Colby-Sawyer College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het karakter van Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer is een dynamische en innovatieve liberal arts en science college gelegen in het schilderachtige Lake Sunapee-gebied in het centrum van New Hampshire.

Tijdens hun universitaire loopbaan nemen 100 procent van onze studenten deel aan een of meer stages in hun vakgebieden. Ze creëren ook leerportefeuilles, waarin zij hun voortdurende voortgang en prestatie aantonen. Al onze studenten sluiten hun senior jaar af met een Capstone project, waarin zij een diepere kenniskennis ontwikkelen in hun academische hoofdvak.

Wat maakt Colby-Sawyer onderscheidend?

 • Studenten succes is onze eerste prioriteit. Elke belangrijke beslissing hier begint met de vraag: hoe zullen onze studenten profiteren?
 • Onze kleine klasgrootte (gemiddeld 19 studenten) en talentvolle faculteit bieden onze studenten persoonlijke aandacht en een uitdagende, maar toch ondersteunende academische omgeving.
 • Nieuwe technologieën zijn een integraal onderdeel van de opleiding van onze studenten. Op onze draadloze campus creëert iedere student een elektronische portefeuille die zijn of haar voortgang en prestaties in hun collegiale loopbaan volgt.
 • Colby-Sawyer combineert de elementen van het collegeleven van een student - academisch, co-curriculair, sociaal en atletisch - in een samenhangende educatieve ervaring.
 • 100 procent krijgen onze studenten een belangrijke pre-professionele ervaring op hun vakgebied door middel van een of meer stages, waardoor ze hun kennis en vaardigheden kunnen toepassen en netwerken kunnen bouwen voor toekomstige werkgelegenheidskansen.
 • Onze studenten krijgen in hun eerste jaar buitengewone toegang en kansen, of ze zich willen aansluiten bij een leiderschapsprogramma, optreden in een theatrale productie of plan campus evenementen.
 • Onze alumni ontstaan ​​zowel afgeronde, goed opgeleide burgers, bereid om succesvolle professionals en positieve medewerkers te zijn voor hun gemeenschappen.
 • Onze campus ligt in het prachtige Lake Sunapee Region van New Hampshire met 360 graden uitzicht op bergen, bossen en meren. Het is een geweldige plek voor outdoor recreatie en ligt op slechts 90 minuten rijden naar Boston.

Colby-Sawyer College Mission Mission

Colby-Sawyer College is een privé-onafhankelijke universiteit die voorgraadse en afgestudeerde educatieve programma's in de liberale wetenschappen en wetenschappen aanbiedt en ontworpen is om studenten voor te bereiden op hun beroepen en levens van voortdurende leer. Faculteit, personeel en studenten streven naar uitmuntendheid in de betrokken onderwijs- en leergemeenschap van de universiteit om de academische, intellectuele en persoonlijke groei van studenten te bevorderen. Het college bereidt de studenten voor om in te groeien en positief te beïnvloeden op een dynamische, diverse en interafhankelijke wereld. Colby-Sawyer College werd in 1837 opgericht als een academie en is sinds 1928 bezig met het hoger onderwijs.

De missie is op 16 oktober 2015 door de Raad van Trustees aangenomen.

Alle colby-sawyer college studenten zullen:

 • Leren en gebruiken een breed beeld van kennis, met diepte in hun belangrijkste velden
 • Verrijken en verdiepen van hun zelfkennis
 • Denk creatief en kritisch
 • Communiceren en interactie effectief
 • Ethisch en professioneel optreden
 • Begrijp en gebruik meerdere perspectieven.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk BScs » Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor Of Science In Bedrijfskunde

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Zaken raken bijna elk aspect van de moderne samenleving. Van retail tot onderzoek, van advies tot analyse, van consulting tot compliance, een carrière in het bedrijfsleven is meer dan power suits, waterkoelers en aktetassen. Het is een wereld van oneindige mogelijkheden waar jij de CEO bent van je toekomst. [+]

Jouw toekomst: nu open voor bedrijven

Zaken raken bijna elk aspect van de moderne samenleving. Van retail tot onderzoek, van advies tot analyse, van consulting tot compliance, een carrière in business is meer dan power suits, waterkoelers en aktetassen - het is een wereld van oneindige mogelijkheden waar jij de CEO bent van je toekomst.

Op uw agenda

Colby-Sawyer 's Bachelor of Science graad in Business Administration heeft vijf concentraties om u te helpen schitteren in uw gewenste gebied van expertise. Kies een focus op accounting en finance, general business, management, marketing of duurzaam ondernemen.

Onderzoek naar organisatiestructuren, management en werking, evenals de economische gevolgen van de snel veranderende omgeving en het belang van globalisering. Bestudeer de toepassing van nieuwe technologieën, best practices in teamwerk en hoe succesvolle bedrijven te bouwen die zich richten op winst en ethische, humanistische en sociale problemen.... [-]


Bachelor Of Science In De Biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten New London

Ontwikkel uw nieuwsgierigheid door het leven in al zijn vormen te bestuderen - van individuele organismen en hun gemeenschappen tot de systemen, cellen en processen waaruit levende wezens bestaan. [+]

In jouw element

Ontwikkel uw nieuwsgierigheid door het leven in al zijn vormen te bestuderen - van individuele organismen en hun gemeenschappen tot de systemen, cellen en processen waaruit levende wezens bestaan.

Ontwikkel een breed begrip van alle gebieden van de biologie en leer hoe wetenschappelijke processen te gebruiken. Verken de concepten van moleculaire, cel-, organismale en ecologische biologie en pas theorie toe in de praktijk.

Voer cutting-edge onderzoek uit met uw professoren in de vele meren en rivieren, bossen en bergketens in de regio, of maak kennis met de campusvijver, velden, 86 hectare gecertificeerde boomkwekerij, esdoornsuikerhuis, permacultuurtuin en boomkwekerij.... [-]


Bachelor Of Science In Environmental Science

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Combineer uw passie voor de natuurlijke wereld met biogeochemie, biologie, chemie en ecologie om problemen tussen mens en milieu aan te pakken en op te lossen. [+]

Het zit in de aard van de dingen

Combineer uw passie voor de natuurlijke wereld met biogeochemie, biologie, chemie en ecologie om problemen tussen mens en milieu aan te pakken en op te lossen.

The Environment - Down to a Science

Krijg geavanceerd wetenschappelijk en kwantitatief inzicht in hedendaagse milieukwesties met een Bachelor of Science graad in Environmental Science . Profiteer van de onderzoeksmogelijkheden in de vele meren en rivieren, bossen en bergketens in de regio, of loop buiten uw woonhuis naar de campusvijver, velden, esdoornsuikerhuis, permacultuurtuin en boomkwekerij, of 86 hectare gecertificeerde boomkwekerij.

Combineer je lessen in de klas en het laboratorium met veldstudiecursussen in het stroomgebied van de Colorado, het zuidwesten van de woestijn, de eilandgemeenschap van Martha's Vineyard of de White Mountains van New Hampshire.... [-]


Bachelor Of Science In Sport Management

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Als multi-miljard dollar industrie met een consistente jaarlijkse groei, vereisen atletische programma's op elk niveau hoog opgeleide experts om de zakelijke kant van sport te beheren. Maak deel uit van de essentiële line-up achter de schermen die atleten helpt om te schitteren met een bachelordiploma in sportmanagement. [+]

Stap naar de bord

Als multi-miljard dollar industrie met een consistente jaarlijkse groei, vereisen atletische programma's op elk niveau hoog opgeleide experts om de zakelijke kant van sport te beheren. Maak deel uit van de essentiële line-up achter de schermen die atleten helpt schitteren met een bachelordiploma in sportmanagement .

Bereid je voor op een carrière als een professional in sportmanagement die denkt dat kritisch effectief leidt en ethische beslissingen neemt. Geleid door de normen van de Commissie van Sport Management, stelt het curriculum van Colby-Sawyer je in staat om je te concentreren op een van de vier concentratiegebieden: sportactiviteiten, sportinformatie en -media, sportstudies of leiderschap op het gebied van sport en recreatie.... [-]


Bachelor

Bachelor In De Geschiedenis

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Vol met fascinerende personages en alle elementen die zorgen voor geweldig amusement - van drama en romantiek tot oorlog en misdaad - bereidt de geschiedenis en politieke studies je voor om je eigen rol te spelen in het vormgeven van de toekomst door lessen uit het verleden. [+]

Maak geschiedenis en onderscheid democratie

Vol met fascinerende personages en alle elementen die zorgen voor geweldig amusement - van drama en romantiek tot oorlog en misdaad - bereidt de geschiedenis en politieke studies je voor om je eigen rol te spelen in het vormgeven van de toekomst door lessen uit het verleden.

Zet het in perspectief

Krijg een breed begrip van hoe sociale, politieke en culturele krachten samenlevingen vormen, met name de Verenigde Staten. Ontwikkel uw schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden om anderen op een creatieve en kritische manier anderen te leren over historische en hedendaagse culturen en politieke systemen, waaronder wetenschappelijk debat en het gebruik van meerdere perspectieven.... [-]


Bachelor In De Psychologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Verken de menselijke ervaring en speel een belangrijke rol bij het beantwoorden van vragen over cognitie en gedrag met een diploma in psychologie van Colby-Sawyer . [+]

Het is de menselijke natuur

Verken de menselijke ervaring en speel een belangrijke rol bij het beantwoorden van vragen over cognitie en gedrag met een diploma in psychologie van Colby-Sawyer .

Ontmoeting van de geesten

Verdiep je begrip van psychologie en de sociale en culturele ervaringen die vorm geven aan menselijk gedrag om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van mensen, organisaties en gemeenschappen. Cursussen in gezondheids- en biologische psychologie, counseling en abnormale psychologie, sociale psychologie, onderzoeksontwerp en -analyse leiden je op in de juiste ontwikkeling van gezonde gedragsmatige oplossingen en strategieën.

Neem deel aan intensieve, baanbrekende onderzoeksprojecten naast uw professoren en volg uw eigen onderzoeksinteresses met klinische ervaring in ons laboratorium voor menselijke interactie.... [-]


Bachelor In Grafisch Ontwerp

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Ontwikkel je creatieve passie, je verlangen om mensen te bewegen en je interesse in visuele communicatie met een diploma in grafisch ontwerp. [+]

Spreek in tinten, contouren, illustraties en afbeeldingen

Ontwikkel je creatieve passie, je verlangen om mensen te bewegen en je interesse in visuele communicatie met een diploma in grafisch ontwerp.

Communiceer visueel ideeën die inspireren, informeren en boeien door te leren conceptualiseren, onderzoeken, schrijven, bewerken, beoordelen, samenwerken en vragen stellen.

Selecteer ons BA-programma voor uitgebreide ontwerpkennis met de flexibiliteit om beroepen buiten het veld te verkennen of kies het BFA-programma als u van plan bent een carrière als grafisch ontwerper na te streven . De minor grafisch ontwerp kan worden gecombineerd met elk studieprogramma om een ​​rijk begrip van ontwerpconcepten en -praktijken toe te voegen.... [-]


Bachelor In Studio Art

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Selecteer de BA-opleiding voor een diepgaande kennis van beeldende kunst met de mogelijkheid om verschillende carrièremogelijkheden te verkennen. Kies de BFA-titel voor een intensieve studie van de beeldende kunst die je voorbereidt op een carrière als professioneel kunstenaar. [+]

Maak van je artistieke dromen een professionele realiteit

Mix kleur , schaduw en textuur om een ​​mooie toekomst te creëren met een diploma in studiokunst.

Selecteer de BA-opleiding voor een diepgaande kennis van beeldende kunst met de mogelijkheid om verschillende carrièremogelijkheden te verkennen. Kies de BFA-titel voor een intensieve studie van de beeldende kunst die je voorbereidt op een carrière als professioneel kunstenaar. Beide opties bouwen uw creatieve en kritische denkvaardigheden samen met studiotechnische en technische vaardigheden.

Kies uit concentraties in keramiek, tekenen, grafisch ontwerp, schilderen, fotografie, grafiek en beeldhouwkunst en experimenteer buiten je concentratie om een ​​bredere praktische kennis van de kunsten te krijgen.... [-]


Contact
Bezoekadres
541 Main St
New London, New Hampshire, NH 03257 US