.

Non-discriminatie beleid

Carver maakt het mogelijk toegang voor alle studenten, ongeacht hun ras, huidskleur, nationaliteit of etnische afkomst, gezondheid, leeftijd, geslacht of handicap. Het college biedt elke student gelijke rechten en privileges, en niet beperkt tot iemand de toegang tot een van haar faciliteiten of programma's van de academische studie. Carver maakt ook geen onderscheid in het beheer van haar educatieve beleid, financiële uitbetalingen of aannamebeleid.

institutionele Goas

  • Carver Bible College heeft vijf institutionele doelen die rechtstreeks verband houden met de missie van Carver:
  • Christian Verantwoordelijkheid: Carver inspireert leerlingen om te begrijpen dat iedere christen heeft de verantwoordelijkheid om deel te nemen aan het bereiken van de wereld voor Christus.
  • Christelijk onderwijs: Carver leidt studenten in een brede en diepgaande kennis van de Bijbel en theologie.
  • Christian Service: Carver leidt studenten met professionele vaardigheden voor het serveren van de kerk, de gemeenschap en andere aanverwante gebieden.
  • Christian Perspective: Carver blootstelt studenten in het algemeen onderwerpen vanuit een bijbels perspectief.
  • Christian Karakter: Carver stimuleert de ontwikkeling en de levensstijl van volwassen christelijk karakter.

Waarom kiezen voor Carver

Carver is gespecialiseerd in het uitrusten van morgen kerk en para-kerkleiders voor bediening op alle terreinen van het leven. Het doel van het college is om afgestudeerden die de wijsheid en de kennis die nodig is voor het leven vruchtbaar leven van dienst, klaar om te reageren op Gods oproep aan minister over de hele wereld hebben opgedaan te produceren (Handelingen 1: 8). Al meer dan 60 jaar, heeft Carver getracht haar mandaat om de wereldwijde kerk te helpen bij haar commissie van wereld evangelisatie en discipelschap vervullen, en daarbij heeft topkwaliteit dienende leiders bereid en in staat om te reageren op de oproep van God waar het kan geproduceerd worden. Van Zuid-Afrika tot Nigeria, Haïti en Jamaica, zowel in grootstedelijke en plattelandsgebieden in de Verenigde Staten. Carver studenten staan ​​klaar om de Heer in alle facetten van de bediening dienen.

Carver volledig bereidt haar studenten om God in een verscheidenheid van rollen en functies in de kerk en para-kerk ministeries dienen. Terwijl de enige twee disciplines die momenteel worden aangeboden zijn in de bijbelse en Theologie, kunnen studenten minderjarigen in pastorale studies, christelijk onderwijs, muziek, theologie, en missies te verdienen.

Carver Bijbelse
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Certificaten »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA in bijbelstudies

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Atlanta +1 more

De Bachelor of Arts in Biblical Studies is ontworpen om studenten voor te bereiden op voorgangers, evangelisten, zendelingen, counselors of leraren. Deze opleiding biedt studenten een uitgebreid begrip van de Bijbel voor bediening en afgestudeerde theologische studies. [+]

Bachelor of Arts in Biblical Studies (BA in Biblical Studies)

De Bachelor of Arts in Biblical Studies is ontworpen om studenten voor te bereiden op voorgangers, evangelisten, zendelingen, counselors of leraren. Deze opleiding biedt studenten een uitgebreid begrip van de Bijbel voor bediening en afgestudeerde theologische studies. Het programma vereist 120 credit-uren voor het afstuderen met de vereiste cursussen in bijbelse, theologische, professionele en algemene studies. Daarnaast hebben studenten de mogelijkheid om een ​​minor of concentration te kiezen die 12 credit-uren nodig heeft voor de voltooiing ervan.

leerdoelen

Studenten zullen:

Demonstreer geavanceerde kennis van de BijbelKrijg vaardigheden in het exegeting van passages uit verschillende genres van de Schrift.Modelleer een levensstijl met een christelijk karakter.Wees bekwaam in bijbelse uiteenzetting voor het onderwijzen / prediken in een professionele of lekenbediening.Toon bekwame vaardigheden voor cursussen op graduate niveau door succesvol onderzoek en schrijven.Voltooi praktische bedieningseisen buiten het klaslokaal.Demonstreer kennis van algemene studies vanuit een bijbels perspectief. [-]

BA in psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Atlanta +1 more

De Bachelor of Arts in Psychology is ontworpen om studenten voor te bereiden om te dienen in een veelheid van menselijke service velden. [+]

Bachelor of Arts in Psychology (BA in psychologie)

De Bachelor of Arts in Psychology is ontworpen om studenten voor te bereiden om te dienen in een veelheid van menselijke service velden. Deze opleiding biedt studenten een goed begrip van psychologie, de bijbel en voorbereiding op graduate studies. Het programma vereist 120 credit-uren voor het afstuderen met de vereiste cursussen in bijbelse, theologische, professionele en algemene studies. Daarnaast hebben studenten de mogelijkheid om een ​​minor of concentration te kiezen die 12 credit-uren nodig heeft voor de voltooiing ervan.

leerdoelen

Studenten zullen:

Demonstreer een praktische kennis van de hele Bijbel.Krijg vaardigheden om de Schrift adequaat te interpreteren.Modelleer een levensstijl met een christelijk karakter.Wees bekwaam in de grondslagen van de psychologie.Toon bekwame vaardigheden voor cursussen op graduate niveau door succesvol onderzoek en schrijven.Voltooi praktische bedieningseisen buiten het klaslokaal.Demonstreer kennis van algemene studies vanuit een bijbels perspectief. [-]

BSc

BS in Bedrijfskunde

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Atlanta +1 more

Het doel van het programma Bachelor of Science in Business is studenten uit te rusten met de vaardigheden om te functioneren in leiderschaps- en managementfuncties bij verschillende organisaties zonder winstoogmerk en zonder winstoogmerk, en voor voorafgaande studies in bedrijfs-, management- en aanverwante gebieden. [+]

Bachelor of Science in Business Administration (BS in Bedrijfskunde)

Het doel van het programma Bachelor of Science in Business is studenten uit te rusten met de vaardigheden om te functioneren in leiderschaps- en managementfuncties bij verschillende organisaties zonder winstoogmerk en zonder winstoogmerk, en voor voorafgaande studies in bedrijfs-, management- en aanverwante gebieden. Het programma vereist 120 semester uren voor afstuderen en omvat cursussen in Bijbelstudies en Algemene Studies.

leerdoelen

Naast hun leerdoelen voor bijbelstudies en algemene onderwijscursussen, zullen studenten ...

Ontwikkel een grondig begrip van fundamentele bedrijfsprincipes.Verwerven van de vaardigheden en disposities die nodig zijn om goede zakelijke praktijken mogelijk te maken.Toon bekwame vaardigheden voor cursussen op graduate niveau door succesvol onderzoek en schrijven.Ontwikkel een zakelijke filosofie waarin een bijbels wereldbeeld is verwerkt.Demonstreer kennis van bedrijfsactiviteiten in verschillende omgevingen - commercieel, ministerie en intercultureel.Demonstreer kennis van algemene studies vanuit een bijbels perspectief. [-]

Videos

Carver College Student Life

Contact
Bezoekadres
Carver College
3870 Cascade Road SW,
Atlanta, GA 30331

Atlanta, Georgia, US
Social Media