Lees de Officiële Beschrijving

Als enige Katholieke Universiteit in Hawaï, en een van de drie Marianist hoger onderwijs instellingen in de VS, zijn we op Chaminade University leiden door het besef dat zowel de rede en geloof zijn essentiële voorwaarden in het streven naar waarheid. Onze gemeenschap is een familiebedrijf waar de studenten groeien tot wereldburgers die de complexiteit en diversiteit van anderen, waarde dienstverlening aan de gemeenschap te respecteren, en streven naar een meer rechtvaardige samenleving te creëren. Onze faculteit benadrukken kritisch denken en creatief oplossen van problemen, terwijl mentoring studenten in meer dan 25 undergraduate en graduate programma's in de beeldende kunst en geesteswetenschappen, wetenschappen en wiskunde, gedragswetenschappen, business en communicatie, onderwijs en verpleegkunde. Gevestigd in de internationale stad van Honolulu op het eiland Oahu, wordt Chaminade aangeschreven om zijn opmerkelijk diverse studentenpopulatie - studenten komen uit de Hawai'i, het vasteland van de VS, de Pacific-regio, en daarbuiten. De klassen zijn klein, met een lage student-to-faculteit ratio. Hier, studenten ontwikkelen professioneel door middel van service learning projecten, onderzoek en stage-ervaringen, en leiderschap en maatschappelijke mogelijkheden om te netwerken. Op Chaminade, studenten krijgen een gepersonaliseerde opleiding die hen voorbereidt op een steeds veranderende toekomst.

Onze Geschiedenis Chaminade University of Honolulu werd opgericht in 1955 onder leiding van vijf Marianists te popelen om een ​​katholieke instelling voor hoger onderwijs te vestigen in Hawai`i. Aanvankelijk Chaminade begon als een twee-jaar college, St. Louis Junior College, en is verheugd over dertig jonge mannen om de inaugurele klasse. Binnen twee jaar, de school uitgebreid met een vier jaar, co-educatieve intuïtie en veranderde haar naam in Chaminade College ter ere van pater William Joseph Chaminade, de stichter van de Sociëteit van Maria (Marianists). Chaminade breidde haar diensten aan de gemeenschap in 1967 met de oprichting van een avondsessie aan volwassenen te dienen met het bedrijfsleven, familie en militaire verantwoordelijkheden die gewenst is om een ​​hbo-opleiding voort te zetten. In 1977, de universiteit afgerond zijn evolutie, het toevoegen van graduate programma's om Chaminade University of Honolulu geworden. Op dit moment, 23 undergraduate graden en 7 graduate programma's zijn beschikbaar.

De geschiedenis van onze campus De iconische Spaanse missie geïnspireerde gebouwen van Clarence TC Ching Hall, Eiben Hall en Henry Hall hebben prominent op de hellingen van Kalaepohaku zat voor bijna een eeuw. Veel functies van onze mooie campus, zoals de E Komo Mai Circle en het standbeeld van Pater Chaminade geweest armaturen sinds de eerste studenten van de Saint Louis School in 1928 aankwam. In de ware geest van onze missie, werd de campus opgeroepen om de gemeenschap te dienen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Klassen werden verplaatst naar het nabijgelegen instellingen en de campus werd omgevormd tot een tijdelijke ziekenhuis, hosting van het leger 147 General Hospital voor vijf jaar. Klassen hervat in januari 1946 en is verheugd over de eerste klasse van de studenten in 1955. In de afgelopen tien jaar, heeft onze campus een enorme tweede transformatie ondergaan, de uitbreiding van faciliteiten en bijwerken van onze technische infrastructuur aan de Sullivan Family Library, Dr. omvatten en mevrouw Lawrence KW (BoHing Chan) Tseu Centrum voor verpleegkunde onderwijs en wetenschap laboratoria gerenoveerd.

Missie

Chaminade University biedt haar studenten een opleiding in een samenwerkingsverband leeromgeving die hen voorbereidt op het leven, service en een succesvolle carrière. Geleid door de katholieke, Marianist en vrije kunsten educatieve tradities, Chaminade stimuleert de ontwikkeling van morele karakter, persoonlijke competenties, en het streven naar een rechtvaardige en vreedzame samenleving op te bouwen. De universiteit biedt zowel de burgerlijke en kerkgemeenschappen in de Stille Oceaan zijn academische en intellectuele middelen bij het nastreven van gemeenschappelijke doelstellingen.

Verklaring van Core Verbintenissen

Vanuit onze missie stromen de volgende Core Verplichtingen die zowel versterken en geef de missie. We begrijpen onze Core verplichtingen als het begeleiden van zowel de service die wij bieden en de vorming van onze educatieve gemeenschap:

Verplichtingen naar Service

Om de kwaliteit academische programma's bieden, zowel die leidt tot een diploma en die gericht op het voortgezet onderwijs, op een manier inspelen op de behoeften van onze studenten en gemeenschappen; Aan studenten die staan ​​bekend om hun vrije kunsten te leren, voorbereiding op de beroepsloopbaan, faciliteit in het gebruik van informatie- en communicatietechnologie, interesse in het leven lang leren, waardering voor diversiteit, gevoel voor ethische verantwoordelijkheid en toewijding aan leiderschap af te studeren door middel van dienst aan invloed op een positieve individuele levens en het algemeen welzijn; Om een ​​gemeenschap die verder kijkt dan zelf en houdt zich bezig met de openbare dienst, dat het leven van de bredere gemeenschap verrijkt zijn; Om een ​​sterk sociaal bewustzijn dat uitdrukkelijk doordringt alle curricula vertonen; Om deel te nemen aan partnerschappen met de Hawaii gemeenschap, onze Pacific Island buren, de kerk en de mensen met wie we delen Marianist sponsoring; Kritisch de snijpunten van geloof en cultuur en, in overeenstemming met onze identiteit te ontdekken, gaan onze studenten in deze dialoog en deel te nemen aan de processen van de openbare leren en beleidsformulering en de opbouw van een meer rechtvaardige en vreedzame samenleving.

Verplichtingen tot het karakter van onze onderwijsgemeenschap

Om een ​​uniforme educatieve gemeenschap waar leden zich inzetten voor onze gemeenschappelijke missie en hun eigen ontwikkeling; Om een ​​faculteit en personeel met een primaire focus op het leren van studenten en de ontwikkeling van de hele persoon zijn; Om een ​​weids uitzicht van gastvrijheid te houden, wat betekent hartelijkheid om de ideeën en talenten van anderen; met een open geest dat onze integriteit verbetert en bevestigt onze menselijkheid te luisteren; Om een ​​cultuur die eer en een open onderzoek, reflectie, kritische dialoog met collega's op en buiten de campus en de verspreiding van onze scholarship bevordert voeden; Om een ​​wetenschappelijke gemeenschap die onderzoekt en stimuleert verbindingen tussen disciplines en zorgt voor de diverse ervaringen die nodig zijn om die verbindingen te maken. Dit impliceert intense, toegewijde samenwerking tussen collega's en studenten; Om een ​​uitstekende multi-culturele leeromgeving op basis van onze unieke Pacific Island locatie te bevorderen; Om onszelf te voeren met persoonlijke integriteit, misschien wel de meest krachtige leermiddel wij bezitten; om te dienen als mentoren en rolmodellen; de manier waarop we met studenten kunnen ze met andere op soortgelijke wijze; Om een ​​gemeenschap die de cursus blijft door de moeilijke periodes. Geduld, zelfdiscipline en opoffering zijn nodig om een ​​sterke gemeenschap op te bouwen. We kijken in onszelf naar oplossingen en de vastberadenheid om te werken door middel van moeilijkheden.

academische Excellence

Chaminade studenten studeren onder leiding van een uitstekende, betrokken faculteit. Onze opleidingen zijn een gedegen voorbereiding voor een loopbaan in de werkplaats, of voor verdere studies in graduate school. Onze programma's zijn gericht, zodat elke individuele student kan ontwikkelen om hun volle academische potentieel.

Bij Chaminade we zijn toegewijd aan het opleiden van de student als een hele persoon. Onze campus is een levendige klas om te leren over het leven en werken in de 21e eeuw. Chaminade studenten worden voorbereid door middel van uitdagende discours; oefening in diverse methoden van onderzoek; en morele begeleiding en spirituele verkenning. Deelname aan de multiculturele gemeenschap Chaminade's verrijkt en verdiept perspectieven van de mensheid, en helpt om de vaardigheden en kennis die nodig zijn door de leiders te ontwikkelen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Chaminade University of Honolulu

De belangrijkste in Business Administration die leidt tot de Bachelor of Arts graad bereidt afgestudeerden met een brede kennis van de bedrijfsvoering hebben; de technisc ... [+]

De belangrijkste in Business Administration die leidt tot de Bachelor of Arts graad bereidt afgestudeerden met een brede kennis van de bedrijfsvoering hebben; de technische vaardigheden, milieubewustzijn en ethische perspectieven voor de functionele analyse en effectieve besluitvorming ten aanzien van zakelijke situaties; en de professionele bereidheid om te initiëren en vooraf hun carrière.

Verplichte Cursussen

Studenten werken in de richting van een bachelordiploma moet een minimum van 120 credit-uren van de cursussen, welke eisen algemeen vormend onderwijs, keuzevakken, pre-major eisen (indien van toepassing) en de belangrijkste vereisten omvat te voltooien.

Algemene Onderwijs Eisen (59 krediet uur)... [-]

Verenigde Staten Honolulu
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Chaminade University of Honolulu

Bij het beheer grote, ontwikkelen studenten hun vermogen in de professionele instellingen om mee te werken met anderen effectief en worden geschoold in het gebruik van te ... [+]

Bij het beheer grote, ontwikkelen studenten hun vermogen in de professionele instellingen om mee te werken met anderen effectief en worden geschoold in het gebruik van technologie en informatie middelen om organisatorisch geluid, maatschappelijk verantwoorde beslissingen op het werk te maken.

Beheer studenten inzicht te krijgen in de functies die organisaties lopen effectief (boekhouding, financiën, marketing), evenals de samenstelling (structuur en cultuur), human resource management systemen, en leider gedrag van invloed op de effectiviteit van individuen, groepen en systemen aan het werk. Studenten verbreden hun bewustzijn van de economische, sociale en politieke kwesties die van invloed zijn beheer van de besluitvorming. ... [-]

Verenigde Staten Honolulu
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Chaminade University of Honolulu

Dit programma biedt een stichting in het strafrecht, juridische procedures, en het bewijs. Gebieden van studie omvatten correcties, cursussen, en handhaving. Afgestudeerd ... [+]

Criminologie en strafrecht professionals werken in een verscheidenheid van posities, zowel bij het publiek als achter de schermen. Dit programma biedt een stichting in het strafrecht, juridische procedures, en het bewijs. Gebieden van studie omvatten correcties, cursussen, en handhaving. Afgestudeerden van dit programma kan carrièremogelijkheden na te streven in een verscheidenheid van entry-level posities, met inbegrip van administratie, reclassering, de openbare veiligheid, correcties, en de rechtbank systemen op federaal, staats- en lokaal niveau.

Afgestudeerden van dit undergraduate criminologie programma zal ook bereid zijn om Chaminade University Master of Science in te voeren in Criminal Justice Administration (MSCJA). 80% van de ambtenaren in de Afdeling van de Politie van Honolulu met een rang van luitenant of hoger hebben een master's degree in het strafrecht. Onze Pre-law Track biedt studenten met cursussen voor te bereiden op toetreding tot de wet school. ... [-]

Verenigde Staten Honolulu
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Chaminade University of Honolulu

Dit programma bereidt de kandidaten geïnteresseerd in het werken met jonge kinderen van 2 ½ tot en met zes jaar in prive-scholen en andere educatieve omgevingen. De Early ... [+]

Dit programma bereidt de kandidaten geïnteresseerd in het werken met jonge kinderen van 2 ½ tot en met zes jaar in prive-scholen en andere educatieve omgevingen. De Early Childhood Education (ECE) belangrijke lijn is met NAEYC normen en Hawaii state register eisen voor ECE. Voorafgaand aan het nemen van de vroege kinderjaren cursussen, is het vereist dat de student neemt de een krediet, ED 101 Inleiding tot Chaminade Early Childhood Education cursus.

Verplichte Cursussen

Studenten werken in de richting van een bachelordiploma moet een minimum van 120 credit-uren van de cursussen, welke eisen algemeen vormend onderwijs, keuzevakken, pre-major eisen (indien van toepassing) en de belangrijkste vereisten omvat te voltooien.... [-]

Verenigde Staten Honolulu
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Think Education. Think Chaminade.

Student Life at Chaminade University

Chaminade University Campus Tour