Compass College of Cinematic Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Compass College of Cinematic Arts.

Welkom in een college dat is anders dan alle andere scholen die je ooit hebt meegemaakt. Wij zijn de enige serre-achtige, interkerkelijke college in de natie wiens curriculum is specifiek voor de entertainment industrie. Met een unieke, performance-based curriculum, we zijn bepaald door de kwaliteit van het filmmaken onderwijs die wij aanbieden en door de successen van onze alumni.

De briljante ding over ons wezen anders is dat je anders bent, ook. Er is een kunstenaar in u. Je weet het. We weten het. En als je klaar bent om je plaats te vinden als kunstenaar in een van de snelst groeiende industrieën in de wereld bent, onze toegewijde docenten en personeel zijn hier om u te helpen om uw droom waar.

Film School is een reis. Een kompas houden u wees in je ware richting. Reis met ons.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Associate of Applied Science »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor of Fine Arts (BFA) graad in de filmische en mediakunst

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2019 Verenigde Staten Grand Rapids +1 more

Compass College of Cinematic Arts biedt een Bachelor of Fine Arts (BFA) diploma in Cinematic en Media Arts, een combinatie van een intensieve, toegepast onderzoek van de film en mediakunst creatie proces met vier concentraties: Executive Produceren, Schrijven, post-productie en Acting. Dit programma is bedoeld voor studenten die op zoek zijn om te werken voor een grote studio, zoals Warner Brothers, Disney, Pixar of Paramount, waarbij Degree een bachelor's is vereist. Het is ook een uitstekende keuze als u een ondernemer op zoek naar uw eigen productiebedrijf of multimedia bedrijf, of op het werk te bouwen in corporate marketing of multimedia bureaus. [+]

Compass College of Cinematic Arts biedt een Bachelor of Fine Arts (BFA) diploma in Cinematic en Media Arts, een combinatie van een intensieve, toegepast onderzoek van de film en mediakunst creatie proces met vier concentraties: Executive Produceren, Schrijven, post-productie en Acting. Dit programma is bedoeld voor studenten die op zoek zijn om te werken voor een grote studio, zoals Warner Brothers, Disney, Pixar of Paramount, waarbij Degree een bachelor's is vereist. Het is ook een uitstekende keuze als u een ondernemer op zoek naar uw eigen productiebedrijf of multimedia bedrijf, of op het werk te bouwen in corporate marketing of multimedia bureaus.

De Bachelor of Fine Arts programma is een minimum van 120 studiepunten uur en begint meteen de opleiding van studenten in de film- en mediakunst productie. Je begint vanaf de eerste dag het leren van de kunst van het verhaal vertellen van verhalen en hoe u deze vaardigheid te zetten in een script of andere vormen. Je leert de productie, apparatuur, verlichting en film esthetiek. Van daar, zult u gaan naar lessen gericht op de pre-productie, post-productie, cinematografie en regisseren.... [-]


Videos

Compass College of Cinematic Arts