Lees de Officiële Beschrijving

Goodwin College is een innovatieve leergemeenschap die machtigt hardwerkende studenten gewilde medewerkers te worden.

Wij stemmen onze programma's aan de behoeften van de werkgevers aan te pakken, en we vorm te geven aan het leven van de studenten te passen. De lessen zijn gunstig aangeboden het hele jaar door - dagen, 's avonds, in het weekend, en online. Degrees kan flexibel worden gelaagd over certificaat, associate en bacheloropleidingen in een verscheidenheid van in-demand gebieden.

Beter nog, omringen we onze studenten met de persoonlijke ondersteuning en de professionele begeleiding die ze nodig hebben - niet alleen naar graden te verdienen, maar om te leven voor zichzelf, hun families en hun gemeenschappen te veranderen.

Goodwin College is een non-profit instelling voor hoger onderwijs en is geaccrediteerd door de New England Vereniging van Scholen en Universiteiten (NEASC) via de Commissie over de instellingen voor hoger onderwijs. Goodwin College werd opgericht in 1999, met als doel van het dienen van een diverse studentenpopulatie met carrière-gerichte opleidingen die leiden tot een sterke resultaten werkgelegenheid.

Missie

De zending van Goodwin College is om een ​​diverse studentenpopulatie te voeden in een dynamische omgeving dat onderwijs, handel en de gemeenschap uitgelijnd. Onze innovatieve programma's van de studie voor te bereiden studenten voor op professionele loopbaan terwijl het bevorderen van een leven lang leren en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als verzorgende college community dagen we studenten, docenten, medewerkers en het beheer van hun hoogste academische, professionele en persoonlijke potentieel ten volle te realiseren.

doeleinden:

 • Om een ​​dynamische leeromgeving die zich voorbereidt op en voorschotten studenten in de beroepsloopbaan terwijl het ontwikkelen van een waardering voor de geesteswetenschappen, kunst en wetenschap te creëren.
 • Om studenten op te leiden in een omgeving die verschillende culturen, leeftijden, ervaringen en meningen viert.
 • Om methoden die ondersteuning te verfijnen en te behouden academici en studenten.
 • Om onze programma's aan te passen aan de veranderende behoeften van onze studenten, de medewerkers en de maatschappij.
 • Om onze lokale en wereldwijde gemeenschappen te verrijken door het vormen en onderhouden van samenwerkingsverbanden die educatieve, economische en culturele voordelen te creëren.
 • Om onze afgestudeerden te helpen bij het identificeren en het veiligstellen van professionele mogelijkheden.
 • Om studenten te voorzien van kaders voor het maken van ethische beslissingen en het uitvoeren van zichzelf met professionele integriteit.

institutionele Outcomes

Bij Goodwin College, zijn wij van mening dat iedere student die afgestudeerden moeten bepaalde vaardigheden, ongeacht hun academische opleiding te bezitten. We noemen deze kern vermogens Institutional Outcomes.

Na het afstuderen, Goodwin College studenten wil:

 • Vaardigheid aan te tonen in hun gekozen vakgebied.
 • Beschikken over effectieve communicatie en analytische vaardigheden.
 • Verwerven van de wens en de vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan levenslang leren.
 • Demonstreer burgerlijke verantwoordelijkheid.

Core Values ​​(goedgekeurd 2012)

Goodwin College Core Values zijn de diepgewortelde overtuigingen die de hoogste prioriteiten van het college en de fundamentele drijfveren vertegenwoordigen. Ze bepalen onze passie voor wat we doen en hoe we ervoor kiezen om resoneren met en een beroep op studenten, medewerkers en de grotere Goodwin gemeenschap.

Wie we zijn

Wij geloven dat iedereen moet toegang hebben tot een kwalitatief goed onderwijs te hebben. Wij zijn van mening dat je de kans om te slagen, ongeacht waar u bent geweest of waar u van plan bent om te gaan zou moeten hebben. Misschien heb je geen succes bij een andere universiteit, of als je gewoon niet denken dat je de tijd, geld of steun aan de universiteit te zien door middel van gehad. Goodwin is hier om het omdraaien voor jou. Begin uw toekomst vandaag op Goodwin.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Goodwin College

Krijg je opgevallen en leren van de vaardigheden die de industrie werkgevers op zoek zijn naar - met de Bachelor of Science graad in Manufacturing Management. Je leert ho ... [+]

Krijg je opgevallen en leren van de vaardigheden die de industrie werkgevers op zoek zijn naar - met je Bachelor of Science graad in Manufacturing management. Je leert hoe je mensen, processen en apparatuur te beheren in een productieomgeving.

Het gezicht van de industrie zoals wij die kennen is voorgoed veranderd. Leer de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in de huidige productie, zoals: het toezicht op de productieprocessen, het beheer van de menselijke en mechanische middelen binnen de begroting en planning beperkingen en borging van lean manufacturing processen, wat resulteert in producten van hoge kwaliteit.

Met een bachelor's degree in Manufacturing Management zal u de vaardigheden en kennis die een goed begrip van onder meer te krijgen: operations management, productie toezicht, lean manufacturing, groene productie, productie logistiek, industriële veiligheid, productie planning en control, quality management, team dynamiek, inkoop en klantenservice.... [-]

Verenigde Staten East Hartford
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
6 - 9 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Goodwin College

Onze bachelor in Business Administration biedt u de zakelijke competenties die werkgevers zoeken in hun personeelsbestand. Ons programma van de studie integreert analyse ... [+]

Denk business is "gewoon" business? Denk opnieuw. Met de steeds wisselende vooruitgang in de wereld van vandaag, zaken is niet hetzelfde als het 20, 15 of zelfs vijf jaar geleden. Uw kansen op een succesvolle carrière te verhogen aanzienlijk wanneer u uw bedrijf diploma ontvangen op een college dat is gericht op de toekomst. We leren de studenten hoe succesvol in start-ups, kleine bedrijven en non-profitorganisaties te zijn - de bronnen van wendbare innovatie in de wereld van vandaag. Deze free-denken, zijn snel bewegende organisaties verandert het gezicht van het bedrijfsleven en het stimuleren van innovatie door middel van de creatieve toepassing van business principles.

Onze bachelor's degree in Business Administration biedt u de zakelijke competenties die werkgevers zoeken in hun personeelsbestand. Ons programma van de studie integreert analyse van de theorie, case studies en onderzoek zodat u de mogelijkheid om deze toepassen op praktische situaties in het veld. U leert ook zaken recht en ethiek, human resource management, management, customer relations in een multiculturele wereld, en gerichte marketing en social media.... [-]

Verenigde Staten East Hartford
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
6 - 9 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Goodwin College

Je kunt een positief verschil maken in het leven van kinderen. Vanaf de geboorte tot en met de leeftijd van acht jaar hebben kinderen een sterke basis van ondersteuning e ... [+]

Shapes the Minds of Tomorrow

Je kunt een positief verschil maken in het leven van kinderen. Vanaf de geboorte tot en met de leeftijd van acht jaar hebben kinderen een sterke basis van ondersteuning en kennis nodig om levenslang succes te realiseren. Door een voorschoolse opvoeder te worden, kun je een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van het kind en in het vroege leren.

Ouders, gezinnen en gemeenschappen hebben toegewijde, zorgzame en voorbereide zorgverleners nodig die investeren in de groei van kinderen. Voorschoolse educatoren richten zich op het voeden van de sociale, fysieke, emotionele en cognitieve vaardigheden van kinderen en ontwikkelen hun vaardigheden op het gebied van taal en geletterdheid.... [-]

Verenigde Staten East Hartford
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
6 - 9 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Goodwin College

Hebben mensen uit te reiken aan u voor hulp? Heb je vrienden komen om u te bespreken hun problemen? Dat komt waarschijnlijk omdat je een zorgzame en meelevende persoon di ... [+]

Human Services: een carrière bij Betekenis

Hebben mensen uit te reiken aan u voor hulp? Heb je vrienden komen om u te bespreken hun problemen? Dat komt waarschijnlijk omdat je een zorgzame en meelevende persoon die bereid is te luisteren en te helpen, de aard van de persoon die zal gedijen in de Human Services veld. Uw medeleven, toewijding en zorg zijn nodig in de huidige snel groeiende gebied Human Services.

Build A Career Changing Lives

Als Human Services professional, zul je gebruik maken van de opleiding in counseling, case management, interviewen, intake, assessment, psychologie, sociologie, menselijke ontwikkeling, en andere aanverwante gebieden om de mensen die je helpen om uitdagingen van het leven te overwinnen helpen. U ontvangt ook gespecialiseerde opleiding op gebieden die specifiek zijn voor uw carrière doelen, zoals drugs- en alcoholmisbruik, crisispreventie en interventie, de ontwikkeling van de jeugd, disability studies, en gerontologie (ten dienste van mensen die ouderen), onder vele anderen. Mensen worden geconfronteerd met een groot aantal uitdagingen en barrières in hun leven, en ze de hulp van geschoolde Human Services professionals zoals u nodig hebt.... [-]

Verenigde Staten East Hartford
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
6 - 9 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Goodwin College

Te verkennen en te genieten van de natuur bij Goodwin College. In de opleiding van onze bachelor in Environmental Studies vindt u de essentiële vaardigheden die nodig zij ... [+]

Word Advocate for Environmental Protection

Te verkennen en te genieten van de natuur bij Goodwin College. In de opleiding van onze bachelor in Environmental Studies vindt u de essentiële vaardigheden die nodig zijn om een ​​effectieve pleitbezorger te worden en deel te nemen aan de bescherming van het milieu te ontwikkelen.

The Connecticut River Is Your Classroom

Goodwin College is gelegen op 900 acres van rivierfront eigendom. Onze campus instelling stelt studenten in staat om tijd te besteden in het veld, het uitvoeren van echt onderzoek en het leren van de technische aspecten van het veld uit de eerste hand. Onze Environmental Studies programma biedt technische opleiding voor in-demand carrière waarbij de focus op de wetenschappelijke aspecten van milieubeheer.... [-]

Verenigde Staten East Hartford
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
6 - 9 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Goodwin College

Onze bachelor degree in Management en Leiderschap leert u wat u moet weten om verder te gaan in uw huidige organisatie of om uw voet in de deur van dat bedrijf dat u alti ... [+]

Ik geniet echt van de versnelde Management en Leiderschap lessen op Goodwin. Ik kan sneller dan op andere scholen en krijgen mijn diploma in een kortere tijd.

- Cher Baten, Management en leiderschap Student

Iedereen herkent grote managers en leiders als ze ze zien. De kans is groot dat ze niet zo geboren; ze geleerd en ontwikkeld in de tijd. Onze bachelor's degree in Management en leiderschap zal je leren wat je moet weten om verder te gaan in uw huidige organisatie of om uw voet in de deur van dat bedrijf dat u altijd al wilde om te werken voor.

Onze Management and Leadership Program

Met het management en leiderschap training, leer je innovatie, verandering, en talentontwikkeling beheren. Je zal ook worden ervaren in de wetenschap van de interpersoonlijke vaardigheden - effectieve communicatie is de hoeksteen van alle succesvolle relaties. Leer de vaardigheden die werkgevers zoeken, waaronder:... [-]

Verenigde Staten East Hartford
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
6 - 9 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Goodwin College Welcomes International Students