Elizabethtown College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Elizabethtown College

Onze toewijding is om te trainen voor service . Wij geloven dat leren het meest nobel is wanneer het wordt gebruikt om anderen te helpen, ongeacht het gekozen carrièrepad. We bereiden onze studenten voor om een rijk leven van doel en betekenis te leiden en tegelijkertijd onafhankelijk denken, persoonlijke integriteit en sociale verantwoordelijkheid te bevorderen. Dit zijn de fundamenten voor een leven van leren. We koesteren de waarden van vrede, geweldloosheid, menselijke waardigheid en sociale rechtvaardigheid.

107102_rsz_adobestock_83038067.jpg

Elizabethtown College missie van Elizabethtown College is:

Elizabethtown College biedt een transformerende educatieve ervaring die persoonlijke sterke punten cultiveert en een passie ontwikkelt voor levenslang leren en doelgericht werk.

Een transformatieve educatieve ervaring

De impact van een Elizabethtown College opleiding is langdurig en verreikend omdat het diep transformerend is. Studenten verwerven nieuwe gewoonten van geest en hart - sommige in de loop van de niet-gegradueerde ervaring, anderen als studenten groeien buiten de universiteit.

De kwaliteiten van ons onderwijs

Onze onderwijservaring combineert een hoog niveau van geleerdheid met vier kenmerkende kenmerken, waaronder toezeggingen om onze studenten te onderwijzen in een op relaties gerichte leergemeenschap, om onze studenten internationale en interculturele perspectieven aan te moedigen, om lesgeven aan te vullen met ervaringsgerichte leermogelijkheden, en om onze studenten voor te bereiden op een doelgericht leven en zinvol werk.

Relatie-gericht leren

Onze educatieve programma's betrekken studenten op manieren die hun diepste aandacht vangen, confronteren ze met leerervaringen die overtuigend zijn, en roepen op uit de antwoorden die verder reiken dan wat ze ooit voor mogelijk hielden. In deze leergemeenschap demonstreren onze faculteitsleden en andere medewerkers hun passie voor hun onderwerpen en voor voortdurend leren, zodat onze studenten zien hoe dwingend diep engagement is. Studenten krijgen persoonlijke aandacht, omdat alle medewerkers zich oprecht en oprecht interesseren voor het educatieve succes van onze studenten. De lessen van ons college worden bewust klein gehouden om de individuele behoeften van onze studenten te ondersteunen en hen uit te dagen om te groeien.107103_rsz_adobestock_128130222.jpg

Internationale en interculturele perspectieven

Elizabethtown biedt een geglobaliseerd curriculum en co-curriculum. Programma's voor studie en ontwikkeling helpen studenten om inzicht te krijgen in en effectief contact te maken met andere culturen en de globalisering van leven en werk. Ons personeel bestaat uit faculteitsleden en andere medewerkers die burgers zijn van landen over de hele wereld, die een veelvoud aan talen spreken en die talloze studie- en woonervaringen hebben gehad op andere continenten. Studenten studeren naast studenten uit andere culturen. Bovendien komen ze onze internationale wereld tegen wanneer ze een bezoek brengen aan, studeren in of wonen in steden die uiteenlopen van Harrisburg, Philadelphia, Londen, Beijing en Quito.

Ervaringsleren

Elizabethtown probeert de contexten voor het leren van studenten te verbreden door onderwijservaringen aan te moedigen waardoor studenten leren door te doen. Door dit ervaringsleren ontwikkelen studenten de geschiktheid om theorie en ervaring te verbinden, en ze zijn beter voorbereid om gedurende hun hele leven te blijven leren. Deze kansen zijn beschikbaar door middel van stages en externe outsourcing, veldplaatsingsopdrachten, onafhankelijke en collaboratieve onderzoeksprojecten, serviceleren en maatschappelijke betrokkenheid, leiderschapsontwikkeling en campusplezier.

Doelgericht levenswerk

In zowel het curriculum als het co-curriculum bevordert het onderwijsprogramma van het College een goed begrip van onderwijs voor een leven van doel gebaseerd op een holistisch model van studentontwikkeling dat loopbaanontwikkeling integreert; reflectie op roeping, betekenis en leven; en een engagement voor maatschappelijke betrokkenheid. Als gevolg hiervan zijn afgestudeerden van Elizabethtown bereid om de wereld een betere plek te maken. Ze doen dit deels door te leven op manieren die hun individuele verplichtingen weerspiegelen, in te spelen op de behoeften van anderen en persoonlijke en ethische integriteit te waarderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in International Business

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Verenigde Staten Elizabethtown

De International Business (IB) major aan het Elizabethtown College biedt een innovatief, praktisch en geïntegreerd curriculum dat zakelijke vaardigheden combineert met vaardigheid in een vreemde taal, inzicht in andere culturen en effectieve communicatie vanuit een mondiaal perspectief. De selectieve aard van ons programma stelt ons in staat om elk jaar een uitzonderlijke klas aan te trekken om te leren over wereldwijd bedrijfsmanagement door middel van mentoring door faculteit en leden van de IB-adviesraad. [+]

Steeds meer worden top- en leidinggevende posities gereserveerd voor professionals met internationale ervaring.

De International Business (IB) major aan het Elizabethtown College biedt een innovatief, praktisch en geïntegreerd curriculum dat zakelijke vaardigheden combineert met vaardigheid in een vreemde taal, inzicht in andere culturen en effectieve communicatie vanuit een mondiaal perspectief. De selectieve aard van ons programma stelt ons in staat om elk jaar een uitzonderlijke klas aan te trekken om te leren over wereldwijd bedrijfsmanagement door middel van mentoring door faculteit en leden van de IB-adviesraad. Met een diploma International Business van E-town bent u voorbereid op functies bij internationale bedrijven in functies zoals een wereldwijde financieel manager, een consultant voor internationale bedrijven, een internationale accountant, een internationale econoom of een import / export-compliance-specialist.... [-]