Colby-Sawyer College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het karakter van Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer is een dynamisch en innovatief liberaal kunst- en wetenschapscollege in de schilderachtige regio Lake Sunapee in het centrum van New Hampshire. Tijdens hun universiteitscarrières neemt 100 procent van onze studenten deel aan een of meer stages op hun vakgebied. Ze creëren ook leerportfolio's waarin ze hun voortdurende vooruitgang en prestaties laten zien. Al onze studenten sluiten hun laatste jaar af met een Capstone-project, waarin ze een diepere hoeveelheid kennis ontwikkelen en demonstreren in hun academische major.

Wat maakt Colby-Sawyer onderscheidend?

 • Studentensucces is onze eerste prioriteit. Elke belangrijke beslissing hier begint met de vraag: hoe zullen onze studenten profiteren?
 • Onze kleine klas (gemiddeld 19 studenten) en getalenteerde faculteit bieden onze studenten persoonlijke aandacht en een uitdagende maar toch ondersteunende academische omgeving.
 • Nieuwe technologieën zijn een integraal onderdeel van het onderwijs van onze studenten. Op onze draadloze campus creëert elke student een elektronisch portfolio dat zijn of haar vorderingen en prestaties bijhoudt gedurende hun universitaire loopbaan.
 • Colby-Sawyer combineert de elementen van het universitaire leven van een student - academisch, co-curriculair, sociaal en atletisch - tot een samenhangende leerervaring.
 • 100 procent van onze studenten wint vitale pre-professionele ervaring in hun vakgebied via een of meer stages, waardoor ze hun kennis en vaardigheden kunnen toepassen en netwerken kunnen opbouwen voor toekomstige werkgelegenheid.
 • Onze studenten krijgen buitengewone toegang en kansen in hun eerste jaar, of ze nu een leiderschapsprogramma willen volgen, in een theatrale productie willen optreden of campusevenementen willen plannen.
 • Onze alumni komen ook als goed afgeronde, goed opgeleide burgers naar voren, klaar om succesvolle professionals te worden en een positieve bijdrage te leveren aan hun gemeenschappen.
 • Onze campus ligt in de prachtige regio Lake Sunapee in New Hampshire met 360 graden uitzicht op bergen, bossen en meren. Het is een geweldige plek voor openluchtrecreatie en ligt op slechts 90 minuten rijden van Boston.

Colby-Sawyer College Mission Statement

Colby-Sawyer College is een particuliere, onafhankelijke universiteit die niet-gegradueerde en afgestudeerde educatieve programma's aanbiedt op basis van de vrije kunsten en wetenschappen en is ontworpen om studenten voor te bereiden op hun beroepen en levens van voortdurend leren. Faculteit, staf en studenten streven naar excellentie in het geëngageerde onderwijs van de hogeschool en een lerende gemeenschap om de academische, intellectuele en persoonlijke groei van studenten te bevorderen. Het college bereidt studenten voor om te gedijen in, en een positieve impact te hebben op, een dynamische, diverse en onderling afhankelijke wereld. Colby-Sawyer College werd opgericht als een academie in 1837 en is sinds 1928 in het hoger onderwijs werkzaam. De missie werd op 16 oktober 2015 door de Board of Trustees aangenomen. Alle Colby-Sawyer College studenten zullen:

 • leer en gebruik een brede hoeveelheid kennis, met diepgang op hun belangrijkste terreinen
 • verrijken en verdiepen hun zelfkennis
 • denk creatief en kritisch
 • communiceren en effectief communiceren
 • handel ethisch en professioneel
 • begrijpen en gebruik meerdere perspectieven.

Ga voor meer informatie naar onze internationale pagina op http: // Colby-Sawyer .edu / apply / international-applications

Locaties

Nieuw Londen

Address
541 Main St
NH 03257 Nieuw Londen, New Hampshire, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden