Lees de Officiële Beschrijving

Veel mogelijkheden, één doel - studenten die het verschil maken

Het college van Saint Rose is een progressieve gemeenschap van wetenschappers gericht op het verwerven van kennis en het toepassen van wat ze hebben geleerd om de wereld beter te maken om hen heen. Saint Rose ligt in het hart van Albany, de hoofdstad van de staat New York, beschikt over een eigen, onafhankelijke, coeducational college ervaring in een bruisende stedelijke omgeving.

Met ongeveer 4.500 full-en part-time studenten, Saint Rose heeft een divers aanbod van bachelor-, master en certificaat programma's gericht op zowel traditionele studenten en werkende professionals. Wij combineren rigoureuze studies in de liberal arts and sciences met onbegrensde mogelijkheden voor stages, undergraduate onderzoek en studie in het buitenland, evenals mogelijkheden voor studenten om deel te nemen aan zinvolle dienstverlening aan de gemeenschap.

Opgericht in 1920 door de Zusters van Sint Jozef van Carondelet, heeft Saint Rose trouw aan zijn missie om niet alleen het voorbereiden van studenten voor hun carrière, maar ook voor te bereiden op het leven gebleven.

Mission Statement

Het college van Saint Rose gemeenschap grijpt zeer gemotiveerde academici en studenten in rigoureuze educatieve ervaringen. In de progressieve traditie van de oprichters Zusters van St. Joseph van Carondelet, we zijn blij met mannen en vrouwen uit alle religieuze en culturele achtergronden. Naast de ontwikkeling van hun intellectuele capaciteiten, hebben de studenten de kans om hun creatieve en spirituele gaven cultiveren in een divers leergemeenschap die de integriteit, onderlinge afhankelijkheid en wederzijds respect bevordert.

Het college levert de karakteristieke en uitgebreide vrije kunsten en professionele programma's die onze afgestudeerden inspireren om productiever volwassenen, kritische denkers, en gemotiveerd, zorgzame burgers. Onze betrokkenheid bij de stedelijke omgeving breidt de instelling voor educatieve mogelijkheden en stimuleert de betrokkenheid van de energieke Saint Rose gemeenschap en effectief leiderschap in de samenleving.

Met een campus in het historische hart van Albany, de hoofdstad van de staat New York-Saint Rose staat bekend om zijn strenge beurs en levendige campus gemeenschap.

Academici. 43 undergraduate programma's, programma's 29 masteropleidingen en 19 geavanceerde certificaten beschikbaar voor nieuwe studenten. Gerangschikt als een Best Northern University door US News & World Report. Faculteit. 93% van onze full-time educatieve faculteit leden houden de hoogste graad in hun vakgebied. Persoonlijke aandacht. De student-faculteit verhouding van 14: 1, en Saint Rose maakt gebruik van zero-assistenten zodat u direct en vaak werken met uw docenten. Studenten. Bijna 4500 studenten (inclusief 2.800 studenten) uit 36 ​​landen en meer dan 55 landen. 48% van de studenten wonen op de campus. Financiële hulp. 99% van de eerstejaars studenten krijgen een aantal financiële hulp, met de gemiddelde pakket op $ 26.891. Wat moeten we doen.

Op de campus: neem in een NCAA Division II spel, kiezen uit 40 student clubs, en plezier hebben in coed intramurale sport-alles van cheerleading ultieme Frisbee.

Buiten de campus: zie top-naam bands in concert bijwonen Broadway-producties, een wandeling maken door braderieën, een middag in het park ...

Graduate graden met een doel

Stuwen je carrière. Verrijk jezelf. Verdien een Saint Rose graduaat.

Personen die Saint Rose graduate graden hebben verdiend zijn krachten voor positieve verandering. Ze leiden scholen, beïnvloeden de openbare orde, schrijft romans, melden het nieuws, bouwen IT-systemen, gedrag baanbrekend onderzoek, lopen bedrijven en beginnen hun eigen bedrijven.

Hoe kwamen ze daar? Door het verdienen van een graduaat in The College of Saint Rose. Ze kregen persoonlijke aandacht van faculteit met vooraanstaande referenties en scherpe inzicht. Ze genoten van kleine klassen, flexibele avond, online en dag lessen en strenge vakgebieden.

Het maakte een verschil in hen, zodat ze een verschil kunnen maken - en te worden wie ze werkelijk wilde zijn.

Het verdienen van een graduaat is een krachtige stap in mijn carrière. Gemiddeld, mensen met een master's verdienen 23 procent meer dan mensen met een bachelor's degree.

Undergraduate en graduate opleidingen

Vier scholen: Arts & Humanities, Business, Onderwijs, en Wiskunde & Science 43 Undergraduate Degree Programs 6 Undergraduate Certificate Programs 29 Master's Degree Programs 19 Advanced Certificate Programs 11 Versnelde / Dual Degree Programs toekennen van een bachelor en master's degree van het college van Saint Rose in vijf jaar BA of BS van Saint Rose plus BS Engineering in samenwerking met Rensselaer Polytechnic Institute BS plus MS in Klinisch laboratorium Wetenschappen in samenwerking met Albany College of Pharmacy BS plus Certified Medical Technoloog in samenwerking met Rochester General Hospital of New York Methodist Hospital BA / BS plus JD in samenwerking met Albany School of Law, Pace University Law School, of Western New England University School of Law MBA plus JD in samenwerking met Albany School of Law

Studentenleven

  • 80% van de eerstejaars wonen op de campus; 45% van de studenten wonen op de campus - ALANA full-time studenten: 20% - 33% mannen; 67% van de vrouwen full-time studenten - Staten vertegenwoordigd zijn in de studenten: 32 - Landen vertegenwoordigd in de studenten: 50 - Studentenvereniging Clubs: 35
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

College of Saint Rose

Als communicatie belangrijk, kunt u zich concentreren op een van de drie gebieden - Journalistiek, Public Relations en Reclame of Film and New Media-terwijl het verkrijge ... [+]

[-]
Verenigde Staten Albany
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
College of Saint Rose

Albertus Hall, een van de belangrijkste academische gebouwen in het centrum van de campus, is de locatie van de faculteit kantoren, klaslokalen, laboratoria en onderwijs ... [+]

Albertus Hall, een van de belangrijkste academische gebouwen in het centrum van de campus, is de locatie van de faculteit kantoren, klaslokalen, laboratoria en onderwijs voor de afdeling Psychologie.

De afdeling bestaat uit zes docenten, waarvan de primaire focus is om de kennis van dit uitgestrekte gebied te delen met hun leerlingen in spannende en innovatieve manieren.

Het programma eisen studenten in staat een grote mate van flexibiliteit en vrijheid. De uiteenlopende belangen van de faculteit bieden mogelijkheden om uit te kiezen baanbrekende cursussen zoals Social Neuroscience, Forensische Psychologie, Forgetting & Amnesia, Psychologie van de Liefde, Thanatologie, Human Sexuality, en ouderschap.... [-]

Verenigde Staten Albany
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

College of Saint Rose

Een belangrijk in Business Administration bereidt u om uw plaats te nemen als een zakelijk leider. ... [+]

Een belangrijk in Business Administration bereidt u om uw plaats te nemen als een zakelijk leider.

U zult bekwamen in alle functionele gebieden van het bedrijfsleven-financiën, management, marketing en accounting-terwijl het hebben van de mogelijkheid om zich te concentreren op een specialiteit.

U kan ook de ontwikkeling van uw eigen specialiteit met een faculteit adviseur. Als onderdeel van je studie, zul je een business plan in het eerste jaar stage bij een nationale of regionale organisatie te creëren, en de studie met een full-time docenten die excellentie in het onderwijs en het bedrijfsleven hebben bereikt.

Geselecteerde studenten kunnen ervoor kiezen om onze Dual Degree BS / MBA, wat de kans om zowel graden-regel die 158 credits-met zo weinig als 140 credits te verdienen biedt na te streven.... [-]

Verenigde Staten Albany
August 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
College of Saint Rose

Door het hoofdvak in Computer Science, dan heb je de vaardigheden te verwerven om uit te blinken in vele sectoren van de high-tech industrie. ... [+]

Door het hoofdvak in Computer Science, dan heb je de vaardigheden te verwerven om uit te blinken in vele sectoren van de high-tech industrie.

Studenten ontwikkelen een grondige basis in de fundamenten-programmering, database management, software engineering, netwerken-gaan vervolgens in op onderwerpen die variëren van forensische computing mobiele programmering en game design te bestuderen.

Bovendien zou een minderjarige in Computer Science een aantrekkelijk cv builder voor de huidige werkgevers, die vaak de voorkeur kandidaten met vaardigheid in computing.

Programma overzicht:

Het College van Informatica, Information Technology en Bio-informatica programma's zijn ontworpen om studenten voor te bereiden met de vaardigheden om uit te blinken in de high-tech industrie. Majors zal de kennis om verder te gaan in posities zoals programmeren van computers, systemen analyse, systemen ontwerpen, Internet programmering en beheer van informatiesystemen te verwerven. Studenten zullen ook worden voorbereid op graduate school.... [-]

Verenigde Staten Albany
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
College of Saint Rose

The Music / Music Industry belangrijke maakt creatieve muzikanten de gelegenheid deel te nemen aan een veelzijdige opleiding die hen in veel van de gebieden bestaat uit d ... [+]

The Music / Music Industry belangrijke maakt creatieve muzikanten de gelegenheid deel te nemen aan een veelzijdige opleiding die hen in veel van de gebieden bestaat uit de hedendaagse muziek industrie bereidt zich voor op een carrière. De Music Industry curriculum bestaat uit drie gebieden van gelijke aandacht waarin alle studenten zijn bezig: toegepast muziek studies, audio-opname en muziek productie, en de muziek business en ondernemerschap. Wij geloven dat onze afgestudeerden op elk van deze terreinen goed verstand moeten hebben, aangezien de meeste werkgelegenheidskansen crossover en multitasking op verschillende gebieden van de muziekindustrie betreffen.

The Music / Music Industry Program is gehuisvest in het Hearst Centrum voor Communicatie en interactieve media. Het geeft toegang tot state of the art opnamestudio's, audio post-productie kamers, televisie- en radiostudio's, computerlokalen, en een showcase studio voor live-optredens. De Hearst CCIM bevordert een creatieve en interactieve omgeving waarin jonge professionals concepten en vaardigheden geleerd in de klas en studio en toe te passen in de pre-beroepsomgeving. Zoals de Music Industry curriculum wordt aangevuld met een kern van het onderwijs in de vrije kunsten, de Music / Music Industry bij Saint Rose is een unieke mix van progressieve studies in de hedendaagse muziek zich in een levendige academische gemeenschap.... [-]

Verenigde Staten Albany
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

The College of Saint Rose

International Student Testimonial: Adil Siddique

The College of Saint Rose
Address
The College of Saint Rose 432 Western Avenue, Albany
Albany, New York, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 518-454-5143