Claflin University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De wereld heeft behoefte aan visionairs. Degenen die in staat zijn om te bedenken wat er mogelijk is en in kaart een cursus om er te komen.

Bijna 150 jaar geleden, Claflin brak barrières in het hoger onderwijs, waardoor het de eerste South Carolina universiteit open voor iedereen, ongeacht ras. Vandaag de dag, Claflin blijft voorbeeldige leerlingen van alle rassen en geslachten die aantonen dat er een passie om niet alleen hun eigen omstandigheden veranderen, maar om de wereld ook veranderen verwelkomen.

Wij zijn van mening dat de meeste leiders zijn gemaakt, niet geboren. Bovendien zijn wij van mening dat studenten met passie, integriteit en een bereidheid om hard te werken hebben een aangeboren vermogen om visionaire leiders te worden. Als Claflin student, wordt u uitgedaagd om uw volledige potentieel te realiseren, waardoor er hier met een ongeëvenaarde opleiding die u goed zal dienen in graduate school, in een carrière - en in het leven.

Visionair leiderschap

De leiders van morgen zijn visie. Zij zien verder. Zij handelen met een mondiaal perspectief. Visionaire leiders zijn ervan overtuigd om innovatief te zijn, om hun eigen pad te maken, om anderen te begeleiden. Zij geloven in zichzelf, omdat ze hun wereld te begrijpen en gemotiveerd zijn om het beter te maken. We zien de visionaire leider in u-en zal u helpen uw eigen visionair leiderschap te realiseren.

academische Excellence

Excellence is hier overal. Het kan worden gezien in de schoonheid van onze campus, de kwaliteit van onze faculteit, en het niveau van de instellingen waaraan onze afgestudeerden zijn toegelaten. Wij zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat je alles wat je nodig hebt om de hoge niveaus van excellentie te bereiken dat studenten hier bij Claflin gaan verwachten van zichzelf.

Life At Claflin

Onze gemeenschap is hecht, zodat de mogelijkheden voor betrokkenheid in overvloed. Je krijgt een volledige kalender van de campus activiteiten en evenementen te vinden, meer dan 66 studentenorganisaties, acht corpora, een dynamische student de overheid, een lonende religieus leven, en nog veel meer. Dit is een actieve, betrokken campus waar je meedoen-vroeg op, en vaak.

Real-world Experience

Onze studenten actief deel te nemen in de professionele onderwijskansen en waardevolle ervaring buiten het klaslokaal-en in het proces, bouwen ze zeer indrukwekkend cv. Uit onderzoek op hoog niveau, voor stages en co-ops, om de uitwisseling van studenten en studie in het buitenland, deze praktische ervaringen beschikbaar zijn over alle vier jaar van een Claflin onderwijs.

Life After Claflin

Onze afgestudeerden gaan ver. Ze vertrekken om te studeren aan Amerika's meest toonaangevende graduate en professionele scholen. Ze gaan op een groot succes als visionaire leiders in toonaangevende bedrijven en organisaties in het hele land en over de hele wereld. Ze vertrekken met een opleiding ongeëvenaard, een die leidt tot een succesvolle carrière en een vervuld leven.

Volgende stappen

Wij ontwikkelen visionaire leiders door uitdagende onze studenten om de mogelijkheden te bedenken voor hun leven. Dit gaat niet alleen over de voorbereiding van u voor een carrière. Het gaat over de voorbereiding naar de beste "u" mogelijk geworden. Ben je klaar om je potentieel als een visionair leider vervullen? Meer informatie over de levensveranderende, wereldveranderende onderwijs hier bij Claflin University.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk Cursus » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor Of Arts In De Sociologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

Onze Sociologie programma is ontworpen om studenten te helpen ontwikkelen van fundamentele kennis van de sociale problemen en de geschikte methoden en theorieën gebruikt om ze op te lossen. Ons programma leert u de fundamentele vaardigheden die nodig zijn om onderzoek te doen, van toepassing statistische analyse om onderzoeksresultaten te evalueren en presenteer uw analyses in veel gebieden van de sociale wetenschappen. [+]

Onze Sociologie programma is ontworpen om studenten te helpen ontwikkelen van fundamentele kennis van de sociale problemen en de geschikte methoden en theorieën gebruikt om ze op te lossen. Ons programma leert u de fundamentele vaardigheden die nodig zijn om onderzoek te doen, van toepassing statistische analyse om onderzoeksresultaten te evalueren en presenteer uw analyses in veel gebieden van de sociale wetenschappen. Leerplan Ons programma curriculum biedt een uitgebalanceerde collectie van de sociologie fundamentals en rente gedreven cursus opties is ontworpen om u te helpen ontwikkelen tot een analytische denker. In eerste instantie zul je cursussen zoals Inleiding tot de sociologie te nemen; Global Social Problems; en huwelijk, verwantschap en Gezin. Dan zul je vooruitgang in de kern van onze cursussen over sociale theorie, statistiek en onderzoeksmethoden en krijgen inzicht in de complexiteit van maatschappelijke vraagstukken. In je laatste niveau van de studie, raden we u aan geavanceerde keuzevakken te nemen op het gebied van uw keuze, zoals ras, geslacht, recht en onderzoeksmethoden. Student Kansen en Experience De studenten hebben een kans om samen te werken met docenten te onderzoeken en te onderzoeken enkele van de meest urgente maatschappelijke vraagstukken van de dag. Mentor-based onderzoek, undergraduate conferenties, en de kans om je werk te presenteren zijn routinematig beschikbaar voor alle studenten. Carrière en Outcomes Veel van onze studenten gaan naar graduate school in programma's zoals de Master in het sociaal werk, onderwijs of begeleiding. Voor degenen die niet naar school gaan afstuderen, de meeste afgestudeerden vinden werk in het veld... [-]

Bachelor Of Arts In De Spaanse Taal

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

Spaanse Majors en Minors zijn leiders in een levendige gemeenschap van de taal deskundigen in de Latijns-Amerikaanse wereld. Studenten die grote en kleine in het Spaans zal spannende carrière als gedachte-leiders, vertalers, sprekers, docenten, schrijvers en advocaten hebben. [+]

Spaanse Majors en Minors zijn leiders in een levendige gemeenschap van de taal deskundigen in de Latijns-Amerikaanse wereld. Het ministerie van Geesteswetenschappen biedt cursussen in meer dan zeven verschillende talen, waaronder Spaans. Door middel van een serie van meerdere talen ervaringen, worden de studenten naar voren gekomen in een wereldwijde culturele, historische en hedendaagse studies van landen over de hele wereld. De minister van Buitenlandse Talen-programma bij de afdeling Geesteswetenschappen biedt een grote in het Spaans. Studenten die grote en kleine in het Spaans zal spannende carrière als gedachte-leiders, vertalers, sprekers, docenten, schrijvers en advocaten hebben. Leerplan De Spaanse taal curriculum is een van de beste in de natie. Instructeurs, die zijn experts in het veld, die doctoraten van vooraanstaande universiteiten uit de hele wereld, werken aan een curriculum dat is student vriendelijk, maar toch streng en spannend te ontwikkelen. Het curriculum voor de Spaanse majors en minors is vergelijkbaar met nationale normen en bereidt studenten voor op een breed scala van loopbanen en de service in het veld. Student Kansen en Experience Studenten zullen in staat zijn om deel te nemen in de reismogelijkheden, stages, en ervaringsleren. De Spaanse taal programma werkt in samenwerking met de International Studies Program dat de studie in het buitenland en leermogelijkheden biedt voor leerlingen ook. Carrière en Outcomes Loopbaan in dit gebied zijn onder andere professionele vertalers, leraren, wetenschap, en de dienstverlening aan de gemeenschap. Toelatingseisen Sommige oriëntatie op de Spaanse taal wordt aangemoedigd. [-]

Bachelor Of Arts In Digitaal Ontwerp

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

Digital Design is een van de nieuwste majors op Claflin University. De universiteit heeft een missie om technologie te omarmen in alle academische disciplines, en zorgen voor tech-savvy creatieven om de digitale economie op te bouwen en zorgen voor leiderschap voor de 21ste eeuw. De Digital Design afgestudeerde heeft waardevolle kansen op werk als kunstenaar of ontwerper. [+]

Digital Design is een van de nieuwste majors op Claflin University. De universiteit heeft een missie om technologie te omarmen in alle academische disciplines, en zorgen voor tech-savvy creatieven om de digitale economie op te bouwen en zorgen voor leiderschap voor de 21ste eeuw. De Digital Design afgestudeerde heeft waardevolle kansen op werk als kunstenaar of ontwerper. Leerplan Studenten houden zich bezig met de echte wereld projecten om de uitdagingen en de tijdslijnen van het beroep te begrijpen. Digital Design majors zijn opgeleid en getraind om te concurreren in de snel opkomende kunst en creatieve vormgeving velden. Deze belangrijke werd ontwikkeld rond kunst, design en technologie om de creativiteit, vorm en functie te articuleren met state of the art digitale media. Digital Design majors krijgen training van talentvolle kunstenaars en ontwerpers in een aantal gebieden, met inbegrip van tekening, ontwerp, het digitale schilderen, kunstgeschiedenis, art technologie, 3-D modellering, fotografie en presentatietechnieken, etc. Student Kansen en Experience Het ministerie van kunst is cutting edge computerlokalen opgericht met de nodige randapparatuur en software voor 2-D, 3-D, interactieve en geanimeerde werken. Studenten ontwikkelen hun werk vanuit schetsboek naar een virtuele ontwerp in een verscheidenheid van computer grafische programma's. Industrie standaard computerprogramma's, zoals Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Fireworks, Dreamweaver, After Effects, Premiere, Audition; en Autodesk AutoCAD, Revit, Inventor, enz. Studenten output naar grootformaat plotters, 3-D-printers, etc. Bij Claflin, worden de studenten aangemoedigd om hun werk te laten zien op de jaarlijkse tentoonstellingen, zowel op de campus en uit, en deel te nemen aan conferenties.... [-]

Bachelor Of Arts In Het Engels

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

Studeert Engels in Claflin, profiteert u van kleine klassen, toegewijde faculteit en een scala aan mogelijkheden om je talenten te laten zien. Ons dynamisch programma bereidt je voor op een professionele carrière en zorgen voor een solide wetenschappelijke basis voor het bevorderen van je opleiding in graduate school. [+]

Studeert Engels in Claflin, profiteert u van kleine klassen, toegewijde faculteit en een scala aan mogelijkheden om je talenten te laten zien. Ons dynamisch programma bereidt je voor op een professionele carrière en zorgen voor een solide wetenschappelijke basis voor het bevorderen van je opleiding in graduate school. Leerplan Een zekere mate in het Engels is een van de meest veelzijdige majors beschikbaar voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Als een Engels gestudeerd aan Claflin, vindt u vele genres van de literatuur te verkennen, uit de werken van opgemerkt Afro-Amerikaanse schrijvers om William Shakespeare. Cursussen omvat klassen, zoals literaire genres en analyse, Advanced Composition, The American Novel, Shakespeare, Major Black Schrijvers en Literaire Kritiek. U zult de mogelijkheid om uw cursus op basis van gebieden van belang, zoals literatuur, creatief schrijven, film of geschiedenis kiezen worden gegeven, terwijl honen uw technieken op het schrijven, grammatica en compositie. Engels majors op Claflin kan een concentratie in Creative Writing kiezen om verder te ontwikkelen schriftelijke communicatieve vaardigheden. Cursussen in het Creatief schrijven concentratie omvat geavanceerde Fictie Schrijven, Advanced Poëzie Schrijven en Advanced Creative Non-fictie schrijven workshops. Student Kansen en Experience Als een Engels majors, dan heb je de mogelijkheid om stage te lopen en krijgen real-world ervaring in uw vakgebied te hebben. U kunt er ook voor kiezen om minderjarigen te voltooien van andere afdelingen om uw verhandelbaarheid te verhogen wanneer u overstapt. Onze studenten worden aangemoedigd om hun undergraduate onderzoek op conferenties te... [-]

Bachelor Of Arts In Het Kunstonderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

Meer zelfvertrouwen en competentie, terwijl de ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn om K-12 kunst door middel van kunst Education programma Claflin's onderwijzen. Ons programma is ontworpen om studenten met een uitgebreide onderwijs onderwijs, alsmede de certificering toe te rusten om de kleuterschool te leren door middel van 12de rang in de staat South Carolina. [+]

Meer zelfvertrouwen en competentie, terwijl de ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn om K-12 kunst door middel van kunst Education programma Claflin's onderwijzen. Ons programma is ontworpen om studenten met een uitgebreide onderwijs onderwijs, alsmede de certificering toe te rusten om de kleuterschool te leren door middel van 12de rang in de staat South Carolina. Leerplan Net als alle Claflin University studenten, zullen de studenten met als hoofdvak Kunsteducatie beginnen met het algemeen vormend onderwijs eisen, die de geschiedenis, communicatie, wetenschap, de geesteswetenschappen en de filosofie omvat. Kunsteducatie cursussen begint tijdens het eerste jaar van de studie. Student Kansen en Experience Als Claflin Art student, heb je toegang tot vele ervaringsleren opties, zoals onderzoeksprojecten, mentorschap aansluitingen, reizen regionaal museum, en internationale studie in het buitenland hebben opportunities.You kunt deelnemen aan een scala aan on-campus clubs en organisaties, waaronder de afdeling eigen Art Club. Wij moedigen studenten om hun werk te tonen op de jaarlijkse tentoonstellingen, zowel on- als off-campus, en deel te nemen in de industrie conferenties, dus er is altijd een kans om te leren, te groeien en deel je creativiteit bij Claflin. Carrière en Outcomes Studenten kunnen worden gecertificeerd om les te geven in een K-12 schoolsysteem, of gaan naar school overstappen naar een master's degree in het kunstonderwijs en / of andere aanverwante gebieden te verdienen. Met de master is een afgestudeerde kan leren op universitair niveau, en / of wordt een corporate trainer, online opvoeder, arts beheerder, enz. Kunst Onderwijs evolueert op een wereldwijde schaal... [-]

Bachelor Of Arts In Massacommunicatie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

De vraag die de studenten hebben altijd is: "Wat kan ik doen met een graad in Mass Communications?" Het antwoord is "bijna alles!" De Mass Communications curriculum biedt een basis in massacommunicatie theorie die wordt aangevuld met praktische en professionele vaardigheden opleiding door middel van stagemogelijkheden en practicum cursussen. [+]

De vraag die de studenten hebben altijd is: "Wat kan ik doen met een graad in Mass Communications?" Het antwoord is "bijna alles!" Leerplan De Mass Communications curriculum biedt een basis in massacommunicatie theorie die wordt aangevuld met praktische en professionele vaardigheden opleiding door middel van stagemogelijkheden en practicum cursussen. Als een student in ons programma, zal u kiezen uit één van de drie concentraties: Digital Media, Journalistiek of Public Relations. U leert hoe te ontwikkelen public relations campagnes te voeren onderzoeksjournalistiek of te schrijven voor online media, al tijdens zijn studie in klaslokalen uitgerust voor de convergerende wereld van digitale communicatie. Je leert van ervaren docenten en medewerkers die actief betrokken zijn bij het onderzoek en de professionele media-activiteiten. Digital Media Concentratie De Digital Media Concentratie bereidt studenten voor behind-the-scenes posities in commerciële en niet-commerciële radio en televisie, audio productie-installaties, opnamestudio's, tv-productiehuizen, onderwijsinstellingen, reclamebureaus, of industriële of zakelijke settings.Classes in de Digitale media spoor zijn onder andere: TV & Radio Aankondiging, Broadcast Schrijven & Reporting, Sound Production, TV Production, Web Design, Social media en multimedia Reporting. De Journalistiek Concentratie De Journalistiek concentratie bereidt studenten voor op een loopbaan als schrijvers en redacteuren voor kranten, tijdschriften en online media, of als radio en televisie verslaggevers, hosts, of correspondenten en biedt cursussen in Nieuws Rapportage, Writing & Editing, Feature schrijven en Multimedia Reporting. De Public Relations Concentratie De Public Relations concentratie bereidt studenten voor op een loopbaan in zowel de profit en non-profit bedrijven als schrijvers of publicisten die ontwikkelen, ontwerpen,... [-]

Bachelor Of Arts In Music

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

De Bachelor of Arts in Music is een liberal arts graden bedoeld voor studenten die een loopbaan van plan als muzikanten en die willen graduate of professionele muziek scholen in te voeren, of voor degenen die willen de muziek na te streven als een roeping. Het uitvoeren van gebieden omvatten Piano, Vocal, of Instrumental Music. [+]

De Bachelor of Arts in Music is een liberal arts graden bedoeld voor studenten die een loopbaan van plan als muzikanten en die willen graduate of professionele muziek scholen in te voeren, of voor degenen die willen de muziek na te streven als een roeping. Het uitvoeren van gebieden omvatten Piano, Vocal, of Instrumental Music. Leerplan Cursussen variëren op basis van het uitvoeren van omgeving. Vocal Concentratie Applied Voice University Choir Sightsinging Piano Instrumental Concentratie University Band class Piano Applied Instrument General Conducting Contrapunt piano Concentratie Applied Piano Wereld Muziek Schikken piano Literatuur Toelatingseisen Alle studenten voorbereiden op een auditie voor toelating tot de Claflin University Department of Music moet het volgende beleid en de procedures in acht nemen: Studenten moeten hun eigen instrument te bieden, met uitzondering van een concertvleugel. Elk muziekstuk uitgevoerd moet algemeen worden erkend als een integraal compositie (arrangement of origineel), geschreven voor het instrument of stem deel waarop het moet worden uitgevoerd en uitgevoerd in zijn geheel, tenzij tegengehouden door de faculteit liften zijn. Echter, performers enkele bewegingen van multi-beweging composities spelen. Alle solo's geschreven met piano begeleidingen moet worden uitgevoerd met die begeleiding of een opname van het. Uitzonderingen zullen voorafgaand aan de auditie datum worden beschouwd. Alle performers wordt verwacht dat zij individuele muzikale bekwaamheid te tonen door het selecteren van muziek van een grade niveau geschikt is voor potentiële universitair niveau muziekstudenten. Voorbeelden van "passende" literatuur voor blazers, koperblazers en slagwerk kan worden gevonden in de meest recente val kwestie van de... [-]

BSc

Bachelor Of Science In Business Administration

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

Het curriculum van Claflin University in de School of Business is een uitdaging; echter, zijn wij van mening dat je klaar bent voor de uitdaging zijn. Je zult onderwerpen dieper dan je deed op de middelbare school te verkennen; U kunt uw eigen cursussen en lesrooster met de hulp van je academische adviseur die is er om te begeleiden en om je academische reis te ondersteunen. Zoals u van het ene jaar op het andere te verplaatsen van de cursussen zullen intenser en gericht op uw vakgebied te worden. Ook zijn alle studenten een sluitstuk project (bijvoorbeeld, research scriptie) te produceren. [+]

De wereld heeft behoefte aan visionair zakelijke leiders en we geloven dat we kunnen helpen voor te bereiden op een dergelijke dynamische leider. Leerplan Het curriculum van Claflin University in de School of Business is een uitdaging; echter, zijn wij van mening dat je klaar bent voor de uitdaging zijn. Je zult onderwerpen dieper dan je deed op de middelbare school te verkennen; U kunt uw eigen cursussen en lesrooster met de hulp van je academische adviseur die is er om te begeleiden en om je academische reis te ondersteunen. Zoals u van het ene jaar op het andere te verplaatsen van de cursussen zullen intenser en gericht op uw vakgebied te worden. Ook zijn alle studenten een sluitstuk project (bijvoorbeeld, research scriptie) te produceren. Als student aan de Universiteit Claflin ontmoet je nieuwe mensen, geniet van je ervaringen van de toetreding tot de verschillende organisaties (bv., Kunst, bedrijfsleven, wetenschap en maatschappelijke organisaties). Ook zult u een kans om te leren hoe ze andere studenten te leiden als een officier en begrijpen het belang van het plannen, organiseren en beheren van uw tijd. College helpt een student te ontwikkelen tot een volwassen, verantwoordelijke en zelfstandige volwassenen. Daarom is al uw academische en sociale ervaringen zal helpen om u te begeleiden; om te bepalen wat je wilt doen in het leven. Student Kansen en Experience Global Experiences De School of Business biedt kansen voor het bedrijfsleven studenten om internationale studie en culturele ervaringen te hebben, doordat de studenten om te reizen... [-]

Bachelor Of Science In Computer Engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

De afdeling Wiskunde en Informatica biedt begeleiding aan studenten en faciliteert presentaties aan studenten in de gelegenheid om informatie over onderzoek ervaringen, stages en op het verkennen van de afgestudeerde ervaring op te doen. De afdeling is een lid van de National Center for Women and Information Technology (NCWIT) Academic Alliance waarvan de focus ligt op diversiteit in het bijzonder voor vrouwen en meisjes en belast met de totstandkoming van institutionele veranderingen in de informatica. [+]

Dit programma is bedoeld voor studenten van plan om graduate school te gaan naar MS of Ph.D. verdienen graad en / of streven naar een positie in de industrie of de overheid als een computer hardware ontwerper / architect. Student Kansen en Experience De afdeling Wiskunde en Informatica biedt begeleiding aan studenten en faciliteert presentaties aan studenten in de gelegenheid om informatie over onderzoek ervaringen, stages en op het verkennen van de afgestudeerde ervaring op te doen. De afdeling is een lid van de National Center for Women and Information Technology (NCWIT) Academic Alliance waarvan de focus ligt op diversiteit in het bijzonder voor vrouwen en meisjes en belast met de totstandkoming van institutionele veranderingen in de informatica. Studenten werken met outreach initiatieven om de computer science onderwijs op alle niveaus te verbeteren. Een van deze initiatieven is het STARS (Students & Technologie in Academia, Research & Service) Alliance een regionale partnerschappen tussen de academische wereld, de industrie, K-12 en de gemeenschap om lokale programma's te versterken door zich te richten op de K-12 outreach, dienstverlening aan de gemeenschap, student leiderschap en het berekenen van de diversiteit onderzoek. Studenten werken met een groot aantal programma's gericht op het vergroten van de rekenpijplijn door het verkrijgen van studenten die geïnteresseerd zijn in de STEM disciplines en toekomstige technologische carrières. Deze programma's zijn onder andere The Association of Computing Machinery (ACM) en de National Society of Black Engineers (NSBE). Onze studenten voeren outreach-activiteiten aan de lokale basisscholen, middelbare en hoge school in... [-]

Bachelor Of Science In Computer Science

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

De faculteit Wiskunde en Informatica streeft ernaar om programma's in het algemeen onderwijs, wiskunde-onderwijs, en pre-engineering te bieden voor studenten die professionele carrière of graduate studie voort te zetten op het gebied van wiskunde, informatica, computer engineering en management informatie wetenschappen. Dit programma is bedoeld voor studenten van plan om graduate school te gaan naar MS of Ph.D. verdienen graad en / of streven naar een positie in de industrie of de overheid als software (cyber security) specialist. [+]

De faculteit Wiskunde en Informatica streeft ernaar om programma's in het algemeen onderwijs, wiskunde-onderwijs, en pre-engineering te bieden voor studenten die professionele carrière of graduate studie voort te zetten op het gebied van wiskunde, informatica, computer engineering en management informatie wetenschappen. Dit programma is bedoeld voor studenten van plan om graduate school te gaan naar MS of Ph.D. verdienen graad en / of streven naar een positie in de industrie of de overheid als software (cyber security) specialist. Leerplan De Claflin University undergraduate Computer Science (CS) leerplan biedt een sterke basis in de informatica, alsmede gespecialiseerde kennis door de keuze van het spoor van de student. De CS curriculum levert kennis die van toepassing is op veel gebieden, waaronder veel gebieden van techniek, wetenschap en geneeskunde. Het curriculum bepaalt dat een student een minimum van 50 uur van de informatica cursussen moeten nemen. Wetenschappelijke methode en wetenschappelijk onderzoek praktijken vallen ook onder in Sophomore, Junior en Senior seminar cursussen met de eis van het indienen van het werk in de richting van de voltooiing van de Senior Capstone Project. Student Kansen en Experience Studenten werken met outreach initiatieven om de computer science onderwijs op alle niveaus te verbeteren. Een van deze initiatieven is het STARS (Students & Technologie in Academia, Research & Service) Alliance een regionale partnerschappen tussen de academische wereld, de industrie, K-12 en de gemeenschap om lokale programma's te versterken door zich te richten op de K-12 outreach, dienstverlening aan de gemeenschap, student leiderschap en het berekenen van... [-]

Bachelor Of Science In De Biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

Als je jezelf voor ogen als een arts of als iemand probeert om de wereld een betere plaats door de ontwikkeling van een geneesmiddel of het maken van een grote ontdekking, bent u hier aan het juiste adres. Als u zich zorgen over het milieu en willen een echt verschil te maken dan is een belangrijke biologie is voor jou. [+]

Als je jezelf voor ogen als een arts of als iemand probeert om de wereld een betere plaats door de ontwikkeling van een geneesmiddel of het maken van een grote ontdekking, bent u hier aan het juiste adres. Als u zich zorgen over het milieu en willen een echt verschil te maken dan is een belangrijke biologie is voor jou. Leerplan De Biologie Major curriculum is ontworpen om u te voorzien van kennis en begrip van en waardering voor de fijne kneepjes van levende organismen en hun interacties met het milieu. Ons curriculum bereidt u klaar voor leiderschap en service in onze diverse mondiale samenleving. Relevante actuele thema's worden opgenomen in een programma ontworpen om de majors te bereiden voor een loopbaan in de biologische of biotechnische wetenschappen en aanverwante gebieden, met inbegrip van de toegang tot graduate en professionele scholen (geneeskunde, tandheelkunde, paramedische zorg en volksgezondheid, enz.). Neem een ​​kijkje op de klassen die u de mogelijkheid om te nemen als een Biologie gestudeerd aan Claflin zal hebben. Freshman Jaar General Biology; Algemene scheikunde; Pre-Calculus tweedejaarsstudent Jaar Plantkunde; Genetica; Organische chemie; College Physics Junior jaar Cellenbiologie; Menselijke anatomie; Biochemie; Moleculaire biologie; Microbiologie Laatste jaar Ecologie; Biotech. methoden; Statistieken; Health & Human Performance; Menselijke fysiologie Student Kansen en Experience Als een student biologie, zul je snel het gevoel een deel van onze hechte "Claflin Familie" van de klas naar het lab. U vindt de "Claflin Confidence 'dat zo veel van onze afgestudeerden huidige onderzoeksresultaten heeft geholpen bij nationale conferenties te... [-]

Bachelor Of Science In De Chemie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

Het programma biedt een volledige introductie tot alle vier de kern deelgebieden van de chemie (organische, anorganische, analytische en fysiek), samen met aanzienlijke laboratoriumexperimenten, onderzoek en zomer stage. [+]

Het programma biedt een volledige introductie tot alle vier de kern deelgebieden van de chemie (organische, anorganische, analytische en fysiek), samen met aanzienlijke laboratoriumexperimenten, onderzoek en zomer stage. De Bachelor of Science in de chemie is gecertificeerd door de American Chemical Society. De mate zorgt ervoor dat studenten goed zijn getraind en voorbereid voor het belonen van een loopbaan dat de chemie te bieden heeft. Leerplan Alle studenten met als hoofdvak in de chemie moet schrijven en presenteren aan de School voor Natuurwetenschappen en Wiskunde een senior onderzoeksvoorstel en handhaven van een bevredigende cumulatieve GPA. Bovendien eert studenten moeten hun voorstel (stelling) voor zijn / haar proefschrift commissie te verdedigen. Als een belangrijke chemie, zult u cursussen zoals de volgende: Algemene Chemie I & II Analytische Chemie Organische Chemie I & II Anorganische chemie Instrumental Chemistry biofysische chemie Differentiaalvergelijkingen Student Kansen en Experience Studenten met als hoofdvak in de chemie zal worden betrokken bij het onderzoek, zowel tijdens het academiejaar als tijdens de zomermaanden. Degenen die tonen initiatief en laboratorium vermogen worden aangemoedigd met één van de chemie faculteit leden die ermee instemt om op te treden als de student onderzoek adviseur te spreken. In het algemeen wordt aanbevolen dat de student kent de onderzoekstechnieken belangen van de afdeling faculteit zo spoedig mogelijk. Dit kan worden gedaan door het lezen van kranten geschreven door de faculteit, de herziening van de faculteit profielen of door simpelweg te spreken met de individuele lid van de faculteit. Bij Claflin, kunnen de studenten gebruik... [-]

Bachelor Of Science In De Wiskunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

De Wiskunde programma biedt uitgebreide voorbereiding voor studenten van plan om graduate school in te voeren om MS of PhD-graad te verdienen en streven naar een docentschap in K-12 systeem of een instelling voor hoger onderwijs. [+]

De Wiskunde programma biedt uitgebreide voorbereiding voor studenten van plan om graduate school in te voeren om MS of PhD-graad te verdienen en streven naar een docentschap in K-12 systeem of een instelling voor hoger onderwijs. Leerplan Een schema voor studenten Wiskunde omvat de volgende cursussen: Freshman jaar: Beginselen van de chemie, Discrete Wiskunde, Calculus I & II Sophomore jaar: Fundamentals of Programming, lineaire algebra, Beginselen van de Fysica I & II Junior jaar: Inleiding tot Kansrekening & Statistiek I & II, getaltheorie, Calculus III, differentiaalvergelijkingen, Vector Analyse Laatste jaar: Data Analysis, complexe variabelen, Abstract Algebra, Toegepaste Wiskunde, lineaire programmering, Senior Seminar, numerieke methoden, Real Analyse Student Kansen en Experience De afdeling Wiskunde en Informatica biedt begeleiding aan studenten en faciliteert presentaties aan studenten in de gelegenheid om informatie over onderzoek ervaringen, stages en op het verkennen van de afgestudeerde ervaring op te doen. De afdeling is een lid van de National Center for Women and Information Technology (NCWIT) Academic Alliance waarvan de focus ligt op diversiteit in het bijzonder voor vrouwen en meisjes en belast met de totstandkoming van institutionele veranderingen in de informatica. [-]

Bachelor Of Science In Het Basisonderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

Het Basisonderwijs programma bereidt visionaire opvoeders voor South Carolina leraar licentiestatus voor de rangen 2-6 aan te bevelen. [+]

Het Basisonderwijs programma bereidt visionaire opvoeders voor South Carolina leraar licentiestatus voor de rangen 2-6 aan te bevelen. Leerplan Het Basisonderwijs programma heeft specifieke competenties die van de kandidaten voorbereiden om les te geven in de rangen 2-6 worden verwacht. Het voldoet aan de normen van de Association of Childhood Education International (ACE-remmers). Student Kansen en Experience Basisonderwijs majors hebben hands-on ervaring op het gebied van het onderwijs in een verscheidenheid van manieren, zoals het bijwonen en presenteren op professionele conferenties met de faculteit in de School of Education. Je zult de blootstelling aan veel van onze deskundige docenten als lokaal, nationaal en internationaal erkende professionals te krijgen. Na voltooiing van de Bachelor of Science, kan de student de Master of Education in 18 maanden te verdienen in de School of Education Graduate Program - Master of Education. Carrière en Outcomes Elke stap die je neemt, terwijl ingeschreven in de School of Education is zorgvuldig geschetst om je carrière trajecten begeleiden. Na voltooiing van een diploma Bachelor of Science in het basisonderwijs, zult u in staat om een ​​carrière als na te streven: Basisschoolleerkracht Child Center directeur of coördinator Curriculum Developer (Grades 2-6) Educational Consultant Pleitbezorger voor een elementaire educatieve organisaties of beroepsvereniging Director of Education Services Toelatingseisen Aspirant-studenten die geïnteresseerd zijn in het toepassen van dit programma worden aangemoedigd om specifieke toelatingseisen voor de School of Education te herzien. [-]

Bachelor Of Science In Marketing

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

Deze belangrijke bereidt studenten voor op de zakelijke activiteiten die werkzaam zijn in het anticiperen, het beheer, en de tevredenheid van de vraag door de uitwisseling proces te begrijpen. [+]

Deze belangrijke bereidt studenten voor op de zakelijke activiteiten die werkzaam zijn in het anticiperen, het beheer, en de tevredenheid van de vraag door de uitwisseling proces te begrijpen. Leerplan Het curriculum van Claflin University in de School of Business is een uitdaging; echter, zijn wij van mening dat je klaar bent voor de uitdaging zijn. Het curriculum eisen voor de Marketing programma onder meer een mix van eisen algemeen vormend onderwijs, bedrijfskunde cursussen en Marketing cursussen, zowel de vereiste en keuzevakken. Student Kansen en Experience Global Experiences De School of Business biedt kansen voor het bedrijfsleven studenten om internationale studie en culturele ervaringen te hebben, doordat de studenten om te reizen naar plaatsen als India, London, Puerto Rico en diverse andere bestemmingen, terwijl ze in undergraduate of graduate business programma's. Onderzoeksmogelijkheden Tijdens het tweede semester van elk jaar hebben de studenten de mogelijkheid om onderzoek te presenteren dat zij op het gebied van business of cross-disciplinair onderzoek met andere studenten in verschillende majors hebben uitgevoerd. Stages en Corporate Visits Zakelijke studenten stage en corporate visitatie mogelijkheden van hun eerstejaars aan hun laatste jaar op Claflin University. Veel van onze studenten stage bij BMW, Wells Fargo, Santee Cooper, het Amerikaanse ministerie van Energie en nog veel meer. Toelatingseisen Claflin University biedt ongelooflijke voorbereiding op het leven en de carrière succes, of u nu op zoek bent naar een vier jaar undergraduate ervaring of graduate onderwijs. [-]

Bachelor

Bachelor Of Arts In De Politieke Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Orangeburg

Onze Politicologie programma is ontworpen om te ontwikkelen bij studenten een proeve van bekwaamheid voor het kritisch reflecteren op en mondiale vraagstukken van recht, politiek en justitie bespreken; de fundamentele vaardigheden om onderzoek en deze analyse in de Social Science uit te voeren; competentie bij de toepassing van statistische analyse om onderzoeksresultaten te evalueren; en het vermogen om te analyseren en kritische argumenten op basis van een oproep om bewijsmateriaal te interpreteren. [+]

Onze Politicologie programma is ontworpen om de ontwikkeling in studenten: Een proeve van bekwaamheid voor het kritisch reflecteren op en het bespreken van mondiale vraagstukken van de wet, de politiek en justitie Het fundamentele vaardigheden om onderzoek en de huidige analyse uit te voeren in de Sociale Wetenschappen Competentie in het toepassen van statistische analyse om onderzoeksresultaten te evalueren; en vermogen om te analyseren en kritische argumenten op basis van een oproep om bewijsmateriaal te interpreteren. Leerplan Programma-eisen Voltooi alle Algemene Onderwijs eisen Voltooi alle andere Claflin eisen Compleet 48 uur in de Politieke Wetenschappen cursussen en departementale kernvakken met een minimum graad van "C" Carrière en Outcomes Vele disciplines en menselijke activiteiten die verband houden met de politiek in de ene of de andere kant op. Politieke Wetenschappen afgestudeerden kunnen dus hun vaardigheden te gebruiken in een verscheidenheid van terreinen, waaronder de overheid, recht en media, of niet-gouvernementele organisaties. Ons programma wil studenten onderzoek, communicatie en analytische vaardigheden te ontwikkelen, omdat deze vaardigheden, gecombineerd met andere bekwaamheden, zijn bruikbaar in een professionele carrière. Een bachelor's degree kan helpen in sommige posities, terwijl anderen verder graduate of professionele studie nodig. [-]

Videos

Claflin University

Claflin University 2014 Commencement Convocation Celebration

Promoting S.C. African-American Composers' Classical Music Lecture-Recital Series

Claflin 00 Marquee Video Welcome

Claflin University Imagine the Possibilities

Contact

Claflin University

Adres 400 Magnolia Street
29115 Orangeburg, South Carolina, Verenigde Staten
Website http://www.claflin.edu/
Telefoon +1 803-535-5000