Lees de Officiële Beschrijving

Internationale studies

Het Department of International Studies gebruikt een interdisciplinair raamwerk om de historische en hedendaagse dimensies van complexe mondiale problemen te verkennen.

Studenten op dit gebied ontwikkelen vaardigheden in onderzoek en analyse en cultiveren een kritisch bewustzijn van de relaties tussen macht en ongelijkheid die conflict en ontwikkeling vormen op lokale en mondiale schaal.111260_pexels-photo-1153213.jpeg

Over

Welkom bij de afdeling International Studies, thuisbasis van een undergraduate-programma, een graduate programma en een vijf jaar BA / MA-programma. International Studies is een voortdurend evoluerend veld dat internationale kwesties probeert te begrijpen en aan te pakken op een manier die politieke, sociale, economische en culturele analysemethoden integreert.

Onze studenten ontwikkelen uitstekende vaardigheden op het gebied van onderzoek, schrijven en kritisch denken, die hen voorbereiden op een breed scala aan loopbaantrajecten in de publieke, private en non-profitsector, waaronder de buitenlandse dienst, humanitaire hulp en internationale ontwikkeling, openbare orde, internationale zaken, sociale zaken. diensten, journalistiek en recht.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

DePaul University Department of International Studies

Het programma International Studies is interdisciplinair, met een curriculum dat zich richt op historische en hedendaagse dimensies van complexe mondiale problemen. Je zu ... [+]

Het programma International Studies is interdisciplinair, met een curriculum dat zich richt op historische en hedendaagse dimensies van complexe mondiale problemen. Je zult vaardigheden ontwikkelen in onderzoek en analyse, een kritisch bewustzijn cultiveren van de relaties tussen macht en ongelijkheid, sociale en culturele complexiteit begrijpen en conventionele wijsheid ter discussie stellen.

Ontwikkel je vaardigheden voor kritisch lezen, schrijven, onderzoek en probleemoplossing en word in staat om problemen te identificeren en oplossingen te ontwikkelen voor lokale, regionale en internationale uitdagingen.

Naast een verscheidenheid aan gecombineerde opleidingen bieden wij een gecombineerde bachelor / masteropleiding International Studies aan, waarmee je in slechts vijf jaar een bachelordiploma en een graduaat in internationale studies kunt voltooien.... [-]

Verenigde Staten Chicago
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands