Eastern Kentucky University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Eastern Kentucky University is een regionale, coeducational, openbare instelling voor hoger onderwijs aanbieden van algemene en liberal arts programma's, pre-professionele en professionele opleiding in het onderwijs en de diverse andere terreinen aan zowel de undergraduate en graduate niveau. Gevestigd in Richmond, Madison County, Kentucky, Oost heeft een voorname record van meer dan een eeuw van de educatieve dienst van het Gemenebest.

Ligt in het hart van de Bluegrass, Richmond wordt bediend door een netwerk van belangrijke snelwegen die Eastern gemakkelijk bereikbaar vanuit alle delen van Kentucky en omringende staten te maken. Richmond is 26 mijl ten zuidoosten van Lexington, Kentucky. Snelwegen I-75 (noord-zuid) en I-64 (oost-west) maken de grootstedelijke gebieden van Cincinnati, 112 mijl naar het noorden, en Louisville, 110 mijl naar het westen, op handige afstand per auto. Richmond wordt ook bediend door US Route 25 uit Zuidoost Kentucky en Kentucky Route 52 uit het oosten en het westen. De Bluegrass, Berg, Daniel Boone en Cumberland Parkways bieden nog grotere bereikbaarheid per auto, aangezien de stad ligt in de buurt van de convergentie van deze arteriële snelwegen in de Interstate systeem.

Richmond, de provinciehoofdstad van de Provincie van Madison, is een van de Commonwealth de snelst groeiende steden, met ongeveer 33.000 inwoners. De gemeenschap biedt een uitstekende omgeving voor de universiteit student en beschikt over een regionaal winkelcentrum, theaters, live entertainment, lekker eten, culturele evenementen en activiteiten, evenals vele gebieden van het historische en landschappelijke belang. Fort Boonesborough State Park, de geboorteplaats van Kentucky, ligt 12 mijl naar het noorden. Veel andere historische bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te rijden afstand. Landschappelijke en recreatieve gebieden rondom dit deel van de staat.

geschiedenis

De Kentucky Algemene Vergadering van 1906 aangenomen wetgeving tot oprichting van de Eastern Kentucky State Normal School. Gouverneur JC Beckham ondertekende het wetsvoorstel in de wet op 21 maart 1906. Op 7 mei van dat jaar, de Normale School van de Commissie, bijeen in Louisville, geselecteerd de campus van de oude Centrale Universiteit, opgericht in 1874 in Richmond, als de site van de nieuwe school. Op 2 juni 1906 Ruric Nevel Roark werd gekozen president van de normale school en de opleiding van de leerkrachten was begonnen.

In 1922, Oost werd een instelling van vier jaar bekend als de Eastern Kentucky State Normal School en Teachers College. De eerste graden werden uitgereikt door deze instelling in 1925. In 1928 werd het College geaccrediteerd door de Southern Vereniging van Hogescholen en middelbare scholen. In 1930 heeft de Algemene Vergadering omgedoopt tot de school van de Eastern Kentucky State Teachers College.

In 1935 werd een graduate programma goedgekeurd Oost, wat leidt tot de Master of Arts graad in het onderwijs. In 1948 heeft de Algemene Vergadering verwijderde het woord "Leraren" van de naam van het college en verleende het college het recht voor om niet-professionele graden.

De belangrijkste dag sinds de oprichting kwam voor Oost op 26 februari 1966, toen gouverneur Edward T. Breathitt ondertekend in de wet een wetsvoorstel hernoemen van de instelling Eastern Kentucky University en sanctionering de toekenning van graduate graden in andere dan onderwijs wetenschapsgebieden.

Gedurende deze periode, heeft Eastern Kentucky University snel toe in omvang en statuur. Te beginnen met een paar studenten die een korte bespreking en een certificaat cursussen, de universiteit dient vandaag duizenden Kentuckians. Het curriculum leidt tot graden, baccalaureaat graden, en een groeiende graduate programma dat op dit moment biedt graden op de master-niveau in vele andere gebieden, evenals de reeds gevestigde Master of Arts graad in het onderwijs en de diverse vijfde- en zesdejaars associëren leiderschapsprogramma's in het onderwijs, psychologie, en technologie. In aanvulling op deze programma's, Oost biedt gezamenlijke doctoraatsprogramma's met samenwerkende instellingen.

Steeds bewust van het doel van de oprichting, Oost blijft haar historische functie van de voorbereiding van de kwaliteit leraren voor de lagere en middelbare scholen van het Gemenebest te erkennen. Echter, een sterke vrije kunsten curriculum leidt tot de juiste graden, samen met pre-professionele cursussen op verschillende gebieden en graduate programma's, staat Oost aan de Commonwealth dienen als een regionale universiteit.

Doel

Binnen haar wettelijke verantwoordelijkheden, Eastern Kentucky University streeft naar intellectuele en culturele mogelijkheden die de gewoonten van de wetenschap en intellectuele nieuwsgierigheid zal ontwikkelen bieden, zorgen voor een diep begrip van de Amerikaanse democratie en de rol van de burger bij het handhaven van zijn kracht en vitaliteit, geven een goed begrip van de mensen en hun aspiraties, staat een effectieve en efficiënte communicatie, en voor te bereiden productieve en verantwoordelijke burgers. De universiteit zal, om te dienen in unieke en moest manieren responsief en flexibel blijven.

Binnen deze algemene verantwoordelijkheden en doelstellingen, wordt de universiteit gewijd aan drie specifieke functies - van hoge kwaliteit onderwijs, wetenschap, en service, en legt de nadruk op de drie in die volgorde. Via haar hogescholen en scholen, de universiteit streeft naar kwaliteit van onderwijs te bieden op verschillende graad niveaus in het algemeen onderwijs, de kunsten, de wetenschap, het bedrijfsleven, onderwijs, pre-professionele en professionele gebieden en toegepast en technische disciplines. Door middel van adviserende diensten, voortgezet onderwijs, en de uitgebreide campus, de universiteit streeft om service te verlenen aan de gemeenschap en de regio. Onderzoek beoogt zowel de kennis op het gebied onderwerp waarmee de universiteit is bezorgd en de primaire functie van het onderwijs te ondersteunen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Pre-Vets » Bekijk BScs - OnlineStudies » Bekijk BScs - HealthcareStudies » Bekijk MA » Bekijk MSc » Bekijk Associate of Science » Bekijk PhD\'s » Bekijk Master » Bekijk Postgraduate Diploma's » Bekijk Voorbereidend Jaar » Bekijk Certificaten » Bekijk LLB » Bekijk Associate Degrees » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Aardrijkskunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

De nadruk op de toepassing van geografische informatiesystemen (GIS) en remote sensing technologie om geografische problemen op te lossen [+]

Degree Opties BA in de geografie Minor Geografie Minor in Geografische Informatie Systemen Certificate in Geografische Informatie Systemen Wie geïnteresseerd zou zijn in de geografie zijn?

Studenten die geïnteresseerd zijn in:

Mondiale kwesties en de ontwikkeling van de wereld, en zijn reizen gerichte Duurzaamheidsaspecten Computer-gebaseerde technologieën voor de studie van veranderingen in het milieu Waarom Geografie? De nadruk op de toepassing van geografische informatiesystemen (GIS) en remote sensing technologie om geografische problemen op te lossen Kansen voor onderzoek en studie in het buitenland Mogelijkheden om te werken op de milieuproblemen in Appalachia Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Antropologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Antropologie is de studie van de mensheid vanuit een breed perspectief. Na verloop van tijd en door de ruimte, antropologie onderzoekt menselijke biologische en culturele diversiteit, en de interactie met de omgeving. [+]

Degree Opties BA in Antropologie Minor Antropologie Minor Archeologie Wat is antropologie?

Antropologie is de studie van de mensheid vanuit een breed perspectief. Na verloop van tijd en door de ruimte, antropologie onderzoekt menselijke biologische en culturele diversiteit, en de interactie met de omgeving. De deelgebieden van de antropologie dat dit enorme menselijke diversiteit, zowel in het verleden en het heden te onderzoeken zijn: archeologie, culturele antropologie, fysische antropologie en linguïstische antropologie.

Wie zou Geïnteresseerd in Antropologie zijn?

Mensen die geïnteresseerd zijn in:

Hoe culturen werken Inzicht in het verleden en heden lifeways Het ontdekken van oude beschavingen Hoe onze cultuur en biologie invloed op onze gezondheid Primaten, fossiele mens en de menselijke biologische variatie Waarom Antropologie? Veel antropologie majors deelnemen aan studie in het buitenland en in het veld schoolprogramma's Antropologie majors hebben spannende onderzoek en presenteerden hun bevindingen Antropologie majors hebben stages ontvangen met de Daniel Boone National Forest Service-leermogelijkheden zijn verkrijgbaar via ANT 377 ... [-]

Broadcasting En Elektronische Media

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Alle studenten zijn verplicht om een ​​stage te voltooien (en veel studenten hebben meer dan één) in organisaties variërend van Hammond Communications naar de Bluegrass Army Depot aan WLEX-TV. [+]

Graad Concentraties BA in Broadcasting en elektronische media, General Concentratie BA in Broadcasting en elektronische media, Film Technieken en Technologie Concentratie BA in Broadcasting en elektronische media, Nieuws Concentratie Minderjarigen Minor in Broadcast News Minor in Broadcasting en elektronische media Minor Visuele Media Wie geïnteresseerd zou zijn in de omroep en de elektronische media?

Studenten die geïnteresseerd zijn in:

Werken in de televisie, film, radio, opname en multimedia-industrie Werken met audio- en videotechnologie Het combineren van creativiteit, technologie en business Zich uit te drukken door middel van elektronische media Waarom Broadcasting en elektronische media? ... [-]

Chemie (bis)

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Jobs! Jobs! Jobs! Chemiemajoors hebben een van de laagste werkloosheidspercentages. [+]

Graad Concentraties

BA in de chemie, Scheikunde Concentratie BA in de Chemie, Onderwijs Concentratie BA in de chemie, Pre-Professional concentraties (Pre-Apotheek / Pre-Dental / Pre-Optometrie / Pre-Pathologie Assistant / Pre-Medical) Minor Chemie Minor in Chemie (Onderwijs) Wie geïnteresseerd zou zijn in een BA chemie zijn?

Als u overweegt de carrières hieronder overwegen een BA in de chemie:

Gezondheidszorg beroepen, zoals arts, optometrist, apotheker of tandarts. Laboratorium werk, zoals in een milieu-testfaciliteit, consument of de ontwikkeling van farmaceutische producten, of chemische technicus in een onderzoekslaboratorium. Onderwijzen scheikunde aan de middelbare school niveau. Communiceren wetenschap voor een breed publiek, zoals via gedrukte media, het internet of video's. Wetenschap advies op vele gebieden, zoals voeding, milieu, wet, maakt gebruik van de technologie, of onderwijs. Waarom een ​​BA Chemie? Jobs! Jobs! Jobs! Chemiemajoors hebben een van de laagste werkloosheidspercentages. Kans om nauw samen te werken met de faculteit. Cursussen in het nieuwe Science gebouw met moderne, goed uitgeruste faciliteiten. Hoog slagingspercentage van onze afgestudeerden in veel gebieden. Ontwikkeling van kritisch denken vaardigheden die nodig zijn in de markt. Mogelijkheid om de BA chemie combineren met de MS-Chemie in slechts één extra jaar. Chemie graduaat houders genieten van een werkloosheidspercentage 2,4%. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? Studenten kunnen elk van de BA Chemistry opties te selecteren op van toepassing zijn op de universiteit. Studenten die een goede middelbare school achtergrond in wiskunde bereid zijn om goed te doen in dit programma. Een interesse in wetenschap en onderwijs zijn cruciaal... [-]

Communicatiewetenschap

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Communicatie studies cursussen helpen studenten meer bedreven in assertief spreken, effectief schrijven, kritisch denken, onderhandelen overtuigend, en het oplossen van problemen op een creatieve manier. [+]

Graad Concentraties BA in de Communicatiewetenschappen Minor in de Communicatiewetenschappen Wie geïnteresseerd zou zijn in de Communicatiewetenschappen zijn?

Studenten die genieten van:

Spreken in het openbaar Werken met anderen Het verkopen van producten of diensten Onderhandelen over en de beslechting van geschillen Het nemen van een leidende rol Waarom Communication Studies?

Degree Voordelen

Onderzoek geeft aan dat de mogelijkheid om effectief te communiceren is de belangrijkste vaardigheid werkgevers te zoeken in hun werknemers. Communicatie studies cursussen helpen studenten meer bedreven in assertief spreken, effectief schrijven, kritisch denken, onderhandelen overtuigend, en het oplossen van problemen op een creatieve manier. Communication Studies majors kan toetreden tot de communicatie Studies Student Association, die mogelijkheden om te netwerken biedt met professionals en sociale activiteiten voor de leden. ... [-]

Economie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Ecomomics is een uitstekende voorbereiding voor vele loopbaan in het bedrijfsleven en de overheid en het ontwikkelt zich een sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden [+]

Degree Opties BA in de Toegepaste Economische Wetenschappen BA in Algemene Economie BA in International Economics Minor Economie Wie geïnteresseerd zou zijn in de economie zijn?

Studenten die geïnteresseerd zijn in:

Bank-, Financie- en Assurantiewezen Fabricage en het beheer Marktonderzoek Federale en deelstaatregeringen Graduate school in de economie, het bedrijfsleven en de wet Waarom Economics? Uitstekende voorbereiding voor vele loopbaan in het bedrijfsleven en de overheid Ontwikkelt sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden Cultiveert kennis over belangrijke economische kwesties Biedt flexibiliteit en veelzijdigheid Een aanvulling op andere gebieden, zoals informatica, wiskunde, politieke wetenschappen en statistieken Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Engels En Theater

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Het bekroonde faculteit in het Engels en theater vooral concentreren op effectief onderwijs, maar ook veel actieve en succesvolle schrijvers en geleerden, met inbegrip van schrijvers van de internationale reputatie. [+]

Degree Opties BA in het Engels, Literatuur optie BA in het Engels, Creatief Schrijven optie BA in het Engels, Technical Writing optie BA in het Engels, het Theater van Option BA in het Engels Teaching BA in het Engels en het Theater Teaching MA in het Engels MFA in Creatief schrijven

Minderjarigen

Engels Engels (Onderwijs) Theatre Arts Theatre Arts (Onderwijs) Wie geïnteresseerd zou zijn in het Engels en theater zijn?

Engels en Theater is voor degenen:

Die willen hun inzicht in de aard van de taal en literatuur te verbreden. Die willen hun technisch schrijven vaardigheden te ontwikkelen. Die willen hun creatief schrijven vaardigheden te ontwikkelen. Die willen theater vaardigheden te leren. Die van plan zijn om les te geven. Waarom Engels en theater? ... [-]

Filosofie En Religie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Dit programma is voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het verdragen van vragen met betrekking tot kennis en werkelijkheid, goed en kwaad, en de overtuigingen en praktijken van de wereldreligies [+]

Degree Opties BA in Filosofie Minor Applied Ethics Minor Wijsbegeerte Minor Religie Wie geïnteresseerd zou zijn in de filosofie en religie zijn?

Studenten die geïnteresseerd zijn in:

Verkennen blijvende vragen over kennis en werkelijkheid, goed en kwaad, en de overtuigingen en praktijken van de wereldreligies Een grote die hen voor te bereiden om goed te doen in de wet school Bereiden zich voor graduate school in diverse gebieden, variërend van filosofie en religieuze studies voor de openbare orde en sociologie De ontwikkeling van hun kritisch denken en mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden Waarom Filosofie en religie? Zorgzaam en betrokken instructeurs die geven de studenten persoonlijke aandacht Faculteit leden zijn professoren die internationaal worden erkend voor onderzoek en wetenschap Filosofie curriculum sterk in de toegepaste ethiek Religie curriculum inclusief een uiteenlopende reeks van 's werelds geloofstradities De EKU Chautauqua Lezing coördinator en de Universiteit Kapelaan beide leden van de filosofie en religie afdeling faculteit Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Frans Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Frans leren opent vele deuren. Vanuit een praktische kant, het leren van andere talen is medisch bewezen dat de geest in uw leven te versterken. [+]

Degree Opties BA in het Frans BA in het Frans / Onderwijs Minor in het Frans Certificaat van de Franse conversatie en cultuur Wie geïnteresseerd zou zijn in het Frans Studies zijn?

Elk gebied van het dagelijks leven en de carrière mogelijkheden kan worden verbeterd door de studie van de Franse:

Mode en vezels industrie, kunst, muziek en podiumkunsten Productie, Engineering, Aeronautics, Business en Retail Telecommunicatie, sociale diensten en onderwijs Televisie, films, literatuur, Media en Journalistiek Landbouw en Milieu Conservation Waarom Frans Studies? Franse Studies gaat het niet alleen memoriseren van feiten, maar de ontwikkeling van de toepasselijke vaardigheden die een leven lang meegaan. Frans leren opent vele deuren. Vanuit een praktische kant, het leren van andere talen is medisch bewezen dat de geest in uw leven te versterken. Het verbetert het geheugen, logica, en mentale behendigheid en het aanscherpen van uw kritisch denken. Het biedt de tools om een ​​wereldburger te zijn door deel te nemen met de lokale bevolking in hun moedertaal door te reizen en studeren in het buitenland. Vanuit een carrièreperspectief, Frans is een bedrijf, culturele en spirituele noodzaak! Frans wordt gesproken door meer dan 125 miljoen mensen in meer dan 40 landen op alle continenten. Inzicht in de Franse taal en cultuur geeft een belangrijke impuls aan een carrière keuze die je maakt, ofwel van vertolking / vertaling, onderwijs, retail, geneeskunde, en techniek, de hele weg naar de sociale diensten en artistieke media. Het is de tweede meest gesproken taal in de Europese Unie en... [-]

Geschiedenis

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Klassen in alles uit het oude Egypte naar de werelden van Christoffel Columbus naar de opkomst van Consumer Amerika [+]

Degree Opties BA in Geschiedenis BA in Geschiedenis Onderwijs MA in de geschiedenis Minor Geschiedenis Wie zou geïnteresseerd zijn in geschiedenis zijn? Degenen die meer willen weten over het verleden te leren Liefhebbers van oude dingen zoals brieven, kleding, of schilderijen en zijn benieuwd naar de mensen die schreef, droeg, of geverfd hen of over de maatschappij waarin ze zijn gemaakt Degenen die genieten van worstelen met complexe vragen en kwesties als de rol van de oorlog in de samenleving en de veranderende aard van de slavernij Degenen die genieten van het lezen en schrijven Waarom Geschiedenis? Klassen in alles uit het oude Egypte naar de werelden van Christoffel Columbus naar de opkomst van Consumer Amerika Veel mogelijkheden om te communiceren met andere majors en docenten door middel van Geschiedenis Club en Geschiedenis Honors Society activiteiten Een gemeenschap van meer dan 200 studenten en 17 full-time docenten die zijn gerenommeerde wetenschappers die graag leren, namen hun leerlingen kennen, en hebben hun kantoor deuren altijd open voor hun studenten Alle lessen gegeven door full-time faculteit, met niet meer dan 30 studenten per undergraduate klasse; graduate seminars maximaal 15 studenten Belonen Carrièremogelijkheden ... [-]

Globalisering En Internationale Zaken

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

"Globalisering" is een hot topic - "Google" het! Double-majoors en dubbelklik minderjarigen heel goed mogelijk. [+]

Degree Opties

BA in Globalisering en Internationale Zaken

Wie geïnteresseerd zou zijn in Globalisering en Internationale Zaken zijn?

Studenten die:

Wil je werken in een internationale arena (binnenlandse of buitenlandse) Spreken (of zou willen leren), een vreemde taal Gewoon willen meer "internationale" geworden Waarom Globalisering en Internationale Zaken? Een student kan "internationale" zonder dat de enorme reiskosten worden. "Globalisering" is een hot topic - "Google" het! Double-majoors en dubbelklik minderjarigen heel goed mogelijk. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot dit programma?

Er zijn geen vereisten, maar MAT 107, ECO 230 en ECO 394 zijn moeilijk cursussen voor sommige studenten. Studenten kunnen Globalisering en Internationale Zaken bij het selecteren van toepassing zijn op de universiteit.... [-]


Journalistiek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Op Oost, worden de studenten niet verteld om te wachten voordat ze kunnen beginnen met het beoefenen van hun vak. Ze worden aangemoedigd om mee te doen meteen, of dat betekent helpen gastheer functies en luidsprekers met Society van de universiteit of Professional Journalists hoofdstuk of bijdragende verhalen en foto's voor de student krant The Eastern Progress. [+]

Graad Concentraties BA in Journalistiek Minor Journalistiek Wie geïnteresseerd zou zijn in de journalistiek zijn?

Als een van de volgende op u van toepassing, zou u een goede pasvorm voor een carrière in de journalistiek:

Heeft u genieten van het schrijven en het vertellen van verhalen? Heeft u een nieuwsgierigheid koesteren over hoe gemeenschappen - naties, steden - werken? Heeft u genieten van het praten om nieuwe mensen te leren over hen en het vinden van wat hen drijft? Bent u visueel creatief, gevestigd op de uitdagingen van de scherpe design en een sterke fotografie? Waarom journalistiek?

Goed afgerond vaardigheden

Deze dagen zijn de journalisten gevraagd om meer te doen dan alleen maar te schrijven en te rapporteren verhalen. Ze zijn gevraagd om hun eigen foto's te nemen, ontwerpen hun eigen pagina's en plaatsen hun eigen verhalen online. Op Oost, onze studenten krijgen de eerste hand ervaring met al deze vaardigheden, zowel in de klas en op het bekroonde studentenkrant van de universiteit, de Oost-Progress.... [-]


Kunst Ontwerp

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Het gebied van Fine Arts & Design bevat zeker werken via galeries en musea en ambachten, maar ook reclame, marketing, game design, animatie, tentoonstelling ontwerp, het publiceren en illustreren. [+]

Degree Opties BFA in Schone Kunsten BA in kunst, Lerarenopleiding Concentratie BA in kunst, Liberal Arts Concentratie Programma Concentraties Keramiek Grafisch Ontwerpen Sieraden en Metals schilderij FOTOGRAFIE Grafiek beeldhouwwerk Lerarenopleiding Vrije kunsten Minderjarigen kunstgeschiedenis Studio onderwijs Wie zou geïnteresseerd zijn in kunst & Design zijn?

Het gebied van Fine Arts & Design bevat zeker werken via galeries en musea en ambachten, maar ook reclame, marketing, game design, animatie, tentoonstelling ontwerp, het publiceren en illustreren. Als je een "out of the box" denker en liefde creatieve probleemoplossing, hier hoort.... [-]


Politicologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Politicologie is de perfecte belangrijkste voor studenten die geïnteresseerd zijn in het leren over de VS en de wereld overheid [+]

Degree Opties BA in de Politieke Wetenschappen Minor Legal Studies Minor Politieke Wetenschappen Minor in Public Administration Wie geïnteresseerd zou zijn in de Politieke Wetenschappen zijn?

Politicologie is de perfecte belangrijkste voor studenten die geïnteresseerd zijn in het leren over:

VS en de wereld overheid Internationale relaties wet Publieke administratie Waarom Politicologie?

Belonen Carrièremogelijkheden

Studenten die afstuderen met deze belangrijke voer een verscheidenheid van loopbanen in:

Federale, provinciale en lokale overheid Campagnes wet bedrijf Non-profit organisaties

Senior Stages

Veel studenten deelnemen aan stages. De kolonels in het Capital Program stuurt studenten om zowel Frankfort, Ky. En Washington, DC. De studenten hebben de afgelopen stages gehouden met:... [-]


Publieke Relaties

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Afgestudeerden hun loopbaan met bedrijven, non-profit organisaties, onderwijs, overheid en public relations bureaus. [+]

Degree Opties BA in Public Relations Minor Public Relations Minor Advertising Wie geïnteresseerd zou zijn in Public Relations zijn?

Studenten die beschikken over:

Goede communicatieve vaardigheden en de wens om deze vaardigheden te verbeteren Sterke schrijfvaardigheid Goed analytisch en strategisch denken vaardigheden Een breed scala van belangen en een nieuwsgierige natuur Waarom Public Relations? Afgestudeerden hun loopbaan met bedrijven, non-profit organisaties, onderwijs, overheid en public relations bureaus. Het programma biedt twee aandachtsgebieden: Management, die zich richt op business en corporate toepassingen, en Creatief, die design, nieuwe media en reclame-toepassingen bevat. Het programma biedt een uitzonderlijke faciliteiten in combinatie met een getalenteerde faculteit met uitzonderlijke real-world ervaring en die zijn gewijd aan beroepsonderwijs. Studenten worden bedreven in een breed scala van toepassingen en activiteiten, waaronder het verstrekken van de juiste doelgroepen relaties raad, het schrijven en produceren van persberichten, speeches en nieuwsbrieven, het gebruik van sociale media en het plannen van evenementen. EKU's Public Relations programma is gecertificeerd door PRSA in 1990. Het is een van de slechts 30 gecertificeerde programma's in de wereld en de tweede oudste. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Sociologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Sociologie is een uitstekend programma voor studenten die wensen om kritisch denken vaardigheden te ontwikkelen en kennis van de samenleving, groepen en sociale relaties te bereiden te zijn beter geïnformeerd individuen en om te profiteren van de werkgelegenheid te nemen waar de analytische kennis van de sociale wereld wordt gewaardeerd [+]

Degree Opties BA in de sociologie Minor Sociologie Wie geïnteresseerd zou zijn in de sociologie zijn?

Sociologie is een uitstekend programma voor studenten die willen:

Ontwikkelen van kritisch denken vaardigheden en kennis van de samenleving, groepen en sociale relaties te bereiden te zijn beter geïnformeerd individuen en om te profiteren van de werkgelegenheid te nemen waar de analytische kennis van de sociale wereld wordt gewaardeerd Inzicht in de sociologie als wetenschappelijke discipline en als een kwaliteit van de geest, ervaren intellectuele groei, en voor te bereiden op de mogelijkheden voor maatschappelijk engagement en die bijdragen aan het welzijn van de gemeenschap Herkennen maatschappelijke trends en patronen en worden behendig schrijvers, sprekers en onderzoekers Waarom Sociologie? ... [-]

Spaans Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Spaanse Studies gaat het niet alleen memoriseren van feiten en grammatica, maar de ontwikkeling van de toepasselijke taalkundige en culturele vaardigheden die een leven lang meegaan. [+]

Degree Opties BA in het Spaans BA in het Spaans Onderwijs Minor in het Spaans Certificaat in het Spaans Wie geïnteresseerd zou zijn in het Spaans Studies zijn?

Elk gebied van het dagelijks leven en de carrière mogelijkheden kan worden verbeterd door de studie van het Spaans:

Medische, politie en militair, de dienst velden Productie, Bedrijfsleven, Detailhandel, en kunst Telecommunicatie, sociale diensten en onderwijs, televisie, films, en Journalistiek Media Landbouw en Milieu Conservation Waarom Spaans Studies? Spaanse Studies gaat het niet alleen memoriseren van feiten en grammatica, maar de ontwikkeling van de toepasselijke taalkundige en culturele vaardigheden die een leven lang meegaan. Spaans leren opent vele deuren. Vanuit een praktische kant, het leren van andere talen is medisch bewezen dat de geest in uw leven te versterken. Het verbetert het geheugen, logica, en mentale behendigheid en het aanscherpen van uw kritisch denken. Het biedt de tools om een ​​wereldburger door de betrokkenheid met de lokale bevolking in hun moedertaal door te reizen en studeren in het buitenland zijn. Vanuit een carrièreperspectief, Spaans is een bedrijf, culturele en taalkundige noodzaak! Meer dan 350 miljoen mensen wereldwijd spreken Spaans. Van dat, ongeveer 35 miljoen wonen in de Verenigde Staten. Kennis van de Spaanse taal en Spaanse / Latino culturen geeft een belangrijke impuls aan een carrière keuze die je maakt. Gebieden omvatten, maar zijn niet beperkt tot de interpretatie / vertaling, onderwijs, bedrijfsleven, overheid, diplomatie, sociale diensten en artistieke media. Spaans is de derde meest gesproken taal in de wereld. Het beste... [-]

Speciaal Onderwijs Minor

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Deze minor biedt de student drie vereiste fundamentele cursussen in het speciaal onderwijs en dan kan de student tot drie keuzevakken over gebieden van een handicap (vroegschoolse speciaal onderwijs, onderwijs van doven en slechthorenden of leer- en gedragsstoornissen) te kiezen. [+]

Wie geïnteresseerd zou zijn in een Special Education Minor zijn?

Studenten die:

zijn nastreven van een loopbaan in de gezondheidszorg en de menselijke dienst gebieden zoals verpleging, ergotherapie, recreatie, psychologie, justitie en veiligheid, en het maatschappelijk werk. hebben belang bij de ondersteuning van personen met een handicap in hun huis en werk gemeenschappen. geïnteresseerd zijn in de rijke diversiteit van onze wereld en zijn op zoek naar informatie die hen een goed begrip van de bijdragen die personen met een handicap te brengen aan de wereld zal geven. Waarom een ​​Speciaal Onderwijs Minor?

Voordelen van de minderjarige

Deze minor biedt de student drie vereiste fundamentele cursussen in het speciaal onderwijs en dan kan de student tot drie keuzevakken over gebieden van een handicap (vroegschoolse speciaal onderwijs, onderwijs van doven en slechthorenden of leer- en gedragsstoornissen) te kiezen. Studenten kunnen hun studie concentreren in een gebied van het speciaal onderwijs of kies cursussen in alle van de gebieden.... [-]


Vergelijkende Geesteswetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Een Geesteswetenschappen mate machtigt u om uw eigen doelen na te streven en voorziet u van overdraagbare vaardigheden die werkgevers altijd verlangen. Afgestudeerden vinden dat hun humaniora onderwijs verrijkt hun werk en persoonlijk leven in een duurzame en lonende manieren. [+]

Degree Opties BA in Vergelijkende Geesteswetenschappen Minor Geesteswetenschappen Wie geïnteresseerd zou zijn in vergelijkend Geesteswetenschappen zijn?

Een Geesteswetenschappen mate machtigt u om uw eigen doelen na te streven en voorziet u van overdraagbare vaardigheden die werkgevers altijd verlangen. Afgestudeerden vinden dat hun humaniora onderwijs verrijkt hun werk en persoonlijk leven in een duurzame en lonende manieren. Geesteswetenschappen afgestudeerden bereid zijn om de wereld klaar om uitdagingen aan te gaan en om meer te leren nemen als actieve en deskundige wereldburgers, altijd. Geesteswetenschappen afgestudeerden, zowel majors en dual majors, gaan naar een succesvolle, productief en bevredigend futures in een breed scala van gebieden, waaronder:... [-]


Vrouwen En Genderstudies

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Richmond

Afgestudeerden met een Women & Gender Studies minor of certificaat willen de wereld veranderen! [+]

Degree Opties Minor Women & Gender Studies (18 krediet uur) Certificate in Women & Gender Studies (12 krediet uur) Wie zou geinteresseerd in Vrouwen en Genderstudies zijn?

De minor of certificaat in Women & Gender Studies een aanvulling op de volgende majors en loopbaantrajecten:

antropologie bedrijfsbeheer creatief schrijven Engels GEZONDHEIDSZORG geschiedenis journalistiek wet politicologie maatschappelijk werk sociologie psychologie Waarom vrouwen & Gender Studies? Afgestudeerden met een Women & Gender Studies minor of certificaat willen de wereld veranderen! We effect verandering in gebieden waar gender en seksualiteit politiek te creëren macht onevenwichtigheden, zoals in gelijke vertegenwoordiging in de regering. We genereren intellectuele discussie over ongelijkheid, zoals in het huwelijk gelijkheid en familie rechten. We bestrijden onrecht en ongezonde geslacht dynamiek in elk scenario, zoals bij huiselijk geweld. Wij pleiten voor veranderingen in het beleid om eerlijkheid in de richting van iedereen te garanderen, ongeacht geslacht of seksuele geaardheid, zoals in burgerlijke of werkomgeving. Wat zijn de vereisten voor het programma? Voor een minderjarige in Vrouwen & Gender Studies, moet een student 18 uur te voltooien. Verplichte vakken zijn Introduction to Women & Gender Studies (WGS 201) en feministische theorie en praktijk (WGS 400). De student moet ook complete 12 uur WGS keuzevakken. Voor een certificaat in Vrouwen & Gender Studies, moet een student 12 uur te voltooien, met de verplichte vakken van WGS 201 en 400 plus 6 uur van WGS keuzevakken. [-]

BBA

Accounting

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Kun je met getallen te werken en te begrijpen wat ze proberen om u te vertellen? Bent u technologisch onderlegde? [+]

Graad Concentraties BBA in Accounting MBA, Accounting Major Versnelde 3 + 2-programma Certificate in Accounting Wie zou Geïnteresseerd in Accounting zijn?

Beantwoord deze vragen:

Kun je met getallen te werken en te begrijpen wat ze proberen om u te vertellen? Bent u technologisch onderlegde? Ben je goed in de strategische planning / besluitvorming? Heeft u genieten van de interactie met verschillende soorten mensen, want het is interessant en uitdagend? Ben je goed in zowel één-op-één en de groep interacties, en geniet van het delen van informatie met anderen?

Als u ja antwoordde op deze vragen, dan heb je wat nodig is om een ​​CPA zijn.

Waarom Accounting? ... [-]

Algemene Zaken

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

General Business is geaccrediteerd door de AACSB. Studenten hebben de mogelijkheid om de mate aan te passen aan de individuele behoeften. [+]

Graad Concentraties BBA in General Business, General Business concentratie BBA in General Business, International Business concentratie BBA in General Business, Corporate Communication concentratie BBA in General Business, Global Supply Chain Management concentratie Minor, Zakelijk Minor, International Business Certificaat, Corporate Communication Wie geïnteresseerd zou zijn in General Business zijn?

Studenten die de volgende eigenschappen zou uitblinken in elk General Business optie bezitten:

Aanpassingsvermogen Zelfvertrouwen Avontuurlijke geest Initiatief Openheid naar de internationale netwerken en Teamwork Waarom General Business? General Business is geaccrediteerd door de AACSB. Studenten hebben de mogelijkheid om de mate aan te passen aan de individuele behoeften. Studenten kunnen deelnemen aan studie in het buitenland kansen. Studenten kunnen profiteren van co-operative onderwijs kansen. Studenten kunnen deelnemen aan departementale studentenorganisaties. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot dit programma? ... [-]

Beheer

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Beheer is geaccrediteerd door AACSB International. Studenten worden voorbereid voor een loopbaan in kleine zakelijke instellingen en zakelijke instellingen. [+]

Graad Concentraties BBA in Management, General Management Concentratie BBA in Management, Ondernemerschap Concentratie BBA in Management, Human Resource Management Concentratie Minor, Ondernemerschap Wie geïnteresseerd zou zijn in Management zijn?

Studenten die:

Zijn op zoek naar leiderschap Wil de mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling Wil de mogelijkheden voor reizen tot wereldwijde opdrachten Zijn zelf-gemotiveerd en geïnteresseerd zijn in het bezit van een bedrijf Waarom Management? Beheer is geaccrediteerd door AACSB International. Studenten worden voorbereid voor een loopbaan in kleine zakelijke instellingen en zakelijke instellingen. Studenten hebben coöperatieve onderwijs kansen in beide opties. Studenten kunnen deelnemen aan twee professionele studentenorganisaties, SAM en SHRME. Studenten worden gegeven door academisch gekwalificeerde docenten. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot dit programma? Studenten kunnen de optie Management General Management of de optie management, Human Resource Management als hun belangrijkste van toepassing is op de universiteit te kiezen. Waar zijn recent afgestudeerden Werkzaam? Sherwin Williams Company Hitachi Automotive Systems of America Inc. Lexmark International [-]

Computer Informatiesystemen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

CIS studenten bouwen aan een stichting die hen voorbereidt om ofwel een zakelijke carrière met een goed begrip van hoe de technologie helpt een bedrijf met een goed begrip van hoe de zakelijke doelstellingen te rijden werken met informatie-systemen in de richting van het bereiken van zakelijke doelen zijn doelstellingen of een technologische carrière na te streven te bereiken. [+]

Graad Concentraties BBA in Computer Information Systems, General CIS Concentratie BBA in Computer Information Systems, Network Management Concentratie Minor in Computer Information Systems Wie geïnteresseerd zou zijn in Computer Information Systems zijn?

Om succesvol te zijn in het GOS, moet je:

Het vermogen om logische begrijpen Een verbintenis tot ethische professionele normen Het vermogen om goed te werken met anderen Zakelijke-world ervaring Waarom Computer Information Systems?

Degree Voordelen

Computer Information Systems onderscheidt zich van de informatica (dat is een afdeling in het College van Kunsten en Wetenschappen) is dat in het meer business-gericht. Computer wetenschappers zich meer richten op de computer hardware, computer talen en gespecialiseerde systemen software. CIS biedt cursussen in zowel de forensische computing en data mining, die tot "The Hardest 5 vacatures te vullen", aldus Inc.com. Alle EKU School of Business opleidingen, met inbegrip van het GOS, zijn geaccrediteerd door AACSB International. CIS studenten bouwen aan een stichting die hen voorbereidt om ofwel een zakelijke carrière met een goed begrip van hoe de technologie helpt een bedrijf met een goed begrip van hoe de zakelijke doelstellingen te rijden werken met informatie-systemen in de richting van het bereiken van zakelijke doelen zijn doelstellingen of een technologische carrière na te streven te bereiken. Stage Mogelijkheden ... [-]

Financiën

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

De Managerial Finance optie moet worden geselecteerd door financiën majors geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van de Certified Financial Manager (CFM) aanduiding. [+]

Graad Concentraties BBA in Finance, Financial Planning concentratie BBA in Financiën, Managerial Finance concentratie Minor in Personal Finance Certificate in Financial Literacy Wie zou Geïnteresseerd in Finance zijn?

Studenten die succesvol zijn in de financiële wereld:

Geniet van het werken met getallen. Hebben veel aandacht voor detail, kan één fout een bedrijf miljoenen dollars kosten. Analytisch denken en zijn in staat om verschillende opties te evalueren, met een gewicht van kosten en baten. Zijn enthousiast over het vooruitzicht van het zijn verantwoordelijk voor miljoenen / miljarden dollars. Waarom financieren?

Alle EKU School of Business opleidingen, met inbegrip van Financiën, zijn geaccrediteerd door AACSB International.... [-]


Professionele Golf Beheer

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Dit programma is voor studenten die golfliefhebbers [+]

Graad Concentraties

BBA in Marketing, Professional Golf Management concentratie

Wie geïnteresseerd zou zijn in de Professional Golf Management zijn?

Studenten die:

Zijn golfliefhebbers Beschikken over goede communicatieve vaardigheden Heb goede organisatorische vaardigheden Geïnteresseerd zijn in een carrière in de golf-industrie Waarom Professional Golf Management? Geaccrediteerd door AACSB en PGA Eén van de 19 programma's in US 100% plaatsing tarief voor coöperatieve onderwijs ervaringen Verscheidenheid van carrièremogelijkheden met PGM Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot dit programma?

Studenten kunnen selecteren Marketing, Professional Golf Management van toepassing zijn op de universiteit.... [-]


Verkoop

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Marketing is geaccrediteerd door de AACSB. PGM-programma is een van de 20 landelijk en is geaccrediteerd door de PGA [+]

Graad Concentraties BBA in Marketing, Marketing Concentratie BBA in Marketing, Marketing Research & Analytics Concentratie BBA in Marketing, Muziek Marketing Concentratie BBA in Marketing, Professional Golf Management Concentratie Certificaat, Marketing Research and Analytics Wie geïnteresseerd zou zijn in Marketing?

Studenten die de volgende eigenschappen zou uitblinken in Marketing bezitten:

Uitgaande Persoonlijkheid Gemotiveerd Scheppend Goede communicatie vaardigheden Waarom Marketing? Marketing is geaccrediteerd door de AACSB. PGM-programma is een van de 20 landelijk en is geaccrediteerd door de PGA Muziek Marketing is een uniek programma te combineren marktkennis met muziek belangen. Studenten worden gegeven door academisch gekwalificeerde docenten. Studenten kunnen profiteren van co-operative onderwijs kansen. Studenten kunnen deelnemen aan student professionele organisaties voor elk Marketing optie. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot dit programma? ... [-]

BSc

Aardwetenschappen / Onderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Kentucky heeft een gebrek aan hoog gekwalificeerde docenten en een grote vraag naar afgestudeerden. [+]

Degree Opties BS in Aardwetenschappen / Onderwijs Minor Earch Wetenschap / Onderwijs Wie geïnteresseerd zou zijn in Aardwetenschappen / Onderwijs zijn? Studenten die genieten van de interactie met of ervaring hebben met tieners Studenten die graag betrokken zijn bij het leren, als onderdeel van een gemeenschap Studenten met enige geologie opleiding of achtergrond Waarom Aardwetenschappen / Onderwijs? Kentucky heeft een gebrek aan hoog gekwalificeerde docenten en een grote vraag naar afgestudeerden. Het programma biedt state-of-the-art wetenschap lesmethoden. Het programma is speciaal ontworpen om studenten te helpen voor te bereiden op de PRAXIS examen. Lesgeven is een mooie carrière. Leerkrachten die ook ouders kunnen met hun eigen kinderen in de zomer breekt. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Arbeidsveiligheid

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Dit programma is voor studenten met een interesse in het werken op het gebied van veiligheid en gezondheid [+]

Degree Opties

On-Campus Graden

BS in Occupational Safety MS in Veiligheid, Veiligheid en Emergency Management met concentraties in: Occupational Safety, Arbeid & Werkgelegenheid of School en Veiligheid

Online Studies

BS in Occupational Safety MS in Veiligheid, Veiligheid en Emergency Management met concentraties in: Occupational Safety, Arbeid & Werkgelegenheid of School en Veiligheid Wie geïnteresseerd zou zijn in Occupational Safety zijn?

Studenten met een interesse in:

Werkzaam op het gebied van veiligheid en gezondheid Zorgen voor medewerkers werken in een veilige omgeving Het beheer van de veiligheid / risicobeheersing / milieu en gezondheid functies in een industriële of productie-instelling Waarom Occupational Safety? ... [-]

Basisonderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

EKU bereidt hooggekwalificeerde elementaire leraren. Bent u klaar om een ​​onderwerp of meerdere onderwerpen in de kleuterschool tot en met vijfde leerjaar leren zijn. [+]

Degree Opties

BS in Basisonderwijs, Onderwijs

Wie geïnteresseerd zou zijn in het basisonderwijs zijn?

Dit programma bereidt de kandidaten om les te geven op de lagere (P-5) niveau Personen die succesvol zijn in dit gebied:

Geniet van het werken met kinderen van verschillende achtergronden, leeftijden 5-11. Zijn energiek, zorgzaam, en zich inzetten voor het verbeteren van de algehele welzijn van de gemeenschap. Geïnteresseerd in het leren en onderwijzen van verschillende vakgebieden. Kan zichzelf uiteindelijk zien als educatief leider, school counselors, opdrachtgevers of andere specialisten in het beroep van leraar. Waarom Basisonderwijs?

Degree Voordelen

EKU bereidt hooggekwalificeerde elementaire leraren. Bent u klaar om een ​​onderwerp of meerdere onderwerpen in de kleuterschool tot en met vijfde leerjaar leren zijn. Vindt u uitgebreide hebben begeleid op school veld ervaringen elke stap van de weg. Uw Kentucky lesbevoegdheid kan gemakkelijk worden overgedragen aan de meeste andere landen (enkele aanvullende eisen kan nodig zijn). Onze kandidaten zijn waarschijnlijk PRAXIS certificering doorstaan. Het programma is geaccrediteerd door NCATE. ... [-]

Binnenlandse Veiligheid

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond +1 more

Het Homeland Security-programma werd in 2007 opgericht als reactie op de natie de groeiende behoeften binnenlandse veiligheid en kwesties. [+]

Degree Opties

On-Campus Graden

BS in Homeland Security Certificate in Intelligence Studies MS in Veiligheid, Veiligheid en Emergency Management met concentraties in Homeland Security en de Emergency Management

Online Studies

BS in Homeland Security Medewerkers van Algemene Studies met Homeland Security concentratie Medewerkers van Algemene Studies met Security Management concentratie Certificate in Homeland Security * Certificate in Emergency Management * Certificate in Intelligence Studies Certificate in Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten Operations MS in Veiligheid, Veiligheid en Emergency Management met concentraties in Homeland Security en de Emergency Management Niet beschikbaar voor studenten hoofdvak in Homeland Security Wie geïnteresseerd zou zijn in de Homeland Security zijn? ... [-]

Biologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Wie geïnteresseerd zou zijn in de biologie? - Studenten die zijn gefascineerd door de complexiteit en diversiteit van het leven en willen dat de fascinatie met anderen te delen [+]

Graad Concentraties BS in de biologie, Aquatische Biologie concentratie BS in de biologie, Plantkunde concentratie BS in de biologie, General Biology BS in de biologie, Microbiële, Cellular, en Moleculaire Biologie concentratie BS in de biologie, Pre-Medische Wetenschappen concentratie BS in de biologie, Pre-Veterinary Science concentratie Minor in de biologie Wie geïnteresseerd zou zijn in de biologie?

Studenten die:

Zijn gefascineerd door de complexiteit en diversiteit van het leven Wil die fascinatie met anderen te delen Over het behoud van de natuur voor toekomstige generaties zijn gepassioneerd Wil om anderen te helpen door middel van medicijnen of medisch onderzoek Net als de wetenschap van levende wezens Waarom Biologie? We hebben 27 full-time faculteit met promovendi die genieten van het onderwijs in de klas en laboratoria op een dagelijkse basis. We nemen het leren en kritisch denken serieus en verwachten dat onze studenten om hetzelfde te doen. Onze faculteit leden zijn toegewijde en zorgzame opvoeders actief betrokken bij onderzoek en bezorgd over het welzijn en de toekomst van elke student. Onze studenten werken vaak met onze faculteit in onafhankelijke onderzoeken, veel gefinancierd door externe bureaus, zoals de Environmental Protection Agency, National Institutes of Health, en de Kentucky Department of Fish and Wildlife Resources. We zijn trots op de diversiteit en het succes van onze studenten. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? Studenten kunnen elk van de Biologie opties te selecteren op van toepassing zijn op de universiteit. Studenten die een goede middelbare school achtergrond in de wetenschap... [-]

Biologie-onderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Er zijn veel kansen op werk in de oostelijke regio van Kentucky dienst voor gecertificeerde docenten, dus de meeste afgestudeerden kunnen werken in de buurt van de stad of gemeente van hun keuze, zo niet binnen de school district van hun keuze. [+]

Degree Opties

BS in de biologie-Teaching

Wie geïnteresseerd zou zijn in de biologie / Onderwijs zijn?

Studenten die willen:

Schrijf een middelbare school biologie leraar. Delen een liefde voor de natuur en de natuurlijke wereld met anderen. Hebben een mooie carrière in de biologie, maar wil dat de carrière in of in de buurt van een bepaalde stad, gemeente of provincie. Bouwen van een carrière in de biologie, maar ook graag het idee van flexibele tijd in de zomer voor andere externe belangen. Waarom Biologie / Onderwijs? -Biologie Onderwijs afgestudeerden voldoen aan alle certificatie-eisen naar de middelbare school biologie in Kentucky te onderwijzen. Student-onderwijs mogelijkheden zijn ingericht met scholen voornamelijk in de oostelijke regio van Kentucky dienst, evenals vele andere nabijgelegen school districten. Er zijn veel kansen op werk in de oostelijke regio van Kentucky dienst voor gecertificeerde docenten, dus de meeste afgestudeerden kunnen werken in de buurt van de stad of gemeente van hun keuze, zo niet binnen de school district van hun keuze. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? Studenten kunnen Biologie-Teaching selecteren op van toepassing zijn op de universiteit. Studenten met een sterke wetenschappelijke achtergrond en interesse in het onderwijs en de leerstijlen zijn best bereid om te slagen in deze belangrijke. Waar zijn recent afgestudeerden Werkzaam? Biologie leraar in een Kentucky middelbare school Hoofdsom van een Kentucky middelbare school Er zijn Scholarship Kansen? ... [-]

Bouwmanagement

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Construction Management is een goede pasvorm voor die studenten geïnteresseerd in Science, Technology, Engineering en Wiskunde. [+]

Graad Concentraties BS in Construction Management BS / MS "3 + 2" Program in Construction Management Minor Construction Management Minor Land Surveying Certificate in Land Surveying Online Graduate Certificate in Construction Management Wie geïnteresseerd zou zijn in Construction Management zijn? Construction Management is een goede pasvorm voor die studenten geïnteresseerd in Science, Technology, Engineering en Wiskunde. Studenten die willen werken met hun handen en tastbare resultaten van hun inspanningen zien zijn zeer geschikt voor succes in Construction Management. Het gebruik van computers in alle aspecten van bouwprojecten maakt Construction Management een bijzonder interessante carrière gebied voor die studenten die geïnteresseerd zijn in de informatietechnologie. Waarom Construction Management? ... [-]

Brand, Brandstichting En Explosie Onderzoek

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond +1 more

Cursussen in de brand, brandstichting en Explosion Investigation programma onder meer een brede studie van het vuur wetenschap. Het programma biedt de nadruk op de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te verkennen, te bepalen en te documenteren van de oorsprong en de oorzaak van de brand. [+]

Degree Opties

On-Campus Graden

BS in brand, brandstichting & Explosion Investigation MS in Veiligheid, Veiligheid en Emergency Management Concentratie in Fire & Emergency Services

Online Studies

BS in brand, brandstichting & Explosion Investigation MS in Veiligheid, Veiligheid en Emergency Management-concentratie in Fire & Emergency Services Wie geïnteresseerd zou zijn in brand, brandstichting en Explosion Investigation zijn?

Studenten met een interesse in:

Leren om de oorzaken van de brand die het per ongeluk of doelbewust zijn onderzoeken Onderzoeken van explosies Waarom Fire, Brandstichting & Explosion Investigation?

Degree Voordelen... [-]


Brandbeveiliging Administratie

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond +1 more

De Fire Administration is ontworpen om u te voorzien met een achtergrond in brand wetenschap, brandpreventie, principes brandbeveiliging, alsmede de administratieve kennis die je nodig hebt om een ​​leider in de brandweer beroep zijn. [+]

Degree Opties

On-Campus Graden

BS in Fire Protection Administration MS in Veiligheid, Veiligheid en Emergency Management-concentratie in Fire & Emergency Services

Online Studies

BS in Fire Protection Administration MSIN Veiligheid, Veiligheid en Emergency Management, Concentratie in Fire & Emergency Services Wie geïnteresseerd zou zijn in Fire Protection Administration zijn?

Studenten met een interesse in:

Brand wetenschap Brandpreventie Steeds een carrière brandweerman Een beheerder binnen de brandweer steeds Waarom Fire Protection Administration?

Degree Voordelen

De Fire Administration is ontworpen om u te voorzien met een achtergrond in brand wetenschap, brandpreventie, principes brandbeveiliging, alsmede de administratieve kennis die je nodig hebt om een ​​leider in de brandweer beroep zijn. Onze Fire & Safety graden zijn geaccrediteerd door de International Brandweer Accreditation Congress (IFSAC). EKU Fire & Safety-programma's hebben taughtfor meer dan 30 jaar geweest. Studenten in onze programma's zullen beginnen met Fire & Safety klassen hun eerste semester aan EKU. Studenten krijgen de kans om te wonen en worden betrokken bij nationale conferenties, waaronder FDIC (brandweer Instructeurs Conference) en iAFC hebben (International Association of Fire Chiefs.) ... [-]

Brandbeveiliging En Veiligheid Engineering Technologie

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond +1 more

De Fire & Safety Programma's worden ondergebracht in het Ashland Fire and Safety Laboratory. De faciliteiten omvatten een zeven-kamer-test burn gebouw brand chemie en bewijzen inspectie lab, brandblusser Service Lab, laboratorium pomp, sprinkler regelklep kamer en sprinkler stroom kamer. [+]

Degree Opties

On-Campus Graden

BS in Fire Protection & Safety Engineering Technology MS in Veiligheid, Veiligheid en Emergency Management-concentratie in Fire & Emergency Services

Online Studies

BS in Fire Protection & Safety Engineering Technology MS in Veiligheid, Veiligheid en Emergency Management-concentratie in Fire & Emergency Services Wie geïnteresseerd zou zijn in Fire Protection & Safety Engineering Technology zijn?

Studenten met een interesse in:

Onderzoeken van brandschade Onderzoeken waarom brand beschermende maatregelen niet Identificeren hoe effectiever brandpreventie methoden kunnen worden ontwikkeld en ontworpen Waarom Fire Protection & Safety Engineering Technology? ... [-]

Bs In De Landbouw

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Landbouw is goed voor ongeveer 20% van de Amerikaanse economie Prognoses geven aan dat er niet genoeg afgestudeerden in de landbouw om aan de vraag te voldoen [+]

Graad Concentraties

BS in de landbouw met concentraties in:

Agribusiness management Agrarische Energy Systems Management Agronomie, Bodem en Natuurlijke Hulpbronnen Animal Science

AAS in de landbouw met concentraties in:

Agricultural Systems Management Agribusiness management Vee management

Minor met concentraties in:

Landbouwwetenschappen Bodems

U kunt ook geïnteresseerd in:

Tuinbouw Landbouw Onderwijs Pre-Diergeneeskunde Wie geïnteresseerd zou zijn in de landbouw?

Studenten die:

Wilt u een deel van de oplossing van de grootste problemen in de wereld zijn Genieten van het buitenleven en willen worden verbonden met de natuur Geïnteresseerd zijn in een gebied met een goede baan vooruitzichten Hebben een brede kijk op de wereld nog begrijpen het belang van specifieke kennis Liever hands-on ervaring, samen met een solide academische opleiding Waarom Landbouw? Landbouw is goed voor ongeveer 20% van de Amerikaanse economie Prognoses zal er niet genoeg afgestudeerden in de landbouw om aan de vraag te voldoen De faculteit in het departement zijn toegewijd aan de professionele groei en ontwikkeling van onze studenten De klassen zijn klein en studenten spreken vaak van de familiale sfeer ... [-]

Business En Marketing Onderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Studenten hebben de mogelijkheid voor het lidmaatschap van Pi Omega Pi National Business Education Honorary Society, EKU oudste student organisatie. [+]

Graad Concentraties

BS in Business en Marketing Onderwijs

Wie geïnteresseerd zou zijn in Business en Marketing Education zijn?

Studenten die:

Beschikt over goede communicatieve vaardigheden Zijn geïnteresseerd in het werken met jongeren Hebben een uitgaande persoonlijkheid Beschikken over een verlangen om anderen te dienen Gemotiveerd zijn om anderen te helpen slagen Waarom Business and Marketing Education? Business en marketing onderwijs is geaccrediteerd door NCATE. Studenten die afstuderen uit dit programma zijn gecertificeerd in klassen 5-12 onderwijzen. Studenten hebben de mogelijkheid voor het lidmaatschap van Pi Omega Pi National Business Education Honorary Society, EKU oudste student organisatie. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot dit programma? ... [-]

Carrière En Technisch Onderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

We leven in een steeds complexer wordende technologische wereld. Anderen te helpen succesvol te zijn in die wereld te zijn is een van de meest lonende aspecten van het onderwijs technische vakken. [+]

Graad Concentraties BS in Carrière en technisch onderwijs, Landbouw Onderwijs BS in Carrière en technisch onderwijs, Technisch Onderwijs BS in Carrière en technisch onderwijs, Engineering / Techniek Onderwijs BS in Carrière en technisch onderwijs, Occupational Training & Development AAS in Carrière en technisch onderwijs Carrière en technisch onderwijs Professional Certification Wie geïnteresseerd zou zijn in Carrière en technisch onderwijs te zijn? Studenten die geïnteresseerd zijn in het onderwijzen van de middelbare school, middelbare school, en post-secundair onderwerpen in de landbouw, techniek, technologie, productie, bouw, communicatie, transport of andere beroepshalve aanverwante gebieden Studenten met een belang in en die genieten van het werken met technologische apparaten en het oplossen van technische problemen in de landbouw, het bedrijfsleven, de industrie en de menselijke diensten instellingen; plus, een verlangen om hun kennis en kunde te delen met anderen Waarom Carrière en technisch onderwijs? We leven in een steeds complexer wordende technologische wereld. Anderen te helpen succesvol te zijn in die wereld te zijn is een van de meest lonende aspecten van het onderwijs technische vakken. Goed gekwalificeerde docenten en opleiders in deze vakken zijn altijd in grote vraag. Het programma is geaccrediteerd door de aansluiting bij de EKU College van Onderwijs en de Nationale Raad voor Accreditatie van de lerarenopleiding (NCATE). ... [-]

Chemie (bs)

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Alle programma-opties zijn gecertificeerd door de American Chemical Society (ACS). De optie biochemie volgt de aanbevelingen van de Amerikaanse Vereniging voor Biochemie en Moleculaire Biologie (ASBMB). [+]

Graad Concentraties BS in de chemie, Scheikunde Concentratie BS in de chemie, biochemie Concentratie BS in de chemie, Pre-Professional concentraties (Pre-Medical / Pre-Dental) Minor Chemie Minor in Chemie (Onderwijs) Wie geïnteresseerd zou zijn in een BS Chemie zijn?

Als een van de volgende op u van toepassing, moet je verkennen van een carrière in de chemie:

Bent u gefascineerd door de vooruitgang in de technologie? Wilt u natuurverschijnselen op zowel micro- en macro-schaal begrijpen? Heeft u interesse in het verkennen van de specifieke interacties van atomen of moleculen? Wil je werken met state-of-the-art instrumenten analyseren chemische monsters? Bent u bezig met het vinden van wetenschappelijke oplossingen voor veel maatschappelijke problemen aan te pakken? Waarom een ​​BS Chemie? Alle programma-opties zijn gecertificeerd door de American Chemical Society (ACS). De optie biochemie volgt de aanbevelingen van de Amerikaanse Vereniging voor Biochemie en Moleculaire Biologie (ASBMB). Wij bieden de mogelijkheid om onafhankelijke chemisch onderzoek met de faculteit mentoren (waardoor mogelijke reis naar professionele conferenties en / of publicatie van de resultaten) te voeren. Onze diploma geeft je een sterke chemische basis voor plaatsing in de industrie of de aanvaarding van toekomstige master of professionele instellingen. U kunt de BS Chemie mate combineren met de MS Chemie graad in slechts één extra jaar. Jobs! Jobs! Jobs! Chemiemajoors hebben een van de laagste werkloosheidspercentages. Chemie graduaat houders genieten van een werkloosheidspercentage 2,4%. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? Studenten kunnen elk van de BS Chemistry opties te selecteren op van... [-]

Communicatiestoornissen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Studenten krijgen de kans om te leren van docenten die gespecialiseerd zijn in een specifiek aspect van communicatie stoornissen, zoals spraak aandoeningen. [+]

Degree Opties

BS in Communication Disorders

Wie geïnteresseerd zou zijn in de mededeling Disorders zijn?

Studenten die geïnteresseerd zijn in het beoordelen en behandelen iedereen met een communicatie stoornis ongeacht leeftijd en werkomgeving.

Waarom Communication Disorders? Studenten krijgen de kans om te leren van docenten die gespecialiseerd zijn in een specifiek aspect van communicatie stoornissen, zoals spraak aandoeningen. De BS in Communication Disorders biedt een solide basis voor het aanbrengen van een masteropleiding in Communication Disorders. Een master's degree is nodig om de certificering te verkrijgen via de American Speech-Language-Hearing Association. Met een BS in de mededeling Disorders een individu zou kunnen werken in de Kentucky openbare scholen als een spraak-taal pathologie-assistent onder toezicht van een gecertificeerde logopedist. De EKU masteropleiding Communication Disorders is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie in de Academische audiologie en Logopedie. Accreditatie van bacheloropleidingen in de mededeling Disorders niet optreedt. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Computertechnologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Wie geïnteresseerd zou zijn in Computer Science zijn? Studenten moeten een sterke interesse in Computer Programming, Technologie, probleemoplossing, Teamwork, innovatie hebben [+]

Graad Concentraties BS in Computer Science, General optie BS in Computer Science, Computer Technology optie BS in Computer Science, Bio-informatica optie BS in Computer Science, optie Interactieve Multimedia BS in Computer Science, Computer Forensics en Veiligheid optie BS in Computer Science, Statistische Computing optie

Minderjarigen

computer science Informatica Interactieve multimedia Wie geïnteresseerd zou zijn in Computer Science zijn?

Studenten moeten een sterke interesse in hebben:

Computer programmering Technologie Probleemoplossing Samenspel Innovatie Waarom Informatica? Spannende discipline voor het belonen carrièremogelijkheden Nationaal erkende programma Diverse concentraties (opties) voor iedere student Hands-on project-based learning Uitstekende coöperatieve onderwijs en stage Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Dierstudies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Waarom Animal Studies? - Kansen voor studenten om samen te werken met de faculteit aan onderzoeksprojecten op een breed scala van onderwerpen [+]

Degree Opties

BS in Animal Studies

Wie geïnteresseerd zou zijn in dierstudies zijn? Studenten van plan een carrière in het werken met dieren of werken in gebieden met een interactie tussen mens-dier Studenten voorbereiding voor graduate school studeren dieren in diverse disciplines Studenten die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van zowel dierlijke gedrag en menselijk gedrag ten opzichte van dieren Studenten die zich voorbereiden voor een loopbaan dat perspectief nemen, creativiteit en kritisch denken nodig Waarom Animal Studies? [-]

Dove Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

The Deaf Studies programma is een multidisciplinair programma dat studenten voorziet van een stichting in American Sign Language (ASL) vaardigheden, een breed begrip van de dove mensen geschiedenis, literatuur en culturen, evenals kennis van onderwijs- en juridische kwesties die dove mensen. [+]

Degree Opties

BS in Dovenstudies

Wie geïnteresseerd zou zijn in Deaf Studies zijn?

Zowel doven en studenten die willen de volgende kennis en vaardigheden te ontwikkelen:

Communiceer in Amerikaanse Gebarentaal dan een intermediair niveau (zoals gemeten door de SLPI: ASL of ASLPI) Blijk van een brede kennis van de geschiedenis en cultuur van Dove mensen Demonstreer kritisch denken vaardigheden met betrekking tot onderwerpen in Dovenstudies Tonen analytische en thematische bewustzijn van Dove kunst en literatuur Beschrijf de diversiteit binnen Dovengemeenschappen Leg uit de geschiedenis en de dynamiek van de verschillende vormen van onderdrukking Integreer kennis van Deaf Studies met andere disciplines van de keuze van de student Waarom Deaf Studies? The Deaf Studies programma is een multidisciplinair programma dat studenten voorziet van een stichting in American Sign Language (ASL) vaardigheden, een breed begrip van de dove mensen geschiedenis, literatuur en culturen, evenals kennis van onderwijs- en juridische kwesties die dove mensen. Zal het begrip van wat het betekent om mens te zijn studenten uit te breiden. The Deaf Studies programma is bedoeld om studenten naar een tweede grote of een kleine voltooien in een andere discipline, de voorbereiding van hen te specialiseren in dienst en het hebben van effectieve communicatie met dove mensen binnen hun gekozen discipline. De opleiding bereidt studenten voor gevorderde studie in Deaf studies, interpretatie, Deaf geschiedenis, ASL studies, en het onderwijzen van ASL. The Deaf Studies mate niet de studenten voor te bereiden op professionele tolken, of ASL leraren bij het afstuderen. Het kan helpen de... [-]

Environmental Health Science

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

[+]

Studenten die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de kwaliteit van de lucht die we inademen, het water dat we drinken en het voedsel dat we eten [-]

Familie En Consument Wetenschappen Onderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Leren een onderwerp dat helpt bij problemen zoals eetstoornissen, kindermishandeling, schuld, consumentenbedrog, en obesitas te voorkomen [+]

Degree Opties

BS in Familie en Consumer Sciences Onderwijs (Grades 5-12)

Wie geïnteresseerd zou zijn in het gezin en Consumer Sciences Education zijn?

Als een van de volgende op u van toepassing, moet je verkennen van een carrière in de Familie en Consumer Sciences Onderwijs:

Geniet van het werken met kinderen en jongeren of volwassenen Houdt van de volgende gebieden: Foods & Nutrition, Interior Design & Housing, Kind & Family Studies, Kleding Design & Textiel, of Family Finance Wil om anderen te leren de vaardigheden voor een sterk huis en gezin Waarom Familie en Consumer Sciences Education? Leren om iets wat je liefde te leren Leren een onderwerp dat helpt bij problemen zoals eetstoornissen, kindermishandeling, schuld, consumentenbedrog, en obesitas te voorkomen Werken met de jeugdorganisatie Familie, Loopbaan en communautaire leiders van Amerika (fccla) Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Forensische Wetenschap

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Forensic Science is geaccrediteerd door de Forensic Science Education Programma Accreditatie Commissie [+]

Graad Concentraties BS in Forensic Science, Scheikunde Concentratie BS in Forensic Science, Biologie Concentratie Wie geïnteresseerd zou zijn in Forensic Science zijn?

Studenten die:

Geniet van het leren van de wetenschap en het werken in een laboratorium Het geduld en toewijding aan het werk uit te voeren om zeer hoge kwaliteitsnormen Wil je werken in een situatie waarin zij de wetenschappelijke kennis van complexe real-life analytische chemie problemen op te lossen ter ondersteuning van onderzoekswerk van toepassing Duidelijk en effectief te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk Hebben persoonlijke integriteit en hoge ethische normen Hebben geen geschiedenis van drugsmisbruik of criminele activiteiten Waarom Forensic Science? Geaccrediteerd door de Forensic Science Education Programma Accreditatie Commissie Een van de slechts 18 geaccrediteerde undergraduate programma's in de VS Gevestigde programma met een uitstekende reputatie op nationaal niveau Veelzijdige graden, met de werkgelegenheid in de forensische laboratoria, de chemische industrie en milieu-labs Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? Studenten toegelaten tot EKU moet alle core wetenschap cursussen met een minimum graad van C te voltooien voordat u zich inschrijft in de 400-niveau forensische wetenschap cursussen. Core cursussen omvatten algemene, organische, en kwantitatieve chemie; fysica, biologie, en calculus I. Waar zijn recent afgestudeerden Werkzaam? Gerechtelijke Wetenschapper, Kentucky State Police Central Lab Vuurwapens Examiner, US Army Expeditionary Forensisch Laboratorium, Afghanistan Vanderbilt University, PhD afgestudeerde student in de chemie [-]

Geologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

De nadruk op de toepassing van geografische informatiesystemen (GIS) en remote sensing om geografische problemen op te lossen [+]

Degree Opties BS in de geologie, Academic Concentratie BS in de geologie, Professional Concentratie Minor in de geologie Wie geïnteresseerd zou zijn in de geologie zijn?

Studenten die geïnteresseerd zijn in:

Het vinden van oplossingen voor de energiebehoefte van onze natie Het milieu en waterkwaliteit kwesties Zijn en buitenshuis werken Waarom geologie? De nadruk op de toepassing van geografische informatiesystemen (GIS) en remote sensing om geografische problemen op te lossen Kansen voor onderzoek en studie in de Verenigde Staten en in het buitenland Curriculum ontworpen om een ​​student voor professionele accreditatie voor te bereiden Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Kind En Gezin Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Als een van de grootste programma's in het Gemenebest, Kind & Family Studies aan EKU is toegewijd aan het balanceren van de klas ervaringen met het echte leven toepassing door tal van kansen in service learning, veldwaarnemingen en participatie, en practicum en student-ervaringen. [+]

Degree Opties BS in Child Development (niet-certificatie) BS in Interdisciplinair Early Childhood Education (certificering) BS in Family Studies AAS in Child Development Minor Kind en Gezin Studies Wie geïnteresseerd zou zijn in de Kind en Gezin Studies zijn?

U moet verkennen een carrière in de Child & Family Studies als u:

Gedijen op uitdagingen en veranderingen Zijn energiek en enthousiast en energiek door zijn rond anderen Zijn een probleemoplosser en een kritische denker Willen de kwaliteit van het leven van anderen te verbeteren Waarom Kind en Gezin Studies? Als een van de grootste programma's in het Gemenebest, Kind & Family Studies aan EKU is toegewijd aan het balanceren van de klas ervaringen met het echte leven toepassing door tal van kansen in service learning, veldwaarnemingen en participatie, en practicum en student-ervaringen. Studenten leren het belang van de menselijke ontwikkeling en de culturele en milieu-invloeden, en hoe het bijdraagt ​​aan tevredenheid met het leven en familie welzijn. Een carrière in de Child & Family Studies machtigt studenten om een ​​positieve invloed kinderen en gezinnen en het bevorderen van gezond en gelukkig relaties. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Kleding Ontwerp En Merchandising

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Uitstekende carrière mogelijkheden bestaan ​​voor mensen die kennis hebben van de snelle wereld van de mode hebben, die textielproduct ontwikkeling te begrijpen, en die ook beschikken over scherp zakelijke vaardigheden. [+]

Degree Opties

BS in Apparel Design en Merchandising

Wie geïnteresseerd zou zijn in Apparel Design en Merchandising zijn? Als je zijn zeer gemotiveerd en als een uitdaging in een snel veranderende omgeving Als u begrijpt de implicaties van nieuwe informatie, en in staat zijn om te analyseren en interpreteren van cijfers Als u articuleren en in staat om goed te communiceren met anderen Als je een zorgvuldige luisteraar die geïnteresseerd is in het werken met anderen Waarom Apparel Design en Merchandising? Uitstekende carrière mogelijkheden bestaan ​​voor mensen die kennis hebben van de snelle wereld van de mode hebben, die textielproduct ontwikkeling te begrijpen, en die ook beschikken over scherp zakelijke vaardigheden. Als de enige kleding ontwerp-programma in het Gemenebest, EKU ADM balanceert klaslokaal ervaring met real-life toepassing door tal van kansen in coöperatieve onderwijs en stage. Je leert theorieën van de mode diffusie, individuele ontwikkeling en het gedrag van de consument beter te begrijpen van de klant en de klant. Je leert de specifieke kenmerken van textiel prestaties evalueren kleding kwaliteit, creëren beeldschermen, produceren een modeshow, een plan merchandise assortiment, originele ontwerpen te ontwikkelen, en het creëren van een volledige kleding lijn. Je leert in kleine hands-on klassen. Waar zijn recent afgestudeerden Werkzaam? Macy's Lucky Magazine Magic (s werelds grootste kleding beurs) White House / Black Market Chico's Tianhai Lace Company, Ltd. Er zijn Scholarship Kansen? ... [-]

Leer- En Gedragsstoornissen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Studenten in BS in het speciaal onderwijs Leren en gedragsstoornissen programma te voltooien meer dan 200 uur van het veld ervaring in het algemeen onderwijs klaslokalen en in schoolprogramma's openbaar. [+]

Degree Opties BS in het speciaal onderwijs Leren en gedragsstoornissen (P-12) met Elementary (P-5) BS in het speciaal onderwijs Leren en gedragsstoornissen (P-12) met Middle Grades (5-9) Wie zou geïnteresseerd zijn in leren en gedragsstoornissen?

Mensen die willen leerlingen met leerproblemen en gedragsstoornissen en die leren willen ook hun algemene vorming certificering te verdienen ook.

Waarom leren en gedragsstoornissen?

Degree Voordelen

De BS in het speciaal onderwijs Leren en gedragsstoornissen programma geeft studenten de kans om twee onderwijs certificaten --Één een in het algemeen vormend onderwijs (zowel basis- of middelbare kwaliteiten met een inhoud nadruk) verdienen in het speciaal onderwijs en. Na voltooiing, deze dubbele certificering maakt studenten zeer verhandelbaar. Het programma biedt een solide basis in de theorie en pedagogie nodig zijn om deze leerlingen te ondersteunen. Studenten het invullen van dit programma kan posities als algemeen opvoeders of speciale opvoeders nemen. Dit programma is geaccrediteerd door NCATE en door de Raad voor Uitzonderlijke Kinderen. ... [-]

Lichamelijke Opvoeding

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Dit programma is voor studenten die houden van sport en bewegen en die een belang hebben in het werken met mensen om het verbeteren van hun gezondheid en fitness en / of sportieve prestaties zou goed geschikt voor deze opties te hebben. [+]

Degree Opties BS in P-12 Onderwijs BS in Fitness and Wellness BS in het algemeen (niet-onderwijzend)

Minderjarigen

Minor in Coaching (niet-onderwijzend) Minor Dance Certification (onderwijs) Minor Dance (niet-onderwijzend) Minor in de Lichamelijke Opvoeding (niet-onderwijzend) Wie zou geïnteresseerd zijn in lichamelijke opvoeding?

Studenten die houden van sport en bewegen en die een belang hebben in het werken met mensen om het verbeteren van hun gezondheid en fitness en / of sportieve prestaties zou goed geschikt voor deze opties zijn.

Waarom Lichamelijke Opvoeding?

De Onderwijs- optie P-12 is geaccrediteerd door de Nationale Raad voor accreditaties van de lerarenopleiding en door de Nationale Vereniging van Sport en Lichamelijke Opvoeding.... [-]


Luchtvaart

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

De EKU directeur van de luchtvaart is ook bestuurslid van de Kentucky Institute of Aviation Education (KIAE). KIAE brengt luchtvaart onderwijs in middelbare scholen van de staat, dus dienen als een springplank naar EKU's Professional Flight Degree. KIAE afgestudeerden zullen negen universitaire credits te verdienen, terwijl nog op de middelbare school, als onderdeel van een EKU / KIAE articulatie overeenkomst [+]

Graad Concentraties BS in de luchtvaart, ruimtevaart management concentratie BS in de luchtvaart, Professional Flight Multi Engine Land (100 MEL uur) concentratie BS in de luchtvaart, Professional Flight Multi Engine Land (150 MEL uur) concentratie BS in de luchtvaart, ruimtevaart Technology concentratie Minor in Luchtvaart (vlucht) Minor Aerospace management Wie geïnteresseerd zou zijn in de luchtvaart zijn?

Studenten die uitblinken in dit gebied:

Zijn geïnteresseerd in de ruimtevaart technologie, vlucht een loopbaan als professionele piloten en luchtvaart beheer Zijn sterk probleemoplossers Zoals wiskunde en wetenschap Waarom Aviation?

Degree Voordelen... [-]


Maatschappelijk Werk

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Programma sinds 1977 zeer gerespecteerd in de gehele regio en geaccrediteerd door de Raad voor Maatschappelijk Werk Onderwijs (CSWE) [+]

Degree Opties BSW in Social Work Minor in Social Welfare Wie geïnteresseerd zou zijn in sociaal werk zijn? Traditionele en niet-traditionele studenten De tweede graad op zoek naar studenten Studenten die geïnteresseerd zijn in een professionele opleiding in een helpende beroep Studenten die geïnteresseerd zijn in twee practicum / stage mogelijkheden binnen de opleiding Waarom Social Work? Veel verschillende vacatures beschikbaar met een BSW graad Programma zeer gerespecteerde hele regio Programma geaccrediteerd door de Raad voor Maatschappelijk Werk Onderwijs (CSWE) sinds 1977 Maatschappelijk Werk faculteit met vele jaren van directe sociale werkervaring Zeer dynamische, interactieve lessen Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Midden Rangonderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

EKU bereidt hooggekwalificeerde Midden kwaliteiten Leraren; studenten zal klaar zijn om twee vakgebieden in de rangen 5 tot en met 9 te leren zijn. [+]

Degree Opties

BS in Midden-Grade Onderwijs

Programma-opties Engels en Wiskunde Engels en Wetenschap Engels en Sociale Studies Wiskunde en wetenschap Wiskunde en Sociale Studies Wetenschap en Sociale Studies Wie geïnteresseerd zou zijn in het Midden-Grade Education zijn?

Dit programma bereidt de kandidaten voor jonge adolescenten (cijfers 5-9) te onderwijzen. Personen die succesvol zijn op dit gebied:

Geniet van het werken met de unieke leeftijdsgroep van jonge adolescenten (leeftijd 10-14) uit diverse achtergronden Zijn energieke, zorgzaam, en zet zich in voor de algehele welzijn van de gemeenschap versterken Geïnteresseerd in het leren en onderwijzen van twee vakgebieden Kan zichzelf uiteindelijk zien als educatieve leiders, school counselors, opdrachtgevers of andere specialisten in het lerarenberoep Waarom Midden-Grade Onderwijs? EKU bereidt hooggekwalificeerde Midden kwaliteiten Leraren; studenten zal klaar zijn om twee vakgebieden in de rangen 5 tot en met 9 te leren zijn. Studenten zullen uitgebreide hebben, begeleid op school veld ervaart elke stap van de weg. De Kentucky lesbevoegdheid kan gemakkelijk worden overgedragen aan de meeste andere landen (enkele aanvullende eisen kan nodig zijn). Onze kandidaten zijn waarschijnlijk PRAXIS certificering doorstaan. Wij zijn geaccrediteerd door NCATE. Onze faculteit zijn actief geleerden in staat en de nationale organisaties, zoals de Vereniging voor Midden-Level Onderwijs, Kentucky en International Reading Verenigingen, de Nationale Raad van Leraren van het Engels, de Nationale Raad van Leraren van de Wiskunde, de Nationale Raad voor de Sociale Studies, en de National Science Teachers Raad. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? Studenten moeten verdienen en een... [-]

Milieustudies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Land Resources optie afgestudeerden zullen worden voorbereid voor een loopbaan als oppervlakte mijnontginning inspecteurs, of het werken met eigen kolen bedrijven of overheidsinstanties om geluid drooglegging van getroffen landen te plannen. [+]

Degree Opties BS in Environmental Studies, optie Land Resources BS in Environmental Studies, Natural History optie Wie geïnteresseerd zou zijn in Environmental Studies zijn?

Studenten die:

Willen beïnvloed landschappen, zoals oppervlakte mijnen en ingelogd bossen, met terugwinning praktijken te verbeteren op basis van de beste wetenschappelijke Zijn gefascineerd door de natuurlijke geschiedenis van reptielen, amfibieën, vogels en zoogdieren, en willen die kennis met anderen te delen of te bestuderen specifieke aspecten van hun natuurlijke historie in graduate school Willen de milieueffecten van de verschillende methoden voor landbeheer, de ontwikkeling van projecten of andere menselijke invloeden op natuurlijke ecosystemen te controleren of beoordelen Waarom Environmental Studies? Land Resources optie afgestudeerden zullen worden voorbereid voor een loopbaan als oppervlakte mijnontginning inspecteurs, of het werken met eigen kolen bedrijven of overheidsinstanties om geluid drooglegging van getroffen landen te plannen. Natural History optie afgestudeerden zullen worden voorbereid voor een loopbaan als Park naturalisten of Nature Sanctuary interpretatieve specialisten, of voor het verder op in graduate school om onderzoek in verband met de natuurlijke geschiedenis van specifieke soorten of groepen soorten of ecosystemen te voeren. Afgestudeerden van beide opties zijn goed voorbereid voor een loopbaan met een eigen advies- en ingenieursbureaus, het uitvoeren van milieueffectrapportages voor de voorgestelde projecten, zoals vereist onder de Nationale Wet Milieubeleidsplan (NEPA). Studenten nemen vaak de zomer stages of werken in deeltijd met potentiële werkgevers door de EKU's Cooperative Education Program. ... [-]

Militaire Leiding Minor

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Richmond

Dit programma is voor studenten die willen een commissie krijgen als een legerofficier [+]

Degree Opties

Minor In Militaire Leadership

Wie geïnteresseerd zou zijn in de militaire leiding zijn? Studenten die willen een commissie krijgen als een legerofficier Gecontracteerd Army ROTC Cadets Waarom militaire leiding? Verdien je commissie als tweede luitenant in het Amerikaanse leger, Army National Guard of Army Reserve. Hooggekwalificeerde individuen kunnen in aanmerking komen voor verschillende financiële prikkels Serveer uw land als een legerofficier Gain leidinggevende ervaring om jezelf te onderscheiden van andere werkzoekende afgestudeerden Wat zijn de Programma-eisen?

Basiscursus Requirement (Voer een van de volgende)

Basistraining Cursus leider 4 Jaar van JROTC MSL 101, 102, 201 en 202 Grondige studie Requirement (21 uur) MSL 301, 302, 303, 310, 401 en 402 [-]

Natuurkunde En Pre-engineering

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Dit programma is voor studenten die willen hun opleiding in graduate fysica bevorderen en worden professoren of onderzoekers [+]

Degree Opties BS in General Physics BS in Technische Natuurkunde Duale opleiding in de ingenieurswetenschappen BS in Natuurkunde Onderwijs Minor Natuurkunde Minor Natuurkunde / Onderwijs Wie geïnteresseerd zou zijn in de fysica en Pre-Engineering zijn?

Studenten die:

Willen hun opleiding in graduate fysica bevorderen en worden professoren of onderzoekers Wilt u lid worden van de beroepsbevolking in een technische capaciteit, zoals een fabriek ingenieur of wetenschapper bedrijf Willen ingenieurs op gebieden zoals mechanische, civiele, of elektrische via onze dual degree programma's worden Streven naar secundaire natuurkunde leraren Waarom Natuurkunde en Pre-Engineering? Studenten zullen persoonlijke aandacht krijgen in kleine klassen van experts in de Natuurkunde en Sterrenkunde Studenten zullen deelnemen aan een groep van afgestudeerden met een sterke track record van student succes Studenten zullen een lid van een zeer getalenteerde gemeenschap van geleerden die zal worden in de klas met u of die zijn gegaan naar andere carrière te worden Dit onderwijs zal ongeëvenaard zijn en dit programma zal openen deuren die leiden tot wereldklasse mogelijkheden zoals studeren in het buitenland Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot dit programma? ... [-]

Netwerkbeveiliging En Elektronica

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Dit programma is voor mensen die genieten van het opzetten van computersystemen, netwerken en elektronische gadgets; en leren over nieuwe technologieën zoals draadloos, online veiligheid of gaming systemen? [+]

Graad Concentraties BS in Network Security and Electronics BS / MS 3 + 2-programma in Network Security and Electronics AAS in technologie, Computer Electronics Concentratie Minor Computer Electronics Technology Wie geïnteresseerd zou zijn in netwerkbeveiliging en elektronica zijn? Heeft u genieten van het opzetten van computersystemen, netwerken en elektronische gadgets; en leren over nieuwe technologieën zoals draadloos, online veiligheid of gaming systemen? Bent u op zoek naar een uitdagende carrière op dit gebied? Zo ja, de BS graad in netwerkbeveiliging en Elektronica is voor u! Als afgestudeerde van dit programma, zult u de vaardigheden die nodig zijn voor het werken met industriële, financiële en militaire organisaties in verschillende rollen, krijgen zoals een netwerkbeheerder, elektrische of elektronische communicatie technoloog. Alle laboratoria in de belangrijkste worden persoonlijk begeleid door hoog gekwalificeerde docenten. Waarom Network Security and Electronics? ... [-]

Onderwijs Van Doven En Slechthorenden

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Studenten kunnen hun belangrijkste verklaren in het onderwijs van de doven en slechthorenden programma bij het binnenkomen EKU. Om het programma te voltooien, moeten ze worden toegelaten tot de Professional Education programma in het College van Onderwijs. [+]

Degree Opties BS in het onderwijs van de doven en slechthorenden (P-12) met Basisonderwijs (P-5) onderwijs BS in het onderwijs van de doven en slechthorenden (P-12) met het Midden-Grade Onderwijs (5-9) onderwijs Wie zou geïnteresseerd zijn in onderwijs van de doven en slechthorenden?

Als u geïnteresseerd bent om een ​​leraar van studenten die doof of slechthorend zijn, dan zal de BS in het onderwijs van doven en slechthorenden met ofwel Elementary of Middle Grades Onderwijs u interesseren.

Waarom onderwijs van de doven en slechthorenden?

Degree Voordelen

EKU biedt de enige voorbereiding programma in de staat Kentucky voor leraren van doven. EKU is een van de weinige undergraduate voorbereiding programma's in de regio Zuidoost-ook. EKU's Education van Doven en slechthorenden programma is geaccrediteerd door de Raad over het Onderwijs van Dove (CED) en NCATE.... [-]


Politie Studies

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond +1 more

Dit programma is voor iedereen die over de openbare veiligheid en de dienstverlening aan de gemeenschap gepassioneerd [+]

Degree Opties

On-Campus Graden

AA in politiestudies BS in politiestudies

Online Studies

AA in politiestudies BS in politiestudies Wie geïnteresseerd zou zijn in Police Studies zijn?

Een zekere mate in Police Studies is een uitstekende keuze als je zijn:

Verkennen van een carrière in de rechtshandhaving Gepassioneerd over de openbare veiligheid en de dienstverlening aan de gemeenschap Werken in de rechtshandhaving en het zoeken naar mogelijkheden voor vooruitgang Uitgaande van een eerste stap op weg naar een carrière in de wet, maatschappelijk werk, de academische wereld of een andere verwante veld vereist een gespecialiseerde opleiding Waarom politiestudies? ... [-]

Psychologie

Online Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond +1 more

Veel mogelijkheden voor studenten om samen te werken met de faculteit aan onderzoeksprojecten op een breed scala van onderwerpen [+]

Degree Opties

On-Campus Graden

BS in de psychologie (General Concentratie) BS in de psychologie (Hersenen & Cognitive Sciences Concentratie) BS in de psychologie (Child & Family Psychology Concentratie) BS in de psychologie (Developmental Disabilities / Autisme Spectrum Stoornissen Concentratie) BS in de psychologie (Forensic Psychology Concentratie) BS in de psychologie (Substance Abuse Concentratie) BS in de psychologie (Psychologie van de Werkplek Concentratie) Minor Psychologie

Online Studies

BS in de psychologie Wie geïnteresseerd zou zijn in de psychologie zijn? Studenten van plan een carrière in de geestelijke gezondheidszorg en sociale diensten Studenten die zich voorbereiden voor professionele scholen of graduate school in de psychologie en verwante disciplines Studenten die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van menselijk gedrag en het ontwikkelen van inzicht in het gedrag van hun eigen en andermans Studenten die zich voorbereiden voor een loopbaan die creatieve probleemoplossing, kritisch denken, en de mogelijkheid om psychologische principes toepassen op hun persoonlijke, sociale en organisatorische leven vereisen Waarom psychologie? Veel mogelijkheden voor studenten om samen te werken met de faculteit aan onderzoeksprojecten op een breed scala van onderwerpen Uitgebreide co-op-programma en klinische practicum kansen Gelegenheid om te leren van de bekroonde faculteit en erkende wetenschappers, allemaal geëngageerd om student succes Flexibele curriculum die het mogelijk maakt studenten om zich te concentreren op hun specifieke belangen, terwijl het verkrijgen van een solide basis in de psychologie Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Recreatie En Park Administratie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Als een van de langste geaccrediteerde programma's in de natie, de afdeling Recreatie en Park Administration aan EKU is toegewijd aan het balanceren van de klas applicaties met hands-on leren in onze talrijke service-learning projecten, evenals ervaring in het veld eisen. [+]

Degree Opties BS in Recreatie Programming & Management BS in Natural Resource Recreatie Beheer BS in Therapeutische Recreatie BS in Toerisme en Recreatie Resort MS in Recreatie en Park Administration Wie geïnteresseerd zou zijn in Recreatie en Park Administration zijn?

Als een van de volgende op u van toepassing, moet je verkennen van een carrière in de parken, recreatie en toerisme:

Avontuur en het werken in de buitenlucht Het plannen van speciale evenementen, zoals feesten, congressen en festivals Werken bij een resort of andere toeristische bestemming Werken met kinderen, kansarme jongeren, ouderen, personen met een handicap, veteranen en andere groepen De bescherming van onze natuurlijke hulpbronnen Waarom Recreatie en Park Administration? ... [-]

Risicomanagement En Verzekeringen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Het enige risico beheer en verzekeringen programma in Kentucky. Alle EKU School of Business opleidingen, met inbegrip van Risk Management en verzekeringen, zijn geaccrediteerd door AACSB International [+]

Graad Concentraties BS in Risk Management en Verzekeringen BBA in Risk Management en Verzekeringen Minor Risk Management en Verzekeringen Wie geïnteresseerd zou zijn in Risk Management en verzekeringen zijn? Iemand die geïnteresseerd is in het verkennen en beheren van risico's bedrijven worden geconfronteerd in alle industriële Een student die academisch en sociaal gemotiveerd met een interesse in het bedrijfsleven Iemand met een uitgaande en aimabele persoonlijkheid Iemand die een self-starter, creatieve denker, en doelgericht Iemand die geniet van het werken in een corporate kantoor aan huis of een agentschap omgeving met anderen Waarom Risk Management en verzekeringen? ... [-]

Sociale Rechtvaardigheid Studies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

De EKU School van Justitie Studies biedt een stimulerende leeromgeving die respect, tolerantie, gevoeligheid, een open uitwisseling van ideeën, en het voorbereiden van studenten voor een loopbaan als leiders in het gebied bevordert. [+]

Degree Opties

BS in Social Justice Studies

Wie geïnteresseerd zou zijn in Social Justice Studies zijn?

Studenten die geïnteresseerd zijn in het verdiepen van hun kennis in een van de volgende gebieden zou moeten overwegen een major in Social Justice Studies:

Kapitalisme, armoede en economische ongelijkheid Burgerrechten Klimaatverandering, aantasting van het milieu en ecologische rechtvaardigheid Macht van het bedrijfsleven Onderwijs, gezondheidszorg en justitie LBGTQ gelijkheid en bevrijding Massale opsluiting en vernieuwende gerechtigheid Media, nieuwe media, en vertegenwoordiging Patriarchaat, discriminatie en ongelijkheid geslacht Politie kracht en veiligheid Racisme, discriminatie en ongelijkheid Sociale bewegingen en de gemeenschap organiseren Staatsmacht Oorlog, kolonialisme en imperialisme Waarom Sociale Rechtvaardigheid Studies? ... [-]

Sport Management

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

De naam Sport Management vertegenwoordigt de zakelijke kant van de discipline. De naamgeving gaat terug tot de jaren 1950 zo veel voorspelde de groei van de sport en zag de noodzaak om professionals voor te bereiden om de zakelijke kant van de industrie te behandelen. [+]

Degree Opties

BS in Sport Management

Wie geïnteresseerd zou zijn in Sport Management zijn?

Studenten met belangstelling voor een loopbaan op het gebied van:

Sport administratie Sport financiën Professionele sport College sport Recreatieve sport Sportmanagement vs. sport administratie Andere sportgerelateerde organisaties

Studenten die willen werken op het gebied van atletiek en / of de administratieve kant van de sport. Studenten zullen lessen als ze betrekking hebben op intercollegiate atletiek en professionele sport te ontvangen:

financiën Atletische fondsenwerving afzet beheer Juridische kwesties Risicomanagement Nakoming Publieke relaties Waarom Sport Management? ... [-]

Statistiek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

De eerste van de twee enige undergraduate programma's in de statistieken worden aangeboden in de staat Kentucky [+]

Degree Opties BS in Statistieken BS in de wiskunde en statistiek (Double Major) BS in de wiskunde / Onderwijs, optie Statistieken Teaching Minor in Actuariële Wetenschappen Minor in Mathematical Sciences Minor Statistieken MS Option in Statistieken Wie zou Geïnteresseerd in Statistieken zijn?

Als een van de volgende op u van toepassing, moet je verkennen van een carrière in de statistieken:

Veel plezier met uw kwantitatieve vaardigheden om praktische problemen op te lossen Zijn geïnteresseerd in het gebruik van computertechnologie om gegevens te analyseren om problemen in diverse domeinen lossen Wil je leren hoe je wiskundige en statistische kennis toe te passen om de sociale, economische, medische, politieke of ecologische problemen Graag individueel en / of als onderdeel van een interdisciplinair team te werken om problemen op te lossen en te communiceren de resultaten aan anderen Geïnteresseerd zijn in het bevorderen van de grenzen van de statistiek en waarschijnlijkheid door middel van onderwijs en onderzoek Waarom Statistieken? De eerste van de twee enige undergraduate programma's in de statistieken worden aangeboden in de staat Kentucky Ondersteunende faculteit met een schat aan ervaring en expertise en een kleine student / faculteit verhouding De mogelijkheid om te werken aan echte problemen met de lokale industrie in hun cursussen en door het Statistisch Consulting Center Kans om te leren om een ​​breed scala aan software, waaronder Minitab, SAS, R en StatXact gebruiken Beschikbaarheid van geavanceerde cursussen, zoals "R en Inleidende Data Mining" en "statistische methoden gebruiken SAS" Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten... [-]

Strafrecht

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

De EKU School van Justitie Studies biedt een stimulerende leeromgeving die respect, tolerantie, gevoeligheid, een open uitwisseling van ideeën, en het voorbereiden van studenten voor een loopbaan als leiders in het gebied bevordert. [+]

Degree Opties BS in Criminal Justice MS in Criminal Justice Wie geïnteresseerd zou zijn in het strafrecht zijn?

Studenten met een interesse in:

Het strafrechtelijk systeem, waaronder: lokale, provinciale en federale rechtshandhaving, volwassen gemeenschap en institutionele correcties, rechtbanken en jeugdrecht. Criminal Justice research & planning Misdaadpreventie Slachtoffer gebaseerde programma's (bijvoorbeeld huiselijk geweld) Master of law school Waarom Criminal Justice?

Degree Voordelen

De EKU School van Justitie Studies biedt een stimulerende leeromgeving die respect, tolerantie, gevoeligheid, een open uitwisseling van ideeën, en het voorbereiden van studenten voor een loopbaan als leiders in het gebied bevordert. In tegenstelling tot de opleiding, het programma richt zich op het betrekken van studenten in kritieke onderzoek, logisch en ethisch denken, die een diepe en praktische kennis van rechtvaardigheid problemen bevordert. Kies voor een verscheidenheid van gebieden met meerdere majors, minderjarigen of certificaten te bestuderen. Wij beschikken over een van de grootste Strafrecht programma's in het land, maar toch kleine klassen te behouden. ... [-]

Toegepaste Engineering Management

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Afgestudeerden van de Toegepaste Ingenieurswetenschappen Management Program voorbereid zijn professionele loopbaan in de technologie gerelateerde bedrijven. Deze bedrijven bieden vele mogelijkheden om spannende, uitdagende en lonende carrières die technische kennis en leidinggevende vaardigheden vereisen na te streven. [+]

Graad Concentraties BS in de Toegepaste Engineering Management BS / MS 3 + 2-programma in de Toegepaste Engineering Management AAS in Toegepaste Ingenieurswetenschappen Minor Applied Engineering Management Minor in Quality Assurance Technology Wie geïnteresseerd zou zijn in de Toegepaste Engineering Management zijn? Studenten die geïnteresseerd zijn in de technologie en het beheer van-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen Studenten die zijn sterk probleemoplossers Studenten die graag wiskunde en wetenschap Waarom Toegepaste Ingenieurswetenschappen Management?

De Toegepaste Engineering Management BS opleiding is geaccrediteerd door de Vereniging van technologie, management en Toegepaste Ingenieurswetenschappen. Het programma, met updates, is voortdurend geaccrediteerd sinds 1977, en het meest recent voorbij de re-accreditatie beoordeling in 2011.... [-]


Tolk Trainingsprogramma

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Tijdens de eerste twee jaar, studenten nemen algemeen onderwijs klassen en randvoorwaarden die ASL klassen zijn. Studenten dan gelden voor de ITP-programma; toelating tot EKU is niet synoniem met de toelating tot het ITP. [+]

Degree Opties BS in ASL en Engels Interpretatie Minor in American Sign Language (ASL) Studies Wie geïnteresseerd zou zijn in de Interpreter Training Program zijn?

Studenten die geïnteresseerd zijn in:

Amerikaanse gebarentaal Werken met Dove mensen Een uitdagende carrière als tolk Waarom de Interpreter Training Program?

Ons programma is geaccrediteerd door de Commissie op collegiale Interpretatie Onderwijs (CCIE). Wij bieden een 4-jaar Bachelor diploma die leidt studenten op tot bedreven in gebarentaal tolken worden. EKU is gewijd aan training en het opleiden van studenten om hun volle, en het ITP bij Oost niet alleen weerspiegelt deze filosofie, maar is ook bedoeld om een ​​landelijk leider in de opleiding van gekwalificeerde en professionele tolken worden.... [-]


Tuinbouw

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Breed scala aan goede vooruitzichten op een baan in verschillende gebieden in de tuinbouw, maar ook mogelijkheden voor ondernemers [+]

Graad Concentraties

BS in de tuinbouw met concentraties in:

Agribusiness management Groenten en fruit Landschap en Nursery Turfgrass management

AAS in de landbouw met concentraties in:

Agribusiness management Bloementeelt en Greenhouse management Landschap Tuinbouw Turfgrass

Minor Tuinbouw bent u ook geïnteresseerd in:

Landbouwwetenschappen Landbouw Onderwijs Pre-Diergeneeskunde Wie geïnteresseerd zou zijn in de tuinbouw zijn?

Studenten die:

Wilt u een deel van de oplossing zijn om een ​​aantal van de grootste problemen in de wereld Genieten van het buitenleven en willen worden verbonden met de natuur Geïnteresseerd zijn in een gebied met een goede baan vooruitzichten Hebben een brede kijk op de wereld nog begrijpen het belang van specifieke kennis Liever hands-on ervaring, samen met een solide academische opleiding Waarom Tuinbouw? Breed scala aan goede vooruitzichten op een baan in verschillende gebieden in de tuinbouw, maar ook mogelijkheden voor ondernemers Stages verkrijgbaar met een breed scala aan werkgevers Faculteit zich in voor de professionele groei en ontwikkeling van onze studenten Kleine klassen, familiale sfeer Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Vroegschoolse Speciaal Onderwijs-IECE

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Studenten hebben mogelijkheden om ervaring op te doen in de openbare scholen en in de woning van de instellingen werken samen met ontwikkelingsstoornissen interventionisten [+]

Degree Opties

BS in het speciaal onderwijs / Early Childhood Speciaal Onderwijs, IECE Onderwijs certificering optie

Wie geïnteresseerd zou zijn in Early Childhood Speciaal Onderwijs zijn?

Studenten die:

Geniet van de interactie met jonge kinderen van geboorte tot de leeftijd van 5 Zijn geïnteresseerd in het leveren van diensten aan gezinnen Zijn geïnteresseerd in het werken in een vroege zorg en onderwijs instelling of een openbare school instelling Geïnteresseerd zijn in het verstrekken van vroegtijdige interventie diensten voor jonge kinderen Zijn geïnteresseerd in het onderwijs Kindergarten Waarom Early Childhood Speciaal Onderwijs?

Degree Voordelen

Studenten hebben mogelijkheden om ervaring op te doen in de openbare scholen en in de woning van de instellingen werken samen met ontwikkelingsstoornissen interventionisten Werken met docenten die beschikken over een breed scala aan ervaringen onderwijs en het verlenen van diensten aan jonge kinderen en hun families Krijgen uit de eerste hand ervaring met het implementeren educatieve activiteiten voor jonge kinderen met en zonder handicap Belonen Carrièremogelijkheden ... [-]

Wildbeheer

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Onze BS in Wildlife Management is zo ontworpen dat afgestudeerden voldoen aan certificatie-eisen voor Associate Bioloog status als vastgesteld door de Wildlife Society (TWS), de reeds lang bestaande nationale organisatie van wilde dieren professionals. [+]

Degree Opties

BS in Wildlife Management

Wie geïnteresseerd zou zijn in Wildlife Management zijn?

Studenten die:

Willen de natuur voor toekomstige generaties te behouden Op zoek zijn naar een carrière met een staat, federale of niet-gouvernementele wildbeheer agentschap Wilt u deelnemen aan de wetenschappelijke leiding van het spel of niet-game vissen en wilde dieren Willen habitat voor zeldzame of bedreigde soorten te verbeteren of te helpen habitat voor gewaardeerde gemeenschappelijke wilde dieren te behouden Willen helpen conflicten tussen mens en overvloedige of niet-inheemse soorten wilde dieren op te lossen Op zoek zijn naar een geavanceerde mate onderzoek naar wilde dieren te voeren krijgen en hoe ze passen in de natuurlijke ecosystemen Zijn goed in en geniet van de wetenschap, genieten van wilde dieren en de ecosystemen die hen steunen, en het idee van het werken handen op in de buitenlucht om die belangen na te streven Waarom Wildlife Management? Onze BS in Wildlife Management is zo ontworpen dat afgestudeerden voldoen aan certificatie-eisen voor Associate Bioloog status als vastgesteld door de Wildlife Society (TWS), de reeds lang bestaande nationale organisatie van wilde dieren professionals. Sinds de vroege jaren 1970, heeft Wildlife Management een actieve student hoofdstuk van The Wildlife Society (TWS), waar zowel academici en studenten geïnteresseerd in het behoud van de natuur bij elkaar komen voor seminars geleid door werkende wildlife professionals, voor vrijwilligersprojecten aan lokale staat te helpen had, federaal of non-profit organisaties in het verzamelen van veldgegevens of leefgebied verbeterprogramma's, of voor sociale activiteiten, zoals wandelen, kanoën, of... [-]

Wiskunde

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Dit programma is voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de grondslagen van de wiskunde, de toepassingen, en wat is er dan calculus [+]

Degree Opties BS in de wiskunde Minor Wiskunde Wie geïnteresseerd zou zijn in de wiskunde te zijn?

Studenten die geïnteresseerd zijn in:

Het verkennen van de grondslagen van de wiskunde, de toepassingen, en wat is er dan calculus Een grote die hen voorbereiden om logisch na te denken, om uitdagende problemen op te lossen en te informeren over nieuwe dingen Zich voorbereiden op graduate school in een veld dat deductieve redeneren vaardigheden, bijvoorbeeld, de meeste wetenschappen en de wet vereist Waarom wiskunde? Zorgzaam en betrokken instructeurs (inclusief twee Stichting docenten erkend voor uitstekende onderwijs) trachten studenten veel individuele aandacht te geven. De afdeling zet zich in om extra steun voor studenten door het Math Studiebegeleiding Center en de Math Excel-programma. Het curriculum omvat een breed scala van cursusaanbod, met inbegrip van seminars en graduate opleidingen die geavanceerde studenten kan nemen als een undergraduate. Een actieve student organisatie (KME) dat studenten biedt een kans om te communiceren met andere studenten met dezelfde interesses. Tal van gratis keuzevakken maken van een dubbele major mogelijk. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Wiskunde Onderwijs

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Dit programma is voor studenten die genieten van wiskunde [+]

Degree Opties BS in Mathematics Teaching BS in Computer Science / Wiskunde Onderwijs BS in Statistiek / Wiskunde Onderwijs Minor Wiskunde / Onderwijs Wie geïnteresseerd zou zijn in de Wiskunde Onderwijs zijn? Studenten die genieten van wiskunde Studenten die willen werken met middelbare scholieren Waarom Wiskunde Onderwijs? Solide overgang van school (methoden en studenten onderwijs) aan het werk Geschiedenis van de kwaliteit van het onderwijs programma op EKU Hoge arbeidsbemiddeling tarief bij het afstuderen Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? 2.75 cumulatieve GPA toelating tot de lerarenopleiding winnen 2.75 wiskunde inhoud GPA van studenten leren Pass Praxis examens in wiskunde en onderwijs leraar certificering te ontvangen Waar zijn recent afgestudeerden Werkzaam? Lincoln County Public School System, KY Jessamine County Public School System, KY Madison County Public School System, KY [-]

Bachelor

Honoursprogramma

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Inkomende eerstejaarsstudenten kunnen voldoen aan alle, maar 3 uur van hun algemene onderwijs en de universiteit eisen door het invullen van de 34-uurs Honors Core, een track die zes minder uren voor studenten die niet in het Honors Program vereist [+]

Degree Opties Honors Core Curriculum - Inkomende eerstejaars kunnen voldoen aan alle, maar 3 uur van hun algemene onderwijs en de universiteit eisen door het invullen van de 34-uurs Honors Core, een track die zes minder uren voor studenten die niet in het Honors Program vereist. Honors Flex Curriculum - Studenten die AP, IB, of dubbele inschrijving credits dat een deel van hun algemene onderwijs eisen voldoen, kunnen ervoor kiezen om 25 uur eer cursussen te voltooien in de gebieden waarvoor zij niet hebben ontvangen krediet. Transfer Studenten Flex Curriculum - Studenten kunnen 18 uur van eert cursussen te voltooien met een curriculum afgestemd op hun individuele behoeften te voldoen Wie geïnteresseerd zou zijn in het Honors Program? Studenten die op zoek zijn naar uitdagende en inspirerende cursussen in een intieme klaslokaal omgeving met een maximum van 20 studenten. Studenten met een sterke academische achtergrond, die potentieel laten zien voor excellentie in het college cursussen. Studenten die willen een deel van een zorgzame en boeiende eer gemeenschap. Studenten die op zoek zijn om deel te nemen in spannende en unieke buitenschoolse activiteiten zoals reizen naar en presenteert op eert conferenties land, deel te nemen aan een taakstraf projecten, en het bijwonen van andere sociale en culturele evenementen. Waarom het Honors Program? ... [-]

Muziek-

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Dit programma is voor studenten die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren, componeren, het onderwijs, de productie of het bevorderen van muziek als een carrière. [+]

Graad Concentraties BM in Music Education BM in Performance BM in de Music Industry BM in Theorie en Compositie Minor in Music Wie zou geïnteresseerd in muziek zijn?

Studenten die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren, componeren, het onderwijs, de productie of het bevorderen van muziek als een carrière.

Waarom Muziek? Het Department of Music biedt aspirant-studenten met de training en opleiding die ze nodig hebben om te slagen als professionals op het gebied van muziek. EKU muziek studenten hebben de mogelijkheid om te studeren met een toegewijde faculteit uitvoerende musici en geleerden. Campus faciliteiten omvatten een uitstekende muziek technologie lab met 24 iMac-computers, opname en studio engineering software en apparatuur, een toetsenbord lab, een uitgebreide muziekbibliotheek, drie concertzalen, en tal van oefenruimtes. Het ministerie van Music presenteert meer dan 100 concerten per jaar, met inbegrip van de faculteit concerten en recitals, ensemble optredens, masterclasses en optredens en klinieken door gastartiesten. Muziek majors zijn welkom in de campus organisaties als de nationale muziek broederschap Delta Omicron; de Music Industry Organization, die helpt EKU studenten ervaring op verschillende gebieden van de muziekindustrie te krijgen; de Phi Mu Alpha Sinfonia Fraternity voor mannen; en de Sigma Alpha Iota Fraternity voor vrouwen. Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]

Toegepaste Creatief Denken

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Richmond

Via toegepast creatief denken, leren de studenten vele concepten waarmee ze succesvol in de klas en concurrerend op de werkplek te zijn [+]

Degree Opties

Minor Creatief Denken Applied

Wie geïnteresseerd zou zijn in het Creatief Denken zijn?

Alle studenten van EKU gaat toegepast creatief denken gunstig voor hun belangrijkste. Toegepast creatief denken stimuleert studenten om meerdere paden volgen, door middel van innovatie, experimenten, en het ontwerp denken, om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en nieuwe oplossingen te ontwikkelen.

Waarom Creatief Denken?

Via toegepast creatief denken, leren de studenten vele concepten waarmee ze succesvol in de klas en concurrerend op de werkplek, met inbegrip van te zijn:

Perceptie verschuiving: kijken naar de problemen van multple hoeken Opnieuw leren / afleren: re-behandeling van een normale benadering van een probleem Vraag: een probleem met volharding te onderzoeken Play: experimenteren met ideeën in een veilige omgeving Samenwerken: het krijgen van feedback op de ideeën en herzien als nodig Wat zijn de vereisten om te worden toegelaten tot de opleiding? ... [-]