Richard T. Doermer School of Business - Indiana University-Purdue University, Fort Wayne

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

De meeste instellingen voor hoger onderwijs te leggen aan institutionele accreditatie dat nagaat dat ze een gevoel van duurzaamheid door middel van bakstenen en mortel, terugkerende budgetten, en permanente faculteit lijnen. Het fundamentele doel van de institutionele accreditatie is om legitieme instellingen van hoger onderwijs te onderscheiden van opportunistische ventures op zoek naar een marktpotentieel om een ​​diploma te verkopen exploiteren. Deze vorm van accreditatie wordt geboden in de regio Midwest door de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en Universiteiten. IPFW heeft zo'n institutionele accreditatie ontvangen door de North Central.

beste Scholen

Institutionele accreditatie niet de specifieke kenmerken van bepaalde opleidingen te onderzoeken, en als zodanig moet worden onderscheiden van professionele erkenning die programma specifiek zijn. Die scholen binnen een universiteit bekend als professionele scholen, zoals een business school, hebben verschillende organisaties voor professionele erkenning van hun eigen programma's.

De premier organisatie die voorziet in business programma accreditatie is AACSB International - De Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business, die gaat door de eenvoudige identificatie van AACSB. Het achterliggende doel van AACSB-accreditatie is een infrastructuur voor een continue verbetering van de leeromgeving te bieden door middel van een kwaliteitsborging mechanisme voor zakelijke programma's op het baccalaureaat, meesters en PhD-niveau. Deze kwaliteitsborging proces is de missie geaard en faculteit gedreven. Bovendien moeten de business school en elk van de relevante programma's duidelijk hun academische missie en strategisch plan vast te stellen; uitvoering van het beleid en de processen die rechtstreeks zijn gekoppeld aan deze missie te ontwikkelen assessment mechanismen om studenten leerresultaten en de effectiviteit van hun beleid en processen te evalueren en te zorgen voor de feedback van dergelijke evaluaties te verfijnen en dus het verbeteren van de bedrijfsvoering. De business faculteit, geleid door de input van brede betrokkenheid van belanghebbenden, zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en continue verbetering van het operationele beleid.

Het bedrijfsresultaat filosofie van de AACSB-accreditatie proces is het streven naar continue verbetering door de tandem van interne zelf-assessment gevolgd door externe peer review voor de validatie. Zowel de introspectie en peer review fasen aan te pakken zoals kritieke kwesties als:

School en programma-missie en doelstellingen Faculteit samenstelling, implementatie, ontwikkeling en kwalificaties Curriculum inhoud, planning en evaluatie Instructional middelen en verantwoordelijkheden Studenten als de primaire klant

Kortom, AACSB-accreditatie bevordert excellentie en continue verbetering in het bedrijfsleven undergraduate en graduate onderwijs. Samen, zelfevaluatie en peer review te verzekeren prestaties in overeenstemming met de genoemde opdrachten van het programma, school, en de algehele instelling.

De Doermer School of Business van IPFW is er trots op zijn geaccrediteerde status in AACSB International om zijn baccalaureaat en MBA-programma's bereikt. Alleen scholen AACSB-accreditatie te komen in aanmerking voor een hoofdstuk van de zakelijke ere-maatschappij van Beta Gamma Sigma hebben; de Doermer School of Business heeft een actieve hoofdstuk van Beta Gamma Sigma onderhouden sinds 1988.

Richard T. Doermer

Fort Wayne inheemse Richard T. Doermer werd een deel van de zakelijke structuur in deze stad en in het noordoosten van Indiana in het midden van de jaren 1950 toen hij zijn bancaire carrière begon bij de Dime Trust and Savings Bank. Weinig wist hij op het moment dat het zou gaan door tal van naamswijzigingen waaronder Indiana Bank en Trust Company, Summit Bank, en uiteindelijk steeds een NBD Bancorp Inc. affiliate. In die jaren, banen en verantwoordelijkheden Doermer groeide, ook; Hij was voorzitter en CEO van het Fort Wayne gebied NBD operaties toen hij met pensioen op 31 december 1993.

Doermer was veel meer dan een bankier. Hij was een scherpzinnige zakenman in andere gebieden, een ambtenaar en een filantroop. Hij toonde zijn zakelijk inzicht in de jaren 1980, toen hij de vice-voorzitter van de Avis International Corporation van Upland, Indiana was. Het bedrijf heeft 12 verschillende fabrieken in zeven staten, Canada en Engeland. Sinds het begin van 1960, heeft hij gediend op meer dan een dozijn andere zakelijke boards waaronder Rea Magnet Wire Company, Inc., Journal Gazette Publishing Co., en Our Sunday Visitor. Hij werd gepresenteerd met The Sagamore van de Wabash in 2004, toen-Gov. Joe Kernan, voor de meer dan 25 jaar diende hij als bestuurslid van de Public Employees 'Retirement Fund.

Hij geloofde altijd dat er een gedegen opleiding in alle fasen van het bedrijfsleven is van cruciaal belang voor een succesvolle onderneming. "Partnerschappen tussen business schools en lokale bedrijven zijn zeer gunstig voor beide partijen-studenten krijgen de eerste hand kennis op een" echte wereld "instelling en de hosting-bedrijf weet als het inhuurt die studenten, het geld zal zijn goed besteed", zei hij . Daartoe Doermer en zijn familie waren erg gul met donaties aan de wetenschap fondsen IPFW's. De universiteit is erg trots op dat haar business school draagt ​​nu zijn naam.

IPFW Mission Statement:

IPFW's missie is om het hoger onderwijs in het noordoosten van Indiana te ontmoeten. Wij bieden een breed scala van hoge kwaliteit undergraduate, graduate en permanente educatie programma's die voldoen aan de regionale behoeften, ondersteuning excellentie in onderwijs en leren, vooruitgang en kennis te delen door middel van onderzoek en creatieve inspanning, en werken met de gemeenschap intellectueel en cultureel te ontwikkelen, economische, en human resources.

Mission Statement voor Richard T. Doermer School of Business:

Onze missie is om de kwaliteit van het bedrijfsleven het onderwijs aan de hogere het onderwijs aan leerlingen in het noordoosten van Indiana voldoen. Wij bieden zakelijke programma's die professionele kennis, problemen oplossen, mondiale bewustwording, communicatie en ethisch redeneren vaardigheden van studenten uit de regio Noordoost-Indiana en verder te verrijken. De school streeft naar kwaliteit intellectuele bijdragen die zich primair richten op het beheer van de praktijk en leren pedagogie te produceren.

Visie voor Richard T. Doermer School of Business:

De Richard T. Doermer School of Business ziet zichzelf steeds een vooraanstaande stedelijke regionale business school met de nationale erkenning.

Kernwaarden voor Richard T. Doermer School of Business

Excellence in het leren van studenten, het onderwijs, intellectuele bijdragen en de service is van fundamenteel belang voor het realiseren van onze missie en de voorbereiding van de studenten voor een succesvolle carrière in het noordoosten van Indiana en daarbuiten. De volgende kernwaarden zullen dienen om de planning en de acties van de faculteit en het personeel van de Doermer School of Business Guide:

LEREN: De intellectuele groei van studenten en de bevordering van een cultuur van levenslang leren van het allergrootste belang. Collegialiteit: De premisse dat de gemeenschappelijke doelstellingen en acties van de vertegenwoordigers van de School voor het collectief goed en in samenwerking met alle relevante belanghebbenden zullen worden voortgezet. Relevantie: De kritische koppeling tussen de kennis gedeeld en zijn operationele betekenis in Noordoost-Indiana en daarbuiten. BEURS: Het streven en verspreiding van kennis als het gaat om de missie, visie en doelstellingen van de school met een focus op toegepaste en pedagogische beurs. RENTMEESTERSCHAP: Het gebruik van beperkte middelen efficiënt en effectief en tijdig. Tolerantie: De onvoorwaardelijke aanvaarding van diversiteit. INTEGRITEIT: Het gevoel van heelheid, consistentie en samenklank tussen de acties één en aangehangen waarden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BSc's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bs bedrijf - beheer

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Fort Wayne

Spannende carrière in het management in overvloed; alle organisaties, publieke en private, vereisen managers. Professionele managers behoren tot de meest gewilde professionals in de markt. [+]

Studenten die de Universiteit van Indiana Purdue University Fort Wayne (IPFW) verklaren Zaken als een belangrijk zal worden gecodeerd als een pre-business major tot de toelatingseisen zijn hieronder is voldaan.

De student leerresultaten voor de mate zijn als volgt:

Na voltooiing van de Bachelor of Science in Business (BSB) opleiding, zullen de studenten:

In staat zijn om de fundamentele principes van het bedrijfsleven theorie en praktijk te integreren. In staat zijn om problemen op te lossen door het modelleren, analyseren van gegevens (kwalitatieve en numeriek), en het gebruik van kritisch denken vaardigheden. In staat zijn om de mondiale en culturele gevolgen van zakelijke beslissingen te begrijpen. In staat zijn om ethische overwegingen in zakelijke beslissing te begrijpen. In staat zijn om de relatie tussen de gemeente en het bedrijfsleven te begrijpen. In staat zijn om de effectieve communicatie en teamwork vaardigheden te tonen. Wees voorbereid op een leven lang leren in een dynamische omgeving. Bachelor of Science in Business ... [-]

Bs bedrijf - marketing

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Fort Wayne

Een belangrijke marketing kan een algemene marketing carrière of een carrière in een gespecialiseerd gebied van marketing voort te zetten. Boeiende job kansen kan worden gevonden als een reclame-account executive, sales manager, inkoper, of in de detailhandel, marktonderzoek, e-commerce, of marketing planning voor een verscheidenheid van organisaties. [+]

Studenten die de Universiteit van Indiana Purdue University Fort Wayne (IPFW) verklaren Zaken als een belangrijk zal worden gecodeerd als een pre-business major tot de toelatingseisen zijn hieronder is voldaan.

De student leerresultaten voor de mate zijn als volgt:

Na voltooiing van de Bachelor of Science in Business (BSB) opleiding, zullen de studenten: In staat zijn om de fundamentele principes van het bedrijfsleven theorie en praktijk te integreren. In staat zijn om problemen op te lossen door het modelleren, analyseren van gegevens (kwalitatieve en numeriek), en het gebruik van kritisch denken vaardigheden. In staat zijn om de mondiale en culturele gevolgen van zakelijke beslissingen te begrijpen. In staat zijn om ethische overwegingen in zakelijke beslissing te begrijpen. In staat zijn om de relatie tussen de gemeente en het bedrijfsleven te begrijpen. In staat zijn om de effectieve communicatie en teamwork vaardigheden te tonen. Wees voorbereid op een leven lang leren in een dynamische omgeving. Bachelor of Science in Business ... [-]

BS Business - bedrijfseconomie

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Fort Wayne

De studie van de economie bereidt studenten voor diverse loopbaan in het bedrijfsleven en de overheid. Het biedt ook een uitstekende basis voor graduate studies in bedrijfskunde, economie, financiën, en de wet. Recente IPFW economie alumni werken als financiële dienstverlening consultants, kredietanalisten, bankdirecteuren en bank examinatoren. [+]

Studenten die de Universiteit van Indiana Purdue University Fort Wayne (IPFW) verklaren Zaken als een belangrijk zal worden gecodeerd als een pre-business major tot de toelatingseisen zijn hieronder is voldaan.

De student leerresultaten voor de mate zijn als volgt:

Na voltooiing van de Bachelor of Science in Business (BSB) opleiding, zullen de studenten:

In staat zijn om de fundamentele principes van het bedrijfsleven theorie en praktijk te integreren. In staat zijn om problemen op te lossen door het modelleren, analyseren van gegevens (kwalitatieve en numeriek), en het gebruik van kritisch denken vaardigheden. In staat zijn om de mondiale en culturele gevolgen van zakelijke beslissingen te begrijpen. In staat zijn om ethische overwegingen in zakelijke beslissing te begrijpen. In staat zijn om de relatie tussen de gemeente en het bedrijfsleven te begrijpen. In staat zijn om de effectieve communicatie en teamwork vaardigheden te tonen. Wees voorbereid op een leven lang leren in een dynamische omgeving. Bachelor of Science in Business ... [-]

BS Business - boekhouding

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Fort Wayne

De boekhoudkundige programma bereidt studenten voor op een loopbaan zoals bedrijfsobligaties accountant, Certified Public Accountant, professionele belastingadviseur, interne omzet-agent, not-for-profit financial officer, en de interne auditor. [+]

Studenten die de Universiteit van Indiana Purdue University Fort Wayne (IPFW) verklaren Zaken als een belangrijk zal worden gecodeerd als een pre-business major tot de toelatingseisen zijn hieronder is voldaan.

De student leerresultaten voor de mate zijn als volgt:

Na voltooiing van de Bachelor of Science in Business (BSB) opleiding, zullen de studenten:

In staat zijn om de fundamentele principes van het bedrijfsleven theorie en praktijk te integreren. In staat zijn om problemen op te lossen door het modelleren, analyseren van gegevens (kwalitatieve en numeriek), en het gebruik van kritisch denken vaardigheden. In staat zijn om de mondiale en culturele gevolgen van zakelijke beslissingen te begrijpen. In staat zijn om ethische overwegingen in zakelijke beslissing te begrijpen. In staat zijn om de relatie tussen de gemeente en het bedrijfsleven te begrijpen. In staat zijn om de effectieve communicatie en teamwork vaardigheden te tonen. Wees voorbereid op een leven lang leren in een dynamische omgeving. Bachelor of Science in Business ... [-]

Bs zaken - financiën

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Fort Wayne

Carrières in de financiële wereld zijn over het algemeen op vier gebieden: collectief financieel beheer; financiële instellingen of tussenpersonen (zoals banken); effectenmarkten (bijvoorbeeld makelaars en financieel adviseurs); en financieel managers bij de overheid en not-for-profit organisaties. [+]

Studenten die de Universiteit van Indiana Purdue University Fort Wayne (IPFW) verklaren Zaken als een belangrijk zal worden gecodeerd als een pre-business major tot de toelatingseisen zijn hieronder is voldaan.

De student leerresultaten voor de mate zijn als volgt: Na afronding van de Bachelor of Science in Business (BSB) opleiding, zullen de studenten:

In staat zijn om de fundamentele principes van het bedrijfsleven theorie en praktijk te integreren. In staat zijn om problemen op te lossen door het modelleren, analyseren van gegevens (kwalitatieve en numeriek), en het gebruik van kritisch denken vaardigheden. In staat zijn om de mondiale en culturele gevolgen van zakelijke beslissingen te begrijpen. In staat zijn om ethische overwegingen in zakelijke beslissing te begrijpen. In staat zijn om de relatie tussen de gemeente en het bedrijfsleven te begrijpen. In staat zijn om de effectieve communicatie en teamwork vaardigheden te tonen. Wees voorbereid op een leven lang leren in een dynamische omgeving. Bachelor of Science in Business ... [-]