Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat we aanbieden:

Gerangschikt in de 10 beste zakelijke programma's in Amerika, 2019; Beste online colleges, 2020; Beste online college voor waarde, 2018; Best Value Schools Georgia, 2019; Top 50 MBA-programma's, 2018; Beste marketingopleiding, 2020; Top bachelor in HR, 2018

Een team van faculteiten dat consequent door studenten en collega's wordt erkend als de beste onderwijsfaculteit op de campus - boeiend, inhoudelijk advies en beschikbaar om hun studenten te helpen.

De nieuwste innovatieve technologieën zijn geïntegreerd in ons curriculum en onze klaslokalen. Er zijn leermiddelen aanwezig met de nadruk op het gebruik van technologie om de verschillende zakelijke problemen waarmee bedrijven tegenwoordig worden geconfronteerd, op te lossen.

Mission Statement

De missie van het College of Business and Computing is om haar diverse studentenpopulatie kwalitatief hoogwaardige onderwijsprogramma's te bieden die afgestudeerden de kennis en vaardigheden opleveren om hen te helpen excelleren in hun zakelijke carrière, verdere academische studies en hun persoonlijke potentieel te vervullen. . We streven ernaar de academische ervaring van studenten te verbeteren door middel van relevante onderwijsactiviteiten van de faculteit, dienstverlening aan de gemeenschap, toegepaste wetenschappelijke inspanningen die relevant zijn voor de regio Zuidwest-Georgië en professionele activiteiten. Deze verplichting omvat het naleven van de volgende normen:

  • Eerlijkheid en integriteit in interacties en ondernemingen
  • Respect voor de rechten, verschillen en waardigheid van anderen
  • Verantwoording voor persoonlijk gedrag

Locaties

Americus

Address
GSW State University Drive,800
31709 Americus, Georgië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden