Florida College of Integrative Medicine

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over FCIM

Of je nu geïnteresseerd bent in integratieve geneeskunde als een carrière of een uitbreiding van bestaande medische praktijken, het Florida College of Integrative Medicine (FCIM) biedt een uniek programma dat de leringen en technieken van de oosterse geneeskunde integreert met de basis van de westerse medische wetenschappen. FCIM is uniek omdat deze integratie van kennis consequent wordt aangetoond in ons curriculum, waardoor onze afgestudeerden beter worden voorbereid op de veranderende eisen van het snel evoluerende gezondheidszorglandschap in Amerika.

Als een instelling die zich inzet voor de effectieve integratie van oosterse geneeswijzen en westerse medische wetenschappen, streeft FCIM ernaar onze succesvolle afgestudeerden - die elk zowel een bachelorgraad in gezondheidszorgstudies als een master in de oosterse geneeskunde hebben - een uniek voordeel te geven de veranderende eisen van het zich ontwikkelende gezondheidszorgsysteem in Amerika.

Geschiedenis

Het Florida College of Integrative Medicine (FCIM) is een van de oudste acupunctuurscholen in Amerika. FCIM, opgericht in 1990, was de eerste school in Florida die werd geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie voor Acupunctuur en Oosterse Geneeswijzen (ACAOM) en een vergunning kreeg van de Florida Commission for Independent Education.

Sinds 1990 heeft FCIM een uitstekende reputatie opgebouwd als een van Amerika's belangrijkste instellingen voor oosterse geneeskunde, met name in de staat Florida en de Zuidoost-Verenigde Staten. In 1997 begon FCIM internationale studenten toe te laten en al succesvolle afgestudeerden uit landen als Australië, Engeland, Rusland, Korea, Vietnam, de Filippijnen, Turkije, Iran, India, China en Taiwan.116952_116879_bannerwithimage.jpg

Het Mission of the Oriental Medicine-programma

Onze Mission Statement

De missie van FCIM is om een uitgebreide opleiding te geven in de principes, concepten en praktijken van de Traditionele Chinese Geneeskunde, die is ontworpen om de individuele student te trainen om een gekwalificeerde en erkende zorgprofessional te worden die acupunctuur diagnose en behandeling, kruidengeneesmiddelen, en aanvullende therapieën en diagnostiek biedt. technieken voor de promotie, het onderhoud en het herstel van de gezondheid en de preventie van ziekten.

Missie en filosofie van het Oriental Medicine-programma

De missie van het Oriental Medicine-programma is om een uitgebreide opleiding te bieden in de fundamentele theorieën en praktijken van de oosterse geneeskunde, terwijl ervoor wordt gezorgd dat afgestudeerden kennis hebben van relevante westerse medische wetenschapconcepten en -technologieën.

De integratie van westerse medische wetenschappen binnen het Oriental Medical-programma verbetert de kwaliteit van de oosterse geneeswijzen die onze studenten en afgestudeerden bieden. Het rigoureuze curriculum is zowel breed als diepgaand en is ontworpen om een bijdrage te leveren aan de professionele en persoonlijke groei van studenten door hen te helpen verantwoordelijk onafhankelijk oordeel te ontwikkelen en effectieve patiëntenzorg te bieden.

Onze Mission Statement is de hoeksteen van al onze educatieve activiteiten en programma's en manifesteert zich ondubbelzinnig in onze publicaties, toelatingsprocessen, ervaringen in de klas, klinische procedures, facultaire selecties en permanente educatieprogramma's. Gebaseerd op een wereldbeeld dat het belang van het handhaven van harmonie en balans in het lichaam van elk individu omhelst, willen we professionele basisgezondheidszorgbeoefenaars bekwamen die bedreven zijn in acupunctuurdiagnostiek en oosterse geneeswijzen, evenals aanvullende therapieën en diagnostische technieken, allemaal voor de promotie, het onderhoud en het herstel van de gezondheid en de preventie van ziekten.116953_116878_image.png

Locaties

Orlando

Address
7100 Lake Ellenor Drive
FL 32809 Orlando, Florida, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: