Chowan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Chowan University een Christian onderwijsinstelling opgericht in 1848 door Baptist families en noemde Chowan - wat betekent "mensen van het zuiden" - om de Indiaanse Algonquin Chowanook stam eren. Al meer dan 165 jaar, Chowan heeft genoten van een lange en rijke traditie van geloof en onderwijs in Northeastern NC. Onze missie is om een ​​te bieden zorgzame omgeving gekarakteriseerd door Christelijke waarden en intellectuele vrijheid waarin studenten de kennis, vaardigheden, creativiteit en ethische waarden die ze nodig hebben om te gedijen in een snel veranderende, cultureel diverse mondiale samenleving kan winnen.

Chowan University is toegewijd aan het dienen van de gemiddelde student. Met "gemiddeld," bedoelen we studenten met een GPA 2,25-3,25 en "gemiddeld" SAT-scores (rond 1300 voor de drie-delige SAT). Studenten onder deze criteria kunnen worden toegelaten als ze een inzet voor de Chowan University ervaring en academische potentieel.

Veel van onze studenten zijn de eerste generatie studenten, wat betekent dat hun ouders hadden college niet bijwonen of voltooien van een hbo-opleiding. Omdat Chowan's inzet voor individuele aandacht in een Christian milieu, Deze studenten gedijen bij Chowan University. Het Chowan University gemeenschap wil geloven en om te leven uit de leer van Jezus Christus. Dit doel wordt bereikt door de begeleiding, ministerie, en de leer van de christelijke docenten en personeel, en de missie en service ervaringen op de campus, in de gemeenschap, in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

Onze pastorale campus ministerie team biedt mogelijkheden voor studenten om te groeien in hun geloof, terwijl ook het voldoen aan de behoeften van anderen. Lokale, nationale en internationale missie reizen, discipelschap, het verblijf hal bijbelstudies, mentoring, en veel een-op-een aandacht en gebed geven studenten een transformatieve onderwijs.

Alle studenten die op zoek zijn om hun diploma te voltooien op Chowan University moeten zich inschrijven in een inleidende cursus over de Bijbel. Studenten moeten ook een handvol Perspectives gebeurtenissen die wekelijks worden aangeboden, die holistische presentaties en lezingen, religieuze feesten, theatervoorstellingen en andere Chowan community-gerelateerde evenementen te betrekken bij te wonen.

We zijn hier niet om iemand te indoctrineren, maar om te laten zien van de christelijke manier van leven, zoals geopenbaard in het leven en de bediening van Jezus Christus. Niet-christelijke studenten en studenten van andere religieuze tradities worden gerespecteerd en hier verwelkomd en gedijen in deze omgeving.

Plaats

Genesteld in het kleine historische stadje Murfreesboro in het noordoosten van Noord-Carolina, Chowan University is een korte rit naar de stranden van zowel Noord-Carolina en Virginia. Chowan is ook op rijafstand van vele voorzieningen, zoals winkels, restaurants, pretparken, en grootstedelijke gebieden zoals Virginia Beach.

De stad Murfreesboro is een kleine gemeenschap die rally rond de campus. Chowan heeft het beste van beide werelden; Murfreesboro is een kleine, veilige gemeenschap, maar toch belangrijke stedelijke voorzieningen zijn slechts een klein eindje rijden.

Chowan University bevindt zich op een 450 + acre campus, omringd door beboste gebieden en verschillende meren. Wij zijn gevestigd in het deel van North Carolina aangewezen als de "Inner Banks," en onze campus weerspiegelt de natuurlijke schoonheid van de Intracoastal Waterway.

Murfreesboro ervaart alle vier de seizoenen, maar wordt gekenmerkt door milde weer. De gemiddelde hoge temperatuur tijdens de schoolvakanties maanden is 65 graden (18 graden Celsius).

De waarde van Values ​​Education

Chowan University staat bekend voor het hebben van "Geloof in je toekomst." Veel meer dan een slogan, onze missie is om een ​​onderwijs dat de gewone studenten verandert in uitzonderlijke afgestudeerden. Dit doen we in goed vertrouwen, vertrouwen op God in de persoon van Jezus Christus, met optimisme voor het succes van elke student. Onze faculteit komen om Chowan om les te geven, adviseren en betrekken leerlingen in de klas, op de velden en de rechterlijke instanties van de concurrentie, en in extra-curriculaire activiteiten. Geloof in actie onderstreept alles wat we doen. Het is niet genoeg om de studenten hoe of wat te denken leren; we leren studenten hoe te leven met eer en geweten met behulp van hun hoofd, hart en handen.

"Jezus groeide in wijsheid en maturiteit en genade bij God en de mensen." Luke 02:52

Hoofd: We leren Op Chowan, zullen de studenten lessen in de disciplines van de wetenschap, kunst, literatuur, geschiedenis, gezondheid, en religie. Maar belangrijker, leren ze hoe elk vakgebied betreft de anderen. Onze geïntegreerde onderwijs produceert uitzonderlijke denkers die zin van de wereld waarin we leven kunnen maken.

"En de dingen die je hebt gehoord ik zeggen in het bijzijn van vele getuigen door aan betrouwbare mensen die ook zullen worden gekwalificeerd om anderen te onderwijzen." - 2 Timotheüs 2: 2

Hart: Wij adviseren

De docenten en medewerkers die onze studenten rond te lopen naast hen en inspireren hun professionele en persoonlijke dromen met passie. Faculteit adviseurs mentor studenten een-op-een en consequent modelleren en rechts en gezonde besluitvorming aan te moedigen.

"Niet voldoen aan het patroon van deze wereld, maar wordt hervormd door de vernieuwing van uw denken. Dan zul je in staat om te testen en goedkeuren wat Gods wil is-zijn goed, aangenaam en perfect zal zijn." - Romeinen 12: 2

Handen: We Engage

Kansen voor dienst in overvloed aan de leden van de Chowan gemeenschap. Studenten deelnemen aan docenten en personeel met wat wordt onderwezen en het geleerde in wat er wordt gedaan vertalen. Van de kleding van de behoeftigen in onze gemeenschap liefdevolle weeskinderen met HIV / AIDS in Zuid-Afrika, hebben we serieus nemen onze missie om licht te geven en Waarheid in de naam van Jezus Christus.

"Voorwaar, Ik zeg u, wat u voor één van de minst van deze broers en zussen van mij deed, u voor mij gedaan." - Mattheüs 25:40 Wij bieden een liberal arts onderwijs dat de hele student uitdaagt. De getransformeerde leven van onze studenten te geven waarde aan wat we doen bij Chowan University.

Locaties

Murfreesboro

Address
One University Place
27855 Murfreesboro, Noord Carolina, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden