Globe Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij weten dat uw educatieve ervaring voor u belangrijk is. Dus we willen dat je een aantal van onze mogelijkheden, voordelen en de voordelen van een opleiding die door Globe Institute of Technology weten:

Relevante Zaken, Gezondheidszorg en Technologie programma's om uw behoeften en mogelijkheden passen

Ons certificaat programma's en opleidingen in New York zijn gebouwd op een brede basis van kennis vande business management en informatietechnologie velden. Er zijn dynamisch, geaccrediteerd programsthat zal fascineren en inspireren.

Financiele assistentie

Iedereen moet het onderwijs dat ze willen en nodig hebben te krijgen. Samen Globe Institute of Technology wil zien u bereiken van uw plannen voor de toekomst. We kunnen de financiële steun aan studenten die qualify.Our financiële bijstand team zal samen met u bepalen van uw beste opties voor een betere ervaring te bieden.

Waardevolle carrière advisering diensten

Iedereen moet het onderwijs dat ze willen en nodig hebben te krijgen. Samen Globe Institute of Technology wil zien u bereiken van uw plannen voor de toekomst. We kunnen de financiële steun aan studenten die qualify.Our financiële bijstand team zal samen met u bepalen van uw beste opties voor een betere ervaring te bieden.

Globe Institute of Technology is een geaccrediteerd, gespecialiseerde instelling voor hoger onderwijs aanbieden baccalaureaat, associate en certificaat programma's in het bedrijfsleven en informatietechnologie.

De missie van Globe Institute of Technology is om een ​​opleiding aan studenten van verschillende achtergronden, ook degenen die van oudsher ondervertegenwoordigd in het hoger onderwijs te bieden en om studenten met marktrijpe vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière binnenkomst, ontwikkeling en vooruitgang te bereiden.

Globe Institute of Technology streeft ernaar om haar missie te bereiken door het bevorderen van een studentgerichte leeromgeving met nadruk op wederzijds respect en tolerantie, ondersteund door een specifieke docenten en personeel en toonaangevende technologie.

Ondersteunende Doelen

Om een ​​studentgerichte leeromgeving, waarin de unieke behoeften van individuen van verschillende achtergronden, vaardigheden en leeftijden adressen en weerspiegelt de diversiteit van de locatie van het college te verstrekken Een sterk gevoel van gemeenschap en een waardering en respect voor het multiculturalisme, pluralisme, diversiteit en onderwijs dat de basis voor succes biedt in de gemeenschap en carrière inboezemen Intellectuele, sociale en persoonlijke groei van studenten te verbeteren door middel van een dynamische algemene opleiding Om cursussen en een scala aan ondersteunende diensten aan de unieke behoeften van de studenten die niet academisch zijn voorbereid op college-niveau werk te pakken bieden Uitgebreide diensten voor studenten ontworpen om de mogelijkheden voor persoonlijke verrijking verschaffen, verbeteren leiderschapskwaliteiten van studenten en het bevorderen van tolerantie en begrip van de wereld waarin we leven Een open toelatingsbeleid en betaalbare collegegeld te behouden en het minimaliseren van de sociale en financiële belemmeringen voor onderwijskansen Om banden met gemeenschappen te ontwikkelen en de toegang tot programma's en diensten door het ontwikkelen van flexibele planning en systemen Om een ​​sfeer van academische vrijheid, dat bevorderlijk is voor intellectueel onderzoek en diversiteit van denken en discussie te bevorderen Om de mogelijkheden voor carrière mobiliteit en persoonlijke verrijking te bieden door het aanbieden van individuele cursussen voor krediet en niet-krediet permanente educatie cursussen De beoordeling praktijken die te behouden gebruiken en verbeteren normen van de prestaties van leerlingen, het onderwijs, de kwaliteit van het programma, middelen en diensten en die van de professionele groei en ontwikkeling van personeel te ondersteunen Strategische planning en uitkomsten evaluatie te gebruiken om de financiële integriteit van het college te verzekeren en te voorzien in passende prioritering en toewijzing van middelen

Locaties

New York

Globe Institute Of Technology

Address
500 7th Avenue New York
NY 10018

10018 New York, New York, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 212-349-4330

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden