Lees de Officiële Beschrijving

Onderwijs op de manier van een vrouw


Cottey College is een onafhankelijke, liberale kunsten- en wetenschapsvrouwencollege in Nevada, Missouri. Sinds 1884 biedt het college jonge vrouwen de mogelijkheid om te leren en uit te groeien tot leiders, rolmodellen en zelfverzekerde individuen./>


Vandaag vormt Cottey's unieke combinatie van alleen vrouwenonderwijs, hoge academische normen, focus op leiderschapsontwikkeling, toewijding aan een internationale ervaring voor elke student en een gemotiveerde, energieke gemeenschap de kern van haar succes. Bij Cottey hebben we meerdere gradenopties die op uw behoeften zijn afgestemd. Je kunt een Bachelor of Arts-graad behalen in vier jaar met een van de volgende majors: Business, Engels, Environmental Studies, Health Sciences, International Business, Internationale Betrekkingen, Liberal Arts of Psychology. Afgestudeerden van onze BA-programma zijn goed voorbereid om de wereld van het werk in te voeren en voor geavanceerde studie in graduate of Law School. Daarnaast biedt Cottey opties voor associate degree van twee jaar. Je kunt een Associate in Arts, Associate in Science, Associate in Fine Arts - Kunst, Associate in Fine Arts - Dans, Associate in Fine Arts - Theater of Associate in Arts - Music degree verdienen. Deze opleidingen zijn zorgvuldig ontworpen om de overstap naar een vierjarige universiteit of universiteit te vergemakkelijken als je een major wilt voltooien in een ander gebied dan een van de hierboven genoemde majors. Onze alumnae gaan door naar dynamische carrières in zaken, entertainment, marketing, onderwijs, sport, communicatie en vele anderen. Het belangrijkste is dat ze hun speciale band met het college en met elkaar in de loop van hun leven en loopbaan voortzetten./>

De kracht van het onderwijs voor alle vrouwen


Als je in een omgeving wilt zijn waar je je voelt:/>

 • krachtiger,
 • zelfverzekerd,
 • geïnspireerd om mee te doen,
 • onderdeel van een hechte community

dan is een Cottey College , zoals Cottey College , een goede keuze. Overweeg de volgende feiten en uw beslissing moet duidelijk zijn:

 • Afgestudeerden van de hogescholen van vrouwen zijn meer dan twee keer zoveel kans als afgestudeerden van coöperatie hogescholen om een ​​doctoraat te behalen.
 • Bijna de helft van de afgestudeerden van de hogescholen heeft een hogere opleiding genoten en 81% heeft zijn opleiding voortgezet na de universiteit.
 • Afgestudeerden van vrouwencolleges zijn meer succesvol in loopbanen; ze hebben de neiging hogere posities te bekleden, zijn gelukkiger en verdienen meer geld.

Waar ga je heen?


Met een staat van dienst zoals we zojuist vermeldden, zal je naar Cottey gaan om je voor te bereiden om te doen wat je wilt in het leven. Geloof ons niet? Kijk naar deze nummers:/>

 • Op de Business Week-lijst van de 50 vrouwen die rijzende sterren zijn in het Amerikaanse bedrijfsleven, ontving 30 procent hun baccalaureaatdiploma's van vrouwencolleges.
 • 33 procent van de vrouwelijke bestuursleden van Fortune 1000-bedrijven zijn afgestudeerden van vrouwen.
 • Bijna een kwart van de huidige vrouwelijke congresleden was aanwezig op vrouwencolleges.
 • Een van de zeven vrouwelijke kabinetsleden in de deelstaatregering was aanwezig op een vrouwencollege.
 • 20 procent van de vrouwen geïdentificeerd door Black Enterprise Magazine als de 20 meest krachtige Afro-Amerikaanse vrouwen in het Amerikaanse bedrijfsleven afgestudeerd aan de hogescholen van vrouwen.

Missie, visie, leerresultaten en waarden


Missie/>

Cottey College , een onafhankelijke liberale kunst- en wetenschapscollege, leidt vrouwen op om leden van een wereldwijde samenleving bij te dragen door middel van een uitdagend curriculum en een dynamische campuservaring. In onze diverse en ondersteunende omgeving ontwikkelen vrouwen hun potentieel voor persoonlijke en professionele levens van intellectuele betrokkenheid en doordachte actie als leerders, leiders en burgers.

Visie

Cottey College wordt een instelling voor hoger onderwijs voor vrouwen met verschillende achtergronden die toegang zoekt tot buitengewone educatieve programma's en zal zich concentreren op drie leidraden: leiderschap, sociale verantwoordelijkheid en mondiaal bewustzijn. Met zorg en respect voor elke student, zullen we vrouwen in staat stellen hun leven te verrijken, hun volledige potentieel te realiseren en waardevolle bijdragen aan de samenleving te leveren. Cottey College wordt een groeiend, levendig, onderscheidend en selectief college voor vrouwen, bekend en gerespecteerd voor programma's die worden geleverd in meerdere en toegankelijke formaten, up-to-date faciliteiten en academische excellentie.

Kernwaarden

Cottey College zijn gebaseerd op traditie en geschiedenis zoals oprichter Virginia Alice Cottey en ondersteund door het eigenaarschap van de PEO Sisterhood. Deze zeven waarden verduidelijken onze identiteit, verleden, heden en toekomst.


Leid vrouwen op om goed geïnformeerde en denkende leden van een wereldwijde samenleving te zijn./>

Bevordering van intellectuele groei door de studie van wetenschap, cultuur en maatschappij, en de ontwikkeling van sterke praktische vaardigheden, waaronder communicatie, analyse en probleemoplossing.

Verantwoordelijkheid cultiveren om positieve bijdragen van vrouwen aan te moedigen via hun persoonlijke en professionele leven.

Respecteer het verschil door een klimaat van openheid en waardering te creëren voor een diversiteit aan ideeën, perspectieven, culturen, ervaringen en bijdragen die een multiculturele samenleving omvatten.

Wereldwijde perspectieven verbreden door studenten onder te dompelen in nieuwe culturen en ervaringen, en hun begrip van de onderlinge verbondenheid van onze wereldeconomie en culturele praktijken te vergroten.

Streef naar Doordachte actie door een atmosfeer van onderzoek, integriteit, eerlijkheid en wederzijds respect te cultiveren.

Ontwikkel leiderschap voor vrouwen door mogelijkheden te bieden om intellectueel, sociaal, esthetisch, spiritueel en fysiek te groeien om individueel potentieel te realiseren.

Student Cottey College voor Cottey College

Een succesvolle Cottey-student

 1. Herkent de rollen van vrouwen
  Een Cottey-student toont een goed begrip van de bijdragen van het verleden, de huidige tijd en de ontwikkeling van vrouwen.
 2. Verrijkt haar kennis
  Een Cottey-student toont begrip voor ideeën uit verschillende academische disciplines.
 3. Denkt kritisch
  Een Cottey-student onderzoekt problemen voordat hij argumenten aanvaardt of eigen conclusies formuleert.
 4. Communiceert effectief
  Een Cottey-student gebruikt geschikte middelen om duidelijk te communiceren.
 5. Lost problemen op
  Een student van Cottey creëert oplossingen en integreert en past kennis en vaardigheden toe op verschillende gebieden van studie en ervaring.
 6. Respecteert diversiteit
  Een student van Cottey is attent op culturele contexten, vergelijkt en contrasteert patronen en respecteert verschillen.
 7. Werkt succesvol samen
  Een student van Cottey betrekt respectvol anderen bij het aanmoedigen van een ondersteunende omgeving en levert ideeën en inspanningen om het werk van een groep vooruit te helpen.
 8. Handelt verantwoordelijk
  Een Cottey-student is reflectief en handelt ethisch als een persoonlijk en sociaal verantwoordelijk lid van wereldwijde, nationale en lokale gemeenschappen.


Erecode

De Cottey College van Cottey College definieert en geeft uitdrukking aan de ethische geest waarin wij, de leden van de Cottey-gemeenschap, de opvoeding van vrouwen nastreven. Erkennend dat een gemeenschap van leren niet goed kan functioneren zonder respect voor fundamentele morele orde, begrijpen we ook dat het bevorderen van excellentie nog grotere toezeggingen vereist. Daarom bevestigen we naast basale morele principes ook de nadruk van Virginia Alice Cottey op de ontwikkeling van een uitstekend persoonlijk karakter en de meer specifieke ethische normen van de beroepsverenigingen die toezicht houden op het gedrag en de kwaliteit van het hoger onderwijs. Wij, de leden van de community van Cottey College , verbinden ons ertoe om te handelen met:

 1. Persoonlijke verantwoordelijkheid.
 2. Academische eerlijkheid en integriteit van het woord.
 3. Moreel respect voor personen en hun eigendom.
 4. Ethische bezorgdheid voor het welzijn van de gemeenschap van het College en de bredere samenleving van de mensheid.

Om deze idealen te omarmen, streven we naar de voortdurende vervulling van de missie van dit college als een centrum van hoger, humaan leren.


Snelle feiten


Type: Een onafhankelijke, liberale kunst- en wetenschapscolleges voor vrouwen./>

Studentenorganisatie: de residentiële studentenpopulatie van Cottey met 350 vrouwen vertegenwoordigt doorgaans 40 staten, Canada en 26 landen.

Locatie: Nevada, Missouri (9.000 inwoners), ongeveer 100 mijl ten zuiden van Kansas City. De campus beslaat 14 gebouwen op 11 stadsblokken en een bosrijk recreatiegebied van 33 hectare met een lodge.

Erfgoed: Virginia Alice Cottey richtte het College in 1884 op met de vaste overtuiging dat vrouwen dezelfde kwaliteit van onderwijs verdienden als mannen. Ze liet het College na aan de PEO Zusterschap in 1927, waardoor het het enige niet-insektiscollege is dat in het bezit is van en wordt gesteund door vrouwen. De PEO Sisterhood, een filantropische educatieve organisatie van meer dan 225.000 leden, zet zich in om educatieve kansen voor vrouwen te bieden.

Een Cottey-opleiding: legt de nadruk op hoge academische normen met unieke mogelijkheden voor persoonlijke groei door middel van residentiële, culturele en intellectuele ervaringen. Meer dan 8.900 alumnae leven over de hele wereld. Cottey College discrimineert niet bij toelating of toegang tot, of behandeling in, haar programma en activiteiten op basis van ras, geloofsovertuiging, nationale afkomst, leeftijd, seksuele geaardheid of lichamelijke handicap.

Residentiehallen: drie woonhallen elk huis 100 tot 150 studenten die in appartementachtige suites wonen. Elke suite biedt plaats aan 10 tot 12 studenten en bestaat uit een- en tweepersoonskamers, een woonkamer, een grote badkamer en een kitchenette.

Organisaties: Studenten kunnen leiders zijn in meer dan 40 organisaties op de campus die academische gebieden, culturele en recreatieve belangen of sociale, religieuze en vrijwilligersactiviteiten vertegenwoordigen.

Diensten: Het Office of Student Life biedt leiderschapsontwikkeling, counseling en een beperkte gezondheidskliniek.

Amerikaans nieuws


Cottey is verheugd om opnieuw te worden erkend als een van de meest elite hogescholen en universiteiten in het land. We bieden dit aan als bewijs van onze inzet om studenten een uitdagend curriculum te bieden tegen een betaalbare prijs. Het Amerikaanse nieuws/>

# 7 Beste colleges

# 2 Best Value Colleges

# 2 Minste studentenschuld bij afstuderen

# 3 meest procent internationale studenten

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Cottey College

Elke organisatie, van een ondernemende start-up tot wereldwijde, complexe bedrijven, is opgebouwd uit standaard bedrijfsprincipes die worden onderwezen in de zakelijke pr ... [+]

Elke organisatie, van een ondernemende start-up tot wereldwijde, complexe bedrijven, is opgebouwd uit standaard bedrijfsprincipes die worden onderwezen in de zakelijke programma's van Cottey. De kennis, vaardigheden en aanpak die u bij Cottey leert, kan op vrijwel elk carrièrepad worden toegepast.

Wat is er anders bij Cottey? Ervaren leren wordt benadrukt in Cottey's zakelijke cursussen, waardoor je theorie en leren kunt toepassen op echte situaties. Studenten in een inleidende financiële klasse werken bijvoorbeeld met een lokaal bedrijf aan de boekhoud- of bedrijfsplannen. De meeste cursussen bevatten case-study's, waarbij studenten hun kennis toepassen om bedrijfsproblemen in echte organisaties op te lossen./>... [-]

Verenigde Staten Nevada
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cottey College

Het International Business-programma bereidt studenten voor op succesvolle bedrijfsvoering in de wereldeconomie van vandaag. Het verleent basiskennis op het gebied van bo ... [+]

programma beschrijving

Het International Business-programma bereidt studenten voor op succesvolle bedrijfsvoering in de wereldeconomie van vandaag. Het verleent basiskennis op het gebied van boekhouding, marketing, management en financiën en breidt deze kennis uit via lessen in global business, multinationale financiën, internationaal management en cursussen over zakendoen in specifieke geografische gebieden van de wereld. Het benadrukt de standaard van "leren door te doen". Enkele hoogtepunten zijn:

Een semester van zakelijk studieverblijf in het buitenland op de geografische locatie van de keuze van de student.Een zomerstage bij een multinational.Experiëntiële leercomponenten waarmee studenten hun in-class leren kunnen toepassen. Studenten in een inleidende financiële klasse werken bijvoorbeeld met een lokaal bedrijf aan de boekhoud- of bedrijfsplannen. De meeste cursussen bevatten casestudies waarin studenten hun kennis moeten gebruiken om zakelijke problemen op te lossen die zich bij verschillende bedrijven hebben voorgedaan.Een reis naar het buitenland voor alle tweedejaarsstudent Cottey tijdens de eerste week van de voorjaarsvakantie, betaald door het College.Voorbeeld programmaplan... [-]
Verenigde Staten Nevada
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cottey College

