Ferrum College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Alumni en huidige panters illustreren onze toewijding aan het succes van studenten

We streven naar academische excellentie en we vinden dat onze studenten het verdienen om succesvolle resultaten te behalen voordat ze afstuderen. Onze huidige studenten nemen deel aan kansen die hun cv versterken en hen nu echte ervaring bieden. Onze alumni van Ferrum College zijn het levende bewijs dat een Ferrum-opleiding het succes oplevert dat onze studenten verlangen!

De missie van het Ferrum College

Onze missie is om studenten te onderwijzen in de disciplines van hoger onderwijs en hen te helpen attent en opmerkzaam te zijn, om uitgesproken en vakkundig in staat te zijn, en om zorgzame en bezorgde burgers te zijn van hun gemeenschap, natie en de wereld.

The Ferrum College Experience

Op Ferrum College bieden we unieke kansen en een uitstekende educatieve ervaring die het leven van onze studenten zal veranderen binnen een gastvrije, ondersteunende gemeenschap. We willen dat onze studenten uit alle lagen van de bevolking gemachtigd worden om hun potentieel te ontdekken, hun doelen te bereiken en een verschil te maken in hun gemeenschap. De Ferrum-ervaring biedt veel mogelijkheden voor stages, hands-on leren, internationaal en binnenlands reizen, academische programma's, persoonlijke ontwikkeling en service aan de gemeenschap.

Campus leven

Ferrum College biedt een breed scala aan buitenschoolse activiteiten en voorzieningen, waaronder een reeks studentenclubs en -organisaties, evenals negentien NCAA Divisie III atletische sporten voor mannen en vrouwen, plus vrouwenworstelen, een hippisch programma en cheerleading. Ons Ferrum Outdoors-programma stelt je in staat om avonturen te beleven in nabijgelegen bergen en staatsparken en op meren en rivieren. Het 30.000 vierkante meter grote Hank Norton Center is de thuisbasis van de meeste van onze outdoor-atletiekprogramma's. Onze YMCA op de campus verwelkomt zowel het College als de gemeenschap, met het YMCA-lidmaatschap beschikbaar voor alle studenten.

accreditatie

Ferrum College is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) om baccalaureaatdiploma's te geven. Neem contact op met SACSCOC op 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia, 30033-4097 of bel 404-679-4500 voor vragen over de accreditatie van Ferrum College .

Ferrum College is geaccrediteerd door de Universiteit Senaat van de United Methodist Church en is lid van de National Association of Schools and Colleges van de United Methodist Church.

Non-discriminatie verklaring

Ferrum College discrimineert niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, leeftijd, veteranenstatus, geslacht of handicap bij toelating tot, toegang tot, behandeling of tewerkstelling in haar programma's en activiteiten. Ferrum College bevestigt de waardigheid en waarde van elk individu ongeacht seksuele geaardheid of genderidentiteit en tolereert geen intimidatie of discriminatie jegens een individu.

erkenningen

"Best Regional Colleges" in het zuiden
- Amerikaans nieuws

"Best Bang for the Buck" - Zuidoost
- Washington Monthly, 2015, 2016, 2017

"State of Education: Top High Schools

"Militair vriendelijk"
- Gids voor militairvriendelijke scholen, 2014, 2015, 2016, 2017

"Most Diverse Colleges in Virginia"
- Niche.com, 2017

Faculteit

"2016-17 Top Health Promotion Professional"
- De Wellness Council of America, Dr. Lynise Anderson

"2017 Science Policy Fellow"
- Entomological Society of America, Dr. Tim Durham

"Eugene P. Odum Award for Excellence in Ecology Education"
- Ecological Society of America, 2016, Dr. Carolyn Thomas en Dr. Bob PohladFerrum College students in the library" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/111296_10296790183_c72c7bd6f8_b.jpg" alt="Ferrum College students in the library" />Ferrum College

Locaties

Ferrum

Address
John Wesley Hall
215 Ferrum Mountain Road

24088 Ferrum, Virginia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden