Chowan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Chowan University een Christian onderwijsinstelling opgericht in 1848 door Baptist families en noemde Chowan - wat betekent "mensen van het zuiden" - om de Indiaanse Algonquin Chowanook stam eren. Al meer dan 165 jaar, Chowan heeft genoten van een lange en rijke traditie van geloof en onderwijs in Northeastern NC. Onze missie is om een ​​te bieden zorgzame omgeving gekarakteriseerd door Christelijke waarden en intellectuele vrijheid waarin studenten de kennis, vaardigheden, creativiteit en ethische waarden die ze nodig hebben om te gedijen in een snel veranderende, cultureel diverse mondiale samenleving kan winnen.

Chowan University is toegewijd aan het dienen van de gemiddelde student. Met "gemiddeld," bedoelen we studenten met een GPA 2,25-3,25 en "gemiddeld" SAT-scores (rond 1300 voor de drie-delige SAT). Studenten onder deze criteria kunnen worden toegelaten als ze een inzet voor de Chowan University ervaring en academische potentieel.

Veel van onze studenten zijn de eerste generatie studenten, wat betekent dat hun ouders hadden college niet bijwonen of voltooien van een hbo-opleiding. Omdat Chowan's inzet voor individuele aandacht in een Christian milieu, Deze studenten gedijen bij Chowan University. Het Chowan University gemeenschap wil geloven en om te leven uit de leer van Jezus Christus. Dit doel wordt bereikt door de begeleiding, ministerie, en de leer van de christelijke docenten en personeel, en de missie en service ervaringen op de campus, in de gemeenschap, in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

Onze pastorale campus ministerie team biedt mogelijkheden voor studenten om te groeien in hun geloof, terwijl ook het voldoen aan de behoeften van anderen. Lokale, nationale en internationale missie reizen, discipelschap, het verblijf hal bijbelstudies, mentoring, en veel een-op-een aandacht en gebed geven studenten een transformatieve onderwijs.

Alle studenten die op zoek zijn om hun diploma te voltooien op Chowan University moeten zich inschrijven in een inleidende cursus over de Bijbel. Studenten moeten ook een handvol Perspectives gebeurtenissen die wekelijks worden aangeboden, die holistische presentaties en lezingen, religieuze feesten, theatervoorstellingen en andere Chowan community-gerelateerde evenementen te betrekken bij te wonen.

We zijn hier niet om iemand te indoctrineren, maar om te laten zien van de christelijke manier van leven, zoals geopenbaard in het leven en de bediening van Jezus Christus. Niet-christelijke studenten en studenten van andere religieuze tradities worden gerespecteerd en hier verwelkomd en gedijen in deze omgeving.

Plaats

Genesteld in het kleine historische stadje Murfreesboro in het noordoosten van Noord-Carolina, Chowan University is een korte rit naar de stranden van zowel Noord-Carolina en Virginia. Chowan is ook op rijafstand van vele voorzieningen, zoals winkels, restaurants, pretparken, en grootstedelijke gebieden zoals Virginia Beach.

De stad Murfreesboro is een kleine gemeenschap die rally rond de campus. Chowan heeft het beste van beide werelden; Murfreesboro is een kleine, veilige gemeenschap, maar toch belangrijke stedelijke voorzieningen zijn slechts een klein eindje rijden.

Chowan University bevindt zich op een 450 + acre campus, omringd door beboste gebieden en verschillende meren. Wij zijn gevestigd in het deel van North Carolina aangewezen als de "Inner Banks," en onze campus weerspiegelt de natuurlijke schoonheid van de Intracoastal Waterway.

Murfreesboro ervaart alle vier de seizoenen, maar wordt gekenmerkt door milde weer. De gemiddelde hoge temperatuur tijdens de schoolvakanties maanden is 65 graden (18 graden Celsius).

De waarde van Values ​​Education

Chowan University staat bekend voor het hebben van "Geloof in je toekomst." Veel meer dan een slogan, onze missie is om een ​​onderwijs dat de gewone studenten verandert in uitzonderlijke afgestudeerden. Dit doen we in goed vertrouwen, vertrouwen op God in de persoon van Jezus Christus, met optimisme voor het succes van elke student. Onze faculteit komen om Chowan om les te geven, adviseren en betrekken leerlingen in de klas, op de velden en de rechterlijke instanties van de concurrentie, en in extra-curriculaire activiteiten. Geloof in actie onderstreept alles wat we doen. Het is niet genoeg om de studenten hoe of wat te denken leren; we leren studenten hoe te leven met eer en geweten met behulp van hun hoofd, hart en handen.

"Jezus groeide in wijsheid en maturiteit en genade bij God en de mensen." Luke 02:52

Hoofd: We leren Op Chowan, zullen de studenten lessen in de disciplines van de wetenschap, kunst, literatuur, geschiedenis, gezondheid, en religie. Maar belangrijker, leren ze hoe elk vakgebied betreft de anderen. Onze geïntegreerde onderwijs produceert uitzonderlijke denkers die zin van de wereld waarin we leven kunnen maken.

"En de dingen die je hebt gehoord ik zeggen in het bijzijn van vele getuigen door aan betrouwbare mensen die ook zullen worden gekwalificeerd om anderen te onderwijzen." - 2 Timotheüs 2: 2

Hart: Wij adviseren

De docenten en medewerkers die onze studenten rond te lopen naast hen en inspireren hun professionele en persoonlijke dromen met passie. Faculteit adviseurs mentor studenten een-op-een en consequent modelleren en rechts en gezonde besluitvorming aan te moedigen.

"Niet voldoen aan het patroon van deze wereld, maar wordt hervormd door de vernieuwing van uw denken. Dan zul je in staat om te testen en goedkeuren wat Gods wil is-zijn goed, aangenaam en perfect zal zijn." - Romeinen 12: 2

Handen: We Engage

Kansen voor dienst in overvloed aan de leden van de Chowan gemeenschap. Studenten deelnemen aan docenten en personeel met wat wordt onderwezen en het geleerde in wat er wordt gedaan vertalen. Van de kleding van de behoeftigen in onze gemeenschap liefdevolle weeskinderen met HIV / AIDS in Zuid-Afrika, hebben we serieus nemen onze missie om licht te geven en Waarheid in de naam van Jezus Christus.

"Voorwaar, Ik zeg u, wat u voor één van de minst van deze broers en zussen van mij deed, u voor mij gedaan." - Mattheüs 25:40 Wij bieden een liberal arts onderwijs dat de hele student uitdaagt. De getransformeerde leven van onze studenten te geven waarde aan wat we doen bij Chowan University.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor Of Arts In De Muziek

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigde Staten Murfreesboro

Door zijn uitstekende curriculum, interactie met grote professoren, en vele prestaties kansen, kan Chowan's Department of Music helpen uw potentieel te maximaliseren en het bereiken van je doelen als muzikant. Afgestudeerden van ons programma zijn gegaan naar zijn componisten, basisschool muziekdocenten, midden-en middelbare school band en koor regisseurs, acteurs, en opname-ingenieurs. Als een belangrijke muziek, zult u ... [+]

Bachelor of Arts in Music Door zijn uitstekende curriculum, interactie met grote professoren, en vele prestaties kansen, kan Chowan's Department of Music helpen uw potentieel te maximaliseren en het bereiken van je doelen als muzikant. Afgestudeerden van ons programma zijn gegaan naar zijn componisten, basisschool muziekdocenten, midden-en middelbare school band en koor regisseurs, acteurs, en opname-ingenieurs. Als een belangrijke muziek, krijgt u een stevige basis in de muziek door de studie van muziektheorie, zicht zingen en solfège, muziekgeschiedenis, klasse piano, uitvoeren, ensembles, en toegepaste muziek. Je studeert in ten minste één van deze toegepaste muziek gebieden tijdens uw ambtstermijn: Messing Instrument Samenstelling Klassieke gitaar Orgel Percussion Piano Snaarinstrument Stem Houtblazers Instrument Evenals de mogelijkheid om de mechanica van de muziekindustrie, met betrekking tot de technische en zakelijke aspecten, compleet met een stage te bestuderen. Muziek majors hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan twee-muziek gerelateerde organisaties die u in staat om uw professionele belangen na te streven, maakt verbindingen met anderen in uw vakgebied, en bouw je cv. De collegiale Music Educators National Conference (CMENC) is de student afdeling van de Nationale Vereniging voor Music Education. Door middel van maandelijkse vergaderingen en het bijwonen van de North Carolina Music Educators Association Jaarlijkse in-service conferentie, zult u de blootstelling aan de huidige trends en de methodologie in het muziekonderwijs krijgen. De Music Industry Club is beschikbaar voor studenten in de Music Industry Program. De club komt maandelijks bijeen en richt zich op thema's en ontwikkelingen in de snel groeiende en... [-]

BBA

Bachelor Of Science In Business Administration

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Murfreesboro

De School of Business van de Universiteit van Chowan voorziet een bedrijf gemeenschap van getalenteerde en ethische personen met professionele competenties waardoor ze samen te werken met succes op de wereldmarkt te concurreren. [+]

Bachelor of Science in Business Administration "De School of Business van Chowan University is de beste plek om je karakter, potentieel, en professionaliteit vormen. De school maakt het voor iedere student in de gelegenheid om hun best te bereiken door middel van uitdagingen, faculteit interactie een-op-een, kleine groepen, en de kans om je eigen sterke punten te vinden. Ik bloeden Chowan blauw als gevolg van de ervaringen in de School of Business, dat voor altijd zal beïnvloeden mijn leven en werk ethiek. " - Danielle Coleman, Klasse van 2013, BS in Business Administration, Concentratie in Management, Minor in Accounting Bij Chowan, ontwikkelen we de ethische zakelijke leiders van morgen. Voortbouwend op de kracht van ons christelijk erfgoed, bekrachtigen we onze studenten door hen te begeleiden in de beheersing van het bedrijfsleven theorieën, organisatorische vaardigheden, technische bekwaamheden en kritische analyses die hen voor te bereiden voor een loopbaan in de snel veranderende zakelijke wereld. De School of Business van de Universiteit van Chowan voorziet een bedrijf gemeenschap van getalenteerde en ethische personen met professionele competenties waardoor ze samen te werken met succes op de wereldmarkt te concurreren. De missie van de School of Business van Chowan University is de ethische zakelijke leiders van morgen te ontwikkelen. Voortbouwend op de kracht van ons christelijk erfgoed, bekrachtigen we onze studenten door hen te begeleiden in de beheersing van het bedrijfsleven theorieën, organisatorische vaardigheden, technische bekwaamheden en kritische analyses die hen voor te bereiden voor een loopbaan in de snel veranderende zakelijke wereld. Onze... [-]

BSc

Bachelor Of Science In Criminal Justice

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigde Staten Murfreesboro

Bij Chowan University, integreren we strategieën in de sociologie en strafrechtelijk onderzoek certificering in de Criminal Justice curriculum om al onze leerlingen voor te bereiden op boeiende loopbaan in een verscheidenheid van het strafrecht beroepen. [+]

Bachelor of Science in Criminal Justice Bij Chowan University, integreren we strategieën in de sociologie en strafrechtelijk onderzoek certificering in de Criminal Justice curriculum om al onze leerlingen voor te bereiden op boeiende loopbaan in een verscheidenheid van het strafrecht beroepen. Door het combineren van dynamische cursussen - als Corporate and White Collar Crime, Brandstichting Investigation, strafrechtelijk bewijs, jeugddelinquentie, en Politie-Community Relations - met echte wereld werkervaring door middel van stages op alle niveaus van de lokale, provinciale en federale agentschappen, de studenten de vaardigheden nodig zijn voor succes in hun vakgebied. Studenten klas kennis met echte wereld ervaring sluit ook via het lidmaatschap van organisaties, speciaal ontworpen voor studenten die het diploma Criminal Justice. Het hoofdstuk Chowan Universiteit van de Alpha Phi Sigma National Criminal Justice Honor Society en de Criminal Justice Club biedt studenten extra educatieve, service, en gemeenschap kansen. Criminal Justice majors kan een graad in de volgende gebieden te verdienen: Politie. Deze track, aangeboden in zowel een BS en BA, zal de ontwikkeling van de rechtshandhaving van de vroegste periode van de rechtshandhaving de geschiedenis tot heden volgen. Het zal de organisatiestructuur en jurisdicties van de lokale, provinciale en federale wetshandhavingsinstanties uit te leggen, en zal de rol van de rechtshandhaving personeel te onderzoeken. Daarnaast zullen de studenten de talrijke en complexe wisselwerking tussen de gemeenschap en de politie te bestuderen. Studenten zullen ook een ontwikkeld gevoel van theorie en praktische strafrechtelijk onderzoek te krijgen, samen met het grondwettelijk recht. correcties. Deze track, aangeboden in zowel... [-]

Bachelor Of Science In De Afrikaans-Amerikaanse Geschiedenis En Cultuur

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Murfreesboro

Deze graad onderzoekt de verschillende factoren en de complexiteit van Afrika en zijn plaats in de wereldgeschiedenis, samen met andere nationale en culturele geschiedenis. [+]

Bachelor of Science in de Afrikaans-Amerikaanse geschiedenis en cultuur Deze graad onderzoekt de verschillende factoren en de complexiteit van niet alleen de Afro-Amerikaanse ervaring, maar de context in de wereldgeschiedenis. Studenten zullen de Afro-Amerikaanse ervaring in Noord-Amerika uit de koloniale periode tot het heden te onderzoeken. De oorsprong van de zwarte gemeenschap leven en zwarte weerstand onder de slavernij door de Afro-Amerikaanse ervaring tijdens de "Jim Crow" tijdperk en de evolutie van de zwarte leiderschap, door de strijd van de Civil Rights tot op de dag. Er is ook cursussen die een nog meer gedetailleerde kijk naar deze tijdperken biedt. Studenten zullen ook onderzoeken diverse andere nationale en culturele geschiedenis aan perspectief van minderheidsgroepen en andere mensen te vaak genegeerd in de traditionele enquêtes te krijgen. Onderwerpen variërend van interacties tot historisch effect zal worden besproken geven de studenten een breder begrip van de ontwikkeling van de natie. Er is extra cursussen waarin de Afro-Amerikaanse kunst met een focus op literatuur verkent. Ten slotte zullen de studenten de geschiedenis van Afrika te beoordelen, vanaf het begin van de mensheid tot het heden, met de nadruk op de periode van 1400 tot heden. Erkenning van de vroege Afrikaanse rijken en pre-koloniale maatschappij zal ook worden benadrukt als de slavenhandel, kolonisatie, weerstand, nationalisme en onafhankelijkheid. [-]

Bachelor Of Science In De Grafische Communicatie

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigde Staten Murfreesboro

Met het oog op de toekomst, is Chowan het creëren van een omgeving waar creativiteit en innovatie zal fuseren aan een student die is esthetisch, theoretisch en technisch opgeleid in grafisch ontwerp, interactief ontwerp, print technologie, verpakking ontwerp, en / of in de studio kunst te produceren. [+]

Bachelor of Science in Graphic Communications Met het oog op de toekomst, is Chowan het creëren van een omgeving waar creativiteit en innovatie zal fuseren aan een student die is esthetisch, theoretisch en technisch opgeleid in grafisch ontwerp, interactief ontwerp, print technologie, verpakking ontwerp, en / of in de studio kunst te produceren. Door het combineren van de technologische middelen en faculteit deskundigheid, zal de universiteit haar inspanningen om de creatieve ideeën van studenten, artistieke vermogen, zelfexpressie en professionele vaardigheden als ze studeren video, digitaal ontwerp, print ontwerp, tekening, digitale beeldbewerking, verpakking ontwikkelen vernieuwen, web design, fotografie, schilderen, keramiek, mixed media, enz., op het kruispunt van kunst en technologie. Of het gebruik van "eeuwenoude methoden of door de grenzen van digitale creativiteit," de afdeling zal uniek en vol vertrouwen afgestudeerden met de vaardigheden die de hedendaagse druk technologie, design en kunst vraag produceren. De William A. Krueger School van Graphic Communications bij Chowan University is een faciliteit van 40.000 vierkante voet, state-of-the-art die curriculum biedt in zowel print en digitale media van grafisch ontwerp tot afwerking. Onze bekroonde faculteit en studenten hebben de Krueger School opgericht als een vaste plant-toekenning winnende leider in de print- en verpakkingsindustrie. De School van Graphic Communications biedt studenten een goed afgeronde en uitgebreide educatieve ervaring in de grafische communicatie, verpakking, en imaging industrie. De faciliteiten in Green Hall beschikken over een volledig uitgeruste Mac Lab voor kunst studenten met Adobe Creative Suite-software, ruime klaslokalen voor 2D studiowerk, zoals tekenen, schilderen en grafiek studio met... [-]

Bachelor Of Science In De Pre-wet / Geschiedenis

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Murfreesboro

Chowan pre-wet adviserende programma volgt een gespecialiseerde spoor van de studie, die een overzicht van de constitutionele geschiedenis, de rechterlijke macht, de politiek, en de verschillende disciplines van het recht (het bedrijfsleven en strafrechtelijk) zal voorzien [+]

Bachelor of Science in de Pre-Law / Geschiedenis De American Bar Association benadrukt dat er geen voorkeur belangrijke of aanbevolen curriculum voor diegenen die zich voorbereiden voor de openbare school. Individuen die geïnteresseerd zijn in het gaan naar de wet school kunnen zich comfortabel voelen na de meeste programma's van de studie in samenwerking met het adviseren door de Chowan pre-wet adviserende programma. Dit programma is niet een grote, maar een middel om studenten te helpen bij het voldoen aan de vereisten om in de wet school, ongeacht hun undergraduate grote. Studenten die zich inschrijven in het Pre-Law Advisory Program zal een gespecialiseerde spoor van de studie waarin ook cursussen volgen: Verenigde Staten Constitutionele Geschiedenis Amerikaanse justitiële stelsel American Politics Business Law strafrecht Strafrechtelijke procedures Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een juridische carrière moet in het begin van hun studie contact op met de Pre-Law coördinator. De Pre-Law coördinator zullen de studenten te voorzien van: Individuele aandacht bij het kiezen van een opleiding gedurende hun hele carrière van de universiteit, vaak herziening van hun vorderingen; Up-to-date informatie over de wet school toelating; en Informatie over de Law School Admissions Test (LAATSTE) en advies over de voorbereiding voor. Studenten worden voorbereid op directe werkgelegenheid direct uit school of voor het invoeren van opmerkelijke wet schoolprogramma's in het hele land. Door de koppeling van het beste van beide werelden, Chowan University's Department of Criminal Justice en de Afdeling Geschiedenis in staat zijn om gezamenlijk te bieden Pre-Law studenten met... [-]

Bachelor Of Science In De Psychologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Murfreesboro

Chowan's Department of Psychology heeft een aantal unieke eigenschappen die het onderscheiden van andere bacheloropleidingen. We willen dat je je passie te vinden. In tegenstelling tot de meeste undergraduate programma's, bieden wij meerdere mate opties, waaronder drie gespecialiseerde tracks van de studie. [+]

Bachelor of Science in de psychologie "De opleiding psychologie aan Chowan is ontworpen met de bedoeling van de voorbereiding van u voor graduate niveau werk. Ik was de enige persoon in mijn klas te hebben gehad groep ervaring, en één van de weinige die de klant interviews hadden geoefend. Ik vind mezelf voortdurend in situaties tijdens de les, waar ik heb een voordeel ten opzichte van andere studenten dankzij mijn ervaring bij Chowan. " - Tonya Sinclair, recente psychologie afgestudeerde Chowan's Department of Psychology heeft een aantal unieke eigenschappen die het onderscheiden van andere bacheloropleidingen. We willen dat je je passie te vinden. In tegenstelling tot de meeste undergraduate programma's, bieden wij meerdere mate opties, waaronder drie gespecialiseerde tracks van de studie. Terwijl onze programma omvat een algemene basis voor alle studenten, onze mate tracks studenten in staat stellen een beter gevoel van hun specifieke gebied van belang te krijgen. Een plek om te leren, om plezier te hebben, emotioneel en spiritueel te groeien - - een plek te behoren wanneer u deel gaan uitmaken van de Chowan Universiteit Psychologie afdeling, zal je een speciale plaats hebben. De psychologie-afdeling biedt niet alleen gespecialiseerde academische tracks, maar biedt ook unieke programma's die de academische studie en persoonlijke leven verrijken. Als een psychologie belangrijk, kunt u worden betrokken in Peer Mentoring, een programma dat past bij upper-class studenten met eerstejaars studenten voor de begeleiding en vriendschap. U kunt ook lid worden van de psychologie club, die open staat voor alle majors en... [-]

Bachelor Of Science In De Sport Wetenschap

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Murfreesboro

Studenten die afstuderen van de Sport Science programma bereid zijn carrièremogelijkheden in Gezondheid en Lichamelijke Opvoeding, Exercise Science, Sports Management en coaching na te streven. [+]

Bachelor of Science in Sports Science "De Sport Science Department biedt studenten een breed scala aan kennis en vaardigheden. Vanuit onze verschillende concentraties en onze top-notch faculteit, kan de afdeling Sport Studies bereidt je voor een carrière in de atletiek! " - Drew Praster, Sport Science graduate, Senior Manager van Premium Sales voor de Charlotte Hornets en Distinguished Alumnus Studenten die afstuderen van de Sport Science programma bereid zijn carrièremogelijkheden in Gezondheid en Lichamelijke Opvoeding, Exercise Science, Sports Management en coaching na te streven. Een bijkomend doel is om alle studenten in de gelegenheid om de fysieke, sociale, intellectuele, emotionele, het milieu en de geestelijke gezondheid te ontwikkelen. Als Sport Science grote, kunt u uw klas kennis met echte wereld ervaring te verbinden. Onze stages bieden studenten met mogelijkheden om praktische ervaring in de professionele instellingen krijgen. De arbeidsmarkt blijft groeien op het gebied van Sport Science en Lichamelijke Opvoeding, met afgestudeerden ontvangen van kansen op werk! Onze afgestudeerden volle te profiteren van real-world veld kennis en begrip van de belangrijkste concepten, terminologie, theorie en onderzoek van de faculteit. Niet alleen dat, maar de studenten te ontwikkelen sterke banden met professoren, lokale scholen en klasgenoten via de interactieve onderzoek en opleiding vereist. Deze verbindingen worden versterkt door middel van stages die u helpen bouwen van uw referenties en cv in particuliere bedrijven en: Atletische afdelingen van lokale middelbare scholen YMCAs Personal training faciliteiten Recreatieve leidingsrollen Gezondheid gerelateerde gebieden zoals chiropractie, fysiotherapie, en revalidatiecentra Het hoofdstuk van het Phi Epsilon Kappa... [-]

Bachelor Of Science In Het Basisonderwijs

Online en Campus gecombineerd Voltijd September 2018 Verenigde Staten Murfreesboro

School of Education Chowan University is vastbesloten om excellentie in het onderwijs, het leren en service, en werkt een-op-een om dit doel te bereiken in elk onderwijs student! [+]

Bachelor of Science in het basisonderwijs School of Education Chowan University is vastbesloten om excellentie in het onderwijs, het leren en service, en werkt een-op-een om dit doel te bereiken in elk onderwijs student! Chowan is klein genoeg om dit te realiseren, met docenten en adviseurs controleren op hun studenten en de vooruitgang die zij regelmatig hebben gedaan om ervoor te zorgen dat ze hun individuele doelen te bereiken. Docenten kunnen studenten helpen overwinnen problemen ze kunnen tegenkomen, waaruit blijkt dat vorig jaar 100% passeren tarief van onze Basisonderwijs majors nemen van de Praxis II examen! Basisonderwijs studenten zijn speciaal getraind door middel van natuurlijk het werk en veldwerk om professionele en leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen voor gebruik in basisscholen - kleuterschool tot 6e leerjaar. Een van de belangrijkste manieren School of Education Chowan Universiteit onderscheidt zich van programma's van anderen is onze samenwerking met regio openbare scholen zodat Onderwijs majors naar: Opdoen en vaardigheden aan te scherpen in de echte wereld ervaringen Reageren op een verscheidenheid van behoeften elementaire studenten ' Leer de kunst van het werken met ouders, andere docenten en de gemeenschap Bouw een sterke hervatten voordat je zelfs afgestudeerd! Een andere manier Chowan gaat verder dan het klaslokaal te onderscheiden van de School of Education programma is door middel van onze top-notch bronnen, waaronder: Taskstream Electronic Portefeuilles Blackboard Online Systems Advanced Smart Klaslokalen Campus-Wide draadloos internet On-campus Evaluatie Examen Model Teacher Education Consortium In aanmerking komt voor Solliciteer voor NC Licensure bij het afstuderen. Het Whitaker... [-]

Bachelor Of Science In Het Voortgezet Onderwijs

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Murfreesboro

De Chowan University School of Education is gewijd aan de studenten die effectief zijn, hoog gekwalificeerde leraren en die zijn uitgerust met een educatieve strategieën en pedagogie in staat het opleiden van alle leerlingen in een voortdurend veranderende wereld afstuderen. [+]

Bachelor of Science in het Voortgezet Onderwijs De Chowan University School of Education is gewijd aan de studenten die effectief zijn, hoog gekwalificeerde leraren en die zijn uitgerust met een educatieve strategieën en pedagogie in staat het opleiden van alle leerlingen in een voortdurend veranderende wereld afstuderen. De sterke kerncurriculum, samen met professionele en specialisme studies aangeboden aan docenten-dienst vooraf in Chowan University, biedt aspirant-docenten kennis, vaardigheden en regelingen die noodzakelijk zijn voor het werken met diverse studenten en leeromgevingen. Kansen zijn voorzien voor de kandidaten om te leren en te evalueren theorieën en principes van de beste praktijken, niet alleen in de universitaire omgeving, maar ook in samenwerking met leerkrachten en andere professionals die hen begeleiden bij praktische toepassing in real-world-instellingen. School of Education Chowan University produceert gewaardeerde leraren voor de lagere en middelbare school carrière jaar na jaar. Al onze studenten zijn toegewijd aan academische en onderwijs excellentie, geïllustreerd door de "Leraar van het Jaar" Awards ze regelmatig te ontvangen. De School of Education biedt de volgende graden: Wetenschap. Middelbare school docenten zijn in grote vraag. Studenten hoofdvak in Comprehensive Science Education, die aan de eisen te voltooien voor de licentiestatus zal bereid zijn om zowel algemene als geavanceerde wetenschap cursussen te geven in het secundair onderwijs (rangen 9-12). Studenten die afstuderen met een Bachelor of Science graad in de Comprehensive Science Education in aanmerking te passen voor hun licentiestatus wetenschap cursussen te geven. U vindt er ook: Wees voorbereid op een verscheidenheid van loopbanen in de biologische... [-]

Videos

Chowan Video 2014