East Tennessee State University - Bachelor Programs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Campus

In het hart van Johnson City, de belangrijkste campus ETSU's ligt op 340 hectare prachtig in de schaduw van Buffalo en Cherokee Mountains.

Over de ETSU campus u langs meer dan 80 gebouwen, waaronder academische en onderwijsfaciliteiten, een buitengewone bibliotheek, state-of-the-art woonplaatszalen en sportfaciliteiten, en zelfs een observatorium en een amfitheater.

Het centrumgebied van de campus onlangs onderging een transformatie als een weg en parkeerplaatsen werden verwijderd om de Quad, een mooie nieuwe groene ruimte, die ook is de thuisbasis van onze Veterans Memorial creëren. In het begin van 2014 zal ETSU een nieuwe student parkeergarage die zal toevoegen meer dan 1.200 extra parkeerplaatsen te openen.

In aanvulling op de belangrijkste campus heeft ETSU faciliteiten op de campus VA overkant van de straat, een campus in Bristol, Elizabethton en Sevierville, en diverse satelliet in de omgeving brengen van onderwijs en de middelen aan de regio.

Ons huis

Belangrijkste campus ETSU bevindt zich in Johnson City, Tennessee, met een bevolking van 61.990. Johnson City ligt in de noordoostelijke hoek van de staat begrensd door Virginia en Noord-Carolina.

Johnson City heeft iets voor iedereen en beroep aan te bieden aan de belangen van u zou kunnen hebben. Er zijn tal van restaurants, muziek, digitale bioscopen multi-screen, een bloeiende gemeenschap theater en een aantal festivals om uw nachten te vullen over de gemeente.

Bovendien, Johnson City ligt op slechts een dag rijden van de helft van de Amerikaanse bevolking. ETSU heeft een belangrijke aanwezigheid in de lokale economie, waardoor Johnson City het gevoel van een "college stad," maar met een vriendelijke, lage criminaliteit gemeenschap en een prachtige omgeving die voelt meer als thuis dan een langere vakantie.

Onze Geschiedenis

ETSU werd opgericht in 1911 als East Tennessee State Normal School opleiden van leraren.

East Tennessee State officieel een college in 1925 toen het veranderde haar naam in East Tennessee State Teachers College, daarna accreditatie te verkrijgen uit de Zuidelijke Vereniging van Hogescholen en middelbare scholen in 1927. In 1943 werd East Tennessee State Teachers College uitgegroeid tot een college met een bereik van liberal arts aanbod, steeds East Tennessee State College. Het college werd een universiteit in 1963, de vaststelling van de naam die het vandaag heeft.

ETSU heeft sinds haar oprichting gegaan door vele veranderingen. Over de ambtstermijn van 9 presidenten ETSU is gegroeid tot 11 hogescholen gebruik te maken van 4 campussen en diverse satelliet-faciliteiten omvatten. Onder de colleges zijn de Tennessee Raad van Regenten slechts College of Medicine, opgericht in 1974, en een privaat gefinancierde College of Pharmacy die zijn eerste klas in januari 2007 toegelaten. Door de jaren heen ETSU gegroeid niet alleen fysiek maar ook virtueel via haar online aanwezigheid. ETSU opende zijn eerste onderwijs op afstand cursus in 1990. ETSU bood haar eerste online cursus in 1995 en de eerste volledig online programma in 2001, de eerste van iedere in de staat Tennessee. ETSU Online is sindsdien uitgegroeid tot bijna 500 cursussen en 45 volledig online opleiding concentraties en certificaten op te nemen als van de herfst 2013.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BSc's » Bekijk Health BScs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

Bachelor of Business Administration

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Johnson City

[+]

VISION missie Het verstrekken van onze studenten met de nodige kennis, vaardigheden en capaciteiten om carrièrekansen te verbeteren en levenslang leren te bevorderen. Kennis op academische en professionele gemeenschappen door middel van onderzoek, creatieve en wetenschappelijke activiteiten. Ondersteuning en leiderschap om onze afdelingen, onze College, onze universiteit, onze zakelijke en maatschappelijke gemeenschappen en onze beroepen. Het ontwikkelen en bevorderen van partnerschappen met het bedrijfsleven, de industrie, de overheid en het hoger onderwijs. DOELSTELLINGEN Om een ​​hoge kwaliteit, studentgerichte educatieve ervaring te bieden. Aan te werven, te behouden en te ondersteunen hoge kwaliteit docenten en personeel. Bevordering en ondersteuning van economische, technische en professionele ontwikkeling van de regio. Om de rol van de CBAT Adviesraad verbeteren. Het ontwikkelen en bevorderen van partnerschappen met particulieren, bedrijven, industrie, overheid en hoger onderwijs. [-]

BBA - accountancy belangrijke

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Johnson City

Een studie van de boekhouding theorie en procedures ten grondslag liggen aan de financiële voorbereiding statement. Extra onderwerpen zijn verantwoording, financiële controle, financiële analyse, en inkomstenbelasting boekhouding. [+]

Accountancy Major, BBA Algemene Programma-informatie ETSU Academic Proficiency Eisen

Schrijven: Studenten moeten minimaal vier schrijven-intensieve cursussen af te ronden. Ten minste twee van deze cursussen moet zijn in de belangrijkste gebied van de studie. Ten minste twee van de vier gangen moet op het niveau 3000-4000. Mondelinge communicatie: Studenten moeten een minimum van twee mondelinge communicatie-intensieve cursussen af te ronden. Ten minste een van deze vakken moeten in grote vakgebied. Met behulp van Information Technology: Studenten moeten de informatietechnologie vaardigheid examen of met succes te voltooien CSCI 1100 - Met behulp van informatietechnologie tijdens hun eerste kalenderjaar of voorafgaand aan het accumuleren 33 semester credits op ETSU. Daarnaast moeten de studenten ten minste één te voltooien met behulp van informatie-technologie-intensieve cursus in het belangrijkste gebied van de studie. Instromers kunnen worden onderworpen aan verminderd aantal intensives. Zie ETSU Academic Proficiency Eisen voor details.... [-]


BSc

Bachelor of science in de informatica

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Johnson City

Dit programma geeft studenten een sterke achtergrond in de programmering, ontwerp, computer organisatie, database management, netwerken en software engineering. [+]

Bachelor of Science in de Informatica

De ETSU Laan van undergraduate programma biedt drie concentraties:

computer science Informatiesystemen Het

De concentraties hebben een kern van de informatica cursussen die studenten een sterke achtergrond in de programmering, ontwerp, computer organisatie, database management, netwerken en software engineering.

Zij benadrukken de praktische vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een carrière in de informatica, met inbegrip van technische vaardigheden, schriftelijke en mondelinge communicatie, project management, en teamwork.

Afgestudeerden werken in de hele regio en de natie, tegen zeer concurrerende salarissen en in een breed scala van industrieën. Bovendien zijn veel van onze afgestudeerden gaan naar verdere studies, met inbegrip van masteropleidingen van de afdeling. ... [-]


Bs - biologie

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Johnson City

De Afdeling Biologische Wetenschappen biedt een grote in de biologie leidt tot de Bachelor of Science graad. De belangrijkste is bedoeld voor studenten die van plan zijn om dergelijke beroepen in te voeren zoals de biologie. [+]

Biologie Major

De Afdeling Biologische Wetenschappen biedt een grote in de biologie leidt tot de Bachelor of Science graad. De belangrijkste is bedoeld voor studenten die van plan zijn om dergelijke beroepen als biologie, biochemie, het wetenschappelijk onderwijs, geneeskunde, diergeneeskunde, landbouw, behoud en industrie in te voeren. Sommige van onze cursussen kan geschikt zijn voor studenten in andere vakgebieden die verlangen om zich vertrouwd te maken met de verschijnselen van levende organismen zijn. De afdeling biedt de Master of Science in de biologie, en neemt deel aan het doctoraat in de biomedische wetenschappen via de Quillen College of Medicine. Nadere informatie over graduate programma is opgenomen in de Graduate Catalog.... [-]