Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1872 Concord University biedt strenge programma's die de leerlingen voor te bereiden op diverse graduate studie en carrière mogelijkheden na te streven en om leiderschap en professionele rollen aannemen in een multiculturele samenleving. Terwijl we nemen een verscheidenheid aan educatieve methodieken / technieken, onze omvang en de zorgzame toewijding van onze docenten, medewerkers en administratie zijn de belangrijkste verzekeringen van een kwaliteit educatieve kans op Concord University.

Campus Overzicht

2.800 studenten 3% internationaal (35 landen vertegenwoordigd zijn) Gemiddelde klasgrootte 18 18: 1 student tot hoogleraar verhouding

Missie De missie van Concord University is om de kwaliteit, liberal arts onderwijs te bieden, om wetenschappelijke activiteiten te stimuleren, en om de regionale gemeenschap te dienen.

Concord University biedt strenge programma's, vooral op het baccalaureaat niveau, dat studenten voor te bereiden op diverse graduate studie en carrière mogelijkheden na te streven en om leiderschap en professionele rollen aannemen in een multiculturele samenleving. In overeenstemming met haar traditie van de dienstverlening aan de regio, zal de universiteit een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde graduate graden bieden. Terwijl we nemen een verscheidenheid aan educatieve methodieken / technieken, onze omvang en de zorgzame toewijding van onze docenten, medewerkers en administratie zijn de belangrijkste verzekeringen van een kwaliteit educatieve kans op Concord University. Als leergemeenschap, is Concord University streeft naar meer kennis door middel van professionele ontwikkeling activiteiten en programma's, door middel van onderzoek, en door de toepassing, publicatie, en de waardering van wetenschappelijke inspanningen.

Het primaire doel van de missie van Concord is academisch; Echter, de service van de universiteit biedt aan haar staat en de regio gaat verder dan het klaslokaal. Concord Universiteit draagt ​​bij aan de kwaliteit van de culturele en economische leven in het zuiden van West-Virginia door samenwerking met zowel publieke als private organisaties en agentschappen en door uitbreiding van haar steun en hulp in de regio het dient. Uiteindelijk Concord Universiteit meet zijn succes door de vervulling alumni vinden in hun carrière en hun hele leven.

Educatieve doelen van Concord University De educatieve programma's van Concord University zijn ontworpen om vaardigheden, kennis en attitudes in een breed scala van wetenschapsgebieden en professionele loopbaan van toepassing te bevorderen in een cultureel diverse, voortdurend evoluerende mondiale gemeenschap.

De Algemene Studies Program biedt kansen om te beginnen met het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn voor het aanpakken van complexe vraagstukken, het bouwen van een fundamentele kennisbasis voor een leven lang leren, en om attitudes die persoonlijk en maatschappelijk welzijn en ervaringsgerichte verrijking bevorderen cultiveren. Voortbouwend op de Algemene Studies programma, het baccalaureaat programma's bieden mogelijkheden voor een diepgaande studie gekozen veld (en) van een student. Voortbouwend op geselecteerde baccalaureaat programma's, de masteropleidingen's bieden mogelijkheden voor zeer gespecialiseerde onderzoek en professionele ontwikkeling.

Vaardigheden: Vaardigheid in het interpreteren van gegevens, het integreren van informatie, het formuleren van ideeën, kritisch nadenken en communiceren met anderen, zoals blijkt uit de volgende competenties:

Effectieve inter-communicatieve vaardigheden en geletterdheid, aangepast als dat nodig is voor de eisen van diverse soorten discours:

luisteren en spreken lezen en schrijven non-verbale communicatie media en technologische geletterdheid

Een vermogen om de juiste observationele, logisch, analytisch, computationele, creatief en kritisch denken vaardigheden in het oplossen van problemen in dienst. Het vermogen om geschikte methoden en technologieën gebruiken voor het uitvoeren van empirisch en wetenschappelijk onderzoek, om onderzoeksresultaten te interpreteren, en om inzichten uit dit onderzoek als basis voor geïnformeerde besluitvorming te gebruiken. Het vermogen om te analyseren, synthetiseren en integreren van elementen, informatie en ideeën. Een mogelijkheid om elementen, informatie en ideeën aan de hand van passende criteria te evalueren. Een mogelijkheid om toe te passen en academische en ervaringsleren juiste wijze van de ene context naar de andere. Het vermogen om te leren en te werken effectief zowel zelfstandig als gezamenlijk.

Kennis: Vertrouwdheid met de uitgangspunten van academische discours op verschillende gebieden, zoals blijkt uit de volgende mogelijkheden:

Een mogelijkheid om de wederzijdse invloeden van omgevingen, culturele overtuigingen en houdingen, en maatschappelijke instellingen en praktijken te onderscheiden Een besef van de fundamentele kenmerken en eigenschappen van het fysieke universum. Het vermogen om gebeurtenissen en trends binnen de historische context te interpreteren. Kennismaking met de beginselen die ten grondslag liggen talen - bijvoorbeeld, taalkundige, wiskundige en computer-taal-systemen. Een erkenning van de complexe interacties tussen organismen, waaronder de mens, en hun omgeving. Een besef van de esthetische principes, methoden, materialen en media werkzaam zijn in de artistieke prestaties en het creëren van kunstwerken en literatuur. Zelfkennis, inclusief het bewustzijn van de eigen competenties, gebreken, en optimale individuele leren-stijl (en).

Attitudes: Tendencies bevorderlijk voor zelfkennis, persoonlijke groei en ontwikkeling, en verantwoordelijk burgerschap zoals blijkt uit het volgende:

Gewone reflectie op ethische / morele implicaties van de acties bij het afwegen van beslissingen en het evalueren van de resultaten. Uitoefening van verantwoord leiderschap - met inbegrip van leiderschap door het voorbeeld - en van verantwoord followership. Respectvolle aandacht voor verschillende perspectieven en bereidheid tot dialoog tegenover verschillen om het wederzijds begrip en rechtvaardige oplossing van conflicten te zoeken. Teelt van en ondersteuning voor houdingen en praktijken die fysieke, mentale, emotionele en sociale welzijn te bevorderen. Waardering voor het creatieve proces en voor de rijke verscheidenheid van artistieke prestatie. Inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid, met inbegrip van dienstverlening aan de gemeenschap en maatschappelijk engagement. Motivatie om een ​​leven lang leren en voortdurende intellectuele groei na te streven.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Concord University

De Athletic Training Education Program (ATEP) bij Concord University is momenteel geaccrediteerd door de Commissie voor Accreditatie van Athletic Training Onderwijs (CAAT ... [+]

De Athletic Training Education Program (ATEP) bij Concord University is momenteel geaccrediteerd door de Commissie voor Accreditatie van Athletic Training Onderwijs (CAATE). Het programma maakt gebruik van een continuüm van didactische en klinische ervaringen, zoals uiteengezet in de CAATE Normen voor de accreditatie van de instap ATEPs, en aan de student als een entry-level Certified Atletische Trainer adequaat voor te bereiden. Na succesvolle afronding van het programma, zal de student van de kennisbasis en klinische vaardigheden die nodig zijn voor een uitdaging en het passeren van de Raad van Certificatie (BOC) Onderzoek hebben.

Studenten die willen aanvragen voor toelating tot de professionele programma in Atletische Opleiding kan formele aanvraag voor toelating tot de ATEP na het succesvol afronden van de toelatingseisen te maken.... [-]

Verenigde Staten Athens
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Concord University

De pre-professionele belangrijkste is bedoeld voor studenten van plan naar de medische school, tand school, veterinaire school, of het nastreven van een carrière in een a ... [+]

De pre-professionele belangrijkste is bedoeld voor studenten van plan naar de medische school, tand school, veterinaire school, of het nastreven van een carrière in een andere gezondheid gerelateerde gebied en voor studenten die geïnteresseerd zijn in graduate school of andere pre-professionele programma's.

Core Vereisten:

De graad van Bachelor of Science, met een grote in de biologie, vereist een succesvolle afronding van 120 uur semester waaronder (1) het Programma van Algemene Studies (zes uur van de vreemde taal wordt aanbevolen); (2) een van de hieronder vermelde biologie programma's; en (3) een programma van keuzevakken of een minor als uitgewerkt met de student adviseur; aanbevolen minderjarigen chemie, geologie, fysica, psychologie, wiskunde, informatica, of statistieken.... [-]

Verenigde Staten Athens
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Concord University

De Bachelor of Science in Business Administration vereist een succesvolle afronding van 120 uur semester, met inbegrip van (1) het Programma van Algemene Studies; (2) de ... [+]

De Bachelor of Science in Business Administration vereist een succesvolle afronding van 120 uur semester, met inbegrip van (1) het Programma van Algemene Studies; (2) de Business Administration Core; en (3) één van de vijf aandachtsgebieden hieronder. Om dit diploma te verdienen, worden de studenten ook verplicht om een ​​cumulatieve Grade gemiddelde van ten minste 2,25 (C) voor alle cursussen in bedrijf te behouden.

De Business Administration Core bestaat uit inleidende cursussen van alle belangrijke zakelijke disciplines gedoceerd aan Concord University. Het is bedoeld om een ​​beter begrip van een breed spectrum van velden in bedrijfskunde en een fundament voor gespecialiseerde studie in de student gekozen gebied van de nadruk te bieden.... [-]

Verenigde Staten Athens
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands