Cornell College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Cornell

Cornell College ligt op een beboste heuvel met uitzicht op het schilderachtige Mount Vernon, Iowa, is een prive-, vier jaar liberal arts college biedt leerlingen een uitzonderlijke waaier aan mogelijkheden in de klas, op de campus, en over de hele wereld.

Op Cornell, zult u intens richten op een cursus voor drie en een halve week, ga dan naar een nieuw onderwerp. Bekend als een cursus tegelijk (OCAAT), onze academische structuur kunt u per maand besteden aan het creëren van een theatrale productie, het uitvoeren van hoog niveau wetenschappelijk onderzoek, of onder te dompelen in een nieuwe poging-taal geven elkaar uw volledige aandacht en de beste. Het is een vernieuwende aanpak die een diverse groep studenten trekt uit het hele land en over de hele wereld, en het is bijna uniek: Cornell is een van slechts twee nationale liberal arts colleges op het blok plan.

Kansen zijn niet beperkt door de grenzen van een traditionele klaslokaal. Je zou een maand door te brengen in Spanje verkennen van de oorsprong van de Spaanse beschaving, of werken als een fulltime stagiair op een presidentiële campagne. Met slechts een opleiding aan een tijd, off-campus studie is zowel beheersbaar en zinvol.

Als student, zult u genieten van onze actieve leven op de campus en gastvrije gemeenschap. Meer dan 100 clubs en activiteiten nodigen u uit om uw leiderschapskwaliteiten te scherpen, daarmee uw talenten en uw belangen te verkennen. In onze woonplaats zalen, ontmoet je nieuwe vrienden die een liefde voor leren en campus betrokkenheid delen.

We willen u graag meer vertellen over deze pittige gemeenschap. Neem contact met ons met vragen, of laat ons helpen u op bezoek. We kijken ernaar uit van u te horen!

Academici

Je bent geïnspireerd door leren in de vele manieren en plaatsen het zich voordoet. Je doet je best wanneer je ondergedompeld in een onderwerp, betrokken en geabsorbeerd. U houdt van een uitdaging, en je gedijen op avontuur. Dus waarom genoegen nemen met een conventionele benadering van het leren als het gaat om uw college onderwijs?

Cornell College neemt een unieke benadering van het leerproces. Zeker, onze majors en interdisciplinaire programma's zijn vergelijkbaar met die van andere nationaal gerespecteerde hogescholen en onze faculteit zijn hoog gekwalificeerd in alle traditionele manieren (97 procent houdt de hoogste graad in hun vakgebied, bijvoorbeeld).

Maar dat is waar de traditionele eindigt en de innovatieve begint. Op Cornell, denken we studenten leren het beste wanneer ze zich kunnen onderdompelen in hun onderwerp, of het nu het bouwen van een 3-D fractal, het verkennen van de contexten en formele elementen van Shakespeariaanse tragedie, of debatteren huidige Hooggerechtshof gevallen. Daarom Cornell studenten een opleiding aan een tijd, aangeduid een academische kalender om zo het blok plan.

De lerende avontuur gaat verder buiten de klas met internationale reizen, zomer onderzoeksmogelijkheden, intense stage ervaringen via de Cornell Fellows Program, en nog veel meer. Andere speciale academische mogelijkheden zijn voorzien van volledig bemande centra gericht op de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en de toegepaste economische wetenschappen, en pre-wet. En mocht je wat hulp nodig hebt langs de weg, bieden wij een volledige waaier van academische ondersteunende diensten, waaronder onze innovatieve Center for Teaching and Learning binnen Cole Library.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Health Bachelor » Bekijk Law LLB »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in de biologie

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Mount Vernon +1 more

De beste manier om wetenschap te leren is om het te doen. In het veld en de in het lab, onze studenten verwerven wetenschappelijke vaardigheden door middel van directe ervaring als ze bestuderen het leven op niveaus variërend van moleculen tot ecosystemen. Cornell's een cursus op een moment (OCAAT) schema geeft studenten de mogelijkheid om "real-time" wetenschap die niet zou kunnen passen in de beperkte tijd die beschikbaar is in andere academische kalenders oefenen. [+]

Waarom Biologie Studeren bij Cornell?

De beste manier om wetenschap te leren is om het te doen. In het veld en de in het lab, onze studenten verwerven wetenschappelijke vaardigheden door middel van directe ervaring als ze bestuderen het leven op niveaus variërend van moleculen tot ecosystemen.

Cornell's een cursus op een moment (OCAAT) schema geeft studenten de mogelijkheid om "real-time" wetenschap die niet zou kunnen passen in de beperkte tijd die beschikbaar is in andere academische kalenders oefenen. In onze opleidingen biologie studenten:

onderweg regelmatig excursies naar lokale wetlands, prairies, bossen, etc uitvoeren van moleculaire analyses in de klas groeien cellen en het testen van hun reacties op drugs leren anatomie in ons eigen kadaver lab ontwerpen en implementeren van ecologische experimenten participeren in community service projecten ... [-]

Bachelor in de chemie

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Mount Vernon +1 more

Wij benadrukken een brede kijk op de chemie en de relatie met andere disciplines. In het bijzonder, ontwikkelen we een sterkere integratie van chemie en biologie concepten via-team onderwezen cursussen, deelname aan de biochemie en moleculaire biologie belangrijke, gezondheid-gerelateerde onderzoeksprojecten, enz. [+]

Waarom studeren Chemie aan Cornell? Op Cornell, al onze cursussen worden afgetopt op 25 studenten. We leren slechts een opleiding aan een tijd, dus een groot deel van die tijd is uitsluitend gewijd aan de studenten in die cursus. Onze schema het toelaat ons de mogelijkheid om ons lab tijd aanpassen voor elke cursus. Onze aluinen hebben zeer hoge acceptatie in professionele scholen en doen het bijzonder goed als ze eenmaal daar. De afdeling onderhoudt een lange traditie van de zomer onderzoek. Studenten en docenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een tien weken durende zitting van zeer intense laboratoriumonderzoek elke zomer. Dit onderzoek wordt ondersteund door het college als door externe subsidies. De One Course At A Time schema zorgt voor de mogelijkheid om maand lang stage te lopen weg van de campus. Afdeling Overzicht ... [-]

Bachelor in de economische en zakelijke

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Mount Vernon +1 more

De ECB programma cultiveert analytische en kwantitatieve benaderingen voor het oplossen van economische problemen. Onze interdisciplinaire curriculum biedt een stringent programma in de economische theorie, toegepaste economie en financiën. Cornell's onderscheidende Een opleiding aan een tijd kalender stelt ons in staat om het begrip van de economische problemen van leerlingen te verdiepen door middel van ervaringsleren. [+]

Economics & Business (ECB)

De afdeling van de economie en het bedrijfsleven combineert twee verschillende maar toch verwante disciplines binnen dezelfde major: Economie cursussen de keuzes die mensen maken wanneer zij worden geconfronteerd met schaarste te verkennen, en de regels, wetten en gewoonten met betrekking tot die keuzes. Economische redenering is van toepassing op vele gebieden van de menselijke keuzes waaronder wetgeving, milieu en persoonlijke besluitvorming. Zakelijke cursussen richten zich op de economische besluitvorming binnen bedrijven. Alle organisaties ondernemen strategieën met beperkte middelen, beperkte informatie, en het verschuiven marktomstandigheden. Onze business programma benadrukt hoe managers beslissingen nemen, met name van financiële beslissingen, in het gezicht van een dergelijke complexiteit. Wij geloven dat een vrije kunsten aanpak biedt een diep begrip van de moderne economie en bedrijfskunde. Curriculum De ECB programma cultiveert analytische en kwantitatieve benaderingen voor het oplossen van economische problemen. Onze interdisciplinaire curriculum biedt een stringent programma in de economische theorie, toegepaste economie en financiën. Cornell's kenmerkende Een cursus bij A Time kalender stelt ons in staat om het begrip van de economische problemen door middel van ervaringsleren studenten verdiepen. Afgestudeerden Veel van onze alumni hebben direct in een loopbaan in het bedrijfsleven en de overheid verplaatst. Sommigen hebben hun eigen bedrijven gestart. Anderen hebben de ECB grote gevonden om de ideale voorbereiding voor graduate studies in het bedrijfsleven of de wet zijn. Wij plaatsen regelmatig studenten in top-rated Ph.D. programma's in de economie. Partnerships Om onze doelen te bereiken, onze afdeling werkt nauw samen met de Berry Centrum... [-]


Bachelor in de geologie

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Mount Vernon +1 more

Terwijl de wereld wordt geconfronteerd afnemende natuurlijke hulpbronnen (inclusief drinkwater en voedsel), klimaatverandering en een toenemende bevolking, een geologie belangrijke biedt des te relevanter training om deze problemen aan te pakken. Bovendien, de geologie majors laten Cornell staat om een ​​breed scala van loopbanen binnen en buiten de wetenschap na te streven. [+]

Vakgroep Geologie

Terwijl de wereld wordt geconfronteerd afnemende natuurlijke hulpbronnen (inclusief drinkwater en voedsel), klimaatverandering en een toenemende bevolking, een geologie belangrijke biedt des te relevanter training om deze problemen aan te pakken. Bovendien, de geologie majors laten Cornell staat om een ​​breed scala van loopbanen binnen en buiten de wetenschap na te streven.

Veldonderzoek en onderzoek

Veld ervaringen zijn cruciaal voor het leren geologie. Cornell's een cursus op een moment kunnen wij excursies op te nemen in bijna elke cursus en een hele blok wijden in gespecialiseerde veld cursussen. We hebben ook onze studenten te betrekken in een verscheidenheid ofresearch projecten, vaak verbonden met de brede belangen van onze faculteit.... [-]


Bachelor in de informatica

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Mount Vernon +1 more

Informatica is een wiskundige, een wetenschappelijke en een technische discipline. Informatica studeren kan waardevol zijn in een verscheidenheid van interdisciplinaire bezigheden in de wetenschappen, sociale wetenschappen, letteren en schone kunsten. De vaardigheden die we leren onze studenten, met name het oplossen van problemen, analyse, creatief ontwerp, en communicatieve vaardigheden, serveer ze goed in welke omgeving ze ervoor kiezen om na te streven. [+]

Waarom studeren Computer Science?

Informatica is niet de studie van computers, maar de studie van algoritmen en informatie vertegenwoordiging productief gebruik van computertechnologie te maken. In onze cursussen en academisch werk willen we deze vier grote vragen te beantwoorden:

Welke problemen kunnen worden opgelost met behulp van een computer? Gegeven een oplosbaar probleem, hoe een programma op een computer om een ​​oplossing te produceren? Gegeven een programma, hoe een maatregel (en verbetering) doelmatigheid van het programma? Gegeven een efficiënt programma, hoe gaat men controleren of het programma wel degelijk betrouwbaar en de oorspronkelijk gestelde probleem nauwkeurig op te lossen? ... [-]

Bachelor in de internationale betrekkingen

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Mount Vernon +1 more

We hoeven alleen maar richten op nieuws van de dag om te zien hoe nauw onze levens zijn verbonden met de ontwikkelingen in de hele wereld. De Internationale Betrekkingen belangrijkste biedt Cornell studenten een interdisciplinaire benadering van dit belangrijke gebied. [+]