Bedankt voor je interesse in het baccalaureaat-programma van Cottey in internationale relaties! We bieden een major en een minor in internationale betrekkingen en een gro ... [+]

programma beschrijving

Bedankt voor je interesse in het baccalaureaat-programma van Cottey in internationale relaties! We bieden een major en een minor in internationale betrekkingen en een groot aantal survey-cursussen op de belangrijkste deelgebieden van de politieke wetenschappen, waaronder de Amerikaanse politiek, internationale betrekkingen, vergelijkende politiek, openbaar beleid en openbaar bestuur. Ons programma is ontworpen om u voor te bereiden op een succesvolle carrière in openbare dienstverlening en voor posities in de private sector bij denktanks, non-profitorganisaties en de media. Daarnaast begeleiden we onze studenten van dichtbij om zich voor te bereiden op graduate / law school. Onze recente alumnae zijn momenteel bezig met het behalen van graduate degrees in openbaar bestuur en recht. De hoogtepunten van ons programma zijn onder meer:... [-]

Verenigde Staten Nevada
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cottey College

Environmental Studies biedt een gevarieerde selectie van tot nadenken stemmende en hands-on cursussen. Het programma is afgestemd op studenten voor te bereiden voor succe ... [+]

Environmental Studies biedt een gevarieerde selectie van tot nadenken stemmende en hands-on cursussen. Het programma is afgestemd op studenten voor te bereiden voor succesvolle graduate studies of een bevredigende loopbaan. Ons doel is om toekomstige leiders voor te bereiden in burgerlijke of federale diensten, milieuadvies, milieurecht, vis en dieren in het wild, milieubeoordeling en -beheer, of opkomende "groene" industrieën en diensten.

Environmental Studies is misschien iets voor jou als ...Je houdt van de buitenlucht en hightech analyseJe bent geïnteresseerd in een breed scala aan disciplines (en wil verschillende dingen uitproberen)Je streeft naar 21st century job skills voor een bevredigende en goedbetaalde carrièreJe geeft om je impact op de planeetJe zoekt intellectueel stimulerende en tot nadenken stemmende ideeënJe waardeert hands-on vaardigheden die nodig zijn voor grad school, andere disciplines en beroepenJe houdt van het overbruggen van disciplines, bijvoorbeeld toerisme, zaken, hydrologie, toxicologie, geschiedenis, Engels, biologie, chemie, geografie, GIS / GPS, remote sensing)Lessen in een oogopslag... [-]
Verenigde Staten Nevada
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Cottey College

Wat betekent het om vandaag een vrouw te zijn? Wat betekende het in het verleden? Wat is feminisme? Hoe reflecteren en vormen onze cultuur-populaire cultuur en hoge cultu ... [+]

programma beschrijving

Wat betekent het om vandaag een vrouw te zijn? Wat betekende het in het verleden? Wat is feminisme? Hoe weerspiegelt en vormt onze cultuur-populaire cultuur en hoge cultuur onze ervaringen als vrouw? Welke invloed hebben vrouwen op de wereld? Hoe kunnen we de situatie van vrouwen in de Verenigde Staten en de rest van de wereld verbeteren?

Dit zijn slechts enkele van de vragen die we stellen in Women, Gender and Sexuality Studies , een zeer interdisciplinair studiegebied dat invloed heeft op alles wat we doen op Cottey College Omdat het bereik van vrouwen, gender en seksualiteitsstudies zo breed is, biedt het een sterke aanvulling op elke major die je kiest.

... [-]
Verenigde Staten Nevada
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Cottey College

Biologie is de studie van levende organismen en vitale processen. Biologen onderzoeken de structuur, functie, erfelijkheid en evolutie van alle levende wezens - micro-org ... [+]

programma beschrijving

Biologie is de studie van levende organismen en vitale processen. Biologen onderzoeken de structuur, functie, erfelijkheid en evolutie van alle levende wezens - micro-organismen, schimmels, planten en dieren. Deze levensvormen worden op alle niveaus bestudeerd: molecuul, cel, organisme en populatie. Door laboratoriumwerk en veldwerk verwerven biologiemajors een basiskennis van organismen, hun habitats en de processen die hun levensactiviteiten bepalen.

Biologiestudent presenteert haar onderzoek naar Bioluminescent Bacteria

Bij Cottey willen we ervoor zorgen dat uw biologie-onderwijs een breed scala aan onderwerpen omvat en niet alleen die welke direct betrekking hebben op biologie. Het is belangrijk om een ​​sterke achtergrond te hebben in wetenschappelijke communicatie, leiderschap en ervaringsleren, vaardigheden die je zullen helpen slagen niet alleen bij Cottey, maar gedurende je hele carrière. Die vaardigheden zijn ingebouwd in het biologiecurriculum en in ons co-curriculumaanbod. Bij Cottey,... [-]

Verenigde Staten Nevada
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

We Are Cottey