Florida Polytechnic University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Florida Polytechnic University is het nieuwste lid van het Florida State University-systeem.

We zijn strategisch gelegen in Lakeland, FL, op de I-4 hightech-corridor. Onze locatie is essentieel omdat we ons zullen richten op STEM-programma's, met name op technologie en engineering.

Wanneer de lessen in augustus 2014 beginnen, zullen er twee hogescholen zijn die zes graden aanbieden. Een volledige lijst van onze programma's staat in de sectie Academics.

Mission Statement: De missie van de Florida Polytechnic University is om 21ste-eeuwse studenten op geavanceerde gebieden van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM) voor te bereiden om innovatieve probleemoplossers en hightech professionals te worden door middel van interdisciplinair onderwijs, baanbrekend onderzoek en samenwerkingsverbanden op lokaal, regionaal en mondiaal niveau.

Visieverklaring: Florida Polytechnic University streeft ernaar een nationaal en internationaal erkende instelling voor hoger onderwijs te zijn die de staat dient door studenten voor te bereiden op het leiden van de hightechindustrieën in Florida. De leerervaring van de student zal zich richten op praktisch en toegepast onderzoek, stages bij branchepartners en hands-on leiderschapskansen geleverd door vooraanstaande faculteiten die uitblinken in hun vakgebied.

Locaties

Lakeland

Address
4700 Research Way, Lakeland
33805-8531 Lakeland, Florida, Verenigde Staten

Opleidingen

Deze school biedt ook: