Lees de Officiële Beschrijving

Gelegen aan de zuidoostelijke Atlantische kust in Brunswick, halverwege tussen Savannah en Jacksonville, Florida, de College of Coastal Georgia is een undergraduate college aan de Universiteit Stelsel van Georgië. Het college biedt een betaalbare en interactief onderwijs in de natuurlijke schoonheid en overvloedige zonneschijn van Georgië Golden Isles, een gebied bekend om world-class golfbanen en resorts, evenals verbazingwekkende diversiteit van de maritieme habitats, wilde dieren en zeedieren.

Leerlingen ontdekken kansen op alle niveaus: in leidinggevende functies in alle aspecten van het leven op de campus; in de betrokkenheid van de gemeenschap door middel van de service-learning, hands-on toepassing van lesmateriaal, een geest van vrijwilligerswerk en een verbintenis tot het maken van positieve veranderingen; in honours programma's, stages, beurzen en beurzen die natuurlijke nieuwsgierigheid te stimuleren; en on-campus werkgelegenheid en beurzen die niet alleen te bevorderen college betaalbaarheid, maar ook academisch, atletisch, en participatie activiteitenprogramma aan te moedigen.

Het College Bureau van Recreatie en Wellness ondersteunt student activiteiten die profiteren van de nabijheid van de Academie op de twee grote stranden met snelle ritten over de verhoogde weg om ofwel St. Simons Island en Jekyll Island. Passes naar Jekyll Island worden uitgegeven aan studenten fulltime, die toegang geeft tot alle voorzieningen van de kust speelplaats van de staat. Off-campus avontuur excursies naar St. Simons Island onder andere stand-up paddle boarding en kajakken. Studenten kunnen nemen om het water evenals wandelt over de stranden en paden van onze regionale ecosystemen-veld gerichte leren in een kust-omgeving die is een levend laboratorium en één van de eerste aangewezen, beschermde wetlands in de natie.

Het college biedt baccalaureaat graden in American Studies, Biologische Wetenschappen, Business Administration, Onderwijs, Gezondheid Informatica, Wiskunde, Nursing (BSN), Psychologie, Public Affairs en sinds kort een graad in de Interdisciplinaire Studies toegevoegd. Door middel van een actief programma van stages en service-learning, studenten team met de gemeenschap partners, zoals het Georgia Department of Natural Resources, de Jekyll Island Autoriteit en het Georgia Sea Turtle Center, het Zuidoost-Georgia Health System, en de Federal Law Enforcement Training Center for opwindende ervaringen in real-world toepassing van cursussen in de gemeenschap. Studenten in alle disciplines zinvolle mogelijkheden om samen te werken met de faculteit, co-authoring en co-presentatie van inhoudelijke onderzoek en rapporten.

Faculteit genieten en te ondersteunen student interactie, die als mentors, adviseurs, en zelfs interveniënten ten behoeve van de studenten buiten de uren van de klas voorbereiding en onderwijs. Studenten worden bekend onder de naam, niet alleen door de klasgenoten, maar door docenten en personeel. De visie van het college is om een ​​college van de keuze voor studenten binnen Georgië en daarbuiten, het verstrekken van een toegankelijk en betaalbaar onderwijs. Pleiten voor excellentie in wetenschap en betrokkenheid van de gemeenschap, het college bevordert student leiderschap, academische progressie en tijdige afstuderen door middel van studentgerichte programma's die een rijke en gevarieerde student ervaring te bieden.

Bekend om een ​​prachtige campus, alle, maar een gebouw van het College is ofwel gebouwd of gerenoveerd in de afgelopen zes jaar en de bouw is begonnen op een tweede-suite op basis van residentie. Sinds de toetreding tot de Zuidelijke Staten Athletic Conference in 2011, hebben de Mariners hun stempel op de sport-scene, het winnen van de NAIA mannen nationale golf kampioenschap in 2014. Coastal Georgië atletiek programma ondersteunt momenteel acht competitieve sporten teams: drie mannen teams (basketbal, golf en tennis) en vijf damesteams (basketbal, golf, tennis, softbal, en volleybal). De golf, tennis en volleybal teams zijn nationaal gerangschikt.

Dit is een campus die nauwkeurig kan worden omschreven als een zorgzame gemeenschap van betrokken, interactieve studenten, docenten en personeel. Studenten kunnen naar Coastal Georgia komen om een ​​reden, maar ze blijven voor velen.

Mission Statement

Als een state college van de Universiteit Stelsel van Georgië, zal het college van Coastal Georgia een college van de keuze voor de bewoners van Georgië en daarbuiten door middel van een toegankelijke en betaalbare kwaliteit van het onderwijs. Pleiten voor excellentie in wetenschap en betrokkenheid van de gemeenschap, het college bevordert student progressie en tijdige afstuderen door middel van studentgerichte programma's die een rijke en gevarieerde student ervaring te bieden. Studenten worden voorbereid op zinvolle loopbanen, gevorderde studie, een leven lang leren, en deelname aan een globale en technologische samenleving. De instelling zal associëren en baccalaureaat graden dat de intellectuele, economische en culturele behoeften van de gemeenschap en de regio te ondersteunen.

Visie

Het college van Coastal Georgië zal een college van de keuze voor studenten binnen Georgië en daarbuiten, het verstrekken van een uitstekende opleiding voor de leiders en burgers van morgen door middel van service learning, mondiale bewustwording en betrokken ondernemerschap.

Waarden

Het college van Coastal Georgia de kernwaarden van het frame van de missie en visie, en begeleiden van de instelling door de veranderende tijden en het stellen van prioriteiten:

Kwaliteit onderwijs:

Toewijding aan het leveren van hoge kwaliteit, innovatieve en flexibele opleidingsmogelijkheden en diensten op een toegankelijke studentgerichte omgeving, het creëren van een klimaat van ontdekking dat waarden en omvat zowel onderzoek en creativiteit; verwachten dat studenten om actief de verantwoordelijkheid voor hun opleiding te nemen; bevorderen close student-docent obligaties; bieden voortdurende beoordeling van de academische programma's; integreert alle programma's die toegang student en succes te bevorderen.

Verworven Competenties:

Integreer zinvolle ervaringsgerichte en holistische dienstverlening aan de gemeenschap op de campus en in de bredere gemeenschap met instructie en reflectie aan de leerervaring verrijken, het bevorderen van een houding van vrijgevigheid in dienst, het onderwijzen van burgerzin en het versterken van gemeenschappen.

Global Awareness:

Inzet voor het verstrekken van onderwijs met toegevoegde waarde door het bevorderen van cross-cultureel begrip, het bevorderen van respect en waardering onder en tussen studenten, docenten en personeel, en het cultiveren van samenwerkingsverbanden met internationale programma's en wereldwijde gemeenschappen.

Leiderschap:

Advocate leidinggevende rollen die verdedigen professionaliteit, verantwoordelijkheid en motivatie door middel van verbeterde vaardigheden in de organisatie, planning, het oplossen van problemen, en communiceren om studenten voor te bereiden om werknemers van morgen en de veranderende behoeften van de ontwikkeling van de regio te voldoen.

ondernemerschap:

Bezielen exploratie en innovatie in het leerproces, terwijl het verankeren van deze ondernemende strategieën in sociale en maatschappelijke doeleinden.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

College of Coastal Georgia

De Bachelor of Arts met een Major in American Studies bereidt studenten voor op een loopbaan waar sterke analytische en communicatieve vaardigheden naast creativiteit en ... [+]

Bachelor of Arts in American Studies

De Bachelor of Arts met een Major in American Studies bereidt studenten voor op een loopbaan waar sterke analytische en communicatieve vaardigheden naast creativiteit en mondiaal bewustzijn worden gewaardeerd. American Studies majors kritisch te onderzoeken Amerikaanse leven in een curriculum dat innovatieve dienst-learning, historische kennis en hedendaagse theoretische benaderingen benadrukt om actief met de gemeenschap en de regio. Terwijl de wereld groeit steeds afhankelijker van elkaar, American Studies programma's te stimuleren een diepe historische, culturele en sociologische inzicht in de positie van de Verenigde Staten in een mondiale cultuur en economie.... [-]

Verenigde Staten Brunswick
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

BBA

College of Coastal Georgia

De Bachelor in Business Administration (BBA) is ontworpen om studenten met een stevige basis te bieden in het bedrijfsleven competenties maar benadrukt toepassing in de e ... [+]

Bachelor of Business Administration

De Bachelor in Business Administration (BBA) is ontworpen om studenten met een stevige basis te bieden in het bedrijfsleven competenties maar benadrukt toepassing in de echte wereld werkomgevingen. De BBA graad combineert fundamentele algemene opleidingen, een sterke focus op kernactiviteiten en vervolgens een onderzoek van een gebied van concentratie. Daarnaast zijn studenten verplicht om een ​​stage te voltooien tijdens hun laatste jaar.

Terwijl de studenten verdienen van de BBA diploma ontvangen een grote in de algemene gang van zaken, de volgende gebieden van de concentraties zijn beschikbaar:

Boekhouding economie financiën ... [-]
Verenigde Staten Brunswick
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

College of Coastal Georgia

De Bachelor of Science in het onderwijs met een dubbele major in de vroege kindertijd en speciaal onderwijs voldoet aan de door de University System of Georgia, het Georg ... [+]

Bachelor of Science in het onderwijs

Een mix van traditionele en niet-traditionele benaderingen van de voorbereiding van de docent met een focus op inhoudelijke kennis deskundigheid, effectieve leerstrategieën en klassenmanagement, zal afgestudeerden het beroep van leraar klaar om de uitdagingen van de huidige en toekomstige klaslokalen te ontmoeten in te voeren. Leraar kandidaten volledige beroepsonderwijs cursussen, inhoud cursussen in de wiskunde, wetenschappen en lezen en gestructureerde, bewaakte veld ervaringen in de scholen.

De Bachelor of Science in het onderwijs met een dubbele major in de vroege kindertijd en speciaal onderwijs voldoet aan de door de University System of Georgia, het Georgia Professional Normen Commissie en de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding normen. Leraar kandidaten een succesvolle afronding van dit programma zal worden gecertificeerd in de vroege kinderjaren en speciaal onderwijs, rangen K-5.... [-]

Verenigde Staten Brunswick
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
College of Coastal Georgia

De Bachelor of Science Degree in Criminal Justice richt zich op de studie van het strafrechtelijk systeem en de onderdelen daarvan, alsmede de oorzaken en gevolgen van cr ... [+]

De Bachelor of Science Degree in Criminal Justice richt zich op de studie van het strafrechtelijk systeem en de onderdelen daarvan, alsmede de oorzaken en gevolgen van criminaliteit. De opleiding benadrukt dat een geïntegreerd beeld van het strafrechtelijk systeem, met de nadruk relaties tussen systeemcomponenten. Het curriculum is ontworpen om studenten met een stichting kern van de kennis van het strafrechtelijk systeem dat de studenten voor te bereiden op een loopbaan in de rechtshandhaving gebied van politie en strafrechtelijke onderzoeken, alsmede de veiligheid, correcties, proeftijd en parole bieden.

Concentraties Public concentratie Management richt zich primair op het management van organisaties in de publieke sector. Voor strafrecht studenten, het doel van deze concentratie aan vaardigheden die nodig zijn door mensen die het strafrecht en veiligheid organisaties en degenen die te ontwikkelen en te evalueren beheren. Het openbaar bestuur concentratie biedt verhandelbare management en leiderschap competenties die direct op de werkplek kan worden toegepast, terwijl bijbrengen essentiële waarden om ervoor te zorgen studenten gedijen bij het afstuderen in hun carrière als ambtenaren. Homeland Security concentratie biedt een unieke kans voor studenten die geïnteresseerd zijn in het richten van hun studie op de uitgestrekte gebieden die zijn opgenomen in de complexe arena van de binnenlandse veiligheid. De focus van deze concentratie is om een ​​uitgebreide studie van complexe gebieden geconfronteerd met onze natie, zoals het immigratiebeleid, grens veiligheid, douane handhaving, cybercrime, en de evaluatie van het overheidsbeleid op deze gebieden. Information Assurance en Cyber Defense concentratie kunnen studenten essentiële vaardigheden in het begrijpen... [-]
Verenigde Staten Brunswick
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
College of Coastal Georgia

Het ministerie van Natuurwetenschappen (DNS) biedt een baccalaureaat in de biologische wetenschap die studenten voorbereidt op een loopbaan als professionele biologen in ... [+]

Bachelor of Science in de biologie

Het ministerie van Natuurwetenschappen (DNS) biedt een baccalaureaat in de biologische wetenschap die studenten voorbereidt op een loopbaan als professionele biologen in een breed scala van gebieden. Ons programma biedt drie tracks van de studie: Coastal Ecology, Lerarenopleiding in het secundair onderwijs of een Pre-Professional route, voor studenten die van plan zijn in de geneeskunde, diergeneeskunde, bio-medische wetenschap, tandheelkunde, apotheek of fysiotherapie om te gaan. Studenten worden ondergedompeld in interactieve klas en laboratorium ervaringen evenals veld ervaringen met betrekking tot hun gekozen spoor. De innovatieve en rigoureuze curriculum zullen de studenten voor graduate studies in een gekozen bio-medische wetenschap beroep, of carrièremogelijkheden voor te bereiden, zoals de middelbare school wetenschappelijk onderwijs, beheer van natuurlijke hulpbronnen en ecologisch onderzoek.... [-]

Verenigde Staten Brunswick
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
College of Coastal Georgia

De Bachelor of Science in de psychologie is bedoeld voor studenten die willen een verschil in het leven van anderen te maken of voor te bereiden voor een loopbaan met nad ... [+]

Bachelor of Science in de psychologie

Onze algemene concentratie zal worden aangeboden CAMDEN CENTER!

Onze algemene Concentratie nadruk op fundamenteel en toegepast onderzoek en voorbereiding voor voortgezet onderwijs op de graduate niveau is nu handiger om Camden County bewoners dan ooit tevoren! De vooruitgang in afstandsonderwijs technologie stelt ons in staat voor het eerst op de volledige aanvulling van cursussen aan te bieden in de Algemene Concentratie at Camden Center. Cursussen zal volledig on-site, compleet on-line, live-streaming in real time tussen de campus Brunswick en Camden Center, en in de 'hybride' (combinatie van on-site en on-line) formaat beschikbaar. Deze daling Dr. Drew zal onderwijzen Psychologie van de aanpassing in Camden Center, Dr. Culley zal live streaming Community Psychology tussen de campus Brunswick en Camden Center, en Dr. Pope is enthousiast om te onderwijzen zijn Personality Theories natuurlijk (ook live gestreamd tussen Brunswick en Camden Center). ... [-]
Verenigde Staten Brunswick
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands