Lees de Officiële Beschrijving

Daag je geest uit - volg je passies - vind je plek - bouw je succes


Op zoek naar meer van je universiteitservaring - en van jezelf? Kom gedijen op CMU. Gedreven door een zorgzame gemeenschap, omringd door elke denkbare mogelijkheid, zult u uw sterke punten ontdekken. Je zult je stem vinden. Je zult je uiterste best doen - als een geleerde, als een leider, als een verschilmaker in de wereld./>


academici
CMU biedt meer dan 40 studieprogramma's, die worden gegeven door deskundige faculteiten in zeer gepersonaliseerde lessen.Central Methodist University , opgericht in 1854, is een vierjarige, particuliere, liberale kunstuniversiteit. De hoofdcampus van de CMU, de thuisbasis van het College voor Vrije Kunsten en Wetenschappen (CLAS), is gevestigd in Fayette, Missouri, en neemt 1100 studenten op. Meer dan 4.000 studenten nemen deel aan CMU's College of Graduate en Extended Studies (CGES), dat lessen online en op locaties in Missouri en de regio aanbiedt. CMU is aangesloten bij de United Methodist Church en verwelkomt studenten van alle religies.


Missie/>

Central Methodist University bereidt studenten voor om een ​​verschil in de wereld te maken door de nadruk te leggen op academische en professionele excellentie, ethisch leiderschap en sociale verantwoordelijkheid.


geloofsbelijdenis/>

De Central Methodist University gemeenschap, consistent met haar United Methodist-erfgoed, streeft naar academische excellentie, individuele prestaties en sociale verantwoordelijkheid. Als leden van die gemeenschap geloven wij in:

 • Op zoek naar kennis, waarheid en wijsheid;
 • Het waarderen van vrijheid, eerlijkheid, beleefdheid en diversiteit;
 • Levend leven van service en leiderschap; en
 • Verantwoordelijkheid nemen voor onszelf en de gemeenschappen waarin we leven.


Verklaring over civiliteit/>

Civiliteit handhaaft de waarden van respect, vriendelijkheid en diplomatie in onze directe en indirecte interacties met anderen. Diversiteit is het herkennen van verschillen tussen mensen en het waarnemen van deze verschillen als een aanwinst voor de gemeenschap.


Guiding Vision Statement/>

Central Methodist University zal worden erkend en gewaardeerd als een instelling die onderscheidende academische excellentieprogramma's levert, genesteld in een robuuste en ondersteunende campusomgeving, studenten voorbereidt op hun levensonderhoud en een leven leiden.

Om ervoor te zorgen dat de educatieve ervaringen bij de CMU de idealen verwerkten die zijn opgenomen in de missie- en visieverklaringen, hebben de faculteit, het bestuur en trustees nieuwe universitaire leerprincipes en bijbehorende resultaten aangenomen in het voorjaar van 2016. Zes van de negen resultaten zullen worden gebruikt om te beoordelen het algemene onderwijsprogramma. De resterende hogere orde resultaten zullen worden beoordeeld op het niveau van de senior, afstuderen student. Dit zijn:


Communicatie (gearticuleerd, multimodaal, professioneel)/>

 • Studenten zijn duidelijk, in staat om duidelijk en effectief te spreken en te schrijven.
 • Studenten zijn multimodaal, in staat om ideeën te interpreteren en uit te drukken via meerdere communicatiemiddelen.
 • Studenten zijn professioneel, kunnen zich aanpassen aan en communiceren met anderen op een zelfverzekerde, verantwoordelijke en betrokken manier.


Nieuwsgierigheid (ontdekken, analyseren, creëren)/>

 • Studenten kunnen oplossingen ontdekken, verkennen en zoeken op basis van verzamelde kennis en huidig ​​onderzoek.
 • Studenten kunnen gegevens analyseren, evalueren, interpreteren en samenvatten.
 • Studenten kunnen creëren en innoveren met behulp van kritisch denken en samenwerkingsvaardigheden.


Gemeenschap (dienen, respecteren, leiden)/>

 • Studenten zullen anderen dienen en ethische en geïnformeerde burgers zijn.
 • Studenten zullen diversiteit begrijpen en respecteren, inclusief de standpunten, standpunten en overtuigingen van anderen.
 • Studenten zullen creatief en samen met anderen leiden tot positieve veranderingen in de bredere wereld.

waarden


Wie we zijn/>

Central Methodist University staat bekend om zijn hoogwaardige undergraduate en graduate educatieve programma's, zijn op waarden gerichte leerervaringen en langdurige kerkrelaties, zijn sterke liberale kunsttraditie, zijn nadruk op karakter en leiderschapsontwikkeling en het succes van zijn afgestudeerden door hun verdere educatieve en professionele bezigheden. Gekenmerkt door academische excellentie en proactieve, gepersonaliseerde studentendiensten, worden programma's aangeboden in Fayette en over de gehele staat via afstandsonderwijstechnologieën en via partnerschappen met scholen, kerken, ziekenhuizen en andere instellingen voor hoger onderwijs.


waarden/>

Central Methodist University bevestigt zijn Wesleyaanse afkomst en zijn unieke plaats als de enige United Methodist-gerelateerde universiteit in Missouri. De locatie van de hoofdcampus in een kleine, historische, landelijke gemeenschap biedt studenten de kans om te leven en te leren in een veilige omgeving. De universiteit waardeert haar sterke vrije kunsten en biedt een basis voor excellente professionele programma's. CMU en haar out-reach activiteiten bevorderen een omgeving waarin een divers studentenlichaam zich intellectueel, sociaal en spiritueel kan ontwikkelen. Het universitaire leven benadrukt eerlijkheid, integriteit, beleefdheid en een sterk gevoel van persoonlijke verantwoordelijkheid als integrale elementen van karakter en leiderschap. Central Methodist University voedt een geest van gemeenschap en zorg, onder studenten, docenten en personeel.


Educatieve doelen/>

De Central Methodist University ervaring leidt via het academische programma en mogelijkheden voor praktische ervaringen tot studentengroei in kennis, persoonlijke integriteit, spiritualiteit en professionele competentie. Daarnaast worden studenten uitgedaagd om een ​​gevoel van mondiaal burgerschap en een engagement voor de verbetering van de wereld te ontwikkelen. Studenten met een CMU-opleiding zijn bereid om:


Academische doelen/>

 • blijk geven van kennis van de vrije kunsten en academische specialiteiten, alsook van technische vaardigheden en professionele competenties.
 • denk kritisch en conceptueel en pas hun kennis en vaardigheden toe op het oplossen van problemen.
 • communiceer nauwkeurig en effectief door te luisteren, te spreken en te schrijven.


Karakterdoelstellingen/>

 • doorgaan met het ontwikkelen van zelfkennis, zelfvertrouwen en een gevoel van eer en toewijding door verantwoordelijkheid en leiderschap op zich te nemen ten dienste van anderen.
 • zoeken naar een goed begrip van ideeën, problemen en gebeurtenissen binnen en buiten hun directe gemeenschap en waarderen de geschenken van diversiteit.
 • hun persoonlijke sterke punten en vaardigheden evalueren en de juiste carrièrekeuzes verkennen in een veranderende wereld.
 • heb de moed om beslissingen te nemen op basis van overwegingen van ethische, esthetische, economische en ecologische consequenties.
 • zich verbinden tot een leven dat een voorbeeldfunctie vervult in relaties met zichzelf, familie, kerk, universiteit en gemeenschap.


Verander een leven - Verwijs een student naar CMU/>

Sinds 1854 hebben CMU-studenten geleerd, geleefd en gegroeid als individuen die zijn voorbestemd om een ​​verschil in de wereld te maken. Of ze nu studeren in Fayette, online of in een van CMU's vele centra in Missouri, ze ervaren een levensveranderende transformatie die leidt tot succes. Ken je iemand die onze universiteit leuk zou vinden? Help ze te vinden waar ze horen - als een adelaar bij CMU!

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Central Methodist University

Gelooft u dat opleiding en lichamelijke activiteit belangrijk zijn? Verander uw passie voor wellness en uw verlangen om les te geven in een carrière via CMU's hoofdva ... [+]

Gelooft u dat opleiding en lichamelijke activiteit belangrijk zijn? Verander uw passie voor wellness en uw verlangen om les te geven in een carrière via CMU's hoofdvak lichamelijke opvoeding. Dit programma combineert gezondheidswetenschappen en praktische onderwijsvaardigheden om u de professionele ervaring te bieden die nodig is voor succes. Je zult niet alleen een verschil maken in het leven van degenen die je opvoedt, maar je zult tegelijkertijd voldoening en voldoening ervaren.

Over dit programma/>

De major lichamelijke opvoeding bereidt je voor om een ​​leider te zijn in het onderwijs terwijl je een gezonde, actieve levensstijl bevordert. Door middel van lessen die zich richten op fysieke en cognitieve concepten, zul je vaardigheden verwerven die scholen door de klas en praktische leerervaringen zoeken.... [-]

Verenigde Staten Fayette
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Central Methodist University

Biologie is de studie van het leven. Van biospheres, ecosystemen en biologische gemeenschappen tot organismen, cellen en organellen, biologie biedt studenten de mogelijkh ... [+]

Biologie is de studie van het leven. Van biospheres, ecosystemen en biologische gemeenschappen tot organismen, cellen en organellen, biologie biedt studenten de mogelijkheid om breed en diep in de wetenschap van levende systemen te duiken. CMU Biology majors krijgen een uitstekende voorbereiding op een breed scala aan carrières, waarbij concepten op basis van lessen gecombineerd worden met praktische laboratoriumervaring, samen met sterke analyse, redeneervermogen en communicatievaardigheden.

Over dit programma

De biologie major bereidt studenten voor op graduate school in de biologische wetenschappen. Het bereidt studenten ook voor op een van de professionele velden die verband houden met geneeskunde, onderwijs en andere gebieden, waaronder economische, industriële en toegepaste biologie.... [-]

Verenigde Staten Fayette
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Central Methodist University

Vragend beslissingen en acties uit het verleden, nieuwsgierig zijn naar historische gebeurtenissen en het hebben van meningen over sociale en politieke kwesties zijn slec ... [+]

Vragend beslissingen en acties uit het verleden, nieuwsgierig zijn naar historische gebeurtenissen en het hebben van meningen over sociale en politieke kwesties zijn slechts enkele van de vele tekenen dat je geïnteresseerd bent in geschiedenis. Je leert over vroegere en huidige beslissingen die de geschiedenis van de mensheid vormgeven, en bereid je voor op een carrière in een veld waar je een passie voor hebt als geschiedenishoofdmedewerker bij CMU.

Over dit programma/>

Studenten die geschiedenis studeren, leren gebeurtenissen uit het verleden onderzoeken, interpreteren en uitleggen tijdens het bestuderen van historische documenten, het verzamelen en vastleggen van gegevens en het communiceren van ideeën en verklaringen. Mogelijkheden zijn eindeloos als je geschiedenishoofdmedewerker bent bij CMU, omdat je de voorbereiding krijgt die je nodig hebt voor een reeks carrières. Word een historicus, journalist, docent, archeoloog of zelfs een gids op een historische site.... [-]

Verenigde Staten Fayette
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Central Methodist University

Onze grote computerwetenschappen is voor jou als je graag met computers werkt en interesse hebt in programmeren. Door deze major ontwikkel je de vaardigheden die je nodig ... [+]

Onze grote computerwetenschappen is voor jou als je graag met computers werkt en interesse hebt in programmeren. Door deze major ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om van je passie voor technologie een veel gevraagd beroep te maken.

Over dit programma/>

De Computer Science-major bouwt je analytische, communicatie- en probleemoplossende vaardigheden op terwijl je leert hoe computersystemen functioneren. Je ontwikkelt vaardigheden om je voor te bereiden op dit steeds evoluerende vakgebied door lessen te nemen gericht op databasetechnologieën, programmeertalen en hardware en software.

