Central Methodist University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Daag je geest uit - volg je passies - vind je plek - bouw je succes


Op zoek naar meer van je universiteitservaring - en van jezelf? Kom gedijen op CMU. Gedreven door een zorgzame gemeenschap, omringd door elke denkbare mogelijkheid, zult u uw sterke punten ontdekken. Je zult je stem vinden. Je zult je uiterste best doen - als een geleerde, als een leider, als een verschilmaker in de wereld./>


academici
CMU biedt meer dan 40 studieprogramma's, die worden gegeven door deskundige faculteiten in zeer gepersonaliseerde lessen.Central Methodist University , opgericht in 1854, is een vierjarige, particuliere, liberale kunstuniversiteit. De hoofdcampus van de CMU, de thuisbasis van het College voor Vrije Kunsten en Wetenschappen (CLAS), is gevestigd in Fayette, Missouri, en neemt 1100 studenten op. Meer dan 4.000 studenten nemen deel aan CMU's College of Graduate en Extended Studies (CGES), dat lessen online en op locaties in Missouri en de regio aanbiedt. CMU is aangesloten bij de United Methodist Church en verwelkomt studenten van alle religies.


Missie/>

Central Methodist University bereidt studenten voor om een ​​verschil in de wereld te maken door de nadruk te leggen op academische en professionele excellentie, ethisch leiderschap en sociale verantwoordelijkheid.


geloofsbelijdenis/>

De Central Methodist University gemeenschap, consistent met haar United Methodist-erfgoed, streeft naar academische excellentie, individuele prestaties en sociale verantwoordelijkheid. Als leden van die gemeenschap geloven wij in:

 • Op zoek naar kennis, waarheid en wijsheid;
 • Het waarderen van vrijheid, eerlijkheid, beleefdheid en diversiteit;
 • Levend leven van service en leiderschap; en
 • Verantwoordelijkheid nemen voor onszelf en de gemeenschappen waarin we leven.


Verklaring over civiliteit/>

Civiliteit handhaaft de waarden van respect, vriendelijkheid en diplomatie in onze directe en indirecte interacties met anderen. Diversiteit is het herkennen van verschillen tussen mensen en het waarnemen van deze verschillen als een aanwinst voor de gemeenschap.


Guiding Vision Statement/>

Central Methodist University zal worden erkend en gewaardeerd als een instelling die onderscheidende academische excellentieprogramma's levert, genesteld in een robuuste en ondersteunende campusomgeving, studenten voorbereidt op hun levensonderhoud en een leven leiden.

Om ervoor te zorgen dat de educatieve ervaringen bij de CMU de idealen verwerkten die zijn opgenomen in de missie- en visieverklaringen, hebben de faculteit, het bestuur en trustees nieuwe universitaire leerprincipes en bijbehorende resultaten aangenomen in het voorjaar van 2016. Zes van de negen resultaten zullen worden gebruikt om te beoordelen het algemene onderwijsprogramma. De resterende hogere orde resultaten zullen worden beoordeeld op het niveau van de senior, afstuderen student. Dit zijn:


Communicatie (gearticuleerd, multimodaal, professioneel)/>

 • Studenten zijn duidelijk, in staat om duidelijk en effectief te spreken en te schrijven.
 • Studenten zijn multimodaal, in staat om ideeën te interpreteren en uit te drukken via meerdere communicatiemiddelen.
 • Studenten zijn professioneel, kunnen zich aanpassen aan en communiceren met anderen op een zelfverzekerde, verantwoordelijke en betrokken manier.


Nieuwsgierigheid (ontdekken, analyseren, creëren)/>

 • Studenten kunnen oplossingen ontdekken, verkennen en zoeken op basis van verzamelde kennis en huidig ​​onderzoek.
 • Studenten kunnen gegevens analyseren, evalueren, interpreteren en samenvatten.
 • Studenten kunnen creëren en innoveren met behulp van kritisch denken en samenwerkingsvaardigheden.


