Lees de Officiële Beschrijving

Over Edinboro University

Edinboro University streeft naar excellentie in academici en in elk aspect van het campusleven. Een passie voor studentensucces, een uitgebreide catalogus en een ondersteunende maar uitdagende academische omgeving bepalen de EU-ervaring.

Edinboro University is een van de meest vooraanstaande centra voor leren en onderzoek in Pennsylvania. Veelgeprezen kunstenaars, medische professionals, Disney- en Pixar-animators en leiders in het bedrijfsleven, onderwijs, strafrecht en vele andere gebieden hebben de basis gelegd voor hun succes in de EU. De klassen zijn klein en worden gegeven door een internationaal erkende faculteit, waarvan 90 procent terminale diploma's op hun vakgebied heeft en studenten de gepersonaliseerde en hoogwaardige opleiding biedt die ze nodig hebben om te slagen.

De universiteit onderscheidt zich door haar oprechte toewijding aan studentensucces, belooft de aandacht, zorgvuldig advies en state-of-the-art faciliteiten die nodig zijn om ervoor te zorgen dat studenten hun doelen bereiken en hun eigen verwachtingen overtreffen.

Opgericht in 1857 als een particuliere opleidingsschool voor leraren, is de EU uitgegroeid tot de grootste en meest uitgebreide instelling voor hoger onderwijs in de noordwestelijke regio van Pennsylvania. Met een levendige campusgemeenschap, meer dan 100 academische studierichtingen, het belangrijkste studentencomplex van het gebied, talloze clubs en organisaties, nationaal gerenommeerde diensten voor studenten met lichamelijke handicaps, NCAA-atletiek, podiumkunsten, een bloeiende Griekse levensscène en een 65.000- persoon alumni netwerk, Edinboro University zich in voor het aanbieden van de hoogste kwaliteit, meest betaalbare undergraduate, graduate en co-curriculair onderwijs mogelijk.

Edinboro University discrimineert niet op basis van geslacht, geslacht of seksuele geaardheid in haar onderwijsprogramma's of -activiteiten. Titel IX van de onderwijsamendementen van 1972 en bepaalde andere federale en nationale wetten verbieden discriminatie op grond van geslacht, geslacht of seksuele geaardheid op de arbeidsmarkt, evenals alle onderwijsprogramma's en activiteiten die door de universiteit worden uitgevoerd (zowel aan als uit campus), en alle mensen, ongeacht hun geslacht of geslachtsidentiteit, beschermen tegen geslachtsdiscriminatie, waaronder seksuele intimidatie en seksueel geweld.

De faculteit

 • 312 vol- en deeltijd-instructiefaculteit
 • Verhouding 15 tot 1 student-faculteit

Inschrijving

 • 4.834 totale inschrijving
 • 3.572 studenten
 • 1.212 eerstejaars studenten
 • 1.262 afgestudeerde studenten

De campus

Gevestigd in Edinboro, Pennsylvania

43 gebouwen op 585 hectare

Vijf hectare groot meer, open velden en bossen

State-of-the-art klaslokalen en laboratoria

Aangeboden graden

Associate of arts, associate of engineering technology, associate of science, bachelor of arts, bachelor of fine arts, bachelor of science, bachelor of science in education, bachelor of science in verpleegkunde, bachelor of science in kunsteducatie, master of arts, master van schone kunsten, master in het onderwijs, master in de wetenschap, master in de verpleegkunde, master in het maatschappelijk werk, doctor in de verpleegkundige praktijk.

Aangeboden programma's

 • 112 baccalaureaatopleidingen
 • 18 afgestudeerde opleidingen
 • 12 geassocieerde opleidingen
 • 15 certificaten

119648_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Atletiek

17 verschillende sporten, plus rolstoelbasketbal en eSports: basketbal voor heren, cross country, voetbal, zwemmen, tennis, atletiek, worstelen en rolstoelbasketbal; damesbasketbal, langlaufen, lacrosse, voetbal, softbal, zwemmen, tennis, baan, indoorbaan en volleybal.

De Fighting Scots concurreren in de Pennsylvania State Athletic Conference (PSAC) en de National Collegiate Athletic Association (NCAA), Divisies I (worstelen) en II.

Charter

Edinboro University is een openbare, regionale, uitgebreide universiteit.

Missie

De missie van Edinboro University is om studenten persoonlijk, intellectueel en professioneel te ontwikkelen om bijdragende burgers te worden voor het Gemenebest en daarbuiten.

Visie

Door uitstekende programma's en diensten aan te bieden voor een steeds veranderende samenleving, zal Edinboro University de eerste keuze zijn onder studenten, werkgevers en de gemeenschap.

waarden

Edinboro University onderhoudt een gastvrije cultuur van acceptatie en verbondenheid en streeft ernaar:

 • Het bevorderen van een waardering voor leren als een levenslang proces
 • Ondersteuning van een gemeenschap die integriteit, verantwoordelijkheid, respect en inclusiviteit waardeert
 • Innovatie, creativiteit, exploratie en reflectie aanmoedigen

Verbetering van de kwaliteit in alle aspecten van een samenhangende universitaire ervaring

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Edinboro University

Misschien voel je je aangetrokken tot de snelle wereld van adverteren. Misschien ben je gefascineerd door hoe consumentengedrag de ontwikkeling van nieuwe producten stimu ... [+]

Voldoe aan de behoeften van de consument op de wereldwijde en digitale markt van vandaag.

Misschien voel je je aangetrokken tot de snelle wereld van adverteren. Misschien ben je gefascineerd door hoe consumentengedrag de ontwikkeling van nieuwe producten stimuleert. Of u laat zich inspireren door hoe marktonderzoek de winstgevendheid beïnvloedt. Met een graad in bedrijfskunde - marketing aan de Edinboro University van Edinboro University , kun je helemaal in de maling nemen.

Marketing is essentieel voor bedrijven over de hele wereld. Met een zakelijke graad in marketing kunt u bedrijven helpen effectief berichten over goederen en diensten te creëren, communiceren en af te leveren. U kunt hen ook helpen hun winst te maximaliseren door degelijke, maar ethische beslissingen te nemen.... [-]

Verenigde Staten Edinboro
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Edinboro University

Stel je voor dat je de bedrijfsladder beklimt in een multinationaal bedrijf. Of gebruik uw expertise om te onderhandelen met buitenlandse bedrijven die zaken doen in de V ... [+]

Stel jezelf open voor een wereld van kansen.

Stel je voor dat je de bedrijfsladder beklimt in een multinationaal bedrijf. Of gebruik uw expertise om te onderhandelen met buitenlandse bedrijven die zaken doen in de VS Het begint hier, met onze International Business track. Je krijgt een wereldperspectief, samen met een solide basis in belangrijke zakelijke disciplines.

In de School of Business van de Edinboro University van Edinboro University , zal een faculteit met internationale ervaring je de vaardigheden geven die je nodig hebt om managementmethoden aan te passen aan de behoeften van buitenlandse entiteiten. Om je voor te bereiden op de concurrentie op de internationale arbeidsmarkt, kun je stage lopen bij lokale bedrijven en de grootste economieën ter wereld ervaren.... [-]

Verenigde Staten Edinboro
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Edinboro University

Big data is big business. Bijna elke industrie ter wereld vertrouwt tegenwoordig op technisch onderlegde personen om gegevens vast te leggen en te analyseren. Toch is er ... [+]

Verander big data in een zinvolle carrière met Data Analytics.

Big data is big business. Bijna elke industrie ter wereld vertrouwt tegenwoordig op technisch onderlegde personen om gegevens vast te leggen en te analyseren. Toch is er een tekort aan datawetenschappers. Experts schatten dat de komende jaren 140.000-190.000 gekwalificeerde medewerkers nodig zijn om aan de groeiende behoeften van het bedrijf te voldoen.

Het Bachelor of Science in Data Analytics-programma bij Edinboro zet je aan het stuur om te slagen in dit hoogbetaalde, hoogwaardige beroep.

Ons multidisciplinaire curriculum is gebaseerd op wiskunde, informatica en statistieken. Je krijgt les in kleine klassen van fulltime faculteitsleden die zorgen voor je voortgang. Ze leren je de nieuwste technologieën, waaronder Excel, Python en R, en helpen je de analytische en communicatieve vaardigheden op te bouwen die zo belangrijk zijn op de werkplek.... [-]

Verenigde Staten Edinboro
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Edinboro University

Als student Finance leer je financiële kennis toe te passen op kritische besluitvorming en zakelijke probleemoplossing in verschillende omgevingen. Het is een opwindend c ... [+]

Vind een schat aan kansen in het Finance-programma.

Als student Finance leer je financiële kennis toe te passen op kritische besluitvorming en zakelijke probleemoplossing in verschillende omgevingen. Het is een opwindend carrièrepad als je een teamspeler bent met een analytische geest en bereid bent om hard te werken om te voldoen aan de verwachtingen en persoonlijke doelen van de werkgever. Edinboro is de plek om die vaardigheden aan te scherpen.

Je leert in kleine klassen gegeven door faculteit met professionele ervaring. Ze zullen u helpen om een goed begrip te krijgen van financiële theorie, concepten en praktijken. Leer alles over de uiteenlopende functies van het bedrijfsleven, van boekhouding en management tot economie, marketing en statistieken. Combineer deze kennis met kerncursussen die ethisch oordeel en kritisch denkvermogen opbouwen en u bent klaar om te concurreren in de zakelijke wereld van vandaag.... [-]

Verenigde Staten Edinboro
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Edinboro University

Chemici maken de dingen van het moderne leven - kunststoffen, composieten, farmaceutische producten, micro-elektronica, nanomaterialen en nog veel meer. De carrièremogeli ... [+]

Analyseer de mogelijkheden van een toekomst in de chemie.

Chemici maken de dingen van het moderne leven - kunststoffen, composieten, farmaceutische producten, micro-elektronica, nanomaterialen en nog veel meer. De carrièremogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt goed beginnen met een Bachelor of Science in de chemie.

Bij Edinboro volg je een rigoureus curriculum gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde wetenschap. Je zult gedijen in kleine lezingen en laboratoria gegeven door faculteit, niet afgestudeerde assistenten. Als je naast hen werkt en deelneemt aan hun onderzoek, worden ze je mentor. Ze zullen je ook trainen in het gebruik van moderne instrumenten voor de analyse en productie van biomoleculen en je voorbereiden op waardevolle stages die je vaardigheden verbeteren en je cv opbouwen.... [-]

Verenigde Staten Edinboro
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Edinboro University

Je bent slim, gefocust en geïnteresseerd in de complexe werking van het bedrijf. Daag jezelf uit met een Bachelor of Science in Economics graad. ... [+]

Zet uw analytische vaardigheden aan het werk in de zakelijke wereld.

Je bent slim, gefocust en geïnteresseerd in de complexe werking van het bedrijf. Daag jezelf uit met een Bachelor of Science in Economics graad.

Je leert gegevens verzamelen, ordenen en kritisch analyseren met behulp van wiskundige formules en statistieken. U zult modellen ontwikkelen om de impact van investeringen, beleidsbeslissingen, bedrijfstrends, demografie en andere variabelen te voorspellen. Uiteindelijk zul je bepalen hoe samenlevingen, overheden, bedrijven, huishoudens en individuen hun middelen verdelen over concurrerende belangen.

Een Economie diploma zal je belonen met een spannende carrière en een hoog verdienpotentieel.... [-]

Verenigde Staten Edinboro
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Edinboro University

Als je geïntrigeerd bent door de studie van de menselijke geest en zijn relatie tot gedrag, is dit de plek voor jou. Bij Edinboro zijn we gepassioneerd door bacheloronder ... [+]

Waarom psychologie studeren aan Edinboro?

Als je geïntrigeerd bent door de studie van de menselijke geest en zijn relatie tot gedrag, is dit de plek voor jou. Bij Edinboro zijn we gepassioneerd door bacheloronderwijs en hebben we een studentgericht psychologieprogramma opgezet dat anders is dan alle andere in de regio.

Dertien fulltime faculteit bieden expertise op alle belangrijke gebieden van de psychologie. Ze werken nauw met u samen om uw specifieke interesses, sterke punten en vaardigheden te begrijpen en helpen u een koers voor succes uit te stippelen. De Bachelor of Science in het Psychologie-programma in Edinboro biedt op unieke wijze een intensieve, semester-lange stage mogelijkheid, waardoor je een diepgaande kennis op een bepaald gebied kunt opdoen. Je krijgt ook de kans als een student om onderzoek te doen met een faculteit mentor en aanwezig op regionale en nationale wetenschappelijke conferenties.... [-]

Verenigde Staten Edinboro
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Edinboro University

De nieuwe Bachelor of Science in strategische communicatie biedt je de tools die je nodig hebt om de missie van elke organisatie te sturen. Het synthetiseert de professio ... [+]

Groei als professional door het programma Bachelor of Science in Strategic Communication.

De nieuwe Bachelor of Science in strategische communicatie biedt je de tools die je nodig hebt om de missie van elke organisatie te sturen. Het synthetiseert de professionele praktijk van public relations met de nadruk op bedrijfs-, crisis- en conflictcommunicatie.

Ervaren faculteit leert je hoe je wederzijds voordelige relaties tussen organisaties en hun publiek kunt opbouwen door berichten consistent, specifiek en gericht te houden in alle vormen van communicatie.

Via campusorganisaties zoals Applied Communicators of Edinboro (ACE) en de Public Relations Student Society of America (PRSSA) krijgt u kansen om vaardigheden op het gebied van strategische planning en public relations te ontwikkelen. Voor meer ervaring kun je stageplaatsen aanvragen bij lokale non-profitorganisaties en for-profitbedrijven, of deelnemen aan dienstverlening via de Lambda Pi Eta, de communicatie-ere-broederschap.... [-]

Verenigde Staten Edinboro
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Edinboro University

Het animatieprogramma aan de Edinboro University van Edinboro University wordt consequent gerangschikt onder de beste in het land door Animation Career Review. Als studen ... [+]

Breng je carrièredromen tot leven met het gerenommeerde animatieprogramma van Edinburgh

Het animatieprogramma aan de Edinboro University van Edinboro University wordt consequent gerangschikt onder de beste in het land door Animation Career Review. Als student heb je toegang tot alles wat je nodig hebt om te werken op het gebied van animatie, inclusief professionele studio / veldfilm en videocamera's, licht- en geluidsopnameapparatuur, niet-lineaire videobewerkingssystemen, tribunes voor animatierostrum, een groot groen scherm gebied, Screendigital-scanners, animatielijntesters en zowel 2D- als 3D-computeranimatiewerkstations.

Deskundige faculteit met professionele productie-ervaring zal je kennis laten maken met de nieuwste technologie en je begeleiden bij het opdoen van praktijkervaring in en buiten het klaslokaal. Je studeert af met een Bachelor of Fine Arts-graad in animatie en je bent klaar om je aan te sluiten bij andere succesvolle alumni die in dit spannende, zeer competitieve veld werken.... [-]

Verenigde Staten Edinboro
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Edinboro university 219 Meadville Street Edinboro, Pennsylvania 16444
Edinboro, Pennsylvania, Verenigde Staten