Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Silberman College of Business

Silberman College of Business is een van de best gerangschikte bedrijfsscholen van het land met een undergraduate, gecombineerde en graduate opleiding, inclusief MBA, MBA voor leidinggevenden; de Master of Science in Supply Chain Management, Accounting, Fiscaliteit en Digital Marketing (online); en afgestudeerde certificaten.

Een diploma van Silberman College of Business in New Jersey bereidt je voor op een leider in zaken en management - iemand die ethische perspectieven naar elke professionele omgeving brengt. Vraag het maar aan degenen die je zijn voorgegaan en worden prominente managers in het bedrijfsleven. Uw zakelijke cursussen zullen u uit de eerste hand ervaring bieden met het bedrijfsleven en u voorzien van beproefde methoden in financiële en strategische analyse, algemene bedrijfsplanning en implementatie.

U kunt een bedrijfsdiploma behalen bij Silberman College of Business door deel te nemen aan een van onze drie campussen, of door u aan te melden voor ons Online Master in Digital Marketing Degree-programma.

In New Jersey

 • Florham Campus in Madison, NJ
 • Metropolitan Campus in Teaneck, NJ

In Canada

 • Vancouver Campus, in Vancouver, Canada

FDU's Vancouver Campus, gevestigd in het centrum van Vancouver, Canada, biedt bacheloropleidingen in Business Management en Informatietechnologie.


Mission Statement

De missie van het Silberman College of Business aan de Fairleigh Dickinson University is om een ​​leercentrum te zijn dat zich inzet voor het onderwijs van de leiders van morgen vandaag, om onze studenten voor te bereiden op succes in een mondiale omgeving en om het inzicht in het bedrijfsleven te vergroten.


Visie

Het Silberman College of Business wordt wereldwijd erkend door belanghebbenden en collega's vanwege zijn uitmuntendheid in onderwijs, intellectuele bijdragen en programma's die kennis uitbreiden om de praktijk van bedrijfsbeheer te promoten. We zullen een benchmarkprogramma zijn voor uitstekende bedrijfsopleidingen op het gebied van onderwijs en wetenschap en om onze studenten in staat te stellen effectief te functioneren in een uitdagende en dynamische multiculturele werkomgeving.


Gedeelde waarden

In overeenstemming met de missie van de Fairleigh Dickinson University helpt het Silberman College studenten buiten zichzelf te reiken en een geëngageerd leven te leiden in de dynamische wereldmarkt.

 • We doen er alles aan om zeer effectief les te geven en studenten te betrekken als partners bij het leren.
 • We committeren ons aan persoonlijke en professionele integriteit en hoge normen voor ethisch gedrag.
 • We doen er alles aan om de juiste verantwoordelijkheden op het gebied van leiderschap in te voeren, waaronder sociaal, economisch en ecologisch.
 • We zijn resultaatgericht en toegewijd aan het individuele en organisatorische succes van onze studenten.
 • We waarderen diversiteit, ruimdenkendheid en wederzijds respect en geloven dat ze cruciaal zijn voor het succes van onze programma's.
 • We ondersteunen en moedigen onze studenten, docenten en personeel aan om deel te nemen aan maatschappelijke inspanningen, gemeenschapsbereik en meer algemene inzichten.
 • We waarderen voortdurende verbetering en onze afgestudeerden worden levenslang en betrokken leerlingen.
 • We blijven inspelen op de veranderende behoeften van een wereldwijde, multiculturele bedrijfsomgeving.
 • Wij beschouwen onze alumni als belangrijke partners en waarderen de betrokkenheid van meerdere belanghebbenden in onze leeromgeving.
 • Wij zijn een toegewijde gemeenschap van lerarengeleerden en waarderen de rol van de wetenschap bij het verbeteren van de rol van lesgeven.
 • Wij geloven dat bedrijfseducatie verantwoordelijkheden op het gebied van outreach, economie, maatschappij en milieu integreert.
 • We waarderen waardering van andere culturen en standpunten.
 • Wij geloven dat actief en samenwerkend leren belangrijke hulpmiddelen zijn om de leerervaring relevanter, interessanter en nuttiger te maken.


Silberman - Een van de top 5% van Business Schools in de wereld met AACSB-accreditatie

Het Silberman College of Business is geaccrediteerd door AACSB International - 's werelds meest vooraanstaande accreditatie-instantie voor collegiale scholen voor bedrijven. Minder dan 5% van de business schools wereldwijd krijgt AACSB-accreditatie.

Silberman is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige, innovatieve bedrijfsleiderschapseducatie door middel van toegepast onderzoek en professionele activiteiten van de faculteit, en nu met een groter bereik voor studenten over de hele wereld via haar online bedrijfsdiploma's.


Uitstekende Business School Ranking

We zijn er trots op dat Silberman een topschool is die onafhankelijk wordt beoordeeld door deze gerenommeerde bronnen:

 • De Princeton Review rangschikt Silberman College als een van de beste business schools in de natie.
 • Amerikaans nieuws
 • Eduniversal beoordeelt Silberman College als een "Excellent Business School"
 • Start-klasse prijzen Silberman als tweede alleen Rutgers Business School in New Jersey.
 • Silberman's Rothman Instituut voor Innovatie en Ondernemerschap geëerd met Excellence in Curriculum Innovatie in Entrepreneurship Award door Deshpande Foundation
 • Tax Talent, Inc. beoordeelt Silberman als een van de top 10 meesters in het Accounting MAcc-programma van
 • Accounting Degree Beoordelingstarieven Silberman is een van de Top 10 Best Undergraduate Accounting Program in New Jersey


Toonaangevend wereldwijde bedrijfsduurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid door middel van het partnerschap van de Verenigde Naties

Sinds 2009 is Silberman een Advanced Signatory Participant in de Principles for Responsible Management Education (PRME) van de Verenigde Naties - een wereldwijd netwerk van business schools die zich inzetten voor het leiden van de transformatie van onderwijs, onderzoek en thought leadership door het ontwikkelen van curricula die duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid opnemen. Elk jaar rapporteren we over onze vooruitgang.


Online masterprogramma

Silberman's Online Master in Digital Marketing biedt nu nationale en internationale mogelijkheden voor studenten om een ​​diploma te behalen aan de Fairleigh Dickinson University.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Grote in de bedrijfskunde om een ​​breed begrip van de beheersprincipes te verdienen en, als u wilt, een concentratiegebied te kiezen dat past bij uw carrièredoelen. ... [+]

Voorzie jezelf van Silberman's vooruitstrevende bedrijfskunde major om een gewilde afgestudeerde te zijn. U kunt ervoor kiezen om de major Bedrijfskunde af te ronden met of zonder concentratiegebied.

De hoofdafdeling Bedrijfskunde biedt u de mogelijkheid om u te concentreren op een concentratiegebied door geavanceerde bedrijfscursussen te volgen die helpen bij het definiëren van uw vaardigheden.

Alle studenten die zijn ingeschreven voor het Bachelor of Science-programma moeten het Core University Curriculum en het Core-curriculum voltooien, naast de credits die hieronder staan vermeld bij de major degree-optie voor Bedrijfskunde.

BS in bedrijfsadministratie zonder concentratieBS-graadvereisten voor de bedrijfskunde Major... [-]
Verenigde Staten Madison Teaneck
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Ons undergraduate Accounting-programma wordt beoordeeld als een van de 10 beste undergraduate-boekhoudprogramma's in New Jersey door Accounting Degree Review, en verschil ... [+]

Waarom Accounting studeren aan de FDU?Wist je dat...FDU-boekhoudkundestudenten scoorden # 1, 3 en 5 op het Certified Public Accountant-examen in New Jersey.De meeste grote afstudeerders ontvangen een jaar voordat ze afstuderen werkaanbiedingen.Studenten in het 4 1 Gecombineerd Degree-programma kunnen in vijf jaar afstuderen met een BS en MS-diploma.De New Jersey Society of Certified Public Accountants (NJSCPA) , de Public Company Accounting Oversight Board (PCAOB), Silberman College of Business en anderen kennen regelmatig beurzen toe aan FDU-studenten. Lees over beschikbare beurzen voor boekhoudkundige niet-gegradueerden .Het boekhoudprogramma heeft de goedkeuring gekregen van het IMA (Institute of Management Accountants) voor het voldoen aan hoge onderwijsstandaarden, waardoor studenten het certificaat van Certified Management Accountant (CMA) kunnen behalen.Ons boekhoudprogramma ontving een nationale onderscheiding voor innovatie.Drie FDU-faculteit zijn geëerd met NJSCPA Outstanding Educator Awards.Publieke accountantskantoren beperken werving alleen tot hogescholen zoals FDU die studenten kwalificeren voor het examen Certified Public Accountant.Graad Vereisten... [-]
Verenigde Staten Madison Teaneck
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Als het uw doel is om een ​​positie in Management veilig te stellen, biedt deze major u een globaal bedrijfsmanagementperspectief met de nadruk op ethiek en duurzame bedr ... [+]

De major in management is bedoeld voor studenten die de interpersoonlijke en managementvaardigheden willen ontwikkelen die ze kunnen gebruiken, beginnend bij hun eerste professionele baan, en die een langetermijnperspectief en een waardestelsel ontwikkelen dat hun hele loopbaan zal dienen.

Managementaanbod cursusaanbod benadrukken:

Een aanpak voor het lesgeven in de klas die de student betrekt bij het leerprocesConcentratie op kennis en vaardigheden die praktisch en bruikbaar zijnEen wereldwijd perspectief dat de nadruk legt op ethiek en duurzame bedrijfspraktijken op de lange termijnHet gebruik van op teams gebaseerd onderwijzen en leren

Het is ons doel dat onze management majors:... [-]

Verenigde Staten Madison Teaneck
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Ons marketingprogramma is ontworpen om u voor te bereiden op een carrière in de verkoop, de detailhandel, reclame, productbeheer, direct marketing en onderzoek. Cursussen ... [+]

Marketing majors worden blootgesteld aan interdisciplinaire cursussen die een breed scala aan zakelijke vaardigheden ontwikkelen. Het marketingcurriculum is bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in de verkoop, detailhandel, reclame, productbeheer, direct marketing en onderzoek.

Deze voorbereiding wordt bereikt door cursusaanbod in basis marketingconcepten en aangevuld met carrière-specifieke cursussen . Het leerproces wordt uitgebreid met projecten, casestudy's en stages.

Vereisten voor de BS in Marketing Degree

Alle studenten die zijn ingeschreven voor het Bachelor of Science Degree-programma, moeten naast de belangrijkste vereisten hieronder ook het Core-curriculum van de universiteit en het bedrijf voltooien.... [-]

Verenigde Staten Madison Teaneck
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Het Rothman Institute of Innovation and Entrepreneurship van het Silberman College, winnaar van de Excellence in Curriculum Innovation in Entrepreneurship Award, combinee ... [+]

Ondernemers hebben veel vraag, omdat ze essentieel zijn voor onze samenleving bij het bouwen van de economische motoren die onze economie helpen groeien. Ze bevorderen technologische en sociale veranderingen, en hun innovatie en creativiteit smeden onze toekomst.

Silberman's Rothman Institute of Innovation and Entrepreneurship, een nationaal beschouwd ondernemerschapscentrum, werd onlangs geëerd met de Excellence in Curriculum Innovation in Entrepreneurship Award van de Deshpande Foundation.

Het undergraduate entrepreneurship-programma van Rothman Institute combineert les- en outreach-programma's die u de mogelijkheid bieden om ondernemerschap in een echte omgeving te leren en te oefenen. Het biedt een grondig en praktisch inzicht in de problemen bij het starten van een onderneming en het bevorderen van innovatie in een zakelijke omgeving.... [-]

Verenigde Staten Madison Teaneck
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Als Finance Major bij FDU verkrijgt u een goed begrip van financiële analyse, financieel management en financiële systemen. U kunt ervoor kiezen om een ​​concentratie na ... [+]

De financiële major bij Fairleigh Dickinson biedt u inzicht in financiële analyse, financieel management en financiële systemen. Dit programma wordt aangeboden door het Silberman College of Business van Fairleigh Dickinson op zowel de Florham Campus- als de Metropolitan Campus-locaties.

Het College bezit een prestigieuze accreditatie van AACSB International - de Associatie voor Advance Collegiate Schools of Business - die de kwaliteit van zijn faculteit, academische programma's en middelen erkent. Minder dan een derde van alle Amerikaanse business schools bezit AACSB-erkenning, wat waarde toevoegt aan je bachelordiploma van de Fairleigh Dickinson University.

Vereisten voor de Bachelor of Science Degree in Finance... [-]
Verenigde Staten Madison Teaneck
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Address
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Verenigde Staten
Website
Address
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, Verenigde Staten