Elizabethtown College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze inzet is om Educate voor Service. Wij zijn van mening dat leren meest nobele wanneer gebruikt om anderen te helpen, ongeacht de gekozen carrièrepad. We bereiden onze studenten om rijke leven van doel en betekenis te leiden, terwijl het bevorderen van zelfstandig denken, persoonlijke integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit zijn de fundamenten voor een leven van leren. Het College bevordert de waarden van vrede, geweldloosheid, menselijke waardigheid en sociale rechtvaardigheid.

In een oogopslag

Elizabethtown College is een selectieve, onafhankelijke, residentiële coeducational college gelegen op een mooie 203-acre campus in Zuid- centraal Pennsylvania. De ongeveer 1.800 studenten zijn afkomstig uit bijna 30 landen en 40 andere landen.

geschiedenis

Elizabethtown College werd in 1899 gecharterd door de leden van de Kerk van de Broeders die geïnteresseerd zijn in de oprichting van een instelling voor hoger onderwijs voor hun nominale waarde in het oosten van Pennsylvania waren.

Plaats

Elizabethtown, Pennsylvania ligt in het westen van Lancaster County. Het college is ook een korte rit van de hoofdstad, Harrisburg, en populaire entertainment bestemming, Hershey.

Campus

203-acre campus academische Gebouwen Residential Halls Podia en Galleries

ACADEMICS

17 academische afdelingen bieden 45 undergraduate majors, 100+ minderjarigen / concentraties, en 25 samenwerkingsprogramma's met andere instellingen Basisvorming nadruk op de kunsten, letteren en wetenschappen aan interpersoonlijke communicatie, het schrijven, creatief denken en de besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen 12: 1 student / faculteit verhouding 18 studenten van de gemiddelde undergraduate klasse Biedt Honors Program en diverse eer samenlevingen Meer dan 264.000 volumes in omloop High Bibliotheek Vier masteropleidingen

Faculteit

129 full-time faculteit 92 procent van de full-time faculteit hold doctor of terminal graad in het veld

Studentenleven

Ongeveer 1800 studenten 85 procent van de studenten wonen op de campus 80+ clubs en organisaties

Atletiek

22 NCAA Division III atletische teams Intramurale en club sport

erkenning

Genoemd naar het hoger onderwijs Vrijwilligerswerk Honor Roll Gerangschikt in US News & World Report "s" Best Colleges "in het noordoosten Eerst in inzet voor het onderwijs De "best value" in de regio Vierde totale onder baccalaureaat hogescholen Lid van het Leadership Consortium voor de Vereniging van Amerikaanse Hogescholen en Universiteiten "nationaal initiatief" Core Verplichtingen: het opleiden van studenten voor persoonlijke en sociale verantwoordelijkheid " Recent afgestudeerden ontvingen Fulbright, Rhodos en Goldwater beurzen

Accreditatie

Midden-Staten de Commissie voor het Hoger Onderwijs, (MSCHE) American Chemical Society for Clinical Lab Services (ACS) Nationale Vereniging van Scholen of Music, (NASM) Nationale Raad voor Maatschappelijk Werk Onderwijs (CSWE) Raad voor Accreditatie Ergotherapie Onderwijs, (ACOTE) Vereniging van Collegiale Business Schools en programma's, (ACBSP) Engineering Accreditatie Commissie van ABET voor Computer Engineering and Engineering

Onze Missie

Gevormd door een verbintenis op te voeden voor service, Elizabethtown College is een community of learners gewijd aan het opleiden van studenten intellectueel, sociaal, esthetisch en ethisch voor de levens van de dienstverlening en leiderschap als burgers van de wereld. Als een uitgebreide instelling, het College biedt academische programma's in de vrije kunsten, wetenschappen en professionele studies. De combinatie van klassikale instructie met ervaringsleren, deze programma's vooruit onafhankelijk denken, persoonlijke integriteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid als de basis voor een leven van leren. het college opgericht door leden van de Kerk van de Broeders, is van mening dat leren meest nobele wanneer gebruikt om anderen te profiteren en bevestigt de waarden van vrede, geweldloosheid, menselijke waardigheid en sociale rechtvaardigheid.

Een Transformatieve Educational Experience

De impact van een Elizabethtown College onderwijs langdurige en vergaande want het is diep transformatieve. Studenten verwerven van nieuwe gewoonten van geest en hart-aantal in de loop van de undergraduate ervaring, anderen als studenten groeien buiten de universiteit.

De kwaliteiten van ons onderwijs

Onze educatieve ervaring combineert een hoge standaard van de wetenschap met vier handtekening attributen, die toezeggingen bevatten om onze studenten op te leiden in een relatie-gecentreerde lerende gemeenschap, te bevorderen in onze studenten internationale en cross-culturele perspectieven, aan te vullen klassikale instructie met ervarings-leermogelijkheden en om onze studenten voor te bereiden op doelgericht leven en zinvol werk.

-Relatie Centered Learning

Onze educatieve programma's deel te nemen studenten op een manier die hun diepste aandacht te vangen, te confronteren hen met het leren van ervaringen die dwingend zijn, en roepen van hen antwoorden die verder reiken dan wat zelfs zij voor mogelijk had gehouden. In deze leergemeenschap, onze docenten en andere medewerkers aan te tonen hun passie voor hun onderdanen en voor voortgezet onderwijs zodat onze leerlingen zien hoe dwingend diepe betrokkenheid is. Studenten krijgen persoonlijke aandacht, zoals alle medewerkers verplichten tot de uiting van oprechte en oprechte interesse in het onderwijs succes van onze studenten. Onze College klassen bewust zijn kleine aan de individuele behoeften van onze studenten te ondersteunen en hen uitdagen om te groeien gehouden.

International en Cross-Cultural Perspectives

Elizabethtown biedt een geglobaliseerde curriculum en co-curriculum. Programma van de studie en ontwikkeling leerlingen helpen te begrijpen en zich daadwerkelijk met andere culturen en de globalisering van leven en werk. Onze medewerkers bestaat uit docenten en andere medewerkers die burgers zijn van landen uit de hele wereld, die een veelheid van talen spreken, en die ontelbare studie en residentiële ervaringen in andere werelddelen hebben gehad. De studenten bestuderen samen met studenten uit andere culturen. Bovendien, ze tegenkomen onze internationale wereld als ze op bezoek, studie of wonen in steden net zo divers als Harrisburg, Philadelphia, Londen, Peking en Quito.

Verworven Competenties

Elizabethtown is bedoeld om de context voor het leren van studenten te verbreden door het bevorderen van educatieve ervaringen waardoor leerlingen leren door te doen. Door deze ervaringsleren, studenten ontwikkelen de bekwaamheid om de theorie en ervaring te koppelen, en ze zijn beter voorbereid om te blijven leren tijdens hun leven. Deze mogelijkheden zijn beschikbaar door middel van stages en externships, veld stageopdrachten, onafhankelijk en gezamenlijke onderzoeksprojecten, service-learning en maatschappelijk engagement, de ontwikkeling van leiderschap en campus plezier.

Doelgericht Leven Werk

In zowel het curriculum en cocurriculum, educatief programma van de Academie bevordert een goed begrip van het onderwijs voor een leven van het doel op basis van een holistisch model van de student ontwikkeling die loopbaanontwikkeling integreert; reflectie op roeping, betekenis en het leven; en een verbintenis tot maatschappelijk engagement. Als gevolg daarvan, afgestudeerden van Elizabethtown bereid zijn om de wereld een betere plek. Ze doen dat, voor een deel, door te leven op een manier die hun individuele toezeggingen weerspiegelen, inspelen op de behoeften van anderen, en de waarde persoonlijke en ethische integriteit.

ONZE FILOSOFIE

Elizabethtown College houdt zich bezig studenten in een dynamische, geïntegreerde leerproces dat de vrije kunsten en professionele studies combineert. Uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun onderwijs te nemen, studenten aan Elizabethtown beginnen aan een reis van zelf-transformatie die de intellectuele, sociale en persoonlijke groei gaat.

Het college zet zich in voor het opleiden van de hele persoon binnen een relatie-gecentreerde lerende gemeenschap waar de gemeenschappelijke doelstellingen door de betrokkenheid worden bereikt in een streng academisch curriculum en doordachte co-curriculaire ervaringen. Studenten worden gestimuleerd om te ontwikkelen en hun eigen waarden te dagen, terwijl op zoek te begrijpen en te waarderen alternatieve perspectieven. Ingebed in een steeds veranderende mondiale context, het College bevordert de ontwikkelingsdoelen, samenwerking en complexe aard van het leren.

Bij het streven naar "opvoeden voor service," Elizabethtown College van mening dat studenten geen grotere dienst kunnen presteren dan ze doen als het delen van kennis en creativiteit met anderen. Mogelijkheden om wetenschap en leiderschap te versterken verder reiken dan het klaslokaal, en de studenten actief leren door middel van praktische ervaringen en maatschappelijk engagement.

De impact van een Elizabethtown College onderwijs is langdurig en ingrijpend, want het is diep transformatieve. Studenten verwerven van nieuwe gewoonten van geest en hart-aantal in de loop van de undergraduate ervaring, anderen als studenten groeien buiten de universiteit.

Bij Elizabethtown College, worden studenten geïnspireerd en uitgedaagd om:

De verantwoordelijkheid voor hun intellectuele ontwikkeling, persoonlijke groei en welzijn. Studenten zullen leren om hun nieuwsgierigheid te scherpen en zich bewust worden van de mogelijkheden, strategieën en middelen die nodig zijn om te leren. Reden, te analyseren en kritisch te denken. Studenten zullen maken, systematisch te evalueren en, indien nodig, te weerleggen argumenten en claims, zowel hun eigen en die van anderen. Demonstreer doordachte en welbespraakte communicatie door het toepassen van kennis in verschillende contexten, met inbegrip van het schrijven, spreken, luisteren en interpretatie. Begrijp het creatieve proces en zijn rol in de menselijke expressie, en cultiveren van de mogelijkheid om op de hoogte esthetische oordelen te maken. Navigeren diverse culturele wereldbeelden en perspectieven, met het besef dat verschillende referentiekaders invloed analyse, communicatie en gedrag. Maak reflecterende ethische beslissingen en integer handelen te zoeken gewoon uitkomsten met relaties, gemeenschappen en de samenleving. Toepassen en integreren van de verschillende onderdelen van het leren en begrijpen interconnecties in het proces van het verwerven van kennis en ervaring. Identificeren en te cultiveren een gevoel van doel dat een verbintenis om zinvol werk in dienst van de samenleving inspireert.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

BA in Business Administration

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Elizabethtown

Studeren aan een van de top Business Administration programma's in Pennsylvania. Een Business Administration diploma van E-town College biedt u een uitgebreide opleiding en de solide basis die u nodig heeft om een ​​verscheidenheid van het bedrijfsleven en leiderschap loopbaan in te voeren. [+]

Studeren aan een van de top Business Administration programma's in Pennsylvania. Een Business Administration diploma van E-town College biedt u een uitgebreide opleiding en de solide basis die u nodig heeft om een ​​verscheidenheid van het bedrijfsleven en leiderschap loopbaan in te voeren. Of u nu op zoek bent om uw eigen bedrijf te starten of werk tot het beheer van één, zullen onze flexibele programma u voorzien van de nodige vaardigheden en zakelijk inzicht.

Flexibele. Specialized. Doelgericht.

Voorbereiding om een ​​bedrijf te leider te worden vereist een brede achtergrond in het bedrijfsleven, een mondiaal perspectief, een kennis van de gedrags- en sociale wetenschappen, en de mogelijkheid om kwantitatieve technieken te gebruiken bij het oplossen van problemen. De kernactiviteiten, de Core Program, en specifieke kwantitatieve eisen bieden deze achtergrond. Een student zal verder inzicht in specifieke gebieden van het bedrijfsleven te krijgen door zich te concentreren op één van de zes gebieden: Boekhouding, Economie, Ondernemen, Financiën, Management, Marketing. ... [-]


BSc

Bsc in de biologie

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Elizabethtown

Het Departement Biologie van Elizabethtown College biedt een op onderzoek geaard curriculum met mogelijkheden om te studeren in een breed scala van biologie-gerelateerde gebieden. [+]

De Departement Biologie in Elizabethtown College biedt een op onderzoek geaard curriculum met mogelijkheden om te studeren in een breed scala van biologie-gerelateerde gebieden.

Kleine klassen, zelfs in het eerste semester, hands-on lab ervaringen, veldwerk en onderzoek de mogelijkheden bereidt je voor op de wereld buiten de universiteit, of u geïnteresseerd bent in het nastreven graduate school, medische school of het vinden van een lonende baan zijn!

Een graad in de biologie bereidt je voor op graduate school en het personeelsbestand door het geven u de vaardigheden om te observeren, interpreteren en analyseren van de wereld om je heen. Terwijl in de afdeling, krijg je de mogelijkheid om deel te nemen in de faculteit begeleid onderzoek, studie in het buitenland, en pas je klas leren gemeenschap problemen op te lossen hebben. U zult verbindingen te maken elke dag tussen wat je leert en hoe je je vaardigheden kunt gebruiken om door te gaan in uw vakgebied.... [-]


BSc in de ingenieurswetenschappen

Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Elizabethtown

Onze engineering programma is ontworpen rond aandacht aan de behoeften van individuele studenten en een breedte van technische kennis en vaardigheden. Het Programma Onderwijs Doelen in te kapselen de waarden en doelstellingen van Elizabethtown College binnen de huidige en toekomstige behoeften van de industrie en de samenleving: [+]

De waterbouw grote is een stringent programma moet leiden tot een technische carrière in de industrie of graduate school in engineering. The Engineering diploma met concentraties in Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Sustainable Design is geaccrediteerd door de Technische Commissie van ABET, 111 Market Place, Suite 1050, Baltimore, MD 21202-4012, telefoon: (410) 347-7700. Onze techniek-programma is ontworpen rond aandacht aan de behoeften van individuele studenten en een breedte van technische kennis en vaardigheden. Het Programma Onderwijs Doelen in te kapselen de waarden en doelstellingen van Elizabethtown College binnen de huidige en toekomstige behoeften van de industrie en de samenleving: 1) Elizabethtown ingenieurs ontwikkelen onderscheiden loopbaan in een breed scala van technische en niet-technische gebieden, met behulp van de vaardigheden ontwikkeld door middel van een breed techniek curriculum aangevuld door een sterke betrokkenheid bij de vrije kunsten. In het bijzonder worden de studenten uitgerust voor het ontwerpen, ontwikkelen en innovatieve oplossingen voor uitdagende problemen binnen de velden te integreren elektrische en mechanische systemen in het kader van duurzaam ontwerpen uit te voeren; 2) Onze afgestudeerden geworden industrie en maatschappelijke leiders in een verscheidenheid van terreinen als ervaren probleemoplossers. Afgestudeerden beschikken over de multidisciplinaire achtergrond vorm te oplossingen te helpen en de problemen van onze snel veranderende wereld en de wereldwijde markt te definiëren; 3) Afstudeerders omarmen en aan te passen aan nieuwe technologieën, ondersteund door de combinatie van een sterke basis in de achterliggende theorie en vaardigheid met moderne engineering tools. Afgestudeerden beschikken over de nodige kennis, vaardigheden en motivatie om geavanceerde graden... [-]