Lees de Officiële Beschrijving

UNIVERSITEIT SNAPSHOT

Hoofd Campus

Welkom op de Grand Canyon University (AGV), premier privé christelijke universiteit van Arizona. Al meer dan 65 jaar, heeft onze Phoenix campus de toegangspoort tot succes voor talloze wetenschappers en industrie leiders. Onze inzet voor ons christelijk wereldbeeld wordt op een liefdevolle manier uitgevoerd die een grotere eenheid in de universiteit biedt, en onze fundamentele documenten helpen deze overtuigingen en die we als een gemeenschap zijn, te formuleren. Met een groot, prachtig terrein en uitstekende faciliteiten, nodigen we de volgende generatie van studenten en werkende professionals om te genieten van de volledige universiteit ervaring.

University Growth

GCU groeit snel met plannen voor verdere expansie. Sinds 2009 hebben we miljoenen mensen in de universiteit geïnvesteerd om de kwaliteit van het wetenschappelijk aanbod en ervaringen van studenten te verbeteren. Deze infrastructuur omvat nieuwe klaslokalen, laboratoria, bibliotheken, student support centers, woonplaats zalen en recreatieve voorzieningen. In de herfst van 2016 verwelkomden we een record aantal studenten naar onze Phoenix campus en we zijn van plan onze studentenpopulatie en campus faciliteiten uit te breiden.

Onze universiteit blijft ook onze groeiende online en 's avonds student gemeenschappen tegemoet te komen. We hebben tienduizenden online studenten die klasse uit de hele wereld. Op hun beurt, zijn we voortdurend verfijnen van onze digitale platformen om GCU uitstaande campus ervaring te leveren om virtuele instellingen. We zijn ook het aanleggen van extra campus locaties om te helpen bij full-time en 's avonds studenten wonen klasse dichter bij huis.

"Nieuw" wordt door de groeiende campus van GCU ingevoerd. In de herfst van 2016 eindigden we op een 173.447 vierkante meter hoogwaardig technisch gebouw, ontworpen om ons groeiende aantal studenten in STEM-majors te bestuderen. We hebben ook drie nieuwe op-campus-appartementen gebouwd voor opperclassmen. Als onderdeel van ons initiatief om in de komende twee jaar 10 nieuwe sportfaciliteiten aan de campus toe te voegen, onthullen we het nieuwe GCU Stadium 6000-steden in de herfst van 2016, thuis voor onze NCAA Divisie I voetbalteams.

GCU heeft ook uitgebreid buiten de campus om nieuwe eigenschappen bevatten. Het GCU Hotel ligt dicht bij de campus en biedt betaalbare kamerprijzen en gerenoveerde accommodaties - de perfecte plek voor gezinnen om te verblijven wanneer ze hun studenten bezoeken. Canyon 49 Grill, gelegen in het hotel, biedt de perfecte lokale hangout, met heerlijk eten, familievriendelijke sfeer en veel Lope spirit en gastvrijheid. Ontdek het GCU Hotel door een bezoek te brengen aan gcuhotel.com; Klik op Dining om de menu's van Canyon 49 Grill te bekijken. De Grand Canyon Beverage Company, ook in het hotel en op de campus, biedt gastronomische dranken, waaronder koffie-, thee- en specialiteitsdrankjes.

Student Experience op GCU

Bij GCU, vindt u alles wat u nodig hebt om te genieten van een volledige college ervaring, van NCAA Division I atletiek naar suite-stijl woonplaats zalen, populaire eetgelegenheden, leuke evenementen en clubs en organisaties te vinden. Traditioneel, online en 's avonds studenten zijn even gewaardeerde leden van onze gemeenschap en volledige toegang tot GCU's campus middelen en evenementen.

Missie en visie van GCU

Visie

GCU is een vooraanstaande christelijke universiteit die studenten leert om te leiden en te bedienen.

Missie

De Universiteit van Grand Canyon bereidt de leerlingen op om wereldwijde burgers, kritische denkers, effectieve communicatoren en verantwoordelijke leiders te worden door een academisch uitdagend, waardengericht curriculum uit de context van ons christelijk erfgoed te leveren.Christelijk wereldbeeld: Afgestudeerden van GCU kunnen aspecten van het christelijke wereldbeeld uitdrukken, die de menselijke waarde en waardigheid, ethische besluitvorming, academische disciplines en roeping beïnvloeden.

"Want er is één God, en er is één bemiddelaar tussen God en mensen, de man Christus Jezus." (1 Timotheüs 2: 5)

Global Citizens: Globale burgers leren met empathie, vermijden ethnocentrisme en omarmen de realiteit dat mensen verschillend zijn. Ze waarderen een breed scala van perspectieven op geschiedenis, religie, waardesystemen en vele andere aspecten van het leven. Globaal burgerschap betekent dat we door het begrijpen van anderen leren ons te begrijpen.

"Dezelfde Heer is Heer van allen en rijkelijk zegent allen, die Hem aanroepen." (Romeinen 10: 12b)

Effectieve communicatoren: Effectieve communicatoren onderscheiden zich in taalvaardigheid, begrijpen hoe het geschreven woord anderen intellectueel en emotioneel beïnvloedt, en worden uitgedaagd om nieuwe locaties en communicatiemethoden in dienst te nemen.

"Moge de woorden van mijn mond en de meditatie van mijn hart voor Uw aangezicht, o Heer, aangenaam zijn." (Psalm 19:14)

Verantwoordelijke Leiders: Verantwoordelijke leiders zijn gebaseerd op de realiteit van de wereld, aanvaarden de gevolgen van de keuze en streven onselfzuchtig aan om anderen te helpen hun hoogste potentieel te bereiken door middel van dienstleiderschap.

"In plaats daarvan, wie onder jouw grote wil worden, moet je dienaar zijn." (Matteüs 20:26)

Kritische denkers: Kritische denkers werken om de helderheid en logica in gedachten te houden. Zij vragen vragen en streven naar kennis om de blinde acceptatie van ideeën te vermijden, oplossingen te zoeken in plaats van op problemen te wonen.

"Doe je best om jezelf aan God te presenteren als een erkende, een werkman die niet hoeft te schamen en wie het woord van de waarheid goed om gaat." (2 Timotheüs 2:15)

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Grand Canyon University

Deze relevante en belangrijke opleiding is bedoeld voor studenten die op college-niveau een kennismaking met de Bijbel, elementaire christelijke doctrines en theologie, p ... [+]

Deze relevante en belangrijke opleiding is bedoeld voor studenten die op college-niveau een kennismaking met de Bijbel, elementaire christelijke doctrines en theologie, persoonlijke spirituele ontwikkeling, een kort overzicht van andere wereldreligies en leiderschapsprincipes in kerken en andere christelijke bedieningen zoeken.

Als zodanig is het programma een goede voorbereiding voor iemand die van plan is naar de graduate school of het seminarie te gaan en een kerkpastor of lekenleider in een plaatselijke kerk te worden. Het curriculum gebruikt bijbelse studies als de basis, en een begrip van theologie, filosofie en christelijke geschiedenis als het kader, voor het communiceren van Christus aan verschillende doelgroepen. Naast spirituele vorming en exegetische vaardigheden die essentieel zijn voor christelijke studies, zullen afgestudeerden communicatie, leiderschap en organisatorische vaardigheden kunnen gebruiken die nodig zijn voor een effectieve bediening.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Afgestudeerden van de Bachelor of Arts in Christian Studies programma van Grand Canyon University zullen bijbelse studies gebruiken als basis, en een begrip van theologie ... [+]

Afgestudeerden van de Bachelor of Arts in Christian Studies programma van Grand Canyon University zullen bijbelse studies gebruiken als basis, en een begrip van theologie, filosofie en christelijke geschiedenis als het kader, voor het communiceren van Christus aan verschillende doelgroepen. Naast spirituele vorming en exegetische vaardigheden die essentieel zijn voor christelijke studies, zullen afgestudeerden communicatie, leiderschap en organisatorische vaardigheden kunnen gebruiken die nodig zijn voor een effectieve bediening.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Arts in Christian Studies met een nadruk in de filosofie biedt een uitgebreide theologische opleiding, waardoor studenten met de vaardigheden en kennis die ... [+]

De Bachelor of Arts in Christian Studies met een nadruk in de filosofie biedt een uitgebreide theologische opleiding, waardoor studenten met de vaardigheden en kennis die essentieel zijn voor trouwe bediening.

Je gaat je richten op de innerlijke ontwikkeling van karakter gebaseerd op christelijke waarden en principes. Gedurende het BA in Christian Studies met een nadruk in Filosofie-programma, zul je ook het vermogen krijgen om te dienen met wijsheid en gevoeligheid, terwijl je dient in de plaatselijke kerk en andere christelijke instellingen.

De filosofische nadruk van de christelijke studiesopleiding bereidt je voor op een bediening die ethische en ideologische betrokkenheid vereist in de publieke arena. Je zult ook een intieme blootstelling hebben aan competenties die nodig zijn om dienstbaar te zijn als effectieve ministers die in staat zijn om het publieke plein te betreden en anderen te leiden om hetzelfde te doen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Arts in Christian Studies met een nadruk in Global Ministry programma is ontworpen om een ​​goed afgerond theologisch onderwijs aan te bieden en studenten ... [+]

De Bachelor of Arts in Christian Studies met een nadruk in Global Ministry programma is ontworpen om een ​​goed afgerond theologisch onderwijs aan te bieden en studenten uit te rusten met de basiskennis en vaardigheden die nodig zijn voor een getrouwe bediening. Het programma van het wereldwijde ministerie richt zich op de innerlijke vorming van een Christusachtig karakter met de nadruk op het vermogen om te dienen met behulp van wijsheid en gevoeligheid binnen de plaatselijke kerk en christelijke omgevingen. Het doel van dit Bachelor of Arts in Christian Studies-programma is om je de bijbelse en theologische grondslagen te bieden voor impactvol zendingswerk, een goed begrip van missies vanuit een historisch perspectief en essentiële vaardigheden voor effectieve communicatie van het evangelie over culturen heen. Uitgerust met essentiële competenties zoals kritisch denken, leiderschap en mondiaal bewustzijn, kunt u dienen als een invloedrijke minister of zendingsleider in kerken en zendingskantoren in Noord-Amerikaanse en internationale omgevingen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Afgestudeerden van de Bachelor of Arts in Christian Studies programma van Grand Canyon University zullen bijbelse studies gebruiken als basis, en een begrip van theologie ... [+]

Afgestudeerden van de Bachelor of Arts in Christian Studies programma van Grand Canyon University zullen bijbelse studies gebruiken als basis, en een begrip van theologie, filosofie en christelijke geschiedenis als het kader, voor het communiceren van Christus aan verschillende doelgroepen. Naast spirituele vorming en exegetische vaardigheden die essentieel zijn voor christelijke studies, zullen afgestudeerden communicatie, leiderschap en organisatorische vaardigheden kunnen gebruiken die nodig zijn voor een effectieve bediening.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Arts in Christian Studies van de Grand Canyon University met een nadruk op Worship Leadership-opleidingen slaat die balans aan tussen ... [+]

De rol en het belang van christelijke leiders evolueert snel, evenals de mogelijkheden om het leven van mensen te beïnvloeden. De vaardigheden, achtergrondkennis en ervaring die mensen die hun leven willen wijden aan een bediening in onze moderne wereld, moeten voorzien in een breed scala aan leiderschaps- en ondersteuningsvaardigheden om hun gemeenschap te dienen.

Grand Canyon University Bachelor of Arts in Christian Studies van de Grand Canyon University met een nadruk op Worship Leadership-opleidingen slaat die balans aan tussen theologische verkenning en toepassing in de 21e eeuw.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Vandaag de middelbare school leraren worden geconfronteerd met unieke uitdagingen. Naast het geven van jonge gedachten, worden leraren soms geconfronteerd met situaties d ... [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Gedijen in een klaslokaal

Vandaag de middelbare school leraren worden geconfronteerd met unieke uitdagingen. Naast het geven van jonge gedachten, worden leraren soms geconfronteerd met situaties die zouden profiteren van stevige ethische normen. Principals zoeken naar leerkrachten die ethische kracht bezitten naast een combinatie van inhoudskennis en onderwijskennis. * Als u bijdraagt ​​aan uw gemeenschap door een opvoeder te worden, heeft de Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Arts in de geschiedenis voor het secundair onderwijs kan u helpen om middelbare school of middelbare school sociale studies of geschiedenis leraar te worden. Het College van Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen biedt dit geschiedenisonderwijsprogramma aan om een ​​stevige basis te leggen in de historische inhoud en de klasvaardigheden voor een succesvolle carrière in het onderwijs in een curriculum met christelijke en ethische leringen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Arts in het Engels voor het voortgezet onderwijs is ontworpen om toekomstige midden- en middelbare schoolopvoeders te voorzien ... [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Bereid je voor om een ​​gelicentieerde Engelse leraar in het secundair onderwijs te worden

Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Arts in het Engels voor het voortgezet onderwijs is ontworpen om toekomstige midden- en middelbare schoolopvoeders te voorzien van de kennis en praktijkopleiding die nodig zijn om succesvolle Engelse docenten te zijn in de diverse en snel veranderende klaslokalen van morgen.

Deze Bachelor of Arts in het Engels programma is beschikbaar in het College of Humanities and Social Sciences in samenwerking met het College of Education. Wanneer u afstudeert van deze Bachelor of Arts in het middelbaar onderwijs, voldoet u aan de vereisten voor het secundair onderwijs certificaat in het Engels. U krijgt ook kwalificatie voor middelbare school en middelbare schoolcertificaten, waarmee u in de rangen 5-12 kunt leren.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

BSc

Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science in Elementary Education van Grand Canyon University bereidt studenten voor op een carrière als K-8 elementaire leraar en om in ... [+]

Grand Canyon University Bachelor of Science in Elementary Education van Grand Canyon University bereidt studenten voor op een carrière als K-8 elementaire leraar en om initiële licentiëring te zoeken. Het behalen van deze graad dient als een Pathway om het onderwijs te betreden om te leiden in de mentale, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen, en om studenten een basis te bieden in vroege basisacademies (zoals wiskunde en lezen).

In dit stadium zijn leerkrachten verantwoordelijk voor het identificeren van de sterke en zwakke punten van hun studenten. Op basis van deze inzichten zullen leraren inhoud, activiteiten en projecten afstemmen op de behoeften en interesses van verschillende studenten. Andere taken omvatten het motiveren van studenten, het vaststellen van gedragsregels en het communiceren met ouders.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Science (BS) in Elementary Education and Special Education degree aangeboden door Grand Canyon University is bedoeld voor toekomstige leraren die geïnteres ... [+]

De Bachelor of Science (BS) in Elementary Education and Special Education degree aangeboden door Grand Canyon University is bedoeld voor toekomstige leraren die geïnteresseerd zijn in het werken met kinderen met speciale behoeften in de elementaire klasomgeving.

Het duale opleiding omvat cursussen die toekomstige basisdocenten voorbereiden (K-8), evenals cursussen die nodig zijn voor leraren in het buitengewoon onderwijs die werken met lichte tot matige handicaps in de K-12-setting. Zowel pedagogische kennis als speciaal onderwijsspecifieke inhoud vormen het curriculum voor de BS in het basisonderwijs en het buitengewoon onderwijs.

Afgestudeerden van het programma zijn bereid om met studenten met lichte tot matige speciale behoeften te werken door geïndividualiseerde educatieve plannen in te voeren om tegemoet te komen aan de verschillende leer-, gedrags- en sociale behoeften van studenten. Ze krijgen ook een goed afgeronde basisachtergrond in het basisonderwijs.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science van de Grand Canyon University in het basisonderwijs met een nadruk in het Engels als tweede taalopleiding bereidt docentkandi ... [+]

Grand Canyon University Bachelor of Science van de Grand Canyon University in het basisonderwijs met een nadruk in het Engels als tweede taalopleiding bereidt docentkandidaten voor op het lesgeven in een K-8 klas, specifiek gericht op het werken met studenten die worden beschouwd als Engelse taalleerders. Afgestudeerden kunnen een elementaire onderwijsbevoegdheid aanvragen om deze studenten les te geven in een elementaire klasomgeving.

Gedurende dit programma zullen studenten de ontwikkeling van adolescenten, educatieve planning, onderwijstrends, culturele verschillen / interculturele studies, studentenbetrokkenheid en het beheren van leeromgevingen onderzoeken, terwijl ze een sterke basis voor liberale kunsten verwerven.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science in de informatietechnologie van de Grand Canyon University met een nadruk op Cyber ​​Security bereidt je voor op het snel groe ... [+]

Aangeboden door: College of Science, Engineering,

Overzicht

Vergroot uw Skillset in Cyber ​​Security Grand Canyon University Bachelor of Science in de informatietechnologie van de Grand Canyon University met een nadruk op Cyber ​​Security bereidt je voor op het snel groeiende, veelgevraagde gebied van informatietechnologie. Als je op zoek bent naar een bachelor in cybersecurity, maar ook een diepgaand inzicht wilt krijgen in de waarde van IT, dan is deze graad misschien iets voor jou. Leer hoe het de bedrijfsprestaties kan verbeteren, de efficiëntie van de organisatie kan verhogen en de kosten van bedrijfssystemen kan verlagen. De bachelors in IT met de nadruk op cyberbeveiligingsprogramma's richten zich op kerncompetenties over IT-gedreven zaken, softwaretechnologie en -hulpmiddelen, bedrijfsinformatiesystemen en cyberbeveiliging.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science in Marketing and Advertising-programma van Grand Canyon University , aangeboden door het Colangelo College of Business in Phoe ... [+]

OverzichtWerk aan een creatieve carrière in marketing

Grand Canyon University Bachelor of Science in Marketing and Advertising-programma van Grand Canyon University , aangeboden door het Colangelo College of Business in Phoenix, bereidt studenten voor op het niveau van management- en advertentieposities op instapniveau in corporate marketing, digitale marketingcommunicatie en reclame voor wereldwijde producten en diensten markten.

GraadresultatenLeer promotionele en marketingtactieken

Afgestudeerden van de bachelors in marketing en reclame programma zullen in staat zijn om industrieel onderzoek en gegevens van de industrie te analyseren als ze betrekking hebben op zakelijke behoeften; kritisch denken toepassen om ethische en optimale bedrijfsoplossingen te creëren; en marketingdoelen formuleren, marketingbeslissingen beheren en strategieën voor klantrelatiebeheer toepassen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
8 - 15 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science in Marketing and Advertising-programma van Grand Canyon University , aangeboden door het Colangelo College of Business in Phoe ... [+]

Over

Grand Canyon University Bachelor of Science in Marketing and Advertising-programma van Grand Canyon University , aangeboden door het Colangelo College of Business in Phoenix, bereidt studenten voor op het niveau van management- en advertentieposities op instapniveau in corporate marketing, digitale marketingcommunicatie en reclame voor wereldwijde producten en diensten markten. Afgestudeerden van de bachelors in marketing en reclame programma zullen in staat zijn om industrieel onderzoek en gegevens van de industrie te analyseren als ze betrekking hebben op zakelijke behoeften; kritisch denken toepassen om ethische en optimale bedrijfsoplossingen te creëren; en marketingdoelen formuleren, marketingbeslissingen beheren en strategieën voor klantrelatiebeheer toepassen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
8 - 15 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in Business Information Systems, aangeboden door de Colangelo College of Business, biedt u die vaardigheden, bereidt ... [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien je bacheloropleiding in Business Information Systems Naarmate de technologie verder gaat, wordt de behoefte aan personen met vaardigheden in informatiesystemen steeds groter. Die personen met professionele ervaring met technologische systemen naast leiderschapsvaardigheden en zakelijke kennis hebben een concurrentievoordeel in de huidige arbeidsmarkt. De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in Business Information Systems, aangeboden door de Colangelo College of Business, biedt u die vaardigheden, bereidt u voor op een carrière in het beheer van technologie en informatiesystemen.

In het BS in het bedrijfsinformatiesysteem opleiding volgt u cursussen van de Colangelo College of Business en het College of Science, Engineering and Technology om uw interdisciplinaire graad af te ronden. Onderzoek business degree onderwerpen, waaronder management, boekhouding, economie, statistieken en marketing, terwijl ook technologische vakken onderwerpen, inclusief programmering, principes van database management, netwerken, IT project management en ethische overwegingen in verband met IT governance.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

In de Bachelor of Science in Computer Programmering, aangeboden door het College of Science, Engineering and Technology van de Grand Canyon University, verhoogt u uw begr ... [+]

Aangeboden door: College of Science, Engineering & Technology

Overzicht

Verdien je diploma in computerprogrammering In de Bachelor of Science in Computer Programmering, aangeboden door het College of Science, Engineering and Technology van de Grand Canyon University, verhoogt u uw begrip van Java, C # en SQL naast softwareontwikkeling. In dit programma studeert u vooruitgang in computerprogrammeertaal, van "Hello World" naar digitale software en applicaties van de 21e eeuw. Met de samenleving's grotere afhankelijkheid van technologie komt een grote vraag naar vakbekwaam in de programmering.

Met behulp van een fundamentele aanpak van uw opleiding begint dit computerprogramma programma met cursussen om u bekend te maken met het christelijke wereldbeeld, effectieve communicatie en kritisch denken. In kleine dynamische leeromgevingen bent u gericht op de principes van onderzoek en technisch schrijven, geavanceerde programmering en informatiebeveiligingsconcepten. Grote nadruk ligt op software en database applicatie ontwikkeling in het hele programma om u voor te bereiden op veranderende trends in technologie.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in Information Technology bereidt u voor om een ​​carrière in het snel groeiende gebied van informatietechnologie te ... [+]

Aangeboden door: College of Science, Engineering & Technology

Overzicht

Verhoog uw kennisbasis van IT De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in Information Technology bereidt u voor om een ​​carrière in het snel groeiende gebied van informatietechnologie te betreden. Deze BS in de informatietechnologie opleiding geeft een inzicht in de waarde van de informatietechnologie en hoe deze professionele specialisatie de prestaties kan verbeteren, de efficiëntie kunnen verhogen en de kosten van bedrijfssystemen kunnen verlagen.

De bacheloropleiding in de informatietechnologie-programma's omvat platformtechnologieën, netwerken, informatieverzekeringen, beveiliging en beheer, programmeringsgronden, cloud computing, datacenters en websystemen en -technologieën. U leert problemen oplossen met behulp van technologie en richt zich op toegepaste, hands-on activiteiten, terwijl u de huidige ervaring en certificaties inzet.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Leer om kinderen te herkennen en te helpen om ontwikkelingsvertragingen te overwinnen met de Bachelor of Science in de vroege kinderopvoeding en de vroegere jeugdopleidin ... [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Zet uitzonderlijke kinderen op weg naar succes

Leer om kinderen te herkennen en te helpen om ontwikkelingsvertragingen te overwinnen met de Bachelor of Science in de vroege kinderopvoeding en de vroegere jeugdopleiding. Kan uw passie voor het opleiden van jonge kinderen opleggen terwijl u zich voorbereidt op certificering in de vroege jeugdopleiding, alsook in de vroege jeugdopleiding in landen waar deze laatste van toepassing is.

