George Mason University - Undergraduate Programs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Mason

Mason is een jonge universiteit die in korte tijd indrukwekkende stappen heeft gemaakt in omvang, statuur en invloed. Vandaag, als de grootste publieke onderzoeksuniversiteit van Virginia, bepalen we de norm voor een gedurfde, progressieve opleiding die de behoeften van onze studenten en gemeenschappen dient. Daartoe hebben we 10 scholen en hogescholen gewijd aan een verscheidenheid van studiegebieden.

George Mason: patriottisme gepersonifieerd.

George Mason, voor wie onze universiteit is genoemd, was een van de grootste founding fathers van de Verenigde Staten. Mason schreef de Virginia Declaration of Rights op, die een model werd voor de eerste 10 amendementen op de Amerikaanse grondwet, bekend als de Bill of Rights.

We zijn in Virginia. Maar wij dienen de wereld.

Mason streeft naar een rechtvaardiger, vrije en welvarende wereld. Gelegen in een van de belangrijkste politieke, economische en intellectuele knooppunten in de wereld, aanvaarden we onze verantwoordelijkheid om anderen te dienen: om onze studenten te helpen slagen, het leven van onze gemeenschap te verrijken en bij te dragen aan het oplossen van enkele van de meest complexe wereldwijde problemen van onze tijd.

Locaties

Fairfax

Address
4400 University Drive
22030 Fairfax, Virginia, Verenigde Staten

Washington

Address
Washington, District of Columbia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden