Grand Canyon University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UNIVERSITEIT SNAPSHOT

Hoofd Campus

Welkom op de Grand Canyon University (AGV), premier privé christelijke universiteit van Arizona. Al meer dan 65 jaar, heeft onze Phoenix campus de toegangspoort tot succes voor talloze wetenschappers en industrie leiders. Onze inzet voor ons christelijk wereldbeeld wordt op een liefdevolle manier uitgevoerd die een grotere eenheid in de universiteit biedt, en onze fundamentele documenten helpen deze overtuigingen en die we als een gemeenschap zijn, te formuleren. Met een groot, prachtig terrein en uitstekende faciliteiten, nodigen we de volgende generatie van studenten en werkende professionals om te genieten van de volledige universiteit ervaring.

University Growth

GCU groeit snel met plannen voor verdere expansie. Sinds 2009 hebben we miljoenen mensen in de universiteit geïnvesteerd om de kwaliteit van het wetenschappelijk aanbod en ervaringen van studenten te verbeteren. Deze infrastructuur omvat nieuwe klaslokalen, laboratoria, bibliotheken, student support centers, woonplaats zalen en recreatieve voorzieningen. In de herfst van 2016 verwelkomden we een record aantal studenten naar onze Phoenix campus en we zijn van plan onze studentenpopulatie en campus faciliteiten uit te breiden.

Onze universiteit blijft ook onze groeiende online en 's avonds student gemeenschappen tegemoet te komen. We hebben tienduizenden online studenten die klasse uit de hele wereld. Op hun beurt, zijn we voortdurend verfijnen van onze digitale platformen om GCU uitstaande campus ervaring te leveren om virtuele instellingen. We zijn ook het aanleggen van extra campus locaties om te helpen bij full-time en 's avonds studenten wonen klasse dichter bij huis.

"Nieuw" wordt door de groeiende campus van GCU ingevoerd. In de herfst van 2016 eindigden we op een 173.447 vierkante meter hoogwaardig technisch gebouw, ontworpen om ons groeiende aantal studenten in STEM-majors te bestuderen. We hebben ook drie nieuwe op-campus-appartementen gebouwd voor opperclassmen. Als onderdeel van ons initiatief om in de komende twee jaar 10 nieuwe sportfaciliteiten aan de campus toe te voegen, onthullen we het nieuwe GCU Stadium 6000-steden in de herfst van 2016, thuis voor onze NCAA Divisie I voetbalteams.

GCU heeft ook uitgebreid buiten de campus om nieuwe eigenschappen bevatten. Het GCU Hotel ligt dicht bij de campus en biedt betaalbare kamerprijzen en gerenoveerde accommodaties - de perfecte plek voor gezinnen om te verblijven wanneer ze hun studenten bezoeken. Canyon 49 Grill, gelegen in het hotel, biedt de perfecte lokale hangout, met heerlijk eten, familievriendelijke sfeer en veel Lope spirit en gastvrijheid. Ontdek het GCU Hotel door een bezoek te brengen aan gcuhotel.com; Klik op Dining om de menu's van Canyon 49 Grill te bekijken. De Grand Canyon Beverage Company, ook in het hotel en op de campus, biedt gastronomische dranken, waaronder koffie-, thee- en specialiteitsdrankjes.

Student Experience op GCU

Bij GCU, vindt u alles wat u nodig hebt om te genieten van een volledige college ervaring, van NCAA Division I atletiek naar suite-stijl woonplaats zalen, populaire eetgelegenheden, leuke evenementen en clubs en organisaties te vinden. Traditioneel, online en 's avonds studenten zijn even gewaardeerde leden van onze gemeenschap en volledige toegang tot GCU's campus middelen en evenementen.

Missie en visie van GCU

Visie

GCU is een vooraanstaande christelijke universiteit die studenten leert om te leiden en te bedienen.

Missie

De Universiteit van Grand Canyon bereidt de leerlingen op om wereldwijde burgers, kritische denkers, effectieve communicatoren en verantwoordelijke leiders te worden door een academisch uitdagend, waardengericht curriculum uit de context van ons christelijk erfgoed te leveren.Christelijk wereldbeeld: Afgestudeerden van GCU kunnen aspecten van het christelijke wereldbeeld uitdrukken, die de menselijke waarde en waardigheid, ethische besluitvorming, academische disciplines en roeping beïnvloeden.

"Want er is één God, en er is één bemiddelaar tussen God en mensen, de man Christus Jezus." (1 Timotheüs 2: 5)

Global Citizens: Globale burgers leren met empathie, vermijden ethnocentrisme en omarmen de realiteit dat mensen verschillend zijn. Ze waarderen een breed scala van perspectieven op geschiedenis, religie, waardesystemen en vele andere aspecten van het leven. Globaal burgerschap betekent dat we door het begrijpen van anderen leren ons te begrijpen.

"Dezelfde Heer is Heer van allen en rijkelijk zegent allen, die Hem aanroepen." (Romeinen 10: 12b)

Effectieve communicatoren: Effectieve communicatoren onderscheiden zich in taalvaardigheid, begrijpen hoe het geschreven woord anderen intellectueel en emotioneel beïnvloedt, en worden uitgedaagd om nieuwe locaties en communicatiemethoden in dienst te nemen.

"Moge de woorden van mijn mond en de meditatie van mijn hart voor Uw aangezicht, o Heer, aangenaam zijn." (Psalm 19:14)

Verantwoordelijke Leiders: Verantwoordelijke leiders zijn gebaseerd op de realiteit van de wereld, aanvaarden de gevolgen van de keuze en streven onselfzuchtig aan om anderen te helpen hun hoogste potentieel te bereiken door middel van dienstleiderschap.

"In plaats daarvan, wie onder jouw grote wil worden, moet je dienaar zijn." (Matteüs 20:26)

Kritische denkers: Kritische denkers werken om de helderheid en logica in gedachten te houden. Zij vragen vragen en streven naar kennis om de blinde acceptatie van ideeën te vermijden, oplossingen te zoeken in plaats van op problemen te wonen.

"Doe je best om jezelf aan God te presenteren als een erkende, een werkman die niet hoeft te schamen en wie het woord van de waarheid goed om gaat." (2 Timotheüs 2:15)

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

https://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk BScs - OnlineStudies » Bekijk MSc - OnlineStudies » Bekijk BScs - HealthcareStudies » Bekijk MSc - HealthcareStudies » Bekijk PhD\'s » Bekijk Master » Bekijk Deeltijd MBA » Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk PhD » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Ba In De Geschiedenis Voor Het Secundair Onderwijs - Initiële Docent Licentie

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Vandaag de middelbare school leraren worden geconfronteerd met unieke uitdagingen. Naast het geven van jonge gedachten, worden leraren soms geconfronteerd met situaties die zouden profiteren van stevige ethische normen. Principals zoeken naar leerkrachten die ethische kracht bezitten naast een combinatie van inhoudskennis en onderwijskennis. [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Gedijen in een klaslokaal

Vandaag de middelbare school leraren worden geconfronteerd met unieke uitdagingen. Naast het geven van jonge gedachten, worden leraren soms geconfronteerd met situaties die zouden profiteren van stevige ethische normen. Principals zoeken naar leerkrachten die ethische kracht bezitten naast een combinatie van inhoudskennis en onderwijskennis. * Als u bijdraagt ​​aan uw gemeenschap door een opvoeder te worden, heeft de Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Arts in de geschiedenis voor het secundair onderwijs kan u helpen om middelbare school of middelbare school sociale studies of geschiedenis leraar te worden. Het College van Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen biedt dit geschiedenisonderwijsprogramma aan om een ​​stevige basis te leggen in de historische inhoud en de klasvaardigheden voor een succesvolle carrière in het onderwijs in een curriculum met christelijke en ethische leringen.... [-]


Ba In Het Engels Voor Het Secundair Onderwijs - Initiële Docent Licentie

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Arts in het Engels voor het voortgezet onderwijs is ontworpen om toekomstige midden- en middelbare schoolopvoeders te voorzien van de kennis en praktijkopleiding die nodig zijn om succesvolle Engelse docenten te zijn in de diverse en snel veranderende klaslokalen van morgen. [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Bereid je voor om een ​​gelicentieerde Engelse leraar in het secundair onderwijs te worden

Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Arts in het Engels voor het voortgezet onderwijs is ontworpen om toekomstige midden- en middelbare schoolopvoeders te voorzien van de kennis en praktijkopleiding die nodig zijn om succesvolle Engelse docenten te zijn in de diverse en snel veranderende klaslokalen van morgen.

Deze Bachelor of Arts in het Engels programma is beschikbaar in het College of Humanities and Social Sciences in samenwerking met het College of Education. Wanneer u afstudeert van deze Bachelor of Arts in het middelbaar onderwijs, voldoet u aan de vereisten voor het secundair onderwijs certificaat in het Engels. U krijgt ook kwalificatie voor middelbare school en middelbare schoolcertificaten, waarmee u in de rangen 5-12 kunt leren.... [-]


BSc

B.Sc. In Early Childhood Education - Initiële Lerarenlicentie

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Bereid je voor op een carrière in het lesgeven van baby's door middel van primaire studenten met de Bachelor of Science in Early Childhood Education. Onderzoek de ontwikkeling van kinderen en vroege interventies voor kinderen vanaf de geboorte tot pre-K, en beheers de inhoudskennis die nodig is voor uw eerste K-3 licentiestatus. [+]

Initial Program - Leidt tot initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je bachelors in Early Childhood Education

Bereid je voor op een carrière in het lesgeven van baby's door middel van primaire studenten met de Bachelor of Science in Early Childhood Education. Onderzoek de ontwikkeling van kinderen en vroege interventies voor kinderen vanaf de geboorte tot pre-K, en beheers de inhoudskennis die nodig is voor uw eerste K-3 licentiestatus. Aangeboden door het College of Education, deze bachelors in de vroege kinderjaren educatieprogramma biedt de fundamenten voor het onderwijs en de cursussen om je voor te bereiden op een hooggekwalificeerde leraar te worden. In kleine, dynamische academische omgevingen dompel je onder in faculteit geleide discussies met anderen die gepassioneerd zijn over het gebied van voorschools onderwijs. Bestudeer concepten die je laten kennismaken met lesgeven en leren in het klaslokaal van de 21ste eeuw en strategieën om geletterdheid en taalvaardigheid te ontwikkelen bij kinderen van acht jaar oud. Stage-ervaringen tijdens de online bacheloropleidingen voor jonge kinderen staan ​​je toe om instructiemethoden toe te passen en te werken met studenten van verschillende leeftijdsgroepen, intellect en culturen. Alle cursussen in dit programma sluiten aan bij de nationale onderwijsnormen. Programma's die leiden tot de certificering van leraren, vereisen mogelijk praktijkuren, staatsexamens, studentenonderwijs en een institutionele aanbeveling van de Grand Canyon University .... [-]


B.Sc. In Informatietechnologie Met Een Nadruk In Cybersecurity

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Grand Canyon University Bachelor of Science in de informatietechnologie van de Grand Canyon University met een nadruk op Cyber ​​Security bereidt je voor op het snel groeiende, veelgevraagde gebied van informatietechnologie. [+]

Aangeboden door: College of Science, Engineering,

Overzicht

Vergroot uw Skillset in Cyber ​​Security Grand Canyon University Bachelor of Science in de informatietechnologie van de Grand Canyon University met een nadruk op Cyber ​​Security bereidt je voor op het snel groeiende, veelgevraagde gebied van informatietechnologie. Als je op zoek bent naar een bachelor in cybersecurity, maar ook een diepgaand inzicht wilt krijgen in de waarde van IT, dan is deze graad misschien iets voor jou. Leer hoe het de bedrijfsprestaties kan verbeteren, de efficiëntie van de organisatie kan verhogen en de kosten van bedrijfssystemen kan verlagen. De bachelors in IT met de nadruk op cyberbeveiligingsprogramma's richten zich op kerncompetenties over IT-gedreven zaken, softwaretechnologie en -hulpmiddelen, bedrijfsinformatiesystemen en cyberbeveiliging.... [-]


B.Sc. In Public Safety And Emergency Management

Online Deeltijd September 2018 Verenigde Staten USA Online

[+]

Ontdek de publieke veiligheidsgrondslagen De openbare veiligheids- en noodbeheersingsgraad biedt u een inzicht in de fundamenten van noodhulp, terwijl u een interdisciplinaire opleiding vergt in de vaardigheden en praktijken van noodplanning en -beheer.

[-]

BSc In Accounting

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Met de Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Science in Accounting opleiding, bereidt u voor op een toekomstige carriere die als accountant werkt. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien je bacheloropleiding in de boekhouding

Met de Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Science in Accounting opleiding, bereidt u voor op een toekomstige carriere die als accountant werkt. Aangeboden via de Colangelo College of Business van GCU, leert u de kernfundamenten van de boekhoudkundige principes en procedures en staat u in aanmerking voor het examen Certified Management Accountant (CMA). U kunt ook in de meeste landen kwalificeren om in de meeste staten te gaan met het Uniform Certified Public Accountant (CPA) examen, terwijl u verder werkt aan de 150 credituren die nodig zijn voor licentie.

degree Outcomes ... [-]

Bsc In Bedrijfsinformatiesystemen

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in Business Information Systems, aangeboden door de Colangelo College of Business, biedt u die vaardigheden, bereidt u voor op een carrière in het beheer van technologie en informatiesystemen. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien je bacheloropleiding in Business Information Systems Naarmate de technologie verder gaat, wordt de behoefte aan personen met vaardigheden in informatiesystemen steeds groter. Die personen met professionele ervaring met technologische systemen naast leiderschapsvaardigheden en zakelijke kennis hebben een concurrentievoordeel in de huidige arbeidsmarkt. De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in Business Information Systems, aangeboden door de Colangelo College of Business, biedt u die vaardigheden, bereidt u voor op een carrière in het beheer van technologie en informatiesystemen.

In het BS in het bedrijfsinformatiesysteem opleiding volgt u cursussen van de Colangelo College of Business en het College of Science, Engineering and Technology om uw interdisciplinaire graad af te ronden. Onderzoek business degree onderwerpen, waaronder management, boekhouding, economie, statistieken en marketing, terwijl ook technologische vakken onderwerpen, inclusief programmering, principes van database management, netwerken, IT project management en ethische overwegingen in verband met IT governance.... [-]


BSc In Business Administration

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Kweek de vaardigheden voor business management op het niveau van de Grand Canyon University. In onze Bachelor of Science in Business Administration opleiding, leer de principes van ondernemerschap en ethische praktijken die succes runnen in de hedendaagse competitieve markt. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien je diploma in bedrijfsadministratie Kweek de vaardigheden voor business management op het niveau van de Grand Canyon University. In onze Bachelor of Science in Business Administration opleiding, leer de principes van ondernemerschap en ethische praktijken die succes runnen in de hedendaagse competitieve markt. Aangeboden door de Colangelo College of Business, is deze bachelor in business administration opleiding ontworpen om uw geneigdheid voor operations management, kwantitatieve analyse en strategische groei te verrijken met behulp van evidence-based onderzoek en innovatieve concepten.

De bachelor's degree in business administration programma omvat een verscheidenheid van cursussen relevant voor hedendaagse bedrijven. Onderzoek de grondslagen van het bedrijfsleven, met inbegrip van boekhoudkundige en kwantitatieve studies, voordat u begint met een meer geavanceerde studie in financiën en economie. In academisch stimulerende leeromgevingen functioneert de onderzoeksafdeling vanuit een leidinggevende houding en bespreken gedrag en technieken die invloed hebben op operaties en diversiteit omarmen.... [-]


Bsc In Computer Programmeren

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

In de Bachelor of Science in Computer Programmering, aangeboden door het College of Science, Engineering and Technology van de Grand Canyon University, verhoogt u uw begrip van Java, C # en SQL naast softwareontwikkeling. [+]

Aangeboden door: College of Science, Engineering & Technology

Overzicht

Verdien je diploma in computerprogrammering In de Bachelor of Science in Computer Programmering, aangeboden door het College of Science, Engineering and Technology van de Grand Canyon University, verhoogt u uw begrip van Java, C # en SQL naast softwareontwikkeling. In dit programma studeert u vooruitgang in computerprogrammeertaal, van "Hello World" naar digitale software en applicaties van de 21e eeuw. Met de samenleving's grotere afhankelijkheid van technologie komt een grote vraag naar vakbekwaam in de programmering.

Met behulp van een fundamentele aanpak van uw opleiding begint dit computerprogramma programma met cursussen om u bekend te maken met het christelijke wereldbeeld, effectieve communicatie en kritisch denken. In kleine dynamische leeromgevingen bent u gericht op de principes van onderzoek en technisch schrijven, geavanceerde programmering en informatiebeveiligingsconcepten. Grote nadruk ligt op software en database applicatie ontwikkeling in het hele programma om u voor te bereiden op veranderende trends in technologie.... [-]


BSc In De Informatie Technologie

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in Information Technology bereidt u voor om een ​​carrière in het snel groeiende gebied van informatietechnologie te betreden. Deze BS in de informatietechnologie opleiding geeft een inzicht in de waarde van de informatietechnologie en hoe deze professionele specialisatie de prestaties kan verbeteren, de efficiëntie kunnen verhogen en de kosten van bedrijfssystemen kunnen verlagen. [+]

Aangeboden door: College of Science, Engineering & Technology

Overzicht

Verhoog uw kennisbasis van IT De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in Information Technology bereidt u voor om een ​​carrière in het snel groeiende gebied van informatietechnologie te betreden. Deze BS in de informatietechnologie opleiding geeft een inzicht in de waarde van de informatietechnologie en hoe deze professionele specialisatie de prestaties kan verbeteren, de efficiëntie kunnen verhogen en de kosten van bedrijfssystemen kunnen verlagen.

De bacheloropleiding in de informatietechnologie-programma's omvat platformtechnologieën, netwerken, informatieverzekeringen, beveiliging en beheer, programmeringsgronden, cloud computing, datacenters en websystemen en -technologieën. U leert problemen oplossen met behulp van technologie en richt zich op toegepaste, hands-on activiteiten, terwijl u de huidige ervaring en certificaties inzet.... [-]


Bsc In De Vroege Jeugdopleiding En De Speciale Kinderopleiding In De Vroege Jeugd

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Leer om kinderen te herkennen en te helpen om ontwikkelingsvertragingen te overwinnen met de Bachelor of Science in de vroege kinderopvoeding en de vroegere jeugdopleiding. [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Zet uitzonderlijke kinderen op weg naar succes

Leer om kinderen te herkennen en te helpen om ontwikkelingsvertragingen te overwinnen met de Bachelor of Science in de vroege kinderopvoeding en de vroegere jeugdopleiding. Kan uw passie voor het opleiden van jonge kinderen opleggen terwijl u zich voorbereidt op certificering in de vroege jeugdopleiding, alsook in de vroege jeugdopleiding in landen waar deze laatste van toepassing is.