Als CMU Computer Science-major hebt u de mogelijkheid om:

versterk uw kritisch denken en analytische vaardigheden tijdens hands-on lessen met focus op netwerken, programmeren van applicaties, computersystemen, databases en softwarepakkettenontwikkel een breed begrip van computertalen en bouw een gevraagde vaardigheden die u voorbereiden op een carrière in het bedrijfsleven of de industriesystemen evalueren en beoordelen, problemen diagnosticeren en oplossingen vindenGraden beschikbaar/>Associate of Science in Computer Science - CLAS , CGESBachelor of Arts in Computer Science - CLAS , CGESBachelor of Science in Computer Science - CLAS , CGESeen minor in Computer Science is beschikbaar - CLAS , CGESAndere CMU Computer Science-programma's:/>Computernetwerken - CGESToelatingseisen/>... [-]
Verenigde Staten Fayette USA Online
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Central Methodist University

Als je interesse hebt in sociale fenomenen, politieke systemen, internationale betrekkingen en publiek recht, zul je veel baat hebben bij CMU's politieke wetenschappe ... [+]

Als je interesse hebt in sociale fenomenen, politieke systemen, internationale betrekkingen en publiek recht, zul je veel baat hebben bij CMU's politieke wetenschappen. Door dit studieprogramma ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om je passie en interesses om te zetten in een veel gevraagd beroep.

Over dit programma/>

Onze studenten politicologie raken bekend met belangrijke auteurs, werken en theorieën van politieke wetenschappen, politieke theorieën en verschillende politieke systemen. Ze leren om vaardigheden van kwantitatieve en kwalitatieve data-analyse toe te passen op real-world social science data, en presenteren, bespreken en verdedigen onderzoek.

Als CMU-hoofdvak politicologie heb je mogelijkheden om:... [-]

Verenigde Staten Fayette
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Central Methodist University

Is menselijk gedrag je fascineren? Zie je dat je dromen analyseert, de menselijke ontwikkeling probeert te begrijpen of nieuwsgierig bent naar de manier waarop de geest f ... [+]

Is menselijk gedrag je fascineren? Zie je dat je dromen analyseert, de menselijke ontwikkeling probeert te begrijpen of nieuwsgierig bent naar de manier waarop de geest functioneert? Als deze onderwerpen je interesseren, ben je een goede kandidaat voor CMU's psychologie major. Je leert over emoties, gedachten en gedrag terwijl je een vaardigheidsetting opbouwt die je succes oplevert in een lonende carrière.

Over dit programma/>

De major Psychology richt zich op onderzoek op het gebied van abnormale psychologie, counseling, sociale processen, persoonlijkheid en biologische ontwikkeling. Als student in deze major heb je mogelijkheden voor practicumervaringen en stages. Dit programma wordt vaak gebruikt als de basis voor graduate studies op gebieden zoals psychologie, counseling, bediening en andere gebieden.... [-]

Verenigde Staten Fayette USA Online
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Central Methodist University

Vind je het leuk om met formules te werken, patronen te herkennen, symbolen te manipuleren en hersenkrakers op te lossen? Wiskunde studenten aan de CMU bereiden zich voor ... [+]

Vind je het leuk om met formules te werken, patronen te herkennen, symbolen te manipuleren en hersenkrakers op te lossen? Wiskunde studenten aan de CMU bereiden zich voor op succesvolle carrières tijdens het bestuderen van de taal van de wiskunde in mondelinge, schriftelijke en symbolische vorm.

Over dit programma

De hoofdvak Wiskunde is divers en omvat gebieden zoals algebra, calculus, geometrie, engineering, analyse en statistieken. Door dit studieprogramma ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om je te kwalificeren voor verschillende loopbaantrajecten.

Als CMU Wiskunde-major heb je de mogelijkheid om:

efficiënt worden in de taal van de wiskunde door het verzamelen en analyseren van gegevens, het oplossen van problemen, het toepassen van berekeningen en het presenteren van oplossingendeelnemen aan leerervaringen door projecten, stages en onderzoeksmogelijkhedende kennis en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om een ​​reeks loopbaankeuzes te volgen op gebieden zoals onderwijs, informatica, engineering, economie, statistiek, fysische wetenschappen en andere gebieden die sterke kwantitatieve vaardigheden vereisende voorbereiding ontvangen die nodig is om de volgende stap naar de graduate school te makenGraden beschikbaar/>Associate of Science in Mathematics - CLAS , CGESBachelor of Arts in Mathematics - CLAS , CGESBachelor of Science in Mathematics - CLAS , CGESeen minor wiskunde is beschikbaar - CLAS , CGESAndere CMU-wiskundeprogramma's:/>Middle School Education - MathematicsVoortgezet onderwijs - WiskundecertificeringMaster of Science in de wiskundeToelatingseisen... [-]
Verenigde Staten Fayette
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Central Methodist University

Wilt u een succesvol bedrijf opbouwen of een bijdrage leveren aan een reeds gevestigd bedrijf en het helpen slagen? Zouden jouw ideeën de klanttevredenheid en winst verbe ... [+]

Wilt u een succesvol bedrijf opbouwen of een bijdrage leveren aan een reeds gevestigd bedrijf en het helpen slagen? Zouden jouw ideeën de klanttevredenheid en winst verbeteren? Elke organisatie, ongeacht de branche, is afhankelijk van bedrijfsbewuste individuen. Sluit je aan bij onze zakelijke studenten bij CMU en jij bent ook op weg naar een succesvolle en succesvolle carrière.

Over dit programma/>

De Business major richt zich op verschillende gebieden, waaronder marketing en reclame, management, financiën, ondernemerschap en nog veel meer. Door deze major ontwikkel je vaardigheden die je bouwen en transformeren tot een veelgevraagde professional die klaar staat om de bedrijfswereld te veroveren.... [-]

Verenigde Staten Fayette USA Online
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Central Methodist University

Als je een passie hebt voor muziek en een carrière wilt nastreven die je talenten en persoonlijke interesses onder de aandacht brengt, is de Music major bij CMU een enorm ... [+]

Als je een passie hebt voor muziek en een carrière wilt nastreven die je talenten en persoonlijke interesses onder de aandacht brengt, is de Music major bij CMU een enorme stap in de goede richting. Door dit programma zul je niet alleen ervaring en kennis opdoen in de vele verschillende muziekgenres, maar ook prestatievaardigheden en zelfvertrouwen opbouwen die je laten stralen.

Over dit programma/>

De major Muziek wordt aan onze studenten aangeboden via het Swinney Conservatory of Music. Deze major is vaak een goede keuze als je een minor wilt toevoegen aan je onderwijservaring. Onze lessen wekken een grondige kennis van muziek op en creëren de basis die nodig is om een ​​muzikale carrière na te streven.... [-]

Verenigde Staten Fayette
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Central Methodist University

Hoor je thuis in de schijnwerpers? Wil je je acteervaardigheden naar een hoger niveau tillen? Omarm je passie voor prestaties, productie achter de schermen of regisseren ... [+]

Hoor je thuis in de schijnwerpers? Wil je je acteervaardigheden naar een hoger niveau tillen? Omarm je passie voor prestaties, productie achter de schermen of regisseren en verander het in een spannende carrière met CMU's Theatre Arts Major. Je zult uitstekende hands-on ervaring krijgen terwijl je de kennis en vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn om je te brengen waar je heen wilt.

Over dit programma/>

De major Theatre Arts wordt geleverd via een Bachelor of Arts in Theatre Arts, of een Bachelor of Science in de Theatre Arts-opleiding. Certificering voor het aanleren van spraak of drama op secundair niveau kan aan deze opties worden toegevoegd. Als je interesse hebt om deze certificering te behalen, moet je bij de ontwikkeling van je diplomaplan de nadruk leggen op Educatie en Theaterkunsten (secundair niveau). Welk pad u ook kiest, u zult een solide fundering van ervaring ontvangen, gewenst door theaters, agentschappen, onderwijsinstellingen en graduate schools.... [-]

Verenigde Staten Fayette
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands