Colby-Sawyer College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het karakter van Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer is een dynamische en innovatieve liberal arts en science college gelegen in het schilderachtige Lake Sunapee-gebied in het centrum van New Hampshire.

Tijdens hun universitaire loopbaan nemen 100 procent van onze studenten deel aan een of meer stages in hun vakgebieden. Ze creëren ook leerportefeuilles, waarin zij hun voortdurende voortgang en prestatie aantonen. Al onze studenten sluiten hun senior jaar af met een Capstone project, waarin zij een diepere kenniskennis ontwikkelen in hun academische hoofdvak.

Wat maakt Colby-Sawyer onderscheidend?

 • Studenten succes is onze eerste prioriteit. Elke belangrijke beslissing hier begint met de vraag: hoe zullen onze studenten profiteren?
 • Onze kleine klasgrootte (gemiddeld 19 studenten) en talentvolle faculteit bieden onze studenten persoonlijke aandacht en een uitdagende, maar toch ondersteunende academische omgeving.
 • Nieuwe technologieën zijn een integraal onderdeel van de opleiding van onze studenten. Op onze draadloze campus creëert iedere student een elektronische portefeuille die zijn of haar voortgang en prestaties in hun collegiale loopbaan volgt.
 • Colby-Sawyer combineert de elementen van het collegeleven van een student - academisch, co-curriculair, sociaal en atletisch - in een samenhangende educatieve ervaring.
 • 100 procent krijgen onze studenten een belangrijke pre-professionele ervaring op hun vakgebied door middel van een of meer stages, waardoor ze hun kennis en vaardigheden kunnen toepassen en netwerken kunnen bouwen voor toekomstige werkgelegenheidskansen.
 • Onze studenten krijgen in hun eerste jaar buitengewone toegang en kansen, of ze zich willen aansluiten bij een leiderschapsprogramma, optreden in een theatrale productie of plan campus evenementen.
 • Onze alumni ontstaan ​​zowel afgeronde, goed opgeleide burgers, bereid om succesvolle professionals en positieve medewerkers te zijn voor hun gemeenschappen.
 • Onze campus ligt in het prachtige Lake Sunapee Region van New Hampshire met 360 graden uitzicht op bergen, bossen en meren. Het is een geweldige plek voor outdoor recreatie en ligt op slechts 90 minuten rijden naar Boston.

Colby-Sawyer College Mission Mission

Colby-Sawyer College is een privé-onafhankelijke universiteit die voorgraadse en afgestudeerde educatieve programma's in de liberale wetenschappen en wetenschappen aanbiedt en ontworpen is om studenten voor te bereiden op hun beroepen en levens van voortdurende leer. Faculteit, personeel en studenten streven naar uitmuntendheid in de betrokken onderwijs- en leergemeenschap van de universiteit om de academische, intellectuele en persoonlijke groei van studenten te bevorderen. Het college bereidt de studenten voor om in te groeien en positief te beïnvloeden op een dynamische, diverse en interafhankelijke wereld. Colby-Sawyer College werd in 1837 opgericht als een academie en is sinds 1928 bezig met het hoger onderwijs.

De missie is op 16 oktober 2015 door de Raad van Trustees aangenomen.

Alle colby-sawyer college studenten zullen:

 • Leren en gebruiken een breed beeld van kennis, met diepte in hun belangrijkste velden
 • Verrijken en verdiepen van hun zelfkennis
 • Denk creatief en kritisch
 • Communiceren en interactie effectief
 • Ethisch en professioneel optreden
 • Begrijp en gebruik meerdere perspectieven.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor Of Science In De Biologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Het biologieprogramma is ontworpen om studenten een breed onderwijs in alle aspecten van de biologie te geven, hen voor te bereiden op carrières in de biologie of toegang tot professionele of afgestudeerde programma's, terwijl zij gebruik maken van de natuurlijke klaslokalen in het meer van Sunapee en de laboratoriumfaciliteiten van de Ivey Wetenschapscentrum. [+]

Bachelor of Science in de biologie Het biologieprogramma is ontworpen om studenten een breed onderwijs in alle aspecten van de biologie te geven, hen voor te bereiden op carrières in de biologie of toegang tot professionele of afgestudeerde programma's, terwijl zij gebruik maken van de natuurlijke klaslokalen in het meer van Sunapee en de laboratoriumfaciliteiten van de Ivey Wetenschapscentrum. Ons curriculum is gebalanceerd tussen cel / moleculaire cursussen en organisme / milieu, en Biologie majors nemen actief deel aan het ontwerpen en uitvoeren van experimenten om hun eigen vragen over de natuurlijke wereld te beantwoorden. Biologie majors krijgen een sterke basis in de natuurwetenschappen en worden geïntroduceerd aan een reeks biologische onderwerpen als eerste- en tweedejaarse eisen. Inschrijven in de bovenste biologie cursussen is typisch klein, waardoor directe interactie met medestudenten en professoren mogelijk is. Door nauw samen te werken met academische adviseurs kunnen de biologie studenten hun vakkursus aanpassen tijdens hun junior en senioren om zich te concentreren op een van de verschillende gebieden van de biologie. Alle studenten doen een streng senior project in op het belang van de student. De biologie major bereidt ook afgestudeerden voor meer gespecialiseerde studie op het afgestudeerde niveau. De Biologie minderjarige kan worden gecombineerd met elke major. Zie de universiteitscatalogus voor specifieke vereisten. Faciliteiten en bronnen Het biologieprogramma is gehuisvest in het Curtis L. Ivey Science Center, dat bestaat uit acht laboratoria, zes klaslokalen, een auditorium met 182 zitplaatsen, studentenprojectlokalen, faculteitskantoren en een GIS-lab. De campus omvat velden, een vijver en een... [-]

Bachelor

Bachelor In Business Administration

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Bedrijf raakt op bijna elk aspect van de moderne samenleving. Van retail tot onderzoek, advies voor analyse, consultancy op compliance, een carriere in bedrijf is meer dan power suits, waterkoelers en portemonnees - het is een wereld van oneindige mogelijkheid waar je de CEO bent van je toekomst. [+]

Bachelor in Bedrijfswetenschappen Uw toekomst: nu open voor zaken Bedrijf raakt op bijna elk aspect van de moderne samenleving. Van retail tot onderzoek, advies voor analyse, consultancy op compliance, een carriere in bedrijf is meer dan power suits, waterkoelers en portemonnees - het is een wereld van oneindige mogelijkheid waar je de CEO bent van je toekomst. Op uw agenda Colby-Sawyer's Bachelor of Science diploma in bedrijfsadministratie heeft vijf concentraties om u te helpen schijnen in uw gewenste vakgebied. Kies een focus in boekhouding en financiën, algemeen bedrijf, management, marketing of duurzaam bedrijf. Onderzoek organisatorische structuren, management en operatie, evenals de economische impact van de snel veranderende omgeving en het belang van globalisering. Bestudeer de toepassing van nieuwe technologieën, beste praktijken in teamwork en hoe succesvolle bedrijven op te bouwen die zich richten op winst en ethische, humanistische en sociale zorgen. Bouw vaardigheden en gebruik kennis in kleine lessen onder leiding van professoren die ruime ervaring hebben in accounting, financiën en zaken. Kom in de buurt van de economie tijdens veldervaringen op Wall Street en tijdens het beheren van een beleggingsfonds dat door studenten wordt beheerd. Verhoog de waarde van uw CV met uw zelfgekozen stage, case studies, financiële analyses en simulaties. Partner met andere zakelijke studenten op ondernemingsprojecten door Colby-Sawyer's bekroonde hoofdstuk van Enactus. Demonstreer de diepte en de rijkdom van uw kennis door middel van een Capstone-project dat is afgerond tijdens uw senior jaar. De afdeling Bedrijfseconomie biedt ook een minderjarige in bedrijfsadministratie aan die elk programma van... [-]

Bachelor In Communicatie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Stel je wereldbeeld in door middel van de ontwikkelende communicatie- en mediasystemen van de samenleving. In een snel veranderende digitale wereld is mediageletterdheid cruciaal voor succes in alle beroepen. Leer hoe u media analyseert door een brede interdisciplinaire focus te maken. [+]

Bachelor in de communicatie Mis nooit een Beat Stel je wereldbeeld in door de lens van de maatschappij's evoluerende communicatie- en mediasystemen. In een snel veranderende digitale wereld is mediageletterdheid cruciaal voor succes in alle beroepen. Leer hoe u media analyseert door een brede interdisciplinaire focus te maken. Klassen dekken media wet, journalistiek, digitale productie en visuele communicatie. Plaats je eigen verhalen en maak praktische ervaring met de media productie. Uw kleine, hands-on lessen bij Colby-Sawyer bieden u mogelijkheden om uw vaardigheden voor het creëren van inhoud in video, sociale media, afdrukken, web en andere media te vergroten. Een Capstone-project, een vereiste stage en meerdere projectgebaseerde cursussen geeft u de ervaring die werkgevers op zoek zijn naar het ontwikkelen, beheren en leveren van branding-, marketing- en public relations-berichten op allerlei platforms. Colby-Sawyer biedt ook een minderjarige in communicatiestudies die elk programma van studie complementair maken. De minderjarige verbrengt uw carrièremogelijkheden en geeft u een werkkennis van essentiële communicatiebeginselen, ongeacht uw hoofdvak. Voor volledige informatie over grote en kleine eisen en cursusaanbiedingen, verwijzen wij u naar de universiteitscatalogus. Krijg de Scoop Met toegang tot professioneel materiaal, een bewerkingspakket en podcaststudio, heb je de middelen die je nodig hebt om je eigen creatieve inspanningen te creëren. Presenteer je werk bij Windcrossing, Colby-Sawyer's eigen filmfestival. Naast kortfilms heeft Windcrossing geluidsboek- en theaterprojecten gesponsord met leden van de gemeenschap. Of gebruik maken van Colby-Sawyer's relatie met de films van Marlboro film-intensieve studie-out programma. Je brengt een semesterleer stagecraft uit experts bij Marlboro College in... [-]

Bachelor In De Studio Kunst

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Selecteer de BA-opleiding voor een diepgaande kennis van de beeldende kunsten met de mogelijkheid om een ​​scala aan carrièremogelijkheden te verkennen. Kies de BFA-graad voor een intensieve studie van de beeldende kunst die je voorbereidt op een carrière als professionele kunstenaar. [+]

Bachelor in Studio Art Maak uw artistieke dromen een professionele werkelijkheid Blend kleur, schaduw en textuur om een ​​felle toekomst te creëren met een diploma in studio kunst. Selecteer de BA-opleiding voor een diepgaande kennis van de beeldende kunsten met de mogelijkheid om een ​​scala aan carrièremogelijkheden te verkennen. Kies de BFA-graad voor een intensieve studie van de beeldende kunst die je voorbereidt op een carrière als professionele kunstenaar. Beide opties bouwen je creatieve en kritische denkvaardigheden naast studio- en technische vaardigheden. Kies uit concentraties in keramiek, tekening, grafisch ontwerp, schilderij, fotografie, drukwerk en beeldhouwkunst, en experimenteer buiten uw concentratie om een ​​bredere werkkennis van de kunst te verkrijgen. Minors in kunstgeschiedenis, grafisch ontwerp en studio kunst kunnen gecombineerd worden met elk studieprogramma om een ​​historisch en hedendaagse kunst toe te voegen aan elk hoofdvak. Supplementeer je studies met dans-, theater- en muzieklessen. Voor volledige informatie over kleine eisen en cursusaanbiedingen, verwijzen wij u naar de universiteitscatalogus. Concentraties CERAMICS Sommige dingen voor altijd Sommige van de meest bewaard gebleven en fascinerende artefacten in de beschaving zijn keramiek. Breng je creatieve erfenis op met de keramiekconcentratie in Colby-Sawyer. Verken de veelzijdige wereld van keramiek door middel van conceptueel, formeel en technisch studiowerk, met het bestuderen van glazuur en kleiwetenschappen, de geschiedenis van keramiek en hedendaagse ontwikkelingen op het gebied. Actieve faculteit, bezoekende artiesten en geleerden werken samen met u om geïndividualiseerde instructies te leveren in alle aspecten van functionele en beeldhouwkunst. Kweek je talenten in geïnspireerde ruimtes uitgerust met aardewerkwielen en... [-]

Bachelor In Environmental Science

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Combineer uw passie voor de natuurlijke wereld met biogeochemie, biologie, chemie en ecologie om problemen tussen mensen en het milieu aan te pakken en op te lossen. [+]

Bachelor in de milieucunde Het is in de natuur van dingen Combineer uw passie voor de natuurlijke wereld met biogeochemie, biologie, chemie en ecologie om problemen tussen mensen en het milieu aan te pakken en op te lossen. Het milieu - tot een wetenschap Krijg gevorderd wetenschappelijk en kwantitatief begrip van hedendaagse milieuproblemen met een bachelor of science degree in de milieucunde. Koppel je brede wetenschappelijke kennis met een specialisatie in een van de zes concentraties in aquatische wetenschappen, conserveringsbiologie, voedsel en landbouw, duurzame systemen, buitenonderwijs of het schrijven voor het milieu. Profiteer van onderzoeksmogelijkheden in de vele meren en rivieren, bossen en bergketens van de regio, of loop buiten uw woonzaal naar de campusvijver, velden, esdoorn suikerhuis, permacultuurtuin en boomkwekerij of een erkende boomboerderij van 86 hectare. Combineer je klaslokaal en laboratorium leren met veldstudie cursussen in de rivier de Colorado River, de woestijn Southwest, de eilandgemeenschap van Martha's Vineyard of de Witte Bergen van New Hampshire. Koppel je wetenschappelijk inzicht in het milieu met de kennis en vaardigheden die de werkgevers zoeken door samen te werken met collega's, faculteit- en milieudeskundigen over duurzaamheidsinitiatieven en onderzoeksprojecten. Partner met klasgenoten om diepgaand veldwerk te verrichten en uitgebreide bezoeken aan te bieden tijdens een teamgedreven, uitgebreid community-based onderzoeksproject. Verbeter uw individuele onderzoeksvaardigheden met een zelfstandig onderzoeksproject dat u vertrouwd maakt met kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden en de diepte en de rijkdom van uw kennis aantonen met een senior Capstone-project. Essentiële vaardigheden die op campus worden ontwikkeld in de waterkwaliteit- en ecologielaboratoria,... [-]

Bachelor In Graphic Design

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten New London

Kweek je creatieve passie, je wens om mensen te verplaatsen en je interesse in visuele communicatie met een diploma in grafisch ontwerp. [+]

Bachelor in grafisch ontwerp Spreek in tinten, contouren, illustraties en afbeeldingen Kweek je creatieve passie, je wens om mensen te verplaatsen en je interesse in visuele communicatie met een diploma in grafisch ontwerp. Visueel communiceren ideeën die inspireren, informeren en boeien door te leren hoe u concepten, onderzoeken, schrijven, bewerken, kritiseren, samenwerken en vragen stelt. Selecteer ons BA programma voor uitgebreide ontwerpkennis met de flexibiliteit om beroepen buiten het vak te verkennen of het BFA programma te kiezen als u een carrière als grafisch ontwerper wil volgen. De minor in grafisch ontwerp kan gecombineerd worden met elk studieprogramma om een ​​ruim begrip van ontwerpconcepten en -praktijken toe te voegen. Ontwerp een succesvolle toekomst Het grafische ontwerp curriculum van Colby-Sawyer combineert het creatieve proces, de praktijk en de theorie met professionele voorbereiding. Kansen om naast talentvolle faculteit- en gastontwerpers te leren, een vereiste stage en tentoonstellingervaring in onze campusgalerie verbeteren uw leer, terwijl u een dynamisch CV en portfolio ontwikkelt. Bezoeken aan designstudio's, afdrukken van productielocaties, grote galeries en musea brengen je dicht bij het ontwerpproces, terwijl gastcolleges en tentoonstellingen beroemde, opkomende en opvallende nationale en internationale ontwerpers en artiesten rechtstreeks bij je brengen. Partnerschappen met klanten van buiten- en buitenkampus bieden kansen om potentiële werkgevers te imponeren met uw groeiende verzameling logos en andere visuele branding ontwerpen. Uw Capstone-project, een culminatie van uw ontwerpwerk bij Colby-Sawyer, dient als uw professionele portefeuille als u afstudeert. Een minor in grafisch ontwerp kan gecombineerd worden met elk studieprogramma. Voor volledige informatie over kleine... [-]