Edinboro University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Edinboro University

Edinboro University streeft naar excellentie in academici en in elk aspect van het campusleven. Een passie voor studentensucces, een uitgebreide catalogus en een ondersteunende maar uitdagende academische omgeving bepalen de EU-ervaring.

Edinboro University is een van de meest vooraanstaande centra voor leren en onderzoek in Pennsylvania. Veelgeprezen kunstenaars, medische professionals, Disney- en Pixar-animators en leiders in het bedrijfsleven, onderwijs, strafrecht en vele andere gebieden hebben de basis gelegd voor hun succes in de EU. De klassen zijn klein en worden gegeven door een internationaal erkende faculteit, waarvan 90 procent terminale diploma's op hun vakgebied heeft en studenten de gepersonaliseerde en hoogwaardige opleiding biedt die ze nodig hebben om te slagen.

De universiteit onderscheidt zich door haar oprechte toewijding aan studentensucces, belooft de aandacht, zorgvuldig advies en state-of-the-art faciliteiten die nodig zijn om ervoor te zorgen dat studenten hun doelen bereiken en hun eigen verwachtingen overtreffen.

Opgericht in 1857 als een particuliere opleidingsschool voor leraren, is de EU uitgegroeid tot de grootste en meest uitgebreide instelling voor hoger onderwijs in de noordwestelijke regio van Pennsylvania. Met een levendige campusgemeenschap, meer dan 100 academische studierichtingen, het belangrijkste studentencomplex van het gebied, talloze clubs en organisaties, nationaal gerenommeerde diensten voor studenten met lichamelijke handicaps, NCAA-atletiek, podiumkunsten, een bloeiende Griekse levensscène en een 65.000- persoon alumni netwerk, Edinboro University zich in voor het aanbieden van de hoogste kwaliteit, meest betaalbare undergraduate, graduate en co-curriculair onderwijs mogelijk.

Edinboro University discrimineert niet op basis van geslacht, geslacht of seksuele geaardheid in haar onderwijsprogramma's of -activiteiten. Titel IX van de onderwijsamendementen van 1972 en bepaalde andere federale en nationale wetten verbieden discriminatie op grond van geslacht, geslacht of seksuele geaardheid op de arbeidsmarkt, evenals alle onderwijsprogramma's en activiteiten die door de universiteit worden uitgevoerd (zowel aan als uit campus), en alle mensen, ongeacht hun geslacht of geslachtsidentiteit, beschermen tegen geslachtsdiscriminatie, waaronder seksuele intimidatie en seksueel geweld.

De faculteit

 • 312 vol- en deeltijd-instructiefaculteit
 • Verhouding 15 tot 1 student-faculteit

Inschrijving

 • 4.834 totale inschrijving
 • 3.572 studenten
 • 1.212 eerstejaars studenten
 • 1.262 afgestudeerde studenten

De campus

Gevestigd in Edinboro, Pennsylvania

43 gebouwen op 585 hectare

Vijf hectare groot meer, open velden en bossen

State-of-the-art klaslokalen en laboratoria

Aangeboden graden

Associate of arts, associate of engineering technology, associate of science, bachelor of arts, bachelor of fine arts, bachelor of science, bachelor of science in education, bachelor of science in verpleegkunde, bachelor of science in kunsteducatie, master of arts, master van schone kunsten, master in het onderwijs, master in de wetenschap, master in de verpleegkunde, master in het maatschappelijk werk, doctor in de verpleegkundige praktijk.

Aangeboden programma's

 • 112 baccalaureaatopleidingen
 • 18 afgestudeerde opleidingen
 • 12 geassocieerde opleidingen
 • 15 certificaten

119648_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Atletiek

17 verschillende sporten, plus rolstoelbasketbal en eSports: basketbal voor heren, cross country, voetbal, zwemmen, tennis, atletiek, worstelen en rolstoelbasketbal; damesbasketbal, langlaufen, lacrosse, voetbal, softbal, zwemmen, tennis, baan, indoorbaan en volleybal.

De Fighting Scots concurreren in de Pennsylvania State Athletic Conference (PSAC) en de National Collegiate Athletic Association (NCAA), Divisies I (worstelen) en II.

Charter

Edinboro University is een openbare, regionale, uitgebreide universiteit.

Missie

De missie van Edinboro University is om studenten persoonlijk, intellectueel en professioneel te ontwikkelen om bijdragende burgers te worden voor het Gemenebest en daarbuiten.

Visie

Door uitstekende programma's en diensten aan te bieden voor een steeds veranderende samenleving, zal Edinboro University de eerste keuze zijn onder studenten, werkgevers en de gemeenschap.

waarden

Edinboro University onderhoudt een gastvrije cultuur van acceptatie en verbondenheid en streeft ernaar:

 • Het bevorderen van een waardering voor leren als een levenslang proces
 • Ondersteuning van een gemeenschap die integriteit, verantwoordelijkheid, respect en inclusiviteit waardeert
 • Innovatie, creativiteit, exploratie en reflectie aanmoedigen

Verbetering van de kwaliteit in alle aspecten van een samenhangende universitaire ervaring

Locaties

Edinboro

Address
Edinboro university
219 Meadville Street
Edinboro, Pennsylvania 16444

Edinboro, Pennsylvania, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden