Concordia College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

Wij zijn een particuliere, coed, vier jaar liberal arts college. We zijn een gemeenschap van meer dan 2100 studenten die afkomstig zijn uit 36 ​​staten en 29 landen en vertegenwoordigen 38 religies en denominaties. We maken gebruik van 175 full-time faculteit waaronder NASA en NSF wetenschappers, bekroonde componisten en schrijvers, en nationale deskundigen in een breed scala van terreinen.

Waar wij wonen

Onze woonplaats - Fargo-Moorhead - is een groeiende gemeenschap met bijna 30.000 studenten, een hoppen kunst en entertainment scene, en een duizelingwekkende reeks van stage en werkgelegenheid.

Hoe we leren

Concordia biedt meer dan 50 majors, waaronder 15 eert majors, evenals 12 preprofessional programma's in de geneeskunde, rechten, techniek, tandheelkunde en nog veel meer. Honderden stages en coöperatieve opleidingsmogelijkheden in de stad en in de hele wereld zorgen voor veel eerste hand professionele ervaring.

Waar gaan we heen

Onze geglobaliseerde curriculum combineert belangrijke studie weg kansen en instructie in zeven talen van de wereld. Wij zijn een landelijk erkend leider onder undergraduate instellingen voor het aantal studenten die wereldwijde ervaring opdoen in het buitenland.

Wat Wij Doen

Meer dan 100 studentenorganisaties - kranten en literaire tijdschriften, vrijwilligersgroepen, religieuze organisaties en meer - maken het gemakkelijk om mee te doen en actief te blijven. Meer dan een derde van onze studenten deel aan een (of meer) van onze 19 muziekensembles, en bijna een kwart van onze studenten deelnemen in concurrerende atletiek.

Wat wij bereiken

Concordia studenten hebben een 88 procent acceptatiegraad in de medische school (in 10 jaar ondervraagd) bereikt. Achtennegentig procent van de ondervraagde Concordia afgestudeerden een baan hebben of zijn toegelaten tot de graduate school binnen zes maanden na het afstuderen. Vijf van onze studenten hebben prestigieuze Fulbright beurzen won in de afgelopen drie jaar. In de afgelopen jaren, heeft Concordia oogstte negen van de prestigieuze NCAA postdoctorale beurzen.

Locaties

Moorhead

Concordia College

Address
901 8th St. S.
56562 Moorhead, Minnesota, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 218-299-4000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden