Colby-Sawyer College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het karakter van Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer is een dynamische en innovatieve liberal arts en science college gelegen in het schilderachtige Lake Sunapee-gebied in het centrum van New Hampshire.

Tijdens hun universitaire loopbaan nemen 100 procent van onze studenten deel aan een of meer stages in hun vakgebieden. Ze creëren ook leerportefeuilles, waarin zij hun voortdurende voortgang en prestatie aantonen. Al onze studenten sluiten hun senior jaar af met een Capstone project, waarin zij een diepere kenniskennis ontwikkelen in hun academische hoofdvak.

Wat maakt Colby-Sawyer onderscheidend?

 • Studenten succes is onze eerste prioriteit. Elke belangrijke beslissing hier begint met de vraag: hoe zullen onze studenten profiteren?
 • Onze kleine klasgrootte (gemiddeld 19 studenten) en talentvolle faculteit bieden onze studenten persoonlijke aandacht en een uitdagende, maar toch ondersteunende academische omgeving.
 • Nieuwe technologieën zijn een integraal onderdeel van de opleiding van onze studenten. Op onze draadloze campus creëert iedere student een elektronische portefeuille die zijn of haar voortgang en prestaties in hun collegiale loopbaan volgt.
 • Colby-Sawyer combineert de elementen van het collegeleven van een student - academisch, co-curriculair, sociaal en atletisch - in een samenhangende educatieve ervaring.
 • 100 procent krijgen onze studenten een belangrijke pre-professionele ervaring op hun vakgebied door middel van een of meer stages, waardoor ze hun kennis en vaardigheden kunnen toepassen en netwerken kunnen bouwen voor toekomstige werkgelegenheidskansen.
 • Onze studenten krijgen in hun eerste jaar buitengewone toegang en kansen, of ze zich willen aansluiten bij een leiderschapsprogramma, optreden in een theatrale productie of plan campus evenementen.
 • Onze alumni ontstaan ​​zowel afgeronde, goed opgeleide burgers, bereid om succesvolle professionals en positieve medewerkers te zijn voor hun gemeenschappen.
 • Onze campus ligt in het prachtige Lake Sunapee Region van New Hampshire met 360 graden uitzicht op bergen, bossen en meren. Het is een geweldige plek voor outdoor recreatie en ligt op slechts 90 minuten rijden naar Boston.

Colby-Sawyer College Mission Mission

Colby-Sawyer College is een privé-onafhankelijke universiteit die voorgraadse en afgestudeerde educatieve programma's in de liberale wetenschappen en wetenschappen aanbiedt en ontworpen is om studenten voor te bereiden op hun beroepen en levens van voortdurende leer. Faculteit, personeel en studenten streven naar uitmuntendheid in de betrokken onderwijs- en leergemeenschap van de universiteit om de academische, intellectuele en persoonlijke groei van studenten te bevorderen. Het college bereidt de studenten voor om in te groeien en positief te beïnvloeden op een dynamische, diverse en interafhankelijke wereld. Colby-Sawyer College werd in 1837 opgericht als een academie en is sinds 1928 bezig met het hoger onderwijs.

De missie is op 16 oktober 2015 door de Raad van Trustees aangenomen.

Alle colby-sawyer college studenten zullen:

 • Leren en gebruiken een breed beeld van kennis, met diepte in hun belangrijkste velden
 • Verrijken en verdiepen van hun zelfkennis
 • Denk creatief en kritisch
 • Communiceren en interactie effectief
 • Ethisch en professioneel optreden
 • Begrijp en gebruik meerdere perspectieven.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk BScs » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor In Business Administration

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Bedrijf raakt op bijna elk aspect van de moderne samenleving. Van retail tot onderzoek, advies voor analyse, consultancy op compliance, een carriere in bedrijf is meer dan power suits, waterkoelers en portemonnees - het is een wereld van oneindige mogelijkheid waar je de CEO bent van je toekomst. [+]

Bachelor in Bedrijfswetenschappen

Uw toekomst: nu open voor zaken

Bedrijf raakt op bijna elk aspect van de moderne samenleving. Van retail tot onderzoek, advies voor analyse, consultancy op compliance, een carriere in bedrijf is meer dan power suits, waterkoelers en portemonnees - het is een wereld van oneindige mogelijkheid waar je de CEO bent van je toekomst.

Op uw agenda

Colby-Sawyer's Bachelor of Science diploma in bedrijfsadministratie heeft vijf concentraties om u te helpen schijnen in uw gewenste vakgebied. Kies een focus in boekhouding en financiën, algemeen bedrijf, management, marketing of duurzaam bedrijf.

Onderzoek organisatorische structuren, management en operatie, evenals de economische impact van de snel veranderende omgeving en het belang van globalisering. Bestudeer de toepassing van nieuwe technologieën, beste praktijken in teamwork en hoe succesvolle bedrijven op te bouwen die zich richten op winst en ethische, humanistische en sociale zorgen.... [-]


Bachelor In Environmental Science

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Combineer uw passie voor de natuurlijke wereld met biogeochemie, biologie, chemie en ecologie om problemen tussen mensen en het milieu aan te pakken en op te lossen. [+]

Bachelor in de milieucunde

Het is in de natuur van dingen

Combineer uw passie voor de natuurlijke wereld met biogeochemie, biologie, chemie en ecologie om problemen tussen mensen en het milieu aan te pakken en op te lossen.

Het milieu - tot een wetenschap

Krijg gevorderd wetenschappelijk en kwantitatief begrip van hedendaagse milieuproblemen met een bachelor of science degree in de milieucunde. Koppel je brede wetenschappelijke kennis met een specialisatie in een van de zes concentraties in aquatische wetenschappen, conserveringsbiologie, voedsel en landbouw, duurzame systemen, buitenonderwijs of het schrijven voor het milieu.

Profiteer van onderzoeksmogelijkheden in de vele meren en rivieren, bossen en bergketens van de regio, of loop buiten uw woonzaal naar de campusvijver, velden, esdoorn suikerhuis, permacultuurtuin en boomkwekerij of een erkende boomboerderij van 86 hectare. Combineer je klaslokaal en laboratorium leren met veldstudie cursussen in de rivier de Colorado River, de woestijn Southwest, de eilandgemeenschap van Martha's Vineyard of de Witte Bergen van New Hampshire.... [-]


Bachelor Of Science In De Biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten New London

Het biologieprogramma is ontworpen om studenten een breed onderwijs in alle aspecten van de biologie te geven, hen voor te bereiden op carrières in de biologie of toegang tot professionele of afgestudeerde programma's, terwijl zij gebruik maken van de natuurlijke klaslokalen in het meer van Sunapee en de laboratoriumfaciliteiten van de Ivey Wetenschapscentrum. [+]

Bachelor of Science in de biologie

Het biologieprogramma is ontworpen om studenten een breed onderwijs in alle aspecten van de biologie te geven, hen voor te bereiden op carrières in de biologie of toegang tot professionele of afgestudeerde programma's, terwijl zij gebruik maken van de natuurlijke klaslokalen in het meer van Sunapee en de laboratoriumfaciliteiten van de Ivey Wetenschapscentrum.

Ons curriculum is gebalanceerd tussen cel / moleculaire cursussen en organisme / milieu, en Biologie majors nemen actief deel aan het ontwerpen en uitvoeren van experimenten om hun eigen vragen over de natuurlijke wereld te beantwoorden. Biologie majors krijgen een sterke basis in de natuurwetenschappen en worden geïntroduceerd aan een reeks biologische onderwerpen als eerste- en tweedejaarse eisen.... [-]


Bachelor of Science in Sport Management

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

As a multi-billion dollar industry with consistent annual growth, athletic programs at every level require highly trained experts to manage the business side of sports. Be a part of the essential behind-the-scenes lineup that helps athletes to shine with a Bachelor of Science degree in sport management. [+]

Step Up to the Plate

As a multi-billion dollar industry with consistent annual growth, athletic programs at every level require highly trained experts to manage the business side of sports. Be a part of the essential behind-the-scenes lineup that helps athletes to shine with a Bachelor of Science degree in Sport Management.

Prepare for a career as a sport management professional who thinks critically leads effectively and makes ethical decisions. Guided by the standards of the Commission of Sport Management, Colby-Sawyer’s curriculum allows you to focus on one of four concentration areas: sport business, sport information and media, sport studies, or sport and recreation leadership.... [-]


Bachelor

Bachelor In De Studio Kunst

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Selecteer de BA-opleiding voor een diepgaande kennis van de beeldende kunsten met de mogelijkheid om een ​​scala aan carrièremogelijkheden te verkennen. Kies de BFA-graad voor een intensieve studie van de beeldende kunst die je voorbereidt op een carrière als professionele kunstenaar. [+]

Bachelor in Studio Art

Maak uw artistieke dromen een professionele werkelijkheid

Blend kleur, schaduw en textuur om een ​​felle toekomst te creëren met een diploma in studio kunst.

Selecteer de BA-opleiding voor een diepgaande kennis van de beeldende kunsten met de mogelijkheid om een ​​scala aan carrièremogelijkheden te verkennen. Kies de BFA-graad voor een intensieve studie van de beeldende kunst die je voorbereidt op een carrière als professionele kunstenaar. Beide opties bouwen je creatieve en kritische denkvaardigheden naast studio- en technische vaardigheden.

Kies uit concentraties in keramiek, tekening, grafisch ontwerp, schilderij, fotografie, drukwerk en beeldhouwkunst, en experimenteer buiten uw concentratie om een ​​bredere werkkennis van de kunst te verkrijgen.... [-]


Bachelor In Graphic Design

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Kweek je creatieve passie, je wens om mensen te verplaatsen en je interesse in visuele communicatie met een diploma in grafisch ontwerp. [+]

Bachelor in grafisch ontwerp

Spreek in tinten, contouren, illustraties en afbeeldingen

Kweek je creatieve passie, je wens om mensen te verplaatsen en je interesse in visuele communicatie met een diploma in grafisch ontwerp.

Visueel communiceren ideeën die inspireren, informeren en boeien door te leren hoe u concepten, onderzoeken, schrijven, bewerken, kritiseren, samenwerken en vragen stelt. Selecteer ons BA programma voor uitgebreide ontwerpkennis met de flexibiliteit om beroepen buiten het vak te verkennen of het BFA programma te kiezen als u een carrière als grafisch ontwerper wil volgen. De minor in grafisch ontwerp kan gecombineerd worden met elk studieprogramma om een ​​ruim begrip van ontwerpconcepten en -praktijken toe te voegen.... [-]


Bachelor in History & Political Studies

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Filled with fascinating characters and all the elements that make for great entertainment — from drama and romance to war and crime — the history and political studies major prepares you to play your own role in shaping the future through lessons from the past. [+]

Make History and Discern Democracy

Filled with fascinating characters and all the elements that make for great entertainment — from drama and romance to war and crime — the history and political studies major prepares you to play your own role in shaping the future through lessons from the past.

Put it in Perspective

Gain a broad understanding of how social, political and cultural forces shape societies, particularly the United States. Develop your written and verbal communication skills to teach others about past and contemporary cultures and political systems in creative and critical ways, including scholarly debate and the use of multiple perspectives.

Use historical and archival resources to participate in preservation projects, including the recording of oral histories, alongside faculty and fellow students. Explore your interests through a self-selected internship and your senior Capstone project, and share your work with others in publications and during presentations.... [-]


Bachelor in Psychology

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Explore the human experience and play an important role in answering questions about cognition and behavior with a degree in psychology from Colby-Sawyer. [+]

It’s Human Nature

Explore the human experience and play an important role in answering questions about cognition and behavior with a degree in psychology from Colby-Sawyer.

Meeting of the Minds

Deepen your understanding of psychology and the social and cultural experiences that shape human behavior to meet the changing needs of people, organizations, and communities. Coursework in health and biological psychology, counseling and abnormal psychology, social psychology, research design and analysis train you in the accurate development of healthy behavioral solutions and strategies.

Participate in intensive, cutting-edge research projects alongside your professors and pursue your own research interests with clinical experience in our human interaction laboratory.... [-]