Aangezien het vermogen om ontwikkelingsvertragingen vroeg in het leven te herkennen is uitgebreid, heeft ook de vraag naar speciaal onderwijs-voorbereide leraren. Bouw je vaardigheden in klas management en pedagogiek en leer strategieën voor familie, gemeenschap en klinische betrokkenheid bij het voldoen aan de behoeften van buitengewone kinderen.... [-]


Bsc In Elementair Onderwijs - Initiële Leraren Licentie

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

De Bachelor of Science in het Basisschool van het College van Onderwijs biedt de perfecte balans van theorie- en vakervaring om toekomstige 1-8 opvoeders voor te bereiden. In dit elementaire opleidingsprogramma kunt u de kennis opdoen om effectief in de diverse klaslokalen van vandaag te leiden. [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Verdien je licentie om te leren in elementaire en middelbare scholen

De Bachelor of Science in het Basisschool van het College van Onderwijs biedt de perfecte balans van theorie- en vakervaring om toekomstige 1-8 opvoeders voor te bereiden. In dit elementaire opleidingsprogramma kunt u de kennis opdoen om effectief in de diverse klaslokalen van vandaag te leiden. Leer inhoudskennis en verhoog je begrip van pedagogiek onder de leiding van deskundige faculteit. Deze bachelors in het elementair onderwijs programma, goedgekeurd door de Arizona State Board of Education, leidt tot initiële licentie voor elementaire en middelbare school leraren.... [-]


Bsc In Elementair Onderwijs En Speciaal Onderwijs - Initiële Leraren Licentie

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Met een Bachelor of Science in Elementary Education en Special Education dual degree, kun je de kennis verwerven om studenten te ondersteunen met uiteenlopende leerbehoeften. Grand Canyon University's (GCU) regionaal geaccrediteerde en Arizona State Board of Education-erkende bachelor van het basisonderwijs in het bijzonder onderwijs programma biedt u de kennis en coursework om voor te bereiden op het onderwijzen van licenties. [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Maak een impact met kinderen van verschillende leermogelijkheden

Met een Bachelor of Science in Elementary Education en Special Education dual degree, kun je de kennis verwerven om studenten te ondersteunen met uiteenlopende leerbehoeften. Grand Canyon University's (GCU) regionaal geaccrediteerde en Arizona State Board of Education-erkende bachelor van het basisonderwijs in het bijzonder onderwijs programma biedt u de kennis en coursework om voor te bereiden op het onderwijzen van licenties. Aangeboden door het College of Education, is dit dual degree programma online beschikbaar, in avondcohorten of op onze traditionele campus in Phoenix.... [-]


Bsc In Elementair Onderwijs Met Nadruk Op Christelijk Onderwijs

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

De Bachelor of Science in het Elementair Onderwijs met een nadruk op het christelijk onderwijs bereidt de 1 tot 8 opvoeders op om christelijke leerervaringen van hoge kwaliteit te leveren. [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Foster Excellence in Faith-Based Education

De Bachelor of Science in het Elementair Onderwijs met een nadruk op het christelijk onderwijs bereidt de 1 tot 8 opvoeders op om christelijke leerervaringen van hoge kwaliteit te leveren. Aangeboden in samenwerking met het Grand Canyon Theological Seminary, leidt deze bachelors in de basisopleiding tot de initiële licentieregeling voor basisscholen en middelbare schoolleerkrachten, terwijl u in de vele facetten van de christelijke vorming wordt opgeleid.

Opgericht in 1949 als leraarskool, biedt de Grand Canyon University vakkundig cursussen in instructieplanning, klaslokaalbeheer, educatieve ethiek en meer, die een sterke basis creëren voor uw onderwijspraktijk in elke instelling. Gespecialiseerde opleidingen versterken je begrip van de bijbelse, filosofische en spirituele basis van christelijke ontwikkeling. Het programma eindigt met een leeronderwijscomponent, bij voorkeur uitgevoerd binnen een christelijke school of opleidingsonderneming.... [-]


Bsc In Gastvrijheid Management

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Science in Hospitality Management helpt u voor te bereiden op competitie op management niveau op het niveau van de gastvrijheid, die kan leiden tot uiteindelijke leidersposities in het vakgebied. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Word een gastvrijheidsprofessor Gastvrijheid is een bloeiende industrie in het hele land, met name in Arizona en in het zuidwesten. Hospitality management professionals dragen bij aan het algehele succes van een vestiging, typisch een hotel of restaurant, door het dagelijks toezicht te houden en uitstekende klantenservice te bieden. Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Science in Hospitality Management helpt u voor te bereiden op competitie op management niveau op het niveau van de gastvrijheid, die kan leiden tot uiteindelijke leidersposities in het vakgebied.

De bachelors in het management van gastvrijheid, aangeboden door de Colangelo College of Business van GCU, beschikken over een kern van belangrijke vakken. In de Bachelor of Science in Hospitality Management programma biedt GCU u toegang tot het hotel en de golfbaan, zodat u de vaardigheden kunt behalen die nodig zijn voor succes van het bedrijfsleven. Dit maakt het mogelijk praktische leerervaringen te ondernemen, inclusief de mogelijkheid om eersthands te zien hoe een hotel wordt beheerd. U bent verplicht een aantal uren betalen of onbetaalde ervaring in de horeca-industrie op te bouwen tijdens uw tijd in het programma om aan de afstudeervereisten te voldoen.... [-]


Bsc In Het Basisschool Met Een Nadruk Op Engels Als Tweede Taal - Eerste Licentieregelaar

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Help anderen de Engelse taal te beheersen met de Bachelor of Science in het Elementair Onderwijs, met een nadruk op Engels als tweede taal (ESL). [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Hulp Elementaire Studenten Met De Engelse Taal

Help anderen de Engelse taal te beheersen met de Bachelor of Science in het Elementair Onderwijs, met een nadruk op Engels als tweede taal (ESL). Ontworpen om de elementaire en middelbare school leraren te helpen voldoen aan de uiteenlopende eisen van het moderne klaslokaal, is deze bacheloropleiding in het elementair onderwijs programma geaccrediteerd en goedgekeurd door de Arizona State Board of Education. Alle cursussen zijn rechtstreeks afgestemd op de professionele opleidingsnormen en de bijbehorende nationale inhoudsnormen van het Interstate School Leaders Licensure Consortium (ISLLC) en Educational Leadership Constituent Council (ELCC).... [-]


Bsc In Het Bedrijfsleven Voor Secundair Onderwijs - Initiële Licentieregelaar Docent

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Met de Colangelo College of Business 'Bachelor of Science in Business for Secondary Education kunt u toekomstige leidinggevenden inspireren om zakelijk succes en ondernemende innovatie te bereiken. [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Onderwijs ondernemerschap aan toekomstige bestuurders onderwijzen

Met de Colangelo College of Business 'Bachelor of Science in Business for Secondary Education kunt u toekomstige leidinggevenden inspireren om zakelijk succes en ondernemende innovatie te bereiken. Deze bacheloropleiding voor het bedrijfsleven, aangeboden in samenwerking met het College van Onderwijs, biedt u de vaardigheid en credentialing om cursussen voor business en economie te onderwijzen in junior high and high school instellingen. Onze regionaal geaccrediteerde en Arizona State Board of Education-goedgekeurd curriculum komt overeen met professioneel onderwijs en bijbehorende nationale contentstandaarden, die u voorbereiden om de initiële licentieregelaar te volgen.... [-]


Bsc In Het Onderwijs - Non-licenseure

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Stel je begrip van onderwijs en instructie uit en inspireer verandering met een Bachelor of Science in Educational Studies diploma. [+]

Aanvankelijk programma - Leidt niet tot de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Education

Overzicht

Neem een ​​stap naar je Bachelor in Educatieve Studies

Stel je begrip van onderwijs en instructie uit en inspireer verandering met een Bachelor of Science in Educational Studies diploma. Aangeboden online en op de hoofdkampus van de Grand Canyon University van het College of Education, onderzoekt dit onderwijsprogramma de pedagogische praktijken en onderzoekt in een klassiekonderwijsconcept vanuit een analytisch perspectief. Door gebruik te maken van kennis uit ons intense curriculum, kunt u voorbereiden op een toekomstige carrière die de leeromgeving van de 21e eeuw wil verbeteren.... [-]


Bsc In Marketing

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

De universiteit van de Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science in Marketing, aangeboden door de Colangelo College of Business van GCU, onderzoekt onderwerpen zoals marketing principes, marketing management, strategisch management, marketing onderzoek en de belangrijkste elementen van promotie en reclame. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Neem de stappen naar een carriere in marketing De universiteit van de Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science in Marketing, aangeboden door de Colangelo College of Business van GCU, onderzoekt onderwerpen zoals marketing principes, marketing management, strategisch management, marketing onderzoek en de belangrijkste elementen van promotie en reclame. Daarnaast bestudeert u koper- en consumentengedrag met behulp van een gedragswetenschappelijke benadering die onderscheidende koperstrategieën en besluitvormingsprocessen van aankoop door organisatorische kopers en consumenten onderzoekt.

degree Outcomes

Bereid je voor voor succes met marketing curriculum GCU's bachelor's in marketing degree omvat een inleiding tot business research processen en de onderzoeksdocumenten die worden gebruikt als hulpmiddelen om te helpen bij het management besluitvorming. Focus op onderwerpen zoals het ontwerpen van onderzoeksprojecten, het verzamelen van primaire en secundaire data, het uitvoeren van ethisch onderzoek, het toepassen van statistische instrumenten en meettechnieken, het ontwikkelen van een marketingplan en het rapporteren van het onderzoek in zowel schriftelijke als mondelinge presentatieformaten.... [-]


Bsc In Ondernemingsstudies

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Aangeboden door de Colangelo College of Business van de Grand Canyon University, bereidt de Bachelor of Science in Entrepreneurial Studies je het voor om je strategisch bedrijfsplan te schrijven en te brengen. In kleine, dynamische leergroepen, perfect de kunst van netwerken en relatiegebouw onder deskundige faculteiten en collega's. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verkrijg je diploma in ondernemerschap Transformeer uw bedrijfsideeën naar operaties met de kennis en vaardigheden om uw onderneming te financieren, te ontwikkelen en te onderhouden. Aangeboden door de Colangelo College of Business van de Grand Canyon University, bereidt de Bachelor of Science in Entrepreneurial Studies je het voor om je strategisch bedrijfsplan te schrijven en te brengen. In kleine, dynamische leergroepen, perfect de kunst van netwerken en relatiegebouw onder deskundige faculteiten en collega's.

In deze Bachelor of Science in ondernemerschap, onderzoekt u de stappen om innovaties in producten en diensten te cultiveren en te markeren. Door middel van cursussen gestroomlijnd om uw leer te versnellen, verwerven u een beter begrip van public relations, operatiemanagement en ethisch leiderschap, terwijl u de fundamenten van financiën en boekhouding verkent. Ons strenge curriculum combineert een breed overzicht van business development met een praktische beoordeling van intrapreneuriale en ondernemende concepten.... [-]


Bsc In Sportmanagement

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Uniek gehuisvest in de Colangelo College of Business, biedt de Bachelor of Science in Sports Management u een sterke mix van academische leermogelijkheden met praktische ervaringen in de praktijk. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Start je sportcarrière Studenten in de Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science in Sport Management programma zijn leiders, concurrenten en goed afgerond achievers. Ze streven ernaar om hun passie voor sport te nemen en naar het volgende niveau te gaan. Zij zijn bereid om hard te werken om te slagen.

Uniek gehuisvest in de Colangelo College of Business, biedt de Bachelor of Science in Sports Management u een sterke mix van academische leermogelijkheden met praktische ervaringen in de praktijk. Onderzoek marketingconcepten zoals ze van toepassing zijn op sportorganisaties, die onderwerpen omvatten zoals promoties en public relations, sport consumentengedrag, strategische markt planning, marketing informatie management, marketing communicatie en sponsoring.... [-]


Bsc In Toegepaste Bedrijfsanalyse

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

De bachelor of science in Applied Business Analytics is gericht op studenten die een business mindset en neiging hebben tot data en analytics [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Pas bedrijfs kennis en analytische vaardigheden toe De bachelor of science in Applied Business Analytics is gericht op studenten die een business mindset en neiging hebben tot data en analytics. Verkrijgen van gegevensvaardigheden die betrekking hebben op het werken met datasets om betekenis te vinden, samen met analytische vaardigheden die bestaan ​​uit het definiëren en implementeren van modellen om inzicht te krijgen in het voorspellen van wat er een actieprogramma zou kunnen gebeuren of aanbevelen.

Via dit transfervriendelijke business analytics degree programma, onderzoekt u de fundamenten van database structuren, data mining en analytics modellering. U observeren ook de rol van governance en ethiek in de informatietechnologie, met speciale nadruk op het voorbereiden op een audit, in overeenstemming met de overheidsbepalingen en het begrijpen van gegevens-privacy problemen. Aangezien analyses en technologie vaak verweven zijn, wordt ook informatie technologie projectmanagement in het programma aangepakt.... [-]


Bsc In Toegepaste Bedrijfsinformatiesystemen

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

De BS in het toegepaste informatiesysteemprogramma is ontworpen voor individuen die een bedrijfszin hebben en een neiging hebben tot informatiesystemen technologie. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Maak je toekomst in zaken en technologie De Bachelor of Science van de Grand Canyon University in de toegepaste Business Information Systems opleiding onderzoekt de fundamenten van bedrijfsinformatiesystemen en technologie, inclusief programmering, principes van database management, netwerken, IT project management en ethische overwegingen in verband met IT governance. De BS in het toegepaste informatiesysteemprogramma is ontworpen voor individuen die een bedrijfszin hebben en een neiging hebben tot informatiesystemen technologie.

Gain database, programmering en systeembeheer vaardigheden, evenals vaardigheden die verband houden met het gebruik van informatie systemen om organisaties te helpen succes te bereiken. Deze toegepaste informatiesystemengraad is ontworpen om te bouwen op een bestaande basis van geselecteerde bedrijfsgebieden, waaronder boekhouding, financiën, marketing en management. Vaardigheden ontwikkeld in dit programma zijn computer, technisch, probleemoplossend, sterk werkethiek en kritische denkvaardigheden.... [-]


Bsc In Wiskunde Voor Het Initiële Programma Voor Het Voortgezet Onderwijs - Initiële Docent Licentie

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

De Grand Canyon University (GCU) biedt de bachelor of science in wiskunde voor het secundair onderwijs aan om toekomstige middelbare en middelbare schoolopvoeders te voorzien van wiskundekennis en hands-on training die nodig zijn om succesvolle wiskunde leraren te zijn in de diverse en snel veranderende klaslokalen van morgen. [+]

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Bereid je voor om een ​​licentiaire wiskunde leraar in het secundair onderwijs te worden

De Grand Canyon University (GCU) biedt de bachelor of science in wiskunde voor het secundair onderwijs aan om toekomstige middelbare en middelbare schoolopvoeders te voorzien van wiskundekennis en hands-on training die nodig zijn om succesvolle wiskunde leraren te zijn in de diverse en snel veranderende klaslokalen van morgen.

De BS in de wiskunde voor het voortgezet onderwijs is beschikbaar in het kader van een joint venture tussen GCU's College of Humanities and Social Sciences en College of Education. Wanneer u afstuderen van de Bachelor of Science in Wiskunde opleiding, krijg je de basisvaardigheden en tools die nodig zijn om het secundair onderwijs certificaat in de wiskunde te verdienen. Je zal ook kwalificeren voor een middelwaardige endossement, waarmee je de middelbare school en de middelbare schoolstudenten kan leren.... [-]


MSc In Business Analytics

Online Campus Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 more

De Master of Science in Business Analytics programma bereidt studenten op voor een carrière in business analytics met de nadruk op het gebruik van grote data om organisaties te helpen tactische en strategische beslissingen nemen. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Word een expert in Business Analytics en Data De Master of Science in Business Analytics programma bereidt studenten op voor een carrière in business analytics met de nadruk op het gebruik van grote data om organisaties te helpen tactische en strategische beslissingen nemen. Deze MS in business analytics degree programma is ontwikkeld voor studenten die al een zakelijke achtergrond en praktische ervaring hebben. De meesters in business analytics programma fungeert als een geavanceerde academische weg voor u om een ​​carrière in de snelle, groeiende data analytics business omgeving na te streven.

Je gaat in en verwerven vaardigheden in de volgende kerncompetenties:... [-]


Bachelor

Bsc In Business Administration Met Een Nadruk Op Business Intelligence

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

Nadat u de Bachelor of Science in Business Administration met een nadruk op Business Intelligence-graad heeft gehaald, bent u bereid voor veel carriereopties. In het BS in business intelligence programma, aangeboden door Colangelo College of Business, onderzoekt u de belangrijkste functionele gebieden van management, accounting, finance en marketing. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien je bacheloropleiding in Bedrijfskunde met een nadruk op Business Intelligence Nadat u de Bachelor of Science in Business Administration met een nadruk op Business Intelligence-graad heeft gehaald, bent u bereid voor veel carriereopties. In het BS in business intelligence programma, aangeboden door Colangelo College of Business, onderzoekt u de belangrijkste functionele gebieden van management, accounting, finance en marketing. U leert ook hoe u webanalyses kunt gebruiken om de effectiviteit van de website te bepalen met een specifieke focus op het traceren, vastleggen, analyseren en ontcijferen van websiteverkeer.

degree Outcomes ... [-]

Bsc In Financiën En Economie

Online Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +4 more

In deze Bachelor of Science in het economie en financieringsprogramma studeert u internationale handel en financiën en onderzoekt u de onderlinge relaties tussen het internationale monetaire milieu en de financiële planning voor bedrijven met overzeese operaties. [+]

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verdien je bacheloropleiding in financiën en economie

Als u geïnteresseerd bent in het streven naar een carrière in het bedrijfsleven, bedrijfsfinanciering, bankieren, verzekeringen of beleggingsmaatschappijen, biedt de universiteit van de Grand Canyon University (GCU) Colangelo College of Business de Bachelor of Science in de financiële en economische wetenschappen. Deze economie en financiën opleiding nemen de thema gebieden die belangrijk zijn voor een carrière op dit gebied en verken elk in de diepte. In deze Bachelor of Science in het economie en financieringsprogramma studeert u internationale handel en financiën en onderzoekt u de onderlinge relaties tussen het internationale monetaire milieu en de financiële planning voor bedrijven met overzeese operaties.... [-]


Videos

2016: Welcome to Grand Canyon University

Spirit :60 Commercial

Contact
Bezoekadres
3300 W. Camelback Rd.
Phoenix, AZ 85017

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Bezoekadres
6700 Jefferson St. NE, Suite D-2
Albuquerque, NM 87109

Albuquerque, New Mexico, US
Social Media
Bezoekadres
10484 W. Thunderbird Blvd., Suite 102
Sun City, AZ 85351

Sun City, Arizona, US
Social Media
Bezoekadres
350 W. Thomas Road
Phoenix, AZ 85013

Phoenix, Arizona, US
Social Media
Bezoekadres
9201 E. Mountain View Rd., Suite 100
Scottsdale, AZ 85258

Scottsdale, Arizona, US
Social Media