Dominican College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

  • Het hoogste niveau van persoonlijke ondersteuning
  • Nationaal erkende programma's
  • Faculteit, administratie en medewerkers die zich inzetten voor uw succes
  • De nabijheid van New York City en drie grote luchthavens
  • Een levendige campusomgeving waar altijd iets leuks, leerzaam of inspirerend te doen is
  • Het beste atletische programma onder kleine hogescholen in de regio

Het college bevordert relaties tussen studenten en docenten door middel van kleine, persoonlijke klassen. Onze gunstige locatie in het schilderachtige Hudson Valley-gebied, op slechts 27 km van New York City, voelt als een thuis weg van huis, in onze vriendelijke, maar uitdagende en ondersteunende sfeer. Sinds 1952 biedt het Dominican College studenten de omgeving om unieke banden en levenslange relaties te cultiveren.127046_Campus.jpg

Dominican College is een van een selecte groep hogescholen die een College of Distinction wordt genoemd , op basis van zijn excellentie in Four Distinctions: betrokken studenten, geweldig onderwijs, levendige campusgemeenschappen en succesvolle resultaten. Dominican College is de afgelopen vier jaar geëerd als een College of Distinction

Waarom Dominican College ?

Alles waar je over hebt gedroomd voor de universiteit is hier.

Prestatie elke dag

  • Leren dat de afstand tussen klas en carrière verkleint
  • Tientallen clubs en organisaties
  • Ideale locatie 17 mijl van New York City
  • Het hoogste niveau van persoonlijke ondersteuning

DC maakt u verbonden

Je studeert met deskundige faculteit op gespecialiseerde academische tracks gericht op carrière. Je kunt wat je leert in praktijkomgevingen toepassen, voordat je afstudeert. We gaan allemaal over de opleiding die je kunt gebruiken.127036_SEP_01536_August232018-L.jpg

DC is uw gemeenschap

Ons studentenlichaam lijkt op New York City - dat lijkt op de wereld! Je maakt hier de beste vrienden die je ooit hebt gehad; vrienden met wie je je leven lang zult blijven.

DC helpt u te dienen

We bieden je manieren om erop uit te gaan en het verschil te maken , van maatschappelijk engagement en Habitat for Humanity tot missiereizen naar het buitenland en duurzaamheid op de campus.

DC omarmt tijdloze waarden

Onze missie en waarden zijn geworteld in de 800-jarige traditie van de Dominicaanse orde. We verwelkomen mensen met verschillende achtergronden om lid te worden van onze gemeenschap van studenten.

Bereik elke dag meer. Dominican College helpt je daar te komen.127047_DominicanCollege-ChargerCafe.jpg

Onze missie

Het doel van het Dominican College is het bevorderen van educatieve excellentie, leiderschap en service in een omgeving die wordt gekenmerkt door respect voor het individu en zorg voor de gemeenschap en haar behoeften. Opgericht door de Dominicaanse zusters van Blauvelt, is het college een onafhankelijk instituut voor hoger onderwijs, katholiek van oorsprong en erfgoed. In de Dominicaanse traditie bevordert het het actieve, gedeelde streven naar waarheid en belichaamt het een ideaal van onderwijs dat is geworteld in de waarden van reflectief begrip en medelevende betrokkenheid.

Toegewijd aan het bouwen van zijn programma's op een sterke basis in de vrije kunsten en wetenschappen, handhaaft het College een studentgericht klimaat en bedient een diverse gemeenschap van studenten in niet-gegradueerde en gediplomeerde programma's. Het college stelt deze gemeenschap van leerlingen in staat om te excelleren, te leiden en te dienen met integriteit en op verantwoorde wijze deel te nemen aan het streven naar een rechtvaardiger, ethische en duurzame wereld.

Dominican College is toegewijd aan het principe dat haar educatieve programma's en diensten zowel uitdagend als ondersteunend moeten zijn, onderscheiden door zowel hoge normen als door aandacht voor de behoeften en het potentieel van de individuele student. Afgestudeerd en geëngageerd door deze normen en waarden, zijn afgestudeerden voorbereid op een doelgericht leven en op de carrières en beroepen die ze kiezen na te streven.

Locaties

Orangeburg

Address
Western Highway South,470
10962 Orangeburg, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden