Eastern Mennonite University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

over de EMU

Een EMU onderwijs helpt studenten ontdekken hun doel in het leven en voor te bereiden om een ​​verschil voor het algemeen welzijn, zowel thuis als in de hele wereld te maken. strenge academici EMU benadrukken een-op-een relaties met professoren, cross-cultureel bewustzijn, de zorg voor de schepping, en dienstbaarheid aan anderen.

EMU biedt bachelor-, master en seminarie programma's vanuit een doopsgezinde doperse perspectief in een prachtige omgeving in het prachtige Shenandoah vallei.

Studenten volgen cursussen op onze campus in Harrisonburg, Virginia; op onze Lancaster, Pennsylvania site; online; en over de hele wereld door middel van onze bekende cross-cultureel programma.

Gewoon de juiste maat

EMU is klein genoeg dat je gemakkelijk kunt krijgen om klasgenoten en docenten in verschillende programma's te leren kennen. Hoogleraren zijn mentoren die je persoonlijk kent en adviseren u 1: 1. U kunt betrokken zijn in een verscheidenheid van activiteiten zoals theater, Student Government Association, campus ministerie, intramurale of intercollegiate sport, muziek en koor te krijgen. Al deze mogelijkheden bieden om meer te leren over jezelf en de ontwikkeling van waardevolle ervaringen voor uw toekomst te hervatten.

Vrije kunsten

Als een undergraduate student, ongeacht uw grote, profiteert u van de waarde van een liberal arts onderwijs. Werkgevers en graduate schools waarderen kandidaten met een zeven vrije kunsten stichting, omdat ze zijn goed afgerond kritische denkers en probleemoplossers die brede blootstelling aan onderwerpen en ideeën uit de verschillende disciplines en de maatschappij hebben gehad.

Het leven na het afstuderen

EMU afgestudeerden meer verdienen dan een graad - ze hun doel in het leven te ontdekken en leiden de organisaties die zij dienen voor het algemeen welzijn. EMU alumni zijn succesvolle zakenmensen, reflective practitioners en professionals. Duizenden hebben aanzienlijke impact van de internationale consultancy zoals Mennonite Central Committee en Mennonite Ramp service in aanvulling op andere verzuilde-gebaseerde en seculiere serviceprogramma's gehad.

EMU alumna Leymah Gbowee is een van de drie vrouwen onderscheiden met de Nobelprijs voor de Vrede 2011. Leymah begon haar reis op de EMU met onze wereldberoemde Summer Peacebuilding Institute en ging over tot een masters in conflict transformatie verdienen.

Bijna 90% van de EMU grads die naar alumni enquêtes reageerde vond werk in hun vakgebied binnen een jaar na afstuderen. Werkgevers huren EMU afgestudeerden op alle niveaus vanwege hun sterke normen en waarden, respect voor anderen, het verlangen om een ​​verschil, communicatie en kritisch denken vaardigheden en zelfvertrouwen te maken. Meer informatie over undergraduate succes na het afstuderen.

Wat is een doopsgezinde?

Niet vertrouwd zijn met de mennonieten? Doopsgezinden behoren tot de historische vrede kerken. Veel EMU studenten komen uit een doopsgezinde geloofstraditie, maar de meerderheid van de EMU studenten komen uit andere geloofstradities. Tientallen religieuze groeperingen zijn vertegenwoordigd op de campus van over de hele wereld. Dat diversiteit zorgt voor cross-culturele ontmoetingen op de campus en in de klaslokalen.

Virginia en Pennsylvania

EMU heeft een campus en een plaats in Lancaster, Pennsylvania, biedt lessen in off-site locaties in zowel Pennsylvania en Virginia, en biedt vele klassen (en twee graden) online. Of je nu in onze mooie campus in de Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - dicht bij twee nationale bossen en de Shenandoah National Park - in onze bloeiende klaslokalen in Lancaster, PA, of bij een kerk in Philadelphia, zul je de gastvrijheid merken en de gemeenschap die zo belangrijk is voor de EMU.

EMU is van mening ...

EMU gedeelde kernwaarden vormen de kern van een christelijke universiteit als geen ander. Onze undergraduate, graduate, seminarie en andere programma's voor te bereiden studenten om te dienen en te leiden wereldwijd.

Wereldwijde Gemeenschap en Cross-Cultural Awareness

We leven in een steeds meer verbonden wereld. Hier, vragen we ons af hoe onze keuzes van invloed op anderen over de hele wereld.

Onze bekende cross-cultureel programma - meer dan drie decennia oud - is een van de sterkste cross-culturele opleidingen in het land. Het maakt deel uit van wat de EMU een christelijke universiteit als geen ander maakt.

Cross-cultureel onderzoek - altijd met ervaren docenten en personeel - is een vereiste voor de EMU studenten. Sommige deelnemen aan drie weken durende programma's in de lokale gemeenschap of meer Noord-Amerika. Sommigen brengen een semester in stedelijke Washington, DC, het deelnemen aan spannende stages. Anderen brengen een semester in een ander deel van de wereld, vaak het Midden-Oosten, Centraal-en Oost-Azië, Latijns-Amerika of Afrika.

Wanneer u hebt gereisd naar Midden-Amerika, een bezoek aan de koffieboon velden, en bleef bij de worstelende boeren, begin je het grote beeld te begrijpen. Of wanneer uw cross-culturele studies naar de Zuid-Afrikaanse township van Soweto te leren over de geschiedenis en de aanhoudende impact van de apartheid de eerste hand, je gevoel van empathie wordt verdiept, samen met uw begrip van onze onderling verbonden wereld.

Duurzaamheid en Stewardship

EMU werd het beoefenen van duurzaamheid lang voor "groene" werd trendy. Onze energie-efficiënte gebouwen zijn enkele van de best presterende college voorzieningen in het land.

Onze zonnepanelen op het dak Hartzler bibliotheek was de grootste zonne-installatie in de staat Virginia toen het werd geïnstalleerd in 2010. Onze campus tuin is te produceren voor de eetzaal; composteerbaar afval van de eetzaal voedt de tuin. Duurzaamheid is verweven in het curriculum op vele niveaus.

Geloof en Fellowship

Het geloof is belangrijk in de EMU. We zijn allemaal reizen samen - hoewel we verschillende paden kan nemen - in de richting van de verdieping van ons geloof, leren hoe we kunnen leven dat het geloof van dag tot dag, en het bereiken van academische en professionele doelen.

Ongeveer een derde van de undergraduate studenten is Mennonite. Tientallen denominaties en geloofstradities, en meer dan 30 verschillende nationaliteiten, maken allemaal deel uit van de familie EMU.

Sommige van de manieren waarop studenten verbinden met Christus op de campus zijn onder meer: ​​kapellen in de hele week, zondagavond vieringen, aanbidding door middel van muziek, bijbelstudies in residence zalen, en gebed partners bereid zijn om u te ondersteunen in uw hele jaar. Andere studenten genieten van die deel uitmaken van een netwerk van lerende volwassenen die dezelfde waarden en doelen te delen.

Dienstbaarheid aan anderen

Reiken aan anderen is belangrijk. Bij de EMU, zul je deelnemen aan een taakstraf en misschien vind het zelfs het leven veranderen. Veel alumni doen vrijwilligerswerk voor een jaar of langer na het afstuderen, of zelfs voor een heel leven door middel van de kerk ministerie en in andere dienstverlenende beroepen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Pre-Meds »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

/ Internationale Business Bachelor In Business Administration

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster +1 more

Bij EMU bereiden wij u om succesvol te zijn, om het algemeen welzijn te bevorderen en een actieve leider in de markt van vandaag. Onze docenten zullen u helpen uw bedrijf kennis te vergroten, leer belangrijke hands-on vaardigheden en het ontwikkelen van een op waarden gebaseerde benadering van het bedrijfsleven en management. [+]

Economie en Bedrijfswetenschappen Business Administration Major Bij EMU bereiden wij u om succesvol te zijn, om het algemeen welzijn te bevorderen en een actieve leider in de markt van vandaag. Onze docenten zullen u helpen uw bedrijf kennis te vergroten, leer belangrijke hands-on vaardigheden en het ontwikkelen van een op waarden gebaseerde benadering van het bedrijfsleven en management. Onze afgestudeerden begrijpen de waarde van mensen in het bedrijfsleven, en weten hoe belangrijke vergadering economische behoefte is om de toestand van de wereld en het vredesproces. We zijn toegewijd aan uitmuntendheid, ethiek en sociale rechtvaardigheid, en we moedigen studie over disciplines, een focus op duurzaamheid, en de ontwikkeling van een mondiaal perspectief. Bij EMU u zult: studie in een cross-culturele instelling beschouwen duurzaamheid en rentmeesterschap in de besluitvorming samenwerken aan oorspronkelijk onderzoek met docenten met ervaring in de industrie zet je klassikale leren om te gebruiken in de campus stages leren om in teams effectief te werken en aan te scherpen communicatie en financiële vaardigheden leren van professoren die hebben gewoond en werkzaam op internationaal niveau Ongeveer 90% van de 2012 afgestudeerden die aan onze enquête reageerden in dienst waren full-time, in graduate school, of tewerkgesteld in een vrijwilliger / missie positie binnen een jaar na afstuderen. EMU bedrijf alumni consistent hoog op landelijk gestandaardiseerde bedrijfsprocessen examens, met vele nastreven graduate graden in de majors. Een nieuwe studie suggereert dat business administration is een van de vijf meest inzetbaar majors. De major in business administration voorziet in een algemene achtergrond voor... [-]

Bachelor In De Biologie / Biochemie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Harrisonburg

Als u geïnteresseerd bent in de biologie, je bent geïnteresseerd in het leven. Mensen, dieren, bossen, beekjes en bodem ... het zijn onderwerpen van zorg en fascinatie. [+]

Studies in de biologie aan de EMU Als u geïnteresseerd bent in de biologie, je bent geïnteresseerd in het leven. Mensen, dieren, bossen, beekjes en bodem ... het zijn onderwerpen van zorg en fascinatie. Bij EMU u zal werken zij aan zij met anderen die uw interesse delen, als je experimenten, data, studie diagrammen, debat vraagstukken te analyseren en neem excursies. Biologie studenten hebben het voorrecht van het werken met de faculteit aan onderzoeksprojecten in de biologie. Recente voorbeelden van student onderzoek onder meer projecten op de genetica van het ouder worden, de impact van een hoog zout dieet op hypertensie, de biologische productie van bosbessen, en methodes van het bijhouden van de kokosnoot neushoorn kevers aan hun broedplaatsen. De primaire doelstelling van de afdeling biologie is om cursussen en vaardigheidstrainingen vereist door studenten verdienen BA of BS graden, in het bijzonder die hoofdvak in de biologie te bieden. Daarnaast benadrukt het voorbereiden van studenten voor graduate opleiding in de geneeskunde, den- tistry, diergeneeskunde, klinisch laboratorium wetenschap en paramedische zorg velden; onderwijzen van biologie in het voortgezet onderwijs; duurzame landbouw; milieukunde; en gelei- aten werk in andere gebieden van de biologie. majors: biologie BIOCHEMIE Clinical Laboratory Science Duurzaamheid met concentraties in: milieukunde Ecologische en sociale duurzaamheid minderjarigen: Duurzaamheid van het milieu biologie Carrières in de biologie onder meer medische technoloog, arts, tandarts, fysiotherapeut, milieuadviseur, klinisch geneticus, dierenarts, biotechnologist, epidemioloog, patholoog, wildlife bioloog, internationale landbouw adviseur, immunoloog, en midden of middelbare school leraar. Pre-Professional Health Sciences Program (PPHS) Biologie majors geïnteresseerd... [-]

Bachelor In De Chemie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster +1 more

EMU chemie en biochemie programma's bieden een solide basis in vier belangrijke gebieden van de chemie: organische, analytische, fysische en biologische chemie. [+]

Chemistry Program aan de EMU EMU chemie en biochemie programma's bieden een solide basis in vier belangrijke gebieden van de chemie: organische, analytische, fysische en biologische chemie. Voorbeelden van onderzoeksprojecten van de chemie studenten en docenten bij de EMU zijn gevarieerd, maar hebben twee dingen gemeen: de schepping zorg en scheikunde voor het algemeen welzijn. Studenten die werken aan een project voor meer dan één zomer zie het meestal tot aan de oplevering en delen hun bevindingen in wetenschappelijke tijdschriften. In de afgelopen 10 jaar, meer dan 90% van de EMU studenten die pre-medisch programma EMU's afgerond werden toegelaten tot de medische school, in vergelijking met het landelijk gemiddelde van 49%. Wereldwijd bewust wetenschappers Onze kleine christelijke liberale arts college leidt studenten om te dienen en te leiden in een mondiale context, met nadruk op duurzaamheid, vredesopbouw en de gemeenschap. Alle EMU studenten deelnemen aan cross-culturele studie, of het nu een semester in het buitenland, een drie weken durende zomer ervaring, of een stage via onze Washington Community Scholars 'Center in DC Global bewustzijn zijn, is cruciaal voor het succes in het bedrijfsleven, de medische praktijk, en de industrie . EMU's missie omvat training wetenschappers voor het werk in de missies, publieke of community health, medische zorg en onderwijs in ontwikkelingslanden en gebieden met weinig dekking in Noord-Amerika. State-of-the-art apparatuur De afdeling chemie biedt een brede selectie van de huidige instrumenten, waaronder: Atomic Absorption spectroscopie Nucleaire Magnetische Resonantie (NMR) High Performance Liquid Chromatography (HPLC) Gas-vloeistofchromatografie Infrarood Spectroscopie (Fourier Transform) (FTIR)... [-]

Bachelor In De Filosofie / Theologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster +1 more

EMU Bijbel en religie studenten duikt diep in de Schrift, hun eigen spirituele vorming werk te doen, en vinden hun doel in het leven als volgelingen van Jezus; ze worden uitgerust voor het algemeen welzijn dicht bij huis en over de hele wereld te dienen. [+]

Bijbel en religie in de EMU EMU Bijbel en religie studenten duikt diep in de Schrift, hun eigen spirituele vorming werk te doen, en vinden hun doel in het leven als volgelingen van Jezus; ze worden uitgerust voor het algemeen welzijn dicht bij huis en over de hele wereld te dienen. Als afgestudeerde, zult u bereid zijn om het seminarie of graduate studies te wonen, of onmiddellijk beginnen om te dienen in kerken, dienstverlenende organisaties, scholen, ziekenhuizen, en maatschappelijke organisaties. U zult zelfbewustzijn en vaardigheden te ontwikkelen om een ​​verschil te maken door middel van een verbintenis tot doperse Mennonite waarden van cross-cultureel begrip, de zorg voor de schepping, niet-gewelddadige vredesopbouw en dienstbaarheid aan anderen zoals Jezus gemodelleerd. Hands-On Leren en Exploration Bijbel en religie studenten meedoen en leiden vaak campus aanbidding ervaringen en dienen als bediening of pastoraal assistenten in residence hallen. Alle studenten, of ze nu een afdeling belangrijk of niet, worden uitgenodigd om pastoraat te verkennen en te testen hun gaven uit de eerste hand door het ministerie Inquiry Program. Een uniek voordeel van de Bijbel en religie studenten ligt ook in wezen op dezelfde campus als Eastern Mennonite Seminary. Over de Bijbel en religie Program bij de EMU Onze spannende curriculum De afdeling Bijbel en religie biedt unieke en uitdagende banen in de volgende gebieden: Anabaptist Bijbelse perspectieven Bijbel en religie Bijbelse studies kerk studies Vredesopbouw en ontwikkeling FILOSOFIE Religie theologie Dit is een uitgebreide lijst. Deze cursussen zijn niet elk semester of zelfs per jaar... [-]

Bachelor In De Geschiedenis En De Sociale Wetenschappen

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster +1 more

EMU is een christelijk liberal arts college gewijd aan waarden van vredesopbouw en service doopsgezinde. We bestuderen de geschiedenis vanuit een mondiaal perspectief, een die onze behoefte aan elkaar belicht. Studie geschiedenis met ons, en wij zullen de menselijke ervaring door middel van een vrede en gerechtigheid objectief te analyseren. [+]

Geschiedenis ... het verhaal van de mensheid EMU is een christelijk liberal arts college gewijd aan waarden van vredesopbouw en service doopsgezinde. We bestuderen de geschiedenis vanuit een mondiaal perspectief, een die onze behoefte aan elkaar belicht. Studie geschiedenis met ons, en wij zullen de menselijke ervaring door middel van een vrede en gerechtigheid objectief te analyseren. Geschiedenis in onze achtertuin Onze campus is slechts twee uur rijden van beide Washington, DC, de hoofdstad van de natie, en Richmond, de Zuidelijke hoofdstad. We zijn ook dicht bij de vele andere historische bezienswaardigheden in de geschiedenis-rijke Virginia, waaronder de unieke Museum van de Amerikaanse Frontier Culture in het nabijgelegen Staunton, vele Civil War slagvelden, en de National Park Service historische Sklyine Drive. Over ons programma Een unieke focus op Geloof in actie EMU geschiedenis gradiënten schat van ons programma sociale geschiedenis aanpak. Wij richten ons op groepen zoals vrouwen, religieuze minderheden en andere personen vaak over het hoofd gezien in de conventionele geschiedenis lessen. Onze geschiedenis studenten worden blootgesteld aan verschillende standpunten en ontdek de vele manieren waarop God werkt in de geschiedenis door middel van mensen - de zachtmoedigen en de machtige, de beroemde en de weinig bekende, grote wereldmachten en ontwikkelingslanden. Onze studenten het ontwikkelen van een christelijk perspectief op de zich ontwikkelende economische en politieke systemen en culturele en religieuze kwesties. We moedigen hen te denken van de morele en ethische implicaties van bepaalde ideeën en gebeurtenissen uit het verleden. Major in History Een belangrijk in de geschiedenis... [-]

Bachelor In De Informatica

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster +1 more

EMU computer science programma beoogt geschoolde computing-professionals te produceren met respect voor de culturele en sociale impact van computertechnologieën in onze moderne wereldwijde gemeenschap. [+]

computer science EMU computer science programma beoogt geschoolde computing-professionals te produceren met respect voor de culturele en sociale impact van computertechnologieën in onze moderne wereldwijde gemeenschap. Het hele curriculum is ontworpen om de ACM 2013 Curriculum richtlijnen te voldoen. De afdeling werkt samen met het Instituut voor de certificering van Computing Professionals tot één van twee mogelijke certificeringen te bieden na afloop van een van beide graden en succesvolle afronding van de CS2013 examen. Studenten die 50% of hoger scoren op beide delen van het examen in aanmerking komen voor het ICCP Certified Computer Science Associate credential. Studenten die 70% of hoger te scoren in aanmerking komen voor het ICCP Certified Computer Scientist - meesterschap niveau. Op basis van de Spring 2015 Beta testresultaten, de meeste studenten die de afwerking van de BACS programma in staat zal zijn van de kwalificatie voor de Certified Informatica Associate referenties zijn en degenen die de afwerking van de BSCS programma in staat zal zijn van de kwalificatie voor de Certified Wetenschapper zijn - meesterschap niveau. Over onze Computer Science Program De computer science gestudeerd aan de EMU is ontworpen robuust en flexibel genoeg zijn om aan de behoeften van een gevarieerde set van studenten te ontmoeten te zijn. Elke student zal een aangepaste plan van de studie (met goedkeuring van de faculteit), die meestal ook een minderjarige of tweede major in een ander veld te creëren, zoals de informatica is een aangelegde veld. Voorbeelden van minderjarigen en tweede majors zijn onder andere: De... [-]

Bachelor In Digitale Media

Campus Voltijd 50 uur September 2018 Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster +1 more

De digitale media grote richt zich op het snijvlak van internet, digitale video, audio en foto's binnen een groeiend scala aan systemen voor de overbrenging. [+]

De afdeling Beeldende en Communication Arts (VACA) biedt majors in de studio kunst, kunst onderwijs, communicatie, digitale media en fotografie. Deze majors bereiden studenten om professionele banen te oefenen in een verscheidenheid van loopbanen en graduate werk voort te zetten in een reeks van programma's. Onze majors bereiden studenten om comfortabel te verplaatsen van de studio, op de galerij, op het veld en naar het scherm in hun creatieve activiteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het beroepsonderwijs EMU alumni? Bezoek onze VACA carrière pagina .. Majors en Minors Art major en kunstonderwijs goedkeuring Bereidt studenten die professionele kunst-gerelateerde carrières, onafhankelijke kunst werk en graduate werk voort te zetten in kunst. De kunst belangrijkste biedt een scala aan studio kunsten opties na studenten klaar bent met een kerncurriculum. communicatie belangrijke Studenten nemen een brede groep van kernvakken, samen met de fundamentele cursussen in een scala aan elektronische media, schrijven en theorie cursussen. Digitale media belangrijke Studenten richten op het snijvlak van internet, digitale video, audio en fotografie in een toenemende reeks afgiftesystemen. Fotografie belangrijke Fotografie majors bouwen aan een stevig kader in de digitale fotografie de praktijk en theorie. Studenten leren studio / veld praktijken, studie visuele theorie, en zet de gemeenschap door middel van documentaire werk en behoud van fotografie. minderjarigen: Kunst Digitale communicatie Digital Video Production journalistiek FOTOGRAFIE Lesgeven Endorsements: Art, Grades PreK-12 Journalistiek (add-on) Hoogleraren Wie zijn Mentors VACA professoren duwen studenten om te gaan dan de esthetiek van de sociale en de mondiale aspecten van hun werk... [-]

Bachelor In Een Duurzaam Milieu

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster +1 more

Bij de EMU, ontvangt u een top-notch wetenschappelijke opleiding dankzij hoogleraren die zijn experts in hun vakgebied en onze goed afgerond, interdisciplinaire benadering leren. Het maakt deel uit van wat de EMU een christelijke universiteit als geen ander maakt. [+]

Duurzaamheid Major Bij de EMU, ontvangt u een top-notch wetenschappelijke opleiding dankzij hoogleraren die zijn experts in hun vakgebied en onze goed afgerond, interdisciplinaire benadering leren. Het maakt deel uit van wat de EMU een christelijke universiteit als geen ander maakt. Milieuduurzaamheid majors leren om de aard van het milieu-onderzoek en problemen echt te begrijpen door het volgen van cursussen in een verscheidenheid van disciplines. Biologie, sociologie en vredesopbouw professoren werken nauw samen op milieuduurzaamheid cursussen die weven vooruitstrevende duurzaamheid praktijken met vraagstukken van de internationale gemeenschap en de ontwikkeling en het behoud. Tegelijkertijd, krijgen de leerlingen een meer diepgaande onderwijs in één veld door te kiezen voor een wetenschap of een sociale duurzaamheid spoor binnen de ecologische duurzaamheid major. Onze graduate programma in vredesopbouw is ook een aanwinst voor elke undergrad op het gebied van ontwikkeling en duurzaamheid; tientallen Grad-level internationale wetenschappers massaal naar EMU elk jaar om te studeren aan het Center for Justice en Vredesopbouw. En vele professoren rond de campus hebben tientallen jaren ervaring in het werken en leven in het buitenland pleiten voor degenen die in de marge. Over Ons Duurzaamheid Major Wat maakt de EMU ecologische duurzaamheid belangrijke zo uniek? Plenty! Ons programma biedt een combinatie van breedte en diepte. Alle studenten leren het interdisciplinaire karakter van milieu-onderzoek en problemen door het volgen van cursussen in een verscheidenheid van disciplines. Tegelijkertijd krijgen de leerlingen een meer diepgaande onderwijs in een gebied door te kiezen voor een wetenschap of een sociale duurzaamheid spoor binnen de... [-]

Bachelor In Engineering

Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster

Onze deskundige docenten nemen de praktische studie van de techniek en zorgen voor een top-rate technisch onderwijs binnen een christelijk liberal arts context. [+]

Techniek Studies: Computer and Mechanical Onze deskundige docenten nemen de praktische studie van de techniek en zorgen voor een top-rate technisch onderwijs binnen een christelijk liberal arts context. In dit programma, strenge academici en geavanceerde probleemoplossende samen met waarden als duurzaamheid en cross-cultureel bewustzijn. EMU STEM afgestudeerden voelen zich vaak beter voorbereid voor graduate school of banen dan hun tegenhangers van grotere instellingen. techniek Faciliteiten EMU is de voltooiing van een $ 4.000.000 renovatie van het Suter Science Center, dat een rapid prototyping lab met 3-D-printers, computer design lab zal huisvesten; technische ondersteuning lab, en ruimtes voor docenten / student samenwerking om technische en andere STEM programma's te ondersteunen. techniek Curriculum Alternate jaar cursussen aangeduid met * Cursussen die nodig zijn voor de gegeven nadruk aangegeven met # Techniek Core (31 SH) Inleiding tot Engineering and Design (4) Inleiding programmeren of middelbaar Programming (3) Experimentele methoden * (3) Analoge schakelingen * (3) Techniek Statics (3) Engineering Design II (3) Engineering Design III (3) Senior Design / Capstone Project (2/2) Ethiek in Computing and Engineering * (3) Math / Science Core (33 of 36 SH) Precalculus for Science and Engineering (0 of 3) Math voor Techniek Lab (1) Analyse I / II / * en III (12) Statistieken voor de Natuurwetenschappen * (3) Differentiaalvergelijkingen (3) Lineaire Algebra * (3) University Physics I / II (8) Algemene Chemie (4) Upper Level Keuzevakken: Zes vakken uit de in de twee accenten hieronder genoemde cursussen. Ten minste drie van de cursussen moeten 300 niveau.... [-]

Bachelor In Vredesopbouw En Ontwikkeling

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster +1 more

Word lid van een campus, waar vrede en gerechtigheid zijn een groot deel van het gesprek over de disciplines heen. Kies ervoor om de belangrijkste in vredesopbouw en ontwikkeling en je diep graven in de complexiteit van het werken voor sociale verandering. Programma hoogleraren internationaal geleefd en zijn vastbesloten om te werken voor gerechtigheid thuis en over de hele wereld. [+]

Vredesopbouw en Ontwikkeling Major Word lid van een campus, waar vrede en gerechtigheid zijn een groot deel van het gesprek over de disciplines heen. Kies ervoor om de belangrijkste in vredesopbouw en ontwikkeling en je diep graven in de complexiteit van het werken voor sociale verandering. Programma hoogleraren internationaal geleefd en zijn vastbesloten om te werken voor gerechtigheid thuis en over de hele wereld. undergraduate grote EMU is uniek verrijkt door de aanwezigheid van het Center for Justice en vredesopbouw op de campus die de vrede beoefenaars trekt uit de hele wereld. Een belangrijk in vredesopbouw en ontwikkeling bestaat uit 52-54 SH. De vredesopbouw en ontwikkeling belangrijke bereidt studenten voor op de beroepspraktijk op het gebied van vredesopbouw en internationale en ontwikkeling van de gemeenschap. Het richt zich op het begrijpen en het bevorderen van een constructieve sociale verandering in de richting van vrede, gerechtigheid en welzijn voor mensen in situaties die getroffen zijn door conflicten, armoede en ongelijkheid. De belangrijkste is de nadruk op de ontwikkeling van praktische vaardigheden door middel van ervaringsleren geworteld in uitgebreide in-class simulaties, op de campus en de lokale praktijk kansen en een practicum in het veld. De vereiste practicum wordt meestal aangevuld door het centrum van Washington Community Scholars in Washington, DC, door de grant- gesteund International Peace Building and Development Practicum (IPDP), of via een lokale of-student geïnitieerd stage. Het geeft ervaring en mogelijkheden om te netwerken en de ontwikkeling van vaardigheden. Deze focus op de praktijk is gepaard met strenge interdisciplinaire... [-]

Videos

Start your Journey!

Welcome to Eastern Mennonite!

Campus Tour

Student Life