Ferris State University Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ferris State University bereidt studenten voor op een succesvolle loopbaan, verantwoordelijk burgerschap, en levenslang leren. Door zijn vele partnerships en de carrière-georiënteerde, brede basis onderwijs, Ferris bedient onze snel veranderende wereldeconomie en de maatschappij.

We waarderen het carrièregericht onderwijs, evenwicht theorie en praktijk, ontwikkelt kritisch denken, benadrukt actief leren, en stimuleert verantwoordelijkheid en het verlangen naar het levenslange achtervolgen van kennis.

a13528cb-8fbe-4d58-B871-b1170f70e7ea

Welke locatie is handiger dan uw eigen huis?

Ferris biedt geselecteerde programma's in een online formaat zodat u vooruit kunt gaan zonder te verhuizen over de hele stad. Wij bieden veel certificaten en bacheloropleidingen en masteropleidingen.

Naast onze vele programma's die volledig online kunnen worden afgerond, hebben we ook een aantal programma's die de extra functie hebben van sommige face to face instructies. Onze verwarmingsventilatie Airconditioning en Koeltechniek, Technisch Onderwijs (Pro-Mo-Ted) en Master in Business Administration bieden allebei de kans om het beste van beide werelden te hebben ... een meerderheid van de online cursussen, gemengd met wat gezicht -confessionele klassieke tijd, om je de gelegenheid te bieden om anderen in je programma te ontmoeten en je faculteit instructeurs te leren kennen!

b8370fbe-cbe1-4b87-b5c1-671bb6330564

Voorbereid zijn voor online

Online leren biedt grote flexibiliteit voor drukke leerlingen. Echter, online leren vereist ook een gedisciplineerde aanpak. Niet iedereen voelt comfortabel leren in de online omgeving. We hebben enkele artikelen voor uw beoordeling en de volgende quiz gegeven om u te helpen de vraag te beantwoorden "Is online leren goed voor mij?"

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Health BScs »

Programma's

Deze school biedt ook:

Contact