Aangezien het vermogen om ontwikkelingsvertragingen vroeg in het leven te herkennen is uitgebreid, heeft ook de vraag naar speciaal onderwijs-voorbereide leraren. Bouw je vaardigheden in klas management en pedagogiek en leer strategieën voor familie, gemeenschap en klinische betrokkenheid bij het voldoen aan de behoeften van buitengewone kinderen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Deze Bachelor of Science (BS) in het basisonderwijs met een nadruk op christelijk onderwijs aan de GCU zal je helpen te leren, niet alleen hoe je een elementaire leraar m ... [+]

Onderwijsbanen in alle sectoren, inclusief christelijk onderwijs, zijn in opkomst. Naarmate ouders zich meer bevoegd voelen om keuzes te maken in de school van hun kinderen, vinden ze scholen die aansluiten bij hun overtuigingen en waarden. Veel christelijke scholen zijn op zoek naar mensen met een diploma van christelijk onderwijs om aan die groeiende behoeften te voldoen.

Deze Bachelor of Science (BS) in het basisonderwijs met een nadruk op christelijk onderwijs aan de GCU zal je helpen te leren, niet alleen hoe je een elementaire leraar moet zijn, maar ook hoe je het doet vanuit een op geloof gebaseerd perspectief.

Je ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om kinderen te begeleiden tijdens een academische reis met een bijbels perspectief. Daarnaast onderzoek je de ontwikkeling van kinderen en adolescenten in zowel de theorie als de praktijk door ervaringen uit de klas en het veld.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Met de Colangelo College of Business 'Bachelor of Science in Business for Secondary Education kunt u toekomstige leidinggevenden inspireren om zakelijk succes en ondernem ... [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Onderwijs ondernemerschap aan toekomstige bestuurders onderwijzen

Met de Colangelo College of Business 'Bachelor of Science in Business for Secondary Education kunt u toekomstige leidinggevenden inspireren om zakelijk succes en ondernemende innovatie te bereiken. Deze bacheloropleiding voor het bedrijfsleven, aangeboden in samenwerking met het College van Onderwijs, biedt u de vaardigheid en credentialing om cursussen voor business en economie te onderwijzen in junior high and high school instellingen. Onze regionaal geaccrediteerde en Arizona State Board of Education-goedgekeurd curriculum komt overeen met professioneel onderwijs en bijbehorende nationale contentstandaarden, die u voorbereiden om de initiële licentieregelaar te volgen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De bachelor of science in Applied Business Analytics is gericht op studenten die een business mindset en neiging hebben tot data en analytics ... [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Pas bedrijfs kennis en analytische vaardigheden toe De bachelor of science in Applied Business Analytics is gericht op studenten die een business mindset en neiging hebben tot data en analytics. Verkrijgen van gegevensvaardigheden die betrekking hebben op het werken met datasets om betekenis te vinden, samen met analytische vaardigheden die bestaan ​​uit het definiëren en implementeren van modellen om inzicht te krijgen in het voorspellen van wat er een actieprogramma zou kunnen gebeuren of aanbevelen.

Via dit transfervriendelijke business analytics degree programma, onderzoekt u de fundamenten van database structuren, data mining en analytics modellering. U observeren ook de rol van governance en ethiek in de informatietechnologie, met speciale nadruk op het voorbereiden op een audit, in overeenstemming met de overheidsbepalingen en het begrijpen van gegevens-privacy problemen. Aangezien analyses en technologie vaak verweven zijn, wordt ook informatie technologie projectmanagement in het programma aangepakt.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De BS in het toegepaste informatiesysteemprogramma is ontworpen voor individuen die een bedrijfszin hebben en een neiging hebben tot informatiesystemen technologie. ... [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Maak je toekomst in zaken en technologie De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in de toegepaste Business Information Systems opleiding onderzoekt de fundamenten van bedrijfsinformatiesystemen en technologie, inclusief programmering, principes van database management, netwerken, IT project management en ethische overwegingen in verband met IT governance. De BS in het toegepaste informatiesysteemprogramma is ontworpen voor individuen die een bedrijfszin hebben en een neiging hebben tot informatiesystemen technologie.

Gain database, programmering en systeembeheer vaardigheden, evenals vaardigheden die verband houden met het gebruik van informatie systemen om organisaties te helpen succes te bereiken. Deze toegepaste informatiesystemengraad is ontworpen om te bouwen op een bestaande basis van geselecteerde bedrijfsgebieden, waaronder boekhouding, financiën, marketing en management. Vaardigheden ontwikkeld in dit programma zijn computer, technisch, probleemoplossend, sterk werkethiek en kritische denkvaardigheden.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Grand Canyon University (GCU) biedt de bachelor of science in wiskunde voor het secundair onderwijs aan om toekomstige middelbare en middelbare schoolopvoeders te voor ... [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Bereid je voor om een ​​licentiaire wiskunde leraar in het secundair onderwijs te worden

De Grand Canyon University (GCU) biedt de bachelor of science in wiskunde voor het secundair onderwijs aan om toekomstige middelbare en middelbare schoolopvoeders te voorzien van wiskundekennis en hands-on training die nodig zijn om succesvolle wiskunde leraren te zijn in de diverse en snel veranderende klaslokalen van morgen.

De BS in de wiskunde voor het voortgezet onderwijs is beschikbaar in het kader van een joint venture tussen GCU's College of Humanities and Social Sciences en College of Education. Wanneer u afstuderen van de Bachelor of Science in Wiskunde opleiding, krijg je de basisvaardigheden en tools die nodig zijn om het secundair onderwijs certificaat in de wiskunde te verdienen. Je zal ook kwalificeren voor een middelwaardige endossement, waarmee je de middelbare school en de middelbare schoolstudenten kan leren.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Ontwikkel de vaardigheden voor instapmanagement op de Grand Canyon University . In onze Bachelor of Science in Business Administration-opleiding, leer de principes van on ... [+]

Ontwikkel de vaardigheden voor instapmanagement op de Grand Canyon University . In onze Bachelor of Science in Business Administration-opleiding, leer de principes van ondernemerschap en ethische praktijken die succes in de huidige concurrerende markt leiden. Aangeboden door het Colangelo College of Business, is deze bachelors in bedrijfskunde-opleiding ontworpen om uw neiging tot operationeel management, kwantitatieve analyse en strategische groei te verrijken met behulp van evidence-based onderzoek en innovatieve concepten.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Science in Behavioral Health Science-opleiding bereidt studenten voor op het werken als gedragstherapeutische technici of specialisten in verschillende omg ... [+]

De Bachelor of Science in Behavioral Health Science- opleiding bereidt studenten voor op het werken als gedragstherapeutische technici of specialisten in verschillende omgevingen als leden van een klinisch team. Dit gedragswetenschappelijk programma binnen het College voor Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen biedt een meer algemeen en breder perspectief op specifieke gebieden op het gebied van gedragsgezondheid. Je krijgt een uitgebreide studie van menselijk gedrag binnen een christelijke, op waarden georiënteerde omgeving die is ontworpen om compassie en ethiek te benadrukken. Deze graad van gedragswetenschappen in de gezondheidszorg leidt niet tot licentieverlening.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Science in Behavioral Health Science met een nadruk in Family Dynamics-opleiding ontwikkelt afgestudeerden die bereid zijn om te werken als gedragsgezondhe ... [+]

De Bachelor of Science in Behavioral Health Science met een nadruk in Family Dynamics- opleiding ontwikkelt afgestudeerden die bereid zijn om te werken als gedragsgezondheid technici of specialisten.

Deze professionals kunnen werken in verschillende omgevingen, zoals residentiële, klinische of poliklinieken, als leden van een klinisch team. Dit gedragswetenschappelijk natuurwetenschappelijk programma binnen het College voor Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen is ontworpen om een ​​uitgebreide studie van gedragsgezondheid te bieden met een sterke basis in gezinsdynamica. Samen met essentiële gedragsmatige gezondheidsvaardigheden, krijg je een diepgaand inzicht in de oorsprong en percepties van de familie om een ​​rol te spelen bij het helpen verbeteren van klantrelaties. Een reeks professionele verenigingen en richtlijnen begeleiden de programmatische competenties, waaronder de American Psychiatric Association (APA), de Amerikaanse Ethische Code of Ethics en de American Association for Marriage and Family Therapy (AAMFT) Code of Ethics, om maar een paar te noemen. Deze mate van gedragsgezondheid leidt niet tot licentieverlening.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Science in Behavioral Health Science met een nadruk in de kindertijd en adolescenten stoornissen opleiding bereidt studenten met de vaardigheden en opleidi ... [+]

De Bachelor of Science in Behavioral Health Science met een nadruk in de kindertijd en adolescenten stoornissen opleiding bereidt studenten met de vaardigheden en opleiding om te werken in verschillende instellingen als gedragsgezondheid technici of specialisten.

Je krijgt een uitgebreide kennisbasis van de ontwikkeling en het gedrag van kinderen en adolescenten, en in het bijzonder een grondige kennis van stoornissen in de kindertijd en adolescenten. Binnen het College voor Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen, verken je de biologische, emotionele en milieuaspecten die van invloed zijn op de ontwikkeling van kinderen en adolescenten, evenals theorieën met betrekking tot lichamelijke en gedragsmatige gezondheid van kinderen en adolescenten. Het gedragswetenschappelijk gezondheidsprogramma behandelt de beoordeling, diagnose, interventie en beste praktijken voor de gedragsmatige gezondheidsbehandeling van zowel kinderen als adolescenten. Deze mate van gedragsgezondheid leidt niet tot licentieverlening.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Science in Behavioral Health Science met een nadruk in Trauma-opleiding biedt studenten de basis om het veld te betreden als gedragsgezondheid technici of ... [+]

De Bachelor of Science in Behavioral Health Science met een nadruk in Trauma- opleiding biedt studenten de basis om het veld te betreden als gedragsgezondheid technici of specialisten. Je zult de vaardigheden en training verwerven om te werken in verschillende omgevingen, zoals een klinische, poliklinische of residentiële kliniek, als onderdeel van een klinisch team.

Dit gedragswetenschappelijk gezondheidsprogramma binnen het College voor Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen biedt een uitgebreide studie van de biopsychosociale impact van trauma en trauma-geïnformeerde zorg. Dit programma is ook ontworpen om het Christelijke wereldbeeld van de GCU weer te geven, met een focus op het aanleren van christelijke waarden, zoals medeleven en empathie, binnen cursussen en de leeromgeving. Je voltooit deze opleiding op het gebied van gedragsgezondheid met een professioneel sluitstukproject dat is ontworpen om synthese en integratie van cursusinhoud weer te geven. Het doel is om een ​​schriftelijk voorstel voor te bereiden voor een in de gemeenschap gevestigde gedragsgezondheidsorganisatie die zich richt op uw specifieke aandachtsgebied.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Met de Bachelor of Science in Accounting van de Grand Canyon University (GCU) bereid je je voor op een toekomstige carrière als accountant. Aangeboden via het Colangelo C ... [+]

Met de Bachelor of Science in Accounting van de Grand Canyon University (GCU) bereid je je voor op een toekomstige carrière als accountant. Aangeboden via het Colangelo College of Business van GCU, leer je de basisprincipes van boekhoudprincipes en -procedures, en kwalificeer je om deel te nemen aan het Certified Management Accountant (CMA) -examen. Je kunt je ook kwalificeren om in de meeste staten te zitten voor het Uniform Certified Public Accountant (CPA) -onderzoek, terwijl je blijft werken aan de 150 benodigde kredietwaardigheid voor licentieverlening.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science in Business Analytics-programma, aangeboden door het Colangelo College of Business, onderzoekt fundamentele aspecten in het ... [+]

Grand Canyon University 's Bachelor of Science in Business Analytics-programma, aangeboden door het Colangelo College of Business, onderzoekt fundamentele aspecten in het bedrijfsleven, waaronder marketing, boekhouding, financiën, economie en management.

Je neemt deel aan de kritische competenties van de missie van de universiteit, waaronder effectieve communicatie, kritisch denken, christelijk wereldbeeld, leiderschap en mondiaal bewustzijn, perspectieven en ethiek. Daarnaast leert het bachelors in business analytics-programma de kerncompetenties en -domeinen van bedrijfsanalyses.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Science in counseling met de nadruk op verslaving, chemische afhankelijkheid en drugsmisbruik is bedoeld om beoefenaars te trainen op het gebied van versla ... [+]

De Bachelor of Science in counseling met de nadruk op verslaving, chemische afhankelijkheid en drugsmisbruik is bedoeld om beoefenaars te trainen op het gebied van verslavingszorg, chemische afhankelijkheid en verslavingszorg.

De cursus richt zich op de aard van psychopathologische omstandigheden en hun impact op de fysieke, emotionele, sociale, intellectuele en spirituele aard van de mens. Kerncursussen omvatten onderzoek naar de impact van psychopathologisch gedrag op het individu, het gezin en de samenleving; screenings- en beoordelingsmethoden aan het begin van de behandeling; en case management tijdens de behandelingsfasen. Begeleidingscursuscursussen en een veldwerk / practicumcursus vervolledigen de gerichte cursussenlijst. De voltooiing van dit programma kan afgestudeerden kwalificeren om te voldoen aan de normen voor nationale, nationale en internationale certificering voor professionele preventie-specialisten en behandelingsbegeleiders / -aanbieders. Deelnemers moeten contact opnemen met de juiste certificeringsinstantie om ervoor te zorgen dat de cursussen voldoen aan de certificeringseisen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science in de Cybersecurity-opleiding van Grand Canyon University is ontwikkeld met behulp van brancheleidingen om hoogopgeleide, goed ... [+]

Grand Canyon University Bachelor of Science in de Cybersecurity-opleiding van Grand Canyon University is ontwikkeld met behulp van brancheleidingen om hoogopgeleide, goed uitgeruste cyberbeveiligingsprofessionals te produceren.

Naarmate een toenemend aantal cyberaanvallen en informatiebeveiligingsbedreigingen onze natie treffen, zijn deskundige cyberbeveiligingsprofessionals in hoge mate gevraagd door overheidsinstanties, defensiebedrijven, financiële diensten en bedrijven in een breed scala van industrieën die particuliere gegevens verwerken. Studenten zullen kennis opdoen over de verdediging van digitale ruimtes, computeromgevingen, netwerken en gevoelige informatie van kwaadwillende softwareontwikkelaars en hackers. Dit programma leert en beoordeelt de competentie in alle aspecten van defensieve en aanstootgevende cybersecurity, cyberwetgeving en cyberethiek. Studiegebieden zijn: stichtingen voor informatiebeveiliging, digitaal forensisch onderzoek, reverse engineering van malware, draadloze beveiliging, ontwerp van beveiligingsarchitectuur, beveiligingskaders en veilig systeembeheer. Het programma benadrukt kritisch denken, praktische toepassing en praktische projectmanagementervaring. Studenten ontwikkelen verder waardevolle vaardigheden op de werkplek, zoals effectieve communicatie, teamwork, initiatief, sterke werkethiek, analytische vaardigheden, aanpassingsvermogen en zelfvertrouwen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Bereid je voor op een carrière in het lesgeven van baby's door middel van primaire studenten met de Bachelor of Science in Early Childhood Education. Onderzoek de ontwikk ... [+]

Bereid je voor op een carrière in het lesgeven van baby's door middel van primaire studenten met de Bachelor of Science in Early Childhood Education. Onderzoek de ontwikkeling van kinderen en vroege interventies voor kinderen vanaf de geboorte tot pre-K, en beheers de inhoudskennis die nodig is voor uw eerste K-3 licentiestatus.

Aangeboden door het College of Education, deze bachelors in de vroege kinderjaren educatieprogramma biedt de fundamenten voor het onderwijs en de cursussen om je voor te bereiden op een hooggekwalificeerde leraar te worden. In kleine, dynamische academische omgevingen dompel je onder in faculteit geleide discussies met anderen die gepassioneerd zijn over het gebied van voorschools onderwijs.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University Bachelor of Science in Educational Studies van Grand Canyon University ontwikkelt opvoeders voor kansen buiten het traditionele klaslokaal. Een di ... [+]

Grand Canyon University Bachelor of Science in Educational Studies van Grand Canyon University ontwikkelt opvoeders voor kansen buiten het traditionele klaslokaal. Een diploma van onderwijsstudie biedt basisvaardigheden die gericht zijn op het ontwikkelen en toepassen van fundamentele pedagogische werkwijzen in verschillende omgevingen.

De bachelorgraad in onderwijskunde omvat ook studie van onderwijspsychologie, geletterdheid, diversiteit, instructietechnologie, communicatie en klasbeheer. Lesvaardigheden zijn een hoeksteen voor een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden. Traditioneel zijn studenten die afstuderen met een graad in het onderwijs, geïnteresseerd in onderwijsgerelateerde banen waarvoor geen traditionele lerarencertificering vereist is, zoals parken en recreatie, non-profitorganisaties, werkplektraining en gemeenschapsprogramma's. Nadat ze de basisbeginselen van lesgeven en leren hebben begrepen, ontwikkelen studenten vaardigheden om effectief les te geven in en te trainen in verschillende leeromgevingen.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een carrière in het bedrijfsleven, corporate finance, bankieren, verzekeringen of beleggingsmaatschappijen, biedt Grand Can ... [+]

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een carrière in het bedrijfsleven, corporate finance, bankieren, verzekeringen of beleggingsmaatschappijen, biedt Grand Canyon University (GCU) Colangelo College of Business de Bachelor of Science in Finance and Economics graad.

Deze economie en financiën-opleiding neemt de onderwerpen die belangrijk zijn voor een carrière op dit gebied en onderzoekt ze allemaal in de diepte. In deze Bachelor of Science in economie en financiën, studeer je internationale handel en financiën, en onderzoek de onderlinge relaties tussen de internationale monetaire omgeving en financiële planning voor bedrijven met overzeese operaties.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Science in het departement Homeland Security and Emergency Management benadrukt de toepassing en het begrip van voorbereiding, leiderschap en communicatie ... [+]

De Bachelor of Science in het departement Homeland Security and Emergency Management benadrukt de toepassing en het begrip van voorbereiding, leiderschap en communicatie in crisiscontexten. De cursussen zijn gestructureerd om kritische denkers en ethische beslissers te cultiveren, voorbereid op rampen en noodsituaties.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De bachelors in hospitality management, aangeboden via GCU's Colangelo College of Business, beschikt over een kern van grote cursussen. In het programma Bachelor of Scien ... [+]

De bachelors in hospitality management, aangeboden via GCU's Colangelo College of Business, beschikt over een kern van grote cursussen.

In het programma Bachelor of Science in Hospitality Management biedt GCU u toegang tot het hotel en de golfbaan, zodat u de vaardigheden kunt opdoen die nodig zijn voor succes in de sector. Dit maakt praktische leerervaringen mogelijk, inclusief de mogelijkheid om uit de eerste hand te zien hoe een hotel wordt beheerd. Je bent verplicht om een ​​vastgesteld aantal uren betaalde of onbetaalde ervaring in de horeca te verzamelen gedurende je tijd in het programma om aan de afstudeereisen te voldoen.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Bachelor of Science in de psychologie met een nadruk op prestaties en sportpsychologie is ontworpen voor studenten met een interesse in sport, podiumkunsten, gezondhei ... [+]

De Bachelor of Science in de psychologie met een nadruk op prestaties en sportpsychologie is ontworpen voor studenten met een interesse in sport, podiumkunsten, gezondheid en fitness of geestelijke gezondheidszorg.

Breng uw passie voor menselijk gedrag onder woorden terwijl u leert om de prestaties op het hoogste niveau te begeleiden met deze sportpsychologiestudie. Psychologisch welbevinden is een essentieel onderdeel van competitieve grootheid. Bestudeer de basis van gedragsgezondheid en leer hoe je het beste uit verschillende bevolkingsgroepen naar voren kunt halen.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De major psychologie biedt een breed scala aan cursussen die ons begrip van menselijke acties in het verleden en het heden vergroten. Met dit begrip komt de verantwoordel ... [+]

De major psychologie biedt een breed scala aan cursussen die ons begrip van menselijke acties in het verleden en het heden vergroten. Met dit begrip komt de verantwoordelijkheid om onze relaties met anderen te verbeteren en om anderen te helpen een vergelijkbaar begrip en inzicht in hun eigen gedrag te bereiken.

Het programma helpt de student voor te bereiden op instapniveau bij instanties en organisaties die mensen in nood helpen. Het moet duidelijk zijn dat de vereisten voor tewerkstelling in veel functies in de helpende beroepen ook hoger onderwijs na de bacheloropleiding omvatten.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

Grand Canyon University 's Bachelor of Science in Public Safety and Emergency Management-programma is een bachelor's degree completion-programma dat een theoretische en t ... [+]

Grand Canyon University 's Bachelor of Science in Public Safety and Emergency Management-programma is een bachelor's degree completion-programma dat een theoretische en toegepaste aanpak biedt voor het professionele onderwijs van studenten, terwijl de relevantie voor de thuislandbeveiliging en de openbare veiligheidsindustrie wordt gewaarborgd.

Het programma legt de nadruk op de fundamenten van noodbeheer en biedt een interdisciplinaire studie in de vaardigheden en praktijken van noodplanning en -beheer. Kandidaten voor de graad zijn onder meer diegenen die werkzaam zijn in of willen werken op een van de volgende gebieden, waaronder noodbeheer, brandbeveiliging, medische hulp bij noodsituaties, wetshandhaving, milieugezondheid en -veiligheid en andere aanverwante gebieden. Het programma benadrukt de toepassing van onderzoeksmethoden; het gebruik van communicatievaardigheden op persoonlijk, professioneel en openbaar niveau; en de ontwikkeling van professionele vaardigheden en kennis op het gebied van openbare veiligheid en noodbeheer.... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De bachelors in het sportmanagementprogramma zijn volledig geaccrediteerd en leveren een grondige verkenning van het bedrijfsleven in de sportindustrie op verschillende o ... [+]

De bachelors in het sportmanagementprogramma zijn volledig geaccrediteerd en leveren een grondige verkenning van het bedrijfsleven in de sportindustrie op verschillende onderwerpen. Cursussen in dit sportmanagementprogramma onderzoeken de belangrijkste zakelijke vaardigheden met specifieke toepassing op de huidige problemen en trends van de sportindustrie.

Krijg een inleiding tot de evenementenplanning voor sport-, recreatie-, entertainment- en speciale evenementen met de nadruk op budgettering, siteselectie, sponsoring en facility management.

[-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Grand Canyon University

De Master of Science in Business Analytics programma bereidt studenten op voor een carrière in business analytics met de nadruk op het gebruik van grote data om organisat ... [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Word een expert in Business Analytics en Data De Master of Science in Business Analytics programma bereidt studenten op voor een carrière in business analytics met de nadruk op het gebruik van grote data om organisaties te helpen tactische en strategische beslissingen nemen. Deze MS in business analytics degree programma is ontwikkeld voor studenten die al een zakelijke achtergrond en praktische ervaring hebben. De meesters in business analytics programma fungeert als een geavanceerde academische weg voor u om een ​​carrière in de snelle, groeiende data analytics business omgeving na te streven.

Je gaat in en verwerven vaardigheden in de volgende kerncompetenties:... [-]

Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Grand Canyon University

Nadat u de Bachelor of Science in Business Administration met een nadruk op Business Intelligence-graad heeft gehaald, bent u bereid voor veel carriereopties. In het BS i ... [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien je bacheloropleiding in Bedrijfskunde met een nadruk op Business Intelligence Nadat u de Bachelor of Science in Business Administration met een nadruk op Business Intelligence-graad heeft gehaald, bent u bereid voor veel carriereopties. In het BS in business intelligence programma, aangeboden door Colangelo College of Business, onderzoekt u de belangrijkste functionele gebieden van management, accounting, finance en marketing. U leert ook hoe u webanalyses kunt gebruiken om de effectiviteit van de website te bepalen met een specifieke focus op het traceren, vastleggen, analyseren en ontcijferen van websiteverkeer.

degree Outcomes ... [-]
Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Location address
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Social Media
Location address
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Social Media
Location address
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Location address
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Social Media