Gemeenschap (dienen, respecteren, leiden)/>

 • Studenten zullen anderen dienen en ethische en geïnformeerde burgers zijn.
 • Studenten zullen diversiteit begrijpen en respecteren, inclusief de standpunten, standpunten en overtuigingen van anderen.
 • Studenten zullen creatief en samen met anderen leiden tot positieve veranderingen in de bredere wereld.

waarden


Wie we zijn/>

Central Methodist University staat bekend om zijn hoogwaardige undergraduate en graduate educatieve programma's, zijn op waarden gerichte leerervaringen en langdurige kerkrelaties, zijn sterke liberale kunsttraditie, zijn nadruk op karakter en leiderschapsontwikkeling en het succes van zijn afgestudeerden door hun verdere educatieve en professionele bezigheden. Gekenmerkt door academische excellentie en proactieve, gepersonaliseerde studentendiensten, worden programma's aangeboden in Fayette en over de gehele staat via afstandsonderwijstechnologieën en via partnerschappen met scholen, kerken, ziekenhuizen en andere instellingen voor hoger onderwijs.


waarden/>

Central Methodist University bevestigt zijn Wesleyaanse afkomst en zijn unieke plaats als de enige United Methodist-gerelateerde universiteit in Missouri. De locatie van de hoofdcampus in een kleine, historische, landelijke gemeenschap biedt studenten de kans om te leven en te leren in een veilige omgeving. De universiteit waardeert haar sterke vrije kunsten en biedt een basis voor excellente professionele programma's. CMU en haar out-reach activiteiten bevorderen een omgeving waarin een divers studentenlichaam zich intellectueel, sociaal en spiritueel kan ontwikkelen. Het universitaire leven benadrukt eerlijkheid, integriteit, beleefdheid en een sterk gevoel van persoonlijke verantwoordelijkheid als integrale elementen van karakter en leiderschap. Central Methodist University voedt een geest van gemeenschap en zorg, onder studenten, docenten en personeel.


Educatieve doelen/>

De Central Methodist University ervaring leidt via het academische programma en mogelijkheden voor praktische ervaringen tot studentengroei in kennis, persoonlijke integriteit, spiritualiteit en professionele competentie. Daarnaast worden studenten uitgedaagd om een ​​gevoel van mondiaal burgerschap en een engagement voor de verbetering van de wereld te ontwikkelen. Studenten met een CMU-opleiding zijn bereid om:


Academische doelen/>

 • blijk geven van kennis van de vrije kunsten en academische specialiteiten, alsook van technische vaardigheden en professionele competenties.
 • denk kritisch en conceptueel en pas hun kennis en vaardigheden toe op het oplossen van problemen.
 • communiceer nauwkeurig en effectief door te luisteren, te spreken en te schrijven.


Karakterdoelstellingen/>

 • doorgaan met het ontwikkelen van zelfkennis, zelfvertrouwen en een gevoel van eer en toewijding door verantwoordelijkheid en leiderschap op zich te nemen ten dienste van anderen.
 • zoeken naar een goed begrip van ideeën, problemen en gebeurtenissen binnen en buiten hun directe gemeenschap en waarderen de geschenken van diversiteit.
 • hun persoonlijke sterke punten en vaardigheden evalueren en de juiste carrièrekeuzes verkennen in een veranderende wereld.
 • heb de moed om beslissingen te nemen op basis van overwegingen van ethische, esthetische, economische en ecologische consequenties.
 • zich verbinden tot een leven dat een voorbeeldfunctie vervult in relaties met zichzelf, familie, kerk, universiteit en gemeenschap.


Verander een leven - Verwijs een student naar CMU/>

Sinds 1854 hebben CMU-studenten geleerd, geleefd en gegroeid als individuen die zijn voorbestemd om een ​​verschil in de wereld te maken. Of ze nu studeren in Fayette, online of in een van CMU's vele centra in Missouri, ze ervaren een levensveranderende transformatie die leidt tot succes. Ken je iemand die onze universiteit leuk zou vinden? Help ze te vinden waar ze horen - als een adelaar bij CMU!

Locaties

Fayette

Address
411 Central Methodist Square
65248 Fayette, Missouri, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden