Lees de Officiële Beschrijving

Glenville State College, vaak aangeduid als de vuurtoren op de heuvel, is West Virginia's alleen centraal gelegen openbare universiteit.

Opgericht in 1872 om instructie en praktijk voor veel voorkomende leerkrachten te bieden in de wetenschap van het onderwijs, heeft Glenville State College haar oorspronkelijke missie overtroffen, en momenteel bereidt studenten voor een loopbaan in het onderwijs, het bedrijfsleven, natuurlijke rijkdommen, de muziek, de vrije kunsten, wetenschappen, strafrecht, en de menselijke diensten.

Met een inschrijving van ongeveer 1.800 studenten, het college heeft een gemiddelde groepsgrootte van 15. Inschrijving Het College is samengesteld uit studenten uit 24 staten en 3 landen, en bevat veel trots de eerste generatie en minderheidstalen studenten.

Onze Missie

Glenville State College biedt een traditie van hoge kwaliteit van het onderwijs door middel van innovatie in het ontwerp, de levering en evaluatie van programma's en diensten, ontwikkeling van het personeelsbestand, en uitgebreide diensten voor studenten; een gemeenschap van actieve studenten gewijd aan een leven lang leren, effectief onderwijs, toegepaste wetenschap, creatieve activiteiten, en service; leiderschap dat excellentie in het leren, het onderwijs, culturele vitaliteit, en economische ontwikkeling bevordert in een wereldwijde gemeenschap.

Filosofie & Kernwaarden

Glenville State College werd in 1872 opgericht met het doel van het verstrekken van kwaliteit educatieve mogelijkheden om de burgers van West Virginia. Oorspronkelijk opgericht als college een leraar, Glenville State College blijft een leider in de voorbereiding van leraren. Samen met zijn nadruk op de voorbereiding van de docent, heeft het college gereageerd op de behoeften van West Virginia en heeft extra programma's ontwikkeld in een verscheidenheid van gebieden. Het college streeft naar zes kernwaarden: student-gecentreerd, gemeenschap, integriteit, traditie, leiderschap en familie.

Student-Centered

De student komt eerst bij Glenville State, en onze organisatorische processen en beslissingen worden geleid door wat het beste is voor de student. Wij streven ernaar om belemmeringen weg te nemen en verbeteren van de leerervaring, en elke faculteit en medewerker en de beheerder zich persoonlijk aan studenten dienen op een efficiënte en responsieve manieren van wie, wanneer of waar, ongeacht.

Gemeenschap

Wij zijn een gemeenschap van leerlingen die onze hechte relaties met elkaar te waarderen. Wij streven naar inclusiviteit door te luisteren en samenwerking. We zijn collectief ondersteunend te allen tijde door middel van open communicatie en we werken samen als een team op de campus, waar ons werk neemt ons mee, en in de gemeenschappen waar we wonen of dienen.

Integriteit

We zijn altijd eerlijk, ethisch en verantwoordelijk voor het doen van wat we zeggen dat we zullen doen. We demonstreren geopend vertrouwen, respect voor onze diversiteit en billijkheid in alles wat we doen. We zijn responsieve, consistent en toegewijd aan continue verbetering op alle gebieden.

Traditie

We zijn trots op onze rijke traditie van het leveren van hoogwaardige onderwijskansen en de waarde van het onderwijs voor het maken van futures. We houden onze tradities leven als een manier van het vieren van ons verleden prestaties en als basis voor het reageren op nieuwe kansen en uitdagingen in een steeds veranderende wereld.

leiderschap

Wij erkennen de plechtige taak om te leiden. We bereiden onze samenleving leiders die attent, productief, bezig, en responsieve burgers. We stimuleren voortdurend innovatie, die verrijkt leeromgevingen, en we tonen excellentie door onze educatieve programma's en diensten.

Gezin

We zijn een sterke familie zoals weerspiegeld in onze zorg, verzorgende en gemarkeerd vriendelijkheid, die ons onderscheidt van anderen. Wij handhaven een cultuur die elkaar en onze diversiteit respecteert, terwijl ondersteunende individueel en als team. We actief te communiceren en deel te nemen onze uitgebreide familie, of ze zijn ouders, alumni en andere vrienden van onze instelling.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Glenville State College

De baccalaureaat in Natural Resource Management biedt studenten de kennis, analytische en praktische vaardigheden, en besluitvorming competenties te beschermen en effecti ... [+]

Baccalaureaat in Natural Resource Management

Het ministerie van Land Resources is trots op zijn hands-on benadering van het leren. Studenten worden geleverd ervaringen die echte wereld toepassingen dupliceren zo dicht mogelijk. Gehuisvest in het land volop Center binnen de Waco Center, het ministerie heeft een state-of-the-art faciliteiten en ongeveer 300 hectare grond naast het gebouw voor outdoor projecten. Een serre en zagerij bevinden zich op het onroerend goed voor student gebruiken samen met opslag gebouwen voor de houtoogst apparatuur. Een computer lab is beschikbaar voor de betreffende klassen. Het lab bevat computers, plotters, een scanner, en software die die worden gebruikt bij de overheid, het bedrijfsleven en de industrie kantoren te repliceren. Een breed scala van handgereedschap, grote apparatuur en instrumenten die geschikt zijn voor het veld labs zijn beschikbaar voor instructie en leren te verbeteren. Global Positioning Systems (GPS) en geografische informatiesystemen (GIS) technologieën worden gebruikt in de verschillende klassen.... [-]

Verenigde Staten Charleston
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Glenville State College

Het ministerie van Criminal Justices biedt cursussen in Crime Scene Management Politie praktijken en procedures, technologie voor onderzoek, Juvenile Justice System, en n ... [+]

Baccalaureaat in Criminal Justice

Het ministerie van Criminal Justices biedt cursussen in Crime Scene Management Politie praktijken en procedures, technologie voor onderzoek, Juvenile Justice System, en nog veel meer.

Wij hosten kampen waarin middelbare scholieren leren om getuigen en verdachten te ondervragen, onderzoeken van een misdrijf, nemen vingerafdrukken, en het verzamelen van bewijsmateriaal. Onze studenten krijgen om hun vaardigheden in de Criminal Justice House, lokaal aangeduid als de Crime Scene House scherpen.

[-]
Verenigde Staten Charleston
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands