Lees de Officiële Beschrijving

over de EMU

Een EMU onderwijs helpt studenten ontdekken hun doel in het leven en voor te bereiden om een ​​verschil voor het algemeen welzijn, zowel thuis als in de hele wereld te maken. strenge academici EMU benadrukken een-op-een relaties met professoren, cross-cultureel bewustzijn, de zorg voor de schepping, en dienstbaarheid aan anderen.

EMU biedt bachelor-, master en seminarie programma's vanuit een doopsgezinde doperse perspectief in een prachtige omgeving in het prachtige Shenandoah vallei.

Studenten volgen cursussen op onze campus in Harrisonburg, Virginia; op onze Lancaster, Pennsylvania site; online; en over de hele wereld door middel van onze bekende cross-cultureel programma.

Gewoon de juiste maat

EMU is klein genoeg dat je gemakkelijk kunt krijgen om klasgenoten en docenten in verschillende programma's te leren kennen. Hoogleraren zijn mentoren die je persoonlijk kent en adviseren u 1: 1. U kunt betrokken zijn in een verscheidenheid van activiteiten zoals theater, Student Government Association, campus ministerie, intramurale of intercollegiate sport, muziek en koor te krijgen. Al deze mogelijkheden bieden om meer te leren over jezelf en de ontwikkeling van waardevolle ervaringen voor uw toekomst te hervatten.

Vrije kunsten

Als een undergraduate student, ongeacht uw grote, profiteert u van de waarde van een liberal arts onderwijs. Werkgevers en graduate schools waarderen kandidaten met een zeven vrije kunsten stichting, omdat ze zijn goed afgerond kritische denkers en probleemoplossers die brede blootstelling aan onderwerpen en ideeën uit de verschillende disciplines en de maatschappij hebben gehad.

Het leven na het afstuderen

EMU afgestudeerden meer verdienen dan een graad - ze hun doel in het leven te ontdekken en leiden de organisaties die zij dienen voor het algemeen welzijn. EMU alumni zijn succesvolle zakenmensen, reflective practitioners en professionals. Duizenden hebben aanzienlijke impact van de internationale consultancy zoals Mennonite Central Committee en Mennonite Ramp service in aanvulling op andere verzuilde-gebaseerde en seculiere serviceprogramma's gehad.

EMU alumna Leymah Gbowee is een van de drie vrouwen onderscheiden met de Nobelprijs voor de Vrede 2011. Leymah begon haar reis op de EMU met onze wereldberoemde Summer Peacebuilding Institute en ging over tot een masters in conflict transformatie verdienen.

Bijna 90% van de EMU grads die naar alumni enquêtes reageerde vond werk in hun vakgebied binnen een jaar na afstuderen. Werkgevers huren EMU afgestudeerden op alle niveaus vanwege hun sterke normen en waarden, respect voor anderen, het verlangen om een ​​verschil, communicatie en kritisch denken vaardigheden en zelfvertrouwen te maken. Meer informatie over undergraduate succes na het afstuderen.

Wat is een doopsgezinde?

Niet vertrouwd zijn met de mennonieten? Doopsgezinden behoren tot de historische vrede kerken. Veel EMU studenten komen uit een doopsgezinde geloofstraditie, maar de meerderheid van de EMU studenten komen uit andere geloofstradities. Tientallen religieuze groeperingen zijn vertegenwoordigd op de campus van over de hele wereld. Dat diversiteit zorgt voor cross-culturele ontmoetingen op de campus en in de klaslokalen.

Virginia en Pennsylvania

EMU heeft een campus en een plaats in Lancaster, Pennsylvania, biedt lessen in off-site locaties in zowel Pennsylvania en Virginia, en biedt vele klassen (en twee graden) online. Of je nu in onze mooie campus in de Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - dicht bij twee nationale bossen en de Shenandoah National Park - in onze bloeiende klaslokalen in Lancaster, PA, of bij een kerk in Philadelphia, zul je de gastvrijheid merken en de gemeenschap die zo belangrijk is voor de EMU.

EMU is van mening ...

EMU gedeelde kernwaarden vormen de kern van een christelijke universiteit als geen ander. Onze undergraduate, graduate, seminarie en andere programma's voor te bereiden studenten om te dienen en te leiden wereldwijd.

Wereldwijde Gemeenschap en Cross-Cultural Awareness

We leven in een steeds meer verbonden wereld. Hier, vragen we ons af hoe onze keuzes van invloed op anderen over de hele wereld.

Onze bekende cross-cultureel programma - meer dan drie decennia oud - is een van de sterkste cross-culturele opleidingen in het land. Het maakt deel uit van wat de EMU een christelijke universiteit als geen ander maakt.

Cross-cultureel onderzoek - altijd met ervaren docenten en personeel - is een vereiste voor de EMU studenten. Sommige deelnemen aan drie weken durende programma's in de lokale gemeenschap of meer Noord-Amerika. Sommigen brengen een semester in stedelijke Washington, DC, het deelnemen aan spannende stages. Anderen brengen een semester in een ander deel van de wereld, vaak het Midden-Oosten, Centraal-en Oost-Azië, Latijns-Amerika of Afrika.

Wanneer u hebt gereisd naar Midden-Amerika, een bezoek aan de koffieboon velden, en bleef bij de worstelende boeren, begin je het grote beeld te begrijpen. Of wanneer uw cross-culturele studies naar de Zuid-Afrikaanse township van Soweto te leren over de geschiedenis en de aanhoudende impact van de apartheid de eerste hand, je gevoel van empathie wordt verdiept, samen met uw begrip van onze onderling verbonden wereld.

Duurzaamheid en Stewardship

EMU werd het beoefenen van duurzaamheid lang voor "groene" werd trendy. Onze energie-efficiënte gebouwen zijn enkele van de best presterende college voorzieningen in het land.

Onze zonnepanelen op het dak Hartzler bibliotheek was de grootste zonne-installatie in de staat Virginia toen het werd geïnstalleerd in 2010. Onze campus tuin is te produceren voor de eetzaal; composteerbaar afval van de eetzaal voedt de tuin. Duurzaamheid is verweven in het curriculum op vele niveaus.

Geloof en Fellowship

Het geloof is belangrijk in de EMU. We zijn allemaal reizen samen - hoewel we verschillende paden kan nemen - in de richting van de verdieping van ons geloof, leren hoe we kunnen leven dat het geloof van dag tot dag, en het bereiken van academische en professionele doelen.

Ongeveer een derde van de undergraduate studenten is Mennonite. Tientallen denominaties en geloofstradities, en meer dan 30 verschillende nationaliteiten, maken allemaal deel uit van de familie EMU.

Sommige van de manieren waarop studenten verbinden met Christus op de campus zijn onder meer: ​​kapellen in de hele week, zondagavond vieringen, aanbidding door middel van muziek, bijbelstudies in residence zalen, en gebed partners bereid zijn om u te ondersteunen in uw hele jaar. Andere studenten genieten van die deel uitmaken van een netwerk van lerende volwassenen die dezelfde waarden en doelen te delen.

Dienstbaarheid aan anderen

Reiken aan anderen is belangrijk. Bij de EMU, zul je deelnemen aan een taakstraf en misschien vind het zelfs het leven veranderen. Veel alumni doen vrijwilligerswerk voor een jaar of langer na het afstuderen, of zelfs voor een heel leven door middel van de kerk ministerie en in andere dienstverlenende beroepen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Eastern Mennonite University

Bij EMU bereiden wij u om succesvol te zijn, om het algemeen welzijn te bevorderen en een actieve leider in de markt van vandaag. Onze docenten zullen u helpen uw bedrijf ... [+]

Economie en Bedrijfswetenschappen Business Administration Major

Bij EMU bereiden wij u om succesvol te zijn, om het algemeen welzijn te bevorderen en een actieve leider in de markt van vandaag. Onze docenten zullen u helpen uw bedrijf kennis te vergroten, leer belangrijke hands-on vaardigheden en het ontwikkelen van een op waarden gebaseerde benadering van het bedrijfsleven en management.

Onze afgestudeerden begrijpen de waarde van mensen in het bedrijfsleven, en weten hoe belangrijke vergadering economische behoefte is om de toestand van de wereld en het vredesproces. We zijn toegewijd aan uitmuntendheid, ethiek en sociale rechtvaardigheid, en we moedigen studie over disciplines, een focus op duurzaamheid, en de ontwikkeling van een mondiaal perspectief. Bij EMU u zult:... [-]

Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern Mennonite University

Als u geïnteresseerd bent in de biologie, je bent geïnteresseerd in het leven. Mensen, dieren, bossen, beekjes en bodem ... het zijn onderwerpen van zorg en fascinatie. ... [+]

Studies in de biologie aan de EMU

Als u geïnteresseerd bent in de biologie, je bent geïnteresseerd in het leven. Mensen, dieren, bossen, beekjes en bodem ... het zijn onderwerpen van zorg en fascinatie.

Bij EMU u zal werken zij aan zij met anderen die uw interesse delen, als je experimenten, data, studie diagrammen, debat vraagstukken te analyseren en neem excursies. Biologie studenten hebben het voorrecht van het werken met de faculteit aan onderzoeksprojecten in de biologie.

Recente voorbeelden van student onderzoek onder meer projecten op de genetica van het ouder worden, de impact van een hoog zout dieet op hypertensie, de biologische productie van bosbessen, en methodes van het bijhouden van de kokosnoot neushoorn kevers aan hun broedplaatsen.... [-]

Verenigde Staten Harrisonburg
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern Mennonite University

EMU chemie en biochemie programma's bieden een solide basis in vier belangrijke gebieden van de chemie: organische, analytische, fysische en biologische chemie. ... [+]

Chemistry Program aan de EMU

EMU chemie en biochemie programma's bieden een solide basis in vier belangrijke gebieden van de chemie: organische, analytische, fysische en biologische chemie.

Voorbeelden van onderzoeksprojecten van de chemie studenten en docenten bij de EMU zijn gevarieerd, maar hebben twee dingen gemeen: de schepping zorg en scheikunde voor het algemeen welzijn. Studenten die werken aan een project voor meer dan één zomer zie het meestal tot aan de oplevering en delen hun bevindingen in wetenschappelijke tijdschriften.

In de afgelopen 10 jaar, meer dan 90% van de EMU studenten die pre-medisch programma EMU's afgerond werden toegelaten tot de medische school, in vergelijking met het landelijk gemiddelde van 49%.... [-]

Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern Mennonite University

EMU Bijbel en religie studenten duikt diep in de Schrift, hun eigen spirituele vorming werk te doen, en vinden hun doel in het leven als volgelingen van Jezus; ze worden ... [+]

Bijbel en religie in de EMU

EMU Bijbel en religie studenten duikt diep in de Schrift, hun eigen spirituele vorming werk te doen, en vinden hun doel in het leven als volgelingen van Jezus; ze worden uitgerust voor het algemeen welzijn dicht bij huis en over de hele wereld te dienen.

Als afgestudeerde, zult u bereid zijn om het seminarie of graduate studies te wonen, of onmiddellijk beginnen om te dienen in kerken, dienstverlenende organisaties, scholen, ziekenhuizen, en maatschappelijke organisaties. U zult zelfbewustzijn en vaardigheden te ontwikkelen om een ​​verschil te maken door middel van een verbintenis tot doperse Mennonite waarden van cross-cultureel begrip, de zorg voor de schepping, niet-gewelddadige vredesopbouw en dienstbaarheid aan anderen zoals Jezus gemodelleerd.... [-]

Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern Mennonite University

EMU is een christelijk liberal arts college gewijd aan waarden van vredesopbouw en service doopsgezinde. We bestuderen de geschiedenis vanuit een mondiaal perspectief, ee ... [+]

Geschiedenis ... het verhaal van de mensheid

EMU is een christelijk liberal arts college gewijd aan waarden van vredesopbouw en service doopsgezinde. We bestuderen de geschiedenis vanuit een mondiaal perspectief, een die onze behoefte aan elkaar belicht. Studie geschiedenis met ons, en wij zullen de menselijke ervaring door middel van een vrede en gerechtigheid objectief te analyseren.

Geschiedenis in onze achtertuin

Onze campus is slechts twee uur rijden van beide Washington, DC, de hoofdstad van de natie, en Richmond, de Zuidelijke hoofdstad. We zijn ook dicht bij de vele andere historische bezienswaardigheden in de geschiedenis-rijke Virginia, waaronder de unieke Museum van de Amerikaanse Frontier Culture in het nabijgelegen Staunton, vele Civil War slagvelden, en de National Park Service historische Sklyine Drive.... [-]

Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern Mennonite University

EMU computer science programma beoogt geschoolde computing-professionals te produceren met respect voor de culturele en sociale impact van computertechnologieën in onze m ... [+]

computer science

EMU computer science programma beoogt geschoolde computing-professionals te produceren met respect voor de culturele en sociale impact van computertechnologieën in onze moderne wereldwijde gemeenschap.

Het hele curriculum is ontworpen om de ACM 2013 Curriculum richtlijnen te voldoen. De afdeling werkt samen met het Instituut voor de certificering van Computing Professionals tot één van twee mogelijke certificeringen te bieden na afloop van een van beide graden en succesvolle afronding van de CS2013 examen. Studenten die 50% of hoger scoren op beide delen van het examen in aanmerking komen voor het ICCP Certified Computer Science Associate credential. Studenten die 70% of hoger te scoren in aanmerking komen voor het ICCP Certified Computer Scientist - meesterschap niveau.... [-]

Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern Mennonite University

De digitale media grote richt zich op het snijvlak van internet, digitale video, audio en foto's binnen een groeiend scala aan systemen voor de overbrenging. ... [+]

De afdeling Beeldende en Communication Arts (VACA) biedt majors in de studio kunst, kunst onderwijs, communicatie, digitale media en fotografie. Deze majors bereiden studenten om professionele banen te oefenen in een verscheidenheid van loopbanen en graduate werk voort te zetten in een reeks van programma's.

Onze majors bereiden studenten om comfortabel te verplaatsen van de studio, op de galerij, op het veld en naar het scherm in hun creatieve activiteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het beroepsonderwijs EMU alumni? Bezoek onze VACA carrière pagina ..

Majors en Minors Art major en kunstonderwijs goedkeuring

Bereidt studenten die professionele kunst-gerelateerde carrières, onafhankelijke kunst werk en graduate werk voort te zetten in kunst. De kunst belangrijkste biedt een scala aan studio kunsten opties na studenten klaar bent met een kerncurriculum.... [-]

Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engels
Voltijd
50 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern Mennonite University

Bij de EMU, ontvangt u een top-notch wetenschappelijke opleiding dankzij hoogleraren die zijn experts in hun vakgebied en onze goed afgerond, interdisciplinaire benaderin ... [+]

Duurzaamheid Major

Bij de EMU, ontvangt u een top-notch wetenschappelijke opleiding dankzij hoogleraren die zijn experts in hun vakgebied en onze goed afgerond, interdisciplinaire benadering leren. Het maakt deel uit van wat de EMU een christelijke universiteit als geen ander maakt.

Milieuduurzaamheid majors leren om de aard van het milieu-onderzoek en problemen echt te begrijpen door het volgen van cursussen in een verscheidenheid van disciplines. Biologie, sociologie en vredesopbouw professoren werken nauw samen op milieuduurzaamheid cursussen die weven vooruitstrevende duurzaamheid praktijken met vraagstukken van de internationale gemeenschap en de ontwikkeling en het behoud.

... [-]
Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern Mennonite University

Onze deskundige docenten nemen de praktische studie van de techniek en zorgen voor een top-rate technisch onderwijs binnen een christelijk liberal arts context. ... [+]

Techniek Studies: Computer and Mechanical

Onze deskundige docenten nemen de praktische studie van de techniek en zorgen voor een top-rate technisch onderwijs binnen een christelijk liberal arts context.

In dit programma, strenge academici en geavanceerde probleemoplossende samen met waarden als duurzaamheid en cross-cultureel bewustzijn. EMU STEM afgestudeerden voelen zich vaak beter voorbereid voor graduate school of banen dan hun tegenhangers van grotere instellingen.

techniek Faciliteiten

EMU is de voltooiing van een $ 4.000.000 renovatie van het Suter Science Center, dat een rapid prototyping lab met 3-D-printers, computer design lab zal huisvesten; technische ondersteuning lab, en ruimtes voor docenten / student samenwerking om technische en andere STEM programma's te ondersteunen.... [-]

Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Eastern Mennonite University

Word lid van een campus, waar vrede en gerechtigheid zijn een groot deel van het gesprek over de disciplines heen. Kies ervoor om de belangrijkste in vredesopbouw en ontw ... [+]

Vredesopbouw en Ontwikkeling Major

Word lid van een campus, waar vrede en gerechtigheid zijn een groot deel van het gesprek over de disciplines heen. Kies ervoor om de belangrijkste in vredesopbouw en ontwikkeling en je diep graven in de complexiteit van het werken voor sociale verandering. Programma hoogleraren internationaal geleefd en zijn vastbesloten om te werken voor gerechtigheid thuis en over de hele wereld.

undergraduate grote EMU is uniek verrijkt door de aanwezigheid van het Center for Justice en vredesopbouw op de campus die de vrede beoefenaars trekt uit de hele wereld.

Een belangrijk in vredesopbouw en ontwikkeling bestaat uit 52-54 SH.

De vredesopbouw en ontwikkeling belangrijke bereidt studenten voor op de beroepspraktijk op het gebied van vredesopbouw en internationale en ontwikkeling van de gemeenschap. Het richt zich op het begrijpen en het bevorderen van een constructieve sociale verandering in de richting van vrede, gerechtigheid en welzijn voor mensen in situaties die getroffen zijn door conflicten, armoede en ongelijkheid.... [-]

Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Start your Journey!

Welcome to Eastern Mennonite!

Campus Tour

Student Life