Internationale Betrekkingen aan de Cornell

We hoeven alleen maar richten op nieuws van de dag om te zien hoe nauw onze levens zijn verbonden met de ontwikkelingen in de hele wereld. De Internationale Betrekkingen belangrijkste biedt Cornell studenten een interdisciplinaire benadering van dit belangrijke gebied. Door het combineren van cursussen in de geschiedenis, politiek en economie en bedrijfskunde met de studie van een moderne vreemde taal, studenten vullen hun theoretische kennis met de instrumenten voor de praktische toepassing ervan. Studenten worden dringend verzocht buiten de Verenigde Staten om te studeren, en hebben veel opties. Cornell's een cursus op een moment kalender stelt studenten in staat deel te nemen aan een breed scala van block-lange cursussen in het buitenland, of om deel te nemen in meer programma's via externe programma's, zoals vrede en conflict studies in Ierland, het Midden-Oosten, of Zwitserland. Internationale stages en beurzen worden ook ondersteund door de Berry Centrum voor Economie, Bedrijfskunde, en openbare orde en door de Cornell Fellows Program, respectievelijk. Verleden Internationale Betrekkingen afgestudeerden zijn loopbaan voortgezet in het bedrijfsleven en de overheid service. Anderen streven graduate studies in de rechten, internationale betrekkingen, geschiedenis en politiek. Sinds de start van het programma in 1983 zijn er verschillende afgestudeerden aangewezen functionarissen van de Amerikaanse Buitenlandse Dienst.... [-]


Bachelor in de milieustudies

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Mount Vernon +1 more

Oplossen van complexe milieuproblemen vereist kennis en expertise uit de wetenschappen, sociale wetenschappen, kunst en geesteswetenschappen. Cornell's nadruk op de vrije kunsten en onze sterk geïndividualiseerde pedagogische aanpak zijn bij uitstek geschikt om de voorbereiding voor gevorderde studie en loopbaan in de milieusector. [+]

Milieustudies

Oplossen van complexe milieuproblemen vereist kennis en expertise uit de wetenschappen, sociale wetenschappen, kunst en geesteswetenschappen. Cornell's nadruk op de vrije kunsten en onze sterk geïndividualiseerde pedagogische aanpak zijn bij uitstek geschikt om de voorbereiding voor gevorderde studie en loopbaan in de milieusector. En onze taalschool At A Time schema zorgt voor uitzonderlijke mogelijkheden voor interdisciplinaire en off-campus leren, undergraduate research en onafhankelijke projecten. $ 1 miljoen aan commitment Future Growth Cornell's aan de groei van de milieu-studies programma blijkt uit de bijna $ 1 miljoen aan alumni donaties en institutionele onderscheidingen die zijn ontvangen sinds 2008 te financieren.... [-]


Bachelor in de psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Mount Vernon +1 more

Psychologie biedt een sterke voorbereiding voor succes in een verscheidenheid van terreinen vanwege de vele belangrijke leerdoelen opgewacht door onze cursussen. [+]

Waarom studeren psychologie aan Cornell?

Psychologie biedt een sterke voorbereiding voor succes in een verscheidenheid van terreinen vanwege de vele belangrijke leerdoelen opgewacht door onze cursussen:

Psychologie bevordert vaardigheid met onderzoeksopzet en onderzoeksmethoden. Dit is een integraal vaardigheid voor succes in diverse onderzoeks-afhankelijke velden. Onze studenten zijn bereid om uit te voeren en te begrijpen onderzoek op een hoog niveau van verfijning. Psychologie bevordert begrip van het menselijk denken, emoties en gedrag (zowel normale en abnormale). Inzicht in complexe menselijke interactie is een integraal onderdeel van het succes in vele arena's en onze studenten zijn goed voorbereid op deze uitdaging. Psychologie biedt een breed blootstelling aan diversiteit kwesties. Het begrijpen en waarderen van diversiteit is een essentieel onderdeel van betekenisvolle interacties in steeds meer divers lokaal, regionaal, nationaal en mondiaal omgevingen. Psychologie onderzoekt de bijdrage van de biologie aan psychische problemen. Dit weerspiegelt een van de vele interdisciplinaire snijpunten van het veld. Psychologie bereidt studenten om te communiceren met professionals in diverse disciplines. ... [-]