University of Denver

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de Universiteit van Denver

Opgericht in 1864-slechts een paar jaar na de stad Denver zelf werd opgericht-de Universiteit van Denver is een van 's lands beste private universiteiten.

125-hectare grote campus van de universiteit, een paar mijl ten zuiden van het centrum van Denver, is de thuisbasis van meer dan 11.500 studenten afkomstig uit alle regio's van de Verenigde Staten en 83 andere landen.

De universiteit biedt:

meer dan 100 undergraduate opleidingen. meer dan 120 graduate en professionele programma's.

Ongeacht wat ze studeren, Universiteit van Denver studenten beginnen aan een persoonlijke educatieve reis die hen helpt te vinden en volgen hun individuele doel.

COLLABORATIVE, ervaringsleren

Onze studenten werken nauw samen met docenten, collega's en leden van de gemeenschap aan projecten, onderzoek en veldwerk. Ze steken disciplines om nieuwe perspectieven te ontdekken en zal het oplossen van problemen.

In en uit de klas, onze studenten leren door te doen, of ze nu het verzamelen van gegevens in het veld of het zetten theorie in de praktijk in een klinische setting.

Maken van een effect, lokaal en wereldwijd

Niet alleen hebben we werken om onze directe gemeenschap te verbeteren, maar we onze studenten en docenten naar het buitenland voor studie en onderzoek met een brede impact. Net zo belangrijk, we zijn blij met studenten en docenten van over de hele wereld om nieuwe ideeën en inzichten op onze campus te brengen.

Door middel van lokale en internationale service learning programma's, hebben onze studenten werkte samen met gemeenschappen overal van het centrum van Denver naar Afrika, Europa, Azië en daarbuiten. Onderzoek onder leiding van onze docenten en studenten is een tastbaar verschil in een enorm scala aan terreinen gemaakt, het genereren van nieuwe medische technologieën, milieu waarborgen, archeologische ontdekkingen en nog veel meer.

Maar de meest significante impact van de universiteit heeft is via haar alumni. Als ze hier vertrekken, Universiteit van Denver studenten gaan naar een zinvolle en duurzame bijdrage aan hun beroep en hun gemeenschappen te maken.

Locaties

Denver

University of Denver

Address
University of Denver
2199 S. University Blvd.

CO 80208 Denver, Colorado, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 303-871-